Glavni

Maske

Frizure lunarnog kalendara

Friziranje lunarnog kalendara obavještava o utjecaju Mjeseca na rast i zdravlje kose. On vam govori kada je bolje napraviti frizuru, trajnu, bojanje, promijeniti frizuru. Pomaže u odabiru najprikladnijeg dana za odlazak u frizer. Mjesečev kalendar frizura uzima u obzir utjecaj lunarnog dana, faze Mjeseca, položaja Mjeseca u odnosu na zodijakalna zviježđa, dana u tjednu o stanju kose.

Lunarni frizerski kalendar za danas

Friziranje lunarnog kalendara za nadolazeći tjedan

Povoljni i nepovoljni dani za šišanje

Najbolji dani za šišanje i druge pokuse s kosom su 2, 5, 11, 17, 21, 27 lunarnih dana, nepovoljni - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 dana.

Ako kosu rezate tijekom rastućeg mjeseca, kosa će brzo rasti. Šišanje na slabijem mjesecu ojačat će korijen kose, ali će polako rasti.

Najpovoljniji položaj Mjeseca u znaku zodijaka za posjet brijačnici nalazi se u Biku, Lavu, Djevici, Jarcu i Vodenjaku, najnepogodnijima u Ovnu, Raku, Strijelcu i Ribama.

Najgori dan u tjednu za rezanje kose je nedjelja. U drugim danima, šišanje će biti uspješno.

Friziranje lunarnih dana

Pravilna frizura će imati koristi

Kosa nije samo zbog ljepote. Oni su svojevrsne prirodne antene našeg tijela koje tijelu vode nevidljivu životnu snagu prostora.


Za kosu se pažljivo postupa. Za rezanje kose znači promijeniti svoj život, to je bilo dobro poznato u stara vremena. Nije ni čudo što je veliki broj rituala povezan s ovim postupkom.

PRAVILO PRVI:
Ne možete nikome vjerovati. Treba imati na umu da osoba koja vas reže mijenja vaše biopolje. Stoga, kada dođete do frizera, odaberite energičnog i veselog gospodara, a onda će se vaš život nakon šišanja promijeniti na bolje. Što je stariji frizer, to mu je jači utjecaj na život. Ako ste neovisna osoba, navikli ste na rješavanje vlastitih problema i ne sviđa vam se kada vas nešto sprječava da to izvedete, odaberete gospodara svojih godina ili mlađih. Kada ste kronično nesretni iz nerazumljivog razloga, ima smisla odabrati vrlo starog i dobro poznatog majstora, čak i ako će vas frizura koju on napravi skupo koštati. Ali nakon posjeta frizerskom salonu, vaš se život može promijeniti. A ako još uvijek ispravno izračunate vrijeme posjeta, to se neće promijeniti, nego će se poboljšati.

DRUGI PRAVILNIK:
Najbolje je da ne kose kosu. Čak i ako dobro znate frize, ne biste trebali zanemariti ovaj znak. Korijeni tog “praznovjerja” leže u vrlo važnom problemu: vrlo je teško osobi da se izliječi. Svatko zna najjačeg vidovnjaka. Koliko god čovjek bio jak i snažan, vrlo mu je teško ispraviti deformacije vlastitog biopolja, jer ih preoblikuje takvom deformiranom energijom.

TRI PRAVILO:
Smatra se da je bolje ako vas dijeli osoba istog spola Psihičari kažu da tijekom frizure mijenjate eterična, astralna i mentalna biopolja, a kao rezultat toga lako podlegnemo tuđem utjecaju. Stoga, ako volite majstora drugačijeg roda sa sobom, to može dovesti do problema u vašem osobnom životu.

ČETIRI PRAVILO:
nakon rezanja dlake u vodi ne bacajte. Pažljivo promatrajte to kod frizera, a zatim do starosti, držite kosu bujnom i zdravom.

PETA PRAVILA:
ako želite da vam kosa brže raste nakon striženja, trebate napraviti kosu za vrijeme punog mjeseca. Ako želite da vaša kosa malo promijeni svojstva - na primjer, niste zadovoljni da su zbunjeni, neposlušni - trebate otići frizeru na slabiji mjesec. Ali zapamtite da nakon takve frizure, kosa će rasti jako dugo. Na slabijem mjesecu također je dobro imati šišanje, ako želite ojačati korijen kose i odgoditi njihov brz gubitak.

ŠESTO PRAVILO:
kosa se ne može rezati na takozvanim satanskim lunarnim danima (9, 15, 23 i 29 dana prema lunarnom kalendaru), kao iu danima sunčevih i lunarnih pomračenja. Nakon takvih postupaka možete se razboljeti.

PRAVILO SEDAM:
kako će se vaš život promijeniti nakon šišanja će pokazati dan u tjednu kada ste posjetili frizera.
Ponedjeljak je dobar dan za šišanje. U ovom trenutku možete se riješiti velikog broja negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Dan je pogodan za bojanje kose.
U utorak je bolje otići frizeru ako nemate fizičke snage ili volje da riješite neki važan problem, ako vam nedostaje aktivnosti ili mučite monotoniju života.
U srijedu je dobro dobiti frizuru kako bi naučili nešto novo ili zanimljivo, upoznali nove prijatelje ili privukli stare, povećali broj putovanja, pokreta i komunikacije u životu.
Četvrtak promiče promjene u odnosima s drugima, pridonosi popularnosti osobe, povećava njegovu sreću i dobrobit.
Petak je dan ljepote. Kada posjetite frizera na ovaj dan u tjednu, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled. Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom na ovaj dan u tjednu, bolje je ne kositi.
Subota je dobar dan za šišanje. Kosa je danas zdrava.
U nedjelju je bolje ne rezati kosu - prema općem uvjerenju, možete smanjiti svoju sreću. Ovaj dan je dobar samo za kronične gubitnike - možda će sudbina imati milosti i nakon takvog postupka će se promijeniti na bolje.

Rezanje kose u MOON DAYS:

Prvi lunarni dan frizura nepovoljan općenito.

Drugi lunarni dan - za rezanje kose privući će vas svađa i parnica.

3. lunarni dan - rezanje kose će uzrokovati štetu tijelu i može vas privući na otpad.

4. lunarni dan - šišanje će donijeti nelagodu i privući će melanholiju. To će uzrokovati bolesti grla i oralne bolesti.

5. lunarni dan - rezanje kose će dovesti do povećanja imovine, postat ćete malo bogatiji.

6. lunarni dan - nepoželjno je rezati kosu - privući ćete hladnoću, vaš će se miris pogoršati, a zapravo se možete početi razboljeti.

7. lunarni dan - šišanje će vam privući svađe i parnice, možete se sukobiti sa svojim šefom. Postoji prijetnja sukoba s vašom voljenom osobom. Dan spaljivanja prema tibetanskom kalendaru, dan kada rezanje kose ozbiljno pogoršava vaše zdravlje.

Osmi lunarni dan - šišanje će privući dugovječnost, dobro zdravlje i učiniti vaš život dostojnim u očima drugih (iako ne odmah, nego u nadolazećim mjesecima).

9. lunarni dan - šišanje privlači bolesti.

10. lunarni dan je gorući dan prema tibetanskim tradicijama, preporuča se suzdržati se od rezanja jer će to privući bolesti.

11. lunarni dan - šišanje će donijeti oštrinu osjećaja, povećati vaše predviđanje i uvid u um.

12. lunarni dan - nemoguće je rezati kosu - nesreće, privlače se ozljede i povećava se vjerojatnost opasnosti po život.

13. lunarni dan - poželjno je dobiti frizuru, jer će šišanje donijeti sreću i koristi, lijep izgled.

14. lunarni dan - šišanje će privući bolje performanse, financijsku situaciju, povećanje imovine i dobre volje vlasti.
15. lunarni dan - sigurnije je suzdržati se od rezanja, kao što je povećan pritisak, glavobolje i nastanak osjećaja straha. Ako ne želite ugoditi bolnički krevet, ostanite daleko od frizera tog dana.

16. lunarni dan - bolje je suzdržati se od frizure - bit će nesreća, pogrešaka. Negativne navike i poroci pojavit će se u potpunosti, žudnja za alkoholom će se povećati, a sposobnost kontroliranja strasti će se smanjivati. Šišanje može privući izdaju.

17. lunarni dan - kao rezultat frizure će se pojaviti prepreke u poslovima, bolesti će se pojaviti. Postoji velika vjerojatnost ozljeda u budućnosti. Prema istočnim uvjerenjima, šišanje na ovaj dan privlači zlonamjerne duhove osobi.

18. lunarni dan - rezanje kose će dovesti do gubitka imovine, krađe, vaši kućni ljubimci mogu se razboljeti (osjećaju opasnosti koje vam prijete i brinu se o vama). Također, prema tradiciji Tibeta, ovo je gorući dan, a rezanje kose može dovesti do ozbiljnog pogoršanja zdravlja.

19. lunarni dan - kontaktirajte frizerka - rezanje kose produljuje život.

20. lunarni dan - nepoželjno je rezati kosu.

21. lunarni dan - poželjno je rezati kosu - privući će ljepotu i dobrobit.

22. lunarni dan - šišanje privući će vam mogućnost stjecanja vlasništva, ali možete se popraviti i dobiti dodatnu težinu.

23. lunarni dan - šišanje će donijeti lijep ten, poboljšati vaše blagostanje.

Može se pojaviti 24. lunarni dan - vrlo loš dan za rezanje kose - bolesti. Želite biti zdravi - suzdržite se od rezanja.

25. lunarni dan - rezanje kose povećava pritisak u oku i dovodi do oštećenja vida. Kao posljedica toga, vjerojatne su frizure koje pogoršavaju bolesti oka, upalu i pojavu ječma.

26. lunarni dan - kao rezultat rezanja kose ili stvaranja frizure, privući ćete radost i sreću za sebe.

27. lunarni dan - kao rezultat rezanja kose ili stvaranja frizure, privući ćete radost i sreću za sebe.

28. lunarni dan - kao rezultat rezanja kose, šarm vanjskog izgleda povećat će se, ljudi će vam se svidjeti.

30. lunarni dan - rezanje kose može privući osobu na prijetnju susreta s nesrećom, neprijatelja, i može čak privući smrt. Postoji i mogućnost privlačenja prometne nesreće.

Nije dovoljno izabrati dobar lunarni dan i dan u tjednu za frizuru, također trebate uzeti povoljno vrijeme za rast kose, položaj mjeseca u zodijaku. Položaj Mjeseca uvijek je naveden u lunarnom kalendaru za godinu dana, a možete se posavjetovati na Internetu.

Friziranje i bojanje lunarnog kalendara

Mjesečev kalendar, na temelju kojeg se stvaraju frizure, danas dobiva zavidnu popularnost. Nastala je u davna vremena, kada je čovječanstvo izgradilo cijeli svoj život prema lunarnim fazama. Pogledajte mjesečev kalendar za frizure i boju kose po mjesecima:

Što je frizura lunarnog kalendara za godinu i zašto

Kalendar je nastao uzimajući u obzir stoljetna opažanja utjecaja mjeseca na kosu, njihovo zdravlje i rast. Budući da su kovrče značajna komponenta slike osobe, one zahtijevaju redovitu njegu. Svilenkasta i dobro njegovana, privlače pozornost, čine vanjštinu još urednijom. Lunarni frizurni kalendar 2019. pomoći će vam odabrati povoljno vrijeme za stvaranje nove frizure i bojanje vaših niti.

sudbina

U pravilu, osoba osjeća utjecaj lunarnog ciklusa - povišenog ili, naprotiv, neuravnoteženog stanja. Utjecaj nebeskog tijela je dovoljno velik, a njegove manifestacije su različite. Dugo se pripisuju čarobnim sposobnostima kose koje vežu čovjeka i suptilnu materiju. Drevni proročanstva uočavaju utjecaj mjesečevih faza na rast kovrča, a moderni znanstvenici samo potvrđuju "otkrića" antikviteta. Zahvaljujući tome, iz godine u godinu stvara se poseban kalendar koji ukazuje na uspješne i nepovoljne datume za frizure.

Odabrano razdoblje za posjet frizeru utječe na cijelo tijelo kao cjelinu. Faza opadanja mjeseca će usporiti rast niti. Ažuriranje frizura na rastućem mjesecu potiče brz rast, pozitivan učinak na ton imunološkog sustava, obnovu tjelesnih stanica. No, postupci za njegu kose na mladom mjesecu mogu imati štetan učinak ne samo na stanje niti, već i na uzimanje pozitivne energije osobe, skraćivanje života.

Dugoročna zapažanja potvrđuju tu činjenicu. Ako se prva frizura za dijete radi u razdoblju opadanja mjeseca, tada će dječak imati raniju ćelavost, a djevojčica će biti „obdarena“ rijetkom i lomljivom kosom.

Mjesečeve faze i njihov utjecaj na rast kose

Kalendar Mjesečeve frizure ima četiri faze: mjesec ubijanja, mladi mjesec, faza rastućeg mjeseca, pun mjesec. Najpogodnije vrijeme za posjet kozmetičkom salonu je, naravno, razdoblje rasta mjeseca. Ovo je idealno razdoblje koje karakterizira pojačani rast niti, obnova stanica, ubrzanje metaboličkih procesa.

Posebno su korisne za frizure 1. i 2. tromjesečje ciklusa. Preporučljivo je posjetiti frizera u tom razdoblju:

 • ako želite napraviti oštru promjenu slike, eksperimentirajte s frizurom, stvorite nešto novo, neobično za vas. Rastuća faza Mjeseca pozdravlja izvorne i neobične frizure. Budite sigurni da će u tom razdoblju ažuriranje stila biti uspješno;
 • ako želite dosegnuti maksimalnu duljinu u kratkom vremenu. Šišanje tijekom ovog razdoblja ubrzat će potrebne procese, a željeni će se rezultat postići znatno brže;
 • ako ste vlasnik tankih niti koje treba ojačati. Frizura tijekom ove faze povoljno utječe na kvalitetu uvojki, povećat će njihovu gustoću i volumen.

Međutim, frizure u razdoblju opadanja mjeseca također mogu biti popularne. Posjet frizeru u ovom trenutku preporučuje se u sljedećim slučajevima:

 • kočenje rasta niti za održavanje posjeta salonima za uljepšavanje na minimum. To može biti korisno kada putujete u odmaralište ili na dugo putovanje. Kada nema vremena ili prilike za tradicionalnu skrb;
 • da daju pramenove prirodnog sjaja i svilenkasto. Spori rast kompenzira se kvalitativnim poboljšanjem ukupnog stanja kose;
 • kako bi se uklonili lomovi i ispadanje pramenova.

Preostale faze su izrazito nepovoljne za svaku manipulaciju frizure. To su razdoblja intenzivne interakcije između lunarnog i solarnog tijela, što može rezultirati zdravstvenim problemima.

Lunarni kalendar i dani u tjednu

Lunarni frizerski kalendar 2019. sugerira točne datume koji karakteriziraju povoljne i nepoželjne dane za posjet frizeru. Međutim, ako nemate priliku upoznati se s trenutnim datumima, možete koristiti osnovna pravila za izradu kalendara:

 1. Ponedjeljak je tradicionalni lunarni dan koji jamči brz rast i jačanje kose. Međutim, ljudi rođeni u utorak i subotu bi trebali izbjegavati promjene frizure na ovaj dan;
 2. Utorak je dan koji je pod okriljem Marsa. Neutralna je za frizure. Nećete dobiti negativan rezultat, međutim, ne trebate računati ni na brzi rast. Ljudi rođeni u ponedjeljak i petak trebaju propustiti ovaj dan da posjete kozmetički salon;
 3. Srijeda je dan kojim vlada konstelacija Merkura. Ovo razdoblje pogoduje obnavljanju frizura, ima pozitivan učinak na razvoj pamćenja i mentalnih sposobnosti. Oprez u tom razdoblju treba pokazati osobama rođenim u četvrtak;
 4. Četvrtak je izuzetno uspješan dan za novu frizuru koja ne samo da će promijeniti sliku na bolje, već će imati i pozitivan učinak na zdravlje pramenova. Zajedno s obrubljenim kovrčama iz svog života ući ćete u nevolje. Šišanje na ovaj dan obećava sreću i sreću u budućnosti;
 5. Petak je dan koji je na milosti Venere. Frizure, koje se provode u tom razdoblju, doprinose poboljšanju osobnog života i obećavaju ugodna poznanstva pojedincima;
 6. Subota je pravo vrijeme za tretmane skrbi za kovrče. Različite maske i tretmani donijet će maksimalnu korist;
 7. Nedjelja je nepovoljno razdoblje, zajedno s ošišanom kosom osoba može propustiti svoju sreću.

Interakcija mjeseca i znakova elemenata

Lunarni frizurni kalendar 2019. temelji se na interakciji nebeskog tijela s znakovima elemenata. Čak i uspješna faza izlazećeg mjeseca možda neće imati očekivani učinak ako nepovoljni znak pogoduje tom razdoblju. Vodeni žigovi se ne smatraju najboljim frizurama satelita za nadogradnju. Osobito su nesretni dani kada je mjesec u zviježđu Raka i Riba. Polaganje u ovo vrijeme ne drži formu i brzo se "raspada". Obrezana kosa će izgubiti volumen i postati vrlo mršava.

Znakovi vatre doprinose kvalitativnom i estetskom poboljšanju kose. Poput grive plemenitog lava, vaša će kosa biti bujna i privlačna, a sve promjene na slici će biti samo na bolje. Čuvajte se zviježđa Ovan, "zahvaljujući" koje niti mogu izblijedjeti i postati krhke. Strijelac pokazuje neutralan stav prema frizurama, ali posjet frizeru u tom razdoblju može uzrokovati perut.

Zvijezde zraka čine kosu mekom i svijetlom. Osim toga, tu je jačanje kose, popravak stanica. Svaki stil na ovaj dan je posebno uspješan. Međutim, zviježđe Vodenjaka iznimka je općem zračnom elementu. Šišanje tijekom ovog razdoblja može uzrokovati obilan gubitak kose.

Znakovi Zemlje imaju pozitivan učinak na manipulaciju kovrčama. Polaganje tijekom ovog razdoblja izgledat će zapanjujuće i trajati će cijeli dan. Ovi dani su posebno dobri za četkanje vrhova - dlaka će izgledati dobro njegovana i uredna za dugo vremena. Posjet salonu ljepote, kada je Bik u konstelaciji, donijet će uspjeh ne samo u ažuriranju imidža, nego iu financijskim poslovima.

Friziranje lunarnog kalendara za danas (5. ožujka)

29. lunarni dan odnosi se na sotonske dane, koje karakterizira povećanje negativne energije u okolnom svijetu. Danas je jedan od najtežih dana tijekom cijelog lunarnog razdoblja, kako ga Sprut štiti. Pokušajte ne činiti ništa važno danas, kao i započeti nove projekte i tvrtke. Dobro je na ovaj dan da se riješite svih nepotrebnih i nepotrebnih.

Vidljivost mjeseca: 1%

Mjesec koji opada (4 faze)

Četvrta faza opadajućeg mjeseca - vrijeme pada energije na najnižu vrijednost. U ovom trenutku najranjiviji smo na negativne utjecaje i podložni smo nestabilnim psihološkim uvjetima.

Šišanje u tom razdoblju treba učiniti ako postoji želja da se smanji stopa rasta kose. U ovom trenutku, njihov rast je vrlo spor, tako da možete izrezati šiške.

Promjena frizure nije zabranjena - ona ionako neće dugo trajati, perm će se brzo razviti, oblik oblikovanja će se raspasti čak i kada se koriste posebna sredstva za fiksiranje.

Ne preporučuje se u posljednje dane lunarnog ciklusa i bojanje. Svaka promjena boje ili nijanse će dati nestabilan rezultat, brzo ispran. Ovo vrijeme može biti pogodno samo u slučaju eksperimenata s novim tonovima ili željom da se isprobaju neobične vrste bojenja.

Kosa na opadajućem mjesecu nije jako osjetljiva na učinke na njih, tako da nema puno smisla u maskama i oblogama, postupcima laminacije i keratinizacije. Sastavi se ne apsorbiraju u kovrče, a sporiji metabolizam sada neće dopustiti da rezultirajuće komponente imaju puni učinak.

Frizura i promjena slike posljednjih dana opadanja mjeseca mogu negativno utjecati na opće stanje i raspoloženje. U ovom trenutku, osoba je vrlo slaba, tako da učinci na kosu smanjuju tjelesnu zaštitu i od bolesti i od negativnih učinaka drugih, privlačeći nevolje i uzrokujući depresivno stanje.

Pozitivan utjecaj četvrte faze opadajućeg mjeseca:

 • sada možete podrezati prasak i napraviti poznate frizure koje želite zadržati dugo vremena;
 • Posljednjih dana lunarnog ciklusa možete planirati eksperimente sa slikom - rezultat neće dugo trajati.

Negativan utjecaj četvrte faze opadajućeg mjeseca:

 • frizura u četvrtoj fazi raste vrlo sporo;
 • nova frizura, uvijena ili položena posebnim sredstvima, brzo će se isprati i izgubiti oblik;
 • bojenje u tom razdoblju moguće je samo radi eksperimenta, jer rezultat neće dugo trajati;
 • nije dobro vrijeme za njegu kose - sada su preslabi;
 • Posjet brijačnici na slabijem mjesecu može negativno utjecati na zdravlje i poslove.

Mjesec u Ovnu

Oznaka vruće vatre pridonosi razdoblju kada mjesec prolazi kroz njega, povećava aktivnost i žeđ za aktivnostima. U ovom trenutku postoji želja za promjenom nečeg radikalno ili nekako diverzificirati svoje živote.

Međutim, kada je Mjesec u Ovnu, te promjene ne bi trebalo provoditi u frizerskom salonu. Vrijeme za frizure i frizure nije najpovoljnije. Iako kosa i brzo rastu iz tih manipulacija, ali njihov izgled će biti poželjna. Rezanje čak i krajeva će negativno utjecati na izgled i zdravlje kose.

Kosa, napravljena tijekom prolaska Mjeseca u ovom znaku, vrlo brzo gubi svoj oblik, kao i bojenje ili kovrčanje.

Oni koji žele poboljšati ne samo privlačnost izgleda, već i njihove zajedničke poslove, trebali bi se suzdržati od posjeta frizeru. Svako djelovanje kose tijekom utjecaja ovog znaka uvelike će oslabiti i karmičku zaštitnu funkciju i imunološku. Opće stanje će se izrazito pogoršati i postojat će velika vjerojatnost bolesti.

Utjecaj lunarnog dana

29. lunarni dan je savršeno vrijeme za uništenje starog. Stoga, danas možete sigurno ići u frizerski salon. Šišanje, koje se izvodi na tekući dan, poboljšat će izgled i ojačati zdravlje kose. Vaš ugled u očima vaših prijatelja i poznanika također će se povećati, jer će današnja transformacija ukloniti dio negativne energije akumulirane tijekom mjeseca.

Ako rezanje kovrče nije uključeno u vaše planove, preporuča se barem promijeniti stil kose ili styling. To će poboljšati vaše raspoloženje, promijeniti kosu i cijeli izgled, privući pozornost suprotnog spola. Također, promjena frizure u ovom lunarnom razdoblju doprinosi privlačenju bogatstva i sreće u poslu.

No, za obavljanje postupka za bojanje, isticanje ili bojanje danas nije vrijedno - učinak neće biti, da također imaju visoku vjerojatnost da se svađa s nekim iz unutarnjeg kruga. Iz istog razloga u ovom trenutku se ne preporučuju postupci za obnovu i poboljšanje kose.

Idete kod frizera 29. lunarnog dana, pokušajte ostaviti dio problema i dijelova kose. Rezana kosa će vas spasiti od nakupljene negativne energije u tom razdoblju i donijeti sreću za cijeli sljedeći lunarni mjesec.

Pozitivan učinak dana:

 • Danas je korisno riješiti se nečeg dosadnog, pa će frizura biti dobrodošla;
 • promjena frizure ili stylinga podrazumijevat će ugodne promjene u izgledu i životu.

Negativan utjecaj dana:

 • Ne smijete mijenjati boju kose - rezultat neće zadovoljiti, a postupak može povećati razdražljivost i sukob.

Utjecaj dana u tjednu

Tečeći pod utjecajem militantnog i aktivnog Marsa, ovaj dan u tjednu je idealan za rješavanje kardinalnih problema i ozbiljnih promjena. Posebno je važno znati koji dan u tjednu ste rođeni, jer će vaša sreća na ovaj dan biti stotinu puta jača.

Bilo koji tretman kose drugog dana u tjednu bit će povoljniji. Frizure na ovaj dan su vrlo uspješne, pretvarajući izgled i vitalnost dlake i vlasnika. Frizura za dugo vremena oduševit će vas i druge osobe zdravim sjajem i energijom.

Utorak je savršen dan ako se osjećate umorno ili nadjačano. Nije tako teško pozivati ​​na vitalnost i aktivnost - dovoljno je otići do frizera i izgubljena fizička snaga će se vratiti.

Ne preporučuje se kontaktirati frizera za transformaciju utorkom samo za one koji se boje unijeti novost u svoj život ili izbjegavati prekomjerne aktivnosti. Također, ljudi rođeni u petak ili ponedjeljak, odgoditi će vaš posjet.

Lunarni dani za šišanje

Dugo vremena je uobičajeno rezati kosu samo na određene dane kako bi se poboljšala njegova energija, kao i gustoća i rast kose. Naši preci su vjerovali da ako se kosa odsiječe na loš dan, to može negativno utjecati na cijelu sudbinu osobe.

Položaj mjeseca - ovo je vodič za ovaj postupak. Za frizuru, on nije izabran slučajno, jer lunarne faze na poseban način utječu na osobu. Utječe na Mjesec i na stanje kose. Postoje dobri dani za šišanje i loše. Za postupak je potrebno odabrati samo povoljne dane i nije važno hoće li se frizura izvesti danju ili noću.

Lunarni mjesec sastoji se od 4 faze:

 • mladi mjesec;
 • pun mjesec;
 • rastući mjesec;
 • opadajući mjesec.

Ove faze utječu na stanje tijela i kose. Utjecaj mjeseca na ljude je činjenica koja je znanstveno dokazana. Povoljni dani za stvaranje frizura su dani u kojima, zahvaljujući manipulacijama stilista s kosom, počinju rasti brže i njihov volumen se povećava.

Povoljni dani za šišanje

Astrolozi kažu da ne utječe samo Mjesec na stanje kose. Tvrde da je kosa vrsta niti koja povezuje osobu sa svemirom. Prema njima, kozmička energija se prenosi čovjeku, što utječe na njegovo zdravlje i sudbinu.

Ako se šišate u povoljnim danima, to će poboljšati ljudsko biopolje i to će imati pozitivan utjecaj na sudbinu.

Povoljno razdoblje za šišanje:

  Pun mjesec

Ovo su najprikladniji lunarni dani za rezanje kose. Ako kosu napravite u punom mjesecu, onda će se pramenovi brzo početi dodavati i gustoća kose će se povećati. To su povoljni dani ne samo za rezanje kose, već i za obavljanje bojanja. Ovo su najbolji dani za obavljanje apsolutno bilo kakvih postupaka za kosu.

Razdoblje rastućeg mjeseca.

Ako u ovom trenutku radite kosu, rast će ubrzati, ali sjaj može nestati. Spinning također može izgubiti vlagu. Ako je kosa isuviše suha bez nje, to će za njih biti katastrofalno.

 • 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21–23, 26–28 lunarnih dana.
 • Razdoblje kada je mjesec u zviježđu Jarac, Vaga, Lav, Djevica ili Bik.
 • Nepovoljni dani za kosu

  Nepovoljni dani za šišanje - to je vrijeme kada će manipulacija nitima negativno utjecati na njihovu strukturu. Postat će krhke, polako će rasti, a ispadanje može početi.

  Astrolozi kažu da rezanje ovih dana ima negativan učinak na ljudsko biopolje. On iscrpljuje energiju, može uzrokovati bolesti i nesreće. Stoga, ovih dana treba izbjegavati.

  Loše vrijeme za manipulacije niti:

   Opadajući mjesec.

  Ako u toj fazi kosu izrežete, rast kose će se usporiti. Međutim, ovo vrijeme pogoduje depilaciji.

  Novi mjesec

  Šišanje u ovom trenutku, osoba skraćuje svoj život. Takav postupak iz njega izvlači vitalnost. Stoga, nakon posjeta salonu postoje zdravstveni problemi. Ni u kojem slučaju ne može rezati kosu na mladom mjesecu kod djece. Ako dečki u ovom trenutku rade svoju kosu, vrlo brzo će imati ćelavost, a frizura na mladom mjesecu djevojaka će uzrokovati da im kosa bude tekuća i da će biti jako izgubljena.

  9, 15, 29 lunarnih dana.

  Oni nisu samo nepovoljni, već su i opasni za šišanje. Ako u ovom trenutku napravite kosu, niti će postati tanke, volumen kose će nestati i gubitak kose će početi. Šišanje ovih dana također će utjecati na sudbinu osobe. On će biti progonjen nesrećama i pojavit će se zdravstveni problemi.

  Pomrčina Mjeseca i Sunca.

  Ako se ovih dana kosite, struktura kose, sudbina i zdravlje osobe će patiti.

  Mjesec u zviježđu Rak ili Riba.

  Šišanje ovih dana utječe na strukturu kose i zdravlje.Nikada nemojte sami rezati niti. Postupak, koji se provodi vlastitim rukama, prekršit će biopolje i nakon njega će se dogoditi nesreće.

  Bolje je rezati kosu profesionalcima i to samo u povoljnom razdoblju.

  Šišanje na određeni lunarni dan

  Sada pogledajmo bliže koje dane možete dobiti šišanje i koje dane nemamo:

  1. dan Ovaj dan je nepovoljan. Frizura učinjena u ovo vrijeme skratit će životni vijek, jer će energija iz svemira biti odsječena.

  2. dan Ovaj dan se ne preporučuje za kosu. To će dovesti do nepovoljne atmosfere u obitelji i na poslu. Uvijek će postojati skandali i sukobi.

  3. dan. Nepovoljno vrijeme za šišanje. Frizura napravljena u 3 lunarnom danu, podrazumijeva pojavu materijalnih problema. Manipulacije s kosom trećeg dana dovest će do pojave problema i tegoba.

  4. dan. Loše vrijeme za šišanje. Postupak će uzrokovati fobije i depresiju. Zbog frizure u ovom trenutku također se pojavljuju zdravstvene probleme. Najprije će patiti grlo i dišni organi.

  5. dan. U ovo vrijeme petog dana možete izvesti kosu. Frizura, napravljena 5. lunarnog dana, poboljšat će materijalno stanje osobe.

  6. dan. Šesti dan je nepovoljno razdoblje. Šišanje na 6. lunarni dan će dovesti do pojave bolesti dišnog sustava. Frizura 6. lunarnog dana općenito će pogoršati zdravlje.

  7. dan. Podrezivanje kose 7. lunarni dan nije prikladan. Postupak koji je napravljen 7. dana dovest će do destabilizacije odnosa s rodbinom i kolegama. Također, šišanje sedmog dana uzrokovat će pogoršanje stanja i stanje imunološkog sustava.

  8. dan. Odlično vrijeme za stvaranje frizura. Šišanje u 8. mjesecu će produžiti život osobe i ojačati njegovo zdravlje. Frizura osmog dana također će povećati samopoštovanje i pomoći u postizanju poštovanja od drugih.

  9. i 10. lunarni dan. Nepovoljno vrijeme za šišanje. Manipulacije s kosom, koje se održavaju 9. lunarnog dana i 10. dana, izazvat će pojavu oboljenja. Frizura devetog dana i desetog dana skraćuje život.

  11. lunarni dan. U ovom trenutku možete manipulirati kosom. Šišanje na 11. lunarni dan poboljšat će strukturu kose. Manipulacije s pramenovima jedanaestog dana mogu razviti dar vidovitosti i intuicije i poboljšati funkcioniranje mozga.

  12. dan. Loše vrijeme za manipulaciju kose. Šišanje na 12. lunarni dan može uzrokovati nesreće. Putovanje u salon dvanaestog dana može uzrokovati iznenadni tragični prekid života.

  13. dan. Trinaesti dan je najbolje vrijeme za žene koje žele povećati svoj šarm. Frizura napravljena 13. lunarnog dana povećat će šarm i privlačnost.

  14. dan. Sretan dan za šišanje. Postupci s kosom, usavršeni danas, poboljšat će dobrobit osobe, pomoći mu da potpiše unosne ugovore i zadobije poštovanje u društvu.

  15. dan. Nepovoljno vrijeme. Frizura, savršena danas, može pogoršati vaše psiho-emocionalno stanje. Bit će fobija i depresija.

  16. dan. Nepovoljan dan. Frizura, napravljena danas, dovest će do fatalnih pogrešaka i loših zavisnosti.

  17. dan Loš dan za šišanje. Izlet u salon 17. lunarnog dana može rezultirati pojavom nesreća, zdravstvenih problema i psiho-emocionalnih poremećaja. Frizura na sedamnaesti dan može dovesti do uništenja odnosa s rodbinom i kolegama.

  18. dan. Nepovoljno razdoblje. Manipulacije s kosom na ovaj dan mogu uzrokovati gubitak vaše imovine, pojavu bolesti i uzrokovati probleme drugima. Osobito mogu patiti kućni ljubimci.

  19. dan. Ovo je povoljno vrijeme. Šišanje u 19. mjesecu donijet će dugovječnost. Frizura devetnaestog dana poboljšat će strukturu kose.

  20. dan. Loše vrijeme. Frizura za kosu u 20. mjesecu završit će pojavom zdravstvenih problema i psiho-emocionalnih poremećaja. Manipulacije s kosom na 20. lunarni dan također mogu dovesti do toga da osoba ima misli o raskidu sa životom. Vrijeme dvadesetog dana nije potrebno odabrati za šišanje.

  21. dan Sretan period. Manipulacije s kosom će dovesti do dobrobiti i šarma.

  22. dan. Sporno razdoblje. S jedne strane, možete poboljšati svoje financijsko stanje, as druge - možete imati problema s prekomjernom težinom.

  23. dan. Ovaj put je super za šišanje. Nakon posjeta salonu osoba će se osjećati sretno. Povećat će samopoštovanje i privlačnost.

  24. dan. Loš dan za šišanje. Manipulacije s kosom, proizvedene danas, dovest će do pojave bolesti.

  25. dan. Nepovoljno vrijeme. Frizura će uzrokovati oštećenje vida i bolesti oka.

  26. dan Ovo razdoblje je dobro za frizure. Frizure danas donijet će sreću i poboljšati mikroklimu u obitelji.

  27. dan Sretan dan. Šišanje na 27. lunarni dan donijet će sreću. Poboljšajte odnose s voljenom osobom.

  28. dan Dobar period. Šišanje na 28. lunarni dan će povećati šarm osobe koja neće ostati nezapažen od drugih. Na ovaj dan u kosu neće biti niti jedan nedostatak.

  29. lunarni dan. Nepovoljan dan. Manipulacija dlakama 29. dana dovest će do smanjenja ljudske energije i pogoršanja funkcije mozga.

  30. dan. Loše razdoblje. Šišanje će uzrokovati nesreću i revitalizaciju neprijatelja.

  Šišanjem na povoljnim lunarnim danima, osoba ima priliku poboljšati svoje financijsko stanje, zdravlje i poboljšati strukturu kose.

  Frizure lunarnog kalendara

  Lunarni kalendar frizura sastavljen je u antici, kroz dugotrajna opažanja utjecaja Mjeseca na zdravlje i rast kose.

  Prije svega, mjesečeve faze imaju izravan učinak na rast vaše kose. Ako se šišate tijekom rastućeg mjeseca, kosa će rasti brže nego nakon šišanja s opadajućim mjesecom. Ako često volite mijenjati frizure, trebate brzo rasti. U ovom slučaju, za šišanje, bolje je odabrati datum kada je rastući Mjesec u prvoj ili drugoj četvrtini. Ako, naprotiv, ne želite često posjećivati ​​frizerski salon, odaberite dan kada Mjesec ostari. To će vam pomoći da smanjite lunarni kalendar 2019. Rezanje na slabijem mjesecu ojačat će vaše korijene kose i spriječiti ih da ispadnu, ali oni će rasti još dugo vremena. U novom mjesecu morate se suzdržati od rezanja kose, jer ovih dana šišanje skraćuje život osobe.

  Uz mjesečeve faze, lunarni dani također igraju veliku ulogu u rezanju kose. Mjesečev ciklus traje do 30 dana, a svaki lunarni dan ima svoje karakteristike.

  Sljedeći horoskop za frizure temelji se na lunarnom kalendaru i utjecaju Mjeseca na zdravlje i rast kose. Lunarni dani dijele se na povoljne, nepovoljne i neutralne frizure. Detaljnija objašnjenja frizura lunarnog kalendara mogu se naći na stranici "Osnovna pravila za rezanje kose na Mjesecu". Mjesečni lunarni kalendar frizura za 2019. godinu pomoći će vam odabrati pravo vrijeme za posjet frizeru.

  Frizure za mjesečev kalendar za ožujak 2019

  s naznakom lunarnih dana, faza Mjeseca, položaja Mjeseca u znakovima zodijaka, kao i povoljnih i nepovoljnih dana za šišanje i bojanje kose

  Dani lunarnog kalendara pogodni su za rezanje, bojenje i kosu

  Najbolji lunarni dani za šišanje, bojanje kose i frizure

  5 lunarni dan: izvrsno

  Najbliže će početi 03/10/2019 u 08:37.
  Petog lunarnog dana posjetit će vas kreativne, iako pomalo neuobičajene misli i ideje. Ne brinite, pojedinosti će doći kasnije. pročitajte puni →

  11 lunarni dan: izvrsno

  Najbliže će početi 16. ožujka u 12:02.
  Što god radili na ovaj dan, jako ćete zračiti energiju, stoga pokušajte biti svjesni, nemojte. pročitajte puni →

  21 lunarni dan: super

  Najbliže će početi 27. travnja u 01:53.
  Šišanje ------- Ovaj dan je pogodan za skraćivanje kose. Time ćete poboljšati svoje zdravstveno i materijalno stanje. Bojanje. pročitajte puni →

  27 lunarni dan: odličan

  Najbliži će započeti 04/02/2019 u 05:40.
  Ovaj dan je dobar za eksperimente i za sve lijepo u vašem životu. Na taj način privlače se pozitivne energije kozmosa koje će vam dati. pročitajte puni →

  Dobri lunarni dani za šišanje, bojanje i frizure

  12 lunarni dan: dobro

  Najbliže će početi 17.03.2019 u 13:17.
  Ovaj dan nije prikladan za misli o materijalu, vi ćete biti posjećeni od visokih, ponekad filozofskih misli o značenju bića. Ne gledam. pročitajte puni →

  13 lunarni dan: dobro

  Najbliže će početi 18. ožujka u 14:41.
  Vrlo povoljan dan da ga provedete s obiteljskim ljudima, dajte im što više pažnje, nazovite prijatelje. pročitajte puni →

  17 lunarni dan: dobro

  Najbliže će početi 22. ožujka 2012. u 20:38 sati.
  Dan je vrlo povoljan za percepciju novih informacija, vrlo je dobro početi nešto naučiti ili naučiti nove vještine. Sve će biti lako. pročitajte puni →

  29 lunarni dan: dobro

  Najbliže će početi 04/04/2019 u 06:13.
  Na ovaj dan, na vaše iznenađenje, možete primijetiti da se ne bojite rutinskih poslova, da ćete htjeti napraviti neke komplicirane zadatke koji zahtijevaju. pročitajte puni →

  Neutralni lunarni dani za šišanje, bojenje i kosu

  2 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 03/07/2019 u 07:51.
  Dan energično doprinosi bilo kakvim eksperimentima i oživljava nove ideje. Osjetit ćete dotok energije, kreativnosti i kreativnosti. Na kraju. pročitajte puni →

  3 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 03/08/2019 u 08:06.
  Na ovaj dan, energije kozmosa će posebno aktivno utjecati na ljude, možda želite nešto neobično i kreativno, bit će mnogo. pročitajte puni →

  8 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 13.03.2019 u 09:41.
  Ovaj je dan neuobičajeno uspješan za bilo koji eksperiment. Želite se izraziti u društvu koliko god je to moguće: bilo da se radi o javnom govoru. pročitajte puni →

  9 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 14.03.09 u 10:16.
  Na ovaj dan možete osjetiti val negativnih energija i misli, stare tegobe će vas preplaviti, a iritacija će se jako sakriti. pročitajte puni →

  14 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 19.03.2019 u 16:11.
  Ovaj dan pruža neograničene mogućnosti onima koji se neće sažaliti i biti lijen da nešto učine! Pokušaj dobiti od njega. pročitajte puni →

  18 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 23.03.2019 u 22:03.
  Budite oprezni sa svojim mislima i djelima, jer je prostor vrlo osjetljiv na 18. lunarni dan na sva energetska obećanja. Misli. pročitajte puni →

  22 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 28. veljače u 02:54.
  Na taj dan je jako dobro posvetiti vrijeme filozofskim promišljanjima, razmišljati o značenju života ili vašim globalnim ciljevima. Možete. pročitajte puni →

  23 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 29.03.2019 u 03:44.
  Ovaj dan je dobar za kreativne eksperimente, samoizražavanje. Odjednom možete shvatiti što je vaš pravi poziv, ostaviti svoj stari posao i. pročitajte puni →

  24 lunarni dan: normalno

  Najbliže će početi 30.03.2019 u 04:24.
  Na ovaj dan imat ćete melankolično i filozofsko raspoloženje, ograničiti kontakt s društvom, ostati sami sa sobom. Nemojte se bojati. pročitajte puni →

  Loši lunarni dani za šišanje, bojanje i kosu

  1 lunarni dan: loš

  Najbliže će početi 03/06/2019 u 19:03.
  Šišanje ------- nepovoljan dan za frizure jer, riskirate dobivanje novih bolesti. I u davna vremena, ljudi su to vjerovali. pročitajte puni →

  4 lunarni dan: loš

  Najbliže će početi 03/09/2019 u 08:21.
  Šišanje ------- Šišanje može dovesti do mentalnih poremećaja. Možda imate upalu grla, poslovni planovi mogu se prekinuti, a zakazani sastanci mogu propasti. pročitajte puni →

  6 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 03/11/2019 u 08:54.
  Pokušajte ovaj dan provesti više vremena nasamo sa sobom, ako je moguće, manje kontakta s vanjskim svijetom i ljudima. Dati. pročitajte puni →

  7 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 03/12/2019 u 09:15.
  Na taj dan, energija kozmosa će pomoći u usmjeravanju misli i osjećaja, sve emocionalne oluje će se smiriti, postat ćete mirnije, prilagoditi se. pročitajte puni →

  10 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 15. srpnja u 11:02.
  10. lunarnog dana intuicija postaje vrlo akutna. Na podsvjesnoj razini moći ćete pronaći odgovore na pitanja za koja ste dugo bili zainteresirani. U redu. pročitajte puni →

  15 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 03/03/2019 u 17:41.
  Ovo je jedan od najboljih i najpozitivnijih dana za sve nove početke, a danas će prostor doprinijeti svim vašim djelima. Biti. pročitajte puni →

  16 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 21.03.2019 u 19:11.
  Ovaj dan će biti vrlo miran i energičan, možete se odmoriti u beskrajnoj utrci i slijediti strogi raspored dana, samo se opustite. pročitajte puni →

  19 lunarni dan: loše

  Najbliži će započeti 24. ožujka u 23:25.
  Ovaj dan je opasan sa stanovišta međuljudskih sukoba, stoga pokušajte biti što tolerantniji prema drugima, činite ustupke njima, a ne. pročitajte puni →

  26 lunarni dan: loše

  Najbliže će početi 04/01/2019 u 05:20.
  Ovaj dan nije emocionalno vrlo stabilan. Možete se početi smijati bez razloga ili biti tužni, nasilno izražavati emocije ili se zatvoriti. pročitajte puni →

  Najgori lunarni dani za šišanje, bojanje i frizure

  20 lunarni dan: strašan

  Najbliže će početi 26. travnja 2012 u 00:43.
  Ovaj dan je savršen da ga posvetimo sebi, razmišljamo i stvaramo planove za budućnost. Moći ćete otkriti iznenađujuće. pročitajte puni →

  25 lunarni dan: strašan

  Najbliže će početi 31.3.2019 u 04:56.
  Ovaj dan je dobar da ga provedete sami sa sobom i svojim mislima, budite pažljivi na svoje osjećaje i osjećaje. Sviđa mi se. pročitajte puni →

  28 lunarni dan: strašan

  Najbliže će početi 03/04/2019 u 05:58.
  Danas možete lako pronaći odgovore na sva složena i nepopustljiva pitanja, bit ćete u skladu sa sobom, vašim. pročitajte puni →

  30 lunarni dan: strašan

  Najbliže će početi 03/06/2019 u 07:34.
  Ovaj dan će biti neobično pozitivan, emocionalan i donijet će vam mnoge sretne trenutke. Učinite više dobrih djela, osjetite pozitivnu energiju koju imate. pročitajte puni →

  Šišanje lunarnog kalendara. Horoskopske frizure - Online izračun.

  Redovita frizura može ograničiti energetski potencijal i privući bogatstvo i zdravlje. U Tibetu je odavno uobičajeno podijeliti mjesec na povoljne i nepovoljne dane prema lunarnom horoskopu frizure, bojenje kose kako bi se promijenio izgled. To posebno vrijedi za šišanje (čak i ako samo želite podrezati vrhove), što će u povoljnim danima pridonijeti materijalnoj stabilnosti, vizualnoj privlačnosti, fizičkom zdravlju i pomoći vam da bolje razumijete tajne ljudskih sposobnosti.

  Horoskop za frizure izračunat će najbolji dan za povoljan posjet berbernici. Unesite datum i grad u kalendaru mjesečeve frizure.

  Izračunato za grad: Moskva, 55 ° 45 'N, 37 36' E, UTC +3)

  5. ožujka 2019., 14:53, Moskva (UTC +3).

  29 Dan mjeseca c (5. ožujka, 7:18)

  Bojanje: Ako bojite kosu 29. dana lunarnog kalendara, u sljedećem lunarnom ciklusu možete iskusiti ozbiljne probleme s financijama iu odnosima s drugima.

  Što učiniti s kosom: možete se malo igrati sa svojom kosom kako biste optimizirali svoj uvjet za dobivanje pozitivne energije prirode danas iu svim narednim danima. Dvadeset deveti lunarni dan dobar je za rješavanje poslovnih problema, analiziranje različitih načina stjecanja koristi. Upravo sada morate pažljivo odmjeriti trenutnu situaciju tako da je idućeg mjeseca sve prošlo kao sat. Aktivnost postaje aktivnija i plodnija, sva pitanja se lako rješavaju, a moguće je ovladati i dosadnim rutinskim radom. Na intuitivnoj razini postoji želja da se sve završi, a to nije slučajno - lunarni mjesec dolazi do kraja, a dvadeset deveti dan ga ponekad završava. Možete sumirati i ocijeniti postignute rezultate. Impulsivna energija pretvara se u kreativno, sve manifestacije emocionalne nestabilnosti nestaju.

  Faza Mjeseca u Ribama nije osobito povoljna za frizure i pranje kose. Svaka od tih radnji može uzrokovati perut.

  Mjesec bez tečaja (od 5. ožujka, 11:05 do 5. ožujka, 11:10)

  Prilično, nepoželjno je imati frizuru tijekom razdoblja "Mjeseca bez staze" - to je posebno stanje Mjeseca, kada uspije formirati posljednji veliki aspekt s bilo kojim planetom prije nego što prijeđe na sljedeći znak Zodijaka. Sve što se dešava tijekom neaktivnog razdoblja Mjeseca obično ne pronalazi svoje logično rješenje ili završetak, pa je stoga bolje odgoditi ili posjetiti frizer u neko drugo vrijeme.

  Četvrti pad mjeseca

  Vatra - element mjesečeve faze. Ona je povezana s Eris, drevnom grčkom boginjom. Vitalne snage se u ovom trenutku aktivno troše.

  Previše čestih posjeta frizeru se ne preporučuje tijekom ovog razdoblja lunarnog ciklusa, jer to može ubrzati rasipanje energije. Ali ako lunarni dan i znak favoriziraju, onda će takva frizura apsorbirati njihovu pozitivnu energiju. Više detalja.

  Imate dobar blog) Uvijek čitam s užitkom.

  Frizure za mjesečev kalendar za 2019

  Nova frizura, svježa frizura, njega za kosu - vaša omiljena ženska njega. Nije lako odlučiti o promjeni frizure, pa i muškarci i žene unaprijed planiraju posjet kozmetičkom salonu: gledaju stilske časopise, zanimaju ih trenutni trendovi. I, naravno, najkompetentniji, ne zaboravite pogledati lunarni kalendar frizura za 2019., jer položaj nebeskog tijela predviđa koliko će frizura biti uspješna i kako će utjecati na stanje vaše kose. Ako planirate put do stilista, bit će vam korisno znati kada je bolje imati šišanje, izmisliti lice, promijeniti sliku, na temelju tablice lunarnih faza. Ovisno o položaju mjeseca u kalendaru, rezanje kose u 2019. može imati blagotvorne i negativne učinke na sudbinu.

  Mjesečeve frizure za mjesečni kalendar za 2019. godinu

  Povoljni dani za tjedno šišanje:

  Šišanje u ponedjeljak prema kalendaru je dan sasvim prikladan za rezanje kose. U ovom trenutku možete ukloniti ogromnu količinu negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Ponedjeljak je također pogodan za bojanje kose.

  Šišanje u utorak na kalendaru - lunarni kalendar savjetuje da odete frizeru, ako nemate dovoljno fizičke snage ili volje da riješite neke važne dileme, ili ako vas je mučila monotonija života.

  Šišanje u srijedu na kalendaru - ovo je dobar dan za rezanje kose. Sada je vrijeme za šišanje, za naučiti nešto novo ili uzbudljivo, upoznati nove ili stare prijatelje, povećati broj putovanja i događaja u životu.

  Šišanje u četvrtak na kalendaru - šišanje i bojanje kose pridonijet će promjenama u odnosima s drugima, pomoći će vam u povećanju popularnosti, povećanju sreće i dobrobiti.

  Šišanje u petak prema kalendaru je dan Venere i dan ljepote. Kada u petak posjetite frizera, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled. Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom, na taj dan u tjednu bolje je ne kositi. Pa, ako postoji želja za ljepšim - posjetite kozmetički salon u petak, osobito u razdoblju kada se Sunce kreće duž znaka Vage (24. rujna - 23. listopada) ili Bik (22. travnja - 21. svibnja).

  Šišanje u subotu prema kalendaru dobar je dan za rad i brigu za kosu. Kosa u takvom danu je izliječena, a istodobno vam se oduzima dio generičkih karmičkih dugova i grijeha.

  Šišanje u nedjelju prema kalendaru - danas je bolje ne rezati kosu - možete skratiti krila svog bogatstva. Ovaj dan nije loš samo za nesretne nesretne ljude - možda će sudbina imati milosti i, nakon što je dorađivala kosu, sreća će se nasmijati. No, da bi to jamčio, nažalost, nitko ne može.

  Između ostalog, vjeruje se da mjesečeve faze utječu na rast kose. Ako kosu posijeku za vrijeme rastućeg Mjeseca, vaša će se kosa povećati redom brže nego nakon rezanja s opadanjem Mjeseca. Na novom mjesecu astrolozi ne savjetuju posjećivanje kozmetičkih salona i vizažista. U takvim danima, šišanje čak može skratiti život osobe uzimajući energiju i zdravlje. Da bi potvrdili svoju teoriju, oni tvrde da je glavni razlog muške ćelavosti to što je bebina prva frizura obavljena na slabijem mjesecu. S istim pravilom povezane su i žene koje imaju rijetku i slabu kosu.

  Frizure lunarnog kalendara

  Najbolje vrijeme za kosu:

  • Ako želite da vam kosa raste brže i ima jake korijene, onda je izrežite tijekom rastućeg mjeseca.
  • Ako želite usporiti rast kose i ojačati korijen kose, obrežite ih tijekom opadajućeg mjeseca.

  Ne rezati kosu:

  • Tijekom mladog mjeseca.
  • Na 9. lunarni dan.
  • 15. lunarnog dana (procijenite svoje zdravlje i mjesečevu fazu za svoj horoskopski znak pri odabiru ovog dana).
  • 23. lunarnog dana.
  • Tijekom mjesečevih i sunčevih pomračenja ne vrijedi rezanje kose.

  Znakovi zodijaka su najvažniji čimbenik za odabir pravog vremena za šišanje.

  • Mjesec u Ovnu - ubrzava rast kose uz gubitak njihove kvalitete. Općenito, ovo razdoblje je nepovoljno za rezanje, jer imunitet opada i povećava se vjerojatnost bolesti.
  • Mjesec u Biku, Jarcu i Djevici pogodan je za rast kose. Korištenje kemikalija za šišanje (kovrčanje, bojanje, itd.) Proći će bez posljedica.
  • Najbolje vrijeme je kada je mjesec u Djevici.
  • Mjesec u Blizancima - čini kosu nevaljalom, ali ako želite napraviti kovrču, ovo je pravo vrijeme.
  • Mjesec u Blizancima i Vagi. Dobar rast kose nakon rezanja. Zdravlje kose ostaje nepromijenjeno.
  • Mjesec u Vodenjaku. Zdravlje kose ostaje nepromijenjeno. Međutim, ako je moguće, izbjegavajte frizure.
  • Mjesec u raku i ribama usporava rast kose. Dobro vrijeme za one s krhkom i suhom kosom. Frizura ne drži oblik, neposlušna kosa nije prikladna za styling.
  • Mjesec u Leu pogodan je za bojanje kose. Zdravlje kose ostaje nepromijenjeno. Ako imate gustu kosu, nemojte raditi trajnu kosu.
  • Mjesec u Strelcu nepovoljan za frizure. Frizura ne drži oblik, neposlušna kosa nije prikladna za styling. Ali ovih dana kosa raste brže.
  • Mjesec u Škorpionu ne utječe na zdravlje kose. Kosa postaje tvrđa i deblja. To je iznimno opasna faza Mjeseca za rezanje kose jer može utjecati na odnos s partnerom.

  Dugotrajno promatranje lunarnih faza i odnos između zdravlja kose dovodi do zaključka da je najbolje vrijeme za rezanje pun mjesec.

  To je zbog činjenice da naše tijelo kao biološka struktura jako ovisi o prirodnim ritmovima. Razdoblje punog mjeseca je trenutak kada je sve ispunjeno energijom mjeseca. Tijekom punog mjeseca, ova energija je isključena iz našeg tijela, inače, ako ne pomognemo ovom procesu, on stagnira. Stoga je preporučljivo očistiti energiju odrezivanjem kose (samo obrežite krajeve).

  Međutim, ne zaboravite slijediti svoje osobne ritmove i voditi brigu o svom zdravlju. Za neke ljude, vrijeme punog mjeseca može biti kritično, tako da je najbolje odabrati drugi dan za šišanje.

  Idealno vrijeme za šišanje je pun mjesec u Leu ili Djevici.