Glavni

Postupci

Frizure za srednju kosu - pletenice sami to napravite fotografijama korak po korak

Prekrasne i istovremeno jednostavne frizure za srednju kosu - pletenice vlastitim rukama, uvijek u modi. Naravno, prosječna duljina kose ne daje uvijek mogućnost eksperimentiranja s različitim vrstama tkanja, no ipak će se pojaviti neke neobične i zanimljive frizure. Odaberite jednu od frizura predloženih u nastavku - naglasite svoju individualnost!

"Spiklet" se kotrlja u rep

Smatra se da je šiljak temelj cijelog tkanja pletenica. Prije nego što napravite složene frizure, trebali biste pokušati tkati nešto vrlo jednostavno. Ova inačica spikleta ima svoj poseban okus, tako da uopće ne izgleda jednostavno.

Izvođenje ove frizure, podijeliti kosu na dva dijela. Manji dio do presretne gume. Sa većinom tkalačkog klasića. Da biste to učinili, podijelite ovaj dio kose na tri dijela na kruni i počnite isprepletati niti.

Odvojite pramen u pletenicu i zamotajte rep u bazu s njom. Osigurajte vrh malim klinom ili stealthom. To je to, jednostavno i istovremeno, spremna je originalna frizura.

"Grčki Spit" - lagana verzija

Frizure u grčkom stilu ne gube svoju popularnost. Oni daju neke polet i uklapaju gotovo svaki tip osobe. Ova opcija, koja će biti opisana u nastavku, može se obaviti samostalno, čak i ako to već niste učinili.

Dakle, podijelite kosu na dva dijela (jedan od njih je zaklan). U slobodnom dijelu zgrabite pramen kose i počnite se tkati u pletenicu. Dovelet na dno vrata i presjeći kosu s gumenom trakom. Slično tome, tkati i drugi dio kose.

Sada spojite sve pramenove kose i opletite jednu pletenicu. Uvucite ga i probodite ražanj. To će biti vrlo učinkovito ukrasiti vrh s lukom, cvijet ili samo lijepa ukosnica.

Obrnuti pletenice

Sada ne manje popularne pletenice s obrnutim tkanjem. Izgledaju više veličanstveno jer su voluminoznije. Ove pletenice su idealne za tanku kosu jer im daju dodatnu debljinu.

Pogledajmo bliže fazno tkanje takvih pletenica. Češljajte kosu i zgrabite pramen na glavi. Podijelite ga, kao i obično, na tri dijela. Sada uzmite jedan ekstremni dio i zavijte ga ispod dna glavnog dijela (kao što je prikazano na slici). Nastavite tkati u istom stilu do samog kraja. Vezite vrh lijepe gume. Spit je spreman!

Dvije pletenice, pletene na boku

Kombinacija pletenica može biti vrlo raznolika. Frizura ispod prikazana je od dvije pletenice, pletene na jednoj strani i skupljene u kolač, dobro, naravno, ukrašene po vašem ukusu. Malo prakse u tkanju, ova frizura je prilično realna za samostalno izvođenje.

Počnite, češljajte kosu i počnite tkati pletenicu, uhvatite pramen kose iz hrama. Držite tkanje kroz glavu dijagonalno, hvatajući široke pramenove tako da je frizura voluminoznija. Vezati vrh kose gumenom trakom.

Nakon što ispljunete drugu pletenicu na dnu kose, uhvatite sve niti i povucite elastičnu traku.

Sada prijeđite na stvaranje grede. Zategnite kosu unutra, osigurajte je ukosnicom. Imate elegantnu kolač na svojoj strani. Ukrasite ga po svom ukusu (na primjer, luk). Vaša frizura je spremna!

Pljuni "Riblji rep"

Još jedan pljuvački iz kategorije tradicionalnih. Međutim, njezina potreba za vježbanjem tkanja, ako to želite učiniti sami. Treba napomenuti da je izgled kose vrlo originalan i zanimljiv.

Češljajte kosu i skupite ih u nizak rep (prvo izvucite pramenove kose na sljepoočnicama). Podijelite ga na dva dijela. Započnite tkanje, odvajajući se na stranu svakog dijela repa malim redom i spojite ga s drugim dijelom repa. Dobivate poput površnog tkanja pletenica. Dovelet do kraja i vezati kosu s gumenom trakom. Lagano povucite pramenove kose na strane pletenice, tako da će ispasti sjajnije.

Sljedeći korak bit će ukrašavanje vaših pletenica. Okrenite pramenove kose koje ste pustili u sljepoočnice. Zatim omotajte svaki pramen oko elastika na dnu vrata. I osigurajte kosu ukosnicama. To je sve, kosa spremna.

"Riblji rep" u zraku

Koristiti takvo tkanje vrlo je dobro za lijepu gredu, jer je rezultat vrlo zanimljiv rub kose s kosom. Sve to izgleda malo drugačije od običnih pletenica u sličnoj frizuri.

Podijelite kosu na dva dijela i počnite tkati pletenicu s jedne strane hrama (kao što je gore opisano), nastavljajući se do samog kraja kose. Kao i drugi dio kose. Malo pljuvati po stranama. Sada skupite krajeve pletenica u snop, osiguravajući ih iglama. Ako je učinjeno ispravno, imat ćete hrpu kose sličnu cvijetu. Kosa je spremna!

Dvije pletenice s pletenicama

Dobra verzija pletenice je upletena dva snopa. Mnogo je lakše napraviti frizuru od prethodnih verzija, ali to ne prestaje izgledati manje impresivno.

Tkati kose također bi trebali početi s prikupljenim repom. Podijelite kosu u njoj na dva jednaka pola i zakrenite svaki u čvrsti snop.

Sada okrećite dva pramena među sobom tako da se oblikuju kao konopac. Kraj zavrtite gumicu. Usput, ova frizura se može napraviti u tri dijela, što rezultira time da postoje tri niti. Oni se, kao i obično, mogu utkati u pletenicu. Tako će izgledati mnogo veličanstvenije i voluminoznije, pogotovo ako imate tanku kosu.

Svežanj i pletenice

Još jedan dobar način za korištenje pletenica, kao u svakodnevnoj frizuri, kao iu svečanom, je kolač, pleten s obje strane pletenicama. Ova frizura je prilično sposobna za početnike i, naravno, iskusnije zanatlije.

Izvedite ga za početak razdvajanja niti. Otpustite bočne niti, a glavni dio kose skuplja se u stražnjem dijelu desni. Za sjaj snopa, kosa se može češljati, a nakon toga se može umotati u punđu, ubodom ukosnica.

Sada stavite bočne niti. Bolje je koristiti tkanje francuskih pletenica (samo ne previše zbijeno), tako da frizura izgleda impresivnije. Omotajte svaki pramen kose preko grede i omotajte krajeve. Ostaje popraviti kosu ukosnicama i voila! Šišanje je spremno. Koristite dodatnu opremu - traku omotanu oko nje ili pramac pričvršćen na stranu.

