Glavni

Pribor

Putni sušači

Lijep i elegantan stil jedan je od glavnih obilježja žene koja pažljivo promatra sebe. A kako bi izgledali savršeno čak i tijekom dugih putovanja ili poslovnih putovanja, postoje posebni sušači za putovanja. Uz njihovu pomoć, možete stvoriti frizuru u gotovo svim uvjetima.

Značajke i prednosti

Glavna značajka ovog uređaja je njegova veličina i težina. U pravilu, takvi uređaji imaju masu ne veću od 700 g, dok je snaga nekih modela veća od 1500 vata. Takvi parametri omogućuju vam da lako postavite putnu sušilicu, ne samo u bilo koji kovčeg, već iu običnu torbu. Druga značajka je ručka ovog uređaja. Postoje modeli za koje se može ukloniti, postoje modeli sa standardnom ručkom, a tu su i sušila za kosu koja uopće nemaju držač.

Ne zaboravite da su ovi modeli cestovnih sušila za kosu uključeni u poseban slučaj za prijevoz. To pomaže da uređaj bude dugo i siguran. Osim toga, takvi uređaji imaju niz prednosti u odnosu na standardne modele koji se koriste u putovanjima:

 1. Praktični prijevoz. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, nema poteškoća u prijevozu takvog sušila za kosu.
 2. Prilično velika snaga. Unatoč tako malim dimenzijama, u prodaji možete vidjeti sušila za kosu s vrlo visokom snagom, koja vam omogućuju brzo i jednostavno stvaranje stila.
 3. Niska cijena. Za razliku od mnogih stacionarnih uređaja, cijena cestovnih jedinica ponekad je nekoliko puta niža.
 4. Vrlo širok raspon. U prodaji ne postoje samo cestovne sušilice za kosu različitih proizvođača, već se i međusobno razlikuju u kompletnom setu i tehničkim parametrima.
 5. Jednostavnost dizajna. Većina modela ovog uređaja ima jednostavan dizajn, zahvaljujući kojem se, po potrebi, uređaj može brzo rastaviti i sastaviti.

Još jedna značajka je da su takve putne sušilice idealne za kosu bilo koje duljine i debljine. Ako je potrebno, možete kupiti modele koji imaju dodatnu opremu u obliku mlaznica. Također, gotovo svi mini-sušači za kosu proizvedeni danas za kovrče opremljeni su ionizacijskom funkcijom, što je veliki plus za nit. Takav mali fen za kosu postat će nezamjenjiv ne samo tijekom dugih putovanja, već i tijekom kratkotrajnog odmora.

Svaka žena koja se brine o svom izgledu nesumnjivo će cijeniti prednosti ovog uređaja na sebi.

vrsta

Svake godine popularnost sušara za ceste raste. Stoga ne čudi što proizvođači danas prodaju široku paletu tih uređaja. Sve prodane sušilice za kosu danas se dijele na nekoliko varijanti ovisno o različitim kriterijima:

 • Pogled na ručku. Ovisno o ovoj postavci, sušilo za kosu može biti sklopivo ili uobičajeno. Sklopivi aparati zauzimaju manje prostora i lakši su. No, vrijedi se sjetiti da modeli s sklopivom ručkom obično imaju manje energije. Postoje standardne putne sušilice koje imaju pravilan oblik, a drška se ne preklapa. Njihova snaga je obično veća nego kod prethodnih modela, ali zauzimaju više prostora tijekom transporta.

Postoje suvremeniji i najnoviji modeli sušara na cesti, u kojem je donji dio cijev bez ručke. Takvi su uređaji kompaktni, lagani i mogu imati različitu snagu.

 • Mnoštvo uređaja. Sušilo za kosu, kao i uobičajeno, ima nekoliko verzija. Postoje standardni modeli, tu su i sušila za kosu, a tu su i stileri. Njihova glavna razlika od konvencionalnih sušila za kosu je manja snaga, manji troškovi i veličina.

Odaberite određenu vrstu uređaja treba temeljiti na duljini i debljini kose, kao i na stylingu, koji se izvodi najčešće.

 • Vrsta hrane. Svatko zna da su sušila za kosu uređaji koji djeluju iz električne veze. Međutim, cestovni sušači za kosu također mogu imati dodatnu bateriju koja će vam omogućiti da koristite sušilo za kosu čak iu odsutnosti električne energije. U tom slučaju trebate unaprijed paziti da je baterija potpuno napunjena i spremna za rad. Postoje i konvencionalni modeli sušilica na cesti, koji imaju ožičenu vrstu napajanja i funkcionirat će samo s izravnim priključkom na utičnicu.
 • Imenovanje. Cestovni modeli sušila za kosu, kao i obični, mogu biti profesionalni, kućni i poluprofesionalni. Prva kategorija uključuje modele s maksimalnom snagom i opremom. Za poluprofesionalne cestovne modele uključuju se sušila za kosu s prosječnom snagom i jedna ili dvije dodatne mlaznice. Sušila za kosu u kućanstvu su, u pravilu, najmanje moćni uređaji koji nemaju dodatnu konfiguraciju, osim u slučaju.

Čak i takvi putni sušači imaju mnogo varijanti, a sve modele proizvode različiti proizvođači.

