Glavni

Pribor

Tvrdi električni brijač

Električni brijač nužan je atribut svakog čovjeka koji preferira brzo i kvalitetno zbrinjavanje svakodnevno dlakavih lica. Čak i oni koji su navikli na brijanje sa strojevima priznaju da je možda zgodno koristiti ih kod kuće, ali često električni brijači pomažu kada putujete ili putujete.

Sada, u 2016., ovi uređaji su toliko poboljšani da su mnogi muškarci sretni da ih koriste i zadovoljni su rezultatom. Razlog tome je pojava velikog broja modernih modela, čiji multifunkcionalnost i visoki rejting govore sami za sebe.

Prednosti i nedostaci

Električni brijači imaju mnogo prednosti zbog kojih je popularnost ovih uređaja tako velika. Slijedi pregled glavnih prednosti:

 • možete ponijeti sa sobom i koristiti na putovanjima;
 • mnogi britve su na baterije (štede električnu energiju i mogu sjediti na pogodnom mjestu);
 • nije potrebno koristiti pjenu i druge proizvode za brijanje (ali je još uvijek poželjno za osjetljivu kožu);
 • učinak glatko obrijane kože (britve se nose s krutim vlaknima);
 • brzo i učinkovito;
 • električni aparat za brijanje nije traumatičan;
 • možete održavati ili podešavati oblik i duljinu brkova i brade;
 • ne izaziva iritacije (što je posebno važno za početnike i osobe s osjetljivom kožom);
 • Po želji, uređaj se uvijek može zamijeniti drugom metodom brijanja.

Prednosti su neosporne, a bilo koje stvarno dobre britve imaju ih u potpunosti. Ali ne možete zaobići i pregledati nedostatke:

 • mnogi brijači rade bučno (mogu ometati članove obitelji koji još uvijek spavaju);
 • brzi rast čekinja;
 • neki su modeli teški, što nije prikladno za svakoga;
 • prazna baterija može otkazati u najnepovoljnijem trenutku;
 • stvarno dobar britva obično je skup (iako će se sama platiti tijekom godina korištenja);
 • Približno jednom godišnje moguće je zamijeniti rezne elemente.

No, ovi nedostaci nisu toliko ozbiljni da se uskraćuju zadovoljstvo kupnje doista udoban uređaj za brijanje.

Izvršavajući pregled mišljenja korisnika, možete se uvjeriti da se moderni modeli električnih britvi zaista nose sa svojim izravnim i dodatnim funkcijama kao „odličnim“. U 2016. nekoliko je modela ušlo u rejting najboljih, još jednom potvrđujući potrebu za električnom britvom u arsenalu svakog čovjeka.

Najpopularniji modeli

Top popularne vrste uključuju električne brijače za muškarce koji su testirani i dokazani samo na pozitivnoj strani. Postoje 2 vrste električnih brijača - mreža i rotacijski. Mrežice - sigurne, noževi su „skriveni“ ispod tanke metalne mreže koja štiti kožu od posjekotina. Rotor je opremljen rotirajućim noževima ravnomjerno brijanje, smještenih na 1-3 glave (detaljniji pregled oba tipa na određenim modelima će biti prikazan ispred). Oni i drugi uživaju jednaku vrijednost među svojim korisnicima i sada, u 2016. godini. Od suvremenih opcija koje su neko vrijeme prošle neku vrstu testiranja električnih brijača, ocjena pojedinih modela smatra se zaista zasluženom.

Daljnji pregled najboljih električnih britvica u jednom članku, naravno, ne može biti potpuno potpun, pa će se ovdje razmatrati vrhunski modeli koji su postigli najvišu ocjenu među korisnicima u 2016. godini. A koji je britvi najbolji - neka svi sami odluče:

 1. Braun serije 3050cc. Vrlo skupo, ali vrijedno cijene. Djeluje i iz mreže i iz baterije (autonomno - 50 minuta). S 2 glave. Ne za mokro brijanje.
 2. PhilipsB6 2025. Električni aparat za brijanje, pogodan za mokro i suho brijanje. Trajanje baterije 50 minuta. Vodootporan, s 1 glavom i ugrađenim trimerom za ispravljanje duljine i oblika brkova i brade. Jeftin.
 3. PhilipsAT. Prema mnogima, ovaj električni aparat za brijanje može voditi među rotacijskim električnim britvicama, koje su u samom vrhu u 2016. godini. Pristupačan, vodootporan (moguće mokro brijanje), s 3 plivajuće glave. Samostalan rad - 40 minuta
 4. Braun 720s-4 serija. S pravom ima vrlo visoku ocjenu u tekućoj 2016. godini. Radi i iz mreže i iz baterije (samostalno - 20 minuta, a punjenje traje samo 5-7 minuta). Električni aparat za brijanje pogodan je za suho i mokro brijanje. Ručka je gumirana (prikladna za tuširanje), snažna baterija. Mreža je dovoljna za godinu i pol i više, mogu se zamijeniti. Dolazi s torbicom za pohranu, četkom za čišćenje noža. Uređaj zasluženo ulazi u sam vrh najboljih modela.
 5. PhilipsRQ 1260CC. Izvrstan električni rotacijski aparat za brijanje za muškarce. Vodootporna kutija, mobilna jedinica za brijanje, 3 pokretne glave i sustav za prikazivanje, ukazuje na razinu punjenja, potrebu za zamjenom noževa i čišćenje. Baterija je snažna, brijanje - pažljivo. Može se koristiti pod tušem i sušiti. Unatoč visokim troškovima, u 2016. godini uređaj je dobio vrlo visoku ocjenu.
 6. PanasonicES-RT33 S. Ima 3 mreže, koje nisu međusobno povezane, kontrola brzine dodira. Pogodan za krute čekinje, suho i mokro brijanje. Uređaj se može oprati pod tekućom vodom bez uklanjanja zaštitne vanjske mreže. Tu je trimer. Radi autonomno do 45 minuta. Težak je samo 200 g. Zaslužuje svoju visoku ocjenu.
 7. PanasonicES-ST25 KS. Ovaj mrežni električni aparat za brijanje svjesno je ušao u rang najboljih 2016. Ima 3 rešetke, ugrađeni trimer. Za bilo koji način brijanja (mokro i suho), možete se oprati u vodi bez uklanjanja mreže. Control - touch, postoji indikacija statusa punjenja i načina rada. Priložena mlaznica za skladištenje, torbica za nošenje i četka za čišćenje.
 8. Braun 790cc-4 serija. Električni aparat za brijanje s ugrađenim trimerom, funkcija podizanja čekinja i prilagodbe na tvrdu i gustu vegetaciju. Očistite brijanje zahvaljujući sustavu za hvatanje kose. Posjeduje samočišćenje i samopunjenje (očišćeno, podmazano, osušeno i napunjeno nakon jednostavnog pritiska na gumb). Samočišćenje traje samo oko 25 sekundi.
 9. PhilipsS9521 / 31. Rotacijski britvica s oštricama koja hvata čak i vrlo kratku čekinju bilo koje krutosti. Sa plutajućim glavama koje se kreću u različitim smjerovima, što omogućuje noževima da bolje zgrabe kosu. Pogodan za sve tipove kože. Ima 3 načina rada. Izgrađen je s samočišćenjem, podmazivanjem i sušenjem. Dodatni nastavak za brkanje i podrezivanje brade omogućuje modeliranje i promjenu stila. Djeluje samo autonomno. Prepoznat kao jedan od najboljih brijača u 2016. godini.
 10. Moser 3615-0051. Aparat za brijanje za suho brijanje, na baterije. Slučaj iz nestručnog materijala, s 1 glavom. Rešetka, dobro se uklapa u kožu, s indikatorom razine napunjenosti. Ova brijačnica prodaje se u elegantnoj metalnoj kutiji, prikladnoj za nošenje sa sobom.