Gomila pletenica

Ova verzija kose je prilično romantična i pogodna je za sastanak ili jednostavnu šetnju. Lako je to učiniti, samo je poželjno zaliha na dva zrcala (velika i mala) kako bi se vidjelo što i kako raditi odostraga.

Počnimo, podijeli kosu na pet dijelova. Tri jednaka dijela dna i dvije strane. Tkati pletenice počinju s donjom kosom. Nakon lijepo uvrnuti gotove pletenice s dna i osigurajte ih iglama. Sada počnite tkati gornje pramenove kose. Oni također trebaju biti spušteni na strane gotovih košara i lijepo isprepleteni s gotovim niti. Ukrasite kosu rasipanjem cvijeća - a vi ste lijepi!

Četverokraki pletenica

Za one dame koje su umorne od tkanja pletenica od tri niti, a vi već želite probati nešto novo, pletenica od četiri niti je savršena. Također se može obaviti i neovisno (o tome će biti riječi u nastavku).

Češljate kosu i skupljate ih u rep. Odaberite jednu cjedilu i opletite redovitim tankim svitkom. Preostala kosa podijeljena je u tri niti.

Sada počinjemo tkati pletenicu. Stavite broj četvrti u nizu broj dva. Red broj tri trebao bi biti na vrhu.

Sada stavite lanac broj jedan na četvrti broj. Povrh toga bi trebao biti broj dva.

Nastavite tkati. Pramen na broju tri treba biti pleten ispod pramenova. Povrh toga, trebao bi ležati niz broj dva.

Sada stavite četvrtu dužinu na red broj tri. Povrh toga, trebao bi ležati niz broj dva. Nastavite tkati do samog kraja.

Ispravite kosu, tanke pletenice trebaju biti u sredini. Ispravite ražanj na bokovima, tako da će izgledati veličanstvenije. Kosa može biti ukrašena različitim dodatcima - cvijećem, perlicama. Zanimljivo je da će ova frizura izgledati s vrpcom ili prekrasnom pletenicom.

Sada možete sigurno uzeti frizuru za srednju kosu - pletenice vlastitim rukama. Svaka od ponuđenih opcija, zahvaljujući jasnim uputama, vrlo je jednostavna za izradu, čak i ako ste novi u pletenju tkanja. Malo vještine i mašte, i uskoro će se svaka frizura s elementima tkanja pokoriti vašim rukama!

Prekrasni pigtails za srednje kose 2019-2020: foto ideje

Lijepe frizure od pletenica oduvijek su bile popularne u lijepom spolu. Nesumnjivo, jer pletenica za djevojku je simbol ljepote i ženstvenosti, omogućujući vam da se iskažete luksuznom i njegovanom kosom.

Kosa iz pletenica izgleda lijepo ne samo na dugoj kosi, već se i na dlakama srednje duljine mogu stvoriti spektakularne dlake iz pletenica.

Moderne frizure iz pletenica iz 2019-2020 mogu preobraziti vaš stil i izgled, čineći sliku nježnijom i slatkom, u nekim slučajevima, ili obrnuto - smionijom i vedrijom.

Moderne frizure s pletenicama na srednjoj kosi daju nježnost i lakoću, omogućujući vam da ih koristite za stvaranje elegantnih slika ne samo za djevojčice, već i za žene.

Postoje mnoge varijante pigtails za srednje kose - to su klasične pletenice, kao i frizure od pigtails za srednje kose, vodopad, fishtail, francuski pletenica, tkanje naprotiv, grčki pletenica za srednje kose.

Modne frizure s tkanjem pletenica na srednjoj kosi daju volumen kose i bestežinsko stanje, nadopunjujući ne samo svakodnevne slike, nego i raskošne večernje lukove s elegantnim haljinama i elegantnim dodacima.

Ako znate kako tkati pletenice, onda vam nudimo najoriginalnije varijante frizure od pletenica za srednju kosu, inače se možete obratiti profesionalnom majstoru, pronalazeći inspiraciju u slikama koje smo prezentirali frizurama od pletenica do srednje dlaka 2019-2020.

Naš izbor predstavlja najbolje ideje za tkanje pletenica za srednju kosu, najljepše frizure za pletenice za srednju kosu, čije slike možete pronaći u ovom pregledu.

Trendy pletenice za srednju kosu 2019-2020: Francuski pletenica

Prekrasna verzija kose s tkanjem na srednjoj kosi - poznata francuska pletenica. Ova vrsta pletenice na srednjoj kosi je dobra jer nisu sva kosa tkana, već samo dio.

Dakle, dio kose pri tkanju francuske pletenice ostaje slobodan i labav. Francuski pletenica je odlična za stvaranje lijepih i modernih frizura od pletenica do srednje dlaka 2019-2020.

Lijepe pletenice za srednju kosu 2019-2020: riblji rep

Riblji rep je izvorna i vrlo neobična pletenica za srednju kosu 2019-2020, koja izgleda nevjerojatno na bilo kojoj slici. Ova mogućnost tkanja pletenice na srednjoj kosi postala je popularna među ženama modnih i ljubavnika raznih pletenica.

Trendy pletenice za srednju kosu 2019-2020: vodopad na kosi

Još jedna prekrasna pletenica na kosi srednje duljine su frizure s vodopadom na kosi. Frizure iz pletenice "vodopad" daju lakoću frizuri i cijeloj slici. Ova vrsta tkanja na srednjoj kosi 2019-2020 pomoći će vam stvoriti nježnu i vrlo romantičnu sliku.

Modna kosa od pletenica do srednje kose "vodopad" izgleda ženstveno i elegantno, zbog činjenice da su kose iz pletenica izdane, a ne tkane. Najspektakularnija frizura vodopada izgleda na kovrčavu kosu, stvarajući vrlo lijep učinak pada pramenova kose.

Tkanje pletenice na srednjoj kosi 2019-2020: grčka pletenica

Modne frizure od pletenica iz 2019.-2020. Također su predstavljene frizurom „grčke pletenice“, koja će zasigurno zadovoljiti djevojke zbog svoje izvornosti i novosti.

Grčki pletenica u svakom slučaju tka uz rub lica, omogućujući vam da stvorite ženstvene i elegantne frizure od pletenica 2019-2020.

Pljunuti za sve ukuse: 14 ideja za srednju kosu

Razne pletenice vole ne samo djevojke, već i val odraslih djevojaka. Ovisno o načinu tkanja, pigtails može biti stroga i suzdržan ili neoprezan i razigran.

Na temelju toga, možete stvoriti bilo koju frizuru, uključujući večer i vjenčanje.

