Glavni

Frizure

Multistyler za kosu. Što je to, kako odabrati i koristiti. 5 najboljih modela

Multistailer je kovrčalo za kosu, željezo i četka za kosu u jednom uređaju, o njegovim prednostima i prednostima možete puno pričati i dugo vremena, ali najvažnije se može opisati s nekoliko riječi - kompaktno, brzo, funkcionalno, kreativno.

Što je multistyler za kosu

Multistyler za kosu je san svake žene. Mala, jaka i pametna pomoćnica za izradu bilo koje frizure kod kuće.

Ne tako davno, u arsenalu modnih zvijezda pojavile su se klešta za kovrčanje kose, a zatim su u modu došle glačala i četke. Svaki je uređaj imao samo jednu funkciju i imao je svoje osobine, ugodan i ne baš velik.

Zamijenjene "nemilosrdnim" štapićima za kovrčanje došli su novi aparati s keramičkim premazom, glačala, izravnavatelji i nabori, sušači za kosu s četkama različitih promjera s parom ili bez pare. Ovi uređaji postali su poznati kao stileri.

No proizvođači su otišli dalje. Za praktičnost i kompaktnost odlučeno je kombinirati nekoliko vrsta stylera u jednu. Kao rezultat toga, na jednom se pojavio vrlo pogodan uređaj s različitim funkcijama, zajednička grijaća keramička platforma - multistyler.

S vremena na vrijeme, proizvođači aparata za kosu nude nove, više tehnološke i poboljšane vrste frizerki za kosu. Rođeni su udobni, kompaktni i pažljivi uređaji koji mogu napraviti prekrasnu frizuru bez štete za kosu brzo i uz najniže troškove.

Danas postoje dvije vrste stylera:

 • specijalizirani styler - uređaj koji može izvoditi 1 ili 2 funkcije (na primjer, izravnati kovrčavu kosu i napraviti styling s parom);
 • Multistailer za kosu je višenamjenski uređaj s velikim brojem privitaka (koristi se za stvaranje svih vrsta kreativnih frizura kod kuće ili u salonu).

Osim toga, multistyler može biti:

  s zglobnim mrežnim kabelom;

Preporuča se nabaviti multi-styler za kosu s žicom na šarnir. Takva je žica fleksibilna i nije uvijena.

 • bežični (napaja se baterijama, baterijom, spremnikom za plin);
 • s udobnim stalkom.
 • Značajke

  Značajka multi-stylera može se smatrati upravo njezinom funkcionalnošću. Zadatak ovog uređaja je osigurati maksimalan broj frizura uz brzu promjenu načina rada, zamjenom mlaznica. To je očigledna prednost za one koji radije radikalno mijenjaju imidž i ljubav eksperimentiraju sa svojom kosom.

  Svaki od proizvođača multi-stylera nudi vlastiti set svih vrsta dodataka zajedno s uređajem. Za pojedine marke postoji mogućnost kupnje željenih mlaznica uz glavne. Ukupan broj ponuđenih mlaznica može biti do 10, od kojih je svaki dizajniran za vlastite potrebe.

  mlaznice

  Stjecanje od proizvođača ovog popularnog gadgeta je drugačije. Neki premium modeli opremljeni su s 13 mlaznica, što vam omogućuje da napravite najrazličitije, najljepše frizure i eksperimentirate s stvaranjem kreativne slike.

  U osnovi, multi-styleri su opremljeni sljedećim arsenalom alata:

  1. "Glačalo" (ispravljač). Dizajniran za izravnavanje kovrčave ili jako kovrčave kose, kao i za poliranje niti i uklanjanje statičkog elektriciteta (u prisutnosti ionizatora).
  2. Željezo "Gofre". S ovom mlaznicom možete napraviti male, rebraste uvojke po cijeloj dužini trake.
  3. Klešta za kuglanje (jednokrevetne, dvokrevetne, trostruke). Ovi se savjeti koriste za stvaranje velikih, srednjih i malih kovrči, prekrasnih kovrči u obliku slova S ili "valova na plaži".
  4. Mlaznica "Cone". Uz njegovu pomoć, možete napraviti lijepe i prirodne kovrče, velike na korijenima i male na vrhovima kose.
  5. Mlaznica "Spirala" je dizajnirana za stvaranje uvojka u obliku elastične spirale, monotone duž cijele dužine.
  6. Grijač je dizajniran tako da daje volumen.
  7. Okrugla četka (s čekinjama) stvara volumen, blago kovrčavu kosu.
  8. Kopče za kosu, ukosnice, rakovi - ugodan, ali koristan detalj od proizvođača.

  Prednosti i nedostaci korištenja

  Bez obzira na to koliko je dobar i funkcionalan multistailer, ima manjih nedostataka. Srećom, njih nema mnogo, a oni su beznačajni.

  Na temelju povratnih informacija od stvarnih korisnika ovog uređaja, moguće je odrediti pozitivna i negativna svojstva koja su zajednička svim vrstama stilera:

  2. Visoka brzina grijanja uređaja u radno stanje (od 10 sekundi).

  3. Postoje korisne značajke: ionizator, hladni zrak, klima uređaj, para.

  4. Moguće je podesiti temperaturu platforme za grijanje.

  5. Veliki broj mlaznica u jednoj jedinici (do 13 kom.).

  6. Zgodan za korištenje - kompaktne veličine, šarke žice bez kinking (ili bežični način grijanja), pozadinsko osvjetljenje radnog stanja, prisutnost stajati i slučaj-torbu.

  7. Teflon, keramičke grijaće površine za premazivanje i tijelo od izdržljive plastike osiguravaju sigurnost uporabe.

  8. Višenamjenski. Jednim uređajem možete: stvoriti volumen, napraviti velike kovrče i bukete, izraditi elastične kovrče, spirale, izravnati kovrčavu kosu i napraviti flautu.

  9. Multistailer za kosu je značajna ušteda vremena za stvaranje (ili promjenu) slike.

  10. Multistyler u prosjeku i ekonomska klasa ima relativno malu cijenu.

  2. Teško je koristiti multi-styler na predugoj i teškoj kosi. Za stvaranje volumena na korijenu ne može bez snažne sušilo za kosu.

  3. Uređaj se može koristiti samo na čistoj i osušenoj kosi.

  4. Unatoč pažljivim načinima rada i funkcijama s više stilova, ne preporučuju se svakodnevno korištenje.

  Pravila odabira

  Prije nego krenete u kupovinu za multi-styler, trebate razjasniti nekoliko važnih točaka. Prva stvar koju trebate saznati što konkretne zadatke treba obaviti. U ovoj fazi se određuju tip i tip funkcionalnog sloja.

  Ako vam je potreban određeni zadatak, recimo, potrebno vam je željezo da biste izravnali kovrčavu kosu, onda bi najbolje rješenje bilo dobiti specijalizirani styler s ovom funkcijom. Ako postoji želja za eksperimentiranjem na slici, najprikladnije rješenje bilo bi kupiti višenamjenski multi-styler.

  Ali ovdje nije potrebno žuriti. Izbor uređaja treba izvršiti prema najboljim tehničkim karakteristikama, ovlaštenju proizvođača, cijeni i stvarnim recenzijama kupaca.

  Evo nekoliko smjernica za odabir pravog stroja:

  1. Proizvođač. Prvo treba obratiti pozornost. Poznati brand jamči neprekidan rad multi-stylera, to opravdava svojim autoritetom i potvrđuje stečena reputacija među korisnicima.
  2. Vrsta hrane. To je važno ako se styler koristi izvan kuće, na primjer na odmoru ili mjestu gdje se nije moguće povezati s mrežom. Postoje mnoge vrste bežičnih uređaja i to rješava problem.
  3. Vrste mlaznica. Što više u kompletu styler sve vrste mlaznica, više opcija možete učiniti frizure. Da biste koristili ovu značajku, izbor se vrši na uređaju s njihovim maksimalnim brojem.
  4. Snaga. Važna točka pri odabiru uređaja. Naravno, high-power styleri imaju veći prioritet, jer proširuju mogućnosti samog uređaja, što je dodatni plus za kupca.
  5. Temperatura. Jednako je važan temperaturni raspon stajlera i prisutnost regulatora. Za različite tipove kose preporučujemo vlastitu prihvatljivu temperaturu grijanja. Na primjer, za tanku i suhu kosu ona je minimalna, a za tvrdu i tešku kosu temperatura bi trebala biti viša ili maksimalna.
  6. Dostupnost dodatnih funkcija. Izborno, ali vrlo poželjno. Funkcije kao što su "hladni protok", "ionizator", "kondicioniranje", "vlaženje pare" osiguravaju poštivanje kose tijekom oblikovanja i korištenja sredstava za zaštitu od topline.
  7. Uprava. Praktičnost stylera za kontrolu položaja također je važan detalj. U "pravim" uređajima, ova ploča se nalazi izravno pod prstima ručke, i nema problema u načinu prebacivanja izravno tijekom rada.
  8. Kabel za napajanje, postolje, poklopac. Obratite pozornost na duljinu mrežne žice. Najpogodnija duljina za uređaj je 2,5 m. Pa, ako je žica okretna, to će spriječiti lomljenje i uvijanje. Za jednostavnost korištenja bit će korisno imati stalak i kompaktnu vrećicu izrađenu od termo-zaštitne tkanine u kompletu.
  9. Cijena. Raspon cijena za ovaj uređaj je u rasponu od 550 rubalja. do 23.500 rubalja, a neki posebno "sofisticirani" modeli prelaze po cijeni od 30.000 rubalja. Multistaylery podijeljen u klase. Ukupni trošak multi-stylera određen je robnom markom, tipom uređaja, klasom, brojem različitih priključaka, prisutnošću dodatnih funkcija i dizajna.

  proizvođači

  BABYLISS

  Tvrtka je osnovana 1961. godine u glavnom gradu Francuske. Tvrtka je stekla zaštitni znak “BABYLISS” čim su tvorci stroja za curling uspostavili maloprodaju ovog uređaja kroz maloprodajne lance. Stilisti i frizeri cijene novost. BABYLISS je postao povezan s poduzećem za proizvodnju visokih profesionalnih performansi.

  Tijekom proteklih godina, tvrtka je aktivno povećala proizvodnju ove tehnologije. Danas je to jedan od vodećih proizvođača uređaja za profesionalce u području frizerske umjetnosti sa svjetskim imenom i velikim autoritetom.

  Sada tvrtka aktivno poboljšava svoje proizvode koristeći najnapredniju tehnologiju. Svi BABYLISS proizvodi podliježu strogoj kontroli kvalitete prema svim kriterijima i usmjereni su na produktivnu interakciju s krajnjim korisnikom.

  BOSCH

  Tvrtka je osnovana 1886. godine u Njemačkoj. Bavi se proizvodnjom opreme za industriju, kao i proizvodnjom velikog asortimana kućanskih aparata.

  Danas zauzima časno mjesto u prvih deset velikih industrijskih monopola.

  Tvrtka posvećuje veliku pozornost razvoju i proizvodnji elektroničkih i električnih uređaja, uključujući opremu za frizere, salone i obične potrošače.

  Glavna karakteristika proizvoda BOSCH je dosljedna kvaliteta i razumnost u svakom detalju. Kao i sve što su njemački, sušači i stajleri marke BOSCH su moderni, visokotehnološki i pouzdani uređaji koji su vrlo popularni među korisnicima.

  PHILIPS

  Tvrtka PHILIPS već 120 godina zadovoljava potrošače svojim jedinstvenim proizvodima. Oprema i proizvodi s PHILIPS zaštitom široko se primjenjuju u medicini, u smjeru svjetlosnih tehnologija, na tržištu robe široke potrošnje.

  U svim segmentima proizvodnje tvrtka proizvodi inovativne, visoko-tehnološke proizvode koji su poznati i voljeni širom svijeta.

  Moto tvrtke je „Maksimiziraj ljudske potrebe“. To se odnosi na opću robu, elektroniku, električnu robu, kao i na opremu za frizere, modne dizajnere i stiliste.

  U tom smjeru tvrtka nudi široku paletu stilera različitih klasa i cijena. Stručnjaci primjećuju da su ovi uređaji vrlo pouzdani, prilagodljivi i jednostavni za korištenje.

  BRAUN

  Tvrtka je osnovana 1921. godine u Njemačkoj. Godine 1935. dobio je ime “BRAUN”, s kojim je gotovo svatko upoznat. Isprva se bavila proizvodnjom dijelova radijskog inženjerstva, ali s vremenom se proširio asortiman proizvoda - tvrtka je zauzela počasno mjesto u grupi proizvođača tehničke robe za masovnog potrošača.

  Danas je to tvrtka sa svojim individualnim karakterom, svojim ekskluzivnim dizajnom i tradicijom. Tvrtka se brine o svojim dosadašnjim postignućima, ali aktivno i učinkovito ulazi u najnovija znanstvena dostignuća i stvara pouzdane, praktične proizvode.

  Stylers «BRAUN» imaju vlastite značajke robne marke, kao i uvijek moderne, inovativne uređaje stvorene s ljubavlju prema potrošaču.

  RITELLI

  Mlada ruska tvrtka, osnovana 2014. godine. Ima uski, specifičan profil aktivnosti, ide u 3 smjera - proizvodnja strojeva (oprema i instrumenti za frizere, kozmetičke salone), prodaja kozmetičkih proizvoda i mreža frizera i salona visoke klase.

  Unatoč mladosti, "RITELLI" je kao proizvođač već uspio steći kredibilitet kod profesionalnih frizerki i običnih korisnika.

  Posebnost tvrtke je specijalizacija svojih aktivnosti u jednom smjeru i potpuno novi, dubinski pristup pitanjima ljepote. Geslo “RITELLI” zvuči ovako - “Stvaramo ljepotu!”.

  Inženjeri tvrtke razvijaju uređaje, uzimajući u obzir sve najnovije trendove na ovom području, au praksi dovode svoju opremu do savršenstva. Uređaji tvrtke namijenjeni su profesionalnoj upotrebi u salonima i kod kuće. Nisu jeftini, ali daju izvrsne rezultate.

  Top 5 Multistaylers

  BABYLISS 2020CE

  Multistailer je dizajniran za uporabu u svakodnevnom životu. Ima funkcije ravnanja kose, stila i kovrčanja na bilo kojoj duljini. Oprezno s kosom, čak i na maksimalnoj temperaturi. Radne površine ploča za glačanje prekrivene su keramikom, tu su mlaznice za kovrčanje dva različita promjera - za velike i male kovrče. Multistailer ima uključeno pozadinsko osvjetljenje, prikladnu zglobnu žicu.

  Značajke:

  • snaga - 240 W;
  • maksimalna temperatura - 210 ° C;
  • težina - 180 g;
  • kabel za napajanje - 1,8 m;
  • broj mlaznica - 7;
  • cijena - 3.650 rubalja. (Prosjek).

  Pros:

  • veliki broj mlaznica;
  • tu je keramički premaz;
  • postoji indikator (uključeno / isključeno);
  • rotirajući kabel za napajanje;
  • poklopac torbe.

  kontra:

  • nema prikaza;
  • nema automatskog isključivanja;
  • duge topline

  GA.MA ATTIVA DIGITAL Ion Plus

  Željezo je razvijeno uzimajući u obzir inovativnu metodu ionizacijske funkcije, što čini stil još opreznijim i učinkovitijim.

  Regulator omogućuje promjenu temperature grijanja (160-230 ° C), a pomoću LCD zaslona možete kontrolirati cijeli proces. Uređaj sadrži najnovije i vremenski provjerene tehnologije koje čine stil brzo, lijepo i bez štete za kosu.

  Značajke:

  • napon - 240 W;
  • maksimalna temperatura - 230 ° C;
  • težina - 200 grama;
  • kabel za napajanje - 3,0 m;
  • cijena - 3 790 rubalja. (Prosjek).

  Pros:

  • "Plutajuće ploče";
  • premaz turmalinom;
  • LCD zaslon;
  • ionizator;
  • rotirajući kabel za napajanje.

  Cons: na temelju dostupnih recenzija - ne kontra.

  PHILIPS HP4698

  Multistayler s velikim brojem raznih mlaznica, masažnim češljem, stezaljkama, rakovima, s prikladnom vrećicom. Pogodan za profesionalnu uporabu i kućnu uporabu. Prekrasan dizajn, ergonomski dizajn, ugrađeni stalak.

  Značajke:

  • potrošnja energije - 25 W;
  • maksimalna temperatura - 230 ° C;
  • težina - 930 g;
  • kabel za napajanje - 1,8 m;
  • broj mlaznica - 13;
  • cijena - 1 830 rub. (Prosjek).

  Pros:

  • veliki broj mlaznica;
  • tu je keramički premaz;
  • postoji indikator (uključeno / isključeno);
  • rotirajući kabel za napajanje;
  • poklopac vrećice;
  • Stand.

  kontra:

  • nema ionizatora;
  • relativno velika težina;
  • kratki kabel

  ROWENTA SF6220

  Profesionalni multi-styler s funkcijom za ravnanje kose. Posebnost je dizajn zaobljenih radnih ploča koje sprječavaju nabore. Ima ionizator i keramički premaz. Stvara prekrasan sjaj, elastičnost kose, bez da ih naelektrizira. Polaganje izgleda sjajno, kao u luksuznom salonu.

  Značajke:

  • napon - 240 V;
  • maksimalna temperatura - 230 ° C;
  • težina - 300 grama;
  • kabel za napajanje - 1,8 m;
  • temperaturni režimi - 5;
  • cijena - 3 940 rubalja. (Prosjek).

  Pros:

  • postoji indikator;
  • ionizacijska funkcija (dvostruka);
  • mrežni kabel;
  • automatsko isključivanje (timer);
  • brzo zagrijavanje u 15 sekundi;
  • nekoliko temperaturnih uvjeta;
  • "Plutajuće" ploče.

  kontra:

  • pinceta uzrokuje lagano stezanje;
  • oznake na ručici se brzo brišu.

  RITELLI W200

  Ovo je multi-styler za kosu s zanimljivim dizajnom. Profesionalno, ima parnu vlažnost kako bi pažljivo stvorio elegantan uvojak. Uređaj sve radi sam. Vi samo trebate umetnuti krajeve pramenova između kopči, automatski mehanizam će ga zavrtjeti na samu rolu, a sve što preostaje je otvoriti višeslojne ručke i otpustiti bravu.

  Značajke:

  • potrošnja energije - 30 W;
  • težina - 650 grama;
  • maksimalna temperatura - 220 ° C;
  • kabel za napajanje - 1,85 m;
  • broj načina rada - 9;
  • cijena - 5 990 rubalja. (plus, minus).

  Pros:

  • tu je keramički premaz;
  • ovlaživanje parom;
  • mrežni kabel;
  • nekoliko načina rada tajmera;
  • automatske niti za varanje;
  • ionizator.

  kontra:

  • samo jedna funkcija;
  • bubanj ne drži previše dugu kosu;
  • potrebna je vještina;
  • kratka žica

  Kako koristiti višeslojnu kosu

  Korištenje multi-stylera uopće nije teško, ali još uvijek morate “dobiti ruku”.

  Cijeli se proces može podijeliti u nekoliko dijelova i djelovati u skladu s ovim jednostavnim pravilima:

  1. Prije stvaranja kose treba oprati kosu i potpuno ih osušiti. Ovo je važna točka. Nemoguće je koristiti styler na vlažnoj i vlažnoj kosi, jer se pod utjecajem temperature vlažna traka pretjerano suši i postaje krhka.
  2. Zatim morate pripremiti uređaj za rad. Stajler stavlja potreban nastavak. To ovisi o vrsti instalacije koju želite učiniti danas. Uređaj je spojen na mrežu (ili je spojen na autonomno napajanje na upravljačkoj ploči).
  3. Dok se styler zagrijava, a to se obično događa za manje od minute, morate pripremiti prvu cjedilu za navijanje. Za praktičnost, ostatak kose je fiksiran kvačicama ili ukosnicama, koje su, u pravilu, uključene u multi-styler paket.
  4. Napravite savijanje cijele dužine od korijena do vrha. Da biste to učinili, krajevi pramenova su umetnuti između stezaljke kovrčave željeza i, okrećući uređaj, kosa se zavije na nju duž cijele dužine. Zagrijavanje niti - ne više od 15 sekundi. Zatim, obrnuta akcija, slobodno savijena.
  5. Za ravnanje kovrčave kose. Pramen je stegnut između ploča željeza na samim korijenima i uređaj se lagano i glatko kreće duž cijele dlake do samih vrhova.
  6. Stvoriti volumen i velike kovrče. U tu svrhu koristi se četka velikog promjera s čekinjama. Pramen je namotan na četkicu, koja fiksira kosu između čekinja, sprječavajući njihovo klizanje. Nakon izlaganja toploj ili vrućoj struji, pramen se oslobađa blagim povratnim djelovanjem. Kako bi se izbjeglo zapetljavanje, potrebno je opustiti kosu bez izobličenja.

  Ovo je važno znati! Ne možete snažno rastegnuti niti kada namotate i pretjerano izložite styleru na kosi više od dodijeljenog vremena. To može dovesti do opeklina, uništenja strukture kose i njezine krhkosti!

  Korisnički pregledi i mišljenja

  Brojne korisničke recenzije o uređaju, njegovom radu i značajkama mogu se podijeliti u tri skupine:

  1. Korisnici koji su potpuno zadovoljni kupnjom.
  2. Korisnici su zadovoljni uređajem, ali u njemu nalaze neke nedostatke.
  3. Nezadovoljni korisnici.

  Prva i najveća grupa kupaca smatra da je uređaj vrlo koristan, zgodan, moderan. U pravilu, sve recenzije su napisane u ugodnom obliku s puno uskličnika. Izraz "ovo je ono o čemu sam sanjao!" Može se susresti više od jednom.

  Druga skupina korisnika također je zadovoljna styler-om, ali u njemu pronalazi neke nedostatke. Na primjer, "uređaj je vrlo dobar, ali vrlo kratak kabel i nema petlji za vješanje" ili "uređaj nema regulator temperature, jednostavno je nemoguće odabrati pravi način"...

  Treća skupina kupaca bila je nezadovoljna kupnjom, ali, na sreću, negativne kritike - jedinice. Glavni argument takvih korisnika bio je "sklop loše kvalitete uređaja" ili "učinak upotrebe ispod deklariranog proizvođača".

  Multistailer za kosu je težak uređaj za neke žene, a potrebno je neko vrijeme da se nauči koristiti sve njegove mogućnosti. To je razlog za pojedinačne negativne recenzije kupaca.

  Multistayler je izvrstan alat za stvaranje ljepote na kosi na različite načine. Prekrasne kovrče, neozbiljne uvojke, valovi lijepog, dotjeranog kose do sjaja - sada se sve to stvarno radi kod kuće. Mali, ali inteligentni pomagač ostvaruje najsmjelije maštarije, pomaže u svakodnevnom izgledu dotjeranog i elegantnog izgleda.

  Autor: SEVERYANOCHKA

  Dizajn članka: Mila Fridan

  Video o multi-styleru za kosu

  Pregled-usporedba multi-styler, curling i glačanje. Što je bolje:

  Odabir najboljeg multi-stylera za kosu

  Lijepa frizura svaki dan bez napora. Čini se da je to nemoguće. Međutim, to nije slučaj. Ako u arsenalu djevojke postoji multi-styler, onda će biti vrlo lako provesti bilo koju frizuru. Prisutnost takvog uređaja omogućuje vam da zaboravite na vječni problem s friziranjem. Sada nema potrebe za posjetom salonu da biste uvijek bili na vrhu. Dovoljno je naučiti kako koristiti takav jedinstveni uređaj kao multi-styler, proučavajući savjete za njega i njihova svojstva.

  Multistyler za kosu - što je to?

  Multistayler je grijana keramička baza s mlaznicama koje obavljaju različite funkcije. U pravilu, standardni set uključuje mlaznicu za ravnanje i stvaranje frizure u stilu valovitog sloja (ravnog željeza), mlaznicu za kovrčanje različitih vrsta kovrče, četku za jednostavno oblikovanje kose. U isto vrijeme, u setu su uključeni različiti ukosnice i kvačice, koje omogućuju da se kosa podijeli u niti i olakša proces oblikovanja kose. Od pravilnog izbora ovog električnog uređaja ovisi o broju slika koje se mogu stvoriti. Prije kupnje trebate analizirati ponude na tržištu i obratiti pažnju na broj ponuđenih mlaznica i dostupnost sljedećih funkcija:

  • Regulacija temperaturnih uvjeta;
  • Vlaži kosu parom;
  • ionizacija;
  • Puhani u struju hladnog zraka;
  • Klima uređaj;
  • Rotacija kabela oko svoje osi.

  Danas postoje mobilni i kompaktni modeli koji rade na baterije. Takav je uređaj pogodan za one koji putuju poslovno i često u tranzitu. Radi lakšeg korištenja, vrijedi provjeriti duljinu kabela, kao i postojanje stalka za prikladan položaj grijanog uređaja na toaletnom stolu.

  Koja tvrtka je bolje odabrati multistyler

  Gotovo svi proizvođači kućanskih aparata nude vlastitu verziju multi-stylera. Prilikom odabira modela za sebe, najprije morate odlučiti o proizvođaču. Funkcionalnost i trošak uređaja ovisi o nazivu proizvođača. Razmislite o glavnim dobavljačima multi-stila na tržištu.

  Rowenta

  Uz pomoć multi-styler, Rowent može nositi sa svim glavnim zadacima - ravnanje, styling i kovrčanje kose. Ovaj uređaj ima visoku pouzdanost. Izabran je za rad početnika i profesionalaca.

  Keramički premaz i mogućnost regulacije temperaturnog režima štiti kosu od pregrijavanja i oštećenja. U kompletnom setu uređaja nalazi se 8 mlaznica. Pristupačna cijena uređaja kombinirana je s visokom kvalitetom i funkcionalnošću.

  Philips

  Multistailer Salon tvrtke Philips ima osam savjeta. Maksimalna temperatura je 190 stupnjeva. To je dovoljno za postizanje trajnih rezultata. Komplet sadrži dva para glačala za kovrčanje kose s dvije mlaznice, dvije kopče, kao i ploče koje vam omogućuju da izravnate kosu i stvori valoviti pramen. Svaka mlaznica ima keramički premaz.

  Na stajleru se nalazi poseban indikator koji će vas obavijestiti je li uređaj spreman za rad. Dizajn uređaja je elegantan i kompaktan, što omogućuje jednostavnost korištenja. Profesionalni styler isključit će se za sat vremena ako se slučajno zaboravio isključiti s mreže.

  Remington

  Uređaj je opremljen svime što je potrebno za stvaranje najjednostavnijih i vrlo složenih slika. To su keramičke štipaljke za kovrčanje, te ploče za ravnanje i kopče za kosu.

  Pomoću pinceta možete lako i brzo stvoriti elastične kovrče. Za one koji odaberu prirodnost, namjestite spiralnu mlaznicu. Mlaznica, opremljena tvrdim zubima, pomoći će stegnuti čak i najizbirljivije pramenove i lijepo položiti šiške. Toplina je ravnomjerno raspoređena po cijeloj mlaznici, što eliminira rizik od oštećenja kose. Mlaznice s turmalinskim premazom omogućuju slaganje bilo kojeg sredstva za oblikovanje.

  Polaris

  Polaris Multistailer je dizajniran za one koji su navikli na uštedu vremena. Ovaj uređaj omogućuje istodobno sušenje kose i njihovo oblikovanje. Može biti ravnanje, uvijanje ili uvijanje. Uređaj je opremljen praktičnom ručkom koja pojednostavljuje i udobno postavlja.

  Dodatne značajke čine kosu zdravom, glatkom i sjajnom. Styler set uključuje tri mlaznice. To je dovoljno za postizanje osnovnih funkcija: davanje volumena frizuri, uvijanje kose, postizanje glatkoće ili stvaranje niti - slobodno.

  BABYLISS

  Babyliss Multistailer - rekorder u broju različitih mlaznica. Ima ih 10, što vam omogućuje da svakodnevno sjajete novim slikama. Podešavanje temperature omogućuje odabir željenog načina za određenu vrstu kose i izbjegavanje pregrijavanja.

  Maksimalna temperatura uređaja je 170 stupnjeva. To je dovoljno za oblikovanje debele i guste kose u kosi. Za zdravlje kose također zadovoljava keramički premaz. Uređaj se nudi u praktičnoj torbici, što putovanje čini jednostavnim i udobnim.

  Kako koristiti styling za kosu

  Korištenje stylera s mnogo mlaznica je jednostavno i jednostavno. Prvi korak je oprati kosu. Možete koristiti posebne proizvode za oblikovanje koji će kosu učiniti trajnijom. Za sušenje sušilo za kosu ili češalj za sapnice prikladan. Nakon toga, možete početi styling kose. Mlaznica je odabrana ovisno o slici koju žena želi stvoriti. Aparat bi se trebao zagrijati. U ovom trenutku, kosa se može podijeliti na niti dovoljne širine. Nakon toga možete ići na posao sa frizurom. Vrijeme vara niti, u pravilu, nije više od 15 sekundi.

  Video: radimo frizuru multi-styler

  Ovaj video će pokazati svojim gledateljima mogućnosti Rowenta multi-stylera. Junakinja videozapisa pokazat će i ispričati o svakom uređaju za sapnice, a zatim nastaviti s polaganjem uvojki. Da biste to učinili, potrebno je više od 10 minuta. Videozapis će vam pomoći razumjeti kako odabrati mlaznicu i okrenuti uvojak.

  Recenzije

  Veronica: Kupila sam multi-styler Rowentu, odavno sam vjerovala toj tvrtki. Vrlo sretan. Volim savršeno glatku kosu i elastične kovrče. Uz pomoć ovog uređaja sam stvoriti originalne frizure. Praktični oblik uređaja omogućuje kompaktno skladištenje i ne zahtijeva puno prostora.

  Katerina: Ja sam jedan od onih koji uvijek nemaju dovoljno vremena za sebe, pa kombiniram frizuru s kosom. Ovo mi pomaže s više polaznika. Frizura traje dugo, kosa je zdrava.

  Cristina: Volim eksperimentirati s kosom. Trudim se da ne propustim ni jednu novinu uređaja za oblikovanje. Suprugu mi je bilo dosta ogromnog broja polica i glačala u mom ormaru, a on mi je dao Babyliss, styler s 10 mlaznica. Uređaj je vrlo jednostavan za korištenje. Naučio sam profesionalno koristiti svaku mlaznicu. Preporučujem.

  Multistaylers: vrste i ocjena

  Moderne djevojke i žene sve više koriste različite termometre za stvaranje frizura i frizura. Jedna od univerzalnih i praktičnih opcija je multi-styler, koji ima mnoge funkcije. Ovaj uređaj je izvrstan za kućnu uporabu. Veliki broj različitih privitaka pomoći će vam da stvorite željenu frizuru.

  Što je to?

  U usporedbi sa standardnim opcijama, ovaj uređaj ima više opsežnih kvaliteta. Značajka uređaja je prisutnost posebne podloge za grijanje, koja se naziva platforma. Na ovom dijelu su fiksne razne mlaznice za stvaranje frizura.

  Set multi-styler može biti uključen razne elemente. Najčešće u setu su klešče za kovrčanje, pomoću kojih možete napraviti različite vrste kovrče. Valja napomenuti da ovi elementi mogu biti jednostruki i dvostruki. Često, proizvođači uključuju spiralne opcije za stvaranje trajne.

  Osim toga, standardni set uključuje i predmete za brzo ravnanje kovrčave kose. Uz pomoć mlaznica možete stvoriti i naborati kosu.

  Uključena je i posebna četka za kosu. Osmišljen je za stvaranje laganih neurednih kovrča. Važno je napomenuti da je ova frizura na vrhuncu popularnosti ove sezone.

  Osim toga, takvo univerzalno kovrčavo željezo s mlaznicama nadopunjuju sve vrste kopči i ukosnica. Ovi mali elementi pomažu popraviti pojedinačne niti pri stvaranju kose.

  Zahvaljujući brzoj promjeni mlaznica, multistyler se može odmah „prilagoditi“ tako da odgovara vašim željama.

  Većina predmeta ima keramički premaz koji osigurava sigurnost tijekom uporabe. Kosa se ne suši i ne lomi se.

  vrsta

  Posebnu pozornost treba posvetiti glavnim tipovima višestrukih stilera. Svaka od opcija ima određene načine rada koji pomažu stvoriti urednu i lijepu frizuru bez pomoći frizerki.

  Dakle, najpopularniji su modeli s funkcijom hladnog puhala. Protok zraka je potreban kako bi se frizura fiksirala u završnoj fazi. Uz pomoć hladnog puhanja lako možete stvoriti razne kovrče.

  Posebno je popularna među djevojkama i ženama uređaji s načinom ionizacije. Uz to, možete zaštititi kosu od loma u procesu nanošenja uređaja. Kovrče se ne zapletaju, zadržavaju svoj izvorni izgled i sjaj.

  Jednako korisna značajka - kontrola temperature. Prisutnost ovog načina rada važna je točka, jer svaka osoba ima drugačiji tip kose. Na primjer, krhke ili oslabljene niti ne podnose izloženost previsokim temperaturama.

  Profesionalni frizeri često koriste aparate s klima uređajem. U osnovi, ova je funkcija neophodna kod nanošenja raznih kozmetika na kosu.

  Jedna od jedinstvenih opcija su uređaji s učinkom ovlaživanja parom. Zbog učinka multi-styler kose zasićena potrebnom količinom vlage. Vraća mekoću i elastičnost kovrčama.

  Neki multi-styleri kombiniraju nekoliko načina istovremeno. U osnovi, to se odnosi na profesionalne uređaje koje frizeri koriste u salonima.

  Pregled najboljih modela

  Moderni proizvođači pozornost kupaca predočavaju velikom broju multi-stylera, od kojih možemo sigurno istaknuti najbolje opcije:

  • Prvo mjesto na listi zauzima model Philips Philips 4698. Veliki broj mlaznica uključen je u uređaj, što omogućuje stvaranje različitih frizura svaki dan. Primjerice, pomoću uređaja možete izvršiti ugradnju rebara. Osim toga, model je dopunjen posebnim izoliranim pokrovom. Multistailer je idealan za profesionalnu uporabu.
  • Drugo mjesto na popisu zauzima model Rowenta cf 4032. Uređaj s nekoliko mlaznica pogodan je za izradu različitih vrsta frizura za svaki dan. Baza uređaja ravnomjerno zagrijava i nježno djeluje na niti. Paket uključuje pincete različitih promjera, što vam omogućuje da stvorite male i velike kovrče. Osobitost ovog uređaja je prisutnost indikatora napajanja. Osim toga, uređaj se može koristiti kao sredstvo za ravnanje kose.
  • Posebno popularan uređaj Remington S8670 s izmjenjivim mlaznicama. Uz pomoć multi-stylera, možete stvoriti razne frizure, čak i bez profesionalnih frizera. Uređaj može raditi u različitim temperaturnim uvjetima, što je jedna od njegovih prednosti. Osim toga, mlaznice s keramičkim premazom ne djeluju štetno na strukturu kose. Svi elementi se ravnomjerno zagrijavaju i blago utječu na trake. Još jedna prednost uređaja je dostupnost kondicionirane funkcije kovrča s ionima.

  Ocjena proizvođača

  Trenutno, na policama možete vidjeti modele raznih proizvođača. Ali obratite pažnju na one marke koje su pokazale svoju visoku kvalitetu i pouzdanost:

  • Jedan od najboljih proizvođača multi-stylera je francuski brand Babyliss. Tvrtka proizvodi razne funkcionalne uređaje i opremu za kozmetičke salone.
  • Ne manje popularan je i njemački brand Bosch. Važno je napomenuti da korporacija trenutno objedinjuje nekoliko tvrtki u isto vrijeme. Proizvođači nude pažnju djevojaka i žena višenamjenskim profesionalnim stylerima koji spajaju jedinstvenost i nove tehnologije.
  • Svjetski lider u kreiranju tehnologije je tvrtka Braun. Posebnost ove marke je kombinacija visoke kvalitete i pristupačne cijene. Tvrtka svojim obožavateljima nudi razne proizvode za ljepotu i zdravlje.
  • Jedan od najpoznatijih je brand marke Philips. Tvrtka je specijalizirana za izradu kućanskih aparata i raznih funkcionalnih uređaja za dom. O gore navedenom modelu ove marke.
  • Posebnu pažnju treba posvetiti brandu Ritelli. Marka je izdala automatski multi-styler kako bi stvorila savršenu perm. Ali mnoge kupce obeshrabruje previsoka cijena po uređaju.
  • No, tvrtka Rowenta predstavlja modele dizajnirane za prosječnog potrošača. Proizvođač proizvodi višenamjenske modele po pristupačnoj cijeni.

  Kako odabrati?

  Prilikom odabira multi-styler za kosu, morate obratiti pozornost na nekoliko važnih parametara. Prvi značajan trenutak - proizvođač. Najbolje je dati prednost modelima od provjerenih i pouzdanih marki. Mnoge robne marke predstavljaju vrlo kvalitetne i sigurne uređaje po pristupačnoj cijeni.

  Važan kriterij je višestruka oprema. Standardni set uključuje klešta za kovrčanje, mlaznicu za ravnanje i izradu flaute, četke i barretta. Pored ovih elemenata, komplet može sadržavati i druge dodatke.

  Tijekom postupka nabave obratite posebnu pozornost na detalje kao što je žica. Najbolje je dati prednost modelu s rotirajućim elementom, budući da je to pogodnije tijekom uporabe uređaja. Važna točka je njezina duljina.

  U procesu odabira multi-stylera, svakako se usredotočite na vrstu kose. Primjerice, ako ste vlasnik suhih i tankih niti, najbolje je odabrati uređaj s temperaturnim regulatorom. U tom slučaju možete odabrati najprikladnije pokazatelje za kosu. Preduvjet je primjena toplinske zaštite prije uporabe uređaja.

  Ako planirate redovito koristiti uređaj za stvaranje uvojki, obratite pozornost na prisutnost načina hladnog puhanja. Pomoću njenih niti dobivaju uredan i dotjeran izgled.

  Osim toga, multi-styler komplementarni elementi kao što su postolje i izolacijska vrećica. Pomoću ovih komponenti skladištenje i transport uređaja bit će vam što je više moguće udobno i udobno.

  Kako koristiti multi-styler za kosu? Pregledi najpopularnijih modela

  Možda je kosa jedna od glavnih prednosti žene. A ako su i dobro njegovani, spakirani, zdravi, onda cijene jednostavno ne postoje. Lijepa kosa može se stilizirati uz pomoć tako divnih višenamjenskih stvari, kao što je multi-styler za kosu. U isto vrijeme, modeli su toliko raznoliki da je prilično problematično odabrati pravu.

  Kakav uređaj?

  Multistailer za kosu je višenamjenski uređaj za oblikovanje kose koji objedinjuje, u pravilu, nekoliko zasebnih uređaja odjednom. Primjerice, kovrčice za kosu, ravnalo za pramenove i električni uređaj za stvaranje flaute. Važno je napomenuti da što više različitih funkcija kombinira više računala, to je lošija kvaliteta. Optimalan broj mlaznica - 3-4 komada. To je sasvim dovoljno da biste stvorili jedinstvenu stilsku frizuru. I svaki put novi.

  Što je najčešće uključeno u komplet?

  U pravilu, postoje tri glavne mlaznice u kompletu: ploče koje izravnavaju kosu, kovrče za kovrčanje kovrče, četkicu za styling. Naravno, veličine svake mlaznice su različite. Moderni multi-styler za kosu najčešće je opremljen automatskim isključivanjem s dugim neuporabom. To znači da se zagrijava na željenu temperaturu, a zatim se isključuje ako se ne koristi. To je vrlo povoljno, i što je najvažnije - sigurno. Usput, moderni modeli su dodatno opremljeni temperaturnim regulatorom, tako da možete odabrati onu koja je optimalna za oblikovanje dlačica jedne ili druge vrste.

  Uvjeti korištenja

  Bez obzira na tvrtku i model, postoje određena pravila koja se moraju slijediti pomoću multistylera.

  • Prvo, prvo morate oprati kosu i zatim je sušiti prirodno ili sušilom za kosu.
  • Drugo, morate odabrati mlaznicu za instalaciju. Sve ovisi o vrsti trajne obrade.
  • Treće, kosa se može tretirati posebnim sredstvima otpornima na toplinu: pjene, pjene, gelovi. Osim činjenice da štite pramenove od visokih temperatura, oni također produljuju vijek trajanja stylinga.
  • Četvrto, multistailer za kosu je uključen u utičnicu, odabrana je željena temperatura, zagrijana.
  • Peto, kosa je podijeljena u zasebne niti male veličine. Svaka traka prolazi kroz mlaznicu, a zatim se poprska lakom za fiksiranje. Moderan stil je spreman.

  Odabir modela

  Multistailer za kosu treba odabrati ne samo po nazivu tvrtke, već i po glavnim funkcijama. Tako, na primjer, vlasnici dugih niti trebali bi izabrati u korist širokih ploča-mlaznica. Prvo, stil ne uzima puno vremena u ovom slučaju. Drugo, kosa će biti manje pokvarena zbog izloženosti visokim temperaturama. A oni koji imaju niti kratke ili srednje duljine trebaju usku ploču sapnice. Oni su prikladniji za korištenje, lakše se uvijaju. Osim toga, valja pažljivo ispitati uređaj za funkcije kao što su sleep timer, hladni protok zraka, kontrola temperature, ionizacija. To je sasvim dovoljno da ne samo da napravite lijep i dugotrajan stil, već i da imate najmanje štete koje utječu na niti.

  Popularni proizvođači

  Multistyler za kosu, čiji će pregled biti niži, je uređaj koji proizvode mnoge poznate i ne takozvane tvrtke. Međutim, najpopularnije su tri: "Philips", "Beybilis", "Roventa". Stotine i stotine žena diljem svijeta daju prednost tim proizvođačima, vjerujući njihovom svakodnevnom stilu svojim proizvodnim aparatima.

  Mišljenja kupaca

  Oni koji su kupili Philipsov styler za kosu, općenito, bili su zadovoljni. Posebno model BHH815 / 00. Njegova glavna prednost je, prema mišljenju kupaca, da nema potrebe za promjenom mlaznica. Jednostavno okrenite jednu za promjenu ispravljača u spiralu. Između ostalog, ovaj multi-styler još uvijek ne gori kosu, jer su mlaznice izrađene od keramičkog obloga od turmalina.

  Djevojke koje su se odlučile za tvrtku "Roventa" također su zadovoljne. Tako su, primjerice, mnoge dame voljele multi-styler za kosu Rowenta CF4132, koji uključuje pet izmjenjivih mlaznica u setu. Prvo, ima keramički premaz koji je već siguran za zdravlje folikula kose. Drugo, uz pomoć pet mlaznica ispada da stvaraju široku paletu frizura. Treće, uređaj se brzo zagrijava, ali ne izgori kosu, iako se preporuča da se prethodno obradi sredstvima otpornima na toplinu. Iako postoje nezadovoljni ovim modelom. Većina onih koji, iz određenih razloga, uređaj uopće nije stajao.

  Djevojke koje su kupile Babyliss multi-styler za kosu potpuno su zaboravile da moraju sami zaviti brave! To je inovativni električni uređaj koji vam omogućuje stvaranje savršenih uvojki u samo nekoliko sekundi bez ikakvog dodatnog napora. Glavna razlika u odnosu na višeslojne uređaje trećih strana je u tome što mlaznica ne podrazumijeva uvijanje niti. Ne, oni su jednostavno pričvršćeni između ploča, čekaju se zvučni signali, a zatim se pramen uklanja. Sve savršene kovrče koje se drže do večeri, spremne. Međutim, postoje i oni koji nisu zadovoljni ovim uređajem. Najčešće su to djevojke koje su kupile lažnu varijantu, a na policama trgovina i na internetu ima mnogo. Stoga, kako ne biste bili razočarani kupnjom, trebate se obratiti službenim distributerima tvrtke Beibilis.

  Odabir multistylera

  Lijepa i njegovana kosa igra važnu ulogu u izgledu žene. Nekoliko stoljeća, lijepa polovica čovječanstva eksperimentirala je s napravama kako bi stvorila spektakularan uvojak. U tijeku su bili papilotki, grijani valjci za kosu, kliješta, kovrčala za kosu, sušila za kosu, češalj itd.

  Gledajući unatrag, shvaćamo da su frizure u potpunosti odražavale duh tog vremena: 60-ih godina Babette je bio u modi, u 70-ima - dugoj kosi hipija, u 90-ima - najtanji afričkim pletenicama. Danas je u modi duga i njegovana kosa s mekim valovima ili savršeno glatka.

  Iz povijesti perm

  Godine 1876. Marcel Grant, poznati francuski brijač, izumio je prvo željezo za kovrčanje. Osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća tehnika toplog curlinga aktivno se razvijala u Londonu, Bruxellesu, St. Petersburgu, Ženevi, Beču itd. Godine 1882, u srcu Pariza, Grantó otvara vlastitu brijačnicu, koja je popularna među ženama. Godine 1897. objavljena je publikacija o njegovom izumu u časopisu. Uređaj se prodaje i godinu dana kasnije Marseille postaje milijunaš.

  Sada je tehnologija prošla dug put. Sada, osim ljepote, posebna se pozornost posvećuje zdravlju kose. Na raspolaganju su prikladni i sigurni uređaji koji vam omogućuju stvaranje frizura s minimalnim utjecajem na strukturu kose. Na primjer, multistailer je štipaljka nove generacije, dopunjena raznim mlaznicama. Takav uređaj može zamijeniti desetak alata za oblikovanje i oblikovanje kose.

  Ovisno o modelu, multistyler može sadržavati različite mlaznice:
  • kliješta za male kovrče;
  • mlaznica za "valovitost" za stvaranje efekta vafera;
  • koturaljke velikih simetričnih uvojki;
  • mlaznica za spiralne uvojke;
  • željezo (štipaljke za ravnanje niti, koje uz mogućnost mogu uvojiti efektne kovrče u "holivudskom" stilu);
  • posebno oblikovano kovrčavo željezo, koje omogućuje stvaranje velikih kovrči na korijenima, ali se smanjuje prema krajevima.

  Prije kupnje, odlučite što točno styling idete. Inače postoji rizik da će više od polovice mlaznica ležati na polici bez rada, a zapravo je cijena višekanala s mnogo mlaznica veća od osnovnih modela s valovitom i kovrčavom kliješta.

  snaga

  Prilikom odabira multi-stylera, obratite pozornost na snagu, koja varira od 25 do 240 vata. Od ovog parametra ovisi o vremenu tijekom kojeg se uređaj zagrijava do radne temperature.

  Za kosu srednje debljine, debljine i duljine dovoljna je snaga između 100 i 180 vata. Za tanku kosu bolje je odabrati manje snažne uređaje od 20 do 100 vata. Ako multistyler će se aktivno koristiti, na primjer, za vjenčanje i svečane frizure, onda je bolje odabrati uređaje s kapacitetom od 180 do 240 W.

  Većina modela zagrijava do radne temperature za 1-1,5 minute.

  Temperatura grijanja

  Temperatura grijanja je važan parametar na kojem ovisi otpornost stylinga i treba je odabrati na temelju stanja kose. Na primjer, uređaji s temperaturom iznad 250 stupnjeva mogu se koristiti samo za profesionalno oblikovanje uz uporabu posebne zaštitne opreme. U suprotnom postoji opasnost od oštećenja kose.

  Za oslabljene, tanke, izbijeljene i rascijepljene krajeve, bolje je odabrati multi-styler s maksimalnim zagrijavanjem do 170 stupnjeva. Jeste li vlasnik debele, guste i nestašne kose? Zatim obratite pozornost na uređaje, grijanje od 170 do 220 stupnjeva. Oni vam omogućuju brzo oblikovanje stila, što znači da je učinak visoke temperature na kosu minimalan.

  Materijal za premazivanje mlaznicama

  Jedna od ključnih značajki višestrukog stajlera je materijal poklopca mlaznice. Najjednostavniji i najisplativiji uređaji imaju metalnu površinu. Nejednako se zagrijavaju. Na primjer, u središnjem dijelu temperatura je viša nego na rubovima. U tom slučaju postoji opasnost od "izgaranja" i uništavanja strukture kose, kao i dobivanja krajeva.

  Aluminijske višeslojne hrpe su jeftine i imaju slične nedostatke. Osim toga, aluminij je prilično mekan materijal, sklon ogrebotinama. One sprečavaju kose da klize po površini i povećavaju rizik od mehaničkih oštećenja.

  Metalni i aluminijski višeslojni strojevi mogu se smatrati instrumentom za rijetku uporabu (ne više od jednom tjedno).

  Modeli s keramičkom pločom su najbolja opcija za kupnju. Takvi multi stajleri:
  • brzo i ravnomjerno zagrijava;
  • uzrokuju minimalno oštećenje kose;
  • osiguravaju glatko klizanje kose, štiteći ga od krhkosti.

  No, korištenje uređaja s keramičkim površinama mora biti pažljivo. Ne dopustite im da padnu. Keramika je prilično krhak materijal pa je rizik od cijepanja visok.

  Promjer vrhova savijanja

  Veličina i "žilavost" kovrči ovise o izgledu frizure. Multi-styler može imati priključke različitih promjera:
  • 16 mm - najbolja opcija za styling neposlušnu kovrčavu kosu. S ovom mlaznicom možete dobiti spektakularne kovrče, poput Shakire ili Beyonce.
  • 19 mm - izuzetna klasika. Romantični uvojci u retro stilu pogodni su za večernji izgled.
  • 22 mm - klasični uvojci koji će biti prikladni za svaki dan.
  • 25 mm - elegantni meki valovi. Takve mlaznice su izvrstan izbor za oblikovanje srednje i duge kose.
  • 32 i 38 mm - veliki i volumeni uvojci. Najbolja opcija za styling duge kose. Nastale kovrče izgledaju prirodno i prirodno.

  Automatsko isključivanje

  Većina multi-stylera ima mogućnost automatskog isključivanja kada se pregrije. To će ne samo zaštititi kosu od pregrijavanja, već i ukloniti rizik od paljenja uređaja.

  Kako se ne bi trebalo zamijeniti višežilnom žicom tijekom instalacije, bolje je odabrati uređaje s rotirajućim debelim kabelom. U isto vrijeme za kućnu uporabu dovoljno duljine do 2 metra. Praktično i uređaji s tro metarskom žicom, pogotovo ako je utičnica daleko od zrcala. Za praktičnost, mnogi uređaji imaju posebnu petlju za vješanje.

  Pitanje cijene

  Ovisno o radnoj površini, broju mlaznica i dodatnim opcijama, multi-styleri imaju različite troškove. Kako ne biste preplatili, odlučite koju dodatnu opremu zaista trebate.

  Dakle, potrošnja:
  • od 870 do 2000 rubalja, dobivate najjednostavniji multi-styler s metalnom ili aluminijskom radnom površinom. Pogodni su za modeliranje raznih frizura i ravnanje kose;
  • od 2000 do 5000 rubalja, možete kupiti doista višenamjenski uređaj sa sigurnom keramičkom površinom. Mnogi mlaznice omogućuju vam da napravite mekani val, kul male uvojke, "flautu", kao i ispraviti kosu ili ih uviti u obliku spirale. Takvi uređaji imaju funkciju automatskog isključivanja pri pregrijavanju;
  • više od 5000 rubalja, možete kupiti multi-styler, s kojim možete lako stvoriti jedinstvenu sliku. Keramički premaz ne oštećuje kosu, a dovoljno visoka temperatura grijanja značajno će ubrzati oblikovanje. Dugi kabel uređaja okreće se oko svoje osi, što pojednostavljuje rad s uređajem.