Ovo je samo kratak pregled desetaka najboljih električnih brijača uključenih u najpopularniji top za razdoblje 2016. godine. Ne pokriva sve modele od onih koji imaju stvarno visoku zasluženu ocjenu. Stoga, pri odabiru uređaja u trgovini, u svakom slučaju, morat ćete se posavjetovati s prodavateljem ili samostalno detaljnim pregledom svojstava brijača koji vam se sviđa.

Kako odabrati

Izbor bilo kojeg proizvoda temelji se na osobnim zahtjevima i zahtjevima kupaca. Potpuno je moguće pribjeći električnom aparatu za brijanje po istom principu - samo da bi jasno definirali što bih točno želio vidjeti u kupljenom uređaju i koji bi električni brijači bolje odgovarao specifičnim željama.

Za mnoge je monetarni aspekt presudan u pitanju "kako odabrati električni brijač", jer ne može svatko priuštiti skupe kupnje. No, s obzirom na ove uređaje, što je njihova cijena viša, veća je vjerojatnost da će uređaj trajati jako dugo. I tijekom životnog vijeka uređaja, ovaj trošak će više nego platiti za sebe.

dokumentacija

Važno je osigurati da je uz kupnju priložen cijeli potreban paket dokumenata (posebno jamstveni list s adresama servisnih centara u kojima možete kontaktirati u slučaju kvara uređaja).

Vrsta britve

Kupit će se aparat za brijanje baterija ili mrežni aparat za brijanje - bolje je unaprijed odlučiti (lakše će se tražiti u jednom smjeru). Punjiviji je praktičniji, može se koristiti bilo gdje, bez obzira na pristup mreži. Bolje je potražiti litij-ionske baterije koje se ne "navikavaju" na kraće vrijeme rada kada se uređaj prijevremeno uključi radi punjenja (ako je baterija drugačijeg tipa, uređaj se mora potpuno isprazniti i zatim napuniti).

Oprema uređaja

Također morate zamisliti koliko bi elemenata za rezanje željelo imati na britvi. Možda je, za mnoge, činjenica da što je više glava - što je širi prostor hvatanja, važna, brže će se postupak dovršiti. Ne manje važna je i pokretljivost glava - to će vam omogućiti da ravnomjerno obrijete vlakna na svim zavojima lica i na teško dostupnim mjestima.

Dodatne značajke

Da ne biste preplatili, prije nego što odaberete električni brijač, morate odlučiti jesu li njegove dodatne značajke potrebne. "Aparat za brijanje" za električni aparat za brijanje može se skratiti, smanjiti dodatnu duljinu (sam aparat ne može uvijek nositi s njom), ugrađeni spremnik za lijevanje gela ili losiona, pružajući hidratantnu osjetljivu kožu tijekom brijanja i sustav hlađenja za anesteziju i smanjujući vjerojatnost iritacije. Ako su te funkcije potrebne - ima smisla platiti više.

Metode čišćenja

Ovdje, samo prema sklonostima. Automatsko čišćenje je praktičnije (samo pritisnite gumb i uređaj se brine o sebi). Ali ako nema razlike, možete kupiti i britvu s četkom kako biste ručno uklonili obrijane čekinje i čestice kože.

Kako koristiti električni brijač

Za korištenje ovog uređaja ne zahtijevaju posebne vještine i iskustvo, dugi pregled pravila ovdje nije potreban. Dovoljno je samo razumjeti princip rada električnog brijača i uzeti u obzir nekoliko nijansi:

 • očistite lice (pranje lica) prije zahvata i pustite da se koža osuši (ako je suho za brijanje);
 • glatko, bez pritiska, trzaja i drugog "entuzijazma" (britva) potisnuti britvu preko lica (duboko uronjene glave uređaja mogu noževima dati pristup koži, što je rijetko, ali je moguće odrezati njegov gornji sloj);
 • ako je koža masna, očistite područje losionom ili kolonjskom vodom prije suhog brijanja i ostavite lice da se osuši;
 • s krutim vlaknima, neravnomjerno rastućim ili izbočenim u različitim smjerovima, treba se obrijati glatkim i mekim kružnim pokretima;
 • napori za brijanje moraju biti isti tijekom cijelog postupka;
 • promicanje britve treba biti u smjeru rasta kose;
 • nakon tretmana isprati lice hladnom vodom i na kožu nanijeti uobičajene proizvode za njegu kože (losion, itd.).

Savjet: s tvrdoglavim uvjerenjem da je brijanje protiv rasta čekinja mnogo učinkovitije, bolje je slijediti načelo "zlatne sredine", tj. Najprije držati brijač uzduž rasta, a zatim protiv. Ali klizanje uređaja preko kože u suprotnom smjeru mora biti oprezno. Ne koristite ovu opciju za osjetljivu kožu.

Njega za električni brijač

Briga za električni brijač je jednostavna kao i upotreba. Vi samo trebate učiniti sve na vrijeme:

 • prvo proučite upute koje ukazuju na specifične zahtjeve za brigu o svakom pojedinom modelu;
 • očistite uređaj nakon svake uporabe (operite ga vodom ili očistite četkom iz kompleta);
 • 1 pranje tekućeg sapuna može se upotrijebiti za britve koje se mogu prati;
 • osušite britvu na otvorenom (ne stavljajte je mokru u kutiju);
 • koristiti samo za namjeravanu svrhu (ne kao epilator ili šišanje za kosu na glavi);
 • ispravno raditi s baterijom (puniti samo nakon potpunog pražnjenja);
 • ne boli barem ponekad za dezinfekciju mreže ili glava alkoholom.

Dobar električni aparat za brijanje, čak i ako je kupljen po opipljivoj cijeni, uz pravilnu njegu i pažljivu obradu, trajat će jako dugo, a to će opravdati troškove. A učinkovitost i zadovoljstvo korištenja za dugo vremena nitko ne osporava.

Ukočeni bristle električni brijači: kratak pregled popularnih modela

Dobro njegovan izgled za čovjeka znači dosta. Prva stvar koja postavlja ukupnu pozitivnu sliku muškog spola je ili lijepo dizajnirana i položena brada ili čisto obrijano lice. Svaka od ovih opcija zahtijeva vlastiti skup alata i alata.

Električni brijači postali su vrlo popularni dugo vremena. Posljednjih godina proizvođači će ih samo poboljšati kako bi svaki čovjek za sebe odabrao ideal. Raznolikost britvi je vrlo impresivna, ali kakvu britvu treba čovjeku s tvrdim vlaknima? Koje su najbolje britve?

Kako odabrati električni brijač za ukočene čekinje?

