Glavni

Vitamini

Kada je bolje rezati kosu - savjete i trikove

Cjelovita i daleko od posljednjeg izgleda svake žene koja poštuje sebe je njezina frizura. Nije uopće bitno hoće li postojati zamršena i složena izrada frizera ili skupog modernog stila. Modni trendovi svake godine ljubaznim ženama nude priliku da malo eksperimentiraju s duljinom i bojom kose.

U koje doba godine je bolje rezati kosu?

Kada bolje kositi kosu - samo vi odlučite. Možda će se ta misao pojaviti spontano ili nakon mnogo razmišljanja. Moderne kratke frizure uvijek su bile i ostaju u trendu. Postoji prilično utemeljeno mišljenje da se kvalitetna frizura "uklanja" s ženskog lica već nekoliko godina. Liječnici trichologists jednoglasno tvrde da možete promijeniti duljinu kose u bilo koje doba godine. To neće utjecati na njihovu strukturu ili snagu.

Mogu li odrezati kosu zimi?

Mit da je mijenjanje frizure ili skraćivanje kovrča zimi ne vrijedi, odavno su razotkrili stručnjaci i same žene. Stopa rasta vaših kovrči ne ovisi o vanjskom okolišu i vremenskim uvjetima. Genetika propisuje sve, jer folikuli dlaka potječu iz razdoblja prenatalnog razvoja. Pitanje kada je bolje imati frizuru proizlazi samo zato što zimi tijelo dobiva manje hranjivih tvari i čini se da kosa raste sporije. Ovo je praznovjerje koje ne bi trebalo biti opsjednuto.

Koji lunarni dan je bolje odrezati kosu?

Mjesec, kao prirodni satelit Zemlje, povremeno mijenja svoj izgled, ovisno o njegovom osvjetljenju od Sunca. U znanosti postoji precizna definicija takvog procesa - faza Mjeseca. Svako razdoblje značajno utječe na opće stanje ljudskog tijela i strukturu njegove kose. Sve se više okrećemo lunarnom kalendaru, koji opisuje vrijeme prolaska glavnih faza noćne zvijezde, njegovo mjesto u odnosu na zodijačka sazviježđa. Pomoću ovog vodiča možete točno odrediti kada rezati kosu prema lunarnom kalendaru. Astrolozi svoje rasprave prave zasebno za svaki mjesec. Planiranje putovanja frizeru - pročitajte njihove preporuke. Međutim, postoji nekoliko općih pravila:

 1. Kada je bolje odrezati kosu, tako je s rastućim Mjesec - za brzi rast trim savjete.
 2. Tako da oblik frizure ostane savršen što je duže moguće - koristite usluge majstora u razdoblju opadanja mjeseca.
 3. Pun mjesec i mladi mjesec smatraju se nepovoljnim trenutkom za svaku manipulaciju vašim kovrčama.
 4. Na preporuku istih astrologa, 9., 15., 23. i 29. lunarni dani izuzetno su nepovoljni za promjenu oblika ženske frizure. Tijekom tog razdoblja, zaštitne funkcije tijela ne rade punom snagom, što može značiti iscrpljivanje energetske aure. Mogući rezultat je ne samo pogoršanje kvalitete i rasta niti, nego i kvar.

Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu?

Što se tiče pitanja, koji dan u tjednu je bolje imati šišanje - ovdje se mišljenja poznatih astrologa potpuno podudaraju. Najpozitivniji dan za salonske procedure koje nazivaju u ponedjeljak. Iako mnogi smatraju da je ovaj dan težak, usuđujući se promijeniti svoj izgled, možete pokušati promijeniti svoj odnos prema okolišu:

 1. Ako ste preplavljeni depresijom, posjetite frizera u utorak. Promjena slike će razveseliti.
 2. Srijeda, četvrtak i petak smatraju se dobrim danima za posjet majstoru. Ovih dana ispunjena je zdravom energijom, koja vodi do uspjeha u poslovanju iu osobnim odnosima. To je točno vrijeme kada je bolje rezati kosu.
 3. Trebalo bi uzeti u obzir mišljenje iscjelitelja o zvijezdama djevojaka s slabim kovrčama. Subotne procedure u kabini pomoći će u jačanju i poboljšanju stanja kovrča.
 4. Jedini neprikladan dan u tjednu za manipulacije bilo koje vrste je nedjelja. Ovo je dan odmora za cijelo tijelo. Ne iskušavaj sudbinu.

Najbolje vrijeme za kosu

Povoljno vrijeme za šišanje, možete odabrati za sebe. Prije svega, to je pozitivno, dolazi od vas i vašeg gospodara. Dobro raspoloženje i profesionalni rad stručnjaka tijekom postupka pružit će vam veliko zadovoljstvo, koje će trajati dugo. Izbor "vašeg" frizera, koji će savjetovati u odabiru frizure, vrlo je važan aspekt u životu svake žene. Ako tražite savjet od astrologa, oni povezuju povoljno razdoblje za salonske postupke s kretanjem mjeseca duž zodijačkih zviježđa Djevice, Jarca i Lava.

Kada mogu odrezati kosu?

Liječnici trichologists preporučuju ažuriranje frizure prema potrebi. Čak i duge kovrče uz pažljivu njegu zahtijevaju podrezivanje krajeva s vremena na vrijeme. Povoljno vrijeme za rezanje kose prema nacionalnim znakovima smatra se razdobljem rasta mjeseca. Vaši će kovrče ubrzati njihov rast.

Je li moguće rezati kosu za vrijeme menstruacije?

Svaka žena zna što su “kritični dani”. Hormonska prilagodba tijekom ovog razdoblja utječe na rad svih tjelesnih sustava. Zbog povećane proizvodnje sebuma, kosa brže raste, što može pokvariti stil. Gubitak krvi i smanjena cirkulacija krvi negativno utječu na strukturu i stanje folikula. Kovrče postaju krhke i beživotne. Dodatne manipulacije s njima su krajnje nepoželjne.

Promjenjivo raspoloženje može biti loša usluga. Ono što ste danas voljeli razočarati će vas sutra. Važno je razmotriti je li moguće dlake rezati „ovih dana“. Zaključak sugerira sam. Mjesečna ne traje dugo. Bolje je čekati. Međutim, sa stajališta moderne znanosti, frizerske škare neće naštetiti vašim kovrčama tijekom menstruacije. Odluka u ovom slučaju je vaša.

Mogu li se šišati navečer?

Postoji mnogo praznovjerja i narodnih znakova povezanih s raznim vrstama manipulacija u odnosu na našu kosu:

 1. Tamno doba dana nije previše prikladno za posjet frizeru. Promjenom duljine kovrči možete promijeniti duljinu trajanja ili probleme s klikom.
 2. Večernje doba dana je područje negativne energije, koje, zajedno s obrubljenim krajevima uvojki, "prekida" vezu čovjeka i neba.

Sve to znanje došlo nam je iz antičkih vremena. Moderne žene provode puno vremena na poslu i obiteljskim pitanjima. Je li nužno navečer rezati kosu, ako je poslijepodne teško izrezati još jednu minutu? Možete pobjeći od praznovjerja i podesiti se na pozitivne. Onda se ništa i nitko ne može miješati u vaše planove. Možda je vaš učitelj slobodan upravo u neko kasnije doba dana, a pitanje kada bolje kositi neće biti jednako važno kao i pitanje tko će to učiniti.

Kada ne mogu rezati kosu?

Religija zabranjuje rezanje kose na vjerske praznike (Božić, Uskrs, Trojstvo, itd.). Ovo vrijeme nije za posao, nego za svijetlo slavlje. Ne biste trebali sami mijenjati frizuru. Uništava vašu energetsku auru. Ako nemate određene vještine u radu s makazama - rizikujete da upropastite svoj izgled dugo vremena. Negativno utječu na stanje kose i prirodni kolaps.

Kada odlučujete o dramatičnim promjenama u kosi, važno je ne samo odabrati pravo razdoblje ili dan za ovaj događaj. Glavna stvar je pozitivan stav i zdrav optimizam. Na koje dane možete rezati kosu - kao što je gore opisano, ali kada to ne biste trebali učiniti:

 1. Pokušajte ne planirati vaš posjet salonu nedjeljom i neprikladnim danima prema lunarnom kalendaru.
 2. Izbjegavajte frizure na dane kada je mjesec u zodijačkom zviježđu Raka i Škorpiona.

Kada možete i ne možete rezati kosu prema lunarnom kalendaru - dane u tjednu, mjesecu, godini

Primijećeno je da nakon spontane frizure, kosa može rasti brzo, a zatim zadržati svoj oblik za dugo vremena, lako uklopiti u frizuru, ili obrnuto, postati nestašan. Vjeruje se da postoje prikladni i neprikladni dani za šišanje. Da biste saznali kada je bolje imati šišanje, pogledajte kalendar.

Kada rezati kosu prema lunarnom kalendaru

Odaberite razdoblje za frizure:

 • Provođenje postupka s rastućim mjesecom potiče brži rast kose. Da biste dobili šišanje u ovom trenutku treba preporučiti onima koji žele imati duge kovrče.
Da biste razumjeli kada je bolje rezati kosu, trebate zatražiti pomoć od frizura lunarnog kalendara.
 • Skraćivanje kose u razdoblju opadanja mjeseca, prema znaku, pomaže usporiti rast kose. To je negativan čimbenik za one koji žele brže rastu kosu, ali pozitivni ako je potrebno zadržati oblik frizure, što često zahtijeva korekciju. Poboljšanje stanja kose smatra se plusom za šišanje u ovom razdoblju: one prestaju ispadati, zamršene, podijeljene, njihova gustoća raste, pojavljuje se sjaj.
 • Tijekom mladog mjeseca rezanje kose je nepoželjno. Osoba rizikuje da izgubi vitalnu energiju, uzrokujući pogoršanje zdravstvenog stanja. Na primjer, nikada prije nisu obrijali bebe u mladom mjesecu.
 • Nepoželjno je imati šišanje tijekom pomrčine Sunca ili Mjeseca. Na taj način možete negativno utjecati ne samo na zdravlje kose, već i na opće zdravstveno stanje.

Mogu li navečer rezati kosu

Podrijetlo zabrane šišanja u mraku povezano je s uvjerenjem da se u to vrijeme aktivira zla sila. Dovoljno joj je da posjedne nokat ili izreže kosu kako bi izazvala štetu. Korupcija je značila probleme, bolesti.

Racionalnije, ta zabrana se objašnjava činjenicom da se prije večeri, zbog nedostatka električne energije, morao sam odrezati u sumrak ili uz svijeće, što je nezgodno.

Narodni znakovi zabranjuju djevojkama da se kose uvečer.

Budući da to postaje uzrok neuspjeha u osobnom životu. Osim toga, ljudi su obrezani nakon zalaska sunca, gube ne samo sreću, već i fizičku snagu. Ako osoba vjeruje u nezemaljske sile, zabranu treba poštivati, jer samo-sugestija igra veliku ulogu.

U koje dane možete rezati kosu

Lunarni dani su najpovoljniji za frizure:

 • Dan 5 - rezanje kose u ovom trenutku vam omogućuje da poboljšate materijalno blagostanje.
 • 8. dan - povećava se očekivano trajanje života, poboljšava imunitet, povećava se samopoštovanje.
 • Dan 11. ─ intelektualna aktivnost, intuicija se poboljšava, osoba je obdarena darom pronicljivosti.
 • 13. dan - šarm dama koje posjećuju kozmetički salon povećavaju se.
 • Dan 14. ─ možete uspješno odrezati kosu i istovremeno povećati svoje financijsko stanje, privući sreću u svoje poslove, ojačati svoj autoritet i svoj položaj u društvu.
 • Dan 19 ─ vrijeme je prikladno za skraćivanje kose. Smatra se da je životni termin, naprotiv, produljen.
 • 21. dan - šišanje pridonosi činjenici da će, nakon što mu je dlaka dugo vremena izgledala dobro, njegov osobni život će se uspješno razvijati.
 • 22. dan - poboljšava financijsku situaciju vlasnika nove frizure.
 • 23. dan omogućit će trimeru da iskusi osjećaj sreće, zadovoljstva svojim izgledom i samopouzdanjem.
 • 26. dan - osoba će se osjećati sretno, ukupna situacija će se poboljšati.
 • Dan 28. - idealno za nove frizure i frizure. Izgled će se diviti.

Što dana ne može rezati kosu

Nepovoljni dani na lunarnom kalendaru za frizure su:

 • Dani 9. i 10., nakon odlaska frizeru mogu biti manifestacija ozbiljne bolesti.
 • Dan 15. - šišanje može negativno utjecati na zdravstveno stanje, uzrokovati glavobolje, pogoršati mentalno stanje.
 • Dan 16. ─ nemojte skratiti niti, inače ne možete izbjeći pogreške u ponašanju, gubitak kontrole nad sobom.
 • Dan 17. - nepoželjan za manipulaciju kose, bolesti, sukoba, mentalnih poremećaja.
 • Dan 18. - frizura u ovom trenutku postaje preduvjet za gubitak imovine, zdravlje, komplikaciju odnosa s okolinom.
 • 20. dan je potpuno neprikladan za šišanje zbog prijetnje nemoći ili depresije.
 • 24. dan - šišanje može potaknuti ozbiljnu bolest.
 • 25. dan - tijekom tog razdoblja, povećanje rizika od razvoja očnih bolesti povezano je s frizurom.
 • Dan 29. ─ inteligencija se može smanjiti i energetski potencijal obrezane osobe će biti iscrpljen.
 • 30. dan ─ prijeti nevoljama, a nakon siječenja neprijatelji postaju aktivniji.

Frizura se uvija u neprikladnom vremenskom razdoblju - to je korak prema nesrećama, životnim nevoljama. Također negativno utječe na samu kosu, njezinu strukturu, pretvarajući pramenove u slabe i beživotne.

Što dana odabrati za rezanje različitih znakova zodijaka

Kada je bolje odrezati kosu reći će horoskop za znakove zodijaka:

 • Ovan. Trebate odabrati dan kada je mjesec u znakovima Lava ili Strijelca. Poželjno je da faza mjeseca na ovaj dan raste. Znak je pokrovitelj Marsa. Vrijeme posebnog pokroviteljstva pada u utorak. I ovaj dan je super za odlazak frizeru.
 • Bik. On je zaštićen Venerom. Morate otići frizeru kada je Mjesec u znaku Jarca, Djevice ili Bikova. Petak je najprikladniji za postupak.
 • Blizanci. Njegov zaštitnik je Merkur. Savršeno vrijeme frizure - kada je Mjesec u Vagi, Vodenjaku ili Blizancima. Posjetite frizera u srijedu.
 • Rak. Bolje je imati šišanje kada je Mjesec u Ribama, Škorpionu ili Raku. Za guste kovrče pogodno vrijeme opadajućeg mjeseca. Za one koji žele rasti dugu kosu - vrijeme rastućeg mjeseca. Za frizure optimalan ponedjeljak.
 • Leosu se savjetuje da redovito prekidaju svoje krajeve i preporučljivo je to učiniti na rastućem Mjesecu, koji se nalazi u znacima Lava, Ova ili Strijelca. Sunce vlada ovim znakom. Nedjelja je najbolja za postupak, iako se drugi znakovi na ovaj dan ne preporučuju za šišanje.
 • Djevica. Najbolje vrijeme za šišanje je kada mjesec prođe takve znakove kao Djevica, Jarac ili Bik. Merkur kontrolira ovaj znak. Srijeda je savršen dan za Dev.
 • Vaga. Vagom vlada Venera. Preporučuje se posjetiti salon u danima kada je mjesec u zračnim znakovima, kao što su Vaga, Blizanci ili Vodenjak. Pogodan dan ─ petak.
 • Škorpioni su bolje posjetiti frizerski salon kada je Mjesec u Škorpionu, Raku ili Ribama. Utorak - najuspješniji dan za šišanje.
 • Strijelac za rezanje kose je bolje planirati u četvrtak. Ovaj dan je pod pokroviteljstvom Strijelca. Za događaj je također prikladno razdoblje kada je mjesec u zraku ili vatreni znakovi.
 • Jarac mora ići u salon subotom, ili kada je Mjesec u znakovima Djevice, Jarca ili Bika.
 • Aquarius pješačenje do frizera je bolje planirati u subotu, ili kada je mjesec u Aquarius ili Blizanci.
 • Ribama treba šišanje u četvrtak. Razdoblje kada je Mjesec u Škorpionu, Ribama, Vagi ili Biku također je povoljno.

U koje doba godine odrežite kosu

Ako se oblik izgubi i krajevi se režu, duga kosa izgleda neoprezna i neoprezna. Majstori friziranja kažu da morate povremeno (jednom svaka 3-4 mjeseca) napraviti frizuru za obnovu i poboljšanje duge kose.

Ako kosa nije dugo, izlet u salon se ne preporuča odgoditi za tako dugo vremena. Tijekom tog razdoblja frizura će izgubiti svoj oblik. Iz tog razloga nemoguće je odabrati određeno doba godine za rezanje duge i kratke kose.

Ako vam je potrebna za rast kose, onda je ovo najbolje odabrati zimski period.

To ne znači da zimi, u principu, kosu ne treba rezati, ovo je razdoblje prikladnije samo zato što se kosa može sakriti ispod frizure. Do toplog razdoblja, kosa će ponovno rasti, a onda će im biti moguće dati samo željeni oblik.

Općenito, potrebno je barem jednom godišnje podrezati kosu kako bi se održala uredna i njegovana frizura.

Koji dan u tjednu je bolje odrezati kosu

Smatra se da ne samo znak zodijaka utječe na strukturu kose i sudbinu osobe pri rezanju, već i na određeni dan u tjednu:

 • Ponedjeljak je prikladan za odlaganje problema i negativnosti.
 • Šišanje u utorak obećava otvaranje novih horizonata, može promijeniti teške okolnosti na bolje.
 • Okruženje će vam omogućiti da ažurirate informacijsko polje osobe, pridonijeti novim poznanstvima, znanju.
 • Četvrtak je povoljan za promjenu slike, pomaže pronaći sklad sa svijetom i privući pozornost drugih.
 • Manipulacije s kosom u petak poboljšat će izgled vlasnika.
 • Subota promiče zdravu kosu.
 • Nedjelja - težak dan, bolje je suzdržati se od rezanja.

Je li moguće dobiti šišanje tijekom menstruacije

Period menstruacije u starim danima imao je posebno značenje za frizure. Žena se u ovom trenutku smatrala "nečistom". Vjerovanje je da ne možete dobiti šišanje tijekom menstruacije. Premda u stvarnosti, jedno s drugim nije međusobno povezano.

Ako sumnjate, praznovjerni bi se ljudi trebali suzdržati od friziranja tijekom menstruacije nakon nekoliko dana čekanja. Ali s fiziološke strane zabrane rezanja tijekom menstruacije nije.

Je li moguće rezati rođake

Narodno praznovjerje zabranjuje rezanje rođaka. Smatra se da ako djeca režu svoje roditelje, skraćuju svoje živote. Majka ne smije rezati kosu svoje kćeri kako joj ne bi uskratila sreću, a otac ne bi trebao odrezati sina iz istog razloga.

Drugi znak zabranjuje supruzi da muže svoga muža, jer se oni smatraju jedinstvenom jedinicom. Supružnik, rezanje kose svoga muža, tako deformira svoje biopolje, a to se može pretvoriti u bolesti, probleme, svađe supružnika.

Hoće li se sam rezati

Prema starim predskazanjima, zabranjeno je rezati se. To prijeti da pogorša financijsko stanje, negativno utječe na zdravlje. Vjeruje se da, ako i sami odrežete kosu, možete približiti svoju smrt, a neudane djevojke koje skraćuju rizik od kose ostaju na životu cijeli život.

Bolje je zatražiti pomoć od stranca, a ne bliskog rođaka, i odgoditi frizuru do prilike, čak i ako su svi drugi znakovi povoljni.

Kada odrezati kosu djeteta

Dijete treba rezati kosu najranije prije godinu dana. Bolje kad dijete postane još starije. U starim danima, šišanje je obavljano u 3 godine, a ponekad samo u 7. Sada je to znamenje pretvoreno i vjeruje se da dijete treba obrijati svu svoju kosu do godine kada dođe.

Prema znakovima, to se ne može učiniti, jer je dijete lišeno vitalnosti, a zbog ranih frizura, prema općem uvjerenju, dijete kasnije uči razgovarati s drugima.

Je li moguće dobiti šišanje tijekom trudnoće

Znakovi zabranjuju trudnicama odrezati kosu. Prema legendi, pljuvačka je veza s kozmosom, koji je izvor energije za tijelo. Trudnice trebaju dodatnu snagu za roditi dijete.

Podrezivanjem kose, trudnica gubi dodir s prirodom, a to može negativno utjecati ne samo na njezino zdravlje, nego i na zdravlje djeteta. U Rusiji je trudnicama zabranjeno skratiti kosu.

Tijekom sjednice

Većina razmatranih znakova nastala je u Rusiji. Suvremeni studentski znak obvezuje frizuru i uspješnu provedbu sjednice. Smatra se da je za vrijeme sesije nemoguće odrezati kosu jer se s njom “puca” s njom: sve što je naučeno bit će zaboravljeno, a materijal ćete morati ponovno zapamtiti. Praznovjerni učenici ne kose kosu prije testa i ispita.

Neuspješni dani frizure

Neki dani lunarnog kalendara uopće nisu prikladni za frizerske postupke. To su sotonski dani, točnije 9., 15., 23., 29. dan. Kako ne bi uzrokovali bolest, zabranjeno je rezati kosu za vrijeme pomračenja Sunca i Mjeseca.

Ne preporučuje se rezanje kose u nedjelju, jer sreća ili čak sudbina koegzistiraju s kosom. Bolje je održati nedjeljnu frizuru u slučaju da dođe do neuspjeha. Tada postoji šansa da se zavara sudbina.

Ne preporučuje se posjetiti frizera u lošem raspoloženju. Nije važno koji je dan u tjednu, samo je vrijedno pomaknuti frizuru na drugi dan.

Za rezanje kose kada je bolje: video

Kada je bolje napraviti frizuru, saznajte u videoisječku:

Šišanje po danu u tjednu, pogledajte u videozapisu:

Koji dan je najbolje za kosu? Savjeti i trikovi

Pozdrav svima, kako ste, dragi moji čitatelji?

Sada sam na odmoru na drugom kraju svijeta. Iako ove godine više nisam namjeravao odmarati, ali okolnosti su bile takve da sam se odmaknuo daleko od svoje kuće (ali o tome u posebnom pošti).

I znate, dogodilo se gotovo odmah nakon što sam odrezala dugu kosu, kažu, iz dobrog razloga, želite promijeniti svoj život, promijeniti frizuru)

Zapravo, nisam želio drastično mijenjati svoj život, niti sam se želio riješiti svoje omiljene kose, koju sam odgajao dugo i bolno. Ali, svejedno sam to morao učiniti (govorim o kosi). Zašto? Sada ću reći više.

Kada je bolje dobiti frizuru - savjete i trikove

Neću reći da sam vrlo praznovjerna osoba ili slijedim neka posebna pravila u životu, ali uvijek slušam preporuke raznih slavenskih i orijentalnih praksi, lunarnog i solarnog kalendara te popularne savjete i preporuke.

U posljednje vrijeme mnogo mi je informacija došlo u oči da je kosa glavni dirigent energije našeg tijela.
Oni imaju sjećanje i čuvaju u sebi sve emocije i reakcije osobe na određene događaje.
Detaljnije sam ovdje napisao.

A ako se nešto teško i loše dogodi u životima ljudi, kosa mora biti izrezana kako bi se očistilo njeno energetsko polje destruktivne energije.

Prije otprilike dvije godine imao sam vrlo teško razdoblje u životu, koje sam doživio vrlo teško.

Ovo nije najbolji način koji se odražava u mom izgledu, a pogotovo na kosi, ispali su, razbili se i nisu izgledali najbolje.

Tretirao sam ih, obnovio ih i, kako mi se činilo, doveo ih je u prilično dobru formu.

Ali pomisao da moja kosa zadržava u sebi sva negativna iskustva koja sam doživjela nije me pustilo.

Općenito, odlučio sam se, otišao do frizera i odrezao kosu do ramena, rezati oko 18 cm.

Možda će netko reći da sam učinio nešto glupo, ili je moj samoukažaj radio za mene ili nešto slično, ali kad sam izašao iz salona, ​​doista sam se osjećao kao lagana i osvježena osoba :)

Sada ponovno uzgajam kosu na novi način i znate, već primijetim da oni sada rastu brže, a njihovo je stanje deset puta bolje nego prije.

Sada imam novi eksperiment za vraćanje kose na prethodnu duljinu u kraćem razdoblju)

Ovo je sada moja dlaka, tako da svi mogu razumjeti.

Da, najvažnija stvar o kojoj sam htjela razgovarati.

Prije nego što odeš podrezati, pogledao sam razne savjete i savjete i izabrao za sebe odgovarajući dan, koji je odobren za rezanje s lunarnim, slavenskim i istočnim kalendarima.

Općenito, odrezao sam kosu na rastući mjesec u ponedjeljak. Iako kažu da je ponedjeljak težak dan, ali za frizure, vrlo povoljan.

Dakle, kada je bolje imati šišanje u dane u tjednu?

ponedjeljak

Idealan dan za frizure za one koji se žele riješiti negativnih, nagomilanih negativnih emocija i neriješenih problema.

utorak

Rezanje kose u utorak na promjene u životu, na rješavanje važnih problema, na promjene okolnosti i otkrivanje novih mogućnosti.

srijeda

U srijedu, dobra frizura za one kojima su potrebne nove informacije, nova poznanstva i znanje. Za ažuriranje polja s podacima.

četvrtak

U četvrtak se obično uklanjaju oni kojima nedostaje pozornost i popularnost. Šišanje na ovaj dan pogoduje izgradnji odnosa s vanjskim svijetom.

petak

Petak je dan ljepote. U petak se preporuča rezanje kose za one koji žele promijeniti svoj izgled na bolje.

subota

Ovaj dan je za zdravu frizuru. Ako vam je kosa bolesna, ispadajte i slomite je, skratite je u subotu. promiče čišćenje duše i poboljšava karmu.

nedjelja

Jedini dan kada uopće ne možete dobiti šišanje. Ako je sve u vašem životu dobro i stabilno, nikada ne ukradite kosu u nedjelju, "ubijte sudbinu". Ali, postoje i iznimke od ovog pravila. Ako sve krene naopako i vaš život je solidna crna crta loše sreće, pokušajte se šišati u nedjelju.

Mjesečeve frizure

U bilo kojem lunarnom kalendaru možete pronaći preporuke o tome koji dan je najbolje da kosu odrežete.

Ali ako nema kalendara, samo zapamtite da je rastućem mjesecu bolje odrezati kosu onima koji ga uzgajaju. I na smanjivanje na one koji ne žele da im kosa brzo raste.

Također, na slabijem mjesecu, korisno je rezati bolesne i lomljive kose.

U telefonu sam pronašao prekrasan program koji prikazuje lunarni kalendar za 2015. i daje preporuke i savjete za njegu kose.

Na primjer, danas je 19 lunarnih dana. Opadajući mjesec u znaku lava. Možete izrezati i obojiti kosu samo onima koji iz temelja žele promijeniti svoj izgled i izgledati svijetlije.

Stoga ne propustite svoju priliku)

A ipak, postoji mišljenje da bi majstor, kome ćete povjeriti svoje “energetske antene”, trebao biti istog spola s vama i po mogućnosti mlađim od vas u dobi. Tada će vam dodati pozitivnu energiju i neće vas uzeti ili promijeniti.

U principu, odlučite sami da li ćete koristiti te informacije ili ne, u svakom slučaju, želim vam lijepu i zdravu kosu!

Bilo bi mi drago ako ovaj članak podijelite s prijateljima na društvenim mrežama i pretplatite se na ažuriranja mog bloga.

Vidimo se opet!

PRIDRUŽITE MOJE SKUPINE U SOCIJALNIM MREŽAMA

Kada je najbolje vrijeme za rezanje kose?

Šišanje - važan događaj, jer može promijeniti sliku pa čak i život na bolje. No, da bi se to dogodilo, važno je otkriti kada treba odrezati kosu i kada nije vrijedno raditi.

Potaknut mjesecom

Mjesečev kalendar je odavno čvrsto uspostavljen u našem životu i ima utjecaj na različite njegove sfere, uključujući izgled i sve manipulacije povezane s njim.

Kada je moguće, pa čak i najbolje, rezati kosu, prema lunarnom kalendaru?

 • Na rastućem mjesecu. Ovo vrijeme smatra se najpovoljnijim za sve manipulacije s kovrčama, jer utjelovljuje razvoj i rast.
 • Peti, osmi, jedanaesti, trinaesti, četrnaesti, devetnaesti, kao i 21., 26., 27. i 28. dan (naravno, prema lunarnom kalendaru) smatraju se najuspješnijima za promjenu duljine kovrča.
 • Pun mjesec Ova faza je okarakterizirana kao razdoblje punjenja tijela i maksimalne energije. Svi naši planovi će uspjeti, frizura će biti uspješna, kovrče će postati jake i jake, a rast će se ubrzati.

Kada ne rezati kosu?

 • S slabim mjesecom. U ovom slučaju, kovrče će rasti vrlo sporo i mogu postati beživotne i bez sjaja, bez energije.
 • U novom mjesecu. Ova se faza smatra najkritičnijom za organizam, tako da bilo kakve manipulacije mogu biti krajnje neuspješne.
 • Dani u kalendaru kao deveti, petnaesti, dvadeset treći, kao i dvadeset deveti smatraju se neuspješnima.

Utjecaj određenih znakova zodijaka u kojem Mjesec boravi:

 • Ako je mjesec u Ovanu, onda frizura može dovesti do lošeg zdravlja.
 • Kada pronađu satelit Zemlje u znaku Blizanci, kovrče mogu postati vrlo nestašne, što će uvelike otežati njihovu ugradnju.

Kada je najbolje vrijeme za rezanje kose?

 • Kada pronađu satelit Zemlje u znakovima kao što su Djevica, Jarac ili Bik, oni će brzo rasti i postati briljantni i dobro njegovani.
 • Prijavite se Vaga će napraviti luksuznu frizuru i trajno zadržati svoj izgled.
 • Ako je Mjesec u Vodenjaku, tada je ovo razdoblje najpovoljnije za sve vrste pokusa. Oni će sigurno biti uspješni. Ako vam je potrebna najobičnija i poznata frizura, rezultati se mogu razlikovati od očekivanih.
 • Znakovi kao što su riba i rak usporavaju rast kovrča, a također ih mogu učiniti slabima, bez sjaja. Bolje je ne ići frizeru ovih dana.
 • Znak Leo ne utječe na frizuru, ali doprinosi dobrom bojanju i čini neke druge postupke učinkovitijima.
 • Ako je satelit Zemlje u Leu, niti mogu postati rigidnije i guste. Ali ako u ovom trenutku promijenite kosu, to možda neće biti najbolji način da utječete na vaš osobni ili obiteljski život.

Obratite pozornost na prirodne pojave i vremenske prilike.

Vrijeme također utječe na biološke ritmove i funkcioniranje ljudskog tijela.

Dakle, ne smijete posjećivati ​​frizera, ako puše jak vjetar, pada kiša ili je nedavno došlo do pada temperature ili atmosferskog tlaka.

Izuzetno negativan utjecaj na rast kovrča i njihovo stanje imaju sve vrste prirodnih katastrofa, kao što su pomrčine (i lunarne i solarne), poplave, tornada, uragani, klizišta, tsunamiji i tako dalje. U takvim razdobljima tijelo je oslabljeno, tako da ne može vratiti normalno stanje kose i osigurati njihov aktivan rast.

Ako je vrijeme lijepo, možete sigurno i ravnati kosu: sunce sja, nema vjetra, temperatura i tlak su stabilni.

Treba uzeti u obzir i dane u tjednu

Dakle, kada možete odrezati kosu, a kada je bolje da to ne radite?

 • Ako se želite riješiti negativnih emocija, kao i neriješenih problema i manjih problema, bolje je da odete frizeru u ponedjeljak. Zajedno s ispravljenim pramenovima ostavljate sve loše.
 • Ako ste umorni od svega i svakoga, jako ste umorni, uronjeni u rutinu i rutinu monotonih dana, a uskoro ćete uroniti u depresiju ili čak depresiju, možete promijeniti duljinu vaše kose u utorak.
 • Okrećući se gospodaru u srijedu, možete dobiti puno novih dojmova, upoznati nove ljude, sprijateljiti se, otići na izlet ili putovanje, pa čak i potpuno promijeniti svoj život. Okolina je najuspješnija za sve promjene, uključujući sliku i izgled.
 • Možda je najpovoljniji dan za šišanje četvrtak. Vi ćete biti u mogućnosti izgraditi odnose s voljenima, privući sreću i uspjeh, riješiti sve vaše probleme i čak se popeti na ljestvici karijere.
 • Petak se tradicionalno smatra danom ljepote i promjene, i kardinalom. Bilo kakvi eksperimenti sa slikom zasigurno će biti uspješni, ali uobičajena frizura, što je iznenađujuće, možda neće uspjeti.
 • Izlet u frizer u subotu ne samo da će poboljšati stanje kovrča, nego će čak i ukloniti neke grijehe.
 • Nedjelja je izrazito nepovoljna za šišanje. Rezanjem kovrčica, doslovno ste sjekli krila i oslobodili blagostanje, bogatstvo, sreću i ljubav.

Raspoloženje, stanje i zdravlje

Kada mogu najbolje odrezati kosu?

 • Ako ste dobro raspoloženi i osjetite val energije.
 • Ako ste mirni i sigurni u sebe i svoje sposobnosti.
 • Ako ste spremni za promjenu ili je želite.
 • Ako ste potpuno zdravi.

Kada se kosa ne isplati?

 • Ako ste uzbuđeni, ljuti ili u stresnom stanju.
 • Ako sumnjate da će vam frizura biti od koristi. U ovom slučaju to sigurno neće biti uspješno, makar samo zato što ne možete objasniti majstoru ono što želite.
 • Ženama je bolje da ne idu kod frizera za vrijeme menstruacije, kao i oko jedan i pol do dva tjedna prije nje. U tim razdobljima nastaju hormonalne promjene u tijelu, koje nakon smicanja možda neće imati najbolji učinak na stanje i rast brave. No, možete sigurno promijeniti kosu u prvom tjednu nakon završetka kritičnih dana.
 • Ako ste bolesni ili ste nedavno imali neku vrstu bolesti. Tijekom takvih perioda tijelo usmjerava sve sile da obnove normalno funkcioniranje, a rast kovrča se znatno usporava, dok se njihovo stanje može značajno pogoršati.

Još nekoliko čimbenika

Nekoliko drugih točaka:

 • Snažno se ne preporuča rezati kosu u bilo kojem vjerskom prazniku, jer se smatra grijehom. A ako vjerujete u priče, a onda ste počinili takav grijeh, žena može izazvati nevolje ili bolesti.
 • Nije potrebno šišanje čak i kada je frizer loše raspoložen. Ili odaberite drugi, ili kontaktirajte svog, ali na neki drugi dan. Gospodar je sposoban prenijeti energiju u kovrče kroz ruke i škare, a ako je negativan, to će imati vrlo negativan utjecaj na stanje i rast.
 • Što se tiče doba dana, najbolje je planirati posjet frizeru za drugu polovicu dana, jer se u prvom trenutku organizam samo budi, a bilo kakve intervencije mogu biti katastrofalne. Osim toga, u večernjim satima zajedno s nitima ćete dobiti priliku da biste dobili osloboditi od negativnih nakupljenih tijekom dana.

Kada je bolje rezati kosu u ožujku 2019.

Ovo vječno pitanje - "Kada je bolje rezati kosu prema lunarnom kalendaru 2019. u ožujku" ili u travnju... raste u svakom mjesecu. Ali kada je frizerski salon moguće posjetiti na početku sezone, najuzbudljivije pitanje je - na kraju krajeva, frizura tijekom prijelaznih mjeseci je vruća tema. Sunce ili hladnoća traumatiziraju kovrče koje nas opreznije drže frizure. U ožujku i travnju trebate pogledati svih 100. Dakle, ono što nas savjetuje proročanstvo, točnije Mjesec.

Pravilna frizura ne samo da će poboljšati strukturu kose, već će i promijeniti sudbinu na bolje.


Glavna stvar pri odgovaranju na pitanja „kada je moguće sušiti kosu u ožujku“ ili „je li to moguće učiniti danas“ ovisi o tome želimo li nakon toga rasti brže ili sporije.

 • Bolje je odrezati kovrče dok umire, skrivajući sijedu kosu, kada Mjesec pada, rast kose se usporava i efekt bojenja traje dulje (usput, ovih je dana bolje napraviti epilaciju).
 • Pa, tko želi kovrče da rastu bolje i da su deblji, potrebno je da se šišanje kada mjesec raste.

Usput, svatko tko voli rasti griva bi bilo lijepo pročitati članak o konjskom šamponu. Da biste ispravno odgovorili na pitanje - kada treba dobiti frizuru, morate znati malo lunarni kalendar. Čitanje njegovog proročišta daje jasan savjet.

Kada rezati prema proročanstvu u ožujku 2019.

O utjecaju Mjeseca možete pročitati u članku „Kalendar frizura za ožujak 2019.“.

Danas svatko već zna da su takvi postupci kao što su - uklanjanje dlaka, kozmetički i čak kirurški zahvati najbolje obavljeni u povoljnim danima, u skladu s mjesečevim kalendarom.

Po prvi put kada je bolje rezati kosu, ljudi već dugo razmišljaju. Činjenica da postoje razdoblja (povezana s mjesečevim fazama), kada je to bolje - Egipćani su znali prije 3000 godina. Drevne Maje su također rezale kosu u skladu s kretanjem mjeseca. Sve što su Maje znale o povezanosti faze Mjeseca i zdravlja ljudi, možete saznati u članku “Dan lunarnog dana”.

No, u ovom članku ćemo pokušati odgovoriti na jednostavno pitanje - kada možete i bolje smanjiti kosu.

Samo recite - 2019. možete učiniti sve, čak i uklanjanje dlačica i mezoterapiju. Ali sve to treba učiniti u povoljnim danima.

Oni koji žele ne samo napraviti novu frizuru, ali i upoznati se s fotografijom modernih frizura, pozivamo se na detaljniji članak o frizuri u ožujku
Za one koji su vrijeme za frizera, ali još nisu odabrali frizuru, savjetujemo vam da pročitate Modne frizure, frizure 2019

Naravno, potrebno je pridržavati se preporuka u bilo kojem mjesecu.

Mnogi ljudi sada prepoznaju da bi se izbjeglo neugodne posljedice pri rezanju (kao kod sadnje biljaka u seoskoj kući), treba slijediti preporuku lunarnog kalendara, to je vaše proročanstvo u ožujku.

A na pitanje tko ide na frizere u nepovoljne dane, postoji samo jedan odgovor, oni koji prelaze cestu do crvenog svjetla :))

Dakle, svejedno - kada je moguće (pa čak i nužno) ići frizeru u skladu s lunarnim kalendarom.

 • Tako da kosa brzo raste i bude zdrava, a boja ostaje na njoj dulje - potrebno je rezati i šminkati s rastućim Mjesecom. Usput, to su isti dani kada bi trebali napraviti maske za svoje kovrče.
 • Kada podrezujete kovrče padanjem mjeseca, njihov rast se usporava.
 • Ako je rastući mjesec u Leu ili Djevici, povećava se učinkovitost rezanja.
 • Pun mjesec je divan dan za oslobođenje od negativnosti.
 • Želite se riješiti negativne energije - odrezati savjete. Zajedno s odsječenim krajevima, ne samo da će nestati svi negativi, već će i vaše kovrče rasti bolje, steći sjaj i snagu.
 • Ali kad je mjesec u konstelaciji Jarca, Riba, Raka i Škorpiona, nemoguće je ne samo rezati, nego i bojiti i napraviti kemijsko punjenje.

Stoga, na pitanje kada se radi uklanjanje dlaka i uklanjanje dlaka treba odgovoriti ovako - na bilo koji dan kada Mjesec pada (ali ne na dane kada je u Leu ili Djevici).
Na temelju gore navedenih principa, izrađuje se kalendar iz kojeg ćete saznati kada rezati kosu u ožujku 2019. godine.
Evo sažetka dana.
Ako odmah želite znati kada posjetiti frizera u ožujku 2019., onda ćemo dati kratku referencu.

Dani kada u ožujku 2019. možete dobiti bolju frizuru: 1, 2, 10, 11, 13, 16, 18, 19, 20, 24, 25, 27, 28 i 29 brojeva

Nova frizura je bolje ne raditi u drugim danima u mjesecu.

Naučit ćete, ne samo kada se šminkati, nego i kada ćete obaviti kirurgiju, kozmetičke postupke.
Osim toga, naučite dane novog mjeseca i punog mjeseca.

U nastavku je detaljna tablica koja govori o "Kada je bolje rezati kosu u ožujku 2019."

Koji dani je bolje odrezati kosu tako da raste brže?

Svaka osoba ima kosu. Netko je plavuša, netko crnac, a netko svijetlo crven, poput zrake sunca. Svi smo različiti. Bez obzira na vrstu, duljinu i boju kose treba pažljivo. Treba ih povremeno skratiti, podrezati. Koji dani je bolje rezati kosu? Ljudi su to pitanje postavljali prije mnogo stoljeća. O tome ćemo govoriti u našem članku. Pokušajmo otkriti sve tajne i otkriti razloge zbog kojih se preporuča rezanje kose u određeno vrijeme.

Značajke

Mnogi ne znaju, ali naša kosa ima neke osebujne osobine koje su svojstvene samo njima.

1. U proljeće i ljeto rastu bolje. Čarobnjaci vjeruju da je to zbog sunčeve svjetlosti, jer kosa nas povezuje s drugim svijetom. To su naše antene koje, prema okultistima, ne koristimo.

2. Brži rast kose nastaje tijekom spavanja.

3. Postoje dugovječne kose koje mogu živjeti i do sedam godina.

4. Vrhunac rasta kose je u dobi od 16 do 24 godine.

Važna točka: kako bi brzo rastu pletenice, morate pratiti svoj životni ritam. Spavanje mora biti dovršeno.

Magične frizure

Mnogi ljudi ne sumnjaju da je proces rezanja kose magični ritual. I u crkvi iu magijskim obredima, ova akcija je ispunjena tajnim značenjem, obdarenim ogromnom moći. Možete poboljšati mentalnu ili tjelesnu dobrobit osobe, razveseliti ga, dodati snagu, potaknuti ga vrlo lako i brzo. Trebate podrezati kosu. Ovu činjenicu potvrđuju i psiholozi.

Koji dan je bolje rezati kosu? To su znali i naši preci. No, pokušali smo tajne čuvati. Uz pomoć šišanja, možete osloboditi patnje ili bolesnike, osloboditi se negativne energije promjenom biopolja. I možete, nažalost, i donijeti bolest. Naši preci nikada nisu dopuštali da im diraju tu kosu strancima. Bojali su se i držali su se podalje od njega. Bilo bi lijepo slušati nas suvremenice. Ritual rezanja kose, koji datira nekoliko stoljeća, prakticira se i danas.

Posebni kalendar

Koji dani je bolje rezati kosu? Mnogi od nas su postavljali ova pitanja. Postoji takozvani kalendar za šišanje. Tretirano je drugačije. Ne možete vjerovati u informacije koje su tamo napisane. Ali život često potvrđuje da je on u pravu. Prema tome, bilo bi lijepo upoznati ga, slijediti dostupne preporuke. Koji dani je bolje odrezati ili obojiti? Odgovore na ova pitanja možete pronaći ako pogledate takav kalendar. Također pokriva proces rezanja kose u odnosu na dan u tjednu.

Mogu li sama odrezati kosu?

Ovo pitanje se često čuje i od drugih. Kosa je naš nastavak. Povezuju nas sa svijetom tajanstvenog i čarobnog. Ovdje je odgovor dvosmislen. Ako se usudite skratiti kosu, nastavite s tim samo u dobrom raspoloženju. Inače ćete samo oštetiti kosu.

Od ponedjeljka do petka

Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu? Potrebno je detaljnije razmotriti.

Ponedjeljak se uvijek smatrao dobrim danom za takve manipulacije. Dugo je rečeno da se promjenom frizure u tom razdoblju možete riješiti negativnih misli, energije, privući sreću i blagoslove viših sila u svoj život.

A što kažu za utorak? Dan je također dobar za ove operacije. Ovo je razdoblje promjene koje može dodati svijetle boje i događaje, natjerati ljude da se vrte u vihoru događaja i događaja, vrlo uzbudljivo i pozitivno. Hrabrost i odlučnost će ući u kuću, postati njezini vjerni pratioci. Takva perspektiva sigurno će biti primamljiva.

Srijeda je sredina tjedna. Također prilično povoljan dan za rezanje kose. Podsjetit će vas na ugodne trenutke komunikacije s prijateljima i rodbinom. Možda će biti novih prijatelja. Zemlje, blizu i daleko, počet će privlačiti, pozivajući neistražene udaljenosti.

Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu? Izbor je dovoljno širok. Četvrtak je također dobar izbor za ovo. Dobrobit i uspjeh ovog dana u tjednu pomoći će vam da privučete u svoj život.

Petak je poseban dan u svim kulturama i religijama. Razdoblje obdareno posebnim značenjem je tajanstveno. Prije promjene frizure na ovaj dan, bolje je misliti, a ne žuriti. Frizura može čekati. Naši su preci, ako nisu znali djelovati, uvijek konzultirali s lunarnim kalendarom. To je osobito istinito u petak.

Vikend: mogu li popraviti kosu?

Subota je šesti dan u tjednu. Od davnina se smatrao danom čistoće. Kupka za ruskog čovjeka oduvijek je bila veličanstveni, sveti ritual. Na ovaj dan cijela je obitelj na svim neizmjernim kutcima naše zemlje plovila bez obzira na vrijeme i godišnje doba. Ovo je dan početka novog života, oslobađanja od zemaljskih stvari, taštine i briga. U kadi je očistila dušu i tijelo. Stoga je dan za rezanje ili podrezivanje kose povoljan. Čovjek je stekao duhovno i fizičko zdravlje, a kosu - sjaj i snagu.

Nedjelja je čarobni dan, kraj tjedna, završetak mikrocikla. Nakon toga dolazi ponedjeljak - uoči novog. Sve kulture imaju poseban odnos s ovim danom u tjednu. U nedjelju su pravoslavci otišli u crkvu, molili se i okrenuli svoje duše Bogu. Ovaj dan, slobodan od posla, morao je biti posvećen molitvi, meditaciji, duhovnom životu. Nedjeljom su često veliki praznici. Svaditi se i psovati u tom razdoblju smatralo se posebnim grijehom. Uklanjanje dlaka na taj dan je uvijek zabranjeno. Koji dani je bolje rezati kosu? Postoji izbor, i naravno, vaš je. Ali u nedjelju je bolje odbiti ovo zanimanje.

Koji lunarni dan je bolje odrezati kosu?

Sve više i više naši sunarodnjaci slušaju savjet lunarnog kalendara. Ima preporuke za gotovo sve aspekte života. U njemu možete saznati i na koji lunarni dan bolje je rezati kosu. Smatra kalendar svih slučajeva, mogućnost bilo kakvog djelovanja na Mjesecu, njegovo stanje. Da li raste, smanjuje se ili je sada pun mjesec. To su temeljne točke.

Dakle, šišanje na rastućem mjesecu može ubrzati rast kose. Ovaj postupak može učiniti kosu jačom i debljom. Ali frizura na slabijem mjesecu može usporiti rast kose, omogućit će da frizura ostane u izvornom obliku dulje. Ovih dana noćno svjetlo može promijeniti uvojke, njihovu strukturu. Postat će jači, manje zamršeni, dobit će glatkoću.

Postoje i opasni lunarni dani: 9., 15., 23., 29. Tijekom ovog razdoblja ne dirajte kosu. Pričekajte još jedan dan. Kako nam govori lunarni kalendar, zla sila postaje jača u takvim trenucima, opasno je flertovati s njom. No, 8., 11., 13., 14., 19., 21. - 23., 27.-28. Lunarni dani su dobri za transformacije. Slobodno eksperimentirajte sa svojom frizurom. Postat ćete zdraviji i jači, vaša će ljepota biti ugodna oku. A najuspješniji je 26. dan. Nije nužno zapamtiti tablicu predstavljenu lunarnim kalendarom. Dovoljno je sjetiti se nekoliko povoljnih dana.

Kosa: zbog sezone

Ljeto i proljeće su razdoblja kada priroda oživljava. Sve se kreće, ptice pjevaju, sav život je sretan za život. Najpovoljniji mjeseci za šišanje su lipanj i srpanj. Tako nam govori poslovica.

Lunarni kalendar pomoći će odgovoriti na pitanje koji dani u lipnju je bolje rezati kosu. U 2016. godini je 2, 6, 7, 8, 9, 11, 14, 16. Tijekom tih razdoblja možete raditi kosu. Najpovoljniji od njih su brojevi 2, 9, 11.

Srpanj je nevjerojatan mjesec. Ovo je vrijeme žetve, indikativno razdoblje. Saznaj sada koji je dan srpnja bolji za rezanje kose. Svi oni nisu toliko. To su brojevi 6, 9, 11 u 2016. godini. Nije zabranjeno raditi s kovrčama 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 18, 19, 28.

Pobrini se za malene

Koji dan je bolje odrezati djetetu? Prethodno su se naše majke i bake uvijek toga sjećale i smatrale da je ovaj trenutak iznimno važan. Dječja je kosa bila zaštićena i skrivena od znatiželjnih očiju. Smatralo se da kroz njih možete ozlijediti dijete, pa čak ga i uništiti. Čak i sada, mnogi roditelji nakon prve frizerske trgovine sa svojom posebnom nježnošću svoje dječje kovrče. Ovaj običaj ima drevno podrijetlo.

Tretirajte kosu s dužnom pažnjom i oni će vam pomoći. Čuvajte se, čuvajte ih, poštujte ih.

Možda će netko iz ljudi reći da nije važno koji je dan bolje odrezati kosu. Međutim, čak ni znanstvenici ne poriču utjecaj Mjeseca na sva živa bića. Stoga je preporučljivo pretpostaviti da posebna vrijednost ima višestoljetna mudrost prikupljena, primjerice, u lunarnom kalendaru.

Mjesečev frizerski kalendar 2019

10 tajni pravilne i sigurne frizure

Znakovi zodijaka, Mjesec i druge tajne frizura 2019

Legende i pravila

Ako vjerujete u jednu od drevnih legendi, onda u drevna vremena, čak i prije događaja u Starom zavjetu, ljudi na Zemlji nisu imali kosu, u uobičajenoj prezentaciji za nas. Vjeruje se da su među našim dalekim precima "frizure" izgledale više kao blagi dolje, što sada vidimo samo kod novorođenčadi.
Međutim, ovaj vrlo slab učinak imao je fantastičnu sposobnost akumuliranja biološke energije, čija je prisutnost određena svjetlosnim aureolom iznad glave. Otprilike takvo čudo je Božanski Nimbus, sada možemo vidjeti na ikonama.

No, prema legendi, nakon pada, prolazne, prozračne dlake, uz pomoć kojih je osoba bila zadužena za kozmičku energiju, postajale su teške i grube. Zapravo, tako se pojavila kosa. Međutim, postoji verzija koja kroz niti i kovrče i do danas je tajna veza između čovjeka i neba. Ova veza će postojati sve dok se ljudi ponovno ne popnu na najviši stupanj razvoja.

Dakle, kosu treba tretirati pažljivo, shvaćajući da su to lukovite antene, uz pomoć kojih naše tijelo privlači životne sile u prostoru. U stara vremena znali su zasigurno da rezanje kose može drastično promijeniti sudbinu osobe. Stoga je do sada sačuvano poznavanje tajnih rituala vezanih uz rezanje niti. Postoje tajne koje sugeriraju kada treba odrezati kosu.

Mjesečni kalendar frizure za svaki mjesec 2019


Moderna magija smatra kosu vezom između ljudi i kozmosa. Sve manipulacije s njima ne samo da mijenjaju naš izgled, nego i ometaju protok nevidljive bioenergetske rijeke, ispirući nas valovima koji nose sile.

Rana ćelavost nije samo kozmetički nedostatak. To je gubitak snažne zaštite u lice Anđela čuvara. Otuda glavno i nepromjenjivo pravilo - kosu treba tretirati pažljivo, sjetivši se da svaki utjecaj na njih ne prolazi bez traga, već se izravno odražava na bolju ili lošiju stranu sudbine, života i zdravlja.

Na sreću, stoljećima nisu izgubljene svete tajne i praktično znanje čovječanstva, koje pomažu ljudima da sačuvaju ljepotu i snagu svoje kose. Ako slijedite određena pravila i zakone brige za njih 2019., tada ćete ne samo moći zadiviti one oko sebe raskošnim kovrčama, već ćete u potpunosti iskoristiti energiju Kozmosa.

Deset tajni pravilne i sigurne frizure

Tajna

Mnogi ljudi intuitivno biraju frizera. Samo prema njemu vjeruju u svoju kosu. I oni su, usput, apsolutno u pravu. Ne možete vjerovati da ćete napraviti frizuru prvom frizeru. Ovaj čovjek, pametno okreće škare, mijenja biopolje usput. Ako još niste pronašli "svog frizera", onda zapamtite da je energičan, dobroćudan, majstor sposoban promijeniti vaš život na bolje, kao da vas tereti za optimizam.

Što je stariji i iskusniji stilist, to će njegov utjecaj biti jači. Stoga, ako ste neovisna osoba, navikli donositi odluke, preuzeti odgovornost za sebe, bolje je da sjednete u stolicu za majstora koji je iste dobi kao i vi, ili malo mlađi.

Ako mislite da ste kronično nesretni, kao da je stigla crna crta, kontaktirajte starijeg i autoritativnijeg stručnjaka. Neka ovaj poštovani klafer skupo preuzme njegov rad, ali ako ga plati za novu frizuru, nećete požaliti. Doslovno odmah nakon izlaska iz brijačnice, sudbina će vam dati prvo ugodno iznenađenje. Nećete samo zaboraviti na nevolje, ali osjećate da je sudbina povoljna za vas, ako još uvijek odaberete povoljne dane za posjet salonu.

Druga tajna

Postoji objašnjenje da narodna optika savjetuje da nikada ne skrati vlastite niti. Iskusni vidovnjaci znaju važno pravilo - nemoguće je pozitivno utjecati na vaše vlastito biopolje. Zapravo, ljudi su često iznenađeni: zašto priznati mađioničari i svevideći ne mogu sami sebi pomoći, izliječiti ili promijeniti svoju sudbinu. Njihove snage, volja, dopuštaju im da liječe druge, ispravljajući deformacije drugih biopolja. Ali s tvojim je, nažalost, nemoguće. Ili će posljedice biti suprotne od željenog.

Treća tajna

Jeste li znali da se u procesu rezanja mijenjaju vaša eterična, metalna i astralna biopolja? Drugim riječima, vi, budući da ste u frizerskom stolcu, izuzetno ste podložni utjecaju drugoga. Prije svega, sam majstor radi na vama.

Na temelju toga se ne preporuča povjerenje kose frizeru suprotnog spola. Oni to objašnjavaju ovako: navodno, ako žena, muškarac reže kosu, onda može imati osjećaje prema njoj. Čak i ako prekrasan klijent napusti salon bez incidenata, onda će kasnije imati poteškoća u osobnim, obiteljskim odnosima.

Kao primjer, čak voditi legendu o Samsonu. Prema njezinim riječima, izdajnička ljepotica Dalida, nakon što je izvukla tajnu moći biblijskog heroja, skrivena u integritetu svojih uvojki, odrezala ih je. Zbog toga je Samson izgubio snagu i umro.

Tajna četiri

Čak i ako točno znate kada je bolje rezati kosu, uvijek gledajte što će se kasnije dogoditi s rezanim nitima! Ni u kojem slučaju ne dopustite da ih majstori u frizeru bace u vodu. Ako slijedite ovaj savjet, tada ćete biti u mogućnosti održati blistavost i sjaj zavoja u ekstremnoj starosti.

Tajna petica

Jačanje, poboljšanje kose pomaže Lunarni kalendar frizure 2019. Na primjer, kada želite što prije ih rasti, a zatim idite na frizer u dane punog Mjeseca. Za poboljšanje stanja niti, primjerice, kako bi ih učinili poslušnim, glatkim, češljanim s lakoćom, posjet salonu je tempiran u vrijeme kada su noćne svjetiljke u fazi smanjenja. Razmislite o jednoj nijansi, nakon što je frizura napravljena u vrijeme opadanja mjeseca, kosa raste sporije nego inače. Istina, ovo razdoblje je dobro za jačanje korijena, kose žarulje, što pomaže u sprečavanju gubitka.

Tajna šesta

Mjesečev kalendar može sugerirati kako povoljne dane za šišanje, tako i brojeve u kojima se kategorički ne preporuča dodirivanje kose škarama. Prema opažanjima naših predaka, bolje je ne šišati 9., 15., 23., 29. u bilo kojem mjesecu, jer možete akumulirati pamćenje i probleme uma. 2019. se suzdržite od šišanja, au danima sunčevih i mjesečevih pomračenja.

Tajna sedmog

Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu

Svaki od dana u tjednu 2019. može također imati poseban utjecaj na rast kose, pa čak i na dobrobit, sudbinu osobe kojoj pripadaju:

 • Ponedjeljak: možete sigurno otići u salon. Kosa će tolerirati i šišati i bojati. A njihova ljubavnica tijekom frizure, "odbacuje" nagomilane negativne emocije i brige, prestat će se brinuti o trivijalnostima, prilično razmažiti njezine živce.
 • Utorak: jedinstven dan za one koji ne mogu naći snage da riješe problem ili donesu važnu odluku. Također posjetite frizer će biti korisno za one koji pate od rutine i traže nove svijetle dojmove.
 • Srijeda: na lunarni kalendar frizura, na ovaj dan posjet frizeru treba planirati za nemirne ljude. Međutim, ona je također pogodna za one koji žele samo donijeti malo romantike ili pustolovnog duha u njihove živote. Na primjer, upoznajte nekoga, idite na uzbudljivo putovanje.
 • Četvrtak: sredinom tjedna prikazuju se manipulacije kosom onima koji žele uspostaviti odnose s drugima, koji sanjaju o popularnosti i slavi. Ili možda samo želi nadvladati pretjeranu sramežljivost i izolaciju.
 • Petak: ovo je poseban dan kada možete drastično promijeniti svoj izgled. Smatra se da ako ste zadovoljni vlastitim odrazom u zrcalu, onda je u petak bolje ne eksperimentirati s frizurama. Kada, naprotiv, želite promijeniti na bolje, onda odaberite posebne povoljne dane (petke) u razdoblju dok se Sunce seli u Jarca (od 24. prosinca do 22. siječnja) ili u Bik (od 22. travnja do 21. svibnja).
 • Subota: vrijeme je preporučeno za promjene slike. Nova frizura će biti uspješna, niti će dobiti zdravi sjaj i snagu. Oni uvjeravaju da zajedno s kratkodlakom kosom u subotu možete "ukloniti" dugove i grijehe iz karme cijele rase.
 • Nedjelja: lunarni kalendar frizura 2019. godine kategorički ne savjetuje na ovaj dan čak i razmišljati o novim frizurama, inače će se sreća okrenuti od vas. Ako je tako kronično nesretan, onda možete odlučiti eksperimentirati - u nedjelju je pogledati u salon kako bi promijenili sliku. Možda će vaš novi izgled pomoći sudbini da se okrene na bolje?

Tajna osam

Nije dovoljno izabrati povoljan dan u tjednu za šišanje. Također morate analizirati kako se to odnosi na vaš rođendan. Ispostavlja se da postoje dani antagonista koji sve pozitivne učinke frizure pretvaraju u čisto negativne, pa čak i opasne!

 • Na primjer, ako ste rođeni u ponedjeljak - vaši dani za posjet kozmetičkom salonu: četvrtak, petak i subota. Nedjelja je najgori trenutak.
 • Ljudi rođeni u utorak preporučuju se šišanje četvrtkom, subotom i nedjeljom. Petkom je bolje ne uznemiravati vegetaciju na glavi.
 • Nedjelje je harmonično za djecu okoliša, a četvrtkom kontraindicirano.
 • Rođen u četvrtak pomaže energiju ponedjeljka, utorka, petka, nedjelje. Ali srijeda je dan antagonista.
 • Rođen u petak - povoljni dani: ponedjeljak, četvrtak, subota, nedjelja. Antagonist se smatra utorak.
 • Tvoj prvi rođendan pao je u subotu, a onda te štiti energija od petka, ali nedjelja neće donijeti sreću željenom rezultatu.
 • I konačno, svatko tko u nedjelju vidi bijelo svjetlo, mora se sjetiti kada će odrezati kosu, imati uspješne dane - utorkom i četvrtkom. Ali u nedjelju, ponedjeljci su "kontraindicirani".

I opet nema pravila bez iznimaka. Lunarni frizerski kalendar 2019. preporučuje da frizer odete točno u "loše" dane, u slučaju da se sve ne lijepi, slijedi karmički zastoj. Ispostavlja se da se nakon mijenjanja frizure na taj dan, život čini da se na neko vrijeme usporava, ali onda sudbina pravi nagli i neočekivani obrat koji vodi do pobjeda i sreće!

Tajni deveti

Kada je bolje rezati kosu, kako ubrzati njihov rast i ojačati u 2019, reći položaj Mjeseca na nebu. Mnogo ovisi o tome što je zodijak konstelacija noćno svjetlo. Poseban horoskop Mjeseca, koji ukazuje na položaj znakova zodijaka, može ponuditi dane pogodne za šišanje.

Ovan. Kada mjesec u ovom znaku, bolje je odgoditi novu frizuru. Frizerske manipulacije u tom razdoblju praktički ne utječu na opće stanje kose. Ali ljudsko tijelo slabo reagira na njih, a imunološki sustav može propasti ili se kronične bolesti mogu pogoršati.

Bik, Djevica i Jarac - dobro vrijeme za posjet stilistu. Savršeno će ispasti i frizura i brave će se lako prepustiti pakiranju. Osim toga, oni će aktivno rasti, a njihovi vrhovi su manje izloženi poprečnom presjeku.

Blizanci i Vaga su zračni horoskopski znakovi. Možda je to razlog zašto su tijekom "vladavine" na Mjesecu savršeno dobivali obilne, prozračne frizure. Ovi povoljni dani mogu se koristiti ako želite ubrzati rast kose.

Rak i Riba. Kada imate cilj, što je duže moguće da biste zadržali jasne konture frizure, dajte kosi hranu i snagu, a zatim upotrijebite razdoblje dok je mjesec pod utjecajem tih znakova zodijaka.

Lev. Prema kalendaru frizura za 2019. godinu, ovo nije najbolje vrijeme za posjet majstoru ako ste zadovoljni svojim životom i radite dobro. Ali ako ste zaglavljeni problemima i nesrećama padaju na glavu, okušajte sreću - promijenite frizuru. Možda onda u vašoj sudbini dođu željene promjene na bolje?

Škorpion. Ovaj znak na Mjesecu ne obećava povoljne dane za šišanje, jer sa svojom intrigom, Škorpion se nepredvidljivo miješa u njegov osobni život. To znači da nakon brijačnice možete poboljšati svoj odnos s partnerom i pogoršati probleme i nesporazume između vas.

Strijelac. Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje uporabu Strijelca u profesionalnom području. To znači da šišanje na horoskopu može doprinijeti vašem rastu karijere. To će vam dati povjerenje i moći ćete postići uspjeh, osvojiti zasluženi autoritet među kolegama.

Vodenjak. Nemojte žuriti s brijačem tijekom "vladavine" Vodenjaka. Ostat ćete nezadovoljni radom majstora i njegovom kosom.

Tajna deseta

Utjecaj znaka horoskopa na rođendan

Ako se pridržavate svih pravila, nije dovoljno odabrati povoljne dane za šišanje, još jednu tajnu uspješne frizure, njezin oblik, duljinu, pa čak i boju u skladu sa znakom zodijaka pod kojim je osoba rođena. U lunarnom kalendaru frizura možete pronaći zajedničke karakteristike stilova koji intenzivno pomažu u prosljeđivanju i iskorištavanju energije kozmosa.

Ovan

Ovan se preporučuje, tzv. Sportske frizure, pri čemu ne zahtijevaju mukotrpno oblikovanje, kratke niti. Prvo, takve frizure čine da izgledate mlado, napeto. Drugo, oni zapravo daju osobi energiju i imaju pozitivan učinak na njegovu dobrobit. Nije slučajno da su u davna vremena ljudi, kad su bili bolesni, skratili kosu. I to je pridonijelo oporavku.

Prema Lunarnom kalendaru 2019. možete pronaći objašnjenje za ovaj fenomen. Znak Ovna projiciran je u našem tijelu na područje mozga, reagirajući sa stajališta astrologije, na njegovu neprekidnu opskrbu kisikom, što je moguće uz neprekidnu opskrbu krvlju. Ako znate kada i kako najbolje podrezati kosu prema Ariesovom horoskopu, možete stabilizirati moždanu aktivnost.

Frizure ovog znaka zodijaka pomažu osobi da se mentalno koncentrira i donese najtočnije odluke za provedbu globalnih planova i projekata. Kratke niti, nije slučajno da poslovne žene, često odlučne, navikle na samostalno donošenje odluka i koje se mogu izvući iz najtežih situacija bez posljedica i potpore izvana, često biraju. Često ovaj stil prate i sportašice i žene koje su dinamične, s ubrzanim tempom života.

Bik

Frizure od kose srednje duljine savjetuju frizure Mjesečevog kalendara Taurus. Mogu se izvoditi u različitim tehnikama prema modnim trendovima. Ali glavna stvar je da su pramenovi ležali slobodno, stvarajući učinak neke nepažnje. Upravo je ova naizgled netaknuta prirodna ljepota i milost frizerke postignuta uz pomoć pametnih trikova talentiranog quafera.

Elegantne, tekuće kovrče, to nije lako postići bez korištenja modernih proizvoda za oblikovanje: lakova, gelova, voskova. Ali oni nisu dobrodošli pri stvaranju remek-djela na glavama Bika. A lunarni kalendar frizura u 2019. obećava onima koji su ispravno pokupili njegovu kosu, sretno u obavljanju transakcija s nekretninama.

Blizanci

To je znak horoskopa - elementa zraka i prostora. Jedinstvenost ovog znaka zodijaka leži u činjenici da se ne boji suvremenih pokusa s bojanjem i trajnim kovrčama. Kemijska sredstva ne oštećuju niti Blizanaca, čak i ako se odabere njihova idealna duljina - do ramena.

Valoviti kovrči, obojeni u pepeljastim i plavičastim tonovima, izgledaju lijepo i elegantno. Takve frizure omogućuju vam da uredite živčani sustav i dišne ​​organe. A njihova tajna moć leži u činjenici da 2019. godine pomažu izgraditi odnose s drugima i donijeti uspjeh u školi i na putovanjima.

rak

Taj tajanstveni znak horoskopa, neobjašnjivo povezan s srednjim vijekom. Vitezovi su u to vrijeme imali popularnu frizuru nalik na sadašnje četvorke. Križari ga nisu slučajno odabrali, jer su bili uvjereni da ih ispunjava energijom i snagom. Puška je pogodna i za naše suvremenike rođene u Raku.

Ova konstelacija utječe na genetsku memoriju. Stoga, Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje bob onima koji žele izgraditi dobre odnose sa starijim članovima obitelji. Usput, ova elegantna frizura pomaže mladima da odaberu dostojnog partnera s kojim možete razmišljati o braku. I roditelji će odobriti ovog kandidata.

Lav

Teško je zamisliti kralja zvijeri bez njegove veličanstvene grive. Zato je, i za predstavnike ovog znaka horoskopa - idealno bujno mjesto kovrča. Da bi se postigla ta "prirodna" ljepota moguće je samo uz pomoć složene frizure. Blago kovrčave brave povećat će volumen i lakoću.

Ako vam priroda ne daje kovrče, možete koristiti uvijače. Ili, u dogovoru s majstorom da se pribjegne kemijskoj perm. Kalendar frizura savjetuje "lavlje grive" onima koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

Osim toga, kosa znak Lava prema horoskopu, razviti kreativne sposobnosti. Oni će u 2019. godini pomoći da postanu samouvjereniji, ljubazniji i velikodušniji, vedriji, donoseći u svoj život malo romantike i slavlja.

Djevica

Ime ovog znaka horoskopa povezano je s lijepom ženom koja se trudi poboljšati svoj izgled. Djevice vole koristiti kozmetiku kako bi naglasile ljepotu i vješto prikrile svoje nedostatke. Tako je za njih uobičajena stvar - bojanje kose, nošenje perika, perika, obloga.

Zanimljivo je da sva ova umjetna sredstva i tehnike pomažu Djevicama u uspostavljanju snažnih kontakata s Kosmosom, koji im nesmetano šalje energiju, unatoč "trikovima" friziranja.

Mjesečni frizerski kalendar iz 2019. godine navodi da frizure koje preporučuju Djevice pomažu da se nose s ogromnim količinama napornog rada, pomažu im u studijama, raznim obrtima i trgovini, pa čak i poboljšavaju stanje probavnog trakta.

Vaga

Rođeni pod ovim znakom teže klasicima. Za njih, idealan izbor će biti vremenski testiran, elegantne frizure - bujne, ali stroge i elegantne. Dame odgovaraju elegantnom stilu koji naglašava tajanstvenu i nepristupačnost njihovog vlasnika.

Muškarci bi trebali odabrati elegantne, klasične frizure - stroge i koncizne. Vage često preferiraju elegantan i savršen, u svojoj prividnoj jednostavnosti, stilu oblačenja, što im omogućuje da se osjećaju ravnopravno s predstavnicima najviših društvenih krugova. To im jamči autoritet i poštovanje drugih i povjerenje kolega i poslovnih partnera. Vaga za kosu pomaže u reguliranju funkcije bubrega i mokraćnog sustava.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka elementa vode, stalno trebaju povećani protok energije. Za muškarce i žene Scorpions, stil "vamp" je organski - ravne i glatke niti.

Ako su kratke, onda dodaju malo vatre i strasti u "vodenu" esenciju. Što im zauzvrat daje seksualnost i jednostavno privlači pripadnike suprotnog spola. A što više pažnje, divljenja, ljepše osjećaju Škorpioni.

Njihova demonska privlačnost, naglašena stilom "la vamp", zahtijeva stalnu podršku napajanja odozgo, osobito u neobičnim, izvanrednim situacijama. Ona također pomaže u održavanju zdravih organa reproduktivnog sustava i ne gubi seksualne želje.

Strijelac

Pod ovim znakom horoskopa često se rađaju ljudi koji su prilično konzervativni. Izbjegavaju ekstravaganciju u izgledu i djelovanju. Ali istodobno im je tuđa strogost i pretjerana suzdržanost.

Za žene pod znakom Strijelca, lunarni kalendar frizura 2019. nudi varijantu drevne grčke boginje Atene Pallas, koja je, kao hrabri ratnik, nosila udobno kratku kosu (bangs) ispred lica i dugačak konjski rep u potiljku. Otprilike isti, ali muški dizajn kose i preferirani Zeus Thunderer.

Možda nisu svi predstavnici jačeg spola danas spremni odlučiti se za tako smionu, ekstravagantnu frizuru danas, ali to možete vidjeti u strahu od filmova o Tarzanu ili njegovom imenjaku, koji sada popularizira ljepotu muškog tijela.

Pravilno odabran za frizuru lunarnog horoskopa 2019., pomaže Strijelcu da postigne uspjeh u politici, umjetnosti, religiji i svećenstvu. I u stanju je učinkovito prilagoditi rad jetre.

Ovaj znak, koji pripada elementu Vatre, karakterizira ljude rođene u razdoblju njegove "vladavine" kao pragmatične i aktivne. Oni su umjereno svjetski, ekonomični i pogodni za vrijednost, i njihovo vrijeme i trud. Jer Strijelac, prema lunarnom horoskopu stane frizure koje zahtijevaju minimalnu njegu i njegu.

Jarac

Zanimljivo je da gospoda ovog znaka često intuitivno biraju vrlo kratke frizure ili preopterećuju glave. I djeluju ispravno, jer ih taj brutalni stil ne sprječava da jasno podignu energijske vibracije i crpe energiju ovisnosti o ovoj konstelaciji.

Žene više vole podšišane kose ispod kape, šešira ili marame. I često ispod pokrivala za glavu skrivaju raskošnu pletenicu, koju cijene, ponosni su i nikada neće pristati odrezati čak i zbog karijernih težnji.

Jarci su praktičari koji se nalaze upravo u primijenjenim poljima. Oni su materijalisti sa zlatnim rukama. Njihova frizura pogoduje koštanom sustavu i zubima.

Aquarians

Ako ste rođeni pod ovim znakom horoskopa, vrlo je podložan najnovijim modnim trendovima. A to je ispravna pozicija, jer za Aquarius nema jasnih preporuka o duljini, boji kose i preporukama za njihov stil.

Oni su u pravu kada odlučuju o najhrabrijim eksperimentima. Na primjer, punk Iroquois, dugi hipi uvojci ili ekstremno lakonski, kratke frizure u minimalnom stilu.

Izbor nove frizure za Aquarius, ponekad ispred vremena, otvaraju mu se poslovni izgledi, novi projekti i unosne veze. Pod kontrolom ovog znaka nalaze se žile, arterije i vene.

riba

To su ljudi uronjeni u misticizam, koji traže smisao postojanja i simboliziraju sklad svemira. Njihove frizure trebaju biti složene, a sastoje se od isprepletenih niti, na primjer, lukavih pletenica, zapravo, odraz su različitih elemenata svemira, međusobno povezanih.

Takve složene dizajne kose daju energiju ribi i jamče zaštitu viših sila. Istodobno, 2019. godine, usklađuju život Riba, usavršavaju njihovu sudbinu i pomažu u realizaciji smjelih ideja i kreativnih planova.

Predstavnici ovog znaka horoskopa, mir je izuzetno važan. Zato će pravilno izabrana frizura održati njihov nervni sustav u redu, prilagoditi metabolizam i općenito imati snažan iscjeljujući učinak na cijelo tijelo.

Kada je bolje rezati kosu na lunarne dane

 1. Dan mjeseca Šišanje će život učiniti kraćim.
 2. Dan mjeseca Nakon posjeta kozmetičkom salonu, sporovi i prepirke su vjerojatno.
 3. Dan mjeseca Ako poremete kosu, oštetit ćete zdravlje. Još jedan rizik gubitka ili gluposti da se potroši novac.
 4. Dan mjeseca Postoje rizici za izazivanje bolesti nazofarinksa i usne šupljine. Šišanje će uzrokovati nelagodu i strah od gubitka voljenih.
 5. Dan mjeseca Povoljno vrijeme za novu frizuru. Povećat ćete kapital i dobiti novu imovinu.
 6. Dan mjeseca Loše razdoblje, jer možete "uhvatiti" prehladu i druge viruse. Uštipkan nos, crvene oči - sve je malo vjerojatno da će vam dodati ljepotu i šarm.
 7. Dan mjeseca Nova frizura katalizira oko vas mržnju i prepirke. Možete se svađati s vođom ili s voljenom osobom. U tibetanskom kalendaru ovaj je dan nazvan “spaljivanjem”, jer svaki utjecaj na kovrče i pramenove dovodi do ozbiljnog pogoršanja zdravlja.
 8. Dan mjeseca Požuri se gospodaru. Vi se izvana mijenjaju i dobivate priliku živjeti sretno zauvijek, u poštovanju i časti.
 9. Dan mjeseca Bolesti nesreće, to je ono na što će ovaj dan šišati.
 10. Dan mjeseca Odvratan dan, također "puštanje" svih vrsta virusa u vaše tijelo.
 11. Dan mjeseca Izrežite kosu danas, tada ćete steći jasnoću uma, sklad i dosljednost misli. Ili možda dobiti dar predviđanja.
 12. Dan mjeseca Frizura danas povećava rizik od ozljeda i drugih prijetnji životu.
 13. Dan mjeseca A to je, za razliku od svih znakova, jedan od najboljih trenutaka za transformaciju uz pomoć frizerskih škare. Frizura će biti lijepa, pa čak i sve stvari idu kao sat.
 14. Dan mjeseca Odlučite se za frizuru, upravo sada, ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju i dobiti pohvale od svojih nadređenih.
 15. Dan mjeseca Bolje da danas ne stignemo na prag brijačnice! Ako zanemarimo ovu preporuku, onda su vjerojatni mentalni poremećaji, panična i hipertenzivna kriza.
 16. Dan mjeseca Na taj čudan dan, manipulacije s kosom mogu dovesti do grešaka i ponovnog rađanja ili pogoršanja destruktivnih navika. Na primjer, ne možete prevladati napast da pušite ili pijete alkohol bez ikakve mjere.
 17. Dan mjeseca Nemojte rezati kosu, inače su vjerojatno zdravstveni problemi, ozljede i zdravstveni problemi. Živčani sustav će biti posebno ranjiv. Na Istoku se smatralo da doticanje niti na ovaj dan može aktivirati sile zlih duhova.
 18. Dan mjeseca Strašno nije pravo vrijeme za posjet frizeru. Prvo, pljačkaši mogu ući u vašu kuću dok sjedite na stolici. Drugo, kućni ljubimci (mačke, psi i druge životinje) očekuju vaše nevolje i, ako brinu o vlasniku, mogu se razboljeti. U Tibetu se ovaj dan zvao "spaljivanjem", odnosno posljedice rezanja mogu biti vrlo opasne za zdravlje i život.
 19. Dan mjeseca Pričekajte ovaj dan! Frizura danas doprinosi produljenju života.
 20. Dan mjeseca Trebalo bi odgoditi planove za novu frizuru. Inače ćete pasti u depresiju, osjećati apatiju prema svemu što vas okružuje.
 21. Dan mjeseca Izvrsno vrijeme za dobru frizuru, poboljšanje dobrog raspoloženja i da vam se Fortune nasmiješi.
 22. Dan mjeseca Današnja frizura pomaže u množenju u svim osjetilima. To je, s jedne strane, poboljšanje vašeg blagostanja i dobivanje neke nove imovine. S druge strane, riskirate gubitak težine.
 23. Dan mjeseca Izrežite kosu i bit će iznimno nezadovoljni svojim izgledom - u ogledalu će vas čudna osoba sa strašnom tenom gledati! Osim toga, također trpe gubitke.
 24. Ako vam je vaše zdravlje drago, onda odgodite posjet salonu! Ovaj dan, Lunarni frizerski kalendar se ne preporuča za skraćivanje duljine kose.
 25. Dan mjeseca Danas, škare i češalj ako dodirnete kosu, uzrokovat će očne bolesti. To može biti banalan ječam ili ozbiljno pogoršanje vida.
 26. Dan mjeseca Nova frizura je jamstvo sreće i radosti na ovaj dan!
 27. Dan mjeseca Izvrsno ako danas napravite novu frizuru! Donijet će vam sreću i prosperitet.
 28. Dan mjeseca Ako želite nekoga stvarno voljeti, onda ne oklijevajte s odlukom da napravite novu frizuru. Izaći ćete iz frizerke neodoljive.
 29. Dan mjeseca Ne rezajte kosu danas. Ovo je vrlo nepovoljno razdoblje u kojem vaša karma može patiti.
 30. Dan mjeseca Zapamtite da je ovaj dan najopasniji za frizure. To može donijeti nesreću, nevolje, kontakt s neprijateljem, ili čak izazvati nesreću na autocesti.

Kako ne biste propustili povoljne dane, ostavite bilješke i podsjetnike u kalendaru googleu ili kalendarskom yandexu

Frizure koje se mijenjaju za bolji život

Čak i ako znate sa sigurnošću kada je bolje rezati kosu, još uvijek morate razmišljati: zašto napraviti novu frizuru ili obojiti vlastite niti? Uostalom, ove manipulacije izgledom će utjecati na vaše blagostanje, pa čak i na vaš stav. Mjesečeve frizure za kalendar 2019 i astrologija pomoći će vam odabrati stil i vrstu frizure koja odgovara vašem unutarnjem "ja". Ovo jedinstveno znanje će vas naučiti kako modelirati svoj život, promijeniti svoju sudbinu i pozitivno utjecati na vaše blagostanje i zdravlje.

Mi smo zemljaci, u naivnoj smo sigurnosti, vjerujući da je dovoljno znati vašu lokaciju prema geografskim koordinatama ili poštanskoj adresi. Ali mi rijetko razmišljamo o činjenici da smo i dio ogromnog prostora zvanog Kosmos. Ima snažan učinak na sva živa bića na planeti Zemlji. Dobili smo svjetlo, energiju, Mjesec, Sunce i druge objekte iz svemira. Oni izazivaju razne vrste ekoloških katastrofa, potiču najjače elektromagnetske oluje.

Mjesto našeg boravka, naravno, također ostavlja određeni trag na nas, naše blagostanje i ponašanje. Uostalom, mi nesvjesno postajemo sudionici svemirskih procesa koji su trenutno usmjereni na određeni dio svijeta. Vjeruje se da nam zvijezde šalju najčišću energiju. Među njima je najmoćniji - sunce. Tijekom godine prolazi 12 glavnih zviježđa, koja su nam poznata iz naziva znakova zodijaka.

U metafizici, kosa je mikroskopska antena koja prima kozmičku energiju i ponovno je prenosi u ljudsko tijelo. Ako promijenimo duljinu ili boju niti, tok te energije također varira.

To znači da prije nego što se odlučite za novu frizuru, trebate analizirati ono čemu težite 2019., što vam nedostaje. Možda sanjate sreću u svom osobnom životu, ili je glavni cilj zapanjujuća karijera i široko javno priznanje?

Nakon što ste definirali svoje prioritete, dobivate priliku promijeniti svoju sudbinu uz pomoć takve jednostavne, kao što se čini na prvi pogled, metode, kao što je uspješna frizura. Pretpostavimo da sada imate profesionalna dostignuća. Zatim morate odabrati frizuru zemaljskog ili vatrenog znaka zodijaka. Ako trenutno želite ojačati svoj položaj u društvu, onda će vam energija frizura tipičnih znakova Zemlje ili Vage pomoći.

Kada u 2019. godini postavite cilj da pridobijete podršku drugih i ostvarite korisne kontakte, kao i da steknete nova znanja ili informacije, onda se trebate rukovoditi frizurama koje se preporučuju za znakove zraka i djevice.

Ljudi koji nemaju osobni život, trebali bi pogledati frizuru elemenata vode i vatre. Ako ste donijeli odluku i točno znate što želite u ovom trenutku, zapamtite još jedno važno pravilo: Vaš horoskopski znak ne bi trebao biti u suprotnosti sa stilom odabrane frizure, pa je rezanje i oblikovanje vatre pogodno za ljude čiji rođendani padaju u vatrenom ili prozračnom razdoblju zvijezda zodijaka. Ali rođeni pod znakom Vode, oni su kontraindicirani, jer će uplašiti sreću.

Ako vaš znak pripada elementima zraka ili vatre, slobodno odaberite frizuru zračnog znaka. Kada vaš rođendan padne u vrijeme Bika, Vage ili Djevice, onda ne treba žuriti s "zračnim" frizurama. Neće vam donijeti sreću i uspjeh.

Prema tome, ljudi rođeni pod znakovima Riba, Rakovi i Škorpioni prilagođeni su vodenim frizurama, kao i svim stilovima koje preporučuju znakovi Zemlje. Ali "vatrene" frizure treba izbjegavati.

Frizure zemaljskih znakova korisne su za odabir predstavnika znakova Zemlje i Vode, a za "prozračne" Blizance, Vagu i Vodenjake, one su jednostavno štetne.

Znate li da boja vaše kose određuje koju energiju nebeskog tijela crpite? A oblik frizure daje odgovor na pitanje, koju vrstu energije najviše koristite. Ravne, duge, glatke, kao da su tekuće kovrče karakteristične za znakove vode.

Ljudi sa zračnim oznakama obično preferiraju valovite niti srednje duljine.

Na glavama tih ljudi često se mogu vidjeti nestašni, gusti, vihori i kovrče. koji je rođen pod pokroviteljstvom Djevice, Bika i Jarca, u elementima Zemlje.

Kosa crvenkaste, brončane i zlatne nijanse, često kratko ošišane na tjemenu i fronti, u pravilu imaju one koji su od rođenja bili vatreni pokrovitelji: Ovan, Lav i Strijelac.

Duljina kose određuje brzinu i količinu energije koju osoba može opaziti. Dakle, što su dulje trake, više energije privlači, ali u isto vrijeme dolazi do toga sporije. Duga kosa daje osobi više energije, ali njegova reakcija na događaje oko njega prilično je spora. Kratka frizura, naprotiv, brzo i impulsivno reagira na sve.

Tu je takav znak: ako nemate razloga da se žale na sudbinu, onda ne žurite rezati kosu. Ali kad stvari nisu onakve kakve biste željeli, onda ih isijecite bez sažaljenja. Također se primjećuje da mnoge žene koje su uspjele u poslovanju nose kratke frizure. No kućna tijela i „samo mame“ često drže pletenice ili frizure svoju kosu srednje duljine. Odavde zaključuju da dinamična kratka frizura dodaje ženama aktivnosti i uči muškarce da strateški razmišljaju.

Korisni savjeti

Mjesečev kalendar iz 2019. pomaže promijeniti vašu sudbinu na bolje, ali u arsenalu iskusnih ljepota iz davnih vremena postoji mnogo načina da održite kosu zdravom i sjajnom. Danas, ove tajne su u potražnji više nego ikad, jer čimbenici koji negativno utječu na stanje frizure - glavni ukras lijepe žene, postaje sve više i više.

Koji stari recepti mogu uspješno koristiti naše suvremenike?
Ovo, na primjer, tratinčica. Plavuše svih vremena i naroda koristile su izmetom farmaceutske kamilice kao sredstvo za regeneriranje, dajući kovrče sjajnom i zlatnom nijansom. Pripremite otopinu po stopi od četiri žlice suhe trave po šalici kipuće vode.

Još jedna mogućnost popularna kod plavuša je limun. Ako ga razrijedite u određenom omjeru s vodom i stavite ovu otopinu na oprane niti, njihovo stanje će se znatno poboljšati. Međutim, terapija limuna nije pogodna za žene smeđe kose i brinete. Njihova kosa može dobiti ružnu žutu nijansu.

Stanje kose izravno ovisi o prehrani. Izbornik mora biti uravnotežen i sadržavati dovoljnu količinu proteinske hrane koja pozitivno utječe na rast i izgled niti. Nedavne studije znanstvenika dokazale su prednosti prirodne svilene posteljine. Ispostavlja se da ako se glava naslanja na svilenu jastučnicu, onda se kosa ne ozlijedi ili zapetlja, što također povoljno utječe na njihovo stanje.