Frizure od pletenica to sami

Pletenice mogu biti vrlo jednostavne ili vrlo elegantne. Utkani su okomito ili cik-cak, postavljeni s krunom oko glave, pomaknuti na jednu stranu ili podignuti na krunu. Sve ovisi o strukturi i debljini kose, kao io preferencijama njihove domaćice. Prednosti ove vrste kose uključuju:

 1. Jednostavnost izvršenja. Ne nužno da danas postignemo savršenu točnost, lako nemarnost u modi.
 2. Relevantnost. Razne pletenice su uvijek u modi.
 3. Svestranost. Prekrasni pigtails za srednju kosu ići svima, bez obzira na dob i dužinu kose. Na njihovoj osnovi možete napraviti frizure bilo koje složenosti.
 4. Trajnost. Pravilno pletena kosa traje cijeli dan, bez potrebe za korekcijom.

Lijepe pletenice za srednju kosu mogu se pletiti kod kuće vlastitim rukama.

Morate početi s najjednostavnijim opcijama, postupno pokušavajući više sofisticirane i sofisticirane.

Prije rada trebate

 • operite kosu;
 • nanesite pjenu na kosu, uklonite višak statičkog elektriciteta;
 • neposlušni niti izravnati željezo;
 • pripremiti sve potrebne dodatke: igle, ukosnice, gumene trake, ukrasne predmete.

Pletenica sa šiškama

Frizure s pletenicama na srednjoj kosi mogu se nadopuniti šiškama. Gusta je i snimljena, položena na čelo ili ušuškana iza ušiju.

Jedna od najspektakularnijih opcija je vijenac oko glave, nadopunjen dugim praskom s ravnomjernim rezom.

Kosa se pažljivo češlja i čisti natrag.

Šiške su odvojene i osigurane štipaljkom.

Veći dio kovrča tretira se hidratantnim sprejom. Dio kose na uhu je podijeljen u 3 niti.

Pletenka se izvodi oko glave, lagano se pomiče po čelu. Pri prelasku pramenova na vrh glave dodaju se mali dijelovi kose. Pletenica bi trebala biti glatka, ali ne pretijesna. Nosi se na suprotno uho, a zatim se rad nastavlja do vrata. Vrh pletenice okrenut je ispod podnožja i zaboden iglom.

U zaključku, bangs se izdaju. Pažljivo se češlja s češljem navlaženim hidratantnim sprejom.

Previše kovrče mogu biti zakrivljene tankom lutkom, ali i guste šiške također izgledaju vrlo lijepo. Škripac styling će pomoći lak.

Više neobična opcija - uključivanje dugih bangs u pletenicu.

Ova frizura je pogodna za školu ili institut, niti će lijepo oblikovati vaše lice, bez pada na oči.

Duge, obrubljene kose šiške stane u stranu.

Kosa s druge strane glave baca se i povezuje s bangom.

Vrlo nisko odrezivanje nalazi se u blizini uha.

Kosa sa strane praska je podijeljena u niti i utkana u klasični konus.

Dodatni uvojci se spajaju s vrha glave. Pletenka ide okomito, većina kovrča ostaje slobodna. Vrh pletenice vezan je tankom elastikom u boji kose.

Pljuni u ražnju

Vrlo neobična i lijepa opcija. Pletenica izgleda iznimno teško, ali može se obaviti za samo 10 minuta.

Kosa češljana na bočnom rastanku.

U hramu je odvojen širok pramen i podijeljen u 3 dijela.

Tkanje pletenica provodi se po principu francuskog konusa.

Pramenovi se sijeku, spojeni su tankim kovrčama s obje strane glave.

Prije svakog ispreplitanja iz pletenice se izvuče fina žica i ostavi prije rada.

Kada glavna pletenica dosegne glavu, ona se okomito spušta dolje, a vrh se fiksira tankom elastičnom trakom. Nakon toga dolazi redak tankih niti. Oni su utkani u jednostavnu ravnu pletenicu, koja se nalazi na vrhu klasića. Ukosnice i klinovi nisu potrebni, obje pletenice čvrsto drže i ne raspadaju se.

Najlakši način da naučite kako tkati ovu spektakularnu pletenicu na videu. U ovom slučaju, oni pokazuju kako to učiniti za djevojku, ali za odrasle djevojke takve pletenice izgledaju lošije:

špica

Tkanje pletenice na srednjoj kosi započinje klasičnim klasom. Može se nalaziti na stražnjoj strani glave, premjestiti u hram.

Na prednjoj strani glave, dio kose je odvojen i podijeljen u 3 dijela. Kod tkanja, kovrče se spajaju s glavnom pletenicom na desnoj i lijevoj strani. Pramenovi trebaju biti tanki, većina kose ostaje unutra. Kad je stigao do kraja, pletenica je vezana vrpcom i uvučena unutra, pričvršćena klinovima.

Tu je i stražnji konus, koji je utkan prema osnovnoj shemi, ali rad počinje od stražnjeg dijela glave i ide do krune. U ovom videu govorimo o tkanju stražnjeg spikleta i varijantama frizura na temelju tog tkanja:

Pola kose

Varijacija klasičnog klasića.

Pletenica se nalazi na bočnoj strani, a na prijelazu pramenova kosa je pričvršćena na nju na jednoj strani rastanka.

Drugo poluvrijeme ostaje slobodno.

Polutka je posebno lijepa ako je stavite na valovite ili kovrčave brave.

Ravna kosa može se kovrčati pomoću uvijanja ili uvijanja.

Kosa boho

Opcija u trendovskom casual-elegantnom stilu. Suština kose - kombinacija pletenice s tekućom kosom. Pramenovi se labavo isprepliću, kosa izgleda pomalo razbarušena. Mousse ili sprej na bazi morske vode pomoći će da kosa dobije željenu teksturu.

Dlaka je odvojena dubokim bočnim dijeljenjem. S jedne strane, odvojen je širok pramen, podijeljen u 3 dijela i utkan u francusku pletenicu. Pri tome se na pramenove pričvršćuje tanka svilena vrpca. Nakon što je ražanj gotov, pletenica je lagano ispružena rukom. I u kombinaciji s labavim pramenovima.

Na fotografiji su različite verzije boho spit:

Grčki pletenica

Postoji mnogo opcija za grčke pletenice. Više detalja možete pronaći ovdje. Oni lijepo okvir glavu, nalik elegantan krunu. Kosa je podijeljena u duboku kosu rastavu od čela do zatiljka. S jedne strane, odvojen je uski lanac.

Pletenka je slobodna, s ulaskom bočne strane. Pljunak je u krugu i ubode u sredinu krune. Na isti način utkana je i dlaka s druge strane. Na stražnjoj strani glave pigtailovi su povezani i iskrivljeni u neuredan snop.

Francuski pletenica

Kosa može biti izrađena od kose bilo koje duljine i teksture. Postoji velika raznolikost francuskih pletenica.

Poželjno je da se kosa glatko reže, teško se stavi frizura u pletenicu. Kosa je češljana unatrag, šiške su pričvršćene kopčom.