Muškarci koji svaki dan moraju obrijati strnište, dok su još žilavi, koristite običnu britvu nije baš prikladno. Ova vrsta brijanja često uzrokuje iritaciju kože, što nema pozitivan učinak na lice. Električni brijači u tom pogledu mnogo su praktičniji i praktičniji.

Kako odabrati električni brijač? Što trebam tražiti prije kupnje?

 1. Sustav za brijanje Postoje dvije vrste: rešetka i rotor. Grid sustav je pogodan za krute čekinje i osjetljivu kožu. Sustav rotora bez problema će se nositi s neravnom čekinjom;
 2. Glave za brijanje Njihov broj i mobilnost izravno utječu na kvalitetu brijanja. Broj glava može biti od 1 do 3, brzina kretanja lopatica svakog proizvođača je različita. Za najbolje brijanje morate odabrati britvu s tri glave i maksimalnu brzinu.
 3. Mogućnost mokrog brijanja. Postoje modeli koji su pogodni za suho brijanje i brijanje uz pomoć posebno dizajniranih alata. Funkcija nije potrebna svima, ali ako je potrebna, treba se sjetiti da je ne pružaju svi električni brijači;
 4. Prisutnost trimera. Također dodatak britvi za individualne potrebe. Trimer je ugrađen u aparat za brijanje i dizajniran je za podešavanje brade i brkova;
 5. Izvor energije. Britve mogu raditi iz različitih izvora: iz mreže, iz običnih baterija, iz punjive baterije. Više popularne britve s baterijom, jer u blizini zrcala nema utičnica, a bežični britvice su vrlo prikladni;
 6. Dodatne značajke. Glavni pokazatelji na koje vrijedi obratiti pozornost su opisani gore, preostale točke - želja potrošača.

Kada odlučujete kupiti električni aparat za brijanje, bolje je razmisliti o nekoliko opcija za proizvođače i usporediti funkcije. Morate izabrati s obzirom na vaše želje, ali i značajke određenih modela. Što je bolje od britve od poznatih robnih marki pomoći će u određivanju rejtinga koji će se dati kasnije u članku.

Ocjena ocjene

Na policama možete vidjeti veliki broj električnih britvica različitih tvrtki i modela. Iz raznolikosti prijedloga samo bježe oči. Koji su najbolji električni brijači za krute čekinje?

Braun

Braunova obrijana koža lica ostavit će samo pozitivne emocije. Braun 720s-4 serije 7 lako se može nositi s tvrdim čekinjama, trostruki sustav s plivajućom glavom koja se naginje u četiri smjera, kao i dvostruki aparat za brijanje.

Dovršavanje takvog britva osigurat će najudobnije brijanje. A svakodnevna uporaba neće ostaviti negativne posljedice.

Philips

Philips S1310 spreman je boriti se s muškom dlačicom po vrlo pristupačnoj cijeni. Tri pomične glave osiguravaju blisko brijanje, čak su i grube čekinje izložene ovom električnom aparatu za brijanje.

Ona nema trimer, ali zato Ova funkcija nije potrebna svakom čovjeku, pa se ne smatra velikim minusom. No, pravi nedostatak potrošača na umu dužnost punjenja baterije.

Panasonic

Ova poznata tvrtka nudi model britve kao što je Panasonic ES-6003. Električni električni brijač ima dobru otpornost na noževe. Ali glavna prednost je mogućnost mokrog brijanja, za mnoge muškarce - to je važno. Prisutnost trimera također može zadovoljiti korisnike bradom ili brkovima.

Nedostaci ovog modela nisu osobito ugodni:

 • Snažne vibracije pri korištenju donose neugodu, neki korisnici primjećuju da se ruka umori od takvog načina rada;
 • Loš sustav punjenja. Indikator ne dopušta da se utvrdi koliko brzo će se uređaj isprazniti, a pri punjenju s mreže brijač ne radi, stoga postoji opasnost od ostajanja s neuobičajenim dijelom lica.

berdsk

Ruski proizvođač također nije prošao ovu ocjenu. U Novosibirsk Region, Berdsk električni brijači su proizvedeni za mnogo godina, koji ne uzimaju na njihov dizajn ili posebne funkcije, oni su jednostavno vrlo dobro u svoju svrhu.

Model 3114 je već dugo na tržištu, lako se nosi s brijanjem u teško dostupnim mjestima, a za grubu strnjiku to je samo božji dar.

Nedostatak je zagrijavanje kućišta tijekom dugog rada. I treba imati na umu da brijač radi samo na mreži.

Lijepo je kada dobar električni aparat za brijanje napravi domaći proizvođač.

Remington

Nije jako poznata tvrtka na tržištu, ali ipak, ne inferiorna u proizvodnji električnih britvi. Izdavanjem Remingtona XR1390, ova tvrtka je stekla svoje obožavatelje. Ova brijač ima brojne prednosti:

 • Prisutnost klipera;
 • Mogućnost mokrog brijanja;
 • Dva reda lopatica;
 • Dugi vijek trajanja baterije i brzo punjenje;
 • Izdržljiv slučaj.

Savjet! Nemojte preplatiti za ugrađeni aparat za šišanje, ako to zapravo nije potrebno.

Još uvijek ima puno prednosti, za svakog potrošača bit će točno onaj plus koji će ga impresionirati. Pogotovo britva je dobra za muškarce s ukočenim čekinjama, kvaliteta brijanja će biti izvrsna.

SUPRA

Završava ocjenu Supra RS-213 - jedan od onih električnih brijača koji su u srednjoj cjenovnoj kategoriji, ali imaju prednosti u odnosu na neke slične proizvode. Model rotora, tri pokretne glave, dvostruka oštrica omogućit će savršeno obrijanu površinu lica.

Negativna točka je loša baterija i nedostatak odjeljka za prikupljanje kose. Ali, ako se prilagodite, brijanje će biti vrlo ugodno.

zaključak

U članku se opisuju najpopularniji i najčešće kupljeni britvice, ali što učiniti ako nisu dostupni, a narudžba će morati dugo čekati? Idi u trgovinu. Električni brijači imaju širok raspon izbora. U svakoj trgovini, poznavatelj će vam reći točno koji britva okrenuti vašu pažnju.

Kako odabrati električni brijač za čovjeka

Dugo vremena, brijanje za muškarce bilo je neka vrsta kulta, ali osim užitka, oštre britve nosile su veliku opasnost za kožu. Ne samo da su se rezovi smatrali normalnim, brijanje je dugo trajalo, a njegova kvaliteta nije uvijek bila zadovoljavajuća. Danas se situacija promijenila, a proces brijanja pojednostavljen je zbog pojave modernih britvica i električnih britvica, izbor za koji sve više muškaraca. Kako odabrati električnu britvu za muškarce - takvo pitanje danas postavljaju mnogi predstavnici seksa, također će biti zanimljivo i ženama koje se odluče napraviti nezaboravan dar svom čovjeku.

