Glavni

Maske

Kako od plavuše da bude prelivena u tamnoplavu?

Da biste to učinili, posjetite salon, možete obojiti vlastitu kosu, ali rezultat može biti vrlo neočekivan. Budući da boja boje na izbijeljenoj kosi može dati drugačiju nijansu, svjetliju, što ga čini nemoguće dobiti blisku boju u njenoj izvornoj tamnoj plavuši.

Možete sami isprobati boju na stubama, ali nije isplativo riskirati i trošiti vrijeme i novac, salon u tom pogledu bit će pravi štapić.

No, netko s tamnom kožom trebao bi preferirati nijanse svijetlih tonova. Tamni ton učinit će kožu tamnijom, odnosno dodati će nekoliko godina.

Na prvoj fotografiji nemojte to činiti.

I ovdje je vrlo lijepa.

Za početak, razmislite o nizu primjera kako biste odredili pravu svjetlo smeđu boju kose.

Slika broj jedan svijetlo smeđa boja kose obojena. Svijetlo smeđe boje ima svijetlo smeđu bazu od mliječne čokolade i blago crvenkastu boju koja daje svjetlo smeđu boju. U toj laganoj crvenkastoj boji ljepota prave svijetlosmeđe boje.

Slika broj dva pokazuje samo svijetlu boju mliječne čokolade bez nagovještaja crvene boje, nije svijetlo smeđa.

Slika broj tri prikazuje tamnoplavu plavu boju prezasićenu crvenom plus crvenom bojom na vrhu i neravnomjerno, pa ova plavuša izgleda neprirodno.

Slika broj četiri ne pokazuje ni kosu ni kesten. za svijetlosmeđe puno crvene je bliže kestenu, ali za kesten nema dovoljno crvene boje.

Slika broj pet je prirodno svijetlo smeđa boja kose prirodno ne obojena.

Na slici broj šest, a ne plava kosa, ali izvrsna osnova da bi bila dovoljno plava da je ukrasi jakim izrezom kamilice, dajući kosu svijetlo crvenkastu i zlatnu boju.

Prirodnu plavušu u svijetlo smeđoj boji možete obojiti s jedne pozornice odgovarajućom svijetlosmeđom bojom.

Slikati plavušu obojenu u svijetlo smeđoj boji teško je uzeti barem dvije faze. Prvo, laganu mliječnu čokoladu, zatim dodajte crvenkastu ili odmah napravite mješavinu svijetlih boja i prvo nanesite laganu bazu kako biste odredili gdje se boja uzela (isperite za 5-7 minuta!), A druga faza je već 20 minuta, ali obojite primijeniti kako bi se uzelo u obzir gdje se više uzima na kosu, a gdje manje. U zaključku, isperite kosu kamilicom.

Kao od plavuše prelijepih u plavuša. Smeđa kosa - kako obojiti plavušu

Želite li promijeniti život? Počnite s frizurom. Jeste li to čuli? Uzeo kao pravilo, svakog proljeća promijeniti frizuru. I ove godine, usudio sam se na kardinalne promjene. Promijenio sam boju kose. Deset godina njihova kosa nosila je strašnu rečenicu - plavu. Sve bi bilo u redu ako ne za njihovo stanje. Postali su krti, vrlo suhi, a rep izgledao kao miš!

Pokazalo se da nije lako pronaći majstora koji bi se prebacio iz plavuše u plavušu. Prisjećajući se prijateljica kod kuće, guše se. Doista, za vrijeme takvog preboja možete postati zelen. To je cjelokupna složenost prijelaza na svijetlosmeđu boju - konačna boja ovisi o mnogim čimbenicima, kao što je struktura kose, njihova prirodna boja, kako „percipiraju“ boju. Za sebe sam odlučio da se takvi eksperimenti trebaju provoditi samo u kabini, a tisuću puta pazeći da je majstor u ovoj stvari profesionalac.

Nakon dugog proučavanja stranica i raznih foruma, pronađena je. Jedina koju sam se usudila povjeriti za ponovno bojanje od plave do svijetlosmeđe boje moje jedva žive kose.

Dakle, sve je počelo s pripremom. Dva mjeseca nisam nosila svoje lice, trajne maske, masaže glave, i nosila sam samo šešir na ulici, kako ne bih još više sušila kosu na hladnoći. Došao je alarmantan dan, kad sam skupio svoje bogatstvo u svežnju, ušao sam u salon. Tamo me je dočekala vrlo lijepa, prijateljska djevojka Katya. "Dakle, želite li od plavuše da obojite kosu plavom bojom?" - upitala je. Pažljivo proučavajući korijenje kose, nešto je umiješio u staklenke. To je posebna kompozicija koja pomaže u začepljivanju izbijeljene kose. Nakon bojanja uklanja se prirodni pigment melanin. Drugim riječima, kosa je prazna, i ovaj alat ih umjetno ispunjava pigmentom, čineći ga življim. Nanesite ga oko 30 minuta. Zatim pažljivo uklonite suhim ručnikom. Kosa ne mokra. Druga faza izlaska iz plavuše je bojanje. Boja koju smo pokupili na tonu je tamnija od korijena, boja je najnježnija, nije otporna. Stoga se nakon dva ili tri tjedna postupak mora ponoviti. Treća faza - njega: šamponiranje, maska, masaža. Katerina mi je ispričala o svim zamršenostima prefarbane od plavuše do plave boje, ispada da samo treći put mogu odabrati boju koja mi se sviđa. Pepeljasto svijetlo smeđa, pšenična i svijetlosmeđa, zlatne boje, asortiman je raznolik. U međuvremenu, boja svakodnevno postaje svjetlija, postupno se ispire i sve više mi se sviđa.

Više samopouzdanja. Promijenite odjeću, promijenite frizuru, promijenite svoj stil. Postanite plavuša plava - svijetlo smeđa, ili smeđa, nije važno, život voli promijeniti!

Za početak, bio sam plavuša već 12 godina. Slikala sam sa 14 godina, nikad nisam izblijedjela, odmah sam naslikao bojom. A onda, nakon rođenja moje kćeri, htjela sam prefarbati svoju pravu boju, ili bolje rečeno, htjela sam je par godina, ali odlučila sam tek sada. Birajte brzo, stoji u trgovini ispred stalak s različitim podataka proizvoda. Budući da sam u tom trenutku dojila dijete, željela sam boju bez amonijaka, kako ne bih smrdeo po cijelom stanu. Odabrao sam Schwarzkopf Perfect Mousse jer mi se boja na ambalaži svidjela i pisalo je da je bez amonijaka.

Kosa na mojim ramenima (zarasli automobil). Kupio sam dva paketa, jer na temelju dugogodišnjeg iskustva znam da jedan komad nije dovoljan da obojim svu kosu. Prvi put kad sam naslikao mamu. Ali mi smo tako "mahoviti", crtali smo boju u staklenci, kao što smo uvijek radili s drugim kremnim bojama, i počeli smo je slikati četkom. Mama je pljunula, zaklela se i rekla da nije zgodno slikati strašno! Općenito, postali smo prilično crveni gotovo svađa. Moja mama je imala negativan stav prema ovoj boji. ALI! U obranu ove boje, reći ću da to stvarno ne smrdi, malo smrdi, ali prilično ugodno. Boja nakon slikanja ispala je gotovo jednaka kao na kutiji. Malo više sive nijanse, ali nakon nekoliko pranja, sivilo je oprano. Ne teče, ne peče, glava mu ne svrbi. I što je najvažnije, jedan paket mi je bio dovoljan da prefarbam svu kosu. Nisam ovo očekivao!

Budući da sam još uvijek imao još jedan čopor, štoviše, naravno, nakon dosta dugo vremena bio je malo opran i korijeni industrije, odlučio sam se opet slikati. Ovaj put nije bilo nikoga tko bi me slikao, jer je to sama učinila. Učinio sam sve kako treba, nisam ga proširio u staklenku, već u boci i počeo se izmišljati pred ogledalom. Iskreno sam se naslikao ABY KAKO! to jest, sigurno sam se nekako tamo pokušao, kako ne bih ništa propustio, ali iza mene nema oka, sve dodirom. I onda sam shvatio zašto je ta boja stvorena, samo za slikanje! Kako je zgodno! Prskate naprijed-natrag, zatim pritisnete ruke i to je to. Nisam očekivao da ću biti ravnomjerno oslikan, s obzirom na to kako sam ga divljački primijenio! A osim toga, ona je nekakav nutless! Već sam naslikao cijelu glavu, ali to se ne završava. Skupila je svu kosu na vrhu i ponovno počela slikati, kao što je vrh. Čini se da je sve završilo s bojom. Stresao sam bocu i on je imao "drugi vjetar", a on je morao ponovno pokriti cijelu glavu bojom. Općenito, bilo je moguće dvaput slikati.

Ne znam o plavim nijansama, ali ako ću opet slikati plavokosom ili crnkom, i nitko me neće slikati, onda ću izabrati ovu boju! Štoviše, dijete neće morati mirisati miris amonijaka.

Djevojke - ljudi koji nisu stalni. Danas žele spaliti brinete, sutra - blistave plavuše, prekosutra - prirodne, plavokose ljepotice. Svaka djevojka prije ili kasnije postane plavuša (morate probati kako je to biti moderna Marilyn Monroe). Netko u toj ulozi toliko voli da se ne želiš izvući iz toga cijeli život; Netko, naprotiv, želi se vratiti u mainstream normalne, "mračne" egzistencije, u kojoj nema mjesta uvredljivim šalama o bliskim, plavokosim djevojkama.

Kako odabrati plavu nijansu?
Kako postati plavuša od plavuše, zna svaki profesionalni frizer. Transformacija boje može se izvršiti kod kuće, ali je bolje da svoju izbijeljenu, krhku i pohabanu kosu povjerite rukama iskusne osobe. On će moći lako procijeniti njihovo stanje i, na temelju uzgojenih korijena, odrediti boju Rusije (svjetlo, srednje ili tamno) koja je prava stvar za vas. Prije slikanja, možete ga koristiti sami ili uz pomoć stručnjaka za korištenje posebnog računalnog programa kako biste pronašli pravu nijansu svijetlo smeđe boje. Konačno, prikladnu boju uvijek možete pronaći testnim bojanjem uz pomoć toniranog šampona ili tonika određene ruske nijanse. Vaša će se kosa vratiti u prvobitnu boju u četiri tjedna, što će vam omogućiti da krenete na nove eksperimente.

Kako obojiti plavu kosu svijetlo smeđom bojom?
Da biste postali plavuša od plavuše, trebat će vam prilično malo - visokokvalitetno sredstvo za bojenje (po mogućnosti ga izdaje poznati, dobro poznati proizvođač) i slijediti odabranu tehnologiju bojanja. Prirodne plavuše mogu zadržati boju na kosi koliko je vremena naznačeno na pakiranju. Djevojke s izbijeljenim kovrčama trebale bi smanjiti vrijeme upotrebe sastava za bojanje za trećinu.

Postoje tri načina da plavuša postane plava:

 1. Bojanje. Plava kosa je obojena ne u jednoj, već u različitim nijansama svijetlo smeđe boje. Rezultat je upečatljiva višestruka boja. Obojene smeđe kose vizualno izgledaju voluminoznije i deblje obojene u jednom tonu.
 2. Trajno bojenje. Plava kosa obojena na klasičan način. Izgledaju što prirodnije. Za bojanje je bolje koristiti štedljive tvari, bez vodikovog peroksida i amonijaka.
 3. Toniranje. Plava kosa pripremljena je za percepciju svijetlo smeđe boje, prvobitno obojene u toplim, mekim nijansama koje su na rubu plave i tamnije boje. Med, karamela i cimet kasnije se mogu pretvoriti u dublje svijetlo smeđe tonove.
Najpoželjniji i najkvalitetniji način bojanja kose je elucija. To uključuje pokrivanje kose zaštitnim filmom prije nanošenja boje na njih. Ova tehnologija osigurava glatku, zasićenu i izdržljivu boju koja se ne ispire, kao što je slučaj nakon uobičajenog bojanja. Dobiveni u procesu elyuminirovanie hladu frizer lako može isprati s posebnim sredstvima i vratiti izvornu boju kose.

Unatoč uvriježenom shvaćanju da gospoda više vole plavuše, mnoge djevojke više se ne žele pretvarati u boju identičnu papirnatom papiru. Atraktivno je da je nepristupačan, a s obzirom na činjenicu da se vodikov peroksid može lako pronaći u svakoj trgovini, a nastojanjem majstora iz kozmetičkog salona da čak i proizvedu metamorfozu bez ikakve štete, postaje jasno da su na vrhuncu važnosti prirodnije i prirodnije boje.

Prefarbajte od plavuše do plavuše, na prvi pogled, vrlo jednostavno. Ali svatko, koji se barem jednom susreo s takvim zadatkom, svjestan je koliko je visok rizik od dobivanja neželjene sheme boja, ako je početni ton svijetla pšenica. Mnoge su djevojke bile prisiljene ispraviti situaciju, reinkarnirati se u brinetu, pokušavajući sakriti zelenu nijansu na svojim pramenovima.

Odabir boje

Reinkarnacija od plavuše do plavuše zahtijeva uporabu profesionalne boje. Plava boja ima prilično kompliciran colorgram, stoga je vrlo važno koristiti skupe proizvode visoke kvalitete od pouzdanog proizvođača. A ako se zasićena smeđa ili crna boja može postići čak i jednostavnim bojama, iako u ovom slučaju ne spašavate se od rizika ozljeđivanja tijela, onda ako želite obojiti od plavuše do plave, jednostavno trebate dobru boju.

Osim estetskog učinka, vrlo je važno da boja ne izaziva opijenost, jer u ovom slučaju morate se ne samo oprostiti od ljepote vaše kose, već i od vlastitog vida, a možda i zdravlja općenito. Stoga, ako stavite mješavinu na niti, osjećate oštar miris i osjećaj pečenja, odmah isperite boju hladnom vodom, jer želja za postizanjem svjetla pepela nije vrijedna negativnih posljedica.

Priprema postupka

Čak i ako ste prirodna plavuša, prije bojenja kose, osvijetlite pramenove što je jače moguće. Čak i ako se ne radi o pretvaranju brinete, vaša plava kosa sadrži veliku količinu pigmenta, što ne dopušta da boja ravnomjerno prianja na kosu. Rezultat će izgledati neuredno, a primjetna je i činjenica da dobivate raskošnu boju kose u brijačnici, umjesto da prikazujete okolnu kosu koju daje sama priroda.

Za pojašnjenje nanesite boju na niti i držite ih na kosi koliko god je potrebno dok pigmentacija ne nestane u potpunosti. Za ispiranje boje može se samo hladiti vodom da se zaustavi kemijski proces. Nema potrebe da se trudite da se prelijete od plavuše do plavuše na dan munje, pustite kosu da ostane nakon takvog traumatičnog postupka. To će u prosjeku trajati oko pet dana. Iskoristite ovo vrijeme da razmazite kosu maskama, uljem, neizbrisivim serumima.

Nakon određenog vremena možete odabrati boju i nastaviti s metamorfozom.

transformacija

Plavokosa boja je najčešća boja slavenskih djevojaka. Međutim, nemoguće je reći da je kosa svake plavokose osobe potpuno ista. Na primjer, niti jedne od njih imaju svijetli ton pepela, a humak drugog ima tamni ton crvenkaste nijanse.

Treba ga odabrati na temelju vrste boje. Možete napraviti jednostavan test: nanesite predmete ili tkanine tople boje na lice, a zatim na hladnoću, i promatrajte koje susjedstvo čini vaše oči izrazitijim, a kožu glatkom.

Boju je potrebno nanositi u dovoljnoj količini da se sve brave razmazuju ravnomjerno. Nanesite boje je potrebno, počevši od stražnjeg dijela glave, jer je kosa tako gusta, pa im je stoga potrebno malo više vremena za bojenje. No vremensku zonu i boju kose potrebno je barem naslikati, a rezultat će biti prirodniji.

Što ako je rezultat razočaravajući

Nemojte se uzrujavati ako primljeni ton kose ne odgovara vašim idejama. Ispraviti situaciju je vrlo jednostavna: uzmite boju dva tona tamnije i ponovno obojite kosu. Odaberite bezammiachnye boje, zatim rizik da se pretvori u brinetu je minimalan: čak i ako boja ispadne tamna, brzo će se isprati.

Jedan od najuspješnijih i najnaprednijih modela Mizutani škare - SWORD stalno je podvrgnut različitim eksperimentima. I biti model visoke klase, uživati ​​u stabilnoj potražnji i interesu.
Profesionalni alati za frizere

Kako slikati plavuša plavuša

Mnogi ljudi znaju da plavokose žene vrlo snažno privlače pozornost drugih, ali ponekad boja kose ne igra nikakvu ulogu, pogotovo ako se radi o čovjeku koji voli. Ako žena nije prirodno plava, nije lako postići željenu nijansu, pa čak i ako postanete plavokosa ljepota, uvijek postoji mogućnost da će na kraju niti biti suha i oštećena.

Stoga mnogi od lijepih spolova odlučuju promijeniti boju kose kako bi sačuvali svoje zdravlje i ljepotu. No, zapravo, povratak na plavu boju nije tako jednostavan kao što se čini na prvi pogled. Prvo, izbijeljena kosa nije tako jednostavna za polaganje boje, i, drugo, morate naporno raditi kako biste dobili ujednačenu željenu nijansu. Postoje slučajevi kada je nakon bojenja u bijeloj, tamnoj boji dala zelenu nijansu ili obojila. Stoga, za rješavanje ovog pitanja treba pristupiti ispravno, a još bolje - tražiti pomoć od profesionalnog frizer. Nije svaka žena može promijeniti vlastitu boju od plavuša do plavuša, ali slijedeći ove savjete možete postići prirodnu i atraktivnu nijansu.

Kako odabrati boju koju je potrebno prelijevati od obojene plavuše do plavuše?

Da biste zadovoljili rezultat, pokušajte odabrati samo najbolje kozmetičke proizvode. Boja za kosu mora biti proizvođač koji ste prethodno željeli. Tako ćete brzo postići željeni rezultat i nećete eksperimentirati s proizvodom o kojem ne znate ništa.

Obično dućan boja kose u svijetlo smeđe boje naziva "lješnjak" ili tamne nijanse plave. Tako možete brzo i ne previše dramatično promijeniti boju kose. Pažljivo pročitajte datum isteka i provjerite da kutija sadrži sve potrebne sastojke. Zamolite savjetnika da vam pomogne pri izboru boje, pažljivo proučite paletu s nitima, koja je pričvršćena na gotovo sve serije boja.

Možete unaprijed pročitati u ženskim forumima informacije o vrsti bojanja koje morate, jer često tamo možete pronaći objektivne savjete, pa čak i fotografiju prije i poslije. Odmah po dolasku kući, nanesite malu količinu boje na kožu kako biste otkrili reakciju tijela na kemijske spojeve.

Kako nanositi boju na bojenje plavuše u plavoj boji?

1. Stavite posebne rukavice, stavite stari ručnik preko ramena kako se ne biste zaprljali. Pažljivo odvojite i nanesite boju na korijen kose, zatim napravite sljedeći dio i ponovite akciju. Ako to ne možete učiniti odozada, zamolite prijatelja ili majku da vam pomogne.

2. Nakon plastičnog češlja, protežu se duljinom, dodajući nedostajuću količinu. Svaki pramen mora biti dobro natopljen bojom, jer tako zgrabite svaku kosu i ne propustite ništa.

3. Omotajte glavu folijom i držite boju na glavi s brojem minuta koji je jasno naznačen u uputama.

4. Nakon završetka vremena, isperite glavu šamponom, dubinsko čišćenje i nanesite masku koja će vam pomoći da lako češljate pramenove i hranite svaku kosu korisnim mikroelementima.

5. Za nekoliko tjedana, kada je kosa opuštena od boje, možete ponoviti postupak, jer je na izbijeljenoj kosi boja jako loša. Ne zaboravite koristiti dobre profesionalne maske za regeneraciju tijekom cijelog vremena od bojenja.

Nekoliko savjeta za djevojke koje žele obojiti plavuše nijanse plave

- Ako je boja dala neočekivanu nijansu, kontaktirajte profesionalca, jer bez određenih znanja i vještina u bojanju boja nećete moći ispraviti pogrešku i učiniti sve na najvišoj razini.

- Započnite strukturu vaše kose. Zapravo, rezultat bojenja uvelike ovisi o tome kakvu kosu imate od prirode. Da biste to učinili, morate pročitati opis boje, vidjeti moguće rezultate nakon bojenja i posjetiti internetske forume gdje se dijele dojmovi djevojaka i žena koje su pokušale upotrijebiti boju.

- Nemojte eksperimentirati ako ne znate ništa o određenoj boji kose. Ne biste trebali sami otvoriti nove horizonte u bojanju kose, ako ne znate apsolutno ništa o proizvodu koji stoji na polici u trgovini. Tako možete samo pogoršati situaciju, ali kako biste ispravili takvu pogrešku, morate platiti mnogo frizeru.

- Kupite rezervnu boju. Posebnost boja, koje su namijenjene za bojenje u svijetlo smeđoj boji, je da mogu dati zelenu nijansu. Nije tako zastrašujuće kao što mislite, jer nakon nekoliko postupaka pranja kose gotovo će nestati, ali za svaki slučaj kupite dodatnu boju. Trebalo bi biti nekoliko tonova tamnijih od onih koje ste stavili na prvo mjesto. Tako možete biti sigurni.

- Nemojte bojati prije važnih događaja. Nikada ne smijete biti 100% sigurni koja će boja biti nakon bojenja, možda ćete morati ispraviti rezultat ili otići frizeru da ispravi pogrešku. Stoga, kardinalnu promjenu slike treba planirati mnogo prije vjenčanja, nove godine, maturalne zabave ili rođendana.

- Povratak na sadržaj poglavlja "Dermatologija"

Kako od plavuše da bude prelivena u svjetloplavu? Sve radimo bez posljedica

Za mnoge djevojke pitanje je relevantno: "Kako plavuša može promijeniti svoje lice u svijetloplavu?" Čini se da bi moglo biti lakše. Dovoljno je kupiti boju sa željenom nijansom, nanijeti na kosu i isprati. No stručnjaci uvjeravaju da nije sve tako lako kao što bismo željeli. Činjenica je da je plavi pigment toliko neobičan da može imati zelenu nijansu na osvijetljenim ili previše bijelim uvojcima. Nažalost, ova pojava je vrlo česta, pogotovo kada se slika događa kod kuće.

Kako od plavuše da bude prelivena u svjetloplavu? Frizeri inzistiraju da se prvi postupak najbolje provodi u kozmetičkom salonu. Iskusni majstor odabrat će željenu nijansu. Inače se problemi mogu vrlo rijetko izbjeći. Svijetlo smeđa shema boja prilično je ćudljiva. Pogriješite, a od plavuše treba se pretvoriti u žutokosu ženu ili brinetu. Da bi se to izbjeglo, potrebno je slijediti određena pravila i slijediti preporuke stručnjaka. O ovome i razgovoru u članku.

Sadržaj

zamke

Nedavno u društvu postoji mišljenje da su muškarci više zainteresirani za plavuše nego za brinete. Unatoč tome, milijuni djevojaka sanjaju o tome da dobiju prirodniju, prirodniju nijansu kose. Na vrhuncu popularnosti - svjetlo plava boja. Odgovara apsolutno svim djevojkama slavenskog izgleda. Make-up umjetnici kažu da s takvom nijansom kose, koža lica vizualno izgleda svježije i glatkije.

Promjena slike je riskantan posao. Ne zaboravite da slika u cjelini treba izgledati skladno. Vrlo često, djevojke sa svijetloplavom kosom mogu se vidjeti crne, katranske obrve. To je barem ružno. Nakon što je odlučio promijeniti hladu kovrče, ne zaboravite na takve sitnice i detalje.

Prije nego što promijenite nijansu kose na svjetlo plavu, morate znati o zamkama. Postoje situacije kada kosa postaje siva ili čak zelena. To se može jednostavno objasniti. Plava kosa po prirodi sadrži malu količinu pigmenata. A ako su kovrče izbistrene uz pomoć oksidirajućih sredstava, ovaj pigment je potpuno odsutan.

Čini se da, naprotiv, to je za djevojke koje žele bojati u prirodnim bojama, jer je kosa u potpunosti apsorbira željeni ton. No, stručnjaci tvrde da je to glavna tajna.

Proizvođači boja postavljaju temelje za sheme boja koje, kada se pomiješaju s prirodnim pigmentima kose, daju željenu nijansu. U ovom slučaju, plavuše, one su jednostavno odsutne. Stoga su boje neprirodne.

Osnovni koraci prije postupka

Da biste izbjegli takve probleme, potrebno je unaprijed pripremiti kovrče. Gledajući unaprijed, može se reći da proces bojenja plavuše u svijetloplavoj nijansi može potrajati do 5 dana. Važno je uzeti u obzir da nije bilo neugodnih iznenađenja. Stručnjaci savjetuju da izvršite sljedeće korake:

 • Ako ste prirodna plavuša od rođenja, svijetlo plava boja može drastično promijeniti vaš izgled. Da biste shvatili je li nova nijansa kose pogodna za vas, možete koristiti šampon za toniranje i procijeniti rezultat. Možda će izabrani ton izgledati previše neprirodno i grubo, a odluka o boju vaše kose bit će zaboravljena, kao loš san;
 • Ako je rezultat zadovoljavajući, vrijedi nastaviti s čišćenjem kose. To treba učiniti samo profesionalnim rješenjima kako se ne bi pokvarila kosa;
 • Po završetku postupka nije potrebno odmah nastaviti s bojanjem. Najtočnija opcija je odmoriti se od kovrča (2-3 dana). Tijekom tog vremena, mogu se liječiti, nanositi prirodne maske, koristiti šampone s prirodnim sastojcima.

Još jedna važna točka koju mnoge djevojke promašuju: sjajilo se samo ispire s kose hladnom vodom. Samo u ovom slučaju kemijski procesi se zaustavljaju.

Mi slikamo kod kuće

 • Obucite odjeću koju ne smetaju zaprljati. Često se u trgovinama prodaju specijalne polietilenske pregače koje su pogodne samo za tu namjenu;
 • Nanesite bilo koju kremu na kožu oko perimetra glave. To će spriječiti njihovo bojenje;
 • Pažljivo pročitajte upute koje ste dobili s bojom;
 • Izmiješati otapalo i bojilo. To se ne smije raditi u metalnoj posudi, inače boja može biti dijametralno suprotna;
 • Podijelite kosu na niti i, počevši od okcipitalne zone, nanesite boju brzim pokretima. Vremeni i frontalni režnjevi su posljednji obojeni. Kosa je tanja nego u stražnjem dijelu glave, bojanje nekoliko puta brže;
 • Nakon nanošenja emulzije za bojenje stavite na glavu posebnu zaštitnu kapu;
 • Nakon 10 minuta kosu temeljito češljati češljem, tako da je boja ravnomjerno raspoređena po obodu;
 • Trajanje emulzije na kosi ovisi o boji koju želite dobiti. To je detaljno opisano u uputama.

Nakon završetka procesa, potrebno je oprati boju, nanijeti zaštitni balzam i dobro isprati kosu.

Ako željena boja ne djeluje, kovrče imaju zelenu ili sivu nijansu, što znači da je proces bojenja poremećen ili je odabrana neprofesionalna boja. Da biste popravili situaciju može biti stručnjak. Ponudit će pranje ili bojenje u boji 2-3 tona tamnije. Bolje je odabrati potonju opciju, nego kvariti kose kemijskim reagensima.
Profesionalni savjeti

Frizerima se savjetuje da kosu oboje samo u salonima kako bi se izbjegla nepotrebna pigmentacija u obliku zelenih ili sivih nijansi koje se pojavljuju. Ali ako to nije moguće zbog različitih životnih okolnosti, djevojka treba pažljivo razmotriti izbor boje. Trebala bi biti samo profesionalna. Ne zaboravite da je svijetlo smeđa nijansa vrlo specifična. Da bi se dobila prirodna boja, boja treba sadržavati samo prirodne pigmente.

Inače ne samo da možete dobiti pogrešnu nijansu, nego i uništiti strukturu kose. Kovrče će izblijedjeti, osušiti, početi se slomiti i ispasti.

Mnoge djevojke sanjaju o crnci da se pretvore u plavušu, i obrnuto. Potrebni su eksperimenti i promjene u izgledu. Takve reinkarnacije dodaju mnogo pozitivnih emocija. Kako je od plavuše obojiti kosu u svijetloplavu kosu, vrlo je popularno pitanje. Stručnjaci tvrde da to nije tako lako kao što se čini. Potrebno je puno vremena i truda da bi se postigao željeni rezultat. Ali to je sasvim moguće. Da biste dobili željenu nijansu, bolje je potražiti pomoć profesionalaca. Colorist će moći savršeno uskladiti boju i željeni ton.

Učinimo se lijepima od plavuše do plavuše

Plavuša je neutralne i meke boje, iznimno pogodna za one tipove izgleda koji se kombiniraju s plavom. Stoga, usuđujući se promijeniti izgled, plavuše često biraju za ovaj plavuša. Međutim, s nesposobnim odabirom alata i nepoznavanjem svojstava ispoljavanja pigmenta na pročišćenim i vrlo svijetlim nitima, umjesto prirodnog, možete dobiti nejasno zelenkast ton.

Plavuše uvijek privlače pozornost na sebe. No, kako bi se brinuli za izbijeljene frizure, za održavanje željene nijanse uložili su znatne napore. I da se vrate u prirodnu boju, čekajući da obojena kosa raste - jako dugo.

Prijelaz s plavuše na plavu će sakriti granicu prirodne i obojene kose, pomažući brzo postići željenu boju. Osim toga, prirodno bojanje najbolje naglašava prirodnu ljepotu žene - naglašava i posvjetljuje boju očiju, vizualno zaglađuje i zaglađuje kožu. Često se dešava da djevojke i žene koje su odlučile obojiti plave frizure u plavoj boji, manje koriste dekorativnu kozmetiku, jer ovaj ton ističe značajke i daje svježinu lica bez šminke.

Utjecaj pigmenta na svijetlu i izbijeljenu kosu

Lagana plava kosa po prirodi nije bogata pigmentom. U izbijeljenim frizurama - posebno, pigment je umjetno uzgojen. Osim toga, kosa koja je prošla pojašnjenje i zasljepljivanje ima vrlo poroznu strukturu, zbog praznina koje ostaju kada se ukloni prirodni ton.

Zbog toga je izbijeljena kosa vrlo jednostavna za bojenje, a nova boja, koja vam je potrebna, percipirana je u cijelosti. To je problem.

Činjenica je da se za dobivanje različitih tonova kose upotrebljavaju osnovni, čisti i dodatni pigmenti. Smješteni na izvornu boju niti, miješajući se s njom, oblikuju željenu boju. Na izravnanim pramenovima nemaju što miješati, stoga je boja često neprirodna.

Na primjer, nijanse svjetla mahagonija na plavušama mogu postati svijetle ružičaste i neutralne nijanse zelene. To je zeleni pigment koji se koristi za bojanje u prirodnoj boji, kao glavni.

Kako od plavuše do plavuše

Najjednostavniji je, naravno, vjerovati stručnjaku. Vodeći se profesionalnim znanjem i iskustvom, dobar majstor će odabrati potrebne razmjere pigmenta, na temelju vaše boje, vrste i strukture niti i moći će dobiti ton koji vam je potreban. No, možete provesti potrebne postupke i kod kuće, pogotovo jer je izbor bojila za kosu vrlo velik, pa čak i početnik može obojiti niti.

Budite spremni na činjenicu da će se postupak odvijati u nekoliko faza. Da bi se nakon bojenja neželjenog zelenila osiguralo da se razvijaju, potrebno je postupno prelaziti u tamniju boju, od svijetlih nijansi ili preko srednjih do željene.

To, naravno, ne znači da će se kosa morati bojati nekoliko puta - često je nezdravo raditi kovrče, pogotovo ako su već obojene. No upotreba sredstava za nijansiranje vrlo je dobra odluka.

Toniranje šampona i balzama će vam omogućiti da obojite kosu u pravoj boji, bez povrede vaše kose, pokušajte na različitim slikama, odabirom one koja vam je potrebna, i biti sigurni da ih možete lako riješiti ako vam boja ne odgovara.

To je također psihološki lakše - nagli prijelaz iz plave u plavu može vam se činiti previše neobičnim. No, postupno zamračivanje niti omogućit će, bez odbijanja, da cijeni sve užitke nove slike.

Faze prijelaza na svijetlosmeđu

Najsigurnije je prirodno obojiti kosu kroz svijetle nijanse ovog tona, osobito ako je vaša kosa izblijedjela. Da biste to učinili, vrijedi obojiti niti s lagano toniranim agensom za toniranje - to će vam omogućiti da procijenite promjene u vašoj slici kada još nisu toliko radikalne, a također i lagano potamni izvornu boju kako bi se izbjegla opasnost od nepoželjne nijanse s punom bojom.

Slikamo ispravno

Nijanse koje vam omogućuju da obojite kosu u prirodnim, na kutijama s bojama, u pravilu su nazivi "srednja plavuša", "tamna plava", "jasen-plavuša", "lijeska", "lješnjak", "joha", "Hladna smeđa kosa."

Prije postupka je osigurati - kupiti "spremanje" boje u slučaju dobivanja neželjene boje. Trebala bi biti 1-2 tona tamnija od one koju želite dobiti. Ako vas rezultat bojenja ne zadovoljava, ovaj tamniji ton pomoći će sakriti mrlje od mrlja.

Postupak bojenja

Počnite slikati kosu u kućnoj odjeći, koja se ne zamara. Mrlje od boje za kovrče koje mogu slučajno pasti na tkaninu, vrlo je teško ukloniti.

 1. Pažljivo pročitajte preporuke dane boji, sjetite se vremena koje je potrebno da boja ostane na pramenovima, jasno slijedite upute.
 2. Za miješanje boje upotrijebite posudu od keramike, stakla ili plastike, ali nikako metalni, reagirat će s oksidirajućim sredstvima boje.
 3. Kako ne biste obojili i oštetili kožu izvan zone rasta kose, nanesite gustu kremu duž linije rasta niti iznad čela, sljepoočnica, vrata.
 4. Odvojite kosu s dva dijela: od čela do stražnjeg dijela glave i od uha do uha.
 5. Počnite bojati sa nitima koji rastu na stražnjoj strani glave - ove su dlake najjače i traju najduže. Postupno prijeđite na druge dijelove. Završite sljepoočnice - dlake su tanke i osjetljive, potrebno im je dosta vremena da postignu rezultat.
 6. Boju držite na glavi onoliko vremena koliko je navedeno u uputama. Nemojte omatati glavu i ne prekoračivati ​​trajanje bojenja, inače će rezultat biti tamniji i svjetliji.
 7. Za 5-7 minuta prije kraja termina, lagano pospite glavu vodom, umasirajte je - na taj način boja će ravnomjernije pasti.
 8. Prvo isperite vodom, kada postane gotovo čista, isperite kosu šamponom.

Ako pažljivo pratite sva pravila, rezultat bi trebao biti točno onako kako ste htjeli. Međutim, u svladavanju, osobito na izbijeljenim frizurama, čak i majstor nije imun na neuspjeh. Ako mislite da kosa još uvijek ima malo zelenkastu nijansu, ne brinite. Činjenica je da je ovaj pigment jedan od najnestabilnijih, nakon samo nekoliko postupaka šamponiranja, najvjerojatnije će nestati. Ili možete izravnati nijansu obojenja, nijansi.

Kako od plavuše da bude prelivena u tamnoplavu?

Da biste to učinili, posjetite salon, možete obojiti vlastitu kosu, ali rezultat može biti vrlo neočekivan. Budući da boja boje na izbijeljenoj kosi može dati drugačiju nijansu, svjetliju, što ga čini nemoguće dobiti blisku boju u njenoj izvornoj tamnoj plavuši.

Možete sami isprobati boju na stubama, ali nije isplativo riskirati i trošiti vrijeme i novac, salon u tom pogledu bit će pravi štapić.

No, netko s tamnom kožom trebao bi preferirati nijanse svijetlih tonova. Tamni ton učinit će kožu tamnijom, odnosno dodati će nekoliko godina.

Na prvoj fotografiji nemojte to činiti.

I ovdje je vrlo lijepa.

Za početak, razmislite o nizu primjera kako biste odredili pravu svjetlo smeđu boju kose.

Slika broj jedan svijetlo smeđa boja kose obojena. Svijetlo smeđe boje ima svijetlo smeđu bazu od mliječne čokolade i blago crvenkastu boju koja daje svjetlo smeđu boju. U toj laganoj crvenkastoj boji ljepota prave svijetlosmeđe boje.

Slika broj dva pokazuje samo svijetlu boju mliječne čokolade bez nagovještaja crvene boje, nije svijetlo smeđa.

Slika broj tri prikazuje tamnoplavu plavu boju prezasićenu crvenom plus crvenom bojom na vrhu i neravnomjerno, pa ova plavuša izgleda neprirodno.

Slika broj četiri ne pokazuje ni kosu ni kesten. za svijetlosmeđe puno crvene je bliže kestenu, ali za kesten nema dovoljno crvene boje.

Slika broj pet je prirodno svijetlo smeđa boja kose prirodno ne obojena.

Na slici broj šest, a ne plava kosa, ali izvrsna osnova da bi bila dovoljno plava da je ukrasi jakim izrezom kamilice, dajući kosu svijetlo crvenkastu i zlatnu boju.

Prirodnu plavušu u svijetlo smeđoj boji možete obojiti s jedne pozornice odgovarajućom svijetlosmeđom bojom.

Slikati plavušu obojenu u svijetlo smeđoj boji teško je uzeti barem dvije faze. Prvo, laganu mliječnu čokoladu, zatim dodajte crvenkastu ili odmah napravite mješavinu svijetlih boja i prvo nanesite laganu bazu kako biste odredili gdje se boja uzela (isperite za 5-7 minuta!), A druga faza je već 20 minuta, ali obojite primijeniti kako bi se uzelo u obzir gdje se više uzima na kosu, a gdje manje. U zaključku, isperite kosu kamilicom.

Smeđa kosa - kako obojiti plavušu

Unatoč uvriježenom shvaćanju da gospoda više vole plavuše, mnoge djevojke više se ne žele pretvarati u boju identičnu papirnatom papiru. Atraktivno je da je nepristupačan, a s obzirom na činjenicu da se vodikov peroksid može lako pronaći u svakoj trgovini, a nastojanjem majstora iz kozmetičkog salona da čak i proizvedu metamorfozu bez ikakve štete, postaje jasno da su na vrhuncu važnosti prirodnije i prirodnije boje.

Prefarbajte od plavuše do plavuše, na prvi pogled, vrlo jednostavno. Ali svatko, koji se barem jednom susreo s takvim zadatkom, svjestan je koliko je visok rizik od dobivanja neželjene sheme boja, ako je početni ton svijetla pšenica. Mnoge su djevojke bile prisiljene ispraviti situaciju, reinkarnirati se u brinetu, pokušavajući sakriti zelenu nijansu na svojim pramenovima.

Odabir boje

Reinkarnacija od plavuše do plavuše zahtijeva uporabu profesionalne boje. Plava boja ima prilično kompliciran colorgram, stoga je vrlo važno koristiti skupe proizvode visoke kvalitete od pouzdanog proizvođača. A ako se zasićena smeđa ili crna boja može postići čak i jednostavnim bojama, iako u ovom slučaju ne spašavate se od rizika ozljeđivanja tijela, onda ako želite obojiti od plavuše do plave, jednostavno trebate dobru boju.

Osim estetskog učinka, vrlo je važno da boja ne izaziva opijenost, jer u ovom slučaju morate se ne samo oprostiti od ljepote vaše kose, već i od vlastitog vida, a možda i zdravlja općenito. Stoga, ako stavite mješavinu na niti, osjećate oštar miris i osjećaj pečenja, odmah isperite boju hladnom vodom, jer želja za postizanjem svjetla pepela nije vrijedna negativnih posljedica.

Priprema postupka

Čak i ako ste prirodna plavuša, prije bojenja kose, osvijetlite pramenove što je jače moguće. Čak i ako se ne radi o pretvaranju brinete, vaša plava kosa sadrži veliku količinu pigmenta, što ne dopušta da boja ravnomjerno prianja na kosu. Rezultat će izgledati neuredno, a primjetna je i činjenica da dobivate raskošnu boju kose u brijačnici, umjesto da prikazujete okolnu kosu koju daje sama priroda.

Za pojašnjenje nanesite boju na niti i držite ih na kosi koliko god je potrebno dok pigmentacija ne nestane u potpunosti. Za ispiranje boje može se samo hladiti vodom da se zaustavi kemijski proces. Nema potrebe da se trudite da se prelijete od plavuše do plavuše na dan munje, pustite kosu da ostane nakon takvog traumatičnog postupka. To će u prosjeku trajati oko pet dana. Iskoristite ovo vrijeme da razmazite kosu maskama, uljem, neizbrisivim serumima.

Nakon određenog vremena možete odabrati boju i nastaviti s metamorfozom.

transformacija

Plavokosa boja je najčešća boja slavenskih djevojaka. Međutim, nemoguće je reći da je kosa svake plavokose osobe potpuno ista. Na primjer, niti jedne od njih imaju svijetli ton pepela, a humak drugog ima tamni ton crvenkaste nijanse.

Treba ga odabrati na temelju vrste boje. Možete napraviti jednostavan test: nanesite predmete ili tkanine tople boje na lice, a zatim na hladnoću, i promatrajte koje susjedstvo čini vaše oči izrazitijim, a kožu glatkom.

Boju je potrebno nanositi u dovoljnoj količini da se sve brave razmazuju ravnomjerno. Nanesite boje je potrebno, počevši od stražnjeg dijela glave, jer je kosa tako gusta, pa im je stoga potrebno malo više vremena za bojenje. No vremensku zonu i boju kose potrebno je barem naslikati, a rezultat će biti prirodniji.

Što ako je rezultat razočaravajući

Nemojte se uzrujavati ako primljeni ton kose ne odgovara vašim idejama. Ispraviti situaciju je vrlo jednostavna: uzmite boju dva tona tamnije i ponovno obojite kosu. Odaberite bezammiachnye boje, zatim rizik da se pretvori u brinetu je minimalan: čak i ako boja ispadne tamna, brzo će se isprati.

Od plavokosa do plavuša: bojanje kose

Mnoge djevojke prije ili kasnije sanjaju drastično promijeniti boju kose. Drugi, naprotiv, imaju tendenciju da glatko mijenjaju, krećući se od lagane nijanse na 2-3 pozicije. Najlakše rješenje za bilo koje koloriste jest prelazak s plavuše na plavušu. Mnoge djevojčice rade bojanje kose kod kuće, jer je to prilično jednostavno. Ovaj se postupak naziva toniranje kose. I danas ćemo razgovarati o tome kako ići od plavuša u plavu kosu i što nijanse kose je najbolje odabrati!

Kako od plave do plave boje?

Zapravo, bojanje kose u svijetlo smeđoj boji nije tako jednostavno. Svaka žena koja odluči obojiti kosu kod kuće suočava s ovim. Na prvi pogled, čini se da kosu možete obojiti jednostavnom bojom svijetlo smeđe boje i sve će se pretvoriti u jednu zagonetku. Međutim, u stvari, ispada da kosa ne postaje smeđa, ali zelena ili, naprotiv, ima crvenu nijansu. Zašto se to događa?


Vrlo je jednostavno, dvije boje međusobno djeluju, što rezultira hladom. Pa, kako će ova nijansa biti, samo iskusni kolorist to može shvatiti. Iz toga slijedi da je potrebno bojati kosu samo u salonu, koristeći usluge iskusnog kolorista koji će vam pomoći ne samo uštedjeti vrijeme, već i osigurati od neugodnih iznenađenja.

Dakle, ovdje su neke jednostavne savjete koje treba slijediti kada bojenje kose.
1. Koristite samo profesionalne boje za kosu.
2. Koristite usluge iskusnog koloriste (radno iskustvo od 5 godina!). Svakako pitajte o poslu i pregledajte portfelj. Ako ne postoji takva osoba, to znači da majstor nije zainteresiran za razvoj svoje karijere i bolje je da se ne bavi s njim.
3. Pripremite kosu za bojenje i odmah nakon bojenja provedite niz postupaka koji će poboljšati stanje kose.

Bojanje kod kuće

Ako se ipak odlučite sami obojiti kosu kod kuće, zapamtite da je važno odabrati pravu boju kose. Najčešća pogreška u prijelazu iz plave u plavu boju kose je nedostatak korektora. Dakle, tijekom bojenja može ispasti zelena boja kose, što će biti neočekivano iznenađenje, što je prilično teško boriti se u budućnosti.

Kako ukloniti zelenu nijansu iz kose?

Da bi se to spriječilo, dodamo boju (a to je otprilike 60 g.), Crveni korektor (1 cm crvenog korektora mješavine) kako bi se uravnotežila kombinacija boja. Tako dobivate prekrasnu svjetlo smeđu boju kose.
Teško je pravilno obojiti kosu, a još je teže zadržati prekrasnu nijansu dugo vremena. Za to stručnjaci preporučuju uporabu posebnih maski i losiona koji nježno štite kosu od okolišnih čimbenika.

Koju nijansu odabrati?

Za prelazak iz plavuše u plavu boju, mnoge djevojke smatraju toplim bojama kose. Međutim, oni nisu inferiorni u odnosu na hladne nijanse, pogotovo jer je svijetlosmeđa kosa topla nijansa. Kada bojate kosu, treba imati na umu da stručnjaci preporučuju da ih ne obojite više od 2-3 nijanse kako biste dobili skladnu boju kose.

Cool plavuša plavuša

Hladno svijetlo smeđa boja kose podrazumijeva pepeljive note. Izgleda vrlo zavodljivo i često se nalazi u prirodi, kao prirodna nijansa kose. Hladna svijetlosmeđa boja svjetluca na suncu srebrnastim notama. Idealna je za djevojčice sa sivim i plavim očima, svijetlu kožu.

Svijetlo plava boja kose je prekrasna prirodna nijansa koja je uključena u paletu boja plavuše. Svijetlo plava boja kose savršeno se usklađuje s tamnom kožom. Međutim, ako imate svijetlu kožu i plave oči, svijetloplava kosa će izgledati vrlo elegantno i vrlo prirodno.
Usput, svijetlo plava boja kose je gotovo jedina nijansa koju je najlakše stvoriti na kosi plave boje.

Crvena kosa za mnoge djevojke izgleda radikalno. Još jedna stvar svijetlo smeđe boje kose s crvenom nijansom. Ova boja kose izgleda vrlo elegantno i istovremeno svijetla. Crveno-plava boja kose bit će izvrsno rješenje za vlasnike smeđih, plavih ili zelenih očiju, kao i lagane ili maslinaste kože.

Samo prije nekoliko godina plavuša plava kosa plesala je da bi imala gotovo svaku modnu ženu. Danas je ova nijansa kose manje popularna, ali mnoge djevojke je i dalje odabiru.

Zašto je on tako privlačan?

Prvo, nijansa pepeljastog plavog izgleda vrlo elegantno. Drugo, nevjerojatno je svijetlo i zavodljivo. A pepeljastim plavim vlasnicima sivih ili plavih očiju, tamnoj ili svijetloj koži odgovarat će.

Mnogi stručnjaci savjetuju bojanje kose u nekoliko nijansi odjednom kako bi se stvorila duboka i bogata boja kose!

Spaljena plavuša.

Dobar dan svima! I ja sam se nedavno pridružio tvojim redovima. Trenutno, moja kosa je u kritičnom stanju nakon višestrukog osvjetljavanja. Sada su prazne i lomljive. Ne tako davno, pokušao sam ih obojiti kapusnim 7.32, boja je vrlo brzo nestala u sivo-smeđe-grimizno :-)

Korijeni su mu tamni. Želim da djevojke zatraže savjet o tome kako najbolje postupiti: ostavite sve kako jest, ili ga ponovo naslikajte, ako ga bojite, u koju boju? Također ću poslušati recenzije o Estel New Tone nijansi, hoće li mi odgovarati?
Puno vam hvala.

Pročitajte također

Bouticle Expert boja 9.7. Prvi pokušaj pisanja

Djevojke, uništile su joj prirodnu kosu. Kako.

Učinak dojenja na maminu kosu

Pitanja za iskusne dlake

Izvršenje se ne može pomilovati

Prva trudnoća i njega kose

7 komentara

 • autora
 • yulya1988
 • 24. ožujka 2018., 15:39
 • 0

Partneri na stranicama

HolySkin

HolySkin je jedan od najvećih multi-brand online trgovina kozmetike i kozmetičkih proizvoda u Rusiji.

Da bi od 1500 rubalja. Poklon - La'dor Perfect Hair Filler za promotivni kod. Promotivni kod mora se primijeniti u košarici stranica HolySkin u polju Promo Code.

Galerija kozmetike

Galerija kozmetike - profesionalna kozmetika raznih marki

5% popusta na cijeli raspon! Promotivni kod mora se primijeniti u košarici stranice proficosmetics.ru u polju "Broj da biste dobili popust ili poklon bon".

Ekskluzivni popust od 100 rubalja za bilo koju narudžbu na promotivnom kodu ADME4Y18

RADOST ZA RADOST

JOY BY JOY - internetska trgovina kozmetike, parfema, proizvoda za osobnu njegu, kućne kemikalije i ostale robe.
5% popusta na bilo koju narudžbu!
Promotivni kod mora se primijeniti u košarici JOY BY JOY u polju Promo Code.

LuckyCosmetics

LuckyCosmetics je vodeća internetska trgovina za korejsku kozmetiku.

3% popusta na bilo koju narudžbu!

dewal.ru

Dewal Professional - online trgovina od proizvođača frizerskih alata i pribora za stiliste i frizere.

5% popusta na bilo koju narudžbu na promotivnom kodu!
Stylers za kosu u vrtoglave cijene! 50% popusta na Fantasy 03-307 2 u 1 frizer za kosu! Akcija do 31. svibnja.

Od plavokosa do plavuša.

Stranice 1 2 Sljedeće

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [1 do 25 od 43]

1 Tema od Vikusya Bubuts 28. rujna 2012. 13:40:01

 • član
 • Ocjena: 24
 • Registrirano: 21.05.2012
 • Poruke: 15
 • Zahvaljeno Ukupno: 1

Tema: Od plavuša do plavuša.

Profesionalci mi kažu kako ići ispravno od plavuša do ruskog ?? Klijent želi takvu boju Plavuša, njezina prirodna boja, plavuša obojena Londonom postala je plavuša, a sada želi ići sama! na slici gdje je plavuša razine 9 ili 8? rad s kemon paletom

2 Odgovor crnih pasa Isabella 10/02/2012 9:48:29 PM

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 07.01.2012
 • Poruke: 58
 • Zahvaljeno Ukupno: 6

Re: Od plavuša do plavuša.

Imam slično pitanje, danas iz plavuša, vodio djevojku na ruski, uzeo 7-ka (indol) i malo crvene da sruši zelenu boju, dio glave, oko 5-6 cm, ispao je super, ostatak kose izašao zeleno, što sam učinio krivo i kako izaći iz takvih situacija? Hvala vam unaprijed na odgovorima.

3 Odgovor od Barinova Oksana 10/02/2012 10:20:31 PM

 • profesionalac
 • Ocjena: 343
 • Registrirano: 23.02.2012
 • Poruke: 449
 • Zahvaljeno Ukupno: 132
 • Zahvalio za ovaj post: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

nije crveno bilo je potrebno dodati crvenu smjesu

4 Odgovor od crnih pasa Isabella 10/02/2012 10:26:11 PM

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 07.01.2012
 • Poruke: 58
 • Zahvaljeno Ukupno: 6

Re: Od plavuša do plavuša.

5 Odgovor od crnih pasa Isabella 10.2.2012. 22:29:04

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 07.01.2012
 • Poruke: 58
 • Zahvaljeno Ukupno: 6

Re: Od plavuša do plavuša.

Molim Vas, recite mi koliko mixstone treba dodati u cijev boje? Dodao sam nekoliko cm.

6 Odgovor Barinove Oksane 10/02/2012 23:10:54

 • profesionalac
 • Ocjena: 343
 • Registrirano: 23.02.2012
 • Poruke: 449
 • Zahvaljeno Ukupno: 132
 • Zahvalio za ovaj post: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

60 grama boje, dodati 1 cm crvenu smjesu. da da plava boja Russ morate neutralizirati zelje i čini crvenu boju

7 Odgovori crnih pasa Isabella 10/02/2012 23:29:20

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 07.01.2012
 • Poruke: 58
 • Zahvaljeno Ukupno: 6

Re: Od plavuša do plavuša.

8 Odgovor od Alice Yudakov 10/12/2012 6:45:44 pm

 • pridošlica
 • Ocjena: 1
 • Registriran: 12/10/2012
 • Postovi: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

Molim pomoć! Kao i na izbijeljenoj supra plavoj boji LONDA 8.38, daje ružičasto-ljubičastu na žicama.

9 Odgovor od Oksana Yazubovich 29.11.2012. 15:38:57

 • član
 • Ocjena: 11
 • Registriran: 17/11/2012
 • Postova: 11
 • Zahvaljeno Ukupno: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

Reci mi o izbijeljenoj kosi (Estel deluxe powder, oksidansi: korijeni-12% završava-9%) da li je moguće slikati 7,1 sivo-pepeljastu (Estel serija pepela). Moj korijen ima malo žućkastih završetaka. zeleno

10 Odgovor od Olga Pirozhenko 12/04/2012 6:55:43 PM

 • profesionalac
 • Ocjena: 753
 • Registrirano: 30.11.2012
 • Poruke: 1 309
 • Zahvaljeno Ukupno: 316
 • Zahvalio za ovaj post: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

Reci mi o izbijeljenoj kosi (Estel deluxe powder, oksidansi: korijeni-12% završava-9%) da li je moguće slikati 7,1 sivo-pepeljastu (Estel serija pepela). Moj korijen ima malo žućkastih završetaka. zeleno

Djevojčice, koju vrstu majstora predlažete da posvijetlite kosu prahom za 12%. Naravno, oni su više žuti, vi ste “skuhali” vjeverice, sada će biti teško riješiti se žutosti. Najbolje je pojasniti s 3 ili 6 %%. I vrijeme nije puno dulje. A rezultat je čišći. I kosa je zdravija.
U 7.1 možete slikati. Dodati približno 1/4 h 7.76. Tada zelena neće.
Da sam na tvom mjestu, ne bih požurio da odem u 7 UGT. Opet, želiš plavušu! Kao posljednji izbor, napravite rijetke boje (niti, kao kod isticanja, samo s bojom, u ovom slučaju 7.1), pogledajte, odjednom vam se neće svidjeti, boja će se smiješiti, a opet ste plavuša! Sretno!

11 Odgovor Oksana Yazubovich 12.5.2012. 01:22:49

 • član
 • Ocjena: 11
 • Registriran: 17/11/2012
 • Postova: 11
 • Zahvaljeno Ukupno: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

Hvala vam Olga, ali priča je ovako: isprva sam bila oslikana 8 pomiješana s 9.76 oksidatora 3% i 1.5% ispalo ne lijepe crvene boje korijena, pepeljasto završava, a zatim prefarbana sljedeći dan na 6.0 dok je dodao mikston (tako da nije bilo zelenog) u Kao rezultat toga, crveni korijeni i tamni pepel završavaju, a onda sam se naslikao u 6.3 iz zlatnog reda i shvatio da je to pogreška što sam postao tamni kesten i odlučio da posvijetlim. Kasnije ću opet htjeti prava u plavoj boji, iako sam već umorna. iy.Bolshoe hvala.

12 Odgovor Olge Pirozhenko 12/13/2012 2:03:11

 • profesionalac
 • Ocjena: 753
 • Registrirano: 30.11.2012
 • Poruke: 1 309
 • Zahvaljeno Ukupno: 316

Re: Od plavuša do plavuša.

Hvala vam Olga, ali priča je ovako: isprva sam bila oslikana 8 pomiješana s 9.76 oksidatora 3% i 1.5% ispalo ne lijepe crvene boje korijena, pepeljasto završava, a zatim prefarbana sljedeći dan na 6.0 dok je dodao mikston (tako da nije bilo zelenog) u Kao rezultat toga, crveni korijeni i tamni pepel završavaju, a onda sam se naslikao u 6.3 iz zlatnog reda i shvatio da je to pogreška što sam postao tamni kesten i odlučio da posvijetlim. Kasnije ću opet htjeti prava u plavoj boji, iako sam već umorna. iy.Bolshoe hvala.

Zapravo čudno. Ja često miješam 8,0 (9,0, 7,0, po potrebi) i 8,76. Uvijek dobijem svjetlo plavu, vrlo lijepu nijansu, toplu, bez pepela.
postskriptum Kada bojite plavuše.

Uredio Olga Pirozhenko (13.12.2012 2:06:17)

13 Odgovor od Kristina 03/03/2013 19:54:01

 • pridošlica
 • Ocjena: 12
 • Registrirano: 15/10/2012
 • Poruke: 4

Re: Od plavuša do plavuša.

Dobro došli! Klijent ima hladnu plavušu, želi boju poput ove djevojke, ja sam nova i bojim se da će biti zelenila, želim se posavjetovati s profesionalcima) recite mi koje razmjere miješati.

14 Odgovor od Olga Pirozhenko 03.03.2013 20:59:39

 • profesionalac
 • Ocjena: 753
 • Registrirano: 30.11.2012
 • Poruke: 1 309
 • Zahvaljeno Ukupno: 316

Re: Od plavuša do plavuša.

Dobro došli! Klijent ima hladnu plavušu, želi boju poput ove djevojke, ja sam nova i bojim se da će biti zelenila, želim se posavjetovati s profesionalcima) recite mi koje razmjere miješati.

Klijent ima hladnu plavušu na kojoj razini? Što želite? U brojevima. Na monitorima sve imaju različite boje. Na kojem brendu radite?

15 Odgovori Oksana Yazubovich 24. rujna 2013. 09:02:11

 • član
 • Ocjena: 11
 • Registriran: 17/11/2012
 • Postova: 11
 • Zahvaljeno Ukupno: 1

Re: Od plavuša do plavuša.

Pozdrav, molim vas recite mi ako stavite 7,76 zelene boje na žutu kosu koju boju i na kojem postotku da je obojite kako biste dobili lijepu tamnu hladnu nijansu.

16 Odgovor Eugene Alyshev 05/12/2014 11:01:51

 • pridošlica
 • Ocjena: 11
 • Registriran: 05/12/2014
 • Postova: 3

Re: Od plavuša do plavuša.

Pomozi mi Bio sam melirovannaya, žućkasto se pojavio na nekim pramenovima i obojio sam kosu s Estelle anti Elow, na fotografiji koja je ispala !! crvena, tako da nema zelenila ili ljubičaste boje, tako da se ne pojavljuje žutilo

17 Odgovor od Novikova Olga Ivanovna 05/12/2014 22:28:22

 • posrednik
 • Ocjena: 796
 • Registrirano: 01.06.2010
 • Poruke: 1 537
 • Zahvaljeno Ukupno: 288

Re: Od plavuša do plavuša.

Pomozi mi Bio sam melirovannaya, žućkasto se pojavio na nekim pramenovima i obojio sam kosu s Estelle anti Elow, na fotografiji koja je ispala !! crvena, tako da nema zelenila ili ljubičaste boje, tako da se ne pojavljuje žutilo

Evgenia, jeste li vi klijent ili početni frizer? Gdje je fotografija o kojoj pišete?

18 Odgovor od Eugene Alyshev 05/13/2014 09:38:54

 • pridošlica
 • Ocjena: 11
 • Registriran: 05/12/2014
 • Postova: 3

Re: Od plavuša do plavuša.

Ja se slikam

19 Odgovori Elena 05/13/2014 15:34:06

 • profesionalac
 • Ocjena: 632
 • Registriran: 22.11.2011
 • Poruke: 817
 • Zahvaljeno Ukupno: 276

Re: Od plavuša do plavuša.

Prije bojenja korijena od 3 cm 7 lv.
Konstanta boje
9,4 + 8,16 + 7,4 + 0,11 + 0,88 + 6% korijena, 9% -dugo1: 1
10 g + 20 g + 20 g + 3 cm + 1 cm = to je rezultat.

20 Odgovor Anastasia Sivukha 13.5.2014. 16:55:18

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 22.01.2014
 • Poruke: 29
 • Zahvaljeno Ukupno: 10

Re: Od plavuša do plavuša.

Boja nije ništa, ali nije jasno zašto ste bili 9% obojenih u dužini. Hvala vam

21 Odgovor od Elena 05/13/2014 21:03:21

 • profesionalac
 • Ocjena: 632
 • Registriran: 22.11.2011
 • Poruke: 817
 • Zahvaljeno Ukupno: 276

Re: Od plavuša do plavuša.

Boja nije ništa, ali nije jasno zašto ste bili 9% obojenih u dužini. Hvala vam

Duljina je razjašnjena, razina 8, žuto zlato, na mjestima smeđa, pa sam odlučio na 9% ukloniti sve ovo i boju na duljini tako da je svjetlija, a malo sam potamnio korijene.

Uređena Elena (05/13/2014 23:29:06)

22 Odgovor od Olge Pirozhenko 05/14/2014 20:43:54

 • profesionalac
 • Ocjena: 753
 • Registrirano: 30.11.2012
 • Poruke: 1 309
 • Zahvaljeno Ukupno: 316

Re: Od plavuša do plavuša.

Boja nije ništa, ali nije jasno zašto ste bili 9% obojenih u dužini. Hvala vam

Duljina je razjašnjena, razina 8, žuto zlato, na mjestima smeđa, pa sam odlučio na 9% ukloniti sve ovo i boju na duljini tako da je svjetlija, a malo sam potamnio korijene.

Pojašnjena baza je smanjena za 9%. Cool!

Uredio Olga Pirozhenko (14.05.2014. 20:44:21)

23 Odgovor od Elena 05/14/2014 21:18:37

 • profesionalac
 • Ocjena: 632
 • Registriran: 22.11.2011
 • Poruke: 817
 • Zahvaljeno Ukupno: 276

Re: Od plavuša do plavuša.

Boja nije ništa, ali nije jasno zašto ste bili 9% obojenih u dužini. Hvala vam

Duljina je razjašnjena, razina 8, žuto zlato, na mjestima smeđa, pa sam odlučio na 9% ukloniti sve ovo i boju na duljini tako da je svjetlija, a malo sam potamnio korijene.

Pojašnjena baza je smanjena za 9%. Cool!

Olga, znaš li čitati? Ako možeš, onda pažljivo pročitaj poruku u kojoj je opisana formula, sve je u brojkama i slovima.

Uređena Elena (05/14/2014 23:36:07)

24 Odgovor Anastasia Sivukha 15.5.2014. 10:35:44

 • član
 • Ocjena: 35
 • Registrirano: 22.01.2014
 • Poruke: 29
 • Zahvaljeno Ukupno: 10

Re: Od plavuša do plavuša.

Duljina je razjašnjena, razina 8, žuto zlato, na mjestima smeđa, pa sam odlučio na 9% ukloniti sve ovo i boju na duljini tako da je svjetlija, a malo sam potamnio korijene.

Pojašnjena baza je smanjena za 9%. Cool!

Olga, znaš li čitati? Ako možeš, onda pažljivo pročitaj poruku u kojoj je opisana formula, sve je u brojkama i slovima.

))))) Svatko može čitati, samo 9% duljine, tako da nije sasvim logično povući se! Boja je dobra, dobro ste učinili, ali podvrgavanje strukture kose moćnom% može privući snop sloja zanoktica i gubitak sjaja i gustoće.

25 Odgovor od Elena 05/15/2014 13:58:21

 • profesionalac
 • Ocjena: 632
 • Registriran: 22.11.2011
 • Poruke: 817
 • Zahvaljeno Ukupno: 276

Re: Od plavuša do plavuša.

Pojašnjena baza je smanjena za 9%. Cool!

Olga, znaš li čitati? Ako možeš, onda pažljivo pročitaj poruku u kojoj je opisana formula, sve je u brojkama i slovima.

))))) Svatko može čitati, samo 9% duljine, tako da nije sasvim logično povući se! Boja je dobra, dobro ste učinili, ali da izložite strukturu kose moćnom% može privući snop sloja zanoktica i gubitak sjaja.

A kako biste u ovom slučaju uklonili žuto-smeđu prljavštinu s duljine i zašto je nelogično podići boju od 9%, to je samo logično, ovo je jedno od pravila korištenja OX-a.
Djevojka je bila sa mnom nakon što je u salonu promijenila boju, došla je do njezine kose, počela ga osvjetljavati iz korijena, dok je koža spaljena na duljinu, samo je izgorjela, bilo je krvavih, vlažnih dijamanata. Ponovno obojenje barem na mjestima na duljini koja bi jednostavno pobjegla od mene.Slažem se da je trebala biti obojena, ali to bi rezultiralo još većom prljavštinom, nijansiranje bi se brzo ispralo i potrebno je ponovno bojati. nije otišao, ali se pojavio, klijent dovolna.V će naknadno tonirana.

Uređena Elena (05/15/2014 15:12:43)