Glavni

Maske

911 Onion šampon 911 - osvrti

911 Šampon za luk

911 Šampon za luk 911 30. siječnja, 10:19

Onion šampon, kupio sam po savjetu prijatelja. Žalio sam joj se da joj se kosa jako penjala, a ona je savjetovala da koristite šampon za luk 911. Želim napomenuti da ima dosta sorti ovog šampona, ali sam se odlučio za šampon s crnim uljem. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje za čičak pomaže jačanju kose, pa sam odlučio da će ovaj šampon biti učinkovit. Cijena koju sam bila zadovoljna, bila je vrlo demokratska. Šampon za kosu dobro pere, škripi. Nakon silikonskih šampona, to je svakako neobično i čini se da će kosa biti tvrda. No, nakon sušenja, kosa je mekana, sjajna i ima njegovani izgled. Koristio sam tečajeve šampona. Koristim mjesec, pa onda pola godine stanke. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. To stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njihov izgled.

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

911 Onion šampon 911 1. studenoga 2017

Od cijele linije šampona 911 uživao je Lukov s koprive. Kosa joj je brzo postala masna i imala je neugledan izgled, a prijateljica joj je savjetovala Onion šampon s koprive. Nakon što počnete koristiti ovaj šampon, kosa preobreli potpuno drugačiji izgled. Ako sam ranije morala prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a moja kosa izgleda pristojno i njegovano.

911 Onion šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristio sam gotovo sve vrste balzama. Od djetinjstva sam htjela odrasti dugu kosu, ali to nije uspjelo, jer sam konstantno morala rezati savjete. Sada je sve u redu. Kosa izgleda predivno: pojavljuje se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

911 Onion šampon 911 9. ožujka 2017

Onion šampon 911 blizanke lijepi moju kosu, ne samo kada počinje gubitak, već i za prevenciju. Šampon je vrlo sličan, ako je gubitak jako brz, onda uz redovitu upotrebu mjeseca za 2 kose potpuno obnovljena. I tako s profilaktičku uporabu kose za dugo vremena nije pala mnogo Sada s kosom punom redu, dobro njegovan, ne krhke i uvijek izgleda dobro.

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 19. studenog 2016

Da bi vratila kosu i spriječila gubitak kose, imala sam 1,5 mjeseci šampona Tinsys Onion 911, nanijela ga malom količinom na kosu i protegnula je cijelom dužinom, redovito oprala kosu, nakon šampona izgledala je dobro, ali učinak svakako nije od prvih aplikacija, ali takvo čudo se ne događa, jer se kasnije potpuno riješilo svih problema koji su bili. Cijena šampona također je bila vrlo zadovoljna.

Komentari o pregledu korisni? Da 5 · Ne 0

911 Onion šampon 911 6. listopada 2016

Sve su me djevojke savjetovale o ovom losionu 911, kad mi se počela raspadati kosa, svakako sam pokušala, ali nisam se mnogo nadala njemu, pa kad sam se u roku od mjesec dana kosa vratila u normalu, bila sam iznenađena. Šampon u svim mojim parametrima i sklonostima je došao do mene, dobro je primijenjen, pjene, pere, uobičajeni miris, kosa je normalno češljana, ali sve to nije toliko važno, jer je glavna stvar to što stvarno liječi kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

911 Šampon za luk 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući šamponu 911 Onion, spasio sam kosu od strašnog gubitka, čak sam se i uplašio, kosa mi je pala s glave u doslovnom smislu te riječi, dobro je da sam kupila ovaj šampon, počela sam prati kosu 1 u 2 dana i primijetila da sam u drugom tjednu pila kosu 1 u 2 dana. polako se vraćaju. Isprala ih je skoro 2 mjeseca, kosa joj se vratila u normalu, padavine su prestale, sada ih podupirem istim šamponom, kupio sam i Lukovy s uljem čičara 911, također mi se jako svidio.

Komentari o pregledu korisni? Da 2 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno ne djevojka koja se ne bi suočila s problemom gubitka kose. U mladosti su nekako sezonski pali. Obično je to bilo u jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjava se ciklusima rasta kose. No, nakon trudnoće i dojenja, obojica su počela ispadati i proces se nije zaustavio. Počeo sam paničariti, mislim iz očitih razloga za sve mlade dame. Pro Onion 911 pronađen na internetu, mnogi pohvalio. Odlučio sam kupiti i nisam zažalio. Ukupno za mjesec, vjerojatno, samo mi je spasio kosu. I dalje ga koristim, osim jačanja kose, ona se također nježno brine za njih - lako se češlja, ne elektrifikuje, samo stane. Dobar šampon, vrlo sam zadovoljan.

Komentari o pregledu korisni? Da 5 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 1. ožujka 2016

Koristim losion šampon 911 brand tins lijek za tri tjedna, ja sam vrlo zadovoljan rezultatom, moja kosa je primjetno poboljšana, nekako izgleda ravno na drugačiji način, sada želim prebaciti na drugu vlastitu seriju, jer je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju razumne cijene. Također, kad sam kupio šampon, također sam uzeo luk za balzam 911, jednostavno nemam glavu bez balzama. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije mala. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnoj cijeni.

Komentari o pregledu korisni? Da 3 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se dogodilo s kosom ako ih ne isperem sa šamponom 911 s crvenim paprom. Nakon izleta na more, iz slane vode kosa mi je bila pokvarena u smeću. Pali su i razbijali se sa svakim češljenjem, odnosno, kosa mi je jednostavno odletjela s glave, bojala sam se da će se tako brzo svi ispasti. Dosta mi je mjesec dana da operem kosu šamponom, samo su primjetno jači od čelika. Sada ga savjetujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari o pregledu korisni? Da 13 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali nekako se Onion 911 pojavio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam oprati kosu, ispostavilo se da miriše jako ukusno, iako sam mislio da će strašno smrditi. Svidjelo mi se što se nakon pranja kose, čak i s balzamom, ne treba ispirati, ostaje glatka, a nakon sušenja poslušan ostaje.

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 15. travnja 2015

Nakon mnogo stresa zbog ispita, kosa mi je pala. Ljekarna vidio šampon i Balsam 911 luk. Kosa je postala mnogo jača, pojavio se sjaj i gustoća, rasli mnogo brže nego prije. Zadovoljan sam.

911 Šampon za luk 911 23. veljače 2015

Sa šamponom 911 s lukom, dugo sam se upoznavao, kosa mi je pala naopako i prijatelj me savjetovao da je kupim. Uskoro je kosa prestala padati i pojavio se zdrav sjaj. A miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislio da će mirisati na luk.

911 Šampon za luk 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije rijedak. Za sebe sam pronašao alat koji mi je pomogao da ga zaustavim. I sada u redu. Kosa mi se počela penjati nakon poroda. Obično kažu da se penju samo tijekom trudnoće. Ali moj, čini se, nije bio ažuran. Ovdje treba napomenuti da je dama sam alergičan, to jest, ne svaki način će mi odgovarati i neće uzrokovati histeričan napad kihanja, svrbež ili crvenilo kože. Tako sam pokušao ovaj šampon s nekim oprezom. Uzalud strahovali. Dakle, počeo sam koristiti šampon. Otprilike tjedan dana kasnije vidjela je da joj se kosa smanjuje. I tako je i bilo, svaki dan sve manje i manje kose na češlju, sve više i više moja radost. Sa padom, rekao sam zbogom bez žaljenja i neću se dosađivati.) Zato preporučujem, nećete požaliti.)

911 Šampon s lukom 911 10. prosinca 2014

Moja mama je kupila šampon. Žalio sam joj se da joj se kosa nemilosrdno penjala. Nakon rođenja prošlo je gotovo godinu dana, ali nastavljamo s dojenjem. Tijelo je prirodno iscrpljeno. Prije trudnoće nikada nije bilo problema s kosom, uvijek je bilo gusta i bujna humka. Stoga su me posljedice majčinstva šokirale. Onion šampon majka savjetovao ljekarne, kao jedan od najjeftinijih, ali unatoč tome, učinkovit način. Za mene, pitanje cijene nije bilo, bio sam spreman platiti bilo koji iznos za moju efektivnu kosu. Nisam htjela uvrijediti majku, odlučila sam pokušati. Prva aplikacija me nije impresionirala: šampon poput šampona, sasvim običan. Čak sam mislio da ih više neću prati. Kupit ću sebi nešto profesionalno. Kao i obično, okrenula se s djetetom i otišla u kupnju. Morao sam oprati kosu s istim Lukovom, čak tri puta! Na moje veliko iznenađenje, kosa se počela mijenjati pred našim očima. Sa svakom novom aplikacijom, učinak me sve više i više. Nije bilo daljnjih pokušaja da se pronađe nešto novo. Kosa je gotovo prestala ispadati, a nove sićušne, vrlo sićušne dlake probijale su se kroz rub kose. Hvala vam mama i odgovoran i pošten ljekarnik!

911 Šampon za luk 911 11. studenog 2014

Svi naši živci nas prije ili kasnije ostavljaju postrance. Dakle, na meni se još jedna stresna situacija na poslu odrazila na ovu kosu. Isprva sam čekala da odem, a onda sam počela raditi sve vrste maski koje stvarno ne bih mogla podnijeti, smokve normalno prati kosu, a miris nije led. Vrijeme je prolazilo, a glava se i dalje brzo otimala. Sada mi je to smiješno, ali onda, kad sam ušla u kadu, već me je obuzela užas: još jedan dio kose nepovratno je ušao u odvod.

Onion šampon 911 je postao gotovo 10 000. Alat koji sam pokušao u borbi za obnovu kose. "Pa, dobro. Pokušat ću i ovo..." - s takvim sam mislima posegnuo za neupadljivom bocom. Bez mnogo nade i bez očekivanja čuda (hvala Bogu, izrasla iz ovog doba), počela ga je koristiti. Priručnik je napisan: koristite tečaj. U redu. Gdje bih trebao požuriti? Još gore neće.

Prvih nekoliko dana korištenja, iskreno, htjela sam prestati. Kosa mu je bila ljepljiva, slabo oprana. Hvala, iako luk nije smrdio, unatoč obećavajućem naslovu.) Nakon sedme upotrebe dobio sam okus. Kosa joj je odjednom prestala biti zbunjena (tek tada je shvatila - naviknuli su se), a još manje ispali na češlju. Dalje više. Na kraju liječenja, ponovno sam pokušavao prestati ga koristiti, jer mi se kosa prestala penjati. Na kraju. Ne računajući 10-15 na češlju, ali to nije patološki gubitak. Općenito mogu reći: lijek je dobar, stvarno pomaže. Nadam se da će moj pregled biti koristan nekome u borbi protiv gubitka kose.

Gerava
Gost SAD-a

911 Šampon s lukom 911 23. lipnja 2014

Koristim luk šampun s ekstraktom koprive. Na savjet prijatelja kupio, odlučio probati. Šampon se dobro pjeni, u konzistenciji jako puno. Rezultat je također bio zadovoljan, budući da ga koristim, kosa mi je postala mnogo zdravija izgleda i češljala se bolje. I što je najvažnije, ukupni gubitak je prestao. Super!

911 Šampon za luk 911 10. lipnja 2014

911 luk šampon je cool stvar. Koristim onu ​​s uljem za čičak. Dugo sam htjela rasti nakon kratke frizure, ali to nije uspjelo, jer sam konstantno morala rezati krajeve - oni su se odvojili. Sada je sve u redu. Kosa izgleda jednostavno prekrasna: pojavljuje se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije - rastao je gotovo do ramena :).

911 Šampon s lukom 911 7. lipnja 2014

Kupio sam ovaj šampon prije dva mjeseca. Vrlo zadovoljan rezultatom. Kosa je prije pala, cijeli stan je bio u njima. Morao sam pokušati puno sredstava, skupo i neocen. Pokazalo se da je luk 911 najučinkovitiji od svih, a ovu seriju koristim i kao balzam. Sada kosa ne ispada, poslušna i jaka.

911 Šampon s lukom 911 17. travnja 2014

Vrlo oprezni s novim šamponima. Što ne bi pisalo i govorilo dobro, a vi sami morate iskusiti. Luk 911 s ekstraktom koprive odlučili smo po savjetu prijatelja. Ona ga koristi samo dugo vremena. To je lijep šampon i moja kosa se pojavila. Istina, rezultat je primijećen ne odmah, samo nakon nekoliko mjeseci korištenja: perut je nestala, kosa je postala jača, postala poslušnija, manje salitirana.

911 Šampon za luk 911 26. veljače 2014

Šampon s lukom Kupio sam majku, donio je i možete reći da sam je uveo u higijenu. Dakle, luk na kraju, oprao sam kosu par mjeseci, otišao u drugu posudu. Jako mi se svidjelo, kosa mi je postala znatno jača i zdravija. A kosa na podu sada leži na trenutke manje. Zadovoljan sam s njim

Komentari o pregledu korisni? Da 10 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 29. siječnja 2014

Moj luk šampon serije 911 savjetovao je moju sestru. Dugo vremena nisam mogao vjerovati u njegov rezultat, sve dok to nisam pokušao sam. Oprala je kosu nekoliko mjeseci, sve do potpunog oporavka i na kraju dobila izvrstan učinak. Kosa je postala jaka i zdrava, i što je najvažnije, prestala je ispadati!

Komentari o pregledu korisni? Da 13 · Ne 0

Julia
Gost SAD-a

911 Šampon s lukom 911 27. siječnja 2014

Odmah mi se svidio šampon. Čim sam ga kupio, odlučio sam ga probati i još uvijek sam se nadao rezultatu. Kosa je svaki put postala jača i zdravija. Luk je pokazao rezultat mjesec dana kasnije, a zatim ga nastavio koristiti, ali već više za prevenciju. A miris zastrašujućeg nije. To je ugodan miris kose nakon njega.

Komentari o pregledu korisni? Da 10 · Ne 2

911 Šampon s lukom 911 25. prosinca 2013

Najčešći problem ovog vremena za djevojke s kosom ispada. Potom sam naletio na nju. A odluka nije došla odmah. Dala je mnogo novca nekim "hladnim" šamponima i maskama, izradila domaće maske. Učinak je bio, ali ne i to. Kosa je ispala i nastavila s tim. Tada mi je savjetovano da jednostavno promijenim šampon, i kupio sam ljekoviti luk 911, kasnije sam uzeo i melem. Postupno, ali sigurno, pomaknuo sam se prema cilju. Kosa je postala jača kod svakog pranja i gubitak je prestao. Sretan sam svojim izborom!

Komentari o pregledu korisni? Da 26 · Ne 3

911 Šampon s lukom 911 26. studenog 2013

Od pada, znam samo jedan stvarno učinkovit šampon koji je Onion 911. Miris je ugodan, ne treba se bojati. A kosa štedi od ispadanja i odmah ih jača. A možete ga koristiti dugo vremena, oprao sam im kosu dva mjeseca, zajedno s balzamom iste serije. Vrlo sam zadovoljan i savjetujem svima

911 Šampon s lukom 911 1. studenog 2013

U našoj obitelji, ja, moja sestra i moja majka koristimo Onion šampon 911. Nakon što je kosa počela loše ispadati, nije znala što učiniti. Pokušao sam mnogo metoda i alata. Novac, naravno, bio je velik, ali bez smisla. Rezultat je pokazao Onion šampon, kosa je dobila zdrav i prirodno živopisan izgled. Najvažnije je da su prestali ispadati!

Komentari o pregledu korisni? Da 21 · Ne 8

911 Onion šampon 911 29. listopada 2013

Ne tako davno sam se upoznala s ovom serijom. Šampon luk 911 kupljen u ljekarni. Koristi se oko šest mjeseci, s malom pauzom. Kosa je prestala padati u drugom mjesecu pranja. Vidljivo ojačana. Tada je počela piti tijek kalcija. Učinak se povećao. Sada kosa sova ne uči, zdrava je i jaka!

Komentari o pregledu korisni? Da 17 · Ne 4

911 Šampon za luk 911 10. listopada 2013

Nisam odmah primijetio da je kosa počela snažno ispadati. Panika je podigla mamu, kažu da se popne na maglu. Odmah sam otišao u ljekarnu, mislio sam da bih trebao piti vitamine, ali oni su rekli, kažu, dok ne trebate otrovati želudac, pokušajte promijeniti šampon. I savjetovao Lukovy 911, kao opciju. Odmah sam ga uzeo balzamom, došao sam do složenog problema. Šampon je počeo djelovati nakon mjesec dana, a kosa je postala vrlo jaka, sjala je vrlo živo. A miris, za koji sam se bojao, on ne ostavlja nikakve osobine. Jako sam zadovoljan!

Komentari o pregledu korisni? Da 15 · Ne 3

911 Šampon za luk 911 30. rujna 2013

Osobno sam volio šampon Onion 911. Budući da mi je rezultat očigledan, koristio sam ga dva mjeseca. Kosa ne ispada toliko sada i ne ostavlja miris. Vrlo zadovoljan.)

911 Onion šampon 911 - osvrti

911 Šampon za luk

911 Šampon za luk 911 30. siječnja, 10:19

Onion šampon, kupio sam po savjetu prijatelja. Žalio sam joj se da joj se kosa jako penjala, a ona je savjetovala da koristite šampon za luk 911. Želim napomenuti da ima dosta sorti ovog šampona, ali sam se odlučio za šampon s crnim uljem. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje za čičak pomaže jačanju kose, pa sam odlučio da će ovaj šampon biti učinkovit. Cijena koju sam bila zadovoljna, bila je vrlo demokratska. Šampon za kosu dobro pere, škripi. Nakon silikonskih šampona, to je svakako neobično i čini se da će kosa biti tvrda. No, nakon sušenja, kosa je mekana, sjajna i ima njegovani izgled. Koristio sam tečajeve šampona. Koristim mjesec, pa onda pola godine stanke. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. To stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njihov izgled.

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

911 Onion šampon 911 1. studenoga 2017

Od cijele linije šampona 911 uživao je Lukov s koprive. Kosa joj je brzo postala masna i imala je neugledan izgled, a prijateljica joj je savjetovala Onion šampon s koprive. Nakon što počnete koristiti ovaj šampon, kosa preobreli potpuno drugačiji izgled. Ako sam ranije morala prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a moja kosa izgleda pristojno i njegovano.

911 Onion šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristio sam gotovo sve vrste balzama. Od djetinjstva sam htjela odrasti dugu kosu, ali to nije uspjelo, jer sam konstantno morala rezati savjete. Sada je sve u redu. Kosa izgleda predivno: pojavljuje se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

911 Onion šampon 911 9. ožujka 2017

Onion šampon 911 blizanke lijepi moju kosu, ne samo kada počinje gubitak, već i za prevenciju. Šampon je vrlo sličan, ako je gubitak jako brz, onda uz redovitu upotrebu mjeseca za 2 kose potpuno obnovljena. I tako s profilaktičku uporabu kose za dugo vremena nije pala mnogo Sada s kosom punom redu, dobro njegovan, ne krhke i uvijek izgleda dobro.

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 19. studenog 2016

Da bi vratila kosu i spriječila gubitak kose, imala sam 1,5 mjeseci šampona Tinsys Onion 911, nanijela ga malom količinom na kosu i protegnula je cijelom dužinom, redovito oprala kosu, nakon šampona izgledala je dobro, ali učinak svakako nije od prvih aplikacija, ali takvo čudo se ne događa, jer se kasnije potpuno riješilo svih problema koji su bili. Cijena šampona također je bila vrlo zadovoljna.

Komentari o pregledu korisni? Da 5 · Ne 0

911 Onion šampon 911 6. listopada 2016

Sve su me djevojke savjetovale o ovom losionu 911, kad mi se počela raspadati kosa, svakako sam pokušala, ali nisam se mnogo nadala njemu, pa kad sam se u roku od mjesec dana kosa vratila u normalu, bila sam iznenađena. Šampon u svim mojim parametrima i sklonostima je došao do mene, dobro je primijenjen, pjene, pere, uobičajeni miris, kosa je normalno češljana, ali sve to nije toliko važno, jer je glavna stvar to što stvarno liječi kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

911 Šampon za luk 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući šamponu 911 Onion, spasio sam kosu od strašnog gubitka, čak sam se i uplašio, kosa mi je pala s glave u doslovnom smislu te riječi, dobro je da sam kupila ovaj šampon, počela sam prati kosu 1 u 2 dana i primijetila da sam u drugom tjednu pila kosu 1 u 2 dana. polako se vraćaju. Isprala ih je skoro 2 mjeseca, kosa joj se vratila u normalu, padavine su prestale, sada ih podupirem istim šamponom, kupio sam i Lukovy s uljem čičara 911, također mi se jako svidio.

Komentari o pregledu korisni? Da 2 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno ne djevojka koja se ne bi suočila s problemom gubitka kose. U mladosti su nekako sezonski pali. Obično je to bilo u jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjava se ciklusima rasta kose. No, nakon trudnoće i dojenja, obojica su počela ispadati i proces se nije zaustavio. Počeo sam paničariti, mislim iz očitih razloga za sve mlade dame. Pro Onion 911 pronađen na internetu, mnogi pohvalio. Odlučio sam kupiti i nisam zažalio. Ukupno za mjesec, vjerojatno, samo mi je spasio kosu. I dalje ga koristim, osim jačanja kose, ona se također nježno brine za njih - lako se češlja, ne elektrifikuje, samo stane. Dobar šampon, vrlo sam zadovoljan.

Komentari o pregledu korisni? Da 5 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 1. ožujka 2016

Koristim losion šampon 911 brand tins lijek za tri tjedna, ja sam vrlo zadovoljan rezultatom, moja kosa je primjetno poboljšana, nekako izgleda ravno na drugačiji način, sada želim prebaciti na drugu vlastitu seriju, jer je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju razumne cijene. Također, kad sam kupio šampon, također sam uzeo luk za balzam 911, jednostavno nemam glavu bez balzama. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije mala. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnoj cijeni.

Komentari o pregledu korisni? Da 3 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se dogodilo s kosom ako ih ne isperem sa šamponom 911 s crvenim paprom. Nakon izleta na more, iz slane vode kosa mi je bila pokvarena u smeću. Pali su i razbijali se sa svakim češljenjem, odnosno, kosa mi je jednostavno odletjela s glave, bojala sam se da će se tako brzo svi ispasti. Dosta mi je mjesec dana da operem kosu šamponom, samo su primjetno jači od čelika. Sada ga savjetujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari o pregledu korisni? Da 13 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali nekako se Onion 911 pojavio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam oprati kosu, ispostavilo se da miriše jako ukusno, iako sam mislio da će strašno smrditi. Svidjelo mi se što se nakon pranja kose, čak i s balzamom, ne treba ispirati, ostaje glatka, a nakon sušenja poslušan ostaje.

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

911 Šampon za luk 911 15. travnja 2015

Nakon mnogo stresa zbog ispita, kosa mi je pala. Ljekarna vidio šampon i Balsam 911 luk. Kosa je postala mnogo jača, pojavio se sjaj i gustoća, rasli mnogo brže nego prije. Zadovoljan sam.

911 Šampon za luk 911 23. veljače 2015

Sa šamponom 911 s lukom, dugo sam se upoznavao, kosa mi je pala naopako i prijatelj me savjetovao da je kupim. Uskoro je kosa prestala padati i pojavio se zdrav sjaj. A miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislio da će mirisati na luk.

911 Šampon za luk 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije rijedak. Za sebe sam pronašao alat koji mi je pomogao da ga zaustavim. I sada u redu. Kosa mi se počela penjati nakon poroda. Obično kažu da se penju samo tijekom trudnoće. Ali moj, čini se, nije bio ažuran. Ovdje treba napomenuti da je dama sam alergičan, to jest, ne svaki način će mi odgovarati i neće uzrokovati histeričan napad kihanja, svrbež ili crvenilo kože. Tako sam pokušao ovaj šampon s nekim oprezom. Uzalud strahovali. Dakle, počeo sam koristiti šampon. Otprilike tjedan dana kasnije vidjela je da joj se kosa smanjuje. I tako je i bilo, svaki dan sve manje i manje kose na češlju, sve više i više moja radost. Sa padom, rekao sam zbogom bez žaljenja i neću se dosađivati.) Zato preporučujem, nećete požaliti.)

911 Šampon s lukom 911 10. prosinca 2014

Moja mama je kupila šampon. Žalio sam joj se da joj se kosa nemilosrdno penjala. Nakon rođenja prošlo je gotovo godinu dana, ali nastavljamo s dojenjem. Tijelo je prirodno iscrpljeno. Prije trudnoće nikada nije bilo problema s kosom, uvijek je bilo gusta i bujna humka. Stoga su me posljedice majčinstva šokirale. Onion šampon majka savjetovao ljekarne, kao jedan od najjeftinijih, ali unatoč tome, učinkovit način. Za mene, pitanje cijene nije bilo, bio sam spreman platiti bilo koji iznos za moju efektivnu kosu. Nisam htjela uvrijediti majku, odlučila sam pokušati. Prva aplikacija me nije impresionirala: šampon poput šampona, sasvim običan. Čak sam mislio da ih više neću prati. Kupit ću sebi nešto profesionalno. Kao i obično, okrenula se s djetetom i otišla u kupnju. Morao sam oprati kosu s istim Lukovom, čak tri puta! Na moje veliko iznenađenje, kosa se počela mijenjati pred našim očima. Sa svakom novom aplikacijom, učinak me sve više i više. Nije bilo daljnjih pokušaja da se pronađe nešto novo. Kosa je gotovo prestala ispadati, a nove sićušne, vrlo sićušne dlake probijale su se kroz rub kose. Hvala vam mama i odgovoran i pošten ljekarnik!

911 Šampon za luk 911 11. studenog 2014

Svi naši živci nas prije ili kasnije ostavljaju postrance. Dakle, na meni se još jedna stresna situacija na poslu odrazila na ovu kosu. Isprva sam čekala da odem, a onda sam počela raditi sve vrste maski koje stvarno ne bih mogla podnijeti, smokve normalno prati kosu, a miris nije led. Vrijeme je prolazilo, a glava se i dalje brzo otimala. Sada mi je to smiješno, ali onda, kad sam ušla u kadu, već me je obuzela užas: još jedan dio kose nepovratno je ušao u odvod.

Onion šampon 911 je postao gotovo 10 000. Alat koji sam pokušao u borbi za obnovu kose. "Pa, dobro. Pokušat ću i ovo..." - s takvim sam mislima posegnuo za neupadljivom bocom. Bez mnogo nade i bez očekivanja čuda (hvala Bogu, izrasla iz ovog doba), počela ga je koristiti. Priručnik je napisan: koristite tečaj. U redu. Gdje bih trebao požuriti? Još gore neće.

Prvih nekoliko dana korištenja, iskreno, htjela sam prestati. Kosa mu je bila ljepljiva, slabo oprana. Hvala, iako luk nije smrdio, unatoč obećavajućem naslovu.) Nakon sedme upotrebe dobio sam okus. Kosa joj je odjednom prestala biti zbunjena (tek tada je shvatila - naviknuli su se), a još manje ispali na češlju. Dalje više. Na kraju liječenja, ponovno sam pokušavao prestati ga koristiti, jer mi se kosa prestala penjati. Na kraju. Ne računajući 10-15 na češlju, ali to nije patološki gubitak. Općenito mogu reći: lijek je dobar, stvarno pomaže. Nadam se da će moj pregled biti koristan nekome u borbi protiv gubitka kose.

Gerava
Gost SAD-a

911 Šampon s lukom 911 23. lipnja 2014

Koristim luk šampun s ekstraktom koprive. Na savjet prijatelja kupio, odlučio probati. Šampon se dobro pjeni, u konzistenciji jako puno. Rezultat je također bio zadovoljan, budući da ga koristim, kosa mi je postala mnogo zdravija izgleda i češljala se bolje. I što je najvažnije, ukupni gubitak je prestao. Super!

911 Šampon za luk 911 10. lipnja 2014

911 luk šampon je cool stvar. Koristim onu ​​s uljem za čičak. Dugo sam htjela rasti nakon kratke frizure, ali to nije uspjelo, jer sam konstantno morala rezati krajeve - oni su se odvojili. Sada je sve u redu. Kosa izgleda jednostavno prekrasna: pojavljuje se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije - rastao je gotovo do ramena :).

911 Šampon s lukom 911 7. lipnja 2014

Kupio sam ovaj šampon prije dva mjeseca. Vrlo zadovoljan rezultatom. Kosa je prije pala, cijeli stan je bio u njima. Morao sam pokušati puno sredstava, skupo i neocen. Pokazalo se da je luk 911 najučinkovitiji od svih, a ovu seriju koristim i kao balzam. Sada kosa ne ispada, poslušna i jaka.

911 Šampon s lukom 911 17. travnja 2014

Vrlo oprezni s novim šamponima. Što ne bi pisalo i govorilo dobro, a vi sami morate iskusiti. Luk 911 s ekstraktom koprive odlučili smo po savjetu prijatelja. Ona ga koristi samo dugo vremena. To je lijep šampon i moja kosa se pojavila. Istina, rezultat je primijećen ne odmah, samo nakon nekoliko mjeseci korištenja: perut je nestala, kosa je postala jača, postala poslušnija, manje salitirana.

911 Šampon za luk 911 26. veljače 2014

Šampon s lukom Kupio sam majku, donio je i možete reći da sam je uveo u higijenu. Dakle, luk na kraju, oprao sam kosu par mjeseci, otišao u drugu posudu. Jako mi se svidjelo, kosa mi je postala znatno jača i zdravija. A kosa na podu sada leži na trenutke manje. Zadovoljan sam s njim

Komentari o pregledu korisni? Da 10 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 29. siječnja 2014

Moj luk šampon serije 911 savjetovao je moju sestru. Dugo vremena nisam mogao vjerovati u njegov rezultat, sve dok to nisam pokušao sam. Oprala je kosu nekoliko mjeseci, sve do potpunog oporavka i na kraju dobila izvrstan učinak. Kosa je postala jaka i zdrava, i što je najvažnije, prestala je ispadati!

Komentari o pregledu korisni? Da 13 · Ne 0

Julia
Gost SAD-a

911 Šampon s lukom 911 27. siječnja 2014

Odmah mi se svidio šampon. Čim sam ga kupio, odlučio sam ga probati i još uvijek sam se nadao rezultatu. Kosa je svaki put postala jača i zdravija. Luk je pokazao rezultat mjesec dana kasnije, a zatim ga nastavio koristiti, ali već više za prevenciju. A miris zastrašujućeg nije. To je ugodan miris kose nakon njega.

Komentari o pregledu korisni? Da 10 · Ne 2

911 Šampon s lukom 911 25. prosinca 2013

Najčešći problem ovog vremena za djevojke s kosom ispada. Potom sam naletio na nju. A odluka nije došla odmah. Dala je mnogo novca nekim "hladnim" šamponima i maskama, izradila domaće maske. Učinak je bio, ali ne i to. Kosa je ispala i nastavila s tim. Tada mi je savjetovano da jednostavno promijenim šampon, i kupio sam ljekoviti luk 911, kasnije sam uzeo i melem. Postupno, ali sigurno, pomaknuo sam se prema cilju. Kosa je postala jača kod svakog pranja i gubitak je prestao. Sretan sam svojim izborom!

Komentari o pregledu korisni? Da 26 · Ne 3

911 Šampon s lukom 911 26. studenog 2013

Od pada, znam samo jedan stvarno učinkovit šampon koji je Onion 911. Miris je ugodan, ne treba se bojati. A kosa štedi od ispadanja i odmah ih jača. A možete ga koristiti dugo vremena, oprao sam im kosu dva mjeseca, zajedno s balzamom iste serije. Vrlo sam zadovoljan i savjetujem svima

911 Šampon s lukom 911 1. studenog 2013

U našoj obitelji, ja, moja sestra i moja majka koristimo Onion šampon 911. Nakon što je kosa počela loše ispadati, nije znala što učiniti. Pokušao sam mnogo metoda i alata. Novac, naravno, bio je velik, ali bez smisla. Rezultat je pokazao Onion šampon, kosa je dobila zdrav i prirodno živopisan izgled. Najvažnije je da su prestali ispadati!

Komentari o pregledu korisni? Da 21 · Ne 8

911 Onion šampon 911 29. listopada 2013

Ne tako davno sam se upoznala s ovom serijom. Šampon luk 911 kupljen u ljekarni. Koristi se oko šest mjeseci, s malom pauzom. Kosa je prestala padati u drugom mjesecu pranja. Vidljivo ojačana. Tada je počela piti tijek kalcija. Učinak se povećao. Sada kosa sova ne uči, zdrava je i jaka!

Komentari o pregledu korisni? Da 17 · Ne 4

911 Šampon za luk 911 10. listopada 2013

Nisam odmah primijetio da je kosa počela snažno ispadati. Panika je podigla mamu, kažu da se popne na maglu. Odmah sam otišao u ljekarnu, mislio sam da bih trebao piti vitamine, ali oni su rekli, kažu, dok ne trebate otrovati želudac, pokušajte promijeniti šampon. I savjetovao Lukovy 911, kao opciju. Odmah sam ga uzeo balzamom, došao sam do složenog problema. Šampon je počeo djelovati nakon mjesec dana, a kosa je postala vrlo jaka, sjala je vrlo živo. A miris, za koji sam se bojao, on ne ostavlja nikakve osobine. Jako sam zadovoljan!

Komentari o pregledu korisni? Da 15 · Ne 3

911 Šampon za luk 911 30. rujna 2013

Osobno sam volio šampon Onion 911. Budući da mi je rezultat očigledan, koristio sam ga dva mjeseca. Kosa ne ispada toliko sada i ne ostavlja miris. Vrlo zadovoljan.)

Recenzije šampona,, luk,, od 911?

tko je koristio. što recenzije?

nešto ne led, ali prije toga luk je uzeo, ali još jednu tvrtku, mnogo više sličnu.

prokleto... već sam kupio... Nadam se da će mi pomoći)))

možda vam netko može točno pomoći

ukratko iu ruskom - kuynya

E-moje. na internetu svi ga hvale!

ispadneš iz svih patnji.

Počeo sam koristiti ampule koštati 500 rubalja konstantan di light pogled na sebe.

Pa, sada nije toliko ispadanje, ali želim da nove rastu) i 500r. Je li to 1 ampula, ili kako?

kad sam je koristio, moje nove uspavane lukovice su počele rasti... toliko topova na mojoj glavi)))

odnosno 10 ampula 500r. ili 5000?

da 10 ampula -500 rub

pogledajte u svoj grad ako ga ne nađete, bacite ga na karticu - pošaljite ga s polovima

Sutra ću otići u grad, otići u salon, potražiti ga!)

siva je bolja s mentolom... crno je također rečeno da je muško, od ispadanja je dobro.

nekad smo ih prodavali u parfumerima iu rijeci, a sada ih nema ((

911 Ležao sam kako bih te šalio.

Nemojte me izgubiti usput ne mogu ući - napišite ovdje

Irin, nešto sam zaboravio i zajebao o apmulama, sada imam još jedan problem - zube i fizički pregled, pa se svaki dan tresem, i sve zaboravljam)))) Karolinka se ponovno razboljela, sada je problem! Pa, na račun zadara... ne bih odbio)))

Volim puno 911, ali nisam probao šampon. Za kosu u ljekarni kao što je frizura, također nije skupa.

Da, i ja volim 911) postoji dobar Badyaga, još jedan šampon protiv peruti Sebopyrox normi, nadam se da će i ova biti ista)

Još uvijek volim njihovu kremu za bebe, ravno, voli ga kći!

wow, nikad nisi ni čuo da imaju kremu!)

vbey u tražilici, i vidjet ćete dječju seriju.

Ne znam o njemu

Radim maske s senfom, stvarno mi se sviđa

I ja to radim, a sada ću koristiti šampon.

Onda pričekajte recenzije. )) po mogućnosti pozitivno))

Oh, stvarno se nadam, jer sam općenito skratio kosu, izrezao cijelu krpicu, nadam se da će oživjeti. izgledati kao kosa, a ne spužva! Pa, na prvoj aplikaciji mogu reći da je kosa meka, poslušna!

Čudno, jako mi se sviđa ovaj luk u ovoj seriji 911. Iako sam već ranije nisam koristio ovu seriju. No, šampon se ohladi u pravom smislu te riječi. Kosa se postupno jača i ne ispada tako strašno!

Volim nekoliko proizvoda iz tvrtke 911: Onion šampon 911 - pomaže ojačati folikule kose, što sprječava gubitak kose. Sebopyrox 911 - koristim ga za profilaksu, tako da se ne pojavi perut. Cink 911 - kao tonik. Koristim sve te šampone i zadovoljan sam rezultatom.

Već sam mnogo puta čuo za šampon s lukom, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me zanima prije svega, jer sam vrlo gadljiv i odvratan sam mirisom luka.

911 šampon luk uopće ne miriše na luk. U njemu, kao što sam shvatio, dodan luk i začinsko bilje, miris koji ima ugodan, a ne dosadan. Ako kupite, uzmite balzam od 911 luk, miris više zasićen parfemom i češljajte kosu lako nakon nje.

Moja kosa sada ima, kupila sam ovaj šampon. Znam da su maske od luka i nakon prve trudnoće pomogle, ali miris... Šampon stvarno lijepo miriše! Kosa nakon što je dobro, čini se da ispada manje. Luk balzam u ljekarni nije vidio ((Idemo tražiti!

Dobar šampon, velika pomoć od gubitka kose. Naravno, morao sam iskoristiti mjesec dana da vratim kosu i izgledam dobro, ali rezultat je bio izvrstan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno za održavanje učinka nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu i uopće nije padala. Vrlo rijetko perem kosu, jer na njoj nema kose.

Koristim samo prirodni šampon u ulju od konoplje, vrlo je bogat vitaminima i ne suši kožu! Savjetujem svima da http://organicsharm.ru/

I volio sam Onion šampon 911, kupio sam ga s "crvenim paprom". Nakon nekoliko tjedana korištenja, kosa je počela padati znatno manje. Sada sam kupio balzam, unatoč zimi moja kosa izgleda bolje i praktički ne ostaje na češlju.

Twins-Tac lav balzam za gubitak kose i alopeciju

opis

Balzam za gubitak kose i ćelavost

Preporučujemo kupnju 24 kupca.

Dodano popisu želja 18 puta.

Način uporabe

Nanesite balzam na čistu mokru kosu, masirajte, ostavite 2-3 minute, isperite toplom vodom. Za najbolje rezultate preporučuje se uporaba u kombinaciji s ONION šamponom.

Aktivni sastojci / Sastav

Voda, cetearil alkohol, behenamidopropil dimetilamin, glicerin, ekstrakt luka, Anageline (hidrolizirani bjelančevinski protein), bis-cetearil amodimetikon, mliječna kiselina, aktivni kompleks (ekstrakti breze, list koprive, kamilica, zlatni proso.

Recenzije matičnjaka za gubitak kose i ćelavost:

Isprva sam koristio losion šampon 911, a kasnije sam kupio i balzam. Nakon mjesec dana uporabe, kosa mi je postala glatka, pojavio se prirodni sjaj, bez suhog i krhkog kraja

Potvrđujem svojstva:
Za gubitak kose Za oštećenu kosu Za rast kose (promotor rasta)

Volio sam luk iz bajke 911 i, tijekom upotrebe, pomogao vratiti kosu, nakon poroda, počeli su snažno i intenzivno ispadati, razbijali se i neprestano se zbunjivali, postajali vrlo tanki i beživotni. Redovito sam počela prati kosu s njima, i naravno s istim lukavim šamponom, nakon nekog vremena primijetila sam da je kosa postala gušća, prestala se lomiti i nakon nekog vremena gubitak je potpuno prošao. Bio sam zadovoljan kvalitetom.

Potvrđujem svojstva:
Od ispadanja Za oštećenu kosu Učvršćivanje Za obnovu kose

Kupio sam sebi losion Balsam 911 iz ove tvrtke, Twins Tech, zadovoljan sam kvalitetom. Dobro omekšava kosu, ispunjava je potrebnim ekstraktima, nanosim na kosu, uzimam 5-6 minuta i ne perem se vrućim, ali s toplom vodom, nakon toga mi se kosa lako češlja, nježna, svilenkasta, sviđa mi se kako se poboljšava i značajno ih obnavlja.

Potvrđujem svojstva:
Od ispadanja Za oštećenu kosu Za hranjivu kosu Učvršćivanje Za obnovu kose Sklonost gubitku kose

Već tri godine koristim Onion Balm 911, kupujući ga za seriju šampona za luk. Dobro se uklapa i nadopunjuje ih. Vrlo ugodan u teksturi, dobro se nanosi i brzo upija u kosu, isperite ga hladnom vodom, nakon savršeno češljane kose. I za sve ove godine ojačala je kosu tim proizvodima, sada su potpuno zdravi i lijepi.

Potvrđujem svojstva:
Od ispadanja Za oštećenu kosu Za hranjivu kosu Učvršćivanje Za obnovu kose Sklonost gubitku kose

Često koristim losion 911, kupujem ga istim šamponom. Kvaliteta alata je izvrsna, dobro se nadopunjuju. Šampon je super za pranje kose, a balzam ih vlaži, hrani i hrani. Kao rezultat toga, nakon pranja kosa je lagana, prozračna, svilenkasta, nema suhoće i lomljivosti. Ali kad ga koristim redovito više od mjesec dana, svi problemi s kosom nestaju.

Potvrđujem svojstva:
Od ispadanja Za oštećenu kosu Za rast kose (aktivator rasta) Za hranjivu kosu Učvršćivanje Za obnovu kose Skloni gubitku kose

Kategorije ovog proizvoda

Isprva sam koristio losion šampon 911, a kasnije sam kupio i balzam. Nakon mjesec dana uporabe, kosa mi je postala glatka, pojavio se prirodni sjaj, bez suhog i krhkog kraja

Šampon 911 luk

U ovom članku pokušao sam iznijeti još recenzija o šamponu i balzamu 911, osmišljenom za borbu protiv problema gubitka kose. Zapamtite da uvijek nakon šampona morate koristiti balzam.

Luk šampon može se koristiti za jačanje kose, ali ne morate čekati čudo od njega i dobili osloboditi od gubitka kose. Nijedan šampon ne može riješiti ovaj problem, osobito ako je povezan s bolešću ili stresom. Ne budite prevareni. Odaberite šampon prema svojim osjećajima: ako nakon šampona vaša kosa ne gura mnogo, ako je meka i čista, onda je to dovoljno. Za prehranu i obnovu kose koristite maske, sovorotkami, uklj. kućanstva.

Opis šampona

  • Obrazac za izdavanje

Prirodni ekstrakti uključeni u sastav osiguravaju dodatnu ishranu, olakšavaju suhoću i sprečavaju lomljenje kose.

  • posljedica
  1. Normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikule kose, obnavlja oštećenu strukturu kose.
  2. Šampon za nježno čišćenje, bez narušavanja prirodne ravnoteže, daje kosi zdrav sjaj.
  • Način uporabe

Nanesite proizvod na vlažnu kosu i posvijetlite laganim masažnim pokretima, ostavite da djeluje 3 do 5 minuta. Temeljito isperite vodom. U slučaju dodira s očima isprati s mnogo vode.

911 Šampon luk protiv gubitka kose sprječava gubitak kose i ćelavost. Stimulira rast kose.

Moguća imena proizvoda

  • 911 luk-luk / posjekotina 150
  • 911 šampon za luk protiv gubitka kose i ćelavosti (s crvenom paprikom) 150ml
  • 911 šampon za luk protiv gubitka kose i ćelavosti (s uljem čička) 150ml
  • 911 luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti (ekstra škrob) 150ml
  • 911 šampon za gubitak kose i ćelavost 150ml

Ocjene za 911 Onion šampon

Galina 2017-06-13 20:05:12

Vjerojatno mnogo ovisi o strukturi i stanju kose. Netko samo dragi, a netko jeftiniji, također imam puno novca

Pokušao sam i želim reći da je 911 luk šampon jeftin i vrlo učinkovit. Izliječila sam kosu mjesec dana.

Tatyana 2016-03-22 23:04:09

Kosa je bila jako zategnuta, pa sam odlučio ispraviti situaciju uz pomoć šampona za luk 911. Rezultat je, i stvarno mi se sviđa. Kosa nakon primjene uopće ne zna, ne samo da su prestali puzati i naelektrizirati, nego su i počeli sjati. Dobar šampon. Tko ima problema s gubitkom kose, preporučujem.

Renata 2015-08-14 13:00:23

Mogu staviti pet s prednostima ovog šampona Bukvalno je spasio moju kosu, nisam imao gotovo ništa na glavi. I sada rastu of na stranama dlake kao u maloj djeci. Zahvaljujemo proizvođačima.

Dinara Ivanova 2014-12-01 13:37:45

Nekada sam se bojala isprobavati neprovjerene šampone, ali nedavno sam u ljekarni slušala nepoznatu ženu koja mi je savjetovala luk 911. Sada je koristim samo i neću trgovati za drugog. Kosa je postala tako živa i zdrava da su prestali ispadati.

Daria 2014-10-31 13:41:21

Šampon za luk 911 stvarno mi se svidio i savršeno mi je odgovarala za kosu. Postali su mnogo jači i zdraviji. Prestani ispadati. Sada ne koristim nikakva dodatna sredstva, ne pravim maske. Samo svaki dan ili svaki drugi dan perem kosu ovim šamponom.

Kristina 2014-10-01 11:16:15

Kosa je bila vrlo labava i lomljiva. Spašeni luk šampon 911. Obnovio je strukturu i rast kose, prestali su tako jezivi da se raspadaju. Postupno su se pojavile i rastale nove male kose.

Margarita 2014-09-08 15:59:30

Mama ovaj šampon je došao gore, njezina kosa počela ispadati manje, izgleda dobro, ugodan na dodir. Ali ja ne, kosa nakon 3-4 upotrebe iz nekog razloga prestala uzimati šampon, nakon što je oprana, postojala je želja da se opet opere, jer je kosa izgledala neuredna i neobično prljava.

Vera 2014-07-14 00:11:44

Moja kćer je imala problema s perutom. U ljekarni sam vidio Lukovy 911. Već sam koristio proizvode ovog proizvođača, pa sam ponovno vjerovao i nisam zažalio. Nakon samo dva tjedna korištenja šampona, ne samo da je nestala perut, već je i sama kosa postala zdravija, češlja se i počela se sve manje smanjivati. Sam sam kupio ovaj šampon.

Pokazalo se da je šampon za luk 911 najgori šampon za mene! To uopće ne utječe na gubitak kose, nego samo suženu kosu čini suhom krpom! Foto kosa nakon pranja ovog šampona

osvrt od Katerina_Herz

Prednosti: miris je ugodan, prirodni biljni ekstrakti u sastavu, jeftini

Nedostaci: kosa je zbunjena, uzrokuje svrbež nakon upotrebe, svrab na koži, ne smanjuje gubitak kose, suši kosu

Još uvijek tražim savršene proizvode za njegu kose! A sada - pokupim šampon. Ranije korištene takve koje se prodaju u bilo kojem trgovačkom masovnom tržištu. Na primjer - Fructis je gust i raskošan.

Tada je odlučila da raste kosa, počela da maske za kosu iz ulja čičak i od bezbojne kane, kupio izvrsno ulje u ampulama protiv ispadanja za 70 rubalja.

Postoji efekt od svih tih sredstava, i to je očito!

Za prevenciju sam odlučila da je vrijedno kupiti šampon protiv gubitka kose kako bi se ojačali folikuli dlake i ojačali.

Ponovno sam kupio glupu kupovinu - šampon za luk 911.

Sama situacija kada šampon ne samo da ne ispunjava obećanja, nego i kvari ono što je postignuto s takvim poteškoćama!

Dakle, informacije od proizvođača:

normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikule kose, obnavlja oštećenu strukturu kose. Prirodni ekstrakti uključeni u sastav osiguravaju dodatnu ishranu, olakšavaju suhoću i sprečavaju lomljenje kose. Šampon za nježno čišćenje, bez narušavanja prirodne ravnoteže, daje kosi zdrav sjaj.

Sprječava gubitak kose i ćelavost. Stimulira rast kose

ekstrakt lista breze, list koprive, kamilica, zlatni proso, kana, arnica, hmelj, čičak, kadulja, zeleni čaj, aloe vera gel, biotin, niacin, kalcij pantotenat, natrijev klorid, trilon B, limunska kiselina, natrijev lauril sulfat, i drugi

Izgled pakiranja

Boca 150 ml. prodaju se u kutiji koja sadrži sve informacije o šamponu.

Unutra je umetak, ali ne i šampon, već o drugim sredstvima ove tvrtke.

Boca tamne plastike, bez dozatora, ali je zgodno sipati, ne teče puno.

Dosljednost i okus

Šampon za luk ne miriše! Miris je lagan, nenametljiv, ali nakon mjesec dana uporabe postao je dosadan i počeo ga je dosađivati. Ali šampon nije parfem koji ga koristi za miris

Konzistencija šampona je ugodna, sunčana boja, umjereno debela. Dobro se pjeni na kosi, zgrabi nekoliko kapi na kosu.

Primjena i mišljenje šampona

Šampon se savjetuje nanositi sa svakim šamponiranjem, masirati ga u korijen i držati oko 5 minuta. Isperite.

Šampon se savršeno pjeni! Dovoljno je nekoliko kapi da operete kosu.

Koristim ga nekoliko mjeseci, iskreno, očekivao sam više.

Moja procjena mu je uobičajen šampon za kosu, ne utječe na gubitak i jačanje žarulja, unatoč činjenici da ovaj šampon traje 5 minuta prije pranja...

Štoviše, ovo je prvi šampon koji mi je presušio kosu kad ga obrišem ručnikom, na dodir moja kosa poput brusnog papira. Ni jedan šampon nije toliko osušen da je kosa, iako uvijek koristim SOLO šampon, bez balzama za kosu...

Kosa od šampona ne postaje brža, plus. S 2 ispiranja isperite maske za ulje!

ALI skalp nakon upotrebe šampona malo svrbi i svrbi, to se nikada nije dogodilo

Sve što je stečeno prekomjernim radom, presušilo!

Naravno, sve je to obnovljeno istim maskama iz ulja, ali zašto kupiti šampon, tako da kasnije nakon što vratite kosu.

Ne preporučujem šampon, za mene se ispostavilo da je najgori u povijesti šampona! Evo takvog razočaranja

Sama situacija kada šampon ne samo da ne ispunjava obećanja, nego i kvari ono što je postignuto s takvim poteškoćama!

Djevojke, ako se doista želite boriti protiv gubitka, ne vjerujte da će vam neki šampon čičak i luk pomoći! Ovdje nam je potreban integrirani pristup!

Pregledi proizvoda Balsam 911 Onion

Budući da sam vrlo oprezan pri izboru šampona i drugih proizvoda za njegu kose, onda mogu reći dobar dojam uobičajenog balzama za kosu.

U ovoj fazi obnavljam kosu koja je patila od kemijske izloženosti. Općenito, ne kupujem balzame da ne bih oštetio kosu jer se još uvijek bojim da će svi moji radovi biti uzaludni (i ja sam napravila maske za kosu), ali nije poznato što je u kompoziciji, čak i ako je dobro napisano. Ali ovaj je još kupio.

Ovdje sam napisao pregled šampona koji koristim prije nanošenja ovog balzama. Isti sastav je važan.

Prije pranja glave koristim maske koje se sami izrađuju, zatim šampon i balzam.

Ali čak i ako ne napravim maske za kosu za vrijeme pranja i nakon što se isuši vrlo glatka. Ne mogu dobiti dovoljno. Pa, kosa sjaji naravno, ima zdrav izgled. Ugodan miris. Potrebno vam je dosta novca na dlanu, jer se raspoređuje po cijeloj dužini s malom količinom.

Nedavno sam otkrio savršeni šampon koji uistinu smanjuje gubitak kose, a ime mu je "ONION". Odlučio sam probati i balzam za kosu iz ove serije. Ova se serija 911 prodaje samo u ljekarnama, ali ne u svakoj ljekarni. Toliko dugo sam tražio Lukovy balzam za kosu u ljekarnama u gradovima da sam odlučio kupiti online ljekarnu “Apoteka. ru”.

Koristio sam ga, kao što je zapisano u uputama - naneseno na opranu kosu na nekoliko minuta, a zatim je oprano. Balzam za kosu ima ugodan miris, au boji - bijeli.

Potrošnja je prilično ekonomična.

Nakon upotrebe balzama kosa se počela češće češljati. Kada se koristi sa šamponom "Onion", kosa na češlju ostaje mnogo manja. Općenito, zadovoljan sam! Kupit ću više!

Dobar dan svima!
Nedavno sam napisao recenziju o šamponu 911 “Onion” koji mi se svidio, a danas želim pisati o balzamu iste serije, što mi se također svidjelo.

Volumen od samo 150 ml, ali dovoljno za dugo vremena. Koristim ga tjedan dana, potrošio sam samo jednu trećinu.

Samo želim odgovoriti na pitanje koje se često postavlja - o mirisu. Balzam kao šampon ima vrlo ugodan i ne miris luka)

Za prodaju kose balzam 911 "luk" isključivo u ljekarnama, cijena od 130 do 150 rubalja. Standardno pakiranje za balzam i šampon, gotovo ništa drugačije. Na paketu možete pročitati sve korisne informacije o balzamu i kako to utječe na kosu i folikule kose. Kao dio ovog balzama sadrži stimulanse za rast biljaka, a zatim vode normalnim metaboličkim procesima i jačaju folikule kose. Nije ni čudo što mnogi ljudi kažu da gubitak kose tretiraju pomoću ispiranja grla s izrezom ljuske iz luka. Bujon - djelotvorna stvar, samo se vodovodne instalacije pogoršavaju - teško ih je nakon toga oprati.

Naravno, preporučujem, učinkovitu metodu u borbi protiv gubitka kose. Pomaže. Količina izgubljene kose je smanjena tri puta, a to je dobar rezultat nakon tri tjedna korištenja - dva tjedna korištenja šampona i jednog balzama = šampona.