Vrste električnih brijača, njihove prednosti i nedostaci

Počevši izbor, ali to nije jednostavan zadatak, trebali biste razmisliti o vrstama električnih britvi i njihovoj funkcionalnosti, jer ponekad morate platiti puno novca za puno nepotrebnih funkcija, a nakon spremanja možete kupiti uređaj koji ne ispunjava glavne zahtjeve. Ako više volite nositi bradu ili brkove, morat ćete razmišljati o brizi za njih, zašto je bolje kupiti električni aparat za brijanje s trimerom, a ako cijenite savršeno brijanje, onda ova funkcija nije potrebna i stoga ne bi trebali preplatiti.

Električni aparat za brijanje je dobar jer nudi mogućnost suhog brijanja, što je posebno važno na cesti iu drugim ekstremnim uvjetima. Za one koji žele znati kako odabrati električni brijač za krute čekinje, bolje je obratiti pažnju na električne brijače namijenjene za mokro brijanje, osim što se većina njih može koristiti za suho brijanje. Ako vaše čekinje uzrokuju mnogo problema, ne biste trebali misliti da je veći broj noževa uvijek bolji, jer kvaliteta često ovisi o dizajnu noževa i materijala koji se koristi za njihovu izradu. Postoje dvije glavne vrste električnih uređaja za brijanje:

 1. Grid električni brijači, čiji se dizajn smatra sigurnijim, budući da su vibrirajući noževi zatvoreni metalnom rešetkom, tako da je gotovo nemoguće ozlijediti kožu. Net britva - za one koji ne znaju odabrati električni brijač za osjetljivu kožu, oni su također idealni za one koji se rijetko koriste za brijanje. Prilikom odabira rešetke za brijanje treba obratiti pažnju na materijal od kojeg je napravljena rešetka - nikal uzrokuje iritaciju, dok titan, naprotiv, čini brijanje ugodnijim.
 2. Rotacijski brijači. Ako želite znati kako odabrati električnu britvu za muškarce s osjetljivom kožom, onda je ova vrsta uređaja jedva vrijedna razmatranja. Koriste okrugle rešetke s rotirajućim noževima kao rezne elemente. Glava za rezanje u njima je često plutajuća, što vam omogućuje da se prilagodite zavojima lica, pa je bolje da ih koristite ako se vaše čekinje nejednako razvijaju.

Prilikom kupnje električnog brijača važno je znati da kvaliteta brijanja ovisi o broju i pokretljivosti glava za brijanje. Danas su električni aparati s trostrukim sustavom za brijanje smatrani najpopularnijim, no cijena brijača s trostrukim rotacijskim sustavom je veća, ali je kvaliteta brijanja bolja. Također ćete morati platiti više za modele s većom brzinom vrtnje. Govoreći o prednostima jedne ili druge vrste električnih britvi, vjeruje se da mrežne britve pružaju bolje i bezbolno brijanje, što je povezano s povratnim kretanjem noževa, dok se u rotacijskim modelima rotacija odvija u jednom smjeru, a čekinje se često žvaču i otkidaju, kao rezultat.

Ako želite znati kako odabrati muški električni brijač koji je idealan i za kućnu i za cestovnu upotrebu, stručnjaci preporučuju univerzalne uređaje koji nude suho i mokro brijanje, te čak čiste losion u najsofisticiranijim modelima, uz čišćenje noževa. za brijanje, ali za to također morate preplatiti. Često konzultanti specijalizirane trgovine moraju čuti pitanja od žena koje su zainteresirane za odabir električnog britva za svog muža. Oni će vam pomoći navesti savjete i rangiranje najboljih električnih britvi.

Tri od najboljih proizvođača električnih britvi

Teško je reći nesumnjivo koji model električnog brijača odabrati, s obzirom na njihovu veliku raznolikost. Glavna stvar je povjerenje stručnjaka u ovom pitanju, čineći izbor u korist tvrtki sa svjetskom reputacijom. Postoje mnogi proizvođači električnih britvi, međutim, postoje tri tvrtke koje više vjeruju muškarcima:


 1. Panasonic je najveći proizvođač kućanskih aparata i elektroničkih proizvoda, među kojima električni brijači zaslužuju posebnu pozornost. Među liderima u prodaji je i mrežni aparat za brijanje Panasonic ES ST25 koji nudi mokro brijanje. Ima tri rešetke koje djeluju samostalno, što vam omogućuje savršeno praćenje kontura lica, dok se brzina rotacije brijača mijenja ovisno o debljini čekinja, što eliminira pojavu nelagode.

 2. Philips je nizozemska tvrtka čije se kućanske aparate često susreću i potrošači. Kao primjer električnog brijača, koji se može smatrati idealnim, možete koristiti Philips YS534 rotacijski električni aparat za brijanje. Namijenjen je za suho i mokro brijanje, ima tri glave za brijanje, trimere za bradu i druge dijelove tijela.

 3. Braun je njemačka tvrtka koja nudi istinsku europsku kvalitetu dokazanu tijekom godina. Jedan od najsjajnijih predstavnika proizvođača električnih brijača je mrežni električni brijač Braun Cruzer6 Face. Namijenjen je za suho i mokro brijanje. Električni aparat za brijanje, iako ima jednu glavu, nudi kvalitetno i sigurno brijanje. Kao dodatna funkcija je osigurati trimer za bradu i brkove. Radi na akumulatoru, čije je punjenje predviđeno za 30 minuta.

Ta se poduzeća često nazivaju "tri kitova", na kojima počiva proizvodnja kućanskih aparata, a spor oko toga koji su proizvodi tvrtke bolji traje već dugo vremena, iako na tržištu postoje i drugi proizvođači čija kvaliteta proizvoda zaslužuje pozornost. Stoga nemojte donositi brze zaključke i kupovati često skupe električne brijače Braun, Panasonic ili Philips. U isto vrijeme, ne biste trebali posebno vjerovati jeftinim britvama nepoznate proizvodnje, a ne biste smjeli zaboraviti da stroj za neprestano kretanje još nije izmišljen, pa pri kupnji obratite pozornost, osim na glavne karakteristike, na život noževa, koji će se, nažalost, morati periodično mijenjati.

Top 20 električnih brijača

U posljednjih nekoliko godina, odabir stvarno dobrog britva postao je priličan izazov. Svake godine sve više i više novih modela baca se na tržište. Važno je naučiti kako razlikovati ozbiljne inovacije od čisto „marketinških“. Naš će vam pregled pokušati pomoći s izborom. Ocjena uključuje i jeftine britve i vrhunske električne brijače. Postoje britve za iskusne muškarce s ukočenim čekinjama, kao i modeli koji se tinejdžeru mogu predstaviti kao prvi brijač.