Pregled proizvođača

Danas, mnogi proizvođači kućanskih i frizerskih uređaja za kosu bave se proizvodnjom i prodajom takvih cestovnih uređaja za sušenje kovrča i stvaranja frizura. Kako bi vam olakšali navigaciju u ovoj raznolikosti, pozivamo vas da se upoznate s najpoznatijim i dobronamjernim proizvođačima ove tehnologije i njezinim najpopularnijim modelima:

 • Polaris je prilično poznati brand koji proizvodi razne kućanske aparate za cijelu kuću. Njegov model uređaja za sušenje kose PHD 2080Ti danas je najpopularniji i najzahtjevniji. Ova jedinica od 2000 W ima minimalnu težinu, preklopnu ručku i moderan moderan dizajn. Tri stupnja uklopne brzine i intenziteta zagrijavanja zračnih masa, niska razina buke, dodatni čvor s uskim grlićem, zaštita od pregrijavanja. Sve to čini ovaj uređaj zaista korisnim i funkcionalnim u svojoj primjeni.
 • Scarlett SC-HD70I04. Ovo je još jedan model iz svjetski poznatog branda. Uzgred, upravo je Scarlett brand koji danas proizvodi najjeftinije i najkvalitetnije frizerske uređaje. Ovaj sušilo za kosu ima sklopivu ručku, snagu rada u 1000 W. U početku, model je bio namijenjen samo za kućnu uporabu, ali danas se smatra jednim od najpopularnijih uređaja na cesti. Toplinski otporna plastika, koncentrator, zaštita od pregrijavanja i ionizacijska funkcija glavne su prednosti ovog uređaja.
 • SC-076 je još jedno vrlo traženo sušilo za kosu iz Scarletta. Karakterizira ga minimalna masa, snaga 1000 W, dva koraka prebacivanja brzinskog načina rada, rotacija žice, prisutnost glavčine i zaštita od pregrijavanja. Jednostavan, ali funkcionalan i jednostavan za korištenje model. Niska cijena i visoka kvaliteta u jednom - njegove glavne karakteristike.
 • Bosch je brand koji je dobio svjetsko ime upravo zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda, a uređaj za sušenje cesta PHD5781 je jasan dokaz za to. Ima ne samo preklopnu ručku, već i dva koraka za promjenu brzine rada i tri opcije za zagrijavanje zraka. Opremljen je ne samo snagom od 2000 W, nego i turbo načinom, kao i funkcijom hladnog protoka zraka, zaštitom od pregrijavanja i jedinstvenom funkcijom koja omogućuje lagano sušenje niti, zaštitu i očuvanje njihove boje. Ionizirajuća kosa je dobar dodatak.
 • Bosch PHD 1150 je još jedna putna sušilica poznate marke. Od trenutka pojavljivanja na tržištu do danas, ova jedinica se smatra jednom od najtraženijih i najprodavanijih na tržištu. Snaga od 1200 W i kombinirano stupnjevito prebacivanje i zagrijavanja protoka zraka i brzine rada čine sušilo za kosu vrlo učinkovitim u uporabi. Lagana, rotirajuća žica, glavčina i zaštita od pregrijavanja čine uređaj jednostavnim i praktičnim za uporabu, transport i skladištenje.

Danas se upravo ovi proizvođači i posebno ovi modeli njihovih sušila za kosu smatraju najboljima i najtraženijima. Ali čak i ovdje može biti teško odabrati najprikladniju jedinicu.

Kako odabrati?

Odlučujući se za kupnju putne sušilice za osobnu upotrebu, prvo morate obratiti pozornost na:

 1. Izgled i cjelovitost predmeta. Neophodno je provjeriti da uređaj nema udubljenja, jake ogrebotine i da su svi dijelovi čvrsto pričvršćeni jedan za drugoga.
 2. Snaga. Mora se odabrati ovisno o debljini i duljini pramenova, kao i složenosti stila. Što je kosa deblja i duža, to bi viša trebala biti snaga takvog uređaja za ceste i obrnuto.
 3. Prisutnost brzina i načina grijanja zračnih masa. Što više, to bolje. No za cestovne sušare dovoljan je dvostupanjski sustav prebacivanja.
 4. Dodatna oprema, njezina prisutnost ili odsutnost ovisit će izravno o broju i vrsti stila koji se stvara.
 5. Također je poželjna niska razina buke.
 6. Vrsta hrane. Za duga putovanja najbolje je kupiti sušilo za kosu s mogućnošću dvostrukog rada, odnosno baterije i povezivanja na mrežu. S čestim putovanjima u inozemstvo bolje je kupiti sušilo za kosu koje se može priključiti na napajanje bilo kojim naponom.
 7. Ionizacijski uvijači su važna funkcija u cestovnim modelima. Promjene temperature i klimatske promjene mogu negativno utjecati na stanje kose, a prisutnost takve funkcije pomoći će im u zaštiti i održavanju atraktivnog izgleda.
 8. Tip olovke Ako planirate malu ručnu prtljagu, bolje je kupiti modele s preklopnom ručkom, jer zauzima manje prostora i ima manju težinu.

Budite sigurni da obratite pozornost na činjenicu da je sušilo za kosu imao dodatnu opremu u obliku kutije za prijevoz. Ako odaberete sušilo za kosu u skladu s tim kriterijima, možete odabrati model koji vam najviše odgovara.

Trošak od

Cijena putnih uređaja za sušenje i oblikovanje kose ovisit će o proizvođaču, modelu uređaja i njegovoj konfiguraciji. Ne zaboravite da konačna cijena sušilice također utječe na trgovinu u kojoj će se prodavati. Stoga ih je najbolje kupiti izravno u trgovačkim markama proizvođača ili u velikim trgovačkim lancima. Općenito, cijena sušila za kosu marke Scarlett kreće se od 700 do 2000 rubalja, a to je s obzirom na visoku kvalitetu opreme. Proizvodi marke Bosch prodaju se po cijeni od 1.500 do 4.000 rubalja.

Kupite sušilo za kosu danas pod silom bilo koje žene, budući da je cijena ovog uređaja mala, a prednosti njezine akvizicije doista su vidljive.

Recenzije

Kupci i vlasnici cestovnih sušila za kosu vrlo pozitivno govore o njima. Mnogi bilježe njihovu kompaktnost, učinkovitost ne samo u brzom sušenju kose, već iu prilično brzoj izradi stila. Za mnoge žene, pozitivna točka je ne samo njihova prilično pristupačna cijena, nego i moderan dizajn i svestranost. Svi kupci, bez iznimke, pozitivno primjećuju mogućnost korištenja takvog uređaja ne samo kao putnu sušilicu, već i kao uobičajeni kućanski aparat za sušenje kose.

Pogledajte sljedeći video za pregled Bosch Beautixx Travel PHD-1150 sušila za kosu.

10 najboljih sušila za kosu

Sušilo za kosu bi trebalo biti u svakoj ženi. Međutim, ne znaju svi kako ga odabrati. Na primjer, zašto ne kupiti vrlo lagan sušilo za kosu ili super-moćan? Naše ocjene i jasni kriteriji za odabir stvorit će ideju o tome što je „najbolji sušilo za kosu“ i kako ga pronaći.

Kriteriji odabira

snaga

Što je snaga veća, sušilica će brže osušiti kosu. Međutim, sušila za kosu s kapacitetom od 2000 + watta će presušiti kosu pa nisu prikladna za svakodnevnu uporabu. Bolje je ostati na modelima s kapacitetom od 1400 - 1800 W.

funkcije

Mnogi imaju dvije brzine, a netko želi dobiti cijeli skup funkcionalnosti. U svakom slučaju ionizacija i opskrba hladnim zrakom danas su neophodne funkcije.

Dobar sušilo za kosu ne bi smjelo biti „dlake“, jer će to značiti da je metalni namot motora vrlo tanak. Sušila za kosu s profesionalnim motorima uvijek su teža. U pravilu, što je sušilo za kosu teže, uređaj će duže trajati.

Materijal tijela

Plastika otporna na visoke temperature je naš izbor. Inače, tijelo sušila za kosu će se brzo otopiti ili će uređaj pasti na komadiće.

Koja je tvrtka bolja?

Danas postoji mnogo proizvođača sušila za kosu. Robne marke Philips, Bosch, Panasonic, Braun, Rowenta dokazale su se dobro. Obećavajuće tvrtke BaByliss (Francuska) i Valera (Švicarska) popularne su kod kupaca, uklj. od profesionalaca. SUPRA brand je veliki proizvođač proračunskih sušila za kosu. O najboljim sušilicama za kosu 2015. - više u našoj ocjeni:

Vrhunski kompaktni sušači za kosu

 • Kompaktna, sklopiva ručka
 • 3 načina
 • Odabir optimalne temperature
 • Hladni mod
 • Koncentrator (brže sušenje)
 • Nema značajnih otkrivenih
 • lako
 • Snažan (2000 W)
 • Ionizacija čini kosu glatkom, poslušnom
 • 3 načina rada (uključujući turbo, lagano sušenje)
 • Odvojeno podešavanje temperature i protoka zraka
 • Usko čvorište (daje usmjereno strujanje)
 • Uklonjivi filter i roštilj
 • Lijep dizajn
 • Jasna kontrola, prikladne tipke
 • Na turbo modu morate držati gumb
 • Drška se preklapa, ali nije najmanja u veličini.
 • kompaktni
 • 2 brzine
 • koncentrator
 • Način hladnog zraka
 • Zaštita od pregrijavanja
 • Nema profesionalnih mamaca

Najjeftiniji kompaktni sušilo za kosu u našem poretku. Takvi ljudi često kupuju "jedno vrijeme", jer novac nije šteta ako se brzo pokvari. Je li moguće za takvu cijenu dobar sušilo za kosu? Ispada da može. Nekoliko sezona radi ispravno. Uklapa se u torbicu ili bebi ruksak. Ruka se ne umara pri sušenju. A moć nije najmanja. Ovaj model nema različite moderne funkcije i dodatnu opremu, ali kupci ne očekuju mnogo. Ljeti možete otići na izlet, a na jesen dati dijete s vama na bazen - Lumme obavlja svoje funkcije za 5+. Dva slična modela - 1040 (malo drugačiji dizajn) i 1042 (snažniji, 1400 W) - imaju ista svojstva i koštaju isto, pa ako iznenada nije bilo Lumme LU-1041 u vašoj trgovini, slobodno uzmite 40 ili 42.

 • Razumna cijena.
 • Jednostavno.
 • Dovoljno snažan (1200 W).
 • 2 brzine.
 • Tu je i središte.
 • Sklopiva ručka udobnog zaobljenog oblika.
 • Zaštita od pregrijavanja je.
 • Nema dodatnih značajki i privitaka.

Vrhunski profesionalni sušači za kosu

Vrlo udoban profesionalni sušilo za kosu izrađeno u Europi. Lijepo leži u ruci, ne pregrijava se, gumbi se nalaze izravno ispod prstiju, pa je pogodan za rad cijeli dan. Visokokvalitetni grijaći element osigurava stabilan rad. Ne usisava niti, a kosa nakon sušenja ostaje meka, ugodna na dodir. Mlaz vrućeg zraka je stvarno vruć pa ga morate pažljivo koristiti, pogotovo ako još imate malo iskustva.

Profesionalni sušači za kosu

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Prilikom naručivanja prije 11:00 sati dostava se vrši istog dana. Pruža robu na zalihama.

Dugo se profesionalni sušilo za kosu smatralo samo snom za obične ljude. Takva oprema bila je dostupna samo profesionalcima koji se bave njegom kose i dobivaju određenu nagradu. Danas više ne trebate biti frizer, jer su cijene postale puno pristupačnije, a kvaliteta opreme stalno raste.

Cijene za sušilo za kosu s dizajnerskim mlaznicama održavaju se na demokratskoj razini. Osim toga, veliki asortiman omogućit će vam da napravite upravo takav izbor proizvoda, koji će biti osobno relevantan za vaš slučaj.

Cijena profesionalne opreme

Prilikom odabira modernog profesionalnog sušila za kosu u Blagoveshchensku, samo 4 faktora utječu na konačni trošak:

 • što je više snage, to je brže sušenje;
 • Veliki broj načina rada omogućuje vam prilagodbu uređaja u skladu s izvedenim postupcima i tipom kose;
 • mlaznice otvaraju nove mogućnosti za korištenje opreme;
 • Proizvođač je često najmoćniji argument u prilog cijeniti ili smanjiti troškove odabranog modela.

Često, proizvođači opremiti svoje proizvode s posebnim značajkama koje također utječu na cijenu. Dakle, kupiti profesionalni sušilo za kosu sada nije teško. Uostalom, s pravim pristupom, možete ne samo odabrati željeni model za sušenje kose, ali i uštedjeti puno.

Suradnja s našom online trgovinom

Kupnja opreme u našoj online trgovini omogućuje vam niz prednosti. Svakom klijentu nudimo sljedeće prednosti:

 • brza obrada naloga;
 • dostava na navedenu adresu bez odgađanja;
 • veliki izbor profesionalne opreme;
 • dostupne cijene;
 • osiguranje kvalitete.

Ako trebate odabrati jeftin model s određenim parametrima, bolje je kontaktirati konzultanta i on će vam dati potrebne preporuke. Pomoći ćemo Vam da odaberete bilo koji proizvod od profesionalnih uređaja do proračunske putne sušilice.

Kako ne napraviti pogrešku pri odabiru

Ako niste profesionalni frizer, proces odabira optimalnog modela sušenja kose može uzrokovati neke poteškoće. Da bi izbor bio u skladu s očekivanjima, obratite pozornost na brojne nijanse:

 • preporučljivo je nabaviti uređaje s robusnim kućištima koja mogu izdržati i padanje na tvrdi pod;
 • otpornost na stalno visoke temperature osigurava dugi vijek trajanja;
 • 1600–1900 W dovoljno je za kratku kosu, dok za dugu kosu morate kupiti najsnažniju opremu;
 • premaz turmalinom čini liječenje ionom učinkovitijim;
 • keramički grijač košta malo više, ali uvijek se ravnomjerno zagrijava;
 • broj mlaznica u kompletu i njihova potreba za svakodnevnim životom.

Posebna pažnja u predstavljenom katalogu zaslužuje češalj s ionizacijom, koji vam omogućuje još prirodnije oblikovanje.

Njega kose

Profesionalni sušilo za kosu je vrlo različit od svog uobičajenog kućnog partnera, a može se osjetiti i bez mnogo iskustva. Sada možete samostalno postići izvrsne rezultate obavljanjem sljedećih radnji:

 • kovrčave kovrče;
 • davanje volumena;
 • stvaranje stilskog stila;
 • ravnanje prirodnih kovrči.

Nabavite moderne profesionalne sušila za kosu u našoj tvrtki u Blagoveshchensku. Nudimo profesionalnu opremu po najpovoljnijim uvjetima, a također i jamstvo kvalitete za svu prodanu robu.

Najbolje sušilo za kosu po recenzijama korisnika

Nije tajna da svaka žena želi biti neodoljiva. I to pomaže njezinim malim trikovima: styling, makeup, fitness, lijepa haljina i tako dalje. Ako ste navikli gledati svoj izgled, jednostavno ne možete bez sušila za kosu. Ali kako ga odabrati? Koji je sušilo za kosu bolje? Rangiranje najboljih sušila za kosu za 2018. pomoći će vam da napravite pravi izbor.

Osim toga, u ovom članku ćemo pokazati na što treba obratiti pažnju u vrijeme kupnje i što trebate uzeti u obzir kako biste dobili najbolji sušilo za kosu i nećete biti razočarani.

Odabir sušila za kosu

Ne zna svaka žena kako odabrati dobar sušilo za kosu. Nemojte pogriješiti u pomoći u našim preporukama. Dakle, što treba uzeti u obzir pri kupnji? Evo nekoliko kriterija:

Težina instrumenta

Kvalitetan sušilo za kosu ne može biti previše lako. Naravno, ugodno je držati u ruci gotovo "bestežinsku" igračku. Ali u praksi to znači da namotaj motora nije jako pouzdan. Mnogo je bolje odabrati teži model. Općenito, što je uređaj "teži", to će duže trajati.

snaga

Mnoge žene vjeruju da što je ovaj pokazatelj više, to bolje. Međutim, ovo je daleko od slučaja. Da biste kupili dobar uređaj za sušenje kose, bolje je da se usredotočite na prosjek. Činjenica je da sušilo za kosu snage preko 2 kW, naravno, brže suši kosu, ali redovito korištenje takvog uređaja nepotrebno suši kosu. Vaši uvojci će uskoro postati suhi, lomljivi i više će nalikovati na slamu. Stoga je snaga od 1,4–1,7 kW idealna za svakodnevnu uporabu.

Materijal tijela

Ovdje je vrlo važno uzeti u obzir dvije stvari: temperatura uređaja može biti vrlo visoka; kada pada, tijelo može jednostavno puknuti.

Idealna opcija u ovom slučaju je plastika otporna na visoke temperature. Osim toga, vrijedno je obratiti pozornost na materijale od kojih su napravljene mlaznice. To se posebno odnosi na stylers i brashes. Keramika se smatra najboljom, ne oštećuje kosu toliko. Ali ako redovito koristite zaštitnu opremu, vrsta premaza nije toliko važna.

Zanimljiva činjenica. Godine 2018. proizvođač robotskih usisavača, Okami Group, odmah je lansirao 3 uspješna modela, od kojih je jedan na vrhu ljestvice robotskih usisavača. Najbolji izbor u segmentu do 500 dolara (30 000 rubalja).

Broj načina i funkcija

Idealna je opcija kada sušilo za kosu ima 2 načina temperature i najmanje 2 brzine. U ovom slučaju, najbolji sušači za kosu za 2018. često imaju ionizacijski sustav i mogu opskrbljivati ​​hladnim zrakom. Vjeruje se da vam ove osobine omogućuju da napravite savršen stil i nježno brinete za pramenove.

U svakom slučaju: što je više opcija dostupno, to bolje. Tako možete odabrati optimalni program koji odgovara vašem tipu kose.

Mlaznice i njihov broj

Mnogi uređaji imaju dodatke. Na primjer, gotovo svaki sušilo za kosu ima priključak na glavčini. Neki modeli imaju dodatke za dodavanje volumena ili ravnanje kose. Sve ovisi o vašim željama. Ali zapamtite, što je oprema kompletnija, to je uređaj skuplji.

Sušilo za kosu s četkom ili uobičajeni "vojvoda"

Ovom prigodom, među ženama ne prestaju žestoke rasprave. Koji je sušilo za kosu bolje? Što preferirati: sušilo za kosu ili redoviti model? Po našem mišljenju, ovdje se ne radi ni o sklonostima djevojčica. Sve ovisi o duljini kose.

Činjenica je da fen-četkanje ima malu snagu u usporedbi s konvencionalnim modelima. Tako će stiliranje guste kose trajati jako dugo. A ako je vaša kosa barem malo dulja od prosječne, sušilo za kosu će automatski naviti pramenove, zapletati ih ili ih čak povući. Stoga je takav uređaj pogodniji za one čija duljina kose ne prelazi 8-10 cm, a kosa nije predebela. Sve ostalo je bolje razmisliti o tome što dobar styling uređaj odabrati među klasičnim modelima.

Profesionalni sušači za kosu

Za vas smo sastavili mali popis profesionalnih sušila za kosu. Ovi modeli se razlikuju po tome što se mogu koristiti dugo vremena s povećanim opterećenjem, što je i potrebno u salonima ljepote. Najčešće je takav uređaj pogodan za sve tipove kose. Najbolji profesionalni sušači za kosu najčešće imaju setove velikog broja mlaznica. Ali takvi modeli su mnogo skuplji. Ako koristite prisilno sušenje rijetko, bolje je odabrati jednostavnije modele.

Braun HD 730 satenska kosa 7

Vrlo kvalitetan model s kapacitetom od 2,2 kW. Postoji čak 6 načina rada i neovisno podešavanje temperature i protoka zraka. To je vrlo važno za profesionalne modele, jer vam omogućuje da prilagodite pojedinačne parametre za svakog klijenta.

Također, tu je i sustav hladnog protoka i uklonjivi filtar. Jedini nedostatak ovog modela je što je uključen samo jedan difuzor. Ali za dobrog frizera to nije toliko važno.

Braun HD 730 može se pripisati prosječnom rasponu cijena. Njegova cijena varira od 50 do 58 američkih dolara.

Cofin CL - 4H

Ovaj sušilo za kosu također ima dovoljnu snagu - nešto više od 2 kW i 4 ugrađena načina rada. Sustav ionizacije zraka omogućuje vam sjaj kose i oslobađanje kose od djelovanja statičkog elektriciteta. Osim toga, osigurano je "hladno" sušenje, koje se aktivira neovisnim gumbom.

Uključene su dvije mlaznice tipa koncentratora različitih promjera. Sušilo za kosu ima vrlo dugačak (3 m) električni kabel, opremljen sustavom "protiv uvijanja". To je vrlo važno za zaposlenike u salonima, jer ih štedi od potrebe da kopaju u zamršene žice.

Cijena modela varira na 40 dolara, što je također dobro.

Rowenta CV 7430

Unatoč malim nedostacima ni na koji način niže od prethodnih modela i sušila za kosu iz tvrtke "Roventa". Sa snagom od 2,4 kW, ova jedinica uopće ne suši kosu. Možda je to zbog posebne tehnologije "poštovanje", koji vam omogućuje da spremite puno više vlage nego s konvencionalnim sušenje.

prednosti:

 • tu je difuzor i koncentrator, koji omogućuje upotrebu uređaja za modeliranje različitih frizura;
 • neovisna kontrola brzine i protok zraka t C;
 • "Hladno sušenje";
 • ionizacijski sustav;
 • 6 različitih načina;
 • prisutnost LCD zaslona koji prikazuje informacije o odabranom načinu rada.

Praktično jedini nedostatak može se smatrati prilično kratkom električnom žicom (1,5 m), koja nije uvijek dovoljna za rad u kabini. Pa, cijena od 65 dolara također se ne može smatrati velikom prednošću.

Valera Swiss Nano - 6200 SuperIonicT

Ovaj uređaj s pravom je uključen u TOP liste popularnih sušila za kosu za 2017.-2018. Godinu. Iako je švicarska tvrtka izdala ovaj uređaj za oblikovanje kose kod kuće, frizeri su također iznimno zadovoljni njime. Postoje svi "zvončići" profesionalnih modela:

 • ionizacija;
 • dovod hladnog zraka;
 • neovisan način kontrole brzine i temperature;
 • funkcija brzog hlađenja.

Jedini nedostatak je cijena, koja nije baš atraktivna za ovaj model - oko 100 "zimzelenih jedinica".

Bosch PHD 9760/9769

Vrlo zanimljiv Boschev model zatvara naš popis. Recenzije kupaca govore nam da je ova sušilica jedna od najkvalitetnijih i promišljenih opcija. Ima gotovo sve:

 • 6 različitih brzina;
 • ugrađeni ionizator;
 • sustav za dovod hladnog zraka;
 • difuzor + čvorište;
 • dugi kabel za napajanje (3 m);
 • 3 temperaturna stanja;
 • 2 opcije brzine s neovisnim podešavanjem;
 • izmjenjivi filtar.

Osim toga, sušilo za kosu je dosta teško, što znači da je motor napravljen “savjesno” i da neće izostati nakon mjesec dana rada. Istina, potrebno je malo prilagoditi težini, ali to su već sitnice. Pa, najugodniji trenutak: cijela ta veličanstvenost vrijedi oko 50 "američkih predsjednika", što je za takvu konfiguraciju vrlo demokratsko.

Kompaktni modeli za kućnu uporabu

Već iz naziva je jasno da "kućni" modeli imaju mnogo manje snage, pa stoga suše mnogo dulje. Ali takvi modeli su mnogo jeftiniji od profesionalnih. Ako puno putujete, obratite pozornost na kompaktne modele. Često nemaju dodatne difuzore, ali mogu preklopiti. Ovaj se sušilo za kosu može nositi čak iu torbici srednje veličine. Naša mala ocjena najboljih uređaja za sušenje kose kod kuće također uključuje 5 modela.

Bosch PHD 5781

Vrlo snažan (2 kW), ali istovremeno i kompaktan model. Ima ugrađenu zaštitu od pregrijavanja i neovisno podešavanje protoka i njegove temperature. Sušilo za kosu je prilično lagano i teži samo 450 grama.

prednosti:

 • lijep dizajn;
 • prisutnost ionizatora;
 • 3 načina rada, uključujući nježno;
 • uklonjivi roštilj i filter;
 • tu je mlaznica "koncentrator".

Postoje i neki nedostaci:

 • u "Turbo" modu, gumb mora biti prisilno zadržan;
 • električni kabel nije jako dug, 1,8 m;
 • cijena je oko 45 dolara, što je skupo za "domaći" model.

VITEK VT-2238

Ovaj je sušilo za kosu izvrstan izbor za one koji ne žele potrošiti mnogo novca. "Vitek" je više nego demokratski, oko 15 dolara, ali u isto vrijeme ima sve čari profesionalnih modela:

 • snaga je 2 kW;
 • ugrađeni ionizator;
 • šest načina podešavanja;
 • praktična sklopiva ručka;
 • difuzor + čvorište.

Među neugodnim trenutcima može se primijetiti i činjenica da su se u posljednje vrijeme povremeno počeli pojavljivati ​​modeli ove marke s bilo kojim brakom. Ali ako se to dogodi, uređaj će biti zamijenjen pod jamstvom.

Gamma Piu Style-08

No, ovaj uređaj za oblikovanje kose, nažalost, ne može se pohvaliti cijenom. S njim nije tako mala - od 60 dolara. Ali prednosti ovog modela su brojne:

 • elektronička jedinica za kontrolu temperature;
 • turmalinski mrežasti ionizator;
 • 6 načina rada;
 • metalni filter koji se može očistiti;
 • udobna ergonomija, uređaj se savršeno uklapa u ruku;
 • Gumbi se nalaze na sredini ploče, što vam omogućuje da djelujete i desnom rukom i lijevom.

No, nedostaci ovog modela, općenito, i ne. Osim cijene, naravno.

Philips BHD002

Jedan od najboljih kompaktnih modela u omjeru "cijena-kvaliteta". Tri temperature i snaga 1.6 kW, sustav "hladnog" sušenja, preklopna ručka, glavina mlaznice. I sve to po cijeni od nešto više od 20 dolara. Kao što razumijete, u ovom modelu nema posebnih nedostataka.

Polaris PHD 2038Ti

A ovdje je još jedan proračun prilično dobre kvalitete.

Pros:

 • snažan (2 kW);
 • lagane (nešto manje od 0,5 kg);
 • ima ugrađeni ionizator;
 • način hladnog sušenja;
 • ugodno prianjanje;
 • Postoji način "Quick Dry".

Međutim, ovaj model ima jedan značajan nedostatak. Ako često koristite "vrući" način rada, glavčina mlaznice se može otopiti.

Feng brashing

Sada ćemo govoriti o sušilicama za kosu s mlaznicama u obliku okrugle četke i među njima odabrati najbolju fen za kosu za 2018. godinu. Među predstavljenim modelima mogu biti i sušila za kosu s rotirajućim četkanjem ili fiksnom četkom.

BaByliss 2736E

Jedan od priznatih lidera u ovom pitanju je taj model. Usprkos prilično visokoj cijeni (od 85 USD), ovaj fen za kosu je vodeći u mišljenju kupaca. Komplet sadrži kutiju za pohranu i 4 mlaznice koje obavljaju različite funkcije. Također, tu je ionizacija kose i funkcija "hladnog" sušenja, uklonjivi filter. Neke mlaznice imaju keramički premaz i sustav automatske rotacije.

Sušilo za kosu je prilično pouzdano i ima izvanrednu kvalitetu ugradnje.

Philips HP 8664

Ovaj sušilo za kosu je malo pristupačnije (oko 65 USD) i također ima mnoge prednosti:

 • ionizacijski sustav;
 • 2 četke različitog promjera;
 • 2 smjera rotacije;
 • podešavanje optimalnog t C sušenja;
 • Način rada Quick Curling.

Nažalost, ova jedinica također ima nedostatke. Kada je duga kosa styling, sušilo za kosu ponekad "žvače" kosu i zamršava je.

Braun AS 330

S ovim fen-četkanjem iz tvrtke "Brown" možete lako dobiti bojice i velike kovrče, dajte vašoj kosi prekrasan volumen. A uređaj nije tako skup, od 40 dolara.

Pros:

 • kvalitetna montaža;
 • "Brzina + grijanje" s 2 načina u svakoj;
 • 3 različite mlaznice, uključujući volumetrijske;
 • postoji funkcija puštanja u pogon.

Nedostaci ovog modela uključuju odsustvo ionizirajućeg sustava i opskrbu hladnim zrakom.

Scarlett SC-276

A to je, po svemu sudeći, jedan od najproračunskih modela takvog smjera. Sušilo za kosu Scarlett ima čak 5 mlaznica za različite namjene, opremljeno je ionizacijskim sustavom i košta ne više od 17-18 konvencionalnih jedinica. Vrlo lagano, lako se "pada" u ruku. Scarlett SC-276 opremljen je zaštitom od pregrijavanja. S jakim pregrijavanjem jednostavno se isključuje.

Nedostaci modela uključuju činjenicu da nema sustava za dovod hladnog zraka, a sama sušilica nije previše izdržljiva. Međutim, za novac može preživjeti.

Rowenta CF 9320

Cijena ove četke za sušenje rublja je gotovo dvostruko veća, oko 40 dolara. Međutim, postoje sve potrebne funkcije:

 • 2 zamjenjive mlaznice na 50 i 30 mm;
 • ionizacijski sustav i "hladno" sušenje;
 • sustav automatske rotacije;
 • ergonomski, uređaj je udoban za držanje u ruci;
 • Sjajna kvaliteta.

Među nedostacima su:

 • četka za kosu je preteška i morate se prilagoditi njoj;
 • Način rada "hladno" u praksi nije tako hladan.

Općenito, ovaj model je prilično dobro uravnotežen u smislu "cijene-kvalitete" i s pravom zauzima svoje mjesto u našem rejtingu.

Kao što možete vidjeti, naša ocjena ne dodjeljuje nikakva mjesta, to ne bi bilo posve točno. No, doista se nadamo da ćete proučavanjem ovog članka jednostavno moći sami odgovoriti na pitanje koji je sušilo za kosu bolje. Ocjena od 2017.-2018., Koju smo sastavili, apsolutno ne tvrdi za "krajnju istinu". Možete usporediti bilo koji model po vlastitom izboru.

Najbolji modeli malih sušila za kosu početkom 2016. godine

Kad se odmaramo ili putujemo, napravit ćemo popis potrebnih stvari. Čak i ako ostatak obećava biti kratak, želite se okružiti udobnošću i praktičnošću, izgledati lijepo i njegovano u svakoj situaciji. Postoje žene koje su naviknute na udobnost hotela i hotela, pokušavaju se ne opterećivati ​​nepotrebnim stvarima. No, ne možemo podcijeniti vrijednost malog i jednostavnog sušila za kosu, koji će često pomoći putniku na putovanju. Male putne sušilice za kosu su kompaktne, vrlo udobne i imaju dobru snagu, sposobnu za stvaranje željenog volumena i lijepe kose za nekoliko minuta.

Kada birate ovu stvar, morate obratiti pažnju ne toliko na popularne modele, već na materijal od kojeg je napravljen uređaj, kompaktnost i težinu. Također je važno da se sušilo za kosu ne ošteti tijekom prijevoza - nije izgreben ili slomljen. Zbog toga obratite pažnju na gumirani uređaj otporan na toplinu, prisutnost kućišta za spremanje sušila za kosu i njegov transport, kao i prisutnost sklopive ručke. Imajte na umu da vam je potrebno više od jednom sušila za kosu!

Naravno, kod kuće možete držati mali sušilo za kosu, jer će zauzeti malo prostora. Trebao bi imati nisku razinu buke i dugi kabel za napajanje. Ne smijemo zaboraviti ni potrebne sapnice za oblikovanje, funkcije samo-isključenja tijekom pregrijavanja i nekoliko temperaturnih režima. Predstavljamo popis malih, udobnih i kompaktnih sušila za kosu, koji nisu inferiorni u odnosu na standardne pokazatelje kvalitete.

Bosch PHD5781

To je prilično kompaktan model koji ima sve potrebne funkcije i karakteristike za učinkovito sušenje kose. Napajanje uređaja je 2000 W. Uređaj je opremljen funkcijom dovoda hladnog zraka, prisutna je ionizacija, mlaznica koncentratora. Također, vlasnici ovog sušila za kosu će uživati ​​u tri načina grijanja i dva načina intenziteta protoka zraka. Prednosti ovog modela uključuju prisutnost sklopive ručke. Osim toga, sušilo za kosu je vrlo lako transportirati, ima petlju za vješanje, kao i uklonjivi filter. Osim toga, cijena Bosch PHD5781 je relativno niska - 4200 rubalja.

Rowenta CV 3620

Ovaj pravi prijatelj za svaku ženu također spada u naš popis malih sušila za kosu. To je vrlo elegantan i udoban sušilo za kosu koji vas sigurno neće iznevjeriti u bilo kojoj situaciji. Uz Rowenta CV 3620 uvijek ćete izgledati sjajno. Samo nekoliko minuta s ovim sušilom za kosu, i dobit ćete prekrasan styling. Zahvaljujući preklopnoj ručici, uvijek je možete staviti u torbicu i ponijeti sa sobom. Ovaj model ima dovoljnu snagu od 1600 W i opremljen je glavčinom mlaznice, pogodan je za ciljani smjer zraka prema određenim područjima. Kod Rowenta CV 3620 postoje dvije brzine, tri temperaturna uvjeta. Prednosti ovog modela je i prisutnost hladnog zraka, zaštita od pregrijavanja. Ovaj model je također opremljen sklopivom ručkom i dodatnom petljom za vješanje. Sušilo za kosu obavlja funkciju ionizacije, njegova težina je samo 400 grama.

Philips HP 4944

Predstavnik tvrtke Philips pojavio se i na popisu malih i udobnih sušila za kosu. Sušilica je opremljena ionizacijskim sustavom koji omogućuje sušenje kose s antistatičkim učinkom. Zbog negativno nabijenih iona, može se izbjeći statički elektricitet, kao i značajno poboljšati cjelokupno stanje kose, utječu na proces zatvaranja kose, ukrašavajući kosu sjajem i sjajom. Kao rezultat toga, dobit ćete glatku, ravnu i svilenkastu kosu.

Model ima snagu od 1600 W, što je dovoljno da se stvori optimalan protok zraka, pazeći na pažljivu obradu vaše kose - što je još potrebno za postizanje učinkovitog rezultata dan za danom?

Osim toga, ovaj mali sušilo za kosu ima sklopivu ručku, zahvaljujući kojoj neće zauzimati veći dio metala u torbi, prtljažniku ili kući. Možete ga ponijeti sa sobom svugdje! Nećete imati problema s izradom savršenog stylinga zahvaljujući jednostavnom podešavanju brzine i topline. Proces sušenja kose kontrolirat će se u tri načina, što će osigurati formiranje elegantne uredne frizure.

Gotovo svi profesionalni brijači koriste hladni protok zraka kako bi popravili stil. Philips HP 4944 podržava tu značajku. Samo pritisnite gumb i osjetit ćete struju hladnog zraka. Dok se nalazite u hotelu ili kod kuće, možete ga pohraniti na prikladan način, budući da se na dnu ručke nalazi gumena petlja. A vlasnici ovog malog prijatelja vidjet će u kompletu čvorište koje vam omogućuje usmjeravanje protoka zraka na odabrane niti. To će vam pomoći da lako popravite frizuru i stvorite stil.

Proizvođač isporučuje sušilo za kosu s kućištem koje se može koristiti na putovanjima. Svrha modernog kućišta: zaštita uređaja od oštećenja i skladištenja sušila za kosu i njezinih dodataka.

Scarlett SC-076

Još jedan veliki pomagač u ženskom domu je Scarlett SC-076. Sušilo za kosu pogodno je za prijevoz i skladištenje zahvaljujući postojanju sklopive ručke. Proizvođač je opremio ovaj model sa svime što je potrebno za stvaranje spektakularne frizure, a štoviše, ne utječe negativno na kosu. Ovaj rezultat postiže se postojanjem dvaju temperaturnih režima, dva načina rada ventilatora. Sušilo za kosu Scarlett SC-076 ima zaštitu od pregrijavanja koje će osigurati sušenje vaše kose. Kao rezultat toga, kosa će izgledati nevjerojatno, imati prirodan sjaj.

Kućište ovog uređaja izrađeno je od plastike otporne na toplinu. Kako bi se olakšalo stvaranje stilskog stila u kompletu nalaze se mlaznice kao što su koncentrator i super tanak. Snaga od 1000 vata uređaja bit će sasvim dovoljna da biste dobili brz i odličan rezultat. Težina uređaja je 600 grama, što olakšava razne manipulacije.

Philips HP 4829/00

Za prikladno skladištenje ili prijevoz stane se i drugo sušilo za kosu - Philips HP 4829/00. Kao što smo već utvrdili, prisutnost sklopive ručke olakšava skladištenje uređaja. Model HP 4829/00 tvrtke HP ima takvu ručku, zahvaljujući kojoj je možete ponijeti sa sobom u torbicu. Ovaj model sušila za kosu dokazao se dobro na tržištu sličnih proizvoda, pretpostavlja dva načina brzine i temperature. Za tako mali uređaj, snaga od 2000 W je dovoljna za stvaranje jedinstvene slike za ženu. Philips HP 4829/00 dobro se nosi s zadacima zahvaljujući funkciji protoka hladnog zraka. To je hladni protok zraka koji će zadržati vaš stil dugo vremena. Osim toga, komplet sadrži glavčinu mlaznice. Težina ovog uređaja je samo 590 grama. I također možete prebaciti napon, što također povećava njegovu vrijednost. Usput, cijena takvog modela u online trgovinama je oko 2000 rubalja.

Babyliss BAB 5510E

Također sušilo za kosu Babyliss BAB 5510E također je kompaktno i vrlo pogodno za putovanje. On, kao i njegova prethodna braća, ima dovoljno snage - 1200 vata. To će vam omogućiti da brzo suše vaše kovrče i dati im željeni volumen. Zahvaljujući mlaznici - minijaturnom raspršivaču, ne samo da možete mnogo sušiti kosu, već joj i dati prirodni val. Babyliss BAB 5510E ima dvije brzine koje se vrlo lako mogu uključiti na ručki. Teško je povjerovati, ali njegova težina je samo 180 grama! To je idealna opcija za putovanja, njezina prisutnost će biti gotovo neprimjetna. No, u styling kose i dajući im željeni volumen, ovaj model može natjecati s drugima! A ovo je samo za 2.200 rubalja.

Najbolji sušači za kosu 2018 - 2019

Njega kose brine svaka žena. Svi znaju da je najbolji sušilo za kosu onaj koji ne samo da svoje funkcije obavlja kvalitativno, već i ne oštećuje kosu.

Ostaje nekoliko mjeseci prije kraja 2018. - 2019. godine, ali sada možemo pouzdano istaknuti prioritete potrošača. Koji su trenutno najbolji proizvodi za njegu kose? Nudimo da razmislite o top 10 sušila za kosu.

Mi smo formirali ovu ocjenu na temelju tehničkih karakteristika, popularnosti i uzeli smo u obzir barem glavni parametar - omjer cijene i učinka. Stoga, ovdje ćemo uzeti u obzir najbolje modele sušila za kosu 2018 - 2019, prema kupcima, bez obzira na cjenovnu kategoriju.

10 Vitesse VS-930

Jedan od najboljih sušila za kosu za svakodnevnu upotrebu. Čini se da keramički kovčeg nije nešto posebno, ali se u modelima iz ove serije ne pregrijava tijekom uporabe.

Zahvaljujući ionizacijskoj funkciji kose odmah nakon sušenja postaju sjajne i svilenkaste. Ugrađeni čvor omogućuje ugradnju pojedinačnih niti. Stoga se Vitesse VS-930 koristi ne samo kod kuće, već i profesionalno.

Pros:

 • Velika snaga. I, kao što znate, što je veća snaga, to se kosa brže suši.
 • Ekonomična potrošnja energije.
 • Podiže kosu na korijenu, stvarajući spektakularan volumen.
 • Isključuje se kada se pregrije.
 • Sklopiva ručka.
 • Prekrasan dizajn.

kontra:

Od nedostataka djevojka se zove samo nemogućnost promjene temperature. Ali, ubrzamo da se uvjerimo da je ova temperatