Glavni

Pribor

Moj-krem

kozmetika od A do Z

Kako pravilno razrijediti boju kose

Kako miješati boju za kosu? Važne nijanse, stol sjenila

Na pitanje o tome kako ispravno miješati boje za kosu odgovara znanost o boji. U njemu se raspravlja o svim aspektima i nijansama procesa miješanja, o tome kako, u kojim razmjerima i s kojim nijansama kombinirati boje. Naoružani svojim zakonima i propisima, lako je postići očekivani pojedinačni nevjerojatan učinak.

Aspekti boja za miješanje

Priprema za postupak miješanja boja počinje odabirom željene nijanse, uzimajući u obzir kombinaciju boja i pigmenta boje u kosi i odabranoj boji.

Nema ograničenja u rješavanju boja - oni koriste cijeli raspon boja. Sve ovisi o bijegu i stavu. Postoji samo jedno pravilo: ne miješajte više od tri različita tona. Da bi se postigao jedinstveni individualni rezultat i kompetentno zasićena sočna nijansa, prilikom miješanja boja upotrijebite jednu liniju jedne marke. Sredstva različitih marki ne odgovaraju kemijskom sastavu, aktivnim i bojilima.

Početnici koji ne znaju kako pravilno pomiješati boje kose, bolje je da ne počinju sami radikalni eksperimenti. Prihvatljivije je početi s malim promjenama, primjerice, bojati malu cjedilu ili napraviti polutonske nijanse u boji. Neuspješni pokusi su ponekad teško ispraviti: morate ponovno potpuno prefarbati kosu, što dovodi do njihovog isušivanja, što stvara puno nevolja za vraćanje njihovog zdravog stanja.

Kako bi se postigle karakteristike boja i boja boja kose kao sočnost, prozračnost, zasićenost, mekoća, koriste se sljedeće tehnike:

 • Kontrastne izvorne niti, kada su pojedini kovrči kose obojeni u kontrastnoj boji;
 • glatki prijelaz - mješovite boje u dodiru u tonu.

Postupak miješanja boje

Prije bojenja odrediti vrstu i strukturu kose, debljinu, stupanj oštećenja, prisutnost sijede kose, provjeriti sastav individualne tolerancije, uzeti u obzir izvornu i početnu boju do vremena bojanja, kao i prisutnost kemijske trajne kose.

Dok miješate boje za kosu, naučite važna pravila koja se moraju slijediti:

 • Pročitajte upute na pakiranju.
 • Za točan odabir boja koristite tablicu boja.
 • Pomiješajte malu količinu testne tinte, pogledajte i ocijenite rezultat.
 • Nemojte miješati palete različitih marki.
 • Jasno slijedite proporcije omjera boja.
 • Siva kosa je obojena u dva koraka (prvo se postiže monotona, zatim se primjenjuje glavni ton).
 • Rezultat bojenja ovisi o debljini, debljini i pojedinačnom pigmentu kose.
 • Koriste se samo stakleni, plastični, plastični i keramički spremnici.
 • Preporučljivo je koristiti razrijeđenu boju unutar 30 minuta.
 • Pobrinite se unaprijed i pripremite kompoziciju za ispiranje neželjenih rezultata boje.
 • Svaka se boja priprema odvojeno, a boje se pažljivo i pažljivo pomiješaju.

Postizanje visokih karakteristika trajnosti bojanja slijedite pravila:

 • Za kosu srednje debljine i duljine, volumen potrošene boje je oko 60 g.
 • Kisik i boja se miješaju u omjeru 1: 1, dok je toniranje 1: 2.
 • Kada posvjetljuje kosu, koristi se 9% otopina kisika, kada je obojena u tamnim tonovima - 3%.

Dubina i bogatstvo boje reguliraju se vremenom zadržavanja boje na boji kose i temperaturi na kojoj se proces provodi.

Postižemo željenu nijansu

Mix boje, eksperiment, slijedite sva pravila o tome kako pravilno miješati boje za kosu, a očekivani rezultat će biti.

Pozitivan učinak pruža tehnologija miješanja bliskih boja iste otopine boje, ali različitih tonova, primjerice svjetla i srednje svijetlo smeđe boje. Ako postoje ostaci iz prethodnog bojenja na korijenu, dobiva se jednolična boja prije miješanja. Ispravno izračunati omjer kompozicije bojanja dat će željeni rezultat (tamniji, lakši), pomičući vas korak dalje na putu prema znanosti kako pravilno pomiješati boje za kosu.

Zlatno pravilo kotača boja

Shema boja uvjetno dijeli boje na toplo i hladno, a također identificira tri primarne (primarne) boje: žutu, plavu i crvenu. Primarne boje se nikada ne miješaju. Preostale nijanse su derivati, ili analogni. Dobiveni su miješanjem u različitim omjerima i najprihvatljiviji su u različitim kombinacijama i kombinacijama. Imaju vlastitu gradaciju:

 • Sekundarno - miješanje dviju primarnih boja u jednake dijelove, na primjer, žuta i crvena će dati narančastu boju.
 • Tercijarni - miješanje jedne primarne i jedne sekundarne boje, na primjer, crvena i ljubičasta će dati grimiz.

Koristeći zlatno pravilo kotača boja, lako je razumjeti:

 • kako miješati boje boje za kosu;
 • kako ga ispravno kombinirati s bojom očiju i kože, tipom izgleda;
 • kako spriječiti promašaj.

Boje krugova podijeljene su na tople i hladne i nisu kompatibilne.

Od sjene do sjene u krug, oni idu u smjeru kazaljke na satu. Nasuprotne boje neutraliziraju (boje). Koriste se za ispravljanje ili uklanjanje neželjenih boja. Sve kombinacije neutralnih boja daju efekt prirodne kose.

Prednosti profesionalnih boja

Skala boja profesionalnih boja povoljno se razlikuje od boja za kućanstvo na prodaju. Profesionalne formulacije imaju veću zbirku boja i nijansi nijansi, što omogućuje dobivanje neograničenog broja opcija miješanja. Na njihovim paketima nalazi se digitalni kod koji pokazuje kako pravilno miješati profesionalne boje za kosu. Broj označava razinu svjetline, gdje je 1 najtamniji (crni) ton, a 10 najlakši (plavi). U skladu s tim, mrak će se ugušiti ili prosječan učinak. O ostatku odlučuju polutonovi - nijanse. Najprije označite glavnu (dubinu tona), zatim pomoćnu (nijansu boje), i, konačno, dodatnu nijansu nijanse. Ovi podaci pomoći će vam da shvatite kako miješati boje za kosu prema tablici boja.

Mikston

Prilikom podešavanja tona i poboljšanja nijanse otopine boje, koriste se mješavine. Ne upotrebljavaju se samostalno za bojanje, samo nakon prethodnog osvjetljavanja kose.

Mixestoni dobro rade, poboljšavajući prirodnu paletu. Uz njihovu pomoć primajte nekonvencionalne, ekskluzivne, neobične, matirane i pepeljive varijacije.

Danas smo razgovarali o takvom postupku kao što je miješanje boja za kosu. Gore su navedena važna pravila.

Povratne informacije o tome kako obojiti kosu kod kuće na primjeru Estela Essexa. Kako odabrati postotak oksidatora, kako obojiti kosu, sheme boja, upute korak-po-korak i puno FOTOGRAFIJA.

Mnoge žene boje kosu kod kuće. Iz raznih razloga - netko nema dovoljno novca, netko ne vjeruje frizeru, netko žudi za rukopisnim iskustvima =), ali ipak nas ima puno. Često se svi takvi eksperimenti nažalost završavaju, a vi morate ići u salon kako biste sve ispravili. Nadam se da će vam moj pregled, temeljen na dugogodišnjem eksperimentiranju i eksperimentiranju, pomoći da se približite željenom rezultatu =) Budući da već dugi niz godina slikam boju Estel Essexa, primjer boje u mom pregledu bit će boja ovog branda.

Neki tekstovi (možete preskočiti ovaj odlomak)

Moja iskustva su počela oko 15 godina, dakle prije više od 16 godina. Samo u školi sam imao vremena isprobati najrazličitije nijanse crvene, crvene, pokušao sam se upaliti i osvijetliti =) Sve to nije bilo moje, već uz pomoć moje divne majke, koja mi je uvijek bila spremna pomoći u potrazi za ljepotom =)) Međutim, ovi eksperimenti su se završili. često neuspješno, jer Ni ja, ni moja majka nismo uopće razmišljali na ovom području (a tada u to vrijeme gotovo da i nije bilo interneta), a sve je bilo poznato kroz pokuse s kosom. Tada je došlo do kratkog odmora za moju kosu (rezala sam kosu i rasla svoju boju), ali nastavili smo eksperimentirati s mamom, budući da je nosila kratku frizuru i ispovijedala princip "uzgojiti, a ne zube" =)) Naravno, ponekad sam posjetio salone popraviti apsolutno uništenu boju kose ili jednostavno u nadi da će mi profesionalci učiniti nešto poput "AH!". Pa, onda sam otišao na studij kod frizera i otkrio što se događa =) Naravno, sada se slikam samo, ali koristeći pristojno iskustvo i znanje, i imam odličan rezultat.

Moje prvo “salonsko” iskustvo bilo je upravo s Estelleinom bojom (onda, po mom mišljenju, ne Essexu, ali to nije važno) i ovo iskustvo je definitivno uspjelo, a moja duga ljubav prema ovoj boji počela =)

Kasnije, kad sam počeo raditi kao frizer, na moje zadovoljstvo, Estelle je bila jedna od onih s kojima je naš salon radio, a ja sam uspio naučiti sve boje i nijanse upotrebe gore i dolje =))

Tijekom tog vremena svakako sam probala i druge boje (uglavnom na sebi), kao što su Schwarckopf Igora Royal, Wunderbar, L'oreal Professionnel. Od svih navedenih stvarno mi se svidio Wunderbar, ali košta gotovo dvostruko više. Iz nekog razloga, Schwarzkopf me nije impresionirao, iako boja nije bila loša, ali nisam rastao zajedno s bojama.

Dakle, prednosti Estelle:

 1. Niska cijena Jeftinija boja koju nisam upoznao, profesionalno, naravno =)
 2. Velik broj nijansi (a kamoli specijalne), za razliku od istog Igora, nijanse su vrlo ukusne, uvijek sam mogao odabrati onu za sebe i klijenta.
 3. Kada miješanje boja uvijek daje predvidljiv rezultat, jedina boja s kojom se usudim miješati sve "po oku" (iako to nikome ne preporučujem)

Od minusa.

 1. Gray ne boji mnogo. Na tankoj kosi sijede kose 30% će biti normalno, a na tvrdoj kosi sa sivom kosom više od 50% nije jako. Ne radi se o tome da ne slika, ali su sive dlake istaknute. Brzo se ispere od sive boje. To jest, ako imate problema sa slikanjem sijede kose, bolje je odabrati drugu boju (ali bolje je pokušati izvući zaključke). Iako je moja majka još uvijek nadoknađuje, a ona ima samo drugu opciju, možda sam previše zahtjevna =)
 2. Neki frizeri vjeruju da Estelle suši kosu. Moje mišljenje - ovisi o kosi. Osobno, ja ne isušiti (ja ga koristiti za 5 godina bez pauze, a prije toga povremeno), s obzirom na stalnu sušila za kosu i glačala. No, tu je kosa koja ova boja ne odgovara. Opet - morate pokušati.
 3. Nisam jako zadovoljna mirisom koji traje još jedan dan nakon bojenja. Wunderbar, na primjer, nije tako jak.

Sastav boje i informacije o pakiranju:

Neću previše komentirati, jer boja nije zadana, to znači da se ništa ne može naći u uslužnom programu ni =))

Što trebate znati prije nego što se odlučite za kućnu sliku?

Postoje slučajevi koji samo trebaju napustiti profesionalce. Na primjer, kompleksno pojašnjenje, pepeljasto plavuša, naglašavanje, dramatična promjena boje u bilo kojem smjeru (iz nekog razloga vjeruje se da je vrlo jednostavno obojiti od svjetlosti do mraka). Sve te radnje podrazumijevaju barem osnovno poznavanje procesa, praktično iskustvo i nijanse (ako su prve dvije točke često prisutne, onda je ova posljednja obično dostupna samo profesionalcima =)

Naravno, ako ste više zainteresirani za proces, a ne za rezultat, tada možete iskoristiti priliku i pokušati, ali budite spremni na negativan rezultat.

Kako odabrati pravi postotak oksidatora kako bi se minimalno naškodilo kosi i postigao željeni rezultat?

1,5% aktivatora oksidacije (ovo je samo Estelle kako se sjećam). Koristi se za toniranje na prethodno izbijeljenoj kosi. To znači da najprije posvijetlite kosu prahom, a zatim je obojite običnom bojom koristeći 1,5% oksida. Jedina razlika je u tome što se oksid uzima u omjeru 2: 1, tj. Oksid je 2 puta veći od boje. Nijansiranje s ovim sredstvom za oksidaciju je najpoželjnije za izbijeljenu kosu. Naravno, siva kosa ne boji se.

1,5% oksidatora (jednostavno, bez aktivatora). Ako ne Estelle, onda sve kao u prethodnom odlomku + može se koristiti za nijanse prirodne kose (ne boji), ispada vrlo nježno slikanje, ali morate odabrati nijanse vaše tonske razine (to jest, nije svjetlije i ne tamnije). Siva kosa ne boji se.

3% oksidatora. Kada bojite u tonu ton 1-2 nijanse tamnije, ili 1 ton lakši (a to je malo vjerojatno, ako samo ne potpuno obojena kosa), sive kose ne boje preko.

6% oksidatora. Za bojanje u tonu s tinged sa sijede kose, ili 1-2 tonova lakši. Također ga možete upotrijebiti za posvjetljivanje niti (neću ni pisati za isticanje jer je isticanje kod kuće glupost =)

9% oksidatora. Za slikanje 2-3 tona svjetlije sive boje. Ali ja ne preporučujem korištenje 9% kod kuće!

12% oksidatora. Nemoj mu ni prići! =)

Ovo su vrlo opća pravila., Apsolutno je nemoguće obojiti sve slučajeve kada i što koristiti. Kao što ste primijetili, nisam spominjao slučajeve kada je slikanje 3-4 tone svjetlije ili tamnije. Uvijek postoje nijanse, a ponavljam, kompliciranu sliku prepuštamo frizerima =)

Za usporedbu, u većini gotovih boja u svijetlim bojama koristi se 9-12% oksidatora =)

!!Opća pravila !!

Ako obojimo potpuno prirodnu kosu.

 • Ton na ton (što znači lakoću kose, a ne nijansu) - pokušajte 1,5%, ako nema rezultata ili vam treba svijetla nijansa, zatim 3%.
 • 1-2 tona upaljača - 6%
 • 3-4 tone svjetlije - 9% (ili još bolje, je li vam stvarno potrebna? =))
 • 1-4 tona tamnije - 3%
 • Prirodna kosa koju slikamo - prvo duljina i tek tada korijeni! To je obvezno, jer korijeni imaju višu temperaturu, a ako su prvo obojani, bit će različiti u boji. Za dugu kosu to je prilično teško učiniti, pa savjetujem odlazak u salon =))

Ako promijenimo boju već obojane kose.

 • 1-4 tonova svjetlija. Prvo morate razjasniti. Svakako! Znam da neki ljudi uspijevaju odmah osvijetliti boju, ali za to trebate uzeti 9-12% oksidatora, i vjerujte mi da će to imati vrlo tužan učinak na kvalitetu kose i sam rezultat bojanja. Ne preporučujem ni vlastito osvjetljenje, teško je! Ako uzmete, ne uzimajte više od 6% oksidatora, a zatim budite sigurni da ćete obojiti 1,5%.
 • 1-2 tona tamnije. Koristite 3% boje.
 • 3-4 tona tamnije. Ako je kosa osvijetljena, ne savjetujem vam da se obojite, jer Potrebno je napraviti prepigmentaciju. Osvijetljena kosa apsorbira mnogo pigmenta, štoviše, neravnomjerno, boja će izblijedjeti, a slojevitost nijansi može dati zelenu ili drugu nepoželjnu nijansu.
 • Ako ste uzgajali korijene više od 1 cm, onda moraju pokupiti svoju nijansu i oksidans, bolje je ne kontaktirati, jer Prirodnu kosu nemoguće je obojiti u istu boju i to je nestvarno i možete dobiti veliku razliku u nijansama.
 • S bojom sijede kose. Uzimamo 6% oksidatora.
 • Bez slikanja sijede kose. Uzimamo 3% oksidatora.
 • Nadam se da nitko ne bi pomislio da boji korijene odvojeno 2-3 tona svjetlije ili tamnije =))

Što se tiče izbora nijansi.

Sve pepeljaste nijanse su složene (osim ako ste obojeni kako bi odgovarali prirodnoj kosi), lakši, to je teže postići željeni rezultat, pa ako ne želite hodati sa zelenom ili plavom glavom, bolje je da ih ostavite profesionalcima.

Za kućnu uporabu su dobre crvene i crvene nijanse (jer je to boja prirodnog pigmenta kose i nije potrebno prekidati). Također je lako postići rezultate sa zlatnim i ljubičastim nijansama. Naravno, plavuše s lijepim nijansama ne uključuju ovdje =)

Idealno, naravno, nijanse koje su unutar +/- 1-2 tona vaše izvorne boje pogodne su za kućnu boju.

Kako uopće slikati.

Samo bojim korijenje, pa izgledaju PRIJE bojenja (kosa, oprostite, ne previše čista, ne bojim se, tako da je koža manje ozlijeđena) Moja prirodna boja kose je 7/0, to jest, bojat ću korijen 1 ton lakši.

 1. Uzmemo boju i istisnemo je iz cijevi u plastičnu ili keramičku posudu. 0.5 epruvete su dovoljne za bojenje korijena, ali imajte na umu da je boja debela (neprofesionalno obično tekuća naprotiv, tako da se lakše nanose), tako da je prvi put bolje rastvoriti više. Pažljivo mjeramo boje. Proporcije s oksidatorom 1: 1, to jest, koliko grama boje, toliko oksidatora. (izuzetak je za toniranje udjela 2: 1, tj., oksidirajući agens je 2 puta veći). Ne koristim utege, nego se usredotočujem na dosljednost, ali još uvijek imam profesionalno iskustvo i vrlo dobru obuku na ovom području, tako da to ne radite =) Usput, možete pomiješati oksidans, na primjer, ako imam 9% i 3%, a zatim ih pomiješam u omjeru 1: 1 dobivam 6% - koristim točno 6%, jer Imam malo sijede kose (ali to se može učiniti samo za one koji su u sukobu s matematikom i općenito razumije ono o čemu govorim). Pomešam ga iz razloga što mi trebaju različiti postoci, a kupnja hrpe litre boca je skupa i besmislena, par je dovoljan, čak možete imati samo 9% i 1,5% ili 6% i 1,5%, ali to je već kućna brijačnica 98 =)))
 2. Promiješajte boju vrlo dobro i pažljivo! Ne budite lijeni =) Možete promiješati četkom koju ćete slikati (iako to ne odobravaju svi). Imam četkicu poput ove, snažno savjetujem vam da ne koristite ove, to je kratko (teško držati s rukavicama), površina je tvrda i mala, općenito, noćna mora =) Bolje je kupiti četku u profesionalnoj trgovini, za obične bojanje (korijenje / dužina) bolje je uzeti široka i srednje tvrdoća.
 3. Dolazak do bojenja. Odmah! Ne "dopusti da malo stoji, amonijak nestaje", i tako dalje.
 4. Kako slikati. Možete slikati kaotično i kao strašno (kao što smo mama i ja učinili prije nego što sam otišao na studij =)), a možete koristiti razne prikladne sheme koje će uštedjeti vrijeme i ne propustiti ni jedan centimetar. Pokazat ću vam dva načina nanošenja boje za dugu i kratku kosu.
 • Za dugo:Kosa je podijeljena na 4 dijela po dva dijela - od uha do uha kroz krunu i od sredine čela do donjeg dijela potiljka, kao što se može vidjeti na prvoj slici. Dobivamo 4 zone narančaste kriške, 3 ispred i 2 iza. Sada svaku zonu zdjele dijelimo s dijelovima debljine 1 cm, počevši od vrha glave (kao što je prikazano na slici 2) u ploče koje slikamo. Prvo obojimo korijen svake ploče, presavijamo ploče u gomilu u sredini (ovo je vrlo pogodno za početnike), a zatim, kada su svi korijeni naslikani, demontiramo ploče iz hrpe i počnemo slikati duljinu u istom redoslijedu (ako je potrebno, naravno, i ne zaboravimo ako je kosa prirodna, počinjemo suprotno od duljine). Zone se mogu obojiti u bilo kojem redoslijedu, obojim jednu ploču iz svake zone i preklopim je u sredinu, zatim opet jednu, i tako dalje u krug, ispada ravnomjernije.
 • Za kraće:

Kosa je podijeljena u 4 zone (najbolje se vidi na donjoj slici) - parijetalna zona, sljepoočnice i stražnji dio glave. Parijetalni dio podijeljen je na ploče (kao što je prikazano na slikama), sljepoočnice su podijeljene u vertikalne razmake, a stražnji dio glave - vodoravno (ako je teško, stražnji dio glave može se podijeliti na 2 dijela). Počinjemo slikati iz prve zone, zatim od sljepoočnica, zatim od stražnjeg dijela glave.

Ovdje bojim kosu prema 2. shemi (istina je da na mojim hramovima imam horizontalne podjele, za kosu srednje duljine je prikladnije)

Nanesite boju čvrsto, vozite je u kosu, nemojte poštedjeti snage =) Nemojte spremati boju, ona bi trebala biti vidljiva na kosi, to je važna komponenta dobrog rezultata!

Pa boje preko ruba, ako nosite rep, bez obzira na primjenu sheme, bolje je da se boje preko ruba oko perimetra. Ovdje se ne bojimo stati na kožu, a zatim je trljati jače =)

Ako se boja pojavi na koži (na bilo kojem drugom mjestu) - isperite odmah i temeljito. Ako pogodite odjeću - odmah pospite lakom za kosu i pošaljite u pranje (sve operem)

Držimo boju prema uputama, držim Estel 35 minuta, svjetlije nijanse mogu biti 40 minuta. Ako pretjerate, boja može biti tamnija. S obojenom glavom ne možete biti blizu uređaja za grijanje, na izravnom suncu, u gazu (ili otići van kako biste pušili), općenito, bez klimatskih utjecaja!

Mi se peremo. Vrlo temeljito! Posebnu pozornost posvećujemo rubu (mislim da nitko ne voli premazanu kožu). Prvo, samo s vodom, zatim s šamponom, i opet s šamponom. Budite sigurni da balzam i po mogućnosti - masku.

Evo kako sam oprao svoju granicu

Ovaj put moje korijene su izašle malo tamnije od duljine, jer duljina je imala vremena da izgori (a tu su i razjašnjene niti). Oslikana sam s dodirom Estelle Essex 8/74 (dugo sam ih slikala i izmišljala samo korijene).

Da, i oko miješanja nijansi.

Vjerojatno ga ne preporučujem =) Prodaje se dovoljan broj boja različitih nijansi, tako da možete odabrati onu koja vam odgovara. Ako niste zadovoljni nivo tonovima, onda možete uzeti 2 različite razine s jednom nijansom i prijeći na srednju, bolje je ne miješati nijanse između njih (dobro, ili u ekstremnim slučajevima, one koje su u blizini su crvene + zlatne, crvene + smeđe itd. nema potrebe zlatno + pepeo na primjer =)). Zapamtite osnovna pravila za miješanje boja: žuta + plava = zelena itd. =)

Nadam se da su mi vaše povratne informacije bile korisne, ako imate pitanja, prijedloge, amandmane, rado ću ih vidjeti u komentarima =)

Budi lijepa! =)

Moje druge recenzije o njezi kose:

Izvrstan i detaljan pregled njege kose.

Moj prof. sušilo za kosu Moser Ventus

Moj prof. željezo Babyliss Pro

Prof. toplinska zaštita OSIS + Schwarckopf

Prof. Muss za oblikovanje Schwarzkopf Professional Silhouette

Olivia vrtna keramička četka

Šampon i balzam iz Agafye

ORGANSKA TRGOVINA Ulje za kosu Jojoba

Prof Estel boja za kosu

Gost

djevojke pomoći, na što oksidant bojiti plavuša crna?

Gost

dobar dan Imam svijetlosmeđu boju. Cijeli moj život bio je plav. Onda je obojila svoju čokoladu - nije joj se svidjelo. Izrađeno je naglašavanje i toniranje ružičaste plavuše Estelle 10. I ne sviđa mi se nešto. Recite mi koje boje Estel koristiti za dobivanje pristojne boje. Samo ne pepeljasto i ne ljubičasto. Želim da se ukloni žutost i da se isprazne neka bež boja, struja nije žuta, a ne ljubičasta i ne pepeljasta. Općenito, želim lijepu skupu boju. Molimo vas da obavijestite brojeve mališana!

Gost

djevojke. Ja sam nešto posve nepismeno. Da biste obojili kosu trebate oksid i boju? I sve? Određuje se oksid. Očigledno. 9. Želim nekoliko tonova svjetlijih. Samo prvi put će ga naslikati prof. Obojite prije toga sve spremite

nadati se

Možete li mi reći molim vas, je li moguće koristiti deluxe oksid za aditive za boje?

Tati

Reci mi, molim te, sada sam obojila kosu u kestenjastoj boji, želim svjetliju boju. U salonu se savjetovalo 7/7 ton i oksidant od 1,5%, koju boju mogu izračunati ako u sljepoočicama ima male količine sijede kose. ATP unaprijed


U prekidanoj psli imate sivu kosu koju trebate ići na Estell srebrni de luxe specijal za sijedu kosu

Tati

u prekinutoj psli imate sijedu kosu koju morate ići na estell silver de luxe special za sijedu kosu


9% oksidatora. I + korektor

Tati


Potrebno vam je sredstvo za kalorijsku emulziju s 6% 1: 1 oksidacijskim sredstvom.Ova emulzija je posebno dizajnirana za bojanje kose od tamnih do tamnih tonova C1 do 5 nije bolja, ali crna je pogodna

Tati

Možete li mi reći molim vas, je li moguće koristiti deluxe oksid za aditive za boje?

Natasha

9% oksidatora. I + korektor


Zdravo, izbijelila sam kosu, ali žućkastu. Želim biti u bijelom papiru. Prodavaonica mi je prodala Estel s 9% oksigena. Je li već previše jasno? Ciljevi su vrlo slabo razjašnjeni. Vjerojatno nauljena, ne isprana. Ovdje obilazim boju kao mačka oko kisele vrhnja.

Nadine

Dobro došli! Želim slikati u Estel Silver 10/0, što oksigenator treba uzeti? Kosa je izblijedjela sa sijedom kosom.

Gost

Pozdrav, odlučio sam se slikati korijene, recite mi u kojim razmjerima trebam miješati boje i okside?
Hvala vam

Irene

Jednom je tu bila plavuša, a sada je kosa svijetlosmeđa, a ja ću se slikati u hladu 9/3, recite mi koji bi oksid bio bolji za to?

Kiara

Molim Vas, recite mi koji je broj boja i koliko je Estel potreban za isticanje? I tako se ispostavilo da nema žute nijanse. Boja kose je svijetlo plava.

Sasha

može sos 101 estel miješati s 10/65 što će ispasti?)

Tatjana

Želim pomiješati Estel 9.0 i 7.7, bojim se da ću biti vrlo mračna, plavuša sama želi malo patiti, molimo pitajte za savjet ili ne

Gost

Marquis, imam ovo pitanje: Osvijetlila sam kosu u salonu, a sada bih htjela kasnije nijansirati korijene! Kao što sam shvatio, najprije trebate osvijetliti korijene sa 6% oksida s blondarantom, a zatim nanijeti Estel boju cijelom dužinom (da tako kažemo, tonirana) Usput, boja je također razrijeđena s 6% oksida. Želim miješati pepeo i koralj. Što mislite da je ispravno. I općenito, ako itko zna kakve tonove boje Estel treba miješati da bi se dobila hladna hladna nijansa.


Već 5 godina oslikavam korijene u bisernom tonu, sa 30 minuta boje na korijenu, a zatim emulgiram vodom cijelom dužinom i čuvam još 20 minuta, boja je ravnomjerna, jer je cijela duljina kose već bila osvijetljena trajnim bojanjem.

Ana

reci mi da su moji korijeni tamni i kosa mi je obojena u svjetlu.
Mogu li bojati korijenje zlatnom plavom bojom s oksidom 6, a zatim sve obojiti bež plavom bojom s oksidom 3?

Vicki

Dobar dan, molim vas, molim vas! Bila sam obojana u hladnim bojama miješanim crnim 1/0 i čokoladom 5/7 koliko je oksidanta potrebno za ove dvije cijevi? Hvala unaprijed.

Gost

Izbor oksida uvijek je potreban za odabir, na temelju onoga što želite obojiti, na prirodnoj bazi ili na obojenoj kosi. Mocha je 4/7 boja. Ako ste obojani u tamnu boju, onda će izblijediti, ako obojite prirodnu kosu, onda može doći do neželjene nijanse, ovisno o tome što je vaša prirodna baza. Općenito, kolorist bi trebao učiniti sve to, jer Osim svega, korijeni mogu biti svjetliji od duljine. U brojkama napišite što je na vašoj glavi, bilo da ste srušeni ili ne, nego što ste naslikali prije. Usput, 12% oksida se nikada ne koristi s trajnim bojama, jer Pije se u boji. Vrijeme zadržavanja boje je 35 minuta.

Viktorija

Dobar dan, molim vas, molim vas! Bila sam obojana u hladnim bojama miješanim crnim 1/0 i čokoladom 5/7 koliko je oksidanta potrebno za ove dvije cijevi? Hvala unaprijed.


Ovisno o boji koja je obojena, trajna (postojana ili polutrajna), i od koje marke, ako je standardna i otporna boja, zatim 2 epruvete od 120 ml oksida, tj. 1: 1, oksid 3% (više prinosa), ako je siva tada 6%

Tatjana

Pozdrav, u trgovini, slučajno su skliznule 6/0 i 6/00, iako sam kupio 6/0, ako pomiješam ove tonove, što se može dogoditi?

Ana

Pozdrav, u trgovini, slučajno su skliznule 6/0 i 6/00, iako sam kupio 6/0, ako pomiješam ove tonove, što se može dogoditi?


6.00 Za sijedu kosu. 6,00 Ova 5,0 će ispasti tamnija i dublja boja. Ništa strašno

Yana

molim te reci mi! Moja prirodna boja je svijetlosmeđa s pepeljastom bojom.. Dugo vremena slikam Estel ton 5.7 na 3% oksida.. Boja posvjetljuje ton tjedan dana nakon bojenja.. U principu sam zadovoljan, ali još uvijek želim bogatiju boju u tim tromjesečnim intervalima Staining.. I nakon ta tri mjeseca nema razlike u boji između korijena i obojena kosa kao takva, kao što je boja oprana off blizu moje prirodne.Pitanje je ovo.. Ako slikam u 4.7 ton će moj problem biti riješen?

Nastya

molim te reci mi! Moja prirodna boja kose je na razini 7 (vidljivo je blago izrastao rast), neuspješno je obojena, sada sam 8-9 razina s zelenom nijansom. Frizerski salon savjetovao da se estel essex 7/75 izađe u njihovoj izvornoj boji. Prodavaonica je preporučila 6% oksida, iako sam planirala učiniti kosu tamnijom, rekli su da neće uzeti 3%. Što učiniti Obojite 6% oksida ili 3%?

ljiljan

Pozdrav! Recite mi molim vas moja sestra ima svjetlo plavušu na korijenu nakon što se ispostavilo da su žute korijene i plus njezine vlastite svjetlo plave dlake i na krajevima gotovo bijele kako ukloniti žutu boju i učiniti je svjetlom plavom dužinom

Irene

Marquis, molim te reci mi! Krasus korijeni estel esex 8/76 oxygent 9% 1: 1 i dodaju 0/66 centimetara korektora. Ispada da je boja već zahrđala (((majstor je također nacrtao samo korektor druge tvrtke i sve je dobro funkcioniralo. Možda ne shvaćam proporcije ispravno ili vrijeme?

Lana

Dobro došli! Ja sam smeđa kosa. Sudar 2 godine. Želim obojiti kosu plavom. Što trebam učiniti? Kroz isticanje postupno ići na plavuša ili?

Helena

Dobro došli! Ja sam crnka, želim obojiti korijene i cijelu dužinu tamno smeđe boje 5/4 ili 3/0 Estelle boje kestena, a tu je i oksigenant 0,9 i 0,6. Reci mi, kako razrijediti ili bolje kupiti 0,3? Unaprijed hvala!

Ksyuhsa.Zorya

Kako razrijediti 10/76 i kisik 6%?

Helena

Pozdrav, recite mi, molim vas, upravo sada djevojka će doći k meni, bit ćemo naslikani s njom na 10/17 u njezinu duljinu 10 je prljava, a korijeni su 5-7 na razini 7-8. Oslikavam je iz dvije zdjele s korijenjem od 6% i duljine 3% ili korijena od 9%, te platna od 6%

Anya

reci mi sada imam kose ekstenzije 7 moje korijene su narasli na cm 4 moja boja je 6, što je bolje za mene da se boja da izravnati boju i biti pepeljasto svijetlo smeđa)) 6.1 ili 6.21?

Anya

i koji oksidant je 3 ili 6? Samo glatko prelazim sa 6 na 7 (sa žutim)

Helena

dobar dan Molim vas, recite mi, naslikao sam 4/0, ali sada želim pokušati 4/7 ili 4/75, ali ima siva! Koji oksid trebam uzeti 3% ili 6%?

Anya

dobar dan Molim vas, recite mi, naslikao sam 4/0, ali sada želim pokušati 4/7 ili 4/75, ali ima siva! Koji oksid trebam uzeti 3% ili 6%?


Koji postotak sijede kose? Ako je oko 50% ili više, uzmite primjerice 4.0 + 4.7 + 6% oh u omjeru 1/2 dijela 4.0+ 1 dio 4.7 + 1 dio 6%. Nanesite najprije na korijenje 15-20 minuta i zatim se protežu duž duljine. Vrijeme zadržavanja ukupno 45 minuta

Sofija

dobar dan Odlučila je prefarbati svoju tamnu plavu kosu s blago izgorjelim bravama. Ludo kupljena Estel Essex 5.7 svjetlo kestenjasto smeđa. Previše mračno za mene kupio sam 1 paket, ali bojim se da nije dovoljno, želim uzeti više. Ako uzmem 2 tone lakše (tj. 7,71), idem li na 6,71? Pri 3% oksida.

devojke frizeri (koji rade za estel) daju savjete, ali bojim se ostati ćelav)) Želim ovu boju estel essex lumen 44 bakra Ne znam što ometati 3%, 9% ili 12%, sada sam obojen bakrom svjetle boje (oko 7 razina). Hoće li željena boja?

Ljudmila

dobar dan Reci mi molim te, želim kupiti Estel Silver mama 6.00. Koja je pogodna okolina za to u% i iz koje serije treba biti, s tim nužno ili ne?

Larisa

Bok Trebate savjet. Ja sam smeđokosa, uvijek oslikana kućnim bojama. Ali su prestali slikati sijedu kosu. Odlučio sam se prebaciti na Estel estel. Kupio sam po savjetu od 7,00 i 6% oksida. Pročitao sam upute i sumnjao. Možete slikati samo ovim sastavom ili trebate dodati nešto iz serije x.X? Boja koju želite je lakša nego što je sada. Hvala vam.

Irene

dobar dan Recite mi može li se koristiti deluxe 5.70 s 3% oksida. Kosa mu je tamnosmeđe s rijetkom sivom kosom.

Oksana

Gost
Recite mi, molim vas, naslikana sam u tamno smeđu boju Estel 4.7 i 4.70. Je kupio estel essex 4,7 boja mocha.. Ali bojim se, ima li u ovoj boji crvene ili crvene nijanse?!

Kako razrijediti boju kose

U nekim slučajevima, mijenjanje boje kose iz poznate marke u novu verziju ne može izračunati proporcije. Ako nema oksidirajućeg agensa, postoji nekoliko načina za razrjeđivanje smjese tako da ima više tvari za bojenje. Postavlja se pitanje: kako razrijediti profesionalnu boju bez gubitka kvalitete. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koje su iskusni korisnici dugo uživali.

Što saditi boju?

Ako nema dovoljno obojenja suspenzije, možete pribjeći razrjeđivanju s nekoliko sredstava koja su u svakom domu. Najlakši način da ga razrijedite vodom. Koncentrirana suspenzija se nanosi na korijenje. Ostaci se razrjeđuju s malom količinom vode, raspršuju se na uvojku. Laganim pokretima masirajte cijelo tijelo.

Rastvorite boju do željenog volumena, možete:

Većina izvora nudi omjer 2: 1. U kojoj dvije boje pripadaju boji, a jedan dio šampona ili balzama. Dodavanje balzama omekšava učinak boja. Neke marke emulzija su lakše na polu tonu, zbog toga je potrebno obratiti pozornost na postotak amonijaka. Boje niskog sadržaja mijenjaju boju kako bi osvijetlile boju.

Kako reagiraju kupljene boje na razrjeđivanje

Da bi se postiglo trajno djelovanje razrijeđenog sredstva za bojenje, potrebno je uzeti u obzir osobitosti kemijskog sastava boje. U slučaju kada suspenzija nije bila dovoljna, potrebno je pribjeći pomoćnim metodama. To bi trebalo uzeti u obzir reakciju boje.

Sljedeće vrste boja mogu se miješati s balzamom bez gubitka boje:

Ravnomjerna raspodjela suspenzije po cijeloj dužini kose će dati trajni efekt nijansi. Ispravno odabran udio šampona i tvari za bojanje omogućit će vam da dovršite proces ažuriranja boje. Možete miješati marke s šamponom:

Zašto se boja za kosu ne može razrijediti u plastici

Svaka žena želi izgledati lijepo, a za svakoga nije tajna da bismo za to trebali, prije svega, voljeti sebe. Ali, kako kažu, nailaze na odjeću, pa prva stvar na koju ljudi obraćaju pozornost je njihov izgled. Ljepota žene ovisi o stanju njezine kose. Međutim, danas salonske procedure imaju znatnu cijenu, pa neke stvari morate i sami.

I kako pravilno obojiti kosu kod kuće? Recenzije o kućnoj njezi za kosu, razlikuju se: neki tvrde da je to odlična alternativa za salone, drugi - da je bolje potrošiti dio novca kako se ne bi brinuli i ne bi uložili nikakav napor. Da bi sve bilo na najvišoj razini, morate znati nekoliko nijansi.

Na primjer, znate li kako razrijediti boju kose? Ne može se razrijediti u plastičnim posudama, jer amonijak koji se nalazi u većini boja za kosu nagriza plastiku, izazivajući time ispuštanje štetnih sastojaka koji se pojavljuju tijekom procesa oksidacije. Da biste to izbjegli, pomoći ćete profesionalnoj boji bez amonijaka ili korištenju profesionalnih posuđa za razrjeđivanje boje.

U takvim profesionalnim brandovima kao što su L'Oreal, Vella, Estel, Matrix, postoji široka paleta boja. Osim toga, kako bi se izbjeglo oštećivanje kose u procesu bojenja, preporuča se razrijediti boju vodom ili razrijediti šamponom kako bi se smanjila koncentracija opasnih sastojaka.

4u PRO

Može li se bojilo za kosu razrijediti nečim ako to nije dovoljno za svu kosu?

  ako želite da boja bude, znate kako, onda razrijedite s nečim !! ne ograničavajte se i ne kupujte drugu epruvetu boje, ali nemojte koristiti cijelu, već samo istisnite onih nekoliko grama kojima nedostaje. razrijeđen okom, tako da je to bila ista količina boje i oksidansa, da bi se na kraju dobila poput kiselog vrhnja. i Sun. i sljedeći put će vam ista boja pomoći))) sretno)

Ako je prije nego što su bili obojeni u točno istoj boji, možete to učiniti: staviti boju na regrown korijena, i 5 minuta prije kraja bojadisanja, nanesite ostatak smjese na kosu, lagano navlažite vodom iz vješalice, temeljito češljajte kremu i masirajte. To se može učiniti kako bi se lagano osvježila boja na duljini i izbjegla oštar prijelaz iz svježe obojenih korijena na duljinu. Nikakve mrlje neće biti točne. Ispada gotovo isto kao toniranje na 3% oksida.
Ali ako se boja boje razlikuje od trenutne boje kose, onda se ništa ne može točno razrijediti. Ispada upravo ono što bog zna što je na štapu, kao što je napisao Cheburashka. I sigurno nema šampona !! !
Lakše je poslati nekoga u dućan za drugi paket boje.

može se razrijediti šamponom koji koristite

Da, šampon. ), samo bijelo.

i dalje boje ne mogu dabovat?

Ako ne dovoljno boje može smanjiti količinu kose.

No, možete savjetovati kupnju izvorno 2 paketa. nego što sada možete razrijediti boju? Da, kad bi samo mogli, to bi bila drugačija nijansa, rascijepljena na sve dlake

Naravno, možete razrijediti istom bojom nitro, boja će biti bogatija i buit će trajati duže

 • Kupite drugi paket ljepote
 • ne, to je nemoguće. Intenzitet boje će se promijeniti do neprepoznatljivosti!

  sigurno.. moja supruga je tako lijepa.. kosa prvo postaje mokra

  Nekako ste nekonzistentni: pitajte možete li razrijediti boju i odmah reći da se drugi paket ne preporuča. Nemoguće je razrijediti boju s bilo čim, ako je boja amonijak, tada je također nemoguće nanositi je na vlažnu kosu (na mokroj kosi - samo bez amonijaka). Razrjeđivanje boje bilo čime, njegova promjena pH, nijansa će biti dosadna, umrljana, isprana nekoliko puta, kosa će se ispostaviti dosadnom, bez sjaja.

  Pokušajte nanositi na mokru kosu, masirajte.

  Optimalan češalj s malim zubima.
  Bolje je ne miješati se, reagirat će na takav način da ćete kasnije misliti dugo vremena nego naslikati.

  Kako posaditi boju za kosu: 2 savjeta iskusnih stilista

  Bojenje niti je prilično popularan postupak. Danas su rijetke djevojke koje vole prirodnu boju kose. Međutim, nisu svi sposobni uzgajati profesionalnu boju kose.

  Bojanje kose, žene ne uzimaju u obzir elementarne stvari i često ne slijede upute priložene alatu. Kao rezultat toga, kovrče stječu znatiželjne nijanse koje su daleko od boje koju je naveo proizvođač.

  Činjenica je da se nanošenjem boje na pramenove žene ne uzimaju u obzir prirodna pigmentacija kovrča, što dovodi do neočekivanih rezultata. Da biste postigli željeni učinak, morate znati boju. U ovom članku, mi ćemo vam reći kako pravilno razrijediti boje kose boje, tako da rezultat neće vas razočarati.

  Što trebate znati o bojama i pjeni za kosu: koristite u kabini kapus, stalnu, igoru, nekst i druge opcije boja

  Odabir profesionalne boje, morate pažljivo ispitati označavanje. Obično na ambalaži proizvođači navode ime boje, ali za većinu žena to je prazan zvuk. Na primjer, što znači boja "Zimska trešnja" ili "Čokolada"? Stoga svaki balzam ima digitalni indeks koji obavještava kupca o dubini boje. Sjenila su smještena od tamne do svjetle.

  Izgleda ovako:

  1. Crno.
  2. Smeđa (zasićena).
  3. Smeđa (tamna).
  4. Smeđa (obična).
  5. Smeđa (razjašnjena).
  6. Plavuša (tamna).
  7. Plavuša (obična).
  8. Plavuša (razjašnjeno).
  9. Plava (standardna).
  10. Plavuša (razjašnjena).

  Ukupno ima 12 kategorija boja. Donijeli smo deset osnovnih nijansi. Boje s oznakama 11 i 12 su sredstva za bistrenje.

  Važno je! Za otapanje boje za kosu potreban vam je oksidans. Obično ova komponenta dolazi s bojom. Ako se oksidans kupuje zasebno, mora ga proizvesti tvrtka koja je izradila boju.

  Sredstva za oksidaciju i bojenje koje proizvode različita poduzeća mogu biti nespojiva.

  Sada razmislite o bojama popularnih brandova.

  Kaaral: kako uzgajati profesionalnu boju kose

  Talijanska tvrtka za proizvodnju proizvoda za bojenje kose. Odabirom boje ovog proizvođača morate znati sljedeće oznake:

  • 0 - identično prirodnom.
  • 1 - pepeljasto.
  • 2 - ljubičasta.
  • 3 - zlato.
  • 4 - bakar.
  • 5 - machaon.
  • 6 - crveno.
  • 7 je smeđa.

  Estel - ovo nije kineska crna boja

  Boje izrađuje ruska tvrtka. Birač boja prati prethodnog proizvođača, ali označavanje nijansi je drugačije. Posebno, crveni i ljubičasti tonovi su označeni brojevima 5 i 6, redom. Smeđa boja je na sedmom mjestu, a broj 8 je biserna nijansa.

  Savjet! Da biste uklonili žutu kosu koristeći ljubičaste nijanse. Prirodna bakrena boja kose je izravnana zelenom bojom. Osim toga, miješanje boja kose pomaže u dobivanju više zasićenih boja.

  Schwarzkopf - prave proporcije

  Ova njemačka tvrtka obilježava svoje proizvode kao i prethodni proizvođači. Međutim, ovdje broj 1 označava nijansu „Sandre“, zlatni i smeđi tonovi zauzimaju 5. i 6. mjesto, broj 8 označava ljubičastu boju.

  U načelu, gotovo sve tvrtke uključene u proizvodnju proizvoda za bojenje imaju isto obilježje. Stoga je korisno znati o proizvodima zajedničke proizvodnje CHI Jonskog i ISO-a. Ovaj američki brand koristi pismo za označavanje palete.

  1. - Ashen.
  2. AA - dublja nijansa pepeljive boje.
  3. B - bež.
  4. C - Bakar.
  5. G - Zlatna.
  6. CG - bakrena zlatna.

  Što trebate znati o oksidirajućim agensima

  Razrijediti profesionalnu boju za kosu treba poseban sastav - sredstvo za oksidaciju. Ova tvar, koja ulazi u kemijsku reakciju s bojom, pomaže da dobijete željenu nijansu. Obično se oksidans i boja prodaju u kompletu, ali to kupcima ne daje pravo izbora. Stoga, većina žena radije razrijediti boju više koncentriranog oksidanta (istog proizvođača), dobivajući duboke nijanse i svijetle boje.

  Svi komercijalno dostupni oksidacijski agensi razlikuju se u sadržaju vodikovog peroksida. Ova brojka varira od 3-12%. Kao primjer, dajemo kako razrijediti boju "Estelle" za kosu. Sve ovisi o očekivanom rezultatu. Za tamniju kosu (1-2 tona) uzmite oksidans sa sadržajem aktivne tvari od 3%. Za malo bistrenje upotrebom 6% oksidansa. Za posvjetljivanje niti duž cijele dužine za 3-4 tone preporučuje se razrijediti maksimalnu koncentraciju tvari.

  Naučite miješati sastojke u jednostavnom jelu

  Proizvođači obično navode kako pravilno miješati boju kose. Paket sadrži preporučene proporcije. Imajte na umu da je minimalni sadržaj oksidansa u mješavini 1/5 količine boje. Mix profesionalna boja za kosu treba biti kako slijedi:

  • Pripremite plitku posudu za miješanje komponenti i stavite gumene rukavice na ruke.
  • Pomiješamo potrebne sastojke (u omjerima koje preporučuje proizvođač).
  • Dobro promiješajte kružnim pokretima.
  • Gotove smjese nanesite na niti.

  Kako razrijediti boju kose

  Djevojke, recite mi prof. boje za sijedu kosu. Moda i ljepota

  Slikao ju je Igor davno, ali prodavači kažu da joj gori kosu. Kupio sam Revlonissimo 6,42, ali nisu mi rekli da moram uzeti bazu s nulom, a iako je boja bila za sijedu kosu, sive su se gotovo nisu pojavile, a boja se ispostavila tamnom za mene i bez grožđa. Imam jaku kosu. Moja boja je tamno smeđa, želim malo crvene boje, moram uzeti dvije boje na ton i tonirati odjednom, u prof. U trgovini piše da se ne troši samo skupo, a to je već uočljivo.

  Kosa je najbolji pokazatelj ljudskog zdravlja i ljepote.

  Uvijek raskošna dlaka bilo koje osobe bila je prekrivena čarobnom aurom. Njihovu divnu ljepotu često su prikazivali poznati pjesnici i umjetnici. Bili su uplašeno pripisivani skrivenoj, magičnoj, gigantskoj sili. Sve što se on i vjerno obožavao, a istovremeno su se bezobzirno skraćivali. Znatiželjne priče i legende slikovito su prikazivale zavodljive dugodlake bajkovite princeze, čudesne vile, djevojke, prekrasne sirene i raznolike, autoritativne, prave dame koje su bile ambiciozno ponosne.

  Recenziju napisao Mom's Daughter - Korean cosmetics.

  11. JAJCI PORE BLACKHEAD-OUT GEL GEL za čišćenje pora (bijelo jaje), Tony Moly Ref. -3 Kao što Internet obećava, alat je čarobni. Ne razumijem kako to radi, ali elegantno čisti pore, koža postaje primjetno svjetlija, glatkija, glatkija. Uklanjaju se crne točke, poravnava se boja i struktura kože. Neuobičajeno minimalna potrošnja. Za šest mjeseci, malo više od pola jaja. Koristim 2 puta tjedno. Definitivno preporučujem. Uzeo 2 puta kao poklon. Nijedan drugi lijek nije dao takav učinak. I ja.

  Savjetujte boju za kosu.. SP: okupljanja

  Možda je netko obojen, na najsvjetlijijoj kosi, prethodno istaknutoj, a sada je želim potpuno obojiti, ali bez žuto-pileće boje. ATP.

  Kao iu starim danima, kosa je bila zamrljana.

  Opet ste se odlučili promijeniti boju kose, ali ne znate koju boju želite ovog puta. Naravno, na našem tržištu sada postoji tako velika boja boja za kosu da ne čudi da se "izgubite" u njihovim labirintima, a oglašavanje s televizije također nas stalno gura. Jeste li se ikad zapitali kako su naše bake obojile kosu? Pomoći će nam da upoznamo ovaj kreativni portal svijeta x ljuska oraha 100 g orahova ili cijela.

  BYFAMA i Alter Ego - talijanska profesionalna kozmetika za kosu.

  SUSRETI U odjeljku o sastancima obustavljam se uoči kupnje obično svaki tjedan, ponekad svaka dva tjedna. Postoje ostaci veze [link-1] --------------------------------------- Unatoč iznenađujuće niske cijene za profesionalnu kozmetiku, kvaliteta ovog talijanskog jezika je vrlo pristojna, koristila sam neke alate već dugo vremena, a čini mi se da je kvaliteta stvarno mnogo veća od cijene, i uvijek je lijepo :-) Da, i već imamo mnogo ljubitelja ove marke u kutiji. Da, zaslužila je vrlo visoke pohvale od djevojaka.

  Aroma CareSolor - toneri i uređaji za bojenje - jedinstvena stvar.
  Dopuštaju nam da eksperimentiramo, obojimo kosu, ne riskirajući ništa.
  Isprati nekoliko puta, a kosa, naravno, ne pokvari.
  Kao dio eteričnih ulja i začina, boja je živa, kosa je mekana i sjajna.
  Vrijeme djelovanja može biti drugačije, počnite s kraćim (možda će vam to i biti dovoljno).

  Vrijeme djelovanja
  3-4 min - svjetlosni efekt
  5-9 min Prosječni učinak
  10-15 min - snažan učinak

  Plava paprika je posebno korisna za hladne paprike - osobito bijele i ružičaste.
  Oni neutraliziraju žutilo, svaki u svom spektru (mogu se miješati, ja osobno uvijek miješam)). Crvena paprika može čak neutralizirati zelenu boju
  SVI apsolutno - GINGER. Bezbojna, transparentna njega za sjaj.
  Tonalizeri (djeluju intenzivnije

  postoje takvi tonovi:

  01 Šafran (šafran - zlatni) - potiče cirkulaciju krvi, antioksidans
  02 Muškatni oraščić (muškatni oraščić - bakreno-zlatni) stimulira, hrani, djeluje protuupalno
  03 anis (anis - bakar) antiseptik, učinak omekšavanja
  04 Chilli (chilli - crvena) energija, antioksidans
  05 Kava (kava - tamno smeđa) tonira i stimulira
  06 Ružičasti biber (crvena paprika - ljubičasta) stimulira cirkulaciju krvi, vraća vlasište
  07 Bijeli papar (bijeli papar - srebro) djeluje protuupalno, antiseptički, potiče apsorpciju hranjivih tvari
  08 Mak (sjemenska maka) umiruje, omekšava, djeluje protuupalno
  09 Crni kumin (kumin - plavo sivo) Umirujući antiseptik
  10 Đumbir (đumbir - blistava) koji tonizira antioksidans

  Jedna boca je dovoljna za nekoliko puta, možete se miješati s bilo kojim tretmanom kose, dobiti manje koncentriranu smjesu, možete jednostavno razrijediti s vodom (biti posebno oprezni za plavuše, pogotovo po prvi put, nemojte pretjerivati ​​s paprikom, možete postati malvini ili malina. "Vaša" doza, efekt će biti šik i nevjerojatno proračun u isto vrijeme

  NOVO! PRAVNA TAJNA INCESA!
  ======================
  SPA RITUAL "LEGENDARNA TAJNA INCOSA"
  Šampon i masku.
  Podrazumijevamo prilično upečatljiv tip boca, kul dar.

  Pokušavamo otlivanchiki.
  Šampon 50 ml - 130 r, uključujući Org% i bocu.
  Maska 50 ml - 170 r, uključujući org.% I bočicu

  Upozorenje! Šampon je vrlo tekući, nisam ga upoznao))
  ali maska ​​je vrlo gusta, tako hranjiva.

  Imhoimhast, ali Loreal profesionalac s mističnim uljem samo se odmara pored ove serije.

  Detalji:
  Šampon - ulje (masni šampon) IncaSecret Legendary Shampoo, za razliku od konvencionalnog šampona (na bazi anionskih surfaktanata), sadrži mješavinu hidro-topivih ulja, koja zbog svoje sličnosti s kožom sebuma rastvaraju prljavštinu, uklanjajući je iz vlasišta i kose, ostavljajući hranjive tvari.

  Osnova šampona Inca Secret Legendary Shampoo je rijetko inka inchi biljno ulje koje se dobiva iz sacha inchi sjemenki koje raste u šumama Amazone, a sadrži veliku količinu omega 3, koja je zajedno s omega 6 glavna građevna jedinica epidermalne barijere. Mješavina omega 3, 6 i 9, koja je 94% u ulju, omogućuje održavanje ravnoteže masnoće vlasišta i glatkoću zanoktica.

  Kosa postaje zdrav sjaj, postaje svilenkasta i jaka.

  Prednost InkaSecret šampona je vrlo mekana i nježna, te je stoga šampon idealan za osjetljivo vlasište.

  =================================================
  Legendarna maska ​​za kosu IncaSecret s bogatom bazom sadrži samo lagane voskove i mješavinu hranjivih biljnih ulja koja - njeguju - omekšavaju - obnavljaju i revitaliziraju kosu - bez da su teža. koja se dobiva iz sacha inchi sjemena koja raste u šumama Amazone, a ulje sadrži veliku količinu omega 3 elementa, koji je zajedno s elementom omega 6 glavni građevni blok epidermalne barijere. Mješavina omega 3, 6 i 9, koja je 94% u ulju, omogućuje održavanje ravnoteže masnoće vlasišta i glatkoću zanoktica. Biljna ulja u maski (Inca Inca, Babassu, Macadamia, Sweet Almond, Avocado) prodiru duboko u vlasište i dlaku kose, čineći InkaSecretovom maskom za masku za njegu učinak njegovanja i razdvajanja. Kosa postaje zdrav sjaj, postaje svilenkasta i jaka.

  BYFAMA i Alter Ego - talijanska profesionalna kozmetika za kosu.

  SUSRETI U odjeljku o sastancima obustavljam se uoči kupnje obično svaki tjedan, ponekad svaka dva tjedna. Postoje ostaci veze [link-1] --------------------------------------- Unatoč iznenađujuće niske cijene za profesionalnu kozmetiku, kvaliteta ovog talijanskog jezika je vrlo pristojna, koristila sam neke alate već dugo vremena, a čini mi se da je kvaliteta stvarno mnogo veća od cijene, i uvijek je lijepo :-) Da, i već imamo mnogo ljubitelja ove marke u kutiji. Da, zaslužila je vrlo visoke pohvale od djevojaka.

  RECENZIJE
  ==============================
  Želim napisati svoju zakašnjelu recenziju o ba * th * obitelji. Dugo ga pokušavam lukavo, a ni jedan proizvod nije razočaran.
  -Tonalizatory. Koristim bijeli papar, drago mi je da sablasno, ponekad uklanja žutu boju, nijansa je plemenita, za razliku od sličnih proizvoda testiranih od strane drugih tvrtki, nakon čega se jasno vidi da je kosa “zafiotili”)). Pink papar mi ne odgovara, ali moj prijatelj - bež plavuša se ne raduje, skuplja hrpu komplimenata o boji kose.

  - Hudra maska ​​je vrlo učinkovita stvar, ne koristim je tijekom normalnih perioda - previše vlaži, ali nakon radikalnog izbjeljivanja kosa vrlo dobro oživljava i revitalizira kosu. I puno pomaže kada morate oprati kosu neposredno prije događaja, stavljam masku nekoliko minuta i - voila! kosa ne gura, izgleda vrlo dobro dotjerana.
  - Hudra hidratantne kapi u trenutku pretvaraju presušene vrhove u žive, sjajne i plastične.
  - Hudra šampon je super, čak ni nakon njega ne koristim klima uređaj;
  - hairlift - isprva, bez razumijevanja, kupio sam samo 2 boce s fazama, a zatim od prvog testa, postalo je jasno da je to super-težina, a sada, s kompletnim setom, sa šamponom i serumom - sve više, ne sviđa mi se. Za ljude poput mene, koji mogu slikati i 3 puta tjedno, ovo je samo spas)) Kosa je živa, elastična, glatka i sjajna.
  - boje izvrsne kvalitete, jučer naslikao u skandinavskoj plavuši, 9SC, boja se ispostavila da je čista, hladna, a bez sivo-zelene nijanse, koje griješe gotovo sve hladne plavuše. Zatim me je inspirirao da napišem napokon hvale * fa * me)) Osim njega, probao sam snažno svijetlo 11,13 - savršeno sam se osvijetlio, ne gori od praha u kabini, bilo je malo žućkasto, ali nekritično, ne kao nakon istog praha (ne kupiti) * Nebo, još nisam pokušao. Čak i prije, oslikana je kašmirskom plavom bojom, 9,17, boja je lijepa, čak joj se divio majstor koji je radio na zlatu ** Vella. Pa, i tradicionalno za ovu tvrtku sjaje i zdrava kosa.
  - Nema vremena za pisanje o alatima za styling, ali oni su također vrlo zadovoljni)))
  Općenito, jedan pozitivan, hvala puno! (pregled iz slike)
  ===========================
  Tanya, ovdje je moj pregled:
  Kosa je jako oštećena nakon kemije. Curling, vrlo push, break, vrsta odvratno (washcloth).
  Što sam učinio:
  1. Za čistu kosu, Hairlift tretman + konačni jojoba sprej
  2. Prije oblikovanja - Ulje zaštitno na krajevima + Hydra tekućina za ravnanje kose
  Rezultat je jednostavno nevjerojatan, lagano je položen, kosa je ravna, nijedan gram gustoće, vrhovi su dobri i poslušni.

  Također sam obradio - ampule koje obnavljaju strukturalne. Jedna ampula je doista dovoljna za cijelu glavu, losion se malo pjeni, ne teče, miris je ugodan. I kosa nakon njega voljela je vrlo poslušna kosa, lako je stala.
  (izjava iz cvett)
  ====================
  Tatiana ti se puno zahvalim za boju. Napokon bez crvene nijanse, to je samo čudo. Tko pokušava pobjeći od crvenokosa će me razumjeti)
  Uzeo sam broj 6.1 od vas, ispalo je potpuno isto kao na paleti.
  I vrlo lijepa tekstura

  KOMENTARI:
  HAIRLIFT - Bolje laminiranje.
  (u nastavku se nalazi kit za tanke i oštećene - 1150 r, na%,

  A tu je i skup "skraćenih! Za sve tipove kose za 715 r inc.%

  Cijene tih sredstava uopće nisu rasle!

  Set je dovoljan za 3-6 puta, ovisno o duljini kose.
  Komplet sadrži posebnu mješalicu, u kojoj se miješa faza A, faza C, seratin keratina i nanosi na kosu kao pjenu.
  Da biste dublje zašli u temu, slijedite vezu:
  [Referenca 1]

  KOMENTARI:
  -----------------------------------
  Ovo je samo čudo! Ovaj salonski postupak! Biolaminacija počiva! Djevojke su za one koji pate od mekane kose i snova o glatkoj, svilenkastoj. Hvala Vam.

  --------------
  HAIRLIFT - Postupak popravljanja salona "- nema riječi! Nakon prve uporabe ponovno se pojavila ista mekoća i svilenkasta kosa, iako kosa nakon bojenja. I također SJAJ, velikim slovom! Preporučujem ga sooo!
  ---------------

  Takav divan alat - kosa nakon što se činilo da je teža, čvršća čelika, sjajila, lagala i ne gurala.
  pregled od crotik

  -----------------------
  Prekrasna marka! Koristim masku, sredstvo za krajeve i nešto što uklanja mekoću. To je općenito klasa. Imam kosu kao maslačak, pa uspijevam napraviti stil i sve izgleda pristojno.
  -----------------------
  Boje propadaju, sjaje čak i više od zlata!
  -------------------------------------
  napokon je pokušao osvijetliti prašak bez amonijaka, super, 20 minuta. Osvijetljena kosa! Samo ovdje s toniranjem nije uspjelo,
  Općenito, sve što sam naručio, sve mi se svidjelo, kozmetika je izvrsna.
  -------------------------------------
  Jučer pokušao krem ​​boje kose Fa * ntasia Col * rude
  Razmazala je i uši i vrat - sve je bilo isprano, nije ostavilo nikakve tragove! Ne smrdi na boje (za mene to nije nevažan čimbenik pri odabiru boja). Vrlo prirodna nijansa pokazala se kao tamna prirodna plavuša.
  Slijedeća Nutr * icare njegujuća maska ​​- kosa sjaji i sjaji. Živi dobro održavana.
  -----------------------------------
  sooo relevantno za plavuše) gel-tonalizator. Boja: bijeli papar
  Kada se nanosi, miriše na začine)) Nije mnogo, nakon pranja uopće ne miriše. Držite 3 minute - strašan učinak! Istina! Već želim kupiti 10 komada u rezervi. Ponekad žute boje! Nema učinka sijede kose ne daje, ali samo plemenite mat chuuuut pepeljaste plime, vrlo lijepe boje! Dovoljno na prosječnom pranju na 4., opet je potrebno primijeniti. Imam kosu na ramenima, mislim da će ova cijev biti dovoljna za 5 puta, mislim.

  ---------------------------
  Puno vam hvala za gel-toner! Prije toga, Bonacur Silver Blond je koristio, ali nije bilo takvog učinka. U isto vrijeme, stotinu su oprali glave kroz vrijeme. Imam dovoljno gela dva tjedna, svaki drugi dan. Tako je jedna cijev dovoljno duga i financijske uštede su vrlo primjetne u usporedbi sa Schwarzkopfom.
  ------------------
  Maska za njegu boje - kuge. Uzeo sam još sredstava iz F @ we, ali masku d / boja.Kosa je nešto! Nisam očekivao takav učinak! Uspio sam češljati kosu prstima! I to je unatoč činjenici da obično mogu češljati češalj samo počevši od krajeva do korijena, u 3-4 koraka (kosa se jako pogoršala od pokusa s bojama). Pokušao sam nekoliko proizvoda drugih profesora, koji su bili nekoliko puta skuplji, i - naravno, razlikovali su se od MASS-tržišta, ali nisu riješili probleme. A onda - riskirala sam malu količinu i nisam izgubila!
  ---------------------
  Pokušao je u 3 boje:
  9/17 Vrlo lagani kašmir blon * din
  9/1 Vrlo lagana plava * plavuša
  9/03 Tep * sy je vrlo svijetli plav * din
  Boja super super! Koliko je stvari isprobano, ali ovo otkriće i najveće otkriće! Boja je duboka nijansa prekrasne prirodne kose. Ispere se polako, bez gubitka osnovne nijanse, a na sijedoj kosi općenito se čvrsto drži! Mišljenje drugih: "Vrlo lijepa boja kose, vrlo lijepa!"

  Posebna pažnja je izazvana kapljicama zaštite * tnye za kraj. kosa - isprobana na razrijeđenu, spaljenu i urezanu kosu maslačka, rezultat: glatka, zdrava, sjajna kosa.
  I, naravno, ton bijele lire * pec rec. Testiran na izbijeljenoj kosi s upornom žutom plavušom, rezultat je nevjerojatan, bez žutila i što je najvažnije nema glupog purpurnog nijanse!
  --------------
  Uzeo sam Famovsky šampon iz gubitka kose iz privitka - uzeo sam ga sebi, ali sam ga dao svom prijatelju, jer Vrlo se dobro popela, trebalo joj je više. Dakle, za manje od tjedan dana uporabe (i nije se prala svaki dan), njezina je kosa počela padati za 70% manje, kaže ona. Općenito, očito, super stvar. Pokušavam sada za perut, nadam se da će i to pomoći. Općenito, vrlo sam zadovoljan ovom tvrtkom. Ona i boja su dobre, dobrog tona i ne smrde!
  -------------------------
  KOMPLET ZA ISPRAVKU KOSE
  Attitu * de Per * fect Liss sredina d / ravnanje. oštećena kosa u uputama ili na web stranici kaže da ravnanje traje 4 mjeseca)) u principu, to je tako)) jer kosa raste za 4 mjeseca i počinje se uvijati u korijenu. Općenito, efekt je nevjerojatan za prva 2 mjeseca, sve je kao i nakon željeza, s obzirom da sam prije toga imao spontane kovrče)) onda naravno ima manje izravnosti, pojavljuje se malo fluffiness. ali općenito, postoji učinak, ja još nemam takvu dlakavu grivu, iako je već prošlo 5 mjeseci, ali tu je kovrča na korijenima i
  posebno na crti čela vidljive male turbulencije)))
  Ona je to učinila u frizerskom salonu, prvi je spoj poput cementa)) vrlo debela i kada se nanosi na kosu vrlo se brzo suši (brzo traje 15-20 sekundi). tako da češljanje općenito nije moguće, inače možete izgubiti svu kosu. Bolje u cjelini, tako da su dva stavili i treći još pokušao češljati češljati. Onda je lakše)) Druga faza)) Na mojim dugim ramenima ispod prve faze, uzete su 2 boce. ali druga faza je samo jedna)) Frizerski salon mi se jako svidio, sada me pokušava uvjeriti po drugi put. Želim raditi u travnju i pokušati klasični kvadratni rez (san)) s mojim kovrčama o njemu prije nego što niste mogli sanjati, niti sprejevi niti gelovi niti drugo smeće nisu pomogli ravnanje, željezo i koji su zadržali maksimalan dan)) i sada snovi postaju stvarnost )) (pregled - iz mott gumba)

  Crtanje svijeće

  Trebat će vam: svijeće, bijeli papir, akvarel boje, četka, novine, kreativni zadatak: pokriti stol novinama. Spread list bijelog papira i, pritiskom na tvrdi, napraviti svijeću sa svijeća. Na vrhu ovog crteža obojite akvarele. Varijante: Nacrtajte preko slike svijećom, olovkom i razrijeđenom bojom crne ili tamno ljubičaste boje. Što trebate znati! Akvarel boje se drže na papiru ili natopljene u njega, ali ne i tamo gdje je pokriven voskom.

  Savršena boja kose koja traje što je duže moguće.

  rnd = 1944242496 Wella predstavlja novi Wellaton 2-u-1 sustav boja za one koji se ne žele rastati s omiljenom bojom i žele što duže uživati ​​u raskošnoj boji kose. Ovaj inovativni sustav za kućno bojanje predstavljen je u 20 trenutnih nijansi i sadrži revolucionarni restaurator boja. Sjajna kosa bogate, duboke nijanse je san svake djevojke, a taj san se lako može realizirati uz pomoć kvalitetnog bojanja. Ali ubrzo nakon te boje.

  POMOĆ! Spaljena boja kose. Moda i ljepota

  Garnier je koristio 110 tonova, sve je bilo u redu. Odlučio sam pokušati skuplje, kao što sam "zaslužio" Ugu: ((Lorealevskoy obojen, smrdljiv smrad, na kraju boja je ista kao i od Garniera, ali sama kosa postala je vučena: ((odlučio sam je popraviti i nakon 2 mjeseca sam je obojio (korijenje)) Garnier 111: ((Čvrsta je kosa postala štapići. Kako pobjeći?

  Boja za kosu - koja pitanja mogu postaviti o boji.

  Djevojke, molim vas recite mi koja boja se može koristiti tijekom trudnoće? Liječnik je rekao da ako je vrlo nestrpljiva, onda neka vrsta nježnog. I mislio sam, i ne mogu razumjeti kako to shvatiti? Kao nestabilna ili nešto poput obojene pjene? Ili na biljnoj bazi? Ili da nema amonijaka? Bio bih vrlo zahvalan za odgovore, osobito one koji sadrže određene marke.

  Povratne informacije o bazalnim pletenicama.

  Recenzirao nikituka67: art 59 * 70 art h103 * 01 "Dok je cijeli svijet, uključujući i mene, pratio vijesti u Ukrajini, zaboravivši na moju osobnu ljepotu, profesionalne tehnologije za oblikovanje kose također nisu stajale na mjestu. Što se tiče voljenog Optolovera i vrlo dobrog čovjeka i Orgua Smexfamilija Ispostavilo se da su u svojoj prijavi odavno sve prve ljepotice Optlover-a kupile najnaprednije uređaje za styling dok sam ja bio tamo za Ukrajinu i bio tamo.

  Boja - najbolji dar. NafNury's blog na 7th.ru

  Već drugu godinu zaredom od mlađe sestre dobivam Garnierovu boju kose 8. ožujka. Čini se da u ustima ne izgledaju kao poklonski konj, ali kako mogu razumjeti ovu zavidnu dosljednost ako nikada nisam obojila kosu i još nisam imala sijedu kosu?! Boja boje podudara se s mojom prirodnom, jelšom ili nečim obližnjim. Razumio bih da je moja sestra izabrala druge nijanse i na taj način nagovijestila da promijeni sliku, da postane crvena ili plava. :) Možda me toliko pokušava uvrijediti?! Ali lakše se naborati kremom.

  Recenziju napisao Mom's Daughter - Korean cosmetics.

  Sve otkup Kornika u optoloveru. Odmah se ispričajte. Napisao je mnogo.))) Povratne informacije o korejskoj kozmetici. Prvo o sebi. Kosa ramena (sada 10-15 cm ispod ramena). Kosa je bila gusta, ali mršava, slučajno kovrčava. Kosa osušena i teško oštećena ljetnim odmorom. Tražili su liječenje, nisu izrasli iz krajeva i odustali. Koža je jednom bila masna, sada pomiješana, zahtijeva jaku hidrataciju. Pore ​​su vrlo opsežne, vrlo često.