Glavni kriteriji za odabir dobrog električnog brijača

 • kvaliteta brijanja
 • iritacija kože
 • pouzdanost
 • cijena
 • baterije ili baterije
 • ergonomija
 • dodatne funkcije

Vrste muških električnih britvi

rotacioni

Njihov sustav za brijanje sastoji se od dvije ili tri glave, koje se sastoje od vanjskih diskova s ​​rezovima i noževima koji se okreću ispod njih. Prednost rotacionih modela je čišće i glatko brijanje čak i neravnomjerno rastućih čekinja zbog rezanja kose što je moguće bliže koži. Među rotacijskim brijačima postoji više modela pogodnih za krute čekinje. Nedostatak je da ako je koža osjetljiva, takvi britvice mogu izazvati iritaciju (iako postoje modeli koji se lako mogu pripisati iznimkama). Jedna od najboljih tvrtki koje proizvode rotacijske električne brijače je Philips.

mreža

Princip rada je sličan, ali u ovom slučaju noževi se ne okreću, već vibriraju s jedne strane na drugu. Odozgo su prekriveni tankom metalnom mrežom s mnoštvom rupa kroz koje dlačice teku prema oštricama. Takvi britvi dobro rade čak i sa trodnevnim čekinjama, pa čak i rešetkaste sustave bolje opaža osjetljiva koža. Usput, prvi britva za tinejdžera bi također trebali biti izabrani iz dobrih mrežastih modela. Tipični nedostaci - glasan rad i problematično brijanje u vratu. Dobru električnu mrežu za brijanje proizveli su Braun i Panasonic.

Najbolje popularni modeli rešetkastih i rotacijskih brijala iz 2018. godine prikazani su u našoj ocjeni, sastavljenoj na temelju mišljenja kupaca i stručnjaka.

Što je najbolje brijanje? Veliki test električnog brijača

Gotovo mjesec dana testirali smo 5 britve: 2 rotacijske i 3 britve. Dvoje naših članova obrijalo ih je dvadeset puta - uklonili su jednodnevne i trodnevne čekinje. Jedna od njih ima tanju i mekšu kožu, a vlakna su mekana, a druga deblja i deblja, a čekinje su krute. Općenito, uvjeti za britve bili su različiti. Cilj nam je bio ispitati kako se modeli različitih vrsta bave različitim čekinjama. Prepoznajte prednosti i mane u radu različitih modela. I odrediti adekvatan maksimum cijene - cijenu za koju možete kupiti električni brijač koji je prikladan za rad i brijanje visoke kvalitete: je li potrebno kupiti nešto super-skupo za savršen rezultat ili možete dobiti uz više pristupačne opcije? Zato smo britve testirali u različitim cjenovnim kategorijama.

Philips serije 9000 (S9521 / 31)

Ovo je jedan od pobjednika našeg testa. To je najskuplji od svih pet - to košta, u prosjeku, 22 000-23 000 rubalja. Model je rotacijski, pogodan za suho i mokro brijanje, dolazi s izmjenjivim trimerom za rad s bradom i brkovima, kao i sustavom za čišćenje, podmazivanjem, sušenjem i punjenjem britvice - SmartClean PLUS (svi ovi koraci rezultat su pritiska na jedan gumb).

Model ima tri plivajuće glave za brijanje, sama jedinica za brijanje je mobilna, a na glavi su glave. Potonji se, usput, kreću u čak 8 smjerova - sve to tako da se korisnik može lakše obrijati, a na to troši manje vremena (obavještava proizvođača). Ovdje se primjenjuje tehnologija V-track Precision: posebno razvijen oblik prvog kruga lopatica (za svaku glavu za brijanje postoje dvije takve glave za brijanje) - u obliku slova V. To je neophodno kako bi se dlačice različitih duljina, uključujući i one koje se nalaze uz kožu, na rotirajućem nožu za glavu brišile brže. Sustav LiftCut Action (dvostruki noževi) djeluje tako da podiže dlačice, briše ih što je moguće bliže površini kože. Dodajte još tri brzine rotirajućih noževa - za sebe možete odabrati optimalni način brijanja.

Čini se da je cijena brijača serije Philips 9000 (S9521 / 31), blago rečeno, sasvim neadekvatna. Općenito, kao cijena za britvu. Ovdje možete podnijeti žalbu. No, za kvalitetu brijanja gotovo da i nema podrivanja - nije ni čudo što je ona jedna od dva pobjednika. Mekana jednodnevna strnjika lako i prirodno eliminira, ne traje puno vremena. Kvaliteta brijanja je dobra, iako je zabilježeno nekoliko podešavanja čekinja, ali nije bilo iritacije kože. Gotovo ista stvar se dogodila s tvrdim jednodnevnim strništem - britva se s njom nosi bez ikakvih problema, ali može doći do neznatne iritacije kože. Jedna “ali”: mrtva zona između glava brijača: čekinja koja je pala u nju ne brije se, zbog toga je morate još jednom proći s britvom - brija se dulje.

Ako imate mekane čekinje i niste ih obrijali tri dana, tada će se Philipsova serija 9000 (S9521 / 31) s time nositi već neko vrijeme. Naš sudionik, na primjer, uzeo je oko 6 minuta. Moguće je i umorno. Ako je u isto vrijeme i koža osjetljiva (ta se kombinacija često događa), može doći do iritacije kože. Tijekom našeg testa, bio je posebno uočljiv na vratu. Pojavit će se trnci, ali općenito se ne briše kad se brije. Ako obrijete trodnevnu tvrdu dlačicu, ona je malo brža (to može potrajati oko četiri minute, ali naravno da je sve individualno). Kada su čekinje ukočene i koža nije previše nježna - ako je nadraženost, onda vrlo malo, brzo prođite. Naravno, mrtve zone između glava nigdje ne nestaju - morate se naviknuti na to i naučiti minimizirati njihov utjecaj na vrijeme brijanja. No, općenito, dobro će se nositi s trodnevnom dlačicom oba tipa. Osobito strah da zbog rotorskog sustava brijanja neće izvući kosu - brija se većim dijelom vrlo delikatno.

Pavel, sudionik testiranja britve (nositelj krutih vlakana):

Ja sam za Philips S9521 / 31, ali njegova cijena se plaši. Što se Panasonic ES RT-77 tiče, ovdje je sve dobro. Općenito, uređena je kvaliteta brijanja. Ali bilo je nekih problema s trodnevnim strništem - britva ga nekako nije odmah obrijala, bilo ga je potrebno nositi preko kože, na istom mjestu, jednom ili dvaput. I nije mi se svidjelo što plutajuća glava nije fiksirana za prikladno brijanje teško dostupnih mjesta. Ali to su, općenito, male stvari. Uzela bih Panasonic u dućan, jer je za njegovu cijenu (3.000–4.000) to dobra opcija. Ali kao dar, htio bih dobiti Philips S9521 / 31 - jako mi se svidjelo njezino meko brijanje (to je teže za Panasonic). Učinimo to - Philips je na prvom mjestu, kao sita, a Panasonic je na drugom mjestu - kao prava kvaliteta. I Braun - na trećem mjestu. Razor je, naravno, bolji od dva autsajdera, ali nisam dobio zadovoljstvo da ga obrijem, a kvaliteta je vrlo prosječna.

Što se tiče prijenosnog trimera, koji je uključen u paket isporuke serije Philips 9000 (S9521 / 31), on, nažalost, ne radi previše samouvjereno s bradom. U svakom slučaju, tijekom našeg testa, pokazalo se da nije tako veliko. Duljina podešavanja kose promijenila i kut utjecaja na kosu, također, igrao s brzinama (ovdje se mogu mijenjati). Ali ipak, trimer, za razliku od samog brijanja, nije najjača strana ove britve.

Uz glavni test - brijanje mekanih i krutih vlakana, jednodnevni i trodnevni - brijač serije Philips 9000 (S9521 / 31) ispunio je čast: obrijao se tiho i učinkovito. Svidjela mi se njezina ergonomija: nije teška, dobro u ruci, ne klizi. Općenito, dizajn i materijali na vrhu. Za ovu ocjenu "izvrsno". Minus: mrtva zona između glava (morate se naviknuti). Nema povjerenja u uporabu trimera. I, naravno, to je preskupo. Usput, bez SmartClean PLUS uređaja, koji točno povećava cijenu modela, sasvim je moguće učiniti - briga za britvu nije teško bez nje.

Panasonic ES-RT77

Panasonic ES-RT77 mrežni aparat za brijanje - dijeli prvo mjesto s Philipsovim modelom prema rezultatima našeg gotovo mjesečnog testiranja. No, to košta oko 6 puta jeftinije (3.000 - 4.000 rubalja)! Ovdje ste, u biti, odgovor na pitanje koliko danas možete kupiti dobru britvu.

Ali prvo prvo. Panasonic ES-RT77 ima pokretnu glavu za brijanje i pokretne mreže za brijanje (ima ih tri). Srednji segment brijanja olakšava podizanje dlačica uz kožu. Unutarnje pokretne oštrice izoštrene pod kutom od 30 ° - tako je najbolje za dobro brijanje, prema proizvođaču. Na tijelu se nalazi uvijajući trimer za obrezivanje kose na sljepoočnicama, konturne oznake, poseban rezač mlaznice za bradu i brkove, koji nema vlastitu oštricu, koristi se uvlačiva oštrica. Brijač je pogodan za suho i mokro brijanje, radi iz ugrađenog akumulatora. Unatoč relativno pristupačnoj cijeni, izgleda sjajno: pokriva ne-klizni i neoznačeni materijal "ispod kože", metalni umetak u sredini kućišta, plavu LED indikaciju razine napunjenosti baterije i istu boju tipke za uključivanje-isključivanje.

Što je omogućilo pobedi ove britve, pokazale su se dobri rezultati kao i model za 23.000 tvrtki Philips? Sve je jednostavno - nije bilo problema s mekanim jednodnevnim strništem (ali je došlo do lagane iritacije kože, koja je brzo prošla), dok je britva pokazala vrlo dobru kontrolu procesa brijanja, što bi bez sumnje zadovoljilo mnoge. Možda ovdje s ovim čak i bolje od nizozemskog brijača. I ona je vrlo brzo eliminirala tvrdu jednodnevnu strnište, bez velikih poteškoća. No, ispostavilo se da se s njom ponaša ne tako nježno kao brijač Philipsa, briše se nešto grublje. Još jedna stvar - ako su čekinje ukočene, možda ćete morati ponovno prolaziti kroz neke dijelove lica i vrata - ne uvijek obrijati sve na svom putu prvi put (to nije bio slučaj s mekim jednodnevnim čekinjama). Naposljetku, napominjemo da Panasonic ES-RT77 nema fiksaciju plutajuće glave, što je u slučaju rešetkastih modela važno za brijanje teško dostupnih mjesta (na primjer, ispod nosa) - skuplje je za Panasonicove modele.

Kako odabrati električni aparat za muškarce s osjetljivom kožom ili ukočenim vlaknima?

Bok

Danas ćemo govoriti o tome kako odabrati električni brijač za muškarce. Razlika naše modernosti je brza promjena tehnologije, ne samo u industriji, nego iu domaćoj sferi. S takvom brzinom tehničkog napretka, običnoj osobi je prilično teško razumjeti raznolikost robe koju nudi industrija.

Kako odabrati dobar električni brijač i nepogrešivo kupiti najprikladniju modernu opciju? Pokušajmo razumjeti glavne kriterije za odabir električnih brijača i njihove prednosti u odnosu na stare britve.

Glavne prednosti električnog brijača

Glavne prednosti koje razlikuju električni brijač od tradicionalnog britva su:

 • izolacija glava;
  U procesu brijanja oštrice čak ni ne dodiruju ljudsku kožu. To jamči ne samo potpunu sigurnost od posjekotina, već i odsustvo iritirajućeg učinka nakon zahvata.
 • vodonepropusnost;
  Ova značajka suvremenih uređaja za brijanje omogućuje proizvodnju suhog i mokrog brijanja, kao i korištenje britve pod tušem, bez straha od električnog pražnjenja.
 • automatsko čišćenje;
  Sustav za čišćenje suvremenih uređaja za brijanje potpuno je automatiziran. Često se automatsko čišćenje nalazi na stalku za uređaj, što je također vrlo pogodno.
 • punjenje baterije;
  Korištenje punjača vrlo je prikladno na cesti ili u kampiranju. Čovjek uvijek može izgledati uredno.
 • rotirajuće i mrežaste opcije.
  Prednosti određenih opcija treba razmotriti u izravnoj vezi s vrstom osjetljivosti kože čovjeka.

Osobitosti muške percepcije procesa brijanja

Kriteriji za odabir alata za brijanje uvelike ovise o stavu čovjeka prema ovom jednostavnom higijenskom postupku.
Poznato je da muškarci različite dobi i vrste temperamenta shvaćaju proces brijanja drugačije.

Zgodan proces

Za neke, svakodnevno brijanje je iritantno i žele brzo završiti ovaj neugodni postupak. U ovom slučaju, poželjno je kupiti britvu s rotorskim sustavom koji svoj posao obavlja relativno brzo i učinkovito.

Higijenski postupak

Ponekad je za muškarce taj dnevni ritual nužan higijenski postupak, jednako kao i pranje zubi. Za takve ljude važna je kvaliteta brijanja. Za njih je prihvatljiva opcija skupi kvalitetni modeli rotacijskog tipa.

Nova slika

Postoje ljudi koji pokušavaju promijeniti svoj izgled s neobičnim oblikom brade ili brkova, dajući mu nove naglaske. Za njih je potrebno odabrati modele uz prisustvo raznih mlaznica i trimera, što daje mogućnost stvaranja ekskluzivnih opcija.

Neopisivo opuštanje

A tu je i kategorija muške polovice stanovništva koja doslovno voli proces brijanja i od njega prima neopisivo zadovoljstvo. Za ove muškarce najbolje je kupiti vodootporne opcije s mogućnošću mokrog brijanja ili dodavanjem spojeva helija.

Postavlja se pitanje: "Kako odabrati pravog električnog brijača za čovjeka, s obzirom na njegove ukuse i sklonosti?"

Upute za odabir električnog brijača

Da biste izabrali i kupili visokokvalitetni električni brijač, najprije morate poduzeti nekoliko koraka:

 • Pročitajte korisničke recenzije o uređajima objavljenim u 2016-2017. Godini;
 • obratite pozornost na izgled uređaja;
 • usporedite cijene za ovu vrstu proizvoda u različitim trgovinama;
 • pregled dodatnih značajki za brijanje;
 • saznajte više o različitim funkcijama uređaja;
 • analizirati tehničke karakteristike uređaja;
 • odlučiti o vrsti aparata za brijanje: punjenje ili
  samo kroz struju.

Nakon što ste proveli sve potrebne korake kako biste dobili najrazličitije informacije o uređajima za brijanje, morate uzeti u obzir pri kupnji nekih drugih nijansi osobnog odabira električnog brijača za svakog pojedinca.

Odabir električnog brijača po tipu kože

Moderni modeli uređaja za brijanje namijenjeni su za suho i mokro brijanje. Potpuno su zapečaćene, ne puštaju vlagu i ne udaraju s strujom. Uređaj treba odabrati ovisno o osjetljivosti muške kože i krutosti čekinja.

Za muškarce s osjetljivom kožom

Za osobe s osjetljivim tipovima kože, pravo je kupovati modele s rešetkastim sustavom i uvlačivim trimerom, jer je trimer dobro i tiho uklonio čak i dugačku strnjiku, neovisno podešavajući željeni nagib lopatica.

Isto tako, osjetljiva koža može biti nadražena zagrijavanjem glave uređaja. Stoga je dobar izbor za ovu vrstu kože električni brijač s rashladnim uređajima koji mogu spriječiti površinsko grijanje.

vijeće

Muškarci s tvrdim vlaknima

Ovaj tip ljudi najbolje je odabrati rotacijske vrste električnih brijača.
Tradicionalne rotacijske verzije danas doživjele su značajne promjene u smjeru poboljšanja funkcionalnosti i prilagodbe na zavoje tijela. Rotirajuće rotirajuće glave briju se gotovo savršeno. Postoje opcije s opskrbom ovlaživačem helija, što proces brijanja za muškarce čini što ugodnijim i ugodnijim. Također, ne zaboravite da gel za brijanje sprečava iritaciju kože, omekšava kožu.

tako

Najbolje je odabrati vrstu električnog brijača za krute čekinje
kupiti suvremeni model rotacijskog tipa uz prisutnost različitih funkcija.

Top 3 Popularni električni brijači

Pregled najpopularnijih tvrtki koje na tržištu predstavljaju muški pribor za brijanje odražava našu sljedeću ocjenu.

Philips ima

Električni brijači ovog proizvođača imaju visoku ocjenu među potrošačima. Razlikuju se u visokim tehničkim karakteristikama i europskoj razini kvalitete.

Tehničke značajke modela ove tvrtke:

 • sustav oštrica s samooštrenjem;
 • pomicanje površina za brijanje u 4 smjera;
 • baterija velike snage, vrijeme rada unutar 30 minuta nakon punjenja;
 • postoje modeli s fiksnom mrežnom vezom;
 • niska cijena;
 • visokokvalitetno kućište cakline.

Panasonic tvrtka

Proizvodi prilično jeftin pribor za brijanje. Najpraktičniji model ove tvrtke za mokro brijanje, jer imaju vodootpornu kutiju.
Uređaji su dobre kvalitete, ali imaju malo funkcionalnosti i jake vibracije.

 • proizvesti kvalitetan rad;
 • dobro pokupite teško dostupna mjesta;
 • tu je trimer;
 • mogućnost dugog rada nakon punjenja;
 • karakteristične po niskoj cijeni.

Braun Company

Proizvodi jeftine i kompaktne uređaje za brijanje.

Glavne karakteristike su:

 • kvalitetno dnevno brijanje;
 • vodonepropusnost;
 • funkcija hlađenja;
 • automatsko prilagođavanje gustoći čekinja;
 • kompaktnost uređaja;
 • priuštivost.

Među nedostacima može se nazvati snažan učinak na kožu, što može uzrokovati učinak iritacije i nelagode. Stoga, kada koristite uređaje ove tvrtke, trebate nanijeti kremu ili losion za omekšavanje kože nakon brijanja.

Obilježje suvremenog čovjeka je njegovan i uredan izgled. Čak i ako stil odjeće implicira neku nemarnost, pod njom nužno leži promišljena i pedantna briga za njihov izgled.

Zahvaljujući visokokvalitetnom i dobrom električnom aparatu za brijanje, osoba može samostalno urediti svoj izgled: oblikovati bradu, obrezati brkove i dati obrve savršenom obliku. Danas je model brijanja glave vrlo bitan, što se također izvodi uz pomoć modernog modela električnog brijača koji ima široku funkcionalnost i jamči uredan izgled.

nalazi

Nakon pažljive analize o tome koji je električni aparat za brijanje najbolje, možemo zaključiti ne samo o širokoj paleti mogućnosti za suvremena dizajnerska rješenja, već io potrebi individualnog odabira dodatne opreme za svakog pojedinog kupca.

Koji električni aparat za brijanje bolje odgovara osjetljivoj koži

Muška koža značajno se razlikuje od ženske guste strukture i bolju otpornost na učinke agresivnih čimbenika. Međutim, takav postupak kao što je brijanje za nju je stresan. Dermatolozi tvrde da redovita manipulacija smanjuje barijernu funkciju kože, što je uzrok pojave visoke osjetljivosti. Osim toga, neki proizvodi koji su dizajnirani da olakšaju proces brijanja su gelovi, pjene, losioni koji imaju negativan učinak na razinu pH, što dovodi do jakih upalnih procesa, pojave crvenila i suhoće.

Osjetljiva koža: kako olakšati brijanje?

Temelj muške jutarnje higijene je brijanje. S jedne strane, ovaj je postupak nužan, as druge - donosi mnoge neugodne trenutke, osobito za osobe s osjetljivom kožom. Što učiniti: podnijeti stalnu iritaciju ili odbiti brijanje? Izlaz je zahvaljujući modernim proizvođačima - električnom aparatu za brijanje koji je posebno dizajniran za osjetljivu kožu!

Na suvremenom tržištu postoje mnogi modeli britve, ali nisu svi prikladni za osjetljivu kožu. Uobičajeno, svi ovi uređaji mogu se podijeliti u dva tipa:

 1. Rotary - pojavio se davno. Uklanjanje dlačica vrši se rotirajućim glavama, u kojima se nalaze vibracijski noževi. Takvi su modeli prikladni za bilo koje blago duge čekinje. Međutim, oni uzrokuju iritaciju, jer djeluju vrlo agresivno: mogu se držati za dlake, izvlačiti ih van. Također, pri uklanjanju čekinja morati uložiti malo truda.
 2. Mreža - uklonite čekinje s oštricama koje su ispod posebne rešetke. Primjenom takvog brijača na lice, dlačice ulaze u mrežu, koja se zatim odvajaju. Posebnost električnog rešetkastog brijača je da nema izravnog kontakta između kože i noževa za vrijeme brijanja.

Sada možete kupiti električni aparat za brijanje za suho i mokro brijanje. Prvi je brz način za uklanjanje strništa. Drugi - omogućuje korištenje pomoćnih sredstava za vrijeme brijanja. Valja napomenuti da su neki proizvođači čak i za ovaj trenutak osigurali i opremili svoje modele specijalnim dozatorima. Oni su jednostavni za održavanje, možete koristiti dva načina rada. Također pri odabiru da obratite pozornost na pokretljivost i broj noževa. Grid uređaji mogu imati od 1 do 3 glave. Kvaliteta i sigurnost brijanja postiže se "plivanjem" glava britve. Osim toga, takvi se modeli mogu isporučiti s nekoliko dodatnih dodataka ili uvlačećim kosilicama. Savršen je za one koji vole brinuti o brkovima ili bradi.

Električni električni brijači su uređaji u kojima se oštri noževi stavljaju ispod posebne metalne rešetke s rupama različitog promjera. Tijekom brijanja nema izravnog dodira noževa s kožom, zbog čega se postiže delikatnost uklanjanja čekinja. Takvi su uređaji najprikladniji za osjetljivu kožu.

Najbolji modeli električnih brijača za osjetljivu kožu

Sastavili smo malu ocjenu najboljih modela za osjetljivu kožu. I započet ćemo s najskupljim modelom.

Panasonic ES-LT8N za osjetljivu kožu

Vrhunski model jednog od najpoznatijih brandova. Princip rada je sustav za brijanje mreže. Brijač ponavlja sve konture lica više nego ikad zahvaljujući višestrukoj pokretnoj glavi Novi dizajn mehanizma ovjesa omogućuje kretanje glave u tri prostorne dimenzije. Zahvaljujući ovom dizajnu, opterećenje na kožu se smanjuje, ali također osigurava glatko i kvalitetno uklanjanje svih dlačica.

Glavne značajke modela:

 • ugrađeni senzor skenira i neovisno određuje debljinu dlake i debljine, a zatim optimizira brzinu reznih elemenata;
 • 3D glava savršeno ponavlja sve konture lica;
 • funkcija čišćenja pomaže zadržati oštre rezne elemente dugo vremena;
 • snažan motor pruža veliku brzinu;
 • U kompletu je trimer.

Ovaj model, možda, nema nedostataka: elegantan metalni kovčeg, jedinstven i moderan dizajn. To je samo trošak ovog modela doseže 15.000 rubalja.

Philips S7720 - visoka cijena i kvaliteta

Ovaj model radi na principu rotacijskog sustava za brijanje. Neki se možda pitaju zašto je ovaj model ušao u ovu ocjenu, jer rotacijski princip rada nije prikladan za osjetljivu kožu? Dovoljno je jednostavno! Proizvođač je posebno stvorio ovaj model za udobno i sigurno uklanjanje čekinja. Unatoč "plutajućim" glavama, brijanje se provodi vrlo nježno i nakon ove procedure čak i najosjetljivija koža ostaje bez crvenila i iritacije.

Što je njegova značajka:

 • brijači dizajnirani za suho i mokro brijanje;
 • na rubovima glava nalaze se prstenovi s posebnim premazom. Zahvaljujući posebnom materijalu prstena, on osigurava dobru klizanje na koži, bez obzira na količinu čekinja. Ovaj inovativni dizajn osigurava brijanje bez iritacije;
 • instaliran najnoviji sustav rezanja. Noževi imaju poseban oblik koji sprječava hvatanje kože;
 • glave se kreću u pet smjerova, bez napora za uklanjanje čekinja;
 • Aquatec vam omogućuje da odaberete način brijanja: suho uklanjanje čekinja ili mokro pomoću gelova ili pjena;
 • prisutan je sustav zaštite od vlage. Omogućuje korištenje električnog brijača pod tušem i pranje noževa bez straha;
 • tu je izmjenjivi trimer za obrezivanje sljepoočnica i njegu brkova;
 • Sustav SmartClean omogućuje brzo i kvalitetno čišćenje noževa i mreže.

Postoji nekoliko nedostataka ovog brijača za osjetljivu kožu - to je visoki trošak modela, koji iznosi 19.000 rubalja. Osim toga, potreba za redovitom zamjenom patrone, trošak koji je također visok.

Braun 720s-7 - popularan model u potražnji

Univerzalni britvica, koja izvrsno radi svojim radom u mokrom i suhom načinu rada. Dobro se uklapa u ruku, vrlo je udoban i kompaktan. Prostrana baterija se brzo puni i autonomno radi dugo vremena. Naziv marke govori o kvaliteti, jer, kao što je poznato, Braun je jedna od vodećih europskih tvrtki.

Glavne prednosti modela:

 • Valja napomenuti da je moderan dizajn: tradicionalno crne boje sa plavim akcentima;
 • inovativna tehnologija Sonic omogućuje brzo i kvalitetno brijanje bez iritacije kože lica;
 • dodatne brzine omogućuju podešavanje intenziteta lopatica;
 • trimer delikatno podiže i reže dlake, osiguravajući blisko brijanje;
 • Inovativna mreža Aktivno dizanje rupa različitih veličina čini kožu savršeno glatkom bez iritacije;
 • glava "lebdi" u četiri ravnine;
 • 3 elementa za brijanje omogućuju visoku kvalitetu uklanjanja čekinja;
 • Razor se može oprati pod tekućom vodom.

Nedostaci uključuju relativno visoku cijenu od 17.000 rubalja i visoke cijene potrošnog materijala. Inače, ovaj električni brijač za osjetljivu kožu je vrlo dobar.

Bio je to pregled najinovativnijih modela električnih brijača za osjetljivu kožu, a koji je bolje odabrati samo od vas. To se može učiniti analizom svih značajki modela.

Nažalost, nisu svi ljudi imaju priliku kupiti skup električni brijač, trošak koji će premašiti 10.000 rubalja. Slijedi pregled proizvoda koji rade na principu sustava za brijanje.

Modeli proračuna

Naš popis otvara njemački brand Braun sa svojim modelom 3020s. To je jedan od najpopularnijih i relativno jeftinih modela. Električni aparat za brijanje lako se nosi s trodnevnim vlaknima. Da bi se postigli takvi rezultati, sustav dopušta:

 1. MicroComb tehnologija je neovisni sustav rezanja s posebno dizajniranom mrežom, sada opremljenom mikro-grebenom. Za vrijeme brijanja mikrokrsta usmjerava dlake različitih duljina točno na elemente za rezanje. Zbog toga, morate napraviti manje napora za dobro brijanje.
 2. Za vrijeme brijanja odjednom se aktiviraju nekoliko sustava koji međusobno djeluju - dvostruka mreža SensoFoil i neovisni trimer koji se kreće.
 3. Postoji neovisni trimer.
 4. Vodootporno kućište omogućuje vam korištenje aparata za tuširanje.
 5. Kapacitet baterije omogućuje dugi vijek trajanja baterije.
 6. Možete koristiti uobičajene pjene ili gelove za brijanje.

Ovaj model dostupan je za samo 5.000 rubalja. Ali to nije bez mana - pri radu se stvara prilično jaka buka.

Panasonic ES-6003 - najprofitabilnija opcija

Ovaj model nije samo jeftin, nego i izvrsne kvalitete. Ovaj kompaktni električni aparat za brijanje zahvaljujući tijelu otpornom na vlagu može se koristiti uz mokro brijanje. Usprkos nepostojanju "plutajućeg" elementa, on savršeno briše čekinje na teško dostupnim mjestima.

 • niska cijena - 2500 rubalja;
 • najbolja kombinacija takve stvari kao što su cijena i kvaliteta;
 • tu je trimer, ali nije univerzalan, pa da biste mogli obavljati posao visoke kvalitete, morate ga prakticirati;
 • usprkos svom proračunu, kvaliteta je izvrsna;
 • briše dlake čak i oko vrata bez mnogo napora.

Nedostaci uključuju prilično jake vibracije tijekom rada. Također, ne može se koristiti s mreže, zaključavanje je aktivirano.