Glavni

Frizure

Kako pletenice šiške u svinjcu - jednostavno i lijepo

Je li se vaša kosa uzdigla natrag i počela vam puzati u oči? Ili je vaša uobičajena slika već prilično umorna? Znajući kako je lijepo pletiti resicu u pletenicu, lako ćete je ukloniti i moći ćete izgledati vrlo različito svaki dan.

Francuski pletenica

 1. Pažljivo češljajte kosu i podijelite kosu na tri dijela.
 2. Vlažite ruke vodom i nanesite malo pjene ili voska na niti.
 3. Počnite tkati redoviti trik od tri niti.
 4. Nakon prvog proleta, dodajte dvije tanke niti na obje strane glave, ili samo jednu - sve ovisi o tome koliko se pigtail nalazi.
 5. Utaknite svitak u uho. Vrh je vezan tankom gumenom trakom.
 6. Francuski šiljci mogu biti vrlo čvrsti, a ruke se mogu protegnuti - to će biti lako i besplatno.

Pigtail u obliku oklopa

Kako je lijepo ukloniti šiške? Pletenica pletenice! To je vrlo jednostavno:

 1. Nježno češljajte kosu.
 2. Odvojite dio srednje širine i podijelite ga na dva dijela.
 3. Vežite ih zajedno.
 4. Prilikom ponovnog uvezivanja, na vrh oklopa dodajte tanke pramenove pramenova.
 5. Nastavite tkati do razine uha. Osigurajte vrh elastičnom trakom ili zamotajte.

Tanki pljunuti rubovi

Još jedan sjajan način da brzo i jednostavno uklonite šiške. Glavna prednost takvog ražnja može se nazvati sposobnost prilagođavanja njegove debljine i visine. Izvodi se na isti način kao i francuski konus. Takvo tkanje se može nastaviti cijelom dužinom ili dovesti do uha i sakriti vrh unutar.

1. Nježno češljajte i češljajte kosu u duboku bočnu razdjeljak.

2. Odvojite mali dio kose u sredini.

3. Počnite tkati pletenicu s tri pljuvačke.

4. Pričvrstite tanku kosu kose na gornju traku. To se mora ponoviti nakon svakog proleta. Pletite donje niti pletenice na uobičajeni način, bez dodavanja bilo čega. Rezultat je tanak pletenica u obliku rubova.

5. Završite tkanje blizu uha ili ga dovedite do kraja kose i učvrstite gumicom.

Kako vam se sviđaju ove opcije?

Obrnuti pletenica

Kako staviti pletenicu u pletenicu tako da je to upravo suprotno? Dovoljno je ovladati tehnikom francuskih pletenica, onda će to biti mnogo lakše.

 1. Češljajte pramenove sa češljem, stavite ih sa strane i uzmite komad kose u sredinu šiške.
 2. Podijelite ga na tri dijela.
 3. Počnite pletenicu uobičajenog kosa, uvlačeći pramenove unutra.
 4. Nakon prvog proleta, dodajte labave bočne uvojke.
 5. Nastavite tkati uz čelo. Vezite vrh gumenom trakom.

Vrlo originalan način, savršen za dobro uzgojene niti. Prekrasni boho boji je u stanju prikriti nedostatke kvadratnih i okruglih lica.

 1. Češalj i dio sa strane.
 2. Za tkanje boho pletenice, morate uzeti tri komada - regrown kosu i dva duga pramenova.
 3. Napravite prvi prolet kao običan kikot.
 4. S sljedećim vezama postupno dodavajte uvojke samo s vrha. Tkanje takvog ražnja može biti vrlo usko ili jednostavno i besplatno.
 5. Nastavite tkati do razine uha. Vezite vrh gumenom trakom.

Idealan čak i za tanku kosu.

 1. Češljajte pramenove i pramenove ispred sebe. Nježno ih češljajte.
 2. Podijelite hrpu na tri jednaka dijela.
 3. Bacite ih natrag i počnite plesti na uobičajeni način.
 4. Za sljedeći prolet, morate dodati slobodne strane kovrče.
 5. Vežite ražanj i pričvrstite ga na stražnju stranu glave.

Bit će vam zanimljivo: kako za pet minuta pletiti bang od čvorova-ušica

Sada svatko od vas zna kako lijepo plesti šiške. I kako bi ga bolje, koristiti pribor - svježe cvijeće, ukosnice, vrpce ili ukosnice.

Pljuni na šiške. Kako plesti šiške: lekcije na fotografiji

Smatra se da pletenica može biti pletena samo na dugoj kosi, ali stilisti su odavno uvjereni u suprotno. Čak i na jednostavnim prascima, možete prikazati nešto izvanredno.

Jedan od najjednostavnijih načina je svitak. Šiške pramenova odgovaraju gotovo svakoj frizuri. Kao rezultat toga, možete stvoriti pravo remek-djelo.

Pletenica za kosu različitih duljina

Glavna prednost pletenice na bangs - kombinacija s bilo koje duljine kose. Dužina praska je ovdje važna. Ako je kosa kratka, onda će Boho pletenica učiniti. Ova metoda će vam pomoći da podignete kosu s očiju. Tkati se uklapaju na čipkastu oblogu oko lica duž cijele linije kose.

Za vlasnike duge kose postoji više načina za tkanje pletenica. Jedan od njih - steznik, zbog kojeg se kosa s čela može ukloniti.

Francuski bangs - plemenitija verzija, nalik na kolut ili vijenac. Pletenica je pričvršćena ukosnicom, na primjer, u obliku cvijeta.

Jedan od zabavnih načina za tkanje pletenice na dugoj kosi je francuski vodopad. Ako nemate vremena za styling dugu kosu, onda možete pletenica jednostavan stilski pletenica na rubu kose. Za stvaranje volumena možete opletati pletenicu naprotiv.

Načini tkanja šiški

Kako bi naučili kako tkati pletenicu, stilistima se savjetuje da prvo pokušaju s drugima, ali osim toga trebate znati određenu tehniku.

Pljuni na šiške. Za pletenicu kao što je pletenica, najprije morate podijeliti kosu na tri dijela. Prvi dio se sastoji od bangs, drugi je dodao pramen dugu kosu, a treći - potpuno dugu kosu. Kada tkanje pletenica, a zatim naizmjence pleten pramenove bangs i niti iz vrha.

U isto vrijeme morate rastegnuti kosu. Kada je pletenica pletena, pričvršćena je ukosnicom na frizuru. Ova pletenica pogodna je za bilo koji stil i frizuru. Poseban učinak je pletenica utkana u rep ili školjku.

Francuski bangs izgledaju vrlo lijepo. Možda je zbog toga ova pletenica složenija u izvedbi. Napravite takvu pletenicu, postupno uvlačeći u nju pramenove kose s obje strane. U isto vrijeme morate stalno rastezati kosu. Da bi frizura postala voluminoznija, lagano izvucite pramenove iz pletenice. Tako tkati pletenica može biti s tankom kosom. Kosu se može načiniti i na glavi kose i na tjemenu.

Ako možete tkati jednostavan pletenica, a zatim nositi s pletenica naprotiv. Suština takve kose je da je utkana u tkalačke niti ispod njih. Iz šiška pramenovi u pletenicu postupno su pleteni, a zatim se iz krune dodaju pramenovi glavne kose. Ova pletenica izgleda jako svijetlo.

Kako plesti šiške

Za pravilno pletenje šiške, morate zapamtiti nekoliko pravila. Glavni savjeti tkanja pletenice uključuju sljedeće.

Prvo, kosa je podijeljena na niti, obično na tri.

Drugo, za tkanje jednostavne pletenice uzima se samo bang kosa, a za kompliciranu pletenicu povezuju pramenove šiški i osnovnu kosu. Tkati takvu pletenicu početi s bangs, i završiti s kombinacijom bangs i dugu kosu, također je moguće prenijeti pletenice na glavnu frizuru.

Treće, nit za pletenice, važno je uvijek povući. Inače, pljuvačka neće dobro držati i izgledati neuredno.

Pravila su tkanje šiški-pletenica

Prvo, gotovi pletenicu treba popraviti. Ako se pletenica nastavi u frizuri, ona se fiksira na stražnjoj strani, čime se stvara okvir. Uz kratku kosu, bočne pletenice pričvršćene su na stranu, na primjer, uz pomoć prikrivenosti, što će dati prirodnost. Akcent može dati prekrasnu ukosnicu.

Drugo, uska pletenica može biti bolje. Blago povlačeći kosu u pramenove, pljuvati dajte volumen.

Treće, prije tkanja pletenice, kosa mora biti češljana, a sve što je potrebno za izradu pletenice treba biti pri ruci (na primjer, češalj, ukosnice, elastika).

Tajne tkanja praska

Glavna tajna tkanja bangs - odaberite željenu opciju u skladu s tipom osobe.

Nakon toga morate izvršiti sljedeće korake.
1. Prvo, kosu treba oprati i isprati. Kosu treba brisati ručnikom i malo sušiti sušilom za kosu, nakon čega se nanosi pjena, pjena ili gel.

2. Kosa je dobro počešljana i podijeljena u dva dijela. Prvi je kosa praska, druga je veza praska i dugih niti, a posljednja je kosa s vrha glave.

3. Pletenica je utkana uglavnom uvijek ista - u određenom slijedu. Prvi dio pokriva drugi, a treći ga pokriva. Za svaku novu cjedilu morate dodati dlaku iz bangsa ili dugih kovrča dok ne istekne.

4. Kada pletenica završi sa šiškama, fiksira se na kraju čela. Ako se pletenica nastavlja na trošak kose s krunice, može se pričvrstiti na leđa, pletenica u rep ili ukrašena vrpcom.

5. Kad završite tkati pletenicu, ona se mora fiksirati, nužno se lakirati.

6. Pletenica ukrašena na zahtjev.

Pribor za pletenice na šiškama

Da biste stvorili svjetliju, ili, obrnuto, nježniju sliku, kosa može biti ukrašena. Na primjer, vrpca je utkana u pletenicu kojom je kosa vezana. Osim toga, cvijet može biti izrađen od tankih niti pletenica i vrpci.

Za veći učinak, pletenica bi trebala biti učvršćena pomoću skrivenog kamenja ukrašenog kamenjem. Ali ukosnice s cvjetovima izgledaju povoljno na dugoj kosi. Ne samo da će pričvrstiti pletenicu, nego i ukrasiti kosu.

Međutim, prije nego što odaberete željeni dodatak, potrebno je odrediti njegovu funkcionalnu ulogu. Za fiksiranje pletenice dovoljno je koristiti ukosnice koje odgovaraju boji kose. Ako trebate dodati sjaj vašoj kosi, onda je trebate ukrasiti svijetlim ukosnicama i vrpcama. Takav nakit upotpunit će sliku i učiniti je jedinstvenijom.

Vidite li pogrešku? Odaberite ga i pritisnite Ctrl + Enter

Kako lijepa pletenica šiške u pletenici: jednostavni i učinkoviti načini

Znati kako plesti šiške, to je korisno za svaku ženu. Ponekad se morate riješiti ovog elementa šišanja. Ako su pramenovi jednostavno osigurani ukosom ili stavljeni iza uha, tada izgled nije organski i ženski kao u slučaju tkanja. Još jedan važan i ispravan izbor ražnja, s obzirom na vanjske podatke, postojeći format bangs. Sve nijanse tkanja šiške razmotrite u nastavku.

Zašto pleten bang

Uklanjanje šiške s lica potrebno je iz raznih razloga. Najčešće se zove:

 • potrebu za uklanjanjem smetnji;
 • želja za privremenim vanjskim promjenama, raznolikost;
 • vizualno poboljšanje slike kada rastu bangs.

Duge niti jedne osobe često žele biti uklonjene kada se bave sportom, rade odgovorno i opuštaju se na moru. Bangs privremeno ometaju, nema potrebe da ga se u potpunosti riješi.

Često želite promijeniti sliku za značajan događaj. Iako su žene sklone redovitim promjenama raspoloženja, popraćene vanjskim promjenama. Povremeno mijenjati frizuru ima dame, vodeći aktivan stil života. Ponekad je prisutnost ljudi samo smeta.

Odmah se riješite skraćene dlake na licu, u slučaju takve želje, neće raditi. Kovrče će morati rasti. Duge niti ometaju, ne izgledaju uvijek estetski ugodno u strukturi frizure. Privremeno uklonite bangs potrebno za izvođenje neuspješnih frizura.

Odabir formata tkanja

Lice uokvirenog usta je neobično. Slika dobiva nježnost i romantiku. Kosa savršeno naglašava ženstvenost. Stoga je preporučljivo napraviti styling s kosom na licu svakoga tko nastoji omekšati izgled.

Format pigtail-a se bira na temelju duljine pramenova praska. Duga, srednja kosa će omogućiti da se igra fantazija. Broj opcija za kratku kosu je ograničen.

Format tkanja također ovisi o obliku lica. Chubby dame mogu ukloniti bangs leđa, obavljanje bulk tkanja iz lica. Također pogodne opcije sa strane. Vlasnicima istegnutog ovala to nije dopušteno. Za žene s trokutastim licem, bolje je napraviti asimetrični pigtail glatko ide unatrag, a za vlasnike kvadratnog ovalnog da ide dolje.

Korištenje frizura s tkanjem, uključujući niti pramenova, nije ograničeno dobi. Pigtail styling na licu je dobar za djevojčice, odrasle žene.

Polaganje će vam omogućiti stvaranje različitih slika za svaku prigodu. Pljunuti na osobu, nastavljajući cijelom dužinom ili završavajući s repom, bit će izvrsna osnova za frizuru u poslovnom stilu. Svečano raspoloženje stvorit će pletenice, koje će kulminirati snopom ili složenom strukturom pletenica ili drugih elemenata kose.

Mogućnosti tkanja

Kratak udarac u pletenicu je problematičan. Kratki lanci opasnosti izlaze iz tkanja, narušavajući cjelovitost strukture. Raskuštrana kosa ne izgleda vrlo privlačno. Da biste spriječili negativne promjene u stylingu pomoći će ispravan izbor sheme tkanja. Najbolja opcija bila bi francuska pletenica ili spiklet s povećanim prianjanjem na šiške.

Varijanta se često naziva boemska ili boho pletenica. Tkani element mora biti od tri trake, od kojih dvije - skraćene niti blizu lica. Tkanje se preporuča da se učvrsti. To će osigurati čvrstoću konstrukcije. Pljunak nije nužno izveden. Možete stvoriti frizuru od nekoliko elemenata, kombinaciju slobodnih niti i pletenica.

Klasična pletenica izgleda dobro na šiške srednje duljine. Tkanje se obično izvodi na uho, osiguravajući strukturu. Opcija je uspješno kombinirana s tekućom kosom.

Vijeće. Ako se pramenovi pramenova postupno povežu s dugim bravama glavne mase frizure, tada je stvarno moguće napraviti cjelovitu strukturu u obliku pletenice, tkane školjke ili košare oko glave.

Prisutnost dugih bangsa omogućit će vam da odaberete bilo koju vrstu tkanja. Popularna opcija u obliku besplatnih obrnutih pletenica. Grupno tkanje uvijek izgleda sjajno. Od duge glave kose doista stvaraju moderan dizajn. Ispostavit će se da napravi pletenicu ili tkanje vrpce u pletenicu.

Upute korak po korak

Pletenica pletenice šiški pod silom svake. Rad na stylingu ne zahtijeva visoku vještinu. Dovoljno je odabrati pravi uzorak tkanja, prakticirati u oblikovanju strukture. Potrebno je 5-10 minuta slobodnog vremena za rad, tanak češalj, silikonska guma ili nevidljivost da se fiksira pletenica, lak za učvršćivanje frizure.

Za pljuvanje na kratkom prasku pridržavajte se sljedeće tehnologije:

 1. Kosa se tretira s malom količinom laka.
 2. Na početku pletenice razlikuju se tri niti, od kojih su dvije uzete iz šiške, a ostatak od ukupne količine kose.
 3. Trake kovrče počinju se preplitati klasičnom tehnologijom.
 4. Susjedni pramenovi postupno se dodaju svitku. Kosa se postavlja na vrh, tka je gusta.
 5. Pigtail je gotov i učvršćen u području uha. Spajanjem dugih niti realno je dovršiti element željene duljine.
 6. Frizura se preporučuje pažljivo popraviti lak.

Iz duge glave kose u zoni šiške ispada da se napravi volumen pletenice. Dopušteno je isprobati kosu srednje duljine. U ovom slučaju, ne preporučuje se snažno rastezanje segmenata tkanja. Prilikom izvođenja ražnja slijedite sljedeće upute:

 1. Tanke, nestašne niti preporučuju se unaprijed posuti lakom.
 2. U području krune nalaze se 3 niti. Jedan od bendova je preuzet iz volumena praska.
 3. Pramenovi su utkani u pletenicu pomoću inverzne tehnologije elementa. U ovom slučaju, pramenovi se spuštaju. Dopušteno je izvesti klasično ili francusko obrnuto tkanje.
 4. Pigtail besplatno. Komadići se rastežu kako bi postigli volumen, prozračnost strukture.
 5. Kompletno tkanje na odgovarajućoj razini. Pigtail je fiksiran elastičnom trakom. Dopušteno je koristiti prikrivenost.
 6. Preporuča se posipati gotov dizajn lakom.

Pigtail je dopušteno dodatno ukrasiti nakitom. Tkanje se preporuča organski kombinirati s uobičajenom frizurom.

Video: 5 načina za uklanjanje praska.

Video: pletenica šiški.

Za i protiv

Očigledan plus pletenice: mogućnost privremenog uklanjanja niti s lica. Frizura će eliminirati niz zadataka, čije rješenje nije uvijek moguće na druge načine. Stil je praktičan, svima odgovara.

Nije uvijek moguće pletiti osobu u pletenicu. Pogotovo ako su niti kratke, a iskustvo samog tkanja nije. Za stvaranje prekrasne slike trebate pažljivo razmotriti strukturu kose.

Primjeri zvjezdica

Tkanje, koje sadrži niti praska, često se nalazi u strukturi slavnih frizura. Opcija - sjajan način za brzu promjenu slike. Za nekoliko minuta moguće je pretvoriti demona u anđela, postati gotovo neprepoznatljiv. Postavljanjem povremeno nastupaju Jennifer Aniston, Paris Hilton, Jessica Alba, Kerry Keegan, Scarlett Johansson, Gwen Stefani i mnoge druge zvijezde.

Jennifer Aniston i Paris Hilton

Jessica Alba i Gwen Stefani

Pletenica u pletenici je pucketanje. Styling opcija uklanja razne probleme s kosom. Metoda je uspješna za mnoge, razumno tražene. Pletena bangs omekšava izgled, daje stilski izgled.

Kako plesti šiške: 7 učinkovitih načina

Bangsi pomažu u naglašavanju osobitosti lica i skrivaju njegove mane. No događa se da je previše narasla i ometa se. Desilo se da sam samo umorna i želim napraviti neku vrstu raznolikosti u kosi, da stvorim novu sliku. U tom slučaju, šiške se moraju ukloniti. Najbolje od svega, ako ga stavite u pletenicu, kratku ili dugu.

BRZA ČLANKA NAVIGACIJA

trening

 • kosa mora biti dobro počešljana;
 • bolje oprati, ali nije potrebno;
 • ako su niti nestašne, potrebno ih je tretirati sredstvom za oblikovanje, na primjer, pjenu, sprej ili serum.

instrumenti

 • Barrette, klinovi i gumene trake.
 • Češalj, bolja plastika i ravna. Četkica za postizanje ravnomjerne podjele na dijelove neće raditi.
 • Barrettes - "nevidljivi".

Metode tkanja

bičevima

Dijeleći maleni pramen na pola, isprepliću obje polovice u resama, omatajući ih oko sebe. Na svakom sljedećem isprepletanju dodamo preostale dijelove niti koje dolaze odozgo. Ispada da je flagellum, koji mora biti lijepo izboden nevidljivom ukosnicom ili strojnicom.

Francuski pletenica

Utkana je kao običan tip svinja. Odabrana nit se dijeli na tri jednaka dijela i tkaju pletenicu, postupno dodajući kosu s obje strane. Weave nastavite do uha i zatim popraviti ukosnica ili barrette. Možete ga ostaviti čvrsto upletene i možete lagano povući pramenove. Ispostavit će se lijepo i glasno.

Tkanje suprotno

Pramenovi pletenica trebaju biti poput francuske pletenice, samo tkanje jednakih dijelova prolazi jedna ispod druge. Pokupili smo dodatne niti, uključujući i vrh glave, i zamotali se unutra. Možda zbog kratke kose. Ali takva pletenica izgleda originalnije i ljepše, ako je ispletena iz dugih niti.

Boho ili "boemska pletenica"

Izvorna asimetrična metoda lateralnog tkanja. Prikladno za povlačenje pramenova. Uz pomoć boho, možete sakriti nedostatke previše okruglog ili četvrtastog lica.

Za pletenje "boemske pletenice" potrebno je podijeliti kosu na tri jednaka dijela. U prvoj cjedilu nalazi se prasak, u drugom se dodaje duga kosa, a treća je potpuno duga. Weaving pletenica, postupno dobiti brave od vrha glave. Prekrasno zbijeno tkanje, spušteno na uho, u kombinaciji s labavim uvojcima. Moguće je popraviti kosu s ukosnicama.

Dvostruka pletenica

Odvojite kosu od boka i češljajte resicu u stranu. Zatim ga postavite češljem naprijed i izrežite ga na pola, gore i dolje. Podijelite svaku polovicu na tri niti i počnite tkati bradavice. Uzmite pletenice paralelno s pletenim ušima, ojačane gumenim trakama i zakoljajte ostale niti.

Pljuni iza

Potrebno je češljati prednje i središnje trake naprijed, na oči. Podijelite srednji dio na tri jednaka dijela. Sada ih prebacujemo natrag i tkamo poput obične pletenice. Postupno okrećite slobodne bočne niti. I tako, sve dok sva odabrana kosa ne bude pletena. Ostaje da se karika zaveže gumicom i zabode ga u stražnju stranu glave.

Tanka pletenica

Ekstravagantna vrsta tkanja, kada tanki rub pletera prolazi niz njezin rub. Tkani smo točno kao francuska verzija šiški, ali se pramenovi dodaju isključivo na vrh, a donji režnjevi moraju biti isprepleteni i ostavljeni kao što su.

Lijepo pletena kosa kao element kose prikladna je za poslovne događaje i samo za svaki dan. Ostatak kose može biti uvijen u uvojke ili staviti u strogi službeni stil.

Uz pomoć tkanja, lako možete preinačiti u svoju sliku ili maskirati nedostatke u vašem izgledu. Sve ove opcije mogu se izvesti i dobro izgledati i na kosi bez bangsa. Dovoljno je odabrati dijelove kose koji bi trebali biti čelo i pletenica od njih.

Kako je lijepa pletenica?

Tkanje kose postalo je vrlo moderno. Kosu možete kositi uredno i udobno za svakodnevni život, radnu okolinu i svečane događaje. Ako su vaše šiške narasle i ne želite ih ponovno rezati ili samo želite izvaditi iz čela neko vrijeme, možete ih tkati koristeći različite vrste tkača. Za kosu ne izgleda neuredan, najprije morate biti sigurni da vaša kosa postaje poslušan tijekom tkanja, možete koristiti mousse, gelovi, pjena za styling kose. Važno je razmotriti mogućnosti samog tkanja na kratku frizuru.

Pravila tkanja

Za postizanje željenog rezultata morate se pridržavati sljedećih jednostavnih pravila:

 • potrebno je dobro oprati i osušiti kosu; ako imate kovrčavu kosu, koristite okrugli češalj kako biste ih poravnali ili izravnali ravnim željezom;
 • tijekom pranja koristite dodatne proizvode za kosu, kao što je balzam ili maska ​​za sprečavanje zapetljavanja; zadržati frizuru, a kratka kosa ne izlazi, prije pletenja, nanesite pjenu ili pjenu ili nakon lakiranja;
 • nježno očistite kosu, kao pomoćni alat trebamo samo tanak, bolji plastični češalj sa šiljastom drškom;
 • važno je ne zaboraviti redoslijed tkanja za svaku od preporučenih metoda, jer svako od njih zahtijeva pričvršćivanje pomoću klinova ili elastičnih traka;
 • Koristite dodatke kako biste naglasili frizuru ili osvijetlili izgled.

Pletenice na prasku (15 fotografija): kako ukloniti rastući prasak

Jednostavan način da malo promijenite je uklanjanje praska. Osim toga, to je osobito istinito kada je vrijeme mokro (nakon svega, onda kosa postaje nestašna i netko se strši). Kako se nositi s nevoljama - pletiti pletenicu iz praska. Usko tkanje će trajati cijeli dan. Bangs, položen u pletenicu, pomoći će da se brine i za kosu i za kožu lica. Slijedi nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se nosite s tim zadatkom.

Obratite pozornost na dužinu praska

Nemojte misliti da smo dosadni, duljina je doista važna... kada se radi o pljuvanju ražnja. Šiške kratkih ili srednjih čela nisu pogodne za tkanje. U takvim slučajevima, obruč bi bio najbolje rješenje. Udarci, ranjeni u stranu, bili bi idealni za ražanj, ali će i debela šiška do obrva ili dulje.

Ne stavljajte šiške ako nije jako dugo.

Iako će poravnavanje kose pomoći da se lakše nosite s kaosom na glavi nakon spavanja, nije osobito korisno za tkanje pletenice na šiškama do obrva. Prilikom ravnanja, privremeno mijenjamo oblik proteina u kosi, uzrokujući da budu u ravnom položaju. I najvjerojatnije ne želite da imate sitne pletenice, obješene ledenice na čelu... Ako vam je bang uklonjen u stranu, onda će vam jednostavno ravnanje pomoći da bolje uredite kosu. U pravilu, pletenice su najbolje pletenice na neravnoj kosi, koja će dobro zadržati oblik.

Navlažite kosu ili nanesite tijesto.

Ako kratku kosu navlažite ili nanesete poseban proizvod, pomoći će vam da utkate fine dlačice u pletenicu tako da ne izlaze. Rad s malim pramenovima je vrlo težak, pa će vam ova metoda pomoći da lakše držite kosu u rukama.

Ili osušite kosu natrag

Možda više volite pletenicu na suhu kosu - nema problema, u tom slučaju predlažemo da osušite šiške natrag. Sjećate li se da smo razgovarali o privremenoj promjeni oblika kose? Stavite bangs natrag i usmjeravanje struje toplog zraka na nju, pokrenite češalj kroz njega.

Pletenica

Ova opcija je idealna za bočne resice. Ovim aranžmanom izvest ćemo francusku pletenicu, zgrabivši pramenove s jedne strane. Nakon završetka pletenice na strani, početi od korijena i pletenica pletenicu na uho. Sakrijte vrh iza uha i pričvrstite ga nevidljivom olovkom, kako bi pletenica izgledala kao obruč. Ukosnica prekriva kosu. Pletenicu možete napraviti gustom kako želite. Opuštena pletenica će djelomično zatvoriti čelo, a čvrsto će sakriti činjenicu da obično imate prasak. Međutim, za stvaranje izgleda obruč nije potrebno. Žice možete vezati gumenim trakama, zbog čega ćete imati lijepu pletenicu s repom. Pletenicu možete vezati do kraja ili zaustaviti u blizini uha, a zatim okretati ili obrnuto ispraviti preostali dio. Ovaj aranžman pruža široko polje za eksperimentiranje.

Vijenac pljuvačke Constance Jablonski

Želite li se nositi s malim dlačicama?

Kada tkanje pletenice iz dugih niti, male dlake izbijene stvaraju veliki problem. Možete ih sakriti nevidljivim ukosnicama ili upotrijebiti gel za oblikovanje ili voštani fondant kako biste usidrili "neposlušne izbjeglice". Većina proizvoda postaje dosadna kada se osuši, tako da ne morate brinuti da će vaša kosa izgledati prljavo i masno.

Dvije francuske pletenice od bangsa

Možete pletenicu dvije francuske pletenice ako imate dugu lateralnu resicu. Češljajte kosu natrag, a zatim nanesite na nju serum za oblikovanje ili ga ispušite sušilom za kosu tako da će pramenovi zauzeti željeni položaj. Oko korijena trebat ćete tkati pletenice, hvatati male niti i postupno ih dodavati novim kako bi se cijeli prasak prevukao u frizuru.

Ruby Rose pokazala je kako pobijediti kratku frizuru: napravite tanke, guste francuske pletenice s obje strane, povezujući ih na stražnjoj strani glave (ako vam je kosa dovoljno duga), ili ih samo izbodite nevidljivim iza.

Kako pletiti prasak (36 fotografija): originalni i jednostavni načini u uputama korak po korak

Zapravo, postoji više od jednog razloga zašto djevojčice počinju tražiti odgovor na pitanje: kako pletite pramen? Među njima se može primijetiti sljedeće: rastuća šiška su snažno narasla, ometaju se ili su umorni. Kao rezultat toga, postoji želja da promijenite svoj imidž, proširite kosu, otvorite vaše čelo.

Pletenica je simbol ženske ljepote, na sliku donosi nježnost i romantiku, pa ćemo vam sada ispričati o popularnim tehnikama tkanja.

Tkanje pletenica je sjajan način za uklanjanje dosadnih šiški i otvaranje čela

Načini tkanja šiški

Obojene pletenice mogu učiniti vašu sliku nježnom i romantičnom.

Ažurne pletenice su kombinirane s bilo kojom duljinom kose, ali u ovoj situaciji dužina praska ima veliku ulogu. Djevojke s dugim kovrčama imaju najviše mogućnosti da izraze svoju maštu, vlasnici kratkih dlaka manje su sretni, jer ne predviđaju takvu raznolikost u načinima stvaranja pletenica. Pogledajmo najpopularnije opcije tkanja.

Pljuni "Bohemian" ili boho

Pigtail u ovom stilu vam omogućuje da tkati čak i vrlo kratke niti

Nikada se više nećeš pitati kako pletiti kratki prasak, ako barem jednom napraviš tu frizuru. Ova instalacija izgleda vrlo impresivno, ali je vrlo jednostavna za izvođenje.

Počnimo stvarati boho:

 1. Češljajte pramenove. Prije utkivanja kratkog praska u pletenicu nanesite neke proizvode za oblikovanje. To je potrebno kako bi frizura zadržala svoj oblik duže.

Visokokvalitetan alat za pričvršćivanje pramenova produžit će polaganje: na fotografskoj pjeni iz «TAFT»

 1. Morat ćete uzeti tri male niti s obje strane. Prvi bi trebao biti iz praska, drugi opet iz njega, treći - potpuno iz dugih uvojki.
 2. Kada razdvojite početne niti, možete početi tkati. Prema tehnici izvršenja boho podsjeća na standardnu ​​francusku pletenicu.
 3. Prepletanje učiniti na vrhu, naizmjenično dodajući na jednoj strani kratke pramenove bangs, a na drugoj - dugo od vrha glave.
 4. Pletenicu možete popraviti odmah kada vrh dođe do uha, a možete i dalje tkati i stvoriti lijepu školjku s kosom.
 5. Popravite svoj "remek-djelo" lak.

Obratite pozornost!
Tijekom tkanja nit mora nužno biti rastegnuta, jer kratki dijelovi kose mogu ispasti iz labave pletene pletenice i uništiti cijelu frizuru.

Francuski pletenica

Francusko tkanje pletenica savršeno je za dugu i srednju kosu

Francuski pletenica je najbolji način da pletite prasak sebi lijepo i jednostavno. Bohemian i French su vrlo slični jedni drugima, ali oni imaju jednu razliku. I što je to, naučit ćete nakon proučavanja tableta. Detaljan opis će vam pomoći da sami stvorite luksuzni kostim.

Pljuska sakupljena u repu izgleda elegantno i spektakularno

Francuski pletenica naprotiv

Fotografije luksuznih francuskih pletenica naprotiv

Tkanje naprotiv izgleda nešto originalnije na dugoj kosi kose, i rizik da će se kosa raspasti mnogo manje nego kad je izrađuje iz kratkih niti. Naučite kako stvoriti francuski pletenicu kako biste napravili invertiranu verziju vlastitim rukama. Jedina razlika je u tome što se pramenovi dodaju na obje strane i isprepleteni od dna, a ne od vrha.

Tkanje se može nastaviti do krajeva kose, ne ograničavajući se samo na šiške

Savjet!
Kosa može biti napeta, ali malo pahuljasta frizura izgledat će mnogo ljepše i voluminoznije.
Da biste to učinili, samo trebate uzeti žice u ražnju i povući ih malo.
Da biste stvorili romantičnu sliku, krajevi frizure mogu se pričvrstiti barretom s prekrasnim cvijetom.

Pljunuti natrag

Spit back vam pomaže da brzo i jednostavno otvorite vaše čelo

Još uvijek ne znate kako možete jednostavno i jednostavno pletenice? Svakako biste trebali pokušati vratiti tkivo.

Pokreni sve bez pogrešaka, slijedite ove korake:

 1. Očistite svoje pramenove. Odvojite dio kose na sredini čela.
 2. Iz tog uvojka napravite tri ravne niti koje počinju tkati poput običnog kikice. U procesu rada tkaju male labave niti, krećući se prema kruni.
 3. Možete prestati plesti u labav pramen čim bangs su nestali, ili možete nastaviti dodavati kosu dok ne dođete do vrha glave.
 4. Nastavite tkati koristeći uobičajenu tehniku ​​pletenice bez dodavanja niti.
 5. Zavrnite kraj takve pletenice s tankom prozirnom elastičnom trakom.
 6. Ispravite rezultat rada s lakom.

Okvir za finu pletenicu

Frizura, izrađena u ovom stilu, ne samo da će otvoriti čelo, već će i savršeno naglasiti ovalno lice

Na taj ćete način moći otvoriti čelo i dati originalnost slici. Prije tkanja bangs u ovom pletenica, morate vježbati na nekoga, jer od prvog puta za stvaranje takve frizure za sebe možda neće raditi.

Tehnologija takvog tkanja slična je francuskom načinu s prepletanjem niti na vrhu. Razlika je u tome što se pramenovi dodaju samo s vrha kose, a donji dio pletenice treba ostaviti netaknut. Krajevi frizure mogu se vezati neupadljivom elastičnom trakom ili lijepo učvrstiti uz pomoć originalne kopče za kosu.

Savjeti za tkanje praska

Kako biste uvijek bili zadovoljni manipulacijom vaše kose, naučite nekoliko važnih pravila:

 1. Tijekom tkanja uvijek tkajte niti. Ako napravite slabu pletenicu, ona se neće dobro držati i vrlo brzo će se raspasti.
 2. Budite sigurni da ste pričvrstili završeni pigtail. Ako ne uđe u frizuru iz cijelog dijela kose, onda možemo tkanje popraviti sa strane uz pomoć Invisiblesa (cijena takvog pribora je oko 30 rubalja po pakiranju). Elegantnije ukosnice također se mogu koristiti za stvaranje posebnog naglaska na slici.
 3. Prije početka manipulacije kovrčama treba ih pažljivo češljati.
 4. Stavite potrebne alate (češalj, ukosnice ili gumicu) blizu sebe, kako biste uvijek mogli uzeti ono što vam je potrebno u procesu stvaranja stila.

Čelo možete otvoriti uz pomoć šarmantnih tehnika pletenja.

zaključak

Detaljno smo rastavili kako pletiti pletenicu na samom prasku, tako da sada možete jednostavno dodati malo raznolikosti vašoj slici. Nesumnjivo, to će vam pomoći da detaljnije proučite mogućnosti tkanja na šiškama koje su predstavljene u ovom članku. Ako još uvijek imate otvorena pitanja o ovoj temi, slobodno ih možete pitati u komentarima.

Kako pletiti prasak (36 fotografija): originalni i jednostavni načini u uputama korak po korak

Zapravo, ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg djevojke počinju pronalaziti odgovor na pitanje: kako lupiti vaš kikot? Među njima se može primijetiti sljedeće: rastući prasak je vrlo rastao, ometan ili umoran. Kao rezultat toga, postoji želja za promjenom vlastite slike, mijenjanjem frizure, otvaranjem čela.

Naime, pletenica je amblem ženske ljepote, donosi sliku i romantičnost, jer ćemo vam u ovom trenutku ispričati o najboljim tehnikama tkanja.

Tkanje pletenice - lijepa metoda za uklanjanje dosadno bangs i otvoriti čelo

Metode tkanja šiški

Openwork pletenice mogu učiniti vašu sliku ljupkom i romantičnom.

Oplemenjene pletenice pomiješane su s bilo kojom duljinom kose, ali u ovoj situaciji šiške igraju veliku ulogu. Najviše od svega, djevojke s dugim kovrčama imaju sposobnost izražavanja svoje mašte, vlasnici kratke frizure bili su dovoljno sretni, jer ne predviđaju takav kontrast u metodama stvaranja pletenica. Pogledajmo najpopularnije opcije tkanja.

Pljuni "Bohemian" ili boho

Pigtail u ovom stilu vam omogućuje da tkati čak i vrlo kratke niti

Nikada više se nećeš zapitati kako pletiti malo, ako barem jednom napraviš tu frizuru za sebe. Ovaj stil izgleda vrlo lijepo, ali prilično uobičajeno u izvršenju.

Počnimo stvarati boho:

 1. Češljajte pramenove. Prije utkivanja malog praska u pletenicu, nanesite malo styling na njega. To je potrebno kako bi vaša dlaka ostala duže.

Visokokvalitetan alat za pričvršćivanje pramenova će produžiti polaganje: na fotografiji - pjena iz «TAFT»

 1. Morat ćete uzeti tri male niti s bilo koje strane. Prvi bi trebao biti iz praska, drugi iz njega, treći od sto posto dugih kovrča.
 2. Kada razdvojite izvorne niti, možete početi tkati. Prema tehnici izvršenja boho podsjeća na standardnu ​​francusku pletenicu.
 3. Prepletanje se vrši na vrhu, naizmjenično dodajući na jednu stranu kratke pramenove šiški, as druge - dugačku s područja vrha.
 4. Pletenicu možete popraviti odmah kada vrh dođe do uha, ili možete nastaviti tkati i koristiti je za izradu divne frizure.
 5. Popravite svoj "remek-djelo" lak.

Obratite pozornost!
Tijekom tkanja pramenovi uvijek moraju biti rastegnuti, jer ne dugi komadi kose mogu ispasti iz labavog pletenog ražnja i pokvariti cijelu frizuru.

Francuski pletenica

Francuski pletenica tkanje je super za dugu i srednju kosu

Francuski pletenica je najbolji način koji vam omogućuje da pletite prasak za sebe savršeno i bez napora. Bohemian i French su vrlo slični jedni drugima, ali oni imaju jednu razliku. I što je to, naučit ćete nakon pregleda tableta. Detaljan opis pomoći će vam da napravite pametan pigtail bez pomoći drugih.

Pljuska sakupljena u repu izgleda moderno i lijepo

Francuski pletenica nasuprot

Fotografije elegantnih francuskih pletenica nasuprot

Naprotiv, tkanje izgleda nešto originalnije na dugoj frizuri i rizik da će frizura propadati čak i manje nego kad se razvija iz malih niti. Naučite napomenu o stvaranju francuskih pletenica, kako biste napravili vlastitu invertiranu verziju. Jedina razlika je u tome što se pramenovi dodaju na obje strane i isprepleteni od dna, a ne od vrha.

Tkanje se može nastaviti do krajeva kose, ne ograničavajući se samo na šiške

Savjet!
Kosu se može zategnuti, ali će malo frizure izgledati još privlačnije i voluminoznije.
Za sve ovo samo trebate uzeti žice u ražnju i malo ih izvući.
Da biste stvorili romantični izgled, krajevi frizure mogu se pričvrstiti barretom s prekrasnim cvijetom.

Pljunuti natrag

Obrnuto pomaže da se lako i brzo otvori čelo

Još uvijek ne razumijete kako možete jednostavno i jednostavno plesti šiške? Svakako biste trebali pokušati tkati konce natrag.

Pokreni sve bez pogrešaka, slijedite ove korake:

 1. Očistite svoje pramenove. Odvojite kosu u središtu čela.
 2. Iz tog uvojka napravite tri ravne niti, koje počinju tkati poput običnog kikice. U procesu rada tkaju se u male labave niti, krećući se prema vrhu.
 3. Moći ćete završiti isprepletanje opuštenih pramenova, jer će šiške završiti i moći ćete nastaviti dodavati kosu dok ne dođete do glave.
 4. Nastavite tkati koristeći običnu tehniku ​​pletenice bez dodavanja niti.
 5. Zavrnite kraj takvog pigtail-a s uskom prozirnom elastičnom trakom.
 6. Ispravite rezultat rada s lakom.

Kružni rub oštrice

Frizura, izrađena u ovom stilu, ne samo da čini otvoreno čelo, već i savršeno naglašava ovalno lice

Na taj ćete način uspjeti u otvaranju čela i stvaranju originalnog izgleda. Prije tkanja bangs u ovoj pletenice, morate vježbati na nekome, jer od prvog puta možda nećete moći napraviti takvu frizuru.

Razvoj takvog tkanja sličan je francuskoj metodi s prepletanjem niti na vrhu. Razlika je u tome što se pramenovi moraju dodati samo iz gornjeg dijela frizure, a donji dio pletenice mora ostati netaknut. Krajevi frizure mogu se vezati neupadljivom elastičnom trakom ili se mogu savršeno fiksirati pomoću jedinstvene kopče za kosu.

Savjeti za tkanje praska

Da biste uvijek bili zadovoljni manipulacijom vaše kose, naučite nekoliko osnovnih pravila:

 1. Tijekom tkanja uvijek tkajte niti. Ako napravite slabu pletenicu, ona se neće dobro držati i vrlo brzo će se raspasti.
 2. Budite sigurni da ste pričvrstili završeni pigtail. Ako ne uđe u kosu s cijelog dijela njezine kose, onda se tkanje može fiksirati sa strane pomoću nevidljivih (cijena takvog pribora je oko 30 rubalja po pakiranju). Luksuznije ukosnice također se mogu koristiti za stvaranje posebnog naglaska u obliku.
 3. Prije manipuliranja kovrčama treba ih pažljivo češljati.
 4. Stavite potrebne alate (češalj, ukosnice ili gume) oko sebe, kako biste uvijek mogli uzeti ono što je korisno u procesu stvaranja stila.

Čelo možete otvoriti uz pomoć lijepih tehnika pletenja.

zaključak

Pažljivo smo rastavili kako pletiti pletenicu na sebi za sebe, stoga sada možete samo dodati malo kontrasta vlastitoj slici. Dakako, to će vam pomoći da detaljnije proučite opcije tkanja na predstavljenom videu u ovom članku. Ako još uvijek imate otvorena pitanja o ovoj temi, možete ih sigurno pitati u komentarima.

Kako pletenice šiške u svinjcu - jednostavno i lijepo

5 načina - kako lijepa pletenica?

Svoj rad možete poslati putem povratne informacije (izbornik iznad) za objavljivanje na web stranici u odjeljku “Vaši radovi” =)

Dobar dan Danas ću na fotografiji ispričati i pokazati kako možete lijepo pletiti šiške u situacijama u kojima je malo narasla (ili puno), a želite je lijepo položiti. Ili trebate plesti šiške za kosu, a ponekad se previše penje u oči i samo ih želi ukloniti s lica itd. Općenito, slučajevi su različiti.

To su uglavnom načini tkanja raznih pletenica na prasku i jedna jednostavna opcija kada prasak može biti pleten u obliku flagela.

Možda, s ovom opcijom i započnite. Dakle,

Metoda broj 1

Uzmite mali pramen kose na šiške i podijelite ga na dva dijela. Vežemo ih na uobičajeni način. Nadalje, tijekom drugog ispreplitanja niti i svih sljedećih, dodajemo labavu kosu bang kao tkanje na pramen koji dolazi odozgo tijekom raskrižja.

Zakačite nastali flagellum iz nevidljivih bangsa. Gotovo je. Ovo je rezultat koji možete dobiti.

Bangs ready. Za ovu opciju bangs možete pletenica snopove kose.

Metoda broj 2 Mi tkajemo francuske pletenice

Uzmi pramen kose bangs i podijelite ga u 3 dijela. Počinjemo tkati pletenicu, dodajući malo dlake s obje strane u procesu tkanja. Zapravo - uobičajeni šiljak, samo ga izvučemo iz kose i dodamo kosu glavi.

Možete ostaviti nastali spiklet, ali, jer Sada bujne i razbarušene pletenice su moderne, osim što daju veću ženstvenost slici, onda vam savjetujem da malo rastegnete pletenice. Tako dobivamo volumen.

I to se događa kao rezultat takvih jednostavnih manipulacija.

Način broj 3 Napravite pletenicu nasuprot šiške

Slično prethodnoj verziji polaganja šiški, samo, kao što znate, za ražanj, naprotiv, niti se isprepliću jedna s drugom ne odozgo, već dolje. Također, pri svakom ispreplitanju pletenica dodamo labavu kosu šiški, ponekad glave, dok se krećemo.

Možete lagano proširiti tkanje na kraju dobivenih niti u procesu dodavanja kose. Opet, možete ga ostaviti kao što je. Ali ja stvarno volim kovrčave pletenice, a kosa mi je tanka, tako da na kraju vučem svaki pramen pletenice.

I to se događa.

Nekoliko francuskih pletenica - frizura za opuštenu kosu. Za više opcija pogledajte članak - http://rukodelniza.info/publikaciya/pricheska-dlya-raspushhennyx-volos-francuzskie-kosichki-video/

Metoda broj 4 Zavrtimo francuski vodopad na šiške

Prilično zanimljiva i slatka opcija, koju rijetko vidim u životu, ali na internetu joj je posvećeno mnogo video lekcija.

Voljela sam ovu metodu i često je koristim.

Ukratko, bit je u tome što tijekom tkanja pletenice, s jedne strane, dodajemo dlaku u pramen kao tkati, kao u klasu, a na drugoj strani pletenice (pozornost!), Mi ćemo prebaciti trenutni pramen u sredinu, uzimamo malu kosu pored nje kako bismo stvorili novu cjedilu - ovdje je pomičemo u sredinu.

Razumijem da je za mnoge to potpuno nerazumljivo opisano, stoga predlažem da gledam video.

I to je rezultat koji dobivam.

Postupak broj 5

Sada je to opcija kada tanki svitak ide uz dno praska. U procesu tkanja, možete samostalno podesiti visinu šiški.

Mi pletemo po tehnici francuske pletenice, ali dodajemo pramenove samo na jednoj strani (gore) i vezujemo donje niti onakve kakve jesu. I ovaj rezultat se može dobiti.

Evo pet načina za tkanje šiški koje sam vam htio pokazati. Kao što možete vidjeti, sve je vrlo jednostavno. Možda prvi put nešto neće raditi, ali nakon nekoliko desetaka puta, to će potrajati ne više od pet minuta - i dobiti prasak iz vida.

Ako imate bilo kakvih poteškoća i pitanja, napišite sve u komentarima. Stvarno bih volio znati, kako plete šiške? Tko ima što dodati - samo ću biti sretan.

Pletenice na prasku (15 fotografija): kako ukloniti rastući prasak

Anna Lisitsina posebno za Glamusha.Ru

Jednostavan način da malo promijenite je uklanjanje praska. Osim toga, to je osobito istinito kada je vrijeme mokro (nakon svega, onda kosa postaje nestašna i netko se strši).

Kako se nositi s nevoljama - pletiti pletenicu iz praska. Usko tkanje će trajati cijeli dan. Bangs, položen u pletenicu, pomoći će da se brine i za kosu i za kožu lica.

Slijedi nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se nosite s tim zadatkom.

Fotografije blagdanskih haljina

Obratite pozornost na dužinu praska

Nemojte misliti da smo dosadni, duljina je doista važna... kada se radi o pljuvanju ražnja. Šiške kratkih ili srednjih čela nisu pogodne za tkanje. U takvim slučajevima, obruč bi bio najbolje rješenje. Udarci, ranjeni u stranu, bili bi idealni za ražanj, ali će i debela šiška do obrva ili dulje.

Ne stavljajte šiške ako nije jako dugo.

Iako će poravnavanje kose pomoći da se lakše nosite s kaosom na glavi nakon spavanja, nije osobito korisno za tkanje pletenice na šiškama do obrva. Prilikom ravnanja, privremeno mijenjamo oblik proteina u kosi, uzrokujući da budu u ravnom položaju.

I najvjerojatnije ne želite da imate sitne pletenice, obješene ledenice na čelu... Ako vam je bang uklonjen u stranu, onda će vam jednostavno ravnanje pomoći da bolje uredite kosu.

U pravilu, pletenice su najbolje pletenice na neravnoj kosi, koja će dobro zadržati oblik.

Navlažite kosu ili nanesite tijesto.

Ako kratku kosu navlažite ili nanesete poseban proizvod, pomoći će vam da utkate fine dlačice u pletenicu tako da ne izlaze. Rad s malim pramenovima je vrlo težak, pa će vam ova metoda pomoći da lakše držite kosu u rukama.

Ili osušite kosu natrag

Možda više volite pletenicu na suhu kosu - nema problema, u tom slučaju predlažemo da osušite šiške natrag. Sjećate li se da smo razgovarali o privremenoj promjeni oblika kose? Stavite bangs natrag i usmjeravanje struje toplog zraka na nju, pokrenite češalj kroz njega.

Pletenica

Ova opcija je idealna za bočne resice. Ovim aranžmanom izvest ćemo francusku pletenicu, zgrabivši pramenove s jedne strane. Nakon završetka pletenice na strani, početi od korijena i pletenica pletenicu na uho.

Sakrijte vrh iza uha i pričvrstite ga nevidljivom olovkom, kako bi pletenica izgledala kao obruč. Ukosnica prekriva kosu. Pletenicu možete napraviti gustom kako želite.

Opuštena pletenica će djelomično zatvoriti čelo, a čvrsto će sakriti činjenicu da obično imate prasak. Međutim, za stvaranje izgleda obruč nije potrebno. Žice možete vezati gumenim trakama, zbog čega ćete imati lijepu pletenicu s repom.

Pletenicu možete vezati do kraja ili zaustaviti u blizini uha, a zatim okretati ili obrnuto ispraviti preostali dio. Ovaj aranžman pruža široko polje za eksperimentiranje.

Vijenac pljuvačke Constance Jablonski

Želite li se nositi s malim dlačicama?

Kada tkanje pletenice iz dugih niti, male dlake izbijene stvaraju veliki problem.

Možete ih sakriti nevidljivim ukosnicama ili upotrijebiti gel za oblikovanje ili voštani fondant kako biste usidrili "neposlušne izbjeglice".

Većina proizvoda postaje dosadna kada se osuši, tako da ne morate brinuti da će vaša kosa izgledati prljavo i masno.

Dvije francuske pletenice od bangsa

Možete pletenicu dvije francuske pletenice ako imate dugu lateralnu resicu. Češljajte kosu natrag, a zatim nanesite na nju serum za oblikovanje ili ga ispušite sušilom za kosu tako da će pramenovi zauzeti željeni položaj. Oko korijena trebat ćete tkati pletenice, hvatati male niti i postupno ih dodavati novim kako bi se cijeli prasak prevukao u frizuru.

Ruby Rose pokazala je kako pobijediti kratku frizuru: napravite tanke, guste francuske pletenice s obje strane, povezujući ih na stražnjoj strani glave (ako vam je kosa dovoljno duga), ili ih samo izbodite nevidljivim iza.

Pletenice u "boemskoj pletenici" ili "francuskoj pletenici"

Svaki od predstavnika lijepe polovice čovječanstva morao je biti u situaciji u kojoj je malo zarasla šiška iz raznih razloga - zbog čega je teško gledati, puzati u oči ili samo željeti promijeniti uobičajenu frizuru - bilo je potrebno lijepo ih položiti bez pribjegavanja frizuri. Pigtail je najprikladnija styling opcija koja može stvoriti svijetli i stilski izgled. O tome kako pletenice šiške, koje se vrste tkanja mogu koristiti za brzo stavljanje kose, posjedujući minimalne vještine, raspravljat će se dalje.

Kosu treba pripremiti prije stylinga.

Bez obzira na to kakvu vrstu tkanja namjeravate koristiti za polaganje šiški, potrebno je izvršiti određene pripremne aktivnosti. Uostalom, želite dobiti najbolji rezultat! I tako prije no što krenemo prema planiranom:

 • temeljito češljajte kosu, bolje ako je oprana dan prije;
 • Da biste uklonili elektrifikaciju kose i spriječili njezino naknadno zapetljavanje, lagano navlažite pramenove vodom ili ih tretirajte posebnim hidratantnim sprejom.

Savjet: “Za dulje očuvanje frizure prije nego što isplete bilo koju vrstu pletenice, koristite sredstvo za oblikovanje - pjenu ili pjenu - to neće dopustiti da se pigtail postane razbarušen.”

Načini polaganja šiški

Tkanje "Flagellum". Odvojite mali dio kose blizu rastanka i podijelite ga na dva dijela. Uvijte dobivene niti jednom, ispreplićući se jedna s drugom.

Kad se drugi i sljedeći pramenovi uvijaju, svaki put odvajajte male snopove od šiški i dodajte ih na onu koja je na vrhu tkanja.

Snop dobiven nakon uvijanja pričvršćuje se pomoću "nevidljivih" ili bilo kojih drugih ukrasnih ukosnica.

Izgleda kao položena "flagellum" resica:

“Bohemian pletenica” ili “boho” tkanje je jedna od izvornih metoda za oblikovanje kose. Takva pletenica asimetrično graniči s rubom ruba, postupno se spuštajući. Tehnika tkanja "boha" nije jednostavna, ali s određenim naporima i, što je najvažnije, željom, sasvim je razumljiva za svakog vlasnika odraslih šiški. Dakle, ovladali smo tehnikom tkanja "Bohemian Spit":

 • ovisno o mjestu razdvajanja kose (lijevo ili desno) preko ruba odgovarajuće obrve, podijelite šiške i češljajte kosu u smjeru potrebnom za tkanje;
 • odvajanje cijelog svežnja, iz kojeg bi se trebala utkati boho pletenica, a ostatak kose, kako se ne bi ometalo, skuplja se u repu;
 • na rastanku, uzmite dva pramenova kose, okrenite ih zajedno, zamijenite vrh (onaj koji je bliži kosi) i dno;
 • zatim, hvatajući malu pramen na čelu, dodajte ga u gredu, koja je na dnu;
 • ponovno zamijenite gornji i donji pramen (s njim je dodan snop) i sada dodajte slobodan snop kose na drugi dio dna;
 • na taj način tkajemo boemski pigtail do razine uha, pričvršćujemo ga elastičnom trakom i nevidljivo se pričvršćujemo iza uha s nevidljivošću.

Pljuni "boho" na šiške poput gracioznog ruba

Postoji mogućnost koloskovogo tkanja šiške u boho tehnici. Za ovo:

 • razdvajajući mali pramen kose na točki razdjeljenja, podijelimo ga na tri standardna dijela;
 • počinjemo tkati uobičajenu pletenicu, sukcesivno prelazeći odvojene niti;
 • zatim, kao u uobičajenom tkanju "šiljkom", mi se zapletemo uz malu pramen kose;
 • Kad stignete do područja uha, popravite "boemski pigtail" na gornji način.

"Francuski pletenica" - jednostavan način za stvaranje nježne slike

"Francuski pletenica" na bangs - jednostavna verzija transformacije kose, stvarajući novu žensku sliku.

Ovaj stil je dobar za sve prilike kada želite izgledati elegantno, jednostavno, bilo da se radi o svečanom događaju ili romantičnom datumu.

Popularnost položenih "francuskih pletenica" danas sve više dobiva na zamahu u okruženju mladih. Ova opcija tkanja izvršava se sljedećim redoslijedom:

 • dio kose odvojen na razdjelu može se podijeliti na tri jednaka dijela;
 • Počinimo pletenice na uobičajeni način, dodajući na obje strane pramenove raspuštene kose (ali ne na vrh!).
 • Nakon što smo završili tkanje, pričvrstili smo svitak na bilo koji način koji vam je bolji - vrpcu, ukosnicu, ukrasnu gumicu i druge stvari.

Savjet: “Ovisno o željama i svrsi stylinga, možete napraviti tijesnu ili popuštenu hrpu povlačenjem nekoliko gomila. U svakom utjelovljenju ovog stylinga, dobit ćete vrlo izražajnu i lijepu frizuru. "

Danas smo pogledali tri najčešća načina polaganja šiški pletenicama. Na njihovoj osnovi, stvorite mnoge druge frizure koristeći ovu tehniku. Potrebno je ovladati osnovnim tehnikama tkanja, a cijeli proces stvaranja jednostavne i elegantne frizure trajat će nekoliko minuta.

Pletenica pletenica

Djevojka s pletenom kosom uvijek izgleda više uredno i lijepo. Ova frizura vrlo je pogodna za društvena događanja i svakodnevni život. Htio bih ovaj članak posvetiti tkanju kose, točnije svinjskom pramenu. Sve moguće ukosnice s kamenčićima ili čak s cvijećem mogu upotpuniti ovu frizuru.

Razmislite o putovanju broj jedan, tkanje pletenice na šiške

Za to nam je potrebna mala pramen kose, prirodno na šiškama.

Dalje ga je potrebno podijeliti na nekoliko dijelova, a mi počnemo tkati na uobičajeni način, a onda se već okrećemo, nešto slično klasiću.

Vrlo jednostavna i originalna u isto vrijeme.

Razmislite o načinu na koji broj dva, tkanje pletenice na šiške

Potrebno je podijeliti kosu na tri dijela i, kao iu prvom slučaju, u proces tkanja dodati kosu.

Također nadopuniti - ova frizura ne bi trebala biti mnogo zategnutija, tkati slobodno - to će dati pomp kosu.

Uzmite u obzir broj tri, tkanje pletenice sa šiškama

Slično je s onim pletenicama koje su gore opisane, samo sada ne tkamo odozgo poput običnog uha, već od dna.

Na prvi pogled, čini se da je to vrlo jednostavno, ali ovo tkanje izgleda vrlo impresivno.

Razmotrite način na koji su broj četiri, tkanje pletenice na šiške

Sada pokušajte tkati jednostranu pletenicu. Ovo je vrlo originalna verzija i izgleda pristojno. To nećete naći na ulici, jer ova vrsta frizure nije česta pojava. Ali, ipak, ako ste jednom pokušali, onda ćete ga najčešće koristiti u svakodnevnom životu.

Također možete naučiti korak-po-korak pletenice s bangs gledanjem fotografija ili korištenjem video zapisa, koji su na sreću na internetu mnogo.

Nudim vam samo lekciju s videozapisima, budući da je vrlo teško opisati proces tkanja riječima, ali još uvijek ništa ne razumijete, tako da vam YouTube može pomoći.

Uzmite u obzir broj pet, tkanje pletenice

S ovom vrstom tkanja šiški, vi sami možete podesiti duljinu vaše šiške. Uz pomoć takvog tkanja dobivat ćete tanki svitak na dnu praska.

Grubo rečeno, pletenica će biti izrađena u stilu francuske pletenice. Upozorenje! Pramenove dodajemo samo s jedne strane, naime odozgo.

Što učiniti s gornjim nitima? Jednostavno se jednostavno vežu kao što jesu. Dobiveni su vrlo dobri rezultati.

Nakon što ste pročitali ovaj članak, mogli ste jasno vidjeti da to nije tako teško, već naprotiv.

Ako ne dobijete nešto ispravno prvi put kada ne očajavate, pokušajte ponovno. Ako eksperimentirate, onda ćete otprilike 10 puta imati veličanstvenu pletenicu iz resice, i još više ćete trebati oko pet minuta za tkanje, što nije toliko dugo.

S ovom frizurom uvijek ćete izgledati moderno i vrlo lijepo.

Ova frizura je također idealna za djevojke koje nisu spremne reći joj zbogom, ali se događa da jednostavno nema vremena ili lijenosti da se spakira. Također nije loš način za uklanjanje šiški, kada to nije prva svježina.

Morate se složiti, ne mora uvijek biti vremena da operete kosu ili da je uredite.

Sukladno tome, možemo zaključiti da pigtail na rubu daje djevojci eleganciju, vaša slika postaje svjetlija i općenito izgledate vrlo ženstveno.

Tkati šiške

Uloga frizura, frizura i stila u životu moderne žene vrlo je teško precijeniti. Sada su bang frizure hit sezone.

Pravilno odabrana šiška - ravna, kosa ili asimetrična ne samo da će se fokusirati na oči, nego će također pomoći u ispravljanju oblika lica. A ako je umorna, možete joj pletenicu, stvarajući tako jedinstvenu sliku.

Ali kako lijepo plesti šiške? Razmotrite nekoliko načina.

Tkanje flagella

Kako bi se lijepo izvoditi tkanje šiške flagela, uzmite malu cjedilu veličine i podijelite je na dva jednaka dijela. Vežite ove dvije niti zajedno. Zatim, u naknadnom tkanju, početi dodavati labavu kosu glavnom nizu, koji dolazi odozgo tijekom raskrižja. Nastali flagellum podkolite nevidljiv.

Francuski pletenica

Lijepo i neuobičajeno možete ukloniti šiške francuske pletenice. Uzmite srednju cjedilu i podijelite je na 3 dijela. Počnite tkati klasičnu kopču, dodajući preostalu kosu s obje strane u procesu njezina dizajna. Kao rezultat toga, graciozni spikelet će ukrasiti i proširiti vašu sliku.

Pljuni "obrnuto"

Tehnika ove frizure slična je francuskoj pletenici, samo su u tom slučaju pramenovi međusobno utkani.

Tanka pletenica

Druga metoda se izvodi prema francuskoj tehnici, ali se pramenovi dodaju samo odozgo, a donja kosa je tkana na klasičan način. Prednost tanke pigtail - možete samostalno podesiti njegovu visinu.

Stilisti zovu Boho boem. Ova frizura će ukrasiti svaku ženu, dodati joj sliku ženstvenosti i nježnosti. No, način njezina tkanja nije tako jednostavan - morate vježbati nekoliko puta tako da izgleda elegantno i lijepo.

Pljunuti boho. Za njegovu izradu potrebno je podijeliti kosu na tri dijela. Prvi dio je pramen čekića, smješten na desnoj strani. Drugi dio, smješten u sredini, trebao bi se sastojati od bangsa i duge kose.

Treći dio je sastavljen isključivo od duge kose - to je lijevi dio. Širina potonjeg ne smije prelaziti 1-1,5 centimetara. Pletenica sve 3 niti duž cijele duljine kose, čvrsto zatezanje kose.

Popravite frizuru s gumenom trakom.

Spit boho na bangs izgleda lijepo s labavim dugim uvojcima, ali se također uklapa u bilo koju frizuru. Boho omekšava grube crte lica, a također pomaže vizualno ispraviti trokutasti i kvadratni ovalni oblik lica.

preporuke

Kako napraviti pletenicu iz dugog praska?

 • 1 Metoda broj 1
 • 2 Metoda broj 2
 • 3 Metoda broj 3
 • 4 Metoda broj 4
 • 5 Broj metode 5

Djevojke s uredno pletenom kosom uvijek izgledaju lijepo i uredno. Ova instalacija je prikladna za važne događaje i za svaki dan. U ovom članku želimo razgovarati o tome kako se pletenice mogu zakačiti u pletenicu.

Dakle, razmislite o nekoliko načina.

Metoda broj 1

 1. Istaknite malu bravu.
 2. Tada ga podijeliti na nekoliko dijelova i početi tkati običnog klasa, skupljajući pramenove od ukupne mase kose.
 3. Onda napravite pletenicu s tri pljuvačke.

Kao rezultat toga, dobit ćete izvorni pigtail, koji se može pleten za samo 10 minuta. Izgleda vrlo jednostavno i jedinstveno.

Postupak broj 2

 1. Podijelite prasak na tri dijela.
 2. Kao iu prvom slučaju, morate početi tkati s dodatkom niti iz ukupne mase kose.
 3. Nije potrebno previše čvrsto stezati šiljak, izgleda mnogo zanimljivije kada su njegove veze blago oslabljene.

Osim toga, to će pomoći dati kose dodatni volumen.

 • Spikelet ne stoji do kraja, morate se zaustaviti u vremenskoj regiji.
 • Njegov vrh može biti nepokretan ili mali rak.

  Kao rezultat, trebali biste dobiti ovu pletenicu:

  Postupak broj 3

  Ako želite pletenicu jednostranu pletenicu, onda biste trebali obratiti pozornost na ovu lekciju. Ova opcija izgleda vrlo elegantno i neobično. Ova vrsta frizure nije vrlo uobičajena pa ćete, nakon što je napravite, moći stvoriti individualnu i jedinstvenu sliku. Međutim, kad bi barem jednom pokušali opletati takvu pletenicu, radije bi to radili mnogo češće.

  1. Tkanje počinje šiškama, koje se prvo moraju podijeliti na tri jednaka dijela.
  2. Tijekom procesa potrebno je tkati pramenove sa strane.
  3. Tkanje treba nastaviti do uha.
  4. Dobivene tri niti: 1 - s lijeve strane, 2 - središnje, 3 - s desne strane, koje se koristi za tkanje u dodatnoj kosi.
  5. Da bi se nastavilo tkanje, potrebno je prijeći pramenove označene brojevima 1 i 2, pri čemu treći pramen nije potreban za tkanje, već samo treba spustiti dolje. U ovom slučaju, ispletit ćete se kao s dvije niti.
  6. Na završetku pigtail može biti fiksna s pin ili nevidljiv.

  Ovaj video vodič će vam pomoći da saznate više o ovoj tehnici:

  Ova vrsta tkanja pomoći će vam da samostalno prilagodite duljinu šiški. Ovom metodom dobivate gracioznu tanku pletenicu na samom rubu.

  1. Rastanak podijeljen u dva dijela.
  2. Odvojite ne previše široke niti s tankim češljem.
  3. Uzmemo tri niti i počnemo tkati uobičajenu pletenicu s tri pljuvačke.
  4. Pričvršćujemo mali dio kose na gornji dio vrha, kao što je prikazano na fotografiji. Ova manipulacija mora se ponoviti nakon svakog okreta. Nema potrebe dodavati ništa srednjem i najnižem poretku, samo ih treba voditi.
  5. Rezultat bi trebao biti tanak pletenica u obliku ivice.
  6. Završavamo tkanje oko uha. Nakon toga, sve ostale kose mogu biti pletene po principu “francuske pletenice”.
  7. S druge strane, šiške se mogu prevući u običnu francusku pletenicu.
  8. Kao rezultat toga, možete dobiti ovu originalnu frizuru koja se sastoji od dvije pletenice.

  Postupak broj 5

  Udarci mogu biti pleteni i obrnuto. U ovom slučaju, niti između sebe utkani su ne na vrhu, već na dno. Kao rezultat toga, trebali biste nabaviti ovu pletenicu:

  Nakon što ste pročitali ovaj materijal, mogli ste vidjeti da izrada pigtaila vlastitim rukama iz praska nije tako teška. Isprobajte različite varijacije, eksperimentirajte, prevedite svoje ideje u stvarnost, a onda možete pronaći savršenu opciju za sebe.

  Pljuni na šiške

  3 Travanj 2012 admin Početna »Frizure Pregledi: 892

  Pony pletenica kosa je vrlo uzbudljiva stvar, koja će također pomoći u stvaranju jedinstvene i šarene slike.

  Frizeri su izmislili mnogo mogućnosti za oblikovanje frizura u pletenicama: to je kosa s bangsom, riblji rep, konus, francuska pletenica, švicarska pletenica.

  Kosa, pletena u obliku pletenice, u svakom slučaju, izgleda originalno, bilo da je riječ o zabavi, putovanju na posao ili nastavi u teretani. Pletena pletenica na rubu izgleda vrlo originalno.

  Pljuni na šiške - mogućnosti tkanja

  Pigtail na šiške će dati vaš izgled stilu i sofisticiranosti.

  Tkanje pletenice na šiškama je nevjerojatno pogodno za djevojke koje žele uzgajati šiške, ili kada uvijek nema dovoljno vremena za njihovo oblikovanje, ili samo žele sakriti ne sasvim svježu kosu.

  Osim toga, izvođenjem pletiva na šiškama, djevojke stvaraju svijetao, jedinstven ženski i elegantan izgled. Originalnost ove frizure može se naglasiti raznim priborom - ukosnicama, obojanim gumenim trakama, tijarama itd.

  Kao što je postalo jasno iz gore navedenog, pletenica na šiškama je moderna i originalna. Nudimo vam 3 načina kako pletiti pletenicu na rubu.

  ActionTeaser.ru - zadirkivački oglasi

  1 način pletenja pletenice: boho pletenica

  Boho pletenica s šiškama može se glatko utkati u pletenicu na glavnoj kosi. Izvedite ga asimetrično, iscrtajte ga malo ranije na jednoj strani nego što završite s druge strane. Izvana, ova pletenica izgleda poput tkanog tankog ruba na rubu šiške, zbog čega možete pletiti boho pletenicu ako ćete rasti šiške, ali još niste spremni za rastanak.

  Boho pletenica slično je izvedbi francuskoj pletenici. Tkanje pletenica na šiške nije teško. Prvo, podijelite kosu na 3 okomite niti. Donji dio će biti uzet iz kose šiške, srednja će biti uzeta iz duge kose i šiške, gornji dio će biti uzet s vrha glave.

  Nakon svake manipulacije preplitanja pramenova kose, dodatno dodajemo kosu s rubova, tj. od bangsa i krune. Mnogo je lakše naučiti boho tehnologiju tkanja ako ste već upoznati s tkanjem francuske pletenice.

  Zapamtite da ražanj izgleda uredno, napetost niti mora biti ujednačena.

  2 načina pletenice: Francuski pletenica

  Pletena gotovo kao boho pljuvačka. Početne niti se razdvajaju na isti način kao i kod tkanja boho-a. Ali u ovom slučaju potrebno je čvrsto stegnuti niti, ali u razumnim granicama. Teže je pletiti urednu francusku pletenicu s resama od boho pletenice.

  3 načina za tkanje pletenice na šiške: tkanje na bazi afričkih pletenica

  Ovo je najdostupnija opcija za učenje. Šiške treba rastaviti na nekoliko vertikalnih dijelova, a zatim kosu dodati na vrh svake trake. Pokreni neke afričke pletenice.

  Napravite drugi u nizu, koji će se sastojati samo od duge kose.

  Dok tkate pletenicu, držite je pod pravim kutom u odnosu na ravninu čela ili prema gore, inače će pletenica na šiškama završiti neuredno i neugodno.

  Nakon završetka 2 reda afričkih pletenica, možete početi tkati pletenicu koja teče duž čela. Prvo, uzmite 2 pletenice s jedne strane. Vežite ih zajedno, stavljajući gornju pletenicu na dno. Zatim prijeđite na sljedeće dvije pletenice.

  Od novog para, donja pletenica sada će biti iznad one koja je bila ispod, dok će gornja biti pletena na dnu. Ovako su ukrštene pletenice ovog para, samo suprotno: donja pletenica će biti prekrivena gornjom.

  Vežite gornju i donju pletenicu u par i učvrstite.

  Tkati pletenice na šiškama nastavljaju se na isti način. Vežite nove parove pletenica i povežite ih s prethodnim. Rezultat je uprtač sličan ribljem repu.

  Nemojte tkati afričke pletenice pretjerano debele, jer će u protivnom biti vrlo veliki. Nakon završetka tkanja, pričvrstite kosu barretom. Nije uvijek potrebno dodati kosu s vrha, ako su vam šiške debele i duge.

  Umjetna kosa može biti utkana u pletenicu za resice.

  Kako pletiti prasak na put: način

  Bangsi pomažu u naglašavanju osobitosti lica i skrivaju njegove mane. No događa se da je previše narasla i ometa se. Desilo se da sam samo umorna i želim napraviti neku vrstu raznolikosti u kosi, da stvorim novu sliku. U tom slučaju, šiške se moraju ukloniti. Najbolje od svega, ako ga stavite u pletenicu, kratku ili dugu.

  trening

  • kosa mora biti dobro počešljana;
  • bolje oprati, ali nije potrebno;
  • ako su niti nestašne, potrebno ih je tretirati sredstvom za oblikovanje, na primjer, pjenu, sprej ili serum.

  instrumenti

  • Barrette, klinovi i gumene trake.
  • Češalj, bolja plastika i ravna. Četkica za postizanje ravnomjerne podjele na dijelove neće raditi.
  • Barrettes - "nevidljivi".

  Metode tkanja

  bičevima

  Dijeleći maleni pramen na pola, isprepliću obje polovice u resama, omatajući ih oko sebe. Na svakom sljedećem isprepletanju dodamo preostale dijelove niti koje dolaze odozgo. Ispada da je flagellum, koji mora biti lijepo izboden nevidljivom ukosnicom ili strojnicom.

  Francuski pletenica

  Utkana je kao običan tip svinja. Odabrana nit se dijeli na tri jednaka dijela i tkaju pletenicu, postupno dodajući kosu s obje strane. Weave nastavite do uha i zatim popraviti ukosnica ili barrette. Možete ga ostaviti čvrsto upletene i možete lagano povući pramenove. Ispostavit će se lijepo i glasno.

  Tkanje suprotno

  Pramenovi pletenica trebaju biti poput francuske pletenice, samo tkanje jednakih dijelova prolazi jedna ispod druge. Pokupili smo dodatne niti, uključujući i vrh glave, i zamotali se unutra. Možda zbog kratke kose. Ali takva pletenica izgleda originalnije i ljepše, ako je ispletena iz dugih niti.

  Boho ili "boemska pletenica"

  Za pletenje "boemske pletenice" potrebno je podijeliti kosu na tri jednaka dijela. U prvoj cjedilu nalazi se prasak, u drugom se dodaje duga kosa, a treća je potpuno duga.

  Weaving pletenica, postupno dobiti brave od vrha glave. Prekrasno zbijeno tkanje, spušteno na uho, u kombinaciji s labavim uvojcima.

  Moguće je popraviti kosu s ukosnicama.

  Dvostruka pletenica

  Odvojite kosu od boka i češljajte resicu u stranu. Zatim ga postavite češljem naprijed i izrežite ga na pola, gore i dolje. Podijelite svaku polovicu na tri niti i počnite tkati bradavice. Uzmite pletenice paralelno s pletenim ušima, ojačane gumenim trakama i zakoljajte ostale niti.

  Pljuni iza

  Potrebno je češljati prednje i središnje trake naprijed, na oči. Podijelite srednji dio na tri jednaka dijela. Sada ih prebacujemo natrag i tkamo poput obične pletenice. Postupno okrećite slobodne bočne niti. I tako, sve dok sva odabrana kosa ne bude pletena. Ostaje da se karika zaveže gumicom i zabode ga u stražnju stranu glave.

  Tanka pletenica

  Ekstravagantna vrsta tkanja, kada tanki rub pletera prolazi niz njezin rub. Tkani smo točno kao francuska verzija šiški, ali se pramenovi dodaju isključivo na vrh, a donji režnjevi moraju biti isprepleteni i ostavljeni kao što su.

  Uz pomoć tkanja, lako možete preinačiti u svoju sliku ili maskirati nedostatke u vašem izgledu. Sve ove opcije mogu se izvesti i dobro izgledati i na kosi bez bangsa. Dovoljno je odabrati dijelove kose koji bi trebali biti čelo i pletenica od njih.

  Kako tkati pletenicu na šiške

  • - češalj s rijetkim zubima;
  • - mala elastična traka ili barretta;
  • - lak za kosu.

  Pročešljajte kosu cijelom dužinom. Danas postoji nekoliko mogućnosti za tkanje pletenice na rubovima. Najpopularniji boho, koji daje sliku ženstvenosti i originalnosti.

  Za početak tkanja svitka na glavi s češljem s rijetkim zubima, zgrabite pramen kose sa šiške i iz glavnog dijela glave.

  Iz ove kose formirajte tri niti. Uzmite jednu cjedilu (desno) iz šiške. Druga (smještena u sredini) tvori polovicu duge kose glavnog dijela glave, istodobno odlazeći iz linije rasta šiški za 1 cm, te iz dlake na šiškama. Treći pramen (lijevo) sastojat će se samo od duge kose glavnog dijela glave.

  Nakon što se stvore pramenovi, nastavite tkati koštice. Metoda tkanja boho pletenica slična je načinu tkanja francuskih pletenica. Na srednjoj cesti naizmjence dodajte pramenove kose lijevo i desno. Učinite to sve dok vam kosa ne ponestane.

  Zakvačite nastali pigtail barrette ili ga popravite kravatom za kosu. Ako želite, nastavite tkati pletenicu iz glavnog dijela kose. Nabavite originalnu frizuru koja podsjeća na frizuru u boemskom stilu.

  Nakon što se završi tkanje pigtail-a, pričvrstite primljenu frizuru lakom za kosu tako da se ne nabori i kratki pramenovi resica ne izlaze iz pigtail-a.

  Ako operite glavu prije tkanja, temeljito osušite kosu sušilom za kosu. Oni ne bi trebali biti mokri, jer će u suprotnom tkanje kičice biti vrlo bolno.

  Kako bi se spriječilo raspadanje kose, kosu možete tretirati pjenastom ili gelom za kosu sa srednjom fiksacijom prije tkanja. Podignite ukosnicu ili elastičnu traku na cjelokupni fit. Onda je frizura savršena za posebne prigode i blagdane.

  • pletenje 2018

  Kako ukloniti lijepe šiške? Frizure za uklanjanje šiški

  Opis frizura s bangs različitih duljina.

  Bangs se smatra idealnim ukrasom za ženske frizure. Međutim, s vremenom počinje gnjaviti. Zbog toga su mnogi frizeri i stilisti izmislili veliki broj metoda skrivanja praska i čine sliku sasvim drugačijom.

  Kako lijepo ukloniti šiške, ako je kratka?

  U slučaju da su vaša praska vrlo kratka, upotrijebite ove trikove:

  • Ako nemate vrlo kratku kosu, onda napravite rep
  • Nanesite vosak na resice i češljajte ga natrag s kosom.
  • Ako ne želite da bangs ispadne iz prikupljene kose, onda ga popravite lakom.

  Vezite rep i pokrijte rub

  • Držite prasak u pletenici, ali samo ako je vaša kosa ispod ramena.

  Držite prasak u pletenici

  • Pletenica pletena preko čela, od mjesta gdje kosa počinje rasti, a zatim postupno ići na stranu.
  • Uključite sve vrste pribora. Probijte svoje šiške nevidljivim ili "rakovima" pomoću raznih metoda, vežite svijetlu maramu na glavu preko šiške, uklonite pramenove tvrdokornih niti.

  Upotrijebite svijetli rupčićPay s bočne strane će biti lijep ukras

  • Skupite kratki prasak u oklopu. Podijelite šiške na male niti. Uvijte niti u tanke niti, a zatim ih pričvrstite barretama. Ova opcija se smatra najodrživijom i vrlo elegantnom.

  Okrenite šiške u oklopu

  • Vjetarite šiške. Ova vam opcija odgovara ako imate kratku frizuru. Vjetar pređite željezom za peglanje ili glačajte. Romantične brave učinit će vašu sliku vatrenom i svježom.
  • Položite šiške u stranu. Da biste to učinili, tretirajte kosu pjenom, sušite je, dok pokušavate slati pramenove postrance. Nakon fiksiranja sredstva za polaganje, na primjer, lakova.

  Okrenite i stavite šiške u stranu

  Kako lijepo ukloniti bangs srednje duljine?

  Uklonite bangs s prosječnim dugim takvim metodama:

  • Češljajte ga bočno, ubodite ga nevidljivim ukosnicama, ukosnicama ili ga položite lakom. Ova opcija je idealno u kombinaciji s labav pramenove, "Malvinka" i francuski pletenica.

  Ubijte nevidljivim i dodajte kosi

  • Braid bangs u pigtail, počevši od hrama. Da bi bile veće voluminozne, lagano povucite kosu.

  Braid bangs

  • Pletenica u repu ili snopu. Uhvatite prasak sa svom kosom.

  Stavite prasak na rep

  • Razbijte prasak, povucite ga natrag na stražnju stranu glave, zatim ga pričvrstite barretom i skupite pramenove kose u zajednički svežanj.

  Vratite se natrag

  Kako ukloniti dugi prasak?

  Ako imate dugačak prasak, onda ste vrlo sretni, jer ga možete položiti na različite načine. Postoji nekoliko jednostavnih i najpopularnijih opcija:

  • Vuna je klasična opcija. Uzmi češalj, prasak počevši od vrha glave i završavajući blizu čela. Zatim je položite u prvobitni položaj i učvrstite rakom. Ako želite da ona ne postane razbarušena i da ostane u tom položaju do kraja dana, na nju stavite lak.
  • Povezivanje na strani nije toliko popularno kao prethodna verzija. Bolje ovaj buffant ne učiniti mnogo bujne. Samo napravite malo šiške, zaključajte malo na stranu, a ne na vrh glave. Kosa je lijepim valovima.
  • Pletenica nizozemske pletenice. Njezine brojne djevojke nazivaju "francuskom pletenicom obrnuto". Pletenica obične pletenice, ali trebala bi se pretvoriti u vašu kosu. Šiške, utkane u nizozemsku pletenicu, radikalno mijenjaju vašu sliku.

  Tkati šiške u nizozemskoj pletenici

  • Ako imate dugu kosu, onda se možete razdijeliti na šiške. Uvijte ga malo pincetom, učinite sliku još nježnijom. Zatim češljajte s malim zubima, dijelom i učvrstite lakom.
  • Volite li sanjati? Još bolje. Napravite rastanak nije obična glatka, već s različitim ukrasima, primjerice u obliku cik-cak ili božićnih drvaca.
  • Idealna opcija za ljetnu sezonu je bangs u obliku flagela. Mogu biti i nekoliko, i jedan.
  • Probijte šiške u isprepletenom uzorku - neobično i vrlo lijepo. Napravite šiške na jednoj strani, pričvrstite ukoso lijepim ukosnicama i idite na zabavu.

  Probijte šiške poprečno

  • Sakrij šiške iza ušiju. Napravite mali dio i pričvrstite šiške baritama s obje strane. S ovim stylingom moći ćete hodati cijeli dan i neće se raspasti.
  • Blago uvijena šiška izgleda sjajno ako se kosa izvodi u kaskadi. Uvijte kosu, uključujući rubove kovrčanja ili uvijača. Pospite lakom.
  • Šiške, obrubljen. Takav prasak može učiniti ako razmišljate o romantičnom datumu. Uzmite tanku ili dvostruku oštricu. Spustite ga na čelo. U ovom utjelovljenju, popraviti na strani, stavljajući sušilo za kosu i lak unaprijed.

  Sakrij prasak ispod obruča

  • Bang Twist. Pletite, uvrnite, zakačite na stranu ili natrag. Želite učiniti kosu neopreznom? Napravite upravo ovu opciju.

  Kako lijepo ukloniti šiške natrag?

  Ova metoda je idealna u slučaju da jedete bangs i želite je ukloniti s čela:

  • Nježno povucite kosu natrag, popravite je uz pomoć stealtha.
  • Ako trebate ukloniti kosu i učiniti bangs nevidljivim, zatim zategnite pramenove, glatko ih češljajte prema gore i pričvrstite lakom.
  • Ako imate svečani događaj, a želite napraviti voluminoznu i visoku frizuru, onda udarite praskom i stavite ga uz pomoć igala ili višebojnih ukosnica koje će se savršeno uklopiti u vašu odjeću. Preostali pramenovi kose mogu se polagati sami, na primjer, da se na vrhu skupljaju u prekrasnom repu ili kikice. I općenito možete ostaviti kosu na slobodi.

  Upotrijebite svijetlu maramicu, ostavite kosu labavom.

  Kako ukloniti bangs ako visoko čelo?

  Ako imate visoko čelo, i smatrate da nije privlačno, frizure s bangs uvijek će doći na spašavanje. Ovdje otvara vašu maštu i osobne želje.

  Što je najvažnije, nije bilo baš otvoreno. Ako se ne možete sjetiti nečeg zanimljivog, obratite se frizeru. Naše korisne preporuke također vam mogu pomoći:

  • Nemojte ga koristiti kada kovrčate šiške zaobljenog češlja male veličine. Izgledat će kao valjak.
   Ako imate dugačak prasak, položite ga s običnim ravnim češljem.
  • Kada napravite kosu, kovrče i šiške držite samo na korijenu.
  • Ako je vaše čelo vrlo veliko i otvoreno, pokušajte izbjeći visoke frizure bez šišanja. Stvar je u tome da će ti još više učiniti čelo.

  Nemojte raditi visoke frizure

  • Nemojte razdvajati središte, bolje ga izvadite sa strane.

  Rastanak nije u sredini, već na strani

  • Eksperimentirajte s bangs, ali uvijek zapamtite da ste ionako lijepi.

  Napravite frizure s obje prikupljene dlake i labave

  Frizure s bangs uklonjen

  Postoji mnogo frizura, i to bangs i bez njega:

  Venecijanska frizura - savršena. Uz to, možete otići u kazalište, na dan, na koncert, ili jednostavno u ured na posao. Sve ovisi o dodacima koje koristite:

  • U središtu glave podijelite kosu. Dobro ih isperite.
  • Uzmite malu nit u središte praska i uvijte je u snop, krećući se u drugom smjeru. Možete pletiti obične pletenice ili spiklet.
  • Tijekom tkanja, tkajte kosu sa bočnih zona i stražnje strane glave u snop. Kada stignete do sredine glave, zaustavite se.
  • Isto učinite s druge strane.
  • Skupite vrhove kose gumicom ili rakom.

  Ako želite ponekad promijeniti bangs i svoju sliku, morate slijediti ova pravila:

  • Koristite razne dodatke
  • Naučite napraviti pletenice, bičice i druge vrste tkanja kose. To će uvijek pomoći internetu.
  • Kombinirajte istovremeno nekoliko vrsta šišanja.

  Weave bangsRetro-styleEasy i nježnost

  Napravite složene i jednostavne frizure. Promijenite ih svaki dan, tako da uvijek možete izgledati svježe i zapanjujuće.