Na prednjoj strani glave, pramen je odvojen i podijeljen u 3 dijela. Prilikom pletenja pletenice kroz svaki križ dodaju se čak i pramenovi na desnoj i lijevoj strani.

Za pletenicu ispalo lijepa, desno pramen uvijek leži na vrhu centra. Gotova pletenica može biti ostavljena na leđima ili uvučena ispod pletenice, osiguravajući klinove. Šiške se polažu na bok ili čelo, oblikujući oblik lakom.

Ovaj videozapis pokazuje kako možete sami pletiti francuske pletenice:

Mali zmaj

Varijacija francuske pletenice, koju majke djevojaka jako vole. Pletenka se nalazi na stražnjoj strani glave ili se pomiče u stranu. Razlika u odnosu na klasičnu verziju je u tome što se desni pramenovi, utkani u pletenicu, uklapaju u središnji dio.

Može se napraviti čak i pletenica, ali iskrivljeni zmaj izgleda manje zanimljivo. Tijekom tkanja, rad se pomiče na jedan ili drugi, kut savijanja ovisi o stupnju napetosti niti, kao u ovom videu:

pljunuti oklop

Jednostavna i učinkovita opcija pogodna za svakodnevno nošenje.

Kosa se skuplja na tjemenu u visokom repu.

Podijeljen je u 2 dijela.

Obje su naizmjence uvijene u obliku snopa, a zavojnice bi trebale ići u jednom smjeru.

Krajevi su fiksirani tankim gumenim trakama.

Pojasevi se spajaju i okreću u suprotnom smjeru.

Kosa je vezana vrpcom ili gumenom trakom.

Riblji rep

Riblji rep je gotovo isti kao i kolač. Pletenka se čini vrlo teškim, ali čak se i tinejdžer može nositi s tim. Za postizanje volumena potrebno je lagano češljati kosu i zagladiti je četkom.

Hramovi su odvojeni 2 niti. Kovrča je odvojena od desne i položena lijevo. Isti red na lijevoj strani vodi se desno. Rad se nastavlja dok se kosa ne ponestane. Kraj je povezan gumenom trakom ili čipkom.

Pletenica s 4 žila

Vrlo učinkovita opcija, pogodna za vjenčanje ili zabavu. Što je dlaka srednje debljine, to je volumenski i izražajniji frizura. Čiste kovrče tretiraju se pjenastim teksturama, češljane natrag i podijeljene u 4 jednake niti.

Prvi s desne strane je ispod drugog. S druge strane, treći se dio nadovezuje na drugi, koji se nalazi na vrhu. Četvrti pramen stavlja se pod prvi, drugi se stavlja na vrh prvog, treći na vrh drugog.

Tkanje se nastavlja na željenu duljinu, kosa se ne može previše stezati. Slobodno pletena pletenica izgleda mnogo ljepše. Najbolje je pletiti ga strogo u središtu glave, gotov pletenica se može baciti preko ramena.

vodopad

Romantična kombinacija francuskih pletenica i tekućih kovrči. Pletenka je na kosom, a niti se ne povlače, nego padaju, nalik na mlaz vode.

Rad počinje od niskog rastanka i vodi dijagonalno. Pramenovi iz gornjeg dijela glave spajaju se pletenicom, donje kovrče ostaju slobodne. Nakon tkanja, većina kose može se kovrčati.

Vjenčanje pletenice

Moderna moda vjenčanja vrlo podupire pletenice. Od njih stvaraju visoke styling-grozdove, koji se savršeno kombiniraju s velom. Napravite sličnu instalaciju jednostavno. Glavna stvar je pažljivo rastezati kosu pincetom i tretirati kremom za zaglađivanje.


Druga mogućnost - kosa se skuplja u visokom repu i prepletena u jednostavnu pletenicu. Omotava se oko baze, čvrsto je pričvršćena iglama i ukrašena ukrasnim iglama. Na dnu grede je pričvršćen veo.

Pletenice za maturiranje

Na temelju pletenice, možete napraviti moderne i spektakularne visoke frizure, pogodne za maturalnu večer. Lijepo se uklapaju s otvorenim haljinama i vrhovima s trakama za špagete.

Čistu kosu tretiramo pjenušavom, lagano počešljana na korijenu i skupljenu u visoki rep na kruni. Valjci se polažu s obje strane postolja i pričvršćuju s klinovima. Ruke od valjaka formiraju ravan prsten.

Pramenovi u repu podijeljeni su u nekoliko dijelova i utkani u jednostavne pletenice, osiguravajući krajeve tankim gumenim trakama. Valjak se pretvara u pletenice, krajevi se okreću unutra i osiguravaju pinovima. Osnova bujnog čvora može biti ukrašena satenskom vrpcom koja odgovara haljini ili nitima svjetlosnih perli.

Frizure s tkanjem na srednjoj kosi - izvrsno rješenje za svakodnevno nošenje i posebne prigode. Lako se plete kod kuće. Bolje je početi s najjednostavnijim opcijama, nakon nekoliko treninga ispred zrcala, rezultat će vas sigurno zadovoljiti.

Tkanje pletenice na srednjoj kosi i djeci: lijepa, voluminozna. Korak po korak upute s fotografijama za početnike

Da biste stvorili novu sliku, dovoljna je originalna frizura, koja se može obaviti ne samo u skupom salonu, već i kod kuće. Tkanje pletenice na srednjoj kosi, korak po korak fotografiju koja će vam pomoći razumjeti proces stvaranja frizure, omogućit će vam da steknete nezaboravan imidž i iznenadite ne samo nositelja, već i one oko sebe.

Klasična francuska pletenica: tkajte za sebe

Da biste stvorili frizuru, trebate:

 • češalj, s posebnim osvrtom na korijen kose;
 • uzmite središnji uvojak, na vrh glave i odvojite ga;
 • nakon izvođenja manipulacije možete ići na dva načina:
 • podijelite uvojak u 3 niti i počnite stvarati osnovu za frizuru;
 • pričvrstite razdvojeni rog s gumenom trakom kako bi odgovarao boji kose, a zatim uzmite dva slobodna pramenova da biste započeli tkanje.

Nakon što odaberete jednu od dvije opcije, trebate:

 • isprepletite niti između sebe kako biste stvorili osnovu pletenice;
 • nakon prve karike, dodajte labave kovrče na krajnji lijevi mlaz kose i utkajte ih u glavnu pletenicu;
 • također napravite pokret s pravim ekstremnim nizom;
 • formirali su brave na lijevoj i desnoj strani kako bi radnici nastavili proces tkanja i stvaranja srednjeg niza;
 • uzmi desnu i srednju kosu i stavi ih jedno na drugo;
 • dodajte labavu kosu na srednji uvojak i napravite gore spomenuti pokret lijevim radnim dijelom;
 • dodajte kosu u tri glavne niti da biste nastavili do kraja procesa tkanja;
 • Nakon stvaranja frizure, pričvrstite ga gumicom.

Korisni savjeti:

 1. Da bi pletenica bila zašivena, potrebno je pri tkanju pletenica na srednjoj kosi, korak po korak fotografiju koja će pokazati kako je to jednostavno, rastezanje svake pramenove do maksimuma.
 2. Da biste dodali originalnost, možete isplesti satensku vrpcu u pletenicu.

Francuski pletenica: opcija uz hram

Za tkanje pletenice na srednjoj kosi, fotografija koja će vam korak po korak pomoći da se lakše nosite s zadatkom, duž hrama ili stvaranjem frizure, pletenica - traka za glavu je potrebna:

 • prije češljanja i odvajanja s bočnim dijelom - najbolje je pomicati potrebne kovrče s desna na lijevo za praktičnost stvaranja frizura;
 • uzmite jednu cjedilu i podijelite je na tri dijela;
 • uviti nastale kovrče oko 3 puta;
 • na krajnju traku kose koja je bliža glavi, dodajte malu hrpu kose i iscrtajte nastalu traku u pletenicu.
 • ponovite prethodnu akciju tijekom cijelog frizure;
 • Kada svinja dođe do uha, odaberite jednu od dvije mogućnosti:
 • tkati donji sloj kose, ispustiti uvijene kovrče uz vrat i pokriti uho;
 • tkaju gornje niti u kosu, podižući tkanje iznad uha u obliku ruba i ostavljajući donji sloj kose labavim.

Kreiranje frizura možete dovršiti na dva načina:

 • tkati kovrče na vrhovima, a zatim popraviti rezultat barretom ili ukosnicom;
 • tkati do sredine kose i fiksirati, ostavljajući dio kose u labavom obliku.

Savjet:

 1. U procesu tkanja preporučljivo je dobro rastezati kosu tako da je pletenica čvrsta i zadržava svoj oblik.
 2. Da bi se dodao volumen, poželjno je pahuljiti niti u stvorenom ražnju.
 3. Kako bi vam bilo udobno stvoriti pletenicu, savjetujemo vam da stolicu s leđima udobno sjednete i smanjite opterećenje na rukama.

Francuski pletenica: zanimljiva opcija s čvorom

U procesu tkanja pletenice na srednjoj kosi, korak-po-korak fotografija od koje će vam pomoći da sve učinite ispravno, potrebno vam je:

 • za češljanje
 • uzeti dvije brave s različitih strana i vezati ih u čvor;
 • dodajte komad labave kose na svaki glavni pramen i također vežite novostvorene kovrče čvorom;
 • ponoviti postupak do kraja tkanja;
 • osigurajte rezultat gumenom trakom.

Spikelet: jednostavno tkanje za djevojčice

Poželjno je kreirati frizuru "šiljak" ili "riblji rep":

 • za češljanje;
 • uzmite kovrčicu koja se nalazi bliže čelu i podijelite je na 3 niti;
 • napravite prvu vezu tkanja i povežite srednji i krajnji lijevi dio u jedan zavoj, ostavljajući krajnje desno u normalnom stanju;
 • da bi se stvorila druga i naredne veze frizure, krajnju lijevu traku treba smjestiti u sredinu i dodati joj komad labave kose;
 • izvršite istu radnju s krajnjim dijelom na desnoj strani;
 • ovi pokreti se ponavljaju do kraja tkanja;
 • dovršite izradu frizure, osigurajte preostalu kosu gumicom.

Polukolosok: pokušajte sami

Frizura je utkana, kao i pljunak sa šiljcima s jedinom razlikom - kosa jedne strane glave koristi se tijekom tkanja.

Tkanje "Zmaja": odlična opcija za djevojke svaki dan

Prilikom izrade pletenice potrebno je:

 • za češljanje;
 • uzmite, primjerice, kovrčicu s desne strane i podijelite je na 3 dijela;
 • napravite prvu vezu;
 • uzmite raspuštenu kosu s desne i lijeve strane i dodajte ih glavnim vanjskim pramenovima, stvarajući drugu i sljedeće veze;
 • nakon završetka tkalačkih svitaka učvrstiti gumenom trakom.

Kako bi frizura bila zanimljivija, savjetuje se da nakon završetka pletenja prve “zmajeve” pletenice, iz desne sljepoočnice, napravite isto s lijeve strane.

Pletenica za početnike

Za izradu frizure trebat će vam:

 • za češljanje;
 • s lijeve strane, uzmi uvojak iz hrama i podijeli ga na 4 niti;
 • Stavite prvu kratku kosu na drugu s lijeve i stavite je ispod treće, ostavljajući 4 besplatno;
 • 4 stavljen pod 2.;
 • Stavite prvu nit na drugu i gurnite je ispod treće, fiksirajući početne i završne osnovne valove kose u desnoj ruci;
 • nakon što ste fiksirali dva dijela tkanja, lijevom rukom uzmite slobodan uvojak iz hrama i dodajte ga u 1 glavnu traku;
 • fiksni četvrti pramen, stavite ispod sljedećeg uvojka i dodajte mu raspuštenu kosu;
 • Izvršite navedene radnje do kraja tkanja i osigurajte ih elastičnom trakom.

Tkanje od 5 pramenova

Za tkanje pletenice na srednjoj kosi, fotografija koja će vam korak po korak pomoći da brzo shvatite sve što vam treba:

 • za češljanje;
 • izvadite mali pramen sa stražnje strane glave;
 • podijelite kosu podijeljenu u 3 valova i tkajte ih 1 put;
 • 2 ekstremne radne trake za podizanje i pričvršćivanje dok ne budu potrebne;
 • uzmite preostali srednji uvojak i dodajte ga na mali dio slobodne kose na desnoj i lijevoj strani;
 • uvijte nastale niti, nametanjem ekstremnih komponenti kose na sredini;
 • popravite srednju kopču, ostavljajući vanjske uvojke slobodnima;
 • Zamijenite nove dijelove frizure s postojećim, koje su prethodno bile fiksirane;
 • dodajte pramenove desno i lijevo od "starih" ekstremnih radnih bravica i stavite ih u sredinu;
 • pričvrstite donji dio ražnja kvačicom i podignite bočne niti i zamijenite ih gornjim;
 • ponovite manipulacije do kraja tkanja i osigurajte rezultat elastičnom trakom.

Dvostruka pletenica: tkajte za sebe

Prilikom izrade jedinstvene slike trebate:

 • za češljanje;
 • podijelite kosu na dva dijela: veći i manji;
 • početi tkati obične pletenice od većine kose;
 • stvarajući svaku vezu, odvojenu od glavne trake, koja se nalazi bliže licu malog uvojka, potrebnog za stvaranje male pletenice;
 • nakon što se završi tkanje velike pletenice, razdvojite opuštenu kosu na 2 dijela;
 • pomoću posebno lijevog slobodnog uvojka i preostalih 2 niti, počnite tkati drugu pletenicu;
 • na kraju drugog vezivanja oba rezultata učvrstite s jednom gumenom trakom.

Grčki Spit za početnike

Za izradu frizure u grčkom stilu potrebno je:

 • za češljanje;
 • bočno razdvajanje;
 • Pričvrstite pramenove od uha do uho uho, stavljajući barrettes u polukrugu, počevši s desne strane;
 • ne dosežući kraj, pričvrstite posljednji pothvat u sredini, ostavljajući dio kose s lijeve strane slobodnim za tkanje;
 • uzmite kovrčicu kuhane kose i podijelite je na 3 niti;
 • napraviti prvo tkanje veze;
 • prilikom stvaranja druge karike u krajnjem desnom dijelu, dodajte labavu kosu i tkajte novo stvorenu kosu u kosu;
 • radite do kraja tkanja, koje treba ići oko glave;
 • kovrče u tkanju dlake, stvarajući volumen frizura;
 • na kraju stvaranja frizure, pričvrstite pletenicu nevidljivom, a preostalu kosu gumenom trakom iste boje kao i kosa.

Grčki pleteni čvorovi

izvršenje:

 • uzeti dva pramenova iz hrama i vezati njihove čvorove;
 • uzmite kosu sa stražnje strane glave i dodajte je u glavnu traku;
 • nakon dodavanja novih kovrči, glavnu traku kose vežite u čvor;
 • Opisano djelovanje se ponavlja do kraja tkanja.

Boxing pigtails: jednostavno tkanje za početnike

Prilikom izrade pletenice morate:

 • za češljanje;
 • podijeljena dlaka u dvije polovice s ravnim dijelom;
 • uzmite, primjerice, kovrčicu s desne strane i podijelite je na 3 dijela;
 • napravite prvu vezu klasične francuske pletenice;
 • izrade 2. veze, odriješite kosu s desne i lijeve strane i dodajte ih glavnim ekstremnim pramenovima;
 • ponoviti postupak do kraja tkanja;
 • osigurajte rezultat gumenom trakom;
 • napravi istu pletenicu s lijeve strane.

Spit hoop: jednostavna opcija za svaki dan

Za oblikovanje kose - potrebno je:

 • za češljanje;
 • razdvajanje od uha do uha, odvajanje prednje kose i labave kose s gumenom trakom;
 • kovrče pripremljene za rad podijeljene su u 3 dijela;
 • Ostavite 2 ekstremne pruge za tkanje i uklonite srednju na vrh, osiguravši je barretom.
 • uzmi najduži zavoj i podijeli ga na 3 niti;
 • tkati klasičnu pletenicu;
 • ponovite iste korake lijevim zavojem;
 • srednji dio niti za oslobađanje i češalj u smjeru rasta kose;
 • uzmite 1 od stvorenih pletenica i pričvrstite ih nevidljivim na suprotnoj strani, polažući se na vrh slobodne kose;
 • učinite iste radnje s drugom pletenicom.

Izvorno tkanje "Harness"

izvršenje:

 • Za styling frizure trebate:
 • za češljanje;
 • uzmite prosječan uvojak kose i podijelite ga na 2 niti;
 • uvijte dobivene trake za kosu u smjeru kazaljke na satu i stavite prijatelja na prijatelje s desna na lijevo (od rubova do sredine);
 • ponovno izokrenuti pramenove;
 • dodajte mali dio kose na postojeći gornji lanac, okrenite ga i stavite na donji dio, fiksirajući ga palcem;
 • nakon nanošenja, dodajte kosu na donji radni pramen i uvrnite ga u smjeru kazaljke na satu;
 • Ponavljamo navedene kretnje do kraja pletenice.

Savjet! Kosa "oklop" će izgledati izvorno u prisutnosti dvije pletenice, koji se nalazi na lijevoj i desnoj strani.

Dutch Spit: pletite za sebe

Da biste stvorili frizuru, trebate:

 • za češljanje;
 • uzeti vrh kose s čela;
 • podijeljena dlaka na 3 dijela;
 • tkati 2 veze klasične obrnute francuske pletenice (uvijek stavljajte ekstremne niti ispod srednjeg);
 • stvarajući treću i slijedeće karike, uzmite labavu kosu sa strane i dodajte ih tkanju na desnoj i lijevoj strani;
 • završite kosu tkanjem običnih pletenica i popravite rezultat elastičnom trakom.

Tkanje "Boho"

Stvarajući frizuru, trebate:

 • za češljanje;
 • uzmi rotor s desne strane čela i podijeli ga na 3 dijela;
 • napravite 2-3 prve veze klasične francuske pletenice;

Tkanje pletenica na srednjoj kosi korak po korak, kao na fotografiji, možete se i sami pletkati.

 • stvaranje sljedećih veza za dodavanje kose na cjedilu najbližu čelu;
 • na određenom ritmu, napravite prvu pletenicu i fiksirajte rezultat elastičnom trakom;
 • napravi istu pletenicu s lijeve strane;
 • dlačice u ražnju, stvaranje volumena;
 • uzmite pletenice i učvrstite iza nevidljivog križa ispod kose;
 • Spit se također može učvrstiti poprečno od stražnjeg dijela, a preostali kraj za pomicanje naprijed, osiguravajući nevidljivo i stvarajući "obruč".
 • Tkanje "Vodopad": zanimljiva opcija za početnike

  Da biste stvorili frizuru, trebate:

  • za češljanje;
  • na desnoj strani hrama, uzmite bravu kose i podijelite je na 3 niti;
  • napraviti bazu u obliku obične francuske pletenice: gornje i donje trake kose izmjenjuju se naizmjenično sa srednjom;
  • nakon isprepletanja triju glavnih valova dijelova frizure, dodajte mali dio kose na gornji dio i stavite ga u sredinu;
  • zamijenite radno dno novom i stavite ga u pletenicu, ostavljajući “staro” savijanje slobodno: poželjno je uvesti “novi” element ispod starog;
  • u kosu je utkana i nova žica;
  • nakon stvaranja nove veze, "novi-stari" element privremeno se fiksira i uzima traku raspuštene kose, koja se tka u sljedeću vezu;
  • fiksna kosa ostala slobodna;
  • izvršiti određene radnje do kraja tkanja - kraj tkanja je sredina glave;
  • na drugoj strani glave napravite isto tkanje;
  • u sredini glave spojite pletenice s običnom gumenom vrpcom ili elastičnom kosom, a omotajte ostatak s jednim kovrčama i osiguravajte ga nevidljivim, ostavljajući dio kose slobodnim, ili češljajući dijelove frizure u jednoj pletenici, a na kraju i pričvršćivanje šipkom ili gumicom.

  Tkanje pletenice na srednjoj kosi, korak po korak fotografiju koja će živo pokazati proces, izvrsna je opcija za stvaranje jedinstvene slike u svakoj situaciji. Također je vrijedno istaknuti da će, unatoč brzoj promjeni mode, školske pletenice i pletenice različitih vrsta uvijek biti relevantne među ženama.

  Video: pletenica na srednjoj kosi korak po korak, fotografija

  Kako tkati francuske pletenice, pogledajte u videu:

  Grčki pletenica, 2 opcije tkanja:

  Tkana pletenica na srednjoj kosi

  Tkanje pletenice na srednjoj kosi je korak po korak majstorski razred. Pljunak je djevojačka ljepota, ali ponekad mnogi od nas mogu samo sanjati uske dugačke pletenice, jer nam ne uvijek duljina kose omogućuje pletenje ukrašenog „šiljaka“ ili „boho pletenice“. Žao nam je zbog toga se ne isplati, jer čak i sa kosom srednje duljine, možete stvoriti čudo, pletiti ga u tako popularnoj kostici ove sezone. Naravno, prosječna duljina kose ne dopušta mnogo eksperimentiranja s različitim stilovima tkanja, ali još uvijek je moguće stvoriti neke originalne, elegantne i jednostavne frizure.

  Prije nego počnete plesti, trebate oprati kosu. Mnogi stilisti obraćaju pozornost na činjenicu da će se pigtail na srednjoj i kratkoj kosi čvrsto držati ako pri izradi frizure koristite različite proizvode za oblikovanje: gel, pjenu, vosak za oblikovanje i lak za pričvršćivanje. Pogledajmo bliže neke vrste tkanja. Želio bih posebno napomenuti da sve pletenice koje se spominju u nastavku lako možete napraviti sami, zahvaljujući detaljnim uputama i shemi izvršenja.

  špica

  1. Podijelite kosu, kao i za uobičajene pletenice u tri niti.
  2. Odvojite pramen, koji se nalazi u podnožju frontalnog dijela, a zatim uzmite male niti na desnoj i lijevoj strani duž linije kose te ih utkajte u glavnu pletenicu.
  3. Križ pramenovi, kao u uobičajenom tkanja, postupno tkanje bočne dlake.
  4. Spiklet se produžuje sve dok svi bočni pramenovi nisu utkani u pletenicu.

  Da bi kosa dala originalnost i originalnost, pletenica šiljaka odozdo prema gore. Nagnite glavu prema naprijed, pažljivo češljajte grivu i nanesite gel za oblikovanje kose. U podnožju rasta kose na stražnjoj strani glave, formirajte tri niti identične debljine i počnite tkati klasu prema gore navedenim uputama, samo uz svaki prolaz pokušajte tkati široke bočne niti. Čim letite do vrha krune, pričvrstite šiljatice šipkom ili gumenom trakom, položite vrhove šiljaka po vlastitoj volji. Ova slika prikazuje shemu tkanja šiljaka:

  Pola kose

  Ova frizura razlikuje se od uobičajenog šiljaka činjenicom da su u pletenicu utkani samo pramenovi u smjeru rasta kose, dok kosa na suprotnoj strani frizure ostaje netaknuta. Pola kose je izvrsna opcija za jednostavno svakodnevno oblikovanje, jednostavno kod kuće.

  1. Podijelite kosu na tri jednake niti.
  2. Počnite ih tkati u pletenicu od linije čela prema stražnjem dijelu glave. Pokušajte vezati niti što bliže bazi rasta kose, tako da će frizura biti jača i ljepša.
  3. Vrhovi kose moraju se saviti prema unutra i osigurati nevidljivo.

  Kosa boho

  Odlazak na romantičan dan ili samo želite dati vašu sliku šik i casual eleganciju, onda je boemski pigtail koji će vam pomoći da postignete željeni učinak. U pravilu, ova se frizura izvodi na strani glave, au procesu stvaranja boho, niti se tkaju ne samo od bangsa, već i od dlačica iz glavnog dijela. Načelo stvaranja boemske pletenice jednako je francuskom, to jest, morate staviti kosu na glavni središnji dio, kako desno, tako i lijevo, dok bangs ne završi. Naravno, možete proširiti pletenicu na razinu uha ili čak nižu. A ako želite da vaš stil bude jedinstven i originalan, na jednu od niti stavite svilenu vrpcu, a krajeve pričvrstite ukosnicom sa šljunkom, kuglicom ili cvijetom. Ova pletenica je brza za izvođenje, prikladna za gustu i tekuću kosu.

  Grčki pletenica

  Postoji nekoliko varijanti ove kikice, ali samo jedna činjenica ostaje nepromijenjena - tka se samo uz rub kose. Nije teško stvoriti sliku grčke boginje, moguće je sama pomesti bez pomoći stranaca. Ova frizura je pogodna za svaki dan - u školu, na fakultet, u posao, također djeluje kao svečana, za vjenčanje. Slijedite upute za korak po korak:

  1. Pročešljajemo i odabiremo razdvajanje duž linije od frontalnog dijela do okcipitalnog. Dio dlake na desnoj strani razdjeljka privremeno učvrsti neki držač tako da ne ometa tijekom rada.
  2. Na lijevoj strani odvajanja, razdvajamo mali snop blizu vremenske zone i dijelimo ga na tri jednaka dijela.
  3. Izvodimo uvijanje pigtails u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, u svakom cross-kretanju tkajemo male kovrče odozdo. Nastavljamo ispreplitati dok ne stignemo do sredine leđa glave. Pokušajte tkati pletenicu što je više moguće čvrsto, tako da se pojedinačne kovrče ne isplele iz nje. Krajevi kose privremeno se učvršćuju gumicom.
  4. Zatim na istoj strani ispletemo istu pletenicu, nakon čega se desna i lijeva pletenica mogu utkati u jednu ili na njihove krajeve kako bi se pričvrstile i sakrile uz pomoć nevidljivih.

  Francuski pletenica

  Ovo je još jedna mogućnost elegantnog stila. Na temelju ove tehnike tkanja, možete stvoriti mnogo različitih frizura. U principu, sve jednostavne francuske pletenice razlikuju se od ostalih po tome što se u procesu tkanja najprije ne koristi sva kosa, već samo neke gomile malih dimenzija, a druge se postupno utkavaju u njih. Francuski pletenica ima mnogo mogućnosti za tkanje, što ga čini mogućim kao redovitu svakodnevnu frizuru, te večernje ili čak i svadbeno oblikovanje. Prednosti ove vrste stylinga uključuju činjenicu da se svatko može nositi s francuskim tkanjem, stoga u ovom slučaju nećete trebati usluge iskusnog frizera.

  1. Prije oblikovanja kose, šamponirajte kosu prema tipu kose. Pažljivo češljajte kosu češljem s rijetkim zubima, a zatim upotrijebite mousse kako biste dodali volumen i pjenušavost.
  2. Pomoću tanke kapice, odvojite pramen u obliku trokuta, počevši od frontalnog dijela, krećući se prema kruni. Osigurajte snop gumenom trakom.
  3. Zatim počnite plesti pletenicu prema klasičnom principu, tek sada postupno tkajte kosu s desne i lijeve strane u glavnu cjedilu, dok istovremeno osiguravajte da su bočne uvojke iste debljine. Ne zaboravite također da bočne niti na desnoj strani cijelo vrijeme moraju proći iznad središta, a ne obrnuto.
  4. Nastavite obavljati te radnje dok bočna kosa ne nestane, kraj pletenice mora biti tkana, osigurana elastičnom trakom. Uz pomoć takve obvezujuće kose stvara učinak guste i paperjast pletenice.

  Ako mnoge vrste pletenica zahtijevaju čvrsto tkanje, onda će za francusku sortu dodatno morati dati učinak nemara. To se radi sasvim jednostavno: nemojte pletenice preopteretiti, a nakon svakih 2-3 prolaza ih posebno rastegnite u stranu. Možete ravnomjerno rastegnuti cijelu cjedilu, ili samo dodirnuti neke njezine dijelove, a onda će efekt biti drugačiji, što će slici dati neobično, a frizura će izgledati poput čipke. Ova fotografija je prikazana korak po korak kako pletiti pletenicu.

  Francuski zmaj

  Ova vrsta pletenice utkana je prema francuskom principu, često je pletena djevojčicama tijekom školskih godina, jer su sve dlake čvrsto utkane u tu frizuru tako da se dlake ne drže i ne ometaju učenice tijekom studija. No, ova varijanta polaganja uopće nije djetinjasta, nego je izvode i odrasli. Ova frizura za srednju i dugu kosu.

  1. Tkati zmaja na principu francuskog tkanja, jedina razlika ovdje je u tome što ih pri prelasku pramenova, navijte ispod središnjeg dijela, a ne na vrhu.
  2. Na svakom križanju u uvojku odabiremo nekoliko dlačica, čime širimo pletenicu i povećavamo volumen, što nam omogućuje da napravimo pletenicu obimnom i originalnom.

  pljunuti oklop

  Pojasevi su izvrsna alternativa uobičajenim pletenicama. Neosporna prednost pojaseva je u tome što se vrlo lako sami pletu, čak se i početnici mogu lako nositi s tim. Žice dodaju reljef frizure i originalnost.

  1. Skupite kosu visoko na vrhu repa, koji je siguran sa čvrstom gumenom trakom.
  2. Oblikujte dvije niti iste debljine.
  3. Desni jedan od njih se toliko puta okreće na desnu stranu da bi dobio nešto poput flageluma takve debljine koji će ti odgovarati. Držite krajeve repa prstima tako da se ne odmotavaju.
  4. Na lijevoj strani ponavljajte isti pokret, ali ga okrenite u istom smjeru kao desno, a ne obratno. Osigurajte krajeve.
  5. Dalje u suprotnom smjeru, okrenite pojaseve između sebe, osiguravajući dno gumenom trakom.

  Spit slap

  Varijante frizure vodopada su elegantne, neobične i smiješne, savršene su za večernji izlazak. Tajna stvaranja efekta tečeće kose leži u činjenici da se donji pramenovi stalno oslobađaju, a ne fiksiraju u pletenicu.

  1. Počinjemo s pletenicom "vodopada" s prednje strane glave, gdje je snop podijeljen u tri identične niti.
  2. Zatim izvedite iste korake kao i kod pletenja obične klasične pletenice, samo oslobodite donju traku i zamijenite je novom, uzetom iz gornjeg dijela kose.
  3. Napravite "vodopad" koji se kreće u suprotno uho, pričvrstite završetke kose isječkom ili trakom.

  Frizerski vodopad može, poput opasavanja glave poput vijenca, ili spuštanja niz kaskadu pletenice. Posebni majstori uspijevaju napraviti dvostruko tkanje, zbog čega vodopad izgleda još ekstravagantnije i zanimljivije. Najljepše, ova pletenica izgleda u kombinaciji s valovitom kosom. Ako se ne možete pohvaliti prirodnim kovrčama, onda možete savijati krajeve vodopada u prekrasne kovrče uz pomoć kovrčanja.

  Riblji rep

  Druga vrsta jednostavnih pletenica je frizura ribljeg repa. Weave piketail, kao što je ova frizura drugačije naziva, može se obaviti uz korištenje glatke ili nepažljiv bit, ovisno o tome što rezultat želite završiti s. Nekoliko vježbi u ogledalu - i moći ćete napraviti riblji rep sa strane ili u sredini.

  1. Kao i svaka frizura, ova počinje temeljitim češljanjem. Kako biste izbjegli prekomjernu pompu i elektrifikaciju kose, pospite ih posebnim sprejom.
  2. Ako želite dati volumen kose, i styling originalnost, na stražnjoj strani glave može napraviti malo buffant.
  3. Na vremenskom dijelu, na obje strane, odvajamo ga snopom kose. Pređite desnu stranu lijevo.
  4. Iz lijevog dijela odvajamo novi i prelazimo ga desno, a zatim s desne strane uzimamo novi i prelazimo preko lijeve strane, itd. Mi nastavljamo pletenicu na krajevima kose, na kraju rada, osiguravajući je elastičnom trakom.

  Pljunuti u četiri niti

  Danas vas nitko neće iznenaditi s kružnim raskrižjem s tri pljuvačke, jer se čak i dijete može nositi s ovom tehnikom, ali četverokrako pletivo smatra se složenijim u smislu izvedbe, kao i spektakularnije. Predivno ova zamisao o tkanju izgleda kao gusta kosa. Master-razred korak-po-korak na jednostavan način tkanja:

  1. Pažljivo češljana kosa češljati se natrag i podijeliti na četiri ravne niti. Uvjetno brojanje će se provoditi na desnoj strani, stoga će prva krajnja linija brojati prvu, a lanac lijevo od njega biti će drugi, sljedeći - treći, a krajnji lijevi će biti četvrti.
  2. Desnom rukom dobivamo prvu nit ispod druge. Lijevom rukom stavljamo treću cjedilu na vrh prve, koja je trenutno na desnoj strani.
  3. Četvrti dio usmjeravamo pod prvi, koji se trenutno nalazi u središtu Vitye. Drugi dio stavljamo na treći, a četvrti na drugi.
  4. Nadalje, prema istom principu, drugome nametamo prvu, treću - na vrhu četvrtog, a zatim prvo na treću, a treću na drugu. Nastavljamo izvesti četverokraku pletenicu željene duljine.

  Saznajte više o jednostavnim načinima pletenja pletenice.

  Pogledajte naš video tutorial i saznajte kako napraviti takvu frizuru: