Glavni

Pribor

Odabir frizura na internetu

Želite li odabrati frizuru?

Ovdje možete odabrati frizuru online besplatno! Program ima mnogo frizura za svaku duljinu kose. Također možete odabrati boju kose i "probati" različite šminke. Ako vam se sviđa odabrani stil, program vam omogućuje spremanje fotografije i ispis. To je vrlo povoljno! Što vam je potrebno za početak korištenja programa za odabir frizura?

 1. Prenesite fotografiju na alat za online frizuru klikom na narančasti gumb na desnoj strani.
 2. Odaberite model frizure koji želite isprobati (ženski ili muški).
 3. Gotovo! Sada možete pronaći frizuru online besplatno!

Za besplatno! BEZ SMS-a! A sada bez registracije Ovim programom možete pronaći:

 • frizura
 • boja i duljina kose
 • ističe,
 • slaganje,
 • šminka
 • pribor (naočale, naušnice, nakit).

Ne vidim program, što da radim?

1. Kliknite na ikonu s lijeve strane pored naziva web-lokacije u adresnoj traci. To može biti ikona i ikona zaključavanja i riječ "Zaštićena". Pojavit će se izbornik.

2. U izborniku koji se otvara, pored opcije Flash, označite "Uvijek dopusti na ovoj web-lokaciji".

3. Osvježite stranicu.

4. Gotovo! Možete koristiti program!

Pokupite kosu na fotografiji

Program Makeoveride

Prijatelji! Nudimo da eksperimentirate sa svojim izgledom bez straha od dobivanja negativnog rezultata!
Online program za odabir frizure, "Macoveridea", omogućuje vam da odaberete frizuru s učitane fotografije ili jednostavno koristite jedan od manicena kao primjer. Program je apsolutno besplatan i može se koristiti bez registracije - odmah nakon preuzimanja ove stranice.
Upute za njegovu uporabu je vrlo jednostavna i razumjeti to nije teško.

Dajemo korak po korak opis vaših postupaka.

Korak 1. Učitajte fotografiju

Možete prenijeti bilo koju fotografiju s računala na program. Da biste to učinili, kliknite gumb "Odaberi datoteku". U prozoru koji se otvori s lijeve strane vidjet ćete popis svih mapa i uređaja na računalu. Nakon što kliknete na bilo koji od njih, njegov će se sadržaj otvoriti u glavnom dijelu prozora.
Odaberite omiljenu sliku na dva načina:
1. Dvaput kliknite na željenu fotografiju.
2. Kliknite jednom na fotografiju (označit će se plavom bojom) i pritisnite gumb “Open” (Otvori) u nastavku.
Nakon tih radnji, vaša će se fotografija pojaviti u desnoj polovici prozora programa (u početku se nalazi fotografija izrezane Natalie Portman).

Vijeće. Za rad s programom odaberite jasnu i visokokvalitetnu fotografiju na kojoj ste fotografirani s prednje strane. Obratite posebnu pozornost na kosu: bez šiški, kosu treba povući u "rep" ili čvor na stražnjoj strani glave.
Ako nema takve fotografije i ne možete je izraditi, postojeću sliku možete obraditi u Photoshopu.
Nakon učitavanja fotografije u program za odabir frizure, više ga neće biti moguće promijeniti.
Također imajte na umu da učitana fotografija nije dinamična, zumiranje i zumiranje neće raditi - učinite to sve unaprijed.

Korak 2. Odaberite pod

U drugom retku "Frizura za..." nalazi se automatski okvir za izbor pored riječi "žene". Ako je potrebno, premjestite okvir na riječ "muškarci".

Korak 3. Rad s filtrima

Za praktičnost i brzinu rada s programom preporučuje se korištenje predloženih filtara. Možete odabrati više filtara odjednom. Glavna stvar je osigurati da ne označavate okvire u isto vrijeme suprotnim znakovima (primjerice, dugi - kratki). Potrebno je isključiti jednu od njih.
Okviri za potvrdu postavljaju se ili brišu jednim klikom miša.

Korak 4. Rad s frizurama

Iz predloženih slika za frizuru odaberite model koji vam se sviđa i kliknite mišem na sliku. Nakon toga bi se frizura trebala pojaviti na vrhu fotografije.
Da biste ga kombinirali s ovalnim licem, možete pomoću miša pomicati, rastezati, rotirati.

Korak 5. Spremanje

Svi željeni rezultati bit će spremljeni.
Da biste to učinili, nakon svih promjena na fotografiji, morate kliknuti gumb "Download result". U prozoru koji se otvori odaberite mjesto na računalu na kojem će se kopirati slika, a zatim kliknite gumb Spremi.
Nakon toga, možete nastaviti raditi u programu, pokušavajući na drugu frizuru. Broj spremljenih fotografija je neograničen.

Program "Virtualni salon ljepote"

Drugi program koji vam omogućuje da eksperimentirate sa svojim izgledom naziva se "Virtualni salon ljepote". Ovaj kompjuterski pomoćnik pomoći će vam da odaberete ne samo frizuru prikladnu za vaše lice, već i da promijenite boju kose, izaberete šminku, razne optike i druge dodatke.

Rad u ovom programu je malo teži, ali nakon što pročitate naše upute korak-po-korak, neće biti poteškoća.

Korak 1. Radite s fotografijama

Prvo morate prenijeti fotografiju. U središnjem dijelu prozora programa nalazi se kartica “Odabir fotografije”. Sadrži slike šest tipičnih ženskih modela koji su konfigurirani prema traženim parametrima. Možete kliknuti na onu s tipom lica koji odgovara vašem.
Ako je potrebno, možete označiti okvir pored riječi "muški" i odabrati jednu od šest muških fotografija koje su se pojavile.

Međutim, najbolje je koristiti vlastitu fotografiju. Da biste to učinili, kliknite na gumb "Učitaj fotografije s računala", koji se nalazi na desnoj strani prozora programa. U novom prozoru koji se pojavi odaberite željenu mapu i odgovarajuću fotografiju. Možete dvaput kliknuti na njega ili kliknuti na fotografiju i zatim kliknuti na gumb "Otvori".
Vaša fotografija će se pojaviti s lijeve strane u prozoru programa i trebate je konfigurirati prema jednostavnom i jasnom vodiču koji se nalazi na desnoj strani.

Pomoću strelica u donjem lijevom kutu možete podesiti položaj slike.
Postavite plave pokazivače koji se pojavljuju u središtu ikona na fotografiji.
Na istoj stranici podesite boju fotografije pomicanjem klizača u izborniku "svjetlina", "kontrast", "nijansa", "zasićenje". Ako vam se ne sviđaju rezultati, možete kliknuti gumb "Reset" i početi ispočetka.
Nakon dovršetka svih postavki na ovoj stranici, kliknite gumb Dalje.

Označite kutove očiju zelenim strelicama.
Podesite položaj učenika.
Fiksirajte uglove usana plavim strelicama.
Kliknite gumb Dalje.
Prilagodite konture očiju pomicanjem crta oka, držeći i pomičući crvene točkice na njemu.
Kliknite gumb Dalje.
Isto tako podesite obris usana. Da biste to učinili, kontrolirajte ne samo crvene točkice, nego i bijele.
Postavljanje je dovršeno. Kliknite gumb Dalje.
Svaka stranica ima i gumb "Natrag", koji vam omogućuje ispravak. Na ove se postavke možete vratiti u bilo kojem trenutku kasnije. Da biste to učinili, u odjeljku "Alati" (u donjem desnom kutu) kliknite gumb "Uredi fotografije". Tu je i gumb "Promijeni fotografiju".

Korak 2. Izbor frizura

Sada ćete se naći u virtualnom salonu ljepote. Popis svih kartica nalazi se u gornjem retku. Aktivno je označeno plavom bojom. Prva kartica koja se automatski otvara je "Hairstyles".
1. Odaberite vrstu frizure: muško ili žensko.
2. Odredite vrstu frizure: duga, kratka itd.
Napominjemo da svaka kartica ima nekoliko stranica.
3. Nakon što kliknete na željenu frizuru, ona će se pojaviti na vrhu fotografije.
Kosu možete podesiti pomoću gumba "razmjera", "širina", "visina". Oni su na desnoj strani. Postoje gumbi za rotiranje i pomicanje. Kosu možete premjestiti mišem.
Eksperimentirajte s bojom kose. Moguća paleta je u donjem lijevom kutu. To je prilično opsežno, da biste vidjeli sve, koristite klizač.
Možete odabrati vrstu bojenja s bojom.

Korak 3. Šminka
Na kartici "Šminka" pozivamo vas da odaberete vrstu i boju:

Kada eksperimentirate s šminkom, predlažemo da koristite alat s desne strane.
Napominjemo da će samo posljednja promjena biti poništena. Možete izbrisati sve odjednom i početi od početka.
U gornjem desnom kutu fotografije nalazi se gumb s slikom oka. Ako ga pritisnete, pojavit će se popis svih primijenjenih promjena. Ako isključite potvrdni okvir ispred jednog od njih, možete ga otkazati.

Korak 4. Dodatne opcije

Program također može preuzeti:

 • okvir za naočale;
 • boja leće;
 • pribor;
 • pokrivala za glavu;
 • oblik brade i brkova.

Rad na tim karticama je sličan.

Korak 5. Spremanje

Rezultat možete spremiti na računalo ili ga ispisati. Odgovarajući gumbi nalaze se u izborniku ploče Alati (dolje desno).

Savjeti za frizure

Prilikom odabira online frizure ne postoji mogućnost razmatranja jednog od ključnih čimbenika - kvalitete kose. Od njihove debljine, teksture i fizioloških značajki ovisi o tome koja vas frizura najviše krade.
Osim toga, uz virtualni odabir, nećete dobiti trodimenzionalnu sliku, a zapravo morate odabrati frizuru ovisno o vrsti vašeg lica.

Sjetite se nekih klasičnih pravila:

1. Za ovalno lice prikladna je gotovo svaka frizura različitih duljina, sa ili bez šišanja.

2. Ako imate okruglo lice, odaberite jedno od sljedećeg:

 • kratka slojevita frizura;
 • kratki bob;
 • frizura s volumenom na vrhu;
 • frizura s kosim šiškama;
 • duga noga bez šiški;
 • visoki konjski rep.

3. S kovrčavom kosom, kratke frizure treba napustiti. Također, nemojte nositi debele debele bangs ili frizure s vrhovima blizu obraza i jagodica.

4. Četverokutnim licem izbjegavajte izravno odvajanje, pokušajte da ne otvarate čelo. Pokupite asimetrične frizure, nosite kosu šišku. Ako imate ravnu kosu, bolje je kovrčati.

5. Trokutasti ili rombični oblik lica može se ispraviti izradom izduženih kvadratnih ili sličnih frizura. Dobar izbor je kosa šiška, kovrče, valovi. Stubby bangs, kratke dječačke frizure, češljana kosa leđa nisu prikladne.

U zaključku

Odabir frizure, pokušajte naglasiti najpovoljnije značajke vašeg lica. I zapamtite da se svaki defekt može ispraviti vještim šminkom i stylingom kose. Stoga se nemojte bojati eksperimentirati i uskoro ćete moći impresionirati sve koje znate svojom nezaboravnom svijetlom slikom.

Kako odabrati frizuru ili frizuru putem fotografije, oblika i vrste lica

Nova uspješna frizura može naglasiti lijepi oblik lica, sakriti manje nedostatke. Jednako je važno odabrati odgovarajuću boju, volumen kose, izgledati neodoljivo s različitim stilovima. Međutim, za mnoge izlete u frizerski salon ili salon za uljepšavanje završava potpuno razočaranje. Sada je riješen problem kako odabrati frizuru, vodeći računa o vrsti i obliku lica, - spašava se on-line program za odabir kose.

Nema više potrebe pregledavati modne časopise, objasniti majstorima željeni rezultat i boju. Dovoljno je snimiti fotografiju, preuzeti je na računalo i koristiti upute. Izbor frizura online u programu je besplatan, ne zahtijeva registraciju i unos podataka.

Broj programa 1

Ovdje je link na njega: Seovis izbor

Kako bi naučili kako odabrati pravu frizuru, samo pročitajte jednostavna i razumljiva pravila. Jednostavno prenesite svoju fotografiju (ikona "vaša fotografija" gore lijevo) i odaberite frizuru.

Nekoliko je ovakvih usluga, svakako ih isprobajte:

Osim toga, tu je zgodan program koji se može instalirati na vaše računalo, njegova veličina je 27 MB, možete ga preuzeti ovdje: jkiwi izbor frizura.

Upute o odabiru programa za šišanje broj 2:

 • Prvo morate snimiti fotografiju dobre kvalitete s kosom češljane ili glatke kose. Program za odabir različitih frizura će odabrati frizure prema vrsti osobe, uzimajući u obzir njegov oblik u skladu s učitanom fotografijom.
 • Učitajte fotografije na svoje računalo, kliknite gumb "Pregledaj". Odaberite veličinu, poravnavajući fotografiju na crnom ovalu. Možete povećati ili smanjiti veličinu gumba na dnu fotografije.
 • Pritisnite gumb "Gotovo" i pokrenite odabir frizura na internetu. Možete odabrati bilo koji muški ili ženski stil besplatno, uzimajući u obzir vlastite preferencije.

Muškarac može odabrati visoku, kratku ili stilsku frizuru, žene mogu mijenjati duljinu i boju kovrče. Završena fotografija može se spremiti ili ispisati.

Program za kućnu selekciju modernih frizura omogućit će vam da jednostavno odaberete šišanje za okruglo, ovalno, kvadratno, trokutasto ili izduženo pravokutno lice. Dovoljno je definirati svoj tip kod zrcala i napraviti visokokvalitetnu fotografiju s jasnim konturama. Izbor frizura traje samo nekoliko sekundi. Da biste stvorili elegantnu sliku i odabrali željenu duljinu kose, razmislite o vrsti lica i njegovom obliku.

Ovalno lice: pravila za odabir stila

Postoji nekoliko pravila o tome kako odabrati frizuru u skladu s oblikom osobe bliske ovalu. Ovaj tip najviše odgovara stylingu s različitim duljinama kose, ali postoje neke nijanse:

 • Ne preporučuje se pletenje visokog repa, kako bi se napravila čvrsta kolač;
 • preporučljivo je da ne ostavljate ravnu dlaku kose;
 • nesavršenosti kože mogu se maskirati šiškama, kovrčama, asimetričnom frizurom;
 • kosa ili ravna šiška pomoći će skratiti oval, a ovalom produljiti asimetriju s poderanim niti;
 • tanka ili rijetka kosa bolje je skratiti, ostavljajući duljinu do sredine brade;
 • široka ovalna maska ​​maskirana vrhovima jagodica.

Žena ili muškarac s ovalnim tipom lica odgovarat će gotovo svakoj frizuri. Izbor ovisi o strukturi, dužini kose, vlastitim sklonostima.

Okruglo lice: vrhovi vizualnog produljenja

Postoji nekoliko savjeta o tome kako odabrati pravu frizuru za debele muškarce i žene. U tom slučaju, potrebno je suziti širinu pomoću volumnog niza. Potrebno je razmotriti važna pravila za odabir stila:

 • možete produžiti oval s kosim šiškama, dugim, tijesnim kovrčama;
 • Pramenovi na tjemenu trebali bi biti kraći, dodajući im pompe pomoću višeslojnih frizura;
 • poželjno je da se napravi rastanak u sredini glave;
 • Preporuča se napraviti perm sa učinkom vlažnih pramenova ili valovitih kovrčica;
 • treba izbjegavati stupnjevane prijelaze, ravne šiške, konjski rep.

Idealna opcija se smatra bujnim bobom, kvadratom izduženja s upletenim unutarnjim vrhovima ili dugim valovitim kovrčama. Čovjek treba pokupiti kratku frizuru s šiškama, blago izdužene pramenove sa strane.

Trokutasto lice: maska ​​uska brada

Stručnjaci daju nekoliko preporuka o tome kako odabrati frizuru za trokutasto lice. Potrebno je vizualno suziti široke jagodice, prilagoditi širinu čela. Odgovarajuće frizure s kaskadom, ljestvama, mljevenim krajevima. Izgledat će sjajno, kvadrat srednje duljine, stil s valovitim kovrčama.

Razmotrite sljedeće savjete:

 • frizura bi trebala biti kraća ili dulja od linije ramena;
 • kaskada ili ljestve trebaju početi odmah ispod linije brade;
 • šiške treba ostaviti dugo, spuštajući se do linije obrva;
 • dodati volumen na nitima će pomoći buffant;
 • vrhovi šiški i niti moraju biti uvijeni prema unutra da bi se dobila zaobljena pompa.

Dugim šiškama preporuča se ostaviti koso ili asimetrično. Izgleda vrlo moderno i moderno. Kosu se ne može glatko češljati na vrhu, ostavljajući čelo otvorenim. Preporučljivo je da muški stiliziraju pahuljice, naglašavajući češalj na bočnoj strani.

Kvadratno lice: omekšava linije

Vlasnici četvrtastog lica teško je odlučiti kako odabrati frizuru, uzimajući u obzir oštre linije. Idealno rješenje je izbor bujnog stila s voluminoznim kovrčama ili valovima:

 • višeslojna frizura s mekanim uvojcima s mekanim kovrčama;
 • kaskada, ljestve sa stanjivanjem zatvaraju široke jagodice;
 • znak za maturiranje i poderane šiške pridonijet će ženstvenosti;
 • unutar savjeta će sakriti izbočene jagodice.

Preporučuje se da ne ostavljate kratku kosu, kovrče bi trebale pokrivati ​​čelo i jagodice. Bang treba uzgajati do linije obrva, čineći ga poderanom ili kosom. Vrh glave treba podići sa sušilom za kosu, postižući veliku pompu.

Pravokutno lice: korekcija oblika

U nazočnosti pravokutnog izduženog lica, trebate nositi kosu asimetričnu liniju, saviti vrhove kose na bradi. Šišanje treba biti slobodno i voluminozno:

 • kratka kosa otvorit će čelo i jagodice, čineći oval još oštrijim;
 • nije potrebno napraviti glatko odvajanje u sredini glave, pletiti glatki rep;
 • vrhove kose treba ostaviti poderane, čineći snažno prorjeđivanje;
 • na jagodice treba dodati dodatak za oblikovanje kose željeza ili sušilo za kosu.

Sužite bradu i proširite čelo pomoći će bujnom trgu s produljenom, izduženom kaskadom graha. Vrhovi bi trebali biti uvijeni kako bi se postigla zaobljenost u stylingu, grubost.


Svi ti savjeti pomoći će vam odabrati pravu frizuru za fotografiju uz pomoć online programa. Izbor treba uzeti u obzir tip osobe, smjer rasta kose i ton kože. Online usluga je potpuno besplatna, pogodna za žene i muškarce bilo koje dobi.

Najbolji mobilni programi i aplikacije za izbor muških i ženskih frizura

Imate li problema u odabiru frizura? Ili želite isprobati novu, modernu frizuru 2019. godine, ali niste sigurni hoće li vam to odgovarati? Možda planirate da radikalno promijenite sliku, ali ne znate što odaberete? Zahvaljujući modernoj mobilnoj tehnologiji, možete eksperimentirati s mnogo bez oštećenja vaše kose. Ako ste u potrazi za novom slikom i želite isprobati nekoliko frizura bez posljedica za kosu, tada će vam programi i mobilne aplikacije za odabir frizura lako pomoći. Pripremili smo 10 najboljih aplikacija, uz pomoć kojih je lako odabrati mušku ili žensku frizuru, duljinu, boju kose i styling oblik. Sve što trebate je preuzeti bilo koju od ovih aplikacija za Android ili iOS i zamijeniti fotografiju slikama različitih frizura. Tako ćete razumjeti što frizuru idete, a također biti u mogućnosti ispisati svoju omiljenu sliku pokazati u salonu na svoj gospodar, ili da ga spremite u svoj telefon. Stoga, bez daljnjih poteškoća, predlažemo Vam da detaljnije pregledate najbolje aplikacije za izbor muških i ženskih frizura 2019. godine.

Najbolje aplikacije za izbor muških i ženskih frizura

# 1. Aplikacija Face (Android) - ★ 4.4

Aplikacija Face App za Android sada je jedna od najboljih, osim toga, čak i prije instalacije, možete pokušati eksperimentirati sa svojom profilnom slikom na Facebooku na službenoj stranici faceapp.com. Ova aplikacija ima mogućnost promijeniti nekoliko parametara:

 • označite boju kose
 • "Pokušaj" naočale
 • ostariti ili pomladiti
 • napravite sliku holivudske zvijezde,
 • izravnati ili saviti kosu
 • mnogo više.

Aplikacija Face nudi skup funkcionalnosti i za besplatnu verziju i za plaćenu (mnogo više mogućnosti). Čak i uz ograničene filtere slobodne inačice, ovoj se aplikaciji može dati zasluženi TOP, jer je svaka slika prirodna, ne umjetna i nacrtana, kao u mnogim drugim aplikacijama.

Treba napomenuti da je u odjeljku Filteri funkcionalnost ograničena, ali u odjeljku Stilist možete besplatno isprobati gotovo sve premium filtre.

Nudimo vam jedinstvenu fotografiju za jasnoću.

ORIGINAL s bangs s osmijehom promijeniti boju kose starenje naočala pomlađivanje pretvara u holivudsku zvijezdu

kolaž različitih slika

Usput, ova ponuda vas odmah poziva da podijelite svoju novu sliku na Facebooku i pitate prijatelje koje im se slike više sviđaju. To je posebno prikladno kada želite promijeniti sliku, ali je teško odabrati je.

# 2. Insta frizerski salon (iPhone) ★ 3.6 aplikacija

Insta HairStyleSalon je jedna od najboljih besplatnih iPhone i iPad aplikacija tvrtke Shenzhen Bigger LLC. Želite li saznati kakva je frizura na vašem licu, odaberite neobičnu svijetlu boju kose, ili samo ostanite u potrazi za novim stilskim rješenjima, onda je ovaj program kreiran posebno za vas. S ovom aplikacijom možete digitalno obojiti kosu u boji koju ste oduvijek sanjali, kao i odabrati novu modnu frizuru. Uzmite selfie ili prenesite fotografiju s telefona i isprobajte više od 150 različitih frizura. Jezik sučelja je engleski, ali rad s aplikacijom je vrlo jednostavan. Na primjer, da biste promijenili boju kose, samo trebate kliknuti na željenu nijansu, samo odaberite šišanje jednim klikom. Postoji ogroman raspon realističnih i kreativnih frizura svih boja duge. Osim toga, možete naučiti mnogo različitih informacija o frizurama i dobiti savjete o tome kako odabrati, na primjer, koja frizura odgovara ovalnom, okruglom ili trokutastom obliku lica. Rezultati se mogu spremiti u formatu slike, lako ih je poslati rođacima, prijateljima ili frizeru.

# 3. Aplikacija Changer Changer (Android) ★ 3.2

Aplikacija Changer Changer je jedna od najpopularnijih aplikacija za frizuru za Android i ima veliku kolekciju ženskih i muških frizura i frizura. Uz to, možete saznati kako ćete izgledati s različitim frizurama, bojom kose i šminkom, kao i isprobati frizure i stil poznatih svjetskih zvijezda. Aplikacija će vam pomoći da pronađete najbolju frizuru i boju kose, koja je idealna za vašu osobu. Sada možete bez sumnje otići do frizera i napraviti svoju omiljenu frizuru - jer ste vidjeli kako će vas gledati. Prenesite fotografiju s telefona ili snimite autoportret i pokušajte s različitim slikama. Unatoč engleskom sučelju, razumjeti softver neće imati poteškoća. Unutar aplikacije postoje dva dijela - frizure za djevojčice i frizure za dečke. Svaki dio sastoji se od paketa različitih frizura.

Frizura izmjenjivač app

UPD. Nakon osobnog testiranja, mišljenje o ovoj aplikaciji je dvosmisleno: s jedne strane, malo je zastarjelo, frizure izgledaju previše obojene i teško je jasno definirati okvir. S druge strane, izbor frizura i frizura je zaista velik, pa ako želite znati hoće li vam slika odgovarati ili ne, to je upravo to.

# 4. Žena frizura 2018 (Android) ★ 3,7 aplikacija

Ovo je još jedna velika aplikacija Žena frizura 2018 za odabir i modeliranje frizura, razvijen od strane PEGI 3, koji vam omogućuje da gotovo probati na razne frizure. U praksi možete vidjeti kako ćete izgledati s kaskadama Jennifer Aniston, kovrčama Selene Gomez ili Rihanninom bojom kose, kušajte kovrčavu, ravnu, kratku, dugu, raspuštenu kosu i kosu, kao i svadbene i večernje frizure. Također možete isprobati više od 20 realnih boja kose kako biste pronašli nijansu koja vam savršeno odgovara. Da biste dovršili sliku, možete odabrati više od 100 dodataka, kao što su sunčane naočale, razne nakit, šešire i još mnogo toga.

Kao i druge važne funkcije, potrebno je uočiti automatsko ažuriranje frizura, kao i usporedbu fotografija prije i poslije odabira. Nakon dovršetka pretvorbe možete dijeliti rezultate s prijateljima na Facebooku ili spremiti na telefon.

Jezik sučelja je engleski, ali su sve opcije intuitivne. Možete odabrati frizure u bilo kojem stilu - moderne, klasične, romantične, glamurozne i još mnogo toga.

# 5. ModiFace Studio za boju kose (Apple, Android) ★ 3.3

Sanjate li frizuru poput poznate zvijezde? Jednostavno! Aplikacija ModiFace Color Color Studio (Apple, Android) najpopularnija je aplikacija za digitalne slike koja vam omogućuje da isprobate različite slike.

Isprobajte novu boju kose u samo nekoliko sekundi s aplikacijom Color Color! Sve što trebate učiniti je uzeti vlastitu fotografiju, koristiti automatsku detekciju kose kako biste označili kosu, a zatim nanesite različite boje kose kako biste vidjeli koja je nijansa prava za vas.

# 6. Mary Kay® 3,2 aplikacija za virtualnu šminku

Mary Kay najnoviju virtualnu mobilnu aplikaciju Virtual Kay® Virtual Mobile Makeup (Mobile Virtual Makeover) razvila je Mary Kay i prilagodila mnogim zemljama, uključujući i Ukrajinu. Uz to, možete isprobati beskonačan broj kombinacija šminke i frizura. Samo prenesite fotografiju ili odaberite lice modela iz aplikacije i počnite birati predloške, nanesite šminku na lice, oči, usne. Za izbor frizura dostupne opcije kao što su dužina, boja kose, isticanje i bojanje, kao i izbor pribora za kosu, razne ukosnice i nakit.

Aplikacija je također dostupna informacije o najnovijim trendovima u frizura i šminka, savjeti za ljepotu i stil lekcije. Osim toga, dizajnirane gotove modne slike koje možete probati za sebe, uključujući i za posebne prigode, kao što je vjenčanje. Važno je napomenuti da možete stvoriti popise za kupovinu ukusnih proizvoda, vratiti im se kasnije, ili kupiti svu kozmetiku sa slike koju želite odjednom, naručiti online. Kao iu mnogim drugim aplikacijama, moguće je spremiti gotovu sliku u memoriju telefona ili je podijeliti s prijateljima na svim društvenim mrežama ili poslati e-poštom. Također se možete osjećati kao zvijezda primjenom efekata uređivanja i spremanjem gotove fotografije na naslovnici modnog časopisa ili postera.

Mary Kay® Mobile Virtual Makeover

# 7. Izmjenjivač za kosu za muškarce i žene ★ 3.4

Pomoću aplikacije Changer za kosu za muškarce i žene možete vidjeti sebe s drugačijom frizurom i bojom kose koja će vas bez sumnje potaknuti na nove promjene u izgledu. Ovo je jedna od najboljih aplikacija za razvoj aplikacija na Internetu za AppIntex za odabir muških i ženskih frizura i frizura.

Izmjenjivač kose za muškarce i žene

Za muškarce, tu je i opsežan katalog brkova i brada različitih oblika, boja i stilova, koje je lako pregledavati tako da ih prelistavate na zaslonu. Ovaj program radi na istom principu kao i ostali: morate učitati fotografiju, po mogućnosti portret cijelog lica na bijeloj pozadini, i odabrati nijanse za kosu i kosu iz predloženih klišea. Nakon učitavanja fotografije određujete spol korisnika, dužinu frizure, odabirete boju kose i postavljate ostale parametre.

Ova aplikacija nema širok raspon funkcija, ali nije preopterećena nepotrebnim opcijama. Između ostalog, moguće je uređivati ​​fotografije, obrezivati ​​okvir i širiti ga. Nakon završetka formiranja slike, fotografija se može spremiti u galeriju telefona ili poslati na Facebook ili druge društvene mreže.

8. Aplikacija Photo Booth za izmjenjivače kose - efekti fotografija s fotografijama muškaraca ★ 3.4

Nismo mogli zanemariti jednu od najboljih aplikacija za iPhone na odabiru isključivo muških frizura, budući da moderni muškarci prate trendove i žele izgledati stilski ne manje od žena.

Softver ima lagano sučelje na engleskom jeziku i vrlo je jednostavan za korištenje, budući da su sve potrebne opcije označene ikonama, što olakšava razumijevanje i omogućuje vam da odaberete frizuru u nekoliko sekundi. Samo prenesite fotografiju iz galerije ili snimite autoportret i odaberite omiljenu frizuru i brkove iz mnogih ponuđenih opcija. Između ostalog, tu je i funkcija uređivanja fotografija i efekti kao što su svjetlina, kontrast, zasićenost, sjene, osvjetljenja, fokus i druge. Također možete pokupiti zanimljiv pribor, kao što su tuba, sunčane naočale i kapa za bejzbol. Kada završite s uređivanjem fotografije, možete je spremiti u memoriju telefona, ispisati ili poslati prijateljima na društvenoj mreži.

# 9. Frizura Mirror ★ 3.1 app

Ovaj program će pretvoriti vaš mobilni telefon u ogledalo i omogućiti vam da isprobate razne frizure u stvarnom vremenu. Sve što trebate je jednostavno pogledati zaslon telefona ili tableta, a vaša će se kosa pojaviti i oblikovati vaš novi izgled. Možete birati između više od 100 ženskih frizura u 5 kategorija: duge, srednje duge i kratke kose, svečane frizure i ludi stil. Možete probati kreativne frizure koje nećete naći nigdje drugdje, na primjer, kosa s blještavilom, cvijeće, leptiri i mnoge druge zanimljive slike. Također možete isprobati nacionalne frizure iz različitih zemalja svijeta. Aplikacija ima englesko sučelje koje je lako razumjeti. Frizure možete isprobati redoslijedom pomicanjem gumba "sljedeći - prethodni" ili odabrati obnovljenu frizuru s popisa.

Odaberite svoju omiljenu boju kose, prstima podesite položaj kose na glavi, a fotografijama dajte željenu svjetlinu / kontrast. Pritisnite gumb za zaključavanje "Lock" da biste fiksirali kosu na zaslonu, a zatim možete podesiti položaj glave tako da kosa "sjedne" i izgleda prirodno. Aplikacija, kao i druge slične, ima vezu s Internetom i društvenim mrežama.


10. Primjena za frizuru ★ 4.0

Frizura Makeover je još jedan veliki iOS aplikacija za odabir muške i ženske frizure, jedan od najpogodnijih na App Store. Jednostavno sučelje nudi veliki broj trendovskih frizura i frizura, zahvaljujući kojima možete jednostavno odabrati novu sliku i izvršiti hrabre eksperimente sa stilom. Aplikacija je koristila samo profesionalne frizure i frizure, tako da izgledaju vrlo realistično. Osnovne opcije su besplatne: muške i ženske frizure za kratku i dugu kosu, brkovi, brada i, kao dodatna mogućnost, smiješne kreativne perike.

Frizura Mirror aplikacija

Ako želite imati pristup do više od 600 stilskih frizura od zvijezda, modela i stvarnih ljudi, preuzmite ih putem In-App kupnje. Koristite za uređivanje fotografije ili gotove slike modela. Aplikacija ima dodatne alate za uređivanje, na primjer, možete izrezati kosu, promijeniti liniju odvajanja i nijansu kose, prilagoditi širinu / visinu kose, tako da se savršeno uklapa u oblik vašeg lica i izgleda prirodno. Možete spremiti dobivene stilske slike ili ih podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama.

Programi friziranja za kosu, naravno, neće zamijeniti konzultacije stilista, ali će svakako olakšati odabir nove frizure koja će vam pomoći i odrediti da li se određena frizura i boja kose događaju. Da biste odlučili koja je aplikacija najbolja i najpogodnija, morate ih sve isprobati.

Odabir frizura i frizura za fotografije

Urednici časopisa HAIR'S HOW predstavljaju vašu uslugu online odabira frizura, frizura, šminke i pribora za fotografiju. Naša usluga će vam pomoći, lako i besplatno, bez registracije, odabrati frizuru ili šišanje, šminku i pribor, prikladnu sliku. Naš program frizure, frizure i odabira slika sadrži više od 1500 muških i ženskih frizura, kao i frizure za slavne osobe, šminkanje, šešire, naočale i kontaktne leće, nakit, brkove i brade, koje možete isprobati na fotografiji izravno na stranici. U slučaju da nemate fotografiju, možete isprobati jedan od modela ugrađene galerije i vidjeti kakva će vam frizura ili frizura odgovarati.

Kako izgledati savršeno svaki dan bez promjene frizure!

Nova slika - svaki dan. Izrada kućnog stila.

Najbolje vjenčane frizure s priborom

Nevjesta se ne može zamisliti bez pribora. Živo ili umjetno cvijeće utkano u pletenice, trake za glavu, vijence i neobične ukosnice dodaće sliku ženstvenosti i bogatih boja. Pravilno odabran u boji, obliku i veličini, cvjetni ili cvjetni aranžman bit će u savršenom skladu sa stilom odjeće i nijansom kose.

Moderne frizure za dame elegantne dobi.

Prava žena je uvijek žena! Da biste izgledali elegantno u bilo kojoj dobi, potrebno vam je malo: dobra osnovna frizura i - sjaj u očima. To je ono što najbolji stilisti svijeta preporučuju ženama elegantne dobi ove sezone.

Odabir frizura besplatan online

Zdrava kosa -> Odabir frizura besplatno na internetu

Važno je! Slike korisnika ne spremamo na poslužitelj. Sva obrada slika odvija se u pregledniku na računalu. Možete sigurno koristiti uslugu, nitko osim vas neće vidjeti rezultat. Spremanje na poslužitelju događa se s upozorenjem samo tijekom generiranja koda za forum, web-lokaciju ili blog.

Svi mi prije ili kasnije trebamo usluge stilista, posebice frizera. I internetska tehnologija koja će nam pomoći! Odabir frizure iz fotografije je sada stvarnost, osim - vrlo korisna stvar!

Svaka moderna modna žena koja je razmišljala o promjeni svoje slike lako može pokušati odabrati frizuru s fotografije besplatno i online - kod kuće. A tko, ako ne mi, možemo ocijeniti sebe sa strane? Usluga profesionalnih stilista, nažalost relativno skupa po trenutnim cijenama, a osim toga, nije uvijek majstor u stanju razumjeti što je potrebno za vas.

Izbor frizura online - način na koji je već dugo afirmiran kao asistent u potrazi za novim idejama, a netko koristi ovu priliku samo za zabavu. Međutim, internet često nailazi na nedovršene aplikacije ili web-lokacije s plaćenom funkcijom.

Imamo uslugu "odabir frizura online" besplatno. Nema ulaganja, izgubiti novac i vrijeme: samo nekoliko klikova mišem i nemate sumnje koju frizuru odabrati za večer, na poslu ili samo za svaki dan. Da biste radili s uslugom, prenesite fotografiju u cijelosti, zatim odaberite frizuru koju želite i kliknite na nju. Nakon pojavljivanja frizure na fotografiji, prilagodite veličinu frizure, povećavajući, smanjujući, istezavajući ili sužavajući sliku pomicanjem kursora koji se nalaze na rubovima frizure. Kada završite rad s aplikacijom, možete spremiti fotografiju.

Svoj pregled možete priložiti slike.

Programirajte frizuru online

Svim našim posjetiteljima nudimo besplatan izbor frizura na internetu. Možete preuzeti bilo koju frizuru bez registracije tako da prenesete svoju fotografiju. Upute za uporabu nalaze se ispod na stranici, iako ne postoji ništa teško koristiti ovaj program.

U stvari, to nije samo program za odabir frizura, to je cijeli online studio gdje možete ne samo odabrati frizuru za različite duljine kose, ali i make-up, pribor, naočale pa čak i brade (naravno, to vrijedi i za muškarce).

Dakle, da biste pokrenuli besplatan izbor frizura na mreži, samo prenesite svoju fotografiju i počnite eksperimentirati. Možete odabrati duljinu kose, promijeniti boje, odabrati vrstu bojanja, mjerilo (povećanje ili smanjenje) širine i visine odabrane frizure, a nakon što odaberete savršenu opciju, možete preuzeti fotografiju.

Izbor frizura online za fotografije

U nastavku na fotografiji pokazali smo kako ispravno koristiti program za odabir frizura na internetu.

Programirajte frizuru online

Sve što se od vas traži je da odaberete fotografiju s kojom ćete eksperimentirati.

Programirajte frizuru online

Zatim odaberite mušku ili žensku frizuru, kao i dužinu kose.

Programirajte frizuru online

Nakon toga nastavite s eksperimentima sa širokim izborom frizura i boja prikazanih u ovom programu.

Odabir frizura na internetu

Upozorenje! Vaše fotografije ne čuvamo! Sve se događa u letu u vašem pregledniku. Rezultat će biti dostupan isključivo vama, nitko ne može vidjeti kako ste obradili fotografiju.

Svatko se mora nositi s frizerima ili čak stilistima. No, ponekad želite eksperimentirati, i tako da nitko nije vidio)) Izbor frizura iz online fotografije - to je ono što će vam pomoći!

Zahvaljujući našoj usluzi, svaka djevojka, žena ili čak muškarac može pokušati odabrati kosu na fotografiji besplatno i online kod kuće, bez izlaska iz toplog pokrivača. Tko može najbolje cijeniti našu frizuru? Da, samo mi sami. Uostalom, prije svega to činimo za sebe, želimo izgledati impresivno i lijepo, osjećati se atraktivno. Kozmetički saloni će vas privući puno novca prije nego što shvatite što doista želite. Naše usluge Odabir frizura na mreži pomoći će vam da se nađete potpuno besplatno i bez registracije, sms-a i drugih lažnih poteza.

Početak besplatnog odabira frizura na internetu je jednostavan. Da biste to učinili, odaberite odgovarajuću fotografiju, poželjno je da je bila velika i samo lice (tako ćete jasnije razumjeti kako sve izgleda). Prenesite fotografiju. Pojavit će se u našoj aplikaciji. Zatim odaberite jednu od stotina frizura i kliknite na nju. Pojavit će se na zaslonu na površini vaše fotografije. Možete mijenjati veličinu, kut i položaj kose ako želite, sve dok niste zadovoljni njezinim izgledom. Ako pronađete ono što vam treba, jednostavno kliknite gumb Download Result i vaša će fotografija biti spremljena na vaše računalo. I neće biti ništa bolje od toga da ga ispišete i pokažete frizeru - odmah će vam postati jasno što točno želite! Besplatne online frizure su vaši najbolji pomagači!

komentari

Hvala vam! To je smiješno! Dobio sam zadovoljstvo, nasmijao se

Kako odabrati frizuru s fotografije?

Želite li napraviti pomodnu frizuru ili drastično promijeniti boju kose, ali se bojite da eksperiment neće biti uspješan? Kako bi se izbjegle takve greške, neki pozivaju na pomoć prijatelja, drugi proučavaju svoje lice u ogledalu dugo vremena, dok drugi "trče" u virtualni salon gdje svatko može odabrati frizuru s besplatne online fotografije.

Kako koristiti?

 1. Preuzmite visokokvalitetnu i jasnu fotografiju u kojoj se vaša kosa skuplja u rep. Ako nemate odgovarajuću sliku, koristite bazu podataka i odaberite vrstu koja vam najviše odgovara.
 2. Provjerite mjerilo i povećajte ili smanjite veličinu lica. Zahvaljujući ovoj fotografiji izgledat će što prirodnije.
 3. Koristite crvene točkice za određivanje kontura očiju i usana.
 4. Sljedeći korak je da odete u odjeljak "Frizure" kako biste označili željenu duljinu kose.
 5. Završna faza - izbor boje kose. Baza programa ima mnogo prirodnih i umjetnih nijansi.

Važno je! Mnogi korisnici sličnih stranica strahuju da će drugi korisnici vidjeti njihove slike. Vjerujte mi, ovi strahovi su potpuno uzaludni. Fotografije se automatski brišu, a samo vi imate pristup spremljenim slikama.

U virtualnom načinu i apsolutno slobodnom, izgled svake osobe može se promijeniti do neprepoznatljivosti. Sada ljubitelji i pristaše modnih trendova neće morati satima revidirati knjižice, objašnjavajući svoje želje i sklonosti frizerima. Samo prenesite fotografiju, koristite jednostavne upute korak po korak na svom računalu. Samo nekoliko klikova bez dodatne registracije i ulaganja dodatnih sredstava odabrali su najbolje rezultate frizura za svaku osobu.

Što odabrati za ovalno lice

Postoje opće prihvaćena pravila po kojima se stil odabire prema tipu osobe u odgovarajućem obrascu. Frizure različitih duljina bit će najprikladnije, ali valja razmotriti sljedeća pravila:

 • neprikladne će biti ravna kosa u stanju dlake;
 • stručnjaci ne preporučuju zapetljavanje vaše kose u pregrubi kolač, pokupite "konjski rep";
 • Uz postojeće nepravilnosti kože preporučljivo je napraviti frizuru s asimetričnim praskom, izbacivanjem i bezbrižnim kovrčama.
 • kada je oval preširok, prikladno je saviti vrhove prema jagodicama;
 • u prisutnosti rijetke ili previše tanke kose, preporučljivo je za njih stvoriti duljinu koja nije niža od središta brade;
 • da bi produljili oval, stilisti preporučuju uzimanje asimetričnih resica s nazubljenim rubovima, za skraćivanje, debelu ravnu ili kosu varijaciju.

Važno je! Vlasnici ovalnog tipa lica, bez obzira na spol, prikladni su za gotovo svaki stil. Prilikom odabira potrebno je uzeti u obzir dužinu kose, posebice njezinu strukturu.

Vizualno produljenje okruglog lica

Virtualni salon ljepote će vam reći što odabrati za sebe bucmast žene i muškarci. Vrijedno je malo suziti lice pomoću predloženih masa. Također je preporučljivo poslušati ove savjete majstora:

 • kovrče lijevo na stražnjoj strani glave trebaju ostati skraćene, višeslojna frizura će im dati pomp;
 • labavi izduženi kovrči, kosi bangs moći će "povući" okrugli oblik;
 • ako se odabere rastanak, treba ga postaviti točno u sredinu;
 • trebali biste prestati s izborom na uskoj gredi, pričvršćeni na stražnjoj strani glave, ravnim debelim šiškama, prijelazima stupnjevanog tipa;
 • trajna će biti prikladna, nakon čega slijedi "mokri" stil, valoviti, ne preveliki kovrče.

Važno je! Za muškarce, najbolja opcija bi bila volumetrijska frizura s bangs, na stranama možete ostaviti blago izdužene niti. Žene u programu trebale bi zamijeniti takve frizure s licem zaobljenog tipa: četiri vrste, koje dosežu do izduženja, veličanstvenog boba, valovitih izduženih niti.

Karakteristike kvadratnog lica i omekšavanje

Za žene čiji oblik lica ima oštre i grube linije, teško je pronaći pravu i optimalno prikladnu frizuru. Stilisti preporučuju da pokušate s bujnim stylingom na temelju volumena u uobičajenim količinama:

 • učinkovito izbočene široke izbočene jagodice s tankom crtom, ljestvama, kaskadama
 • višeslojne frizure, u kojima se nalaze bujne kovrče koje savršeno glatke uglove;
 • sakriti jagodice pomoći ukovati unutar kose;
 • bjelja ženska slika će biti s bob frizurom, upotpunjenom poderanim bezbrižnim resama, maturiranjem.

Važno je! Ne preporučuje se prekidanje kose, stroge značajke jagodica i čela trebaju biti organski prekrivene elementima za oblikovanje. Šiške treba ostaviti dugo, može biti koso ili poderano. Veća fluffiness postiže se podizanjem krune.

Metode za ispravljanje pravokutnog lica

Urednik će vam reći kako promijeniti boju kose, odabrati frizuru koja najbolje odgovara izduženom obliku lica. Glavni savjet je da odaberete kosu bezbrižno poderanu šišku, koju treba kombinirati s krajevima kose uvijenim. Pogledajte pažljivo volumetrijske i besplatne frizure:

 • kada je kosa isječena prekratko, jagodice i čelo ostaju otvoreni, dajući značajkama lica još veću oštrinu;
 • izgledaju sjajno s pravokutnim oblikom ravnih ravnih krajeva kose koji su prethodno bili podvrgnuti dubokom filigranu;
 • irelevantno će postati glatki napeti rep, glatko odvajanje, podjelu frizure strogo u sredini i naglašavajući već stroge linije;
 • na razini jagodica, pramenovima treba dati laganu pompu, lakoću.

Važno je! Da biste proširili područje čela i suzili područje brade, preporuča se odabrati frizuru s kaskadama, izduženim bobom i kvadratom s naknadnim produženjem. Da bi se stil zaokružio, preporuča se okretanje vrhova prema unutra.

Prilikom odabira frizure s fotografije u online načinu rada i apsolutno besplatno, trebali biste iskoristiti gore navedene savjete. Programi, pri odabiru varijante šišanja od interesa, prepoznaju postavljene parametre, a to su: ton kože korisnika, smjer rasta kose, tip i oblik lica.

Kao što možete vidjeti, rad na promjeni slike može biti vrlo jednostavan i ugodan. Sretno s vama!

Na fotografiji odabiremo frizuru na internetu


Izleti u frizerski ili kozmetički salon s namjerom da za mnoge mijenjaju frizuru ne završavaju uvijek dobro. Da biste odabrali frizuru, a ne pogrešno izračunali, važno je razmotriti takve pojedinosti kao što su vrsta lica, njegov oblik, kao i boja kose koja vam odgovara (ako trebate preraditi). Da biste to učinili, nije potrebno gledati se u ogledalo: možete odabrati željenu frizuru na računalu.

Postoje mnogi programi koji vam omogućuju da jednostavno i brzo simulirate svoj izgled, uključujući kosu, odjeću i šminku. Međutim, mnogo je lakše ne instalirati sve vrste softvera na računalo, nego koristiti jednu od usluga dostupnih na mreži za odabir frizura s fotografije.

Kako odabrati frizuru online

Glavna stvar - odabrati odgovarajuću sliku ili napraviti novi, tako da je kosa češljana ili izglađen na glavu. Nakon učitavanja fotografije na jedan od web resursa predloženih u članku, nećete morati ručno instalirati frizure na fotografiju: sve se radi automatski, sve što preostaje je podešavanje rezultata.

Metoda 1: Makeover

Prilično jednostavna i intuitivna virtualna usluga. Uz primjenu svih vrsta kozmetike, alat vam omogućuje rad s frizurama u stilu određenih ljudi - slavnih osoba, kojih ima mnogo.

 1. Registracija na mjestu nije potrebna. Jednostavno kliknite na gornju vezu i kliknite strelicu pored stavke "Upload your own photo" da biste uvezli željenu sliku u web-aplikaciju.
 2. Zatim odaberite područje na fotografiji koje će se koristiti za uvođenje kose. Označite kvadrat željene veličine i kliknite na gumb "Gotovo".
 3. Pročistite područje lica na slici povlačenjem kontrolnih točaka, a zatim kliknite “Next”.
 4. Na isti način istaknite oči.
 5. I usne. Zatim kliknite na gumb "Gotovo".
 6. Kada završite s postavljanjem radnog prostora na fotografiji, pomaknite se na karticu "Kosa" pomoću padajućeg izbornika u gornjem lijevom kutu stranice.
 7. S popisa odaberite pravu frizuru.
 8. Zatim, ako trebate dodatno "uklopiti" frizuru u veličinu, kliknite na gumb "Prilagodi" na dnu web aplikacije.
 9. Na alatnoj traci koja se pojavljuje s desne strane možete fino podesiti položaj i veličinu odabrane kose. Kada završite s frizurom, kliknite "Done" da biste potvrdili promjene na slici.
 10. Da biste spremili dobivenu fotografiju u memoriju računala, kliknite na okruglu ikonu u gornjem desnom kutu slike. Zatim kliknite na ikonu s natpisom "Preuzmite svoj izgled".

To je sve. Gotovu sliku možete prikazati frizeru kako biste pokazali očekivane rezultate.

Metoda 2: TAAZ Virtual Makeover

Napredna web-aplikacija za primjenu virtualne šminke na fotografiji. Naravno, sve nije ograničeno na kozmetiku: u asortimanu TAAZ-a postoji ogromna količina frizura i modernih frizura raznih slavnih osoba.

Treba napomenuti da je, za razliku od prethodnog rješenja, ovaj alat stvoren na Adobe Flash platformi, tako da za rad s njim trebate imati odgovarajući softver na vašem računalu.

 1. Da biste mogli izvesti konačnu sliku u memoriju računala, morat ćete stvoriti račun na web-lokaciji. Ako to nije potrebno, možete odmah otići na upute za stavku pod brojem "3". Dakle, za stvaranje računa, kliknite na link "Registracija" u gornjem desnom kutu stranice.
 2. U skočnom prozoru unesite podatke o registraciji, uključujući ime, prezime, nadimak, godinu rođenja i adresu e-pošte ili napravite "račun" putem Facebooka.
 3. Tada biste trebali prenijeti odgovarajuću fotografiju na web-lokaciju. Lice na slici trebalo bi biti dovoljno svijetlo, bez šminke, i kose - češljane ili uredno izglačane.

Da biste uvezli fotografiju, upotrijebite gumb "Učitaj svoju fotografiju" ili kliknite na odgovarajuće područje iznad njega.

 • Odaberite područje za izrezivanje slike u skočnom prozoru. Zatim kliknite “Dalje”.
 • Zatim morate potvrditi jesu li oči i usta unutar zamračenih pravokutnika. Ako ne, kliknite "Ne" i izvršite ispravke. Nakon toga, vraćajući se u dijalog, kliknite na gumb "Da".
 • Sada idite na karticu "Hair" i odaberite željenu frizuru s popisa dostupnih.
 • Ako je potrebno, možete prilagoditi namještanje frizura kako vam odgovara. Da biste to učinili, postavite pokazivač miša preko fotografije i preoblikujte kosu s odgovarajućim točkama.
 • Da biste rezultat pohranili na računalo, koristite stavku "Spremi u računalo" na padajućem popisu "Spremi ili dijeli" u gornjem desnom kutu web-aplikacije.
 • U skočnom prozoru, po želji, navedite naziv stila i njegov opis. Također ćete morati postaviti postavke privatnosti: "Javno" - svi TAAZ korisnici moći će vidjeti vašu fotografiju; "Limited" - slika će biti dostupna samo putem linka i, konačno, "Private" - fotografija je vidljiva samo vama.

  Dakle, za preuzimanje gotove slike, kliknite na gumb "Spremi".

  Ova usluga je definitivno vrijedna pažnje, jer uz pomoć nje sigurno ćete moći stvoriti sliku koja će se svidjeti i izgledat će vrlo organski.

  Kao što možete vidjeti, odabir frizura u vašem web pregledniku je snap, ali koja usluga za to odabrati ovisi o vama.

  Hvala autoru, podijelite članak u društvenim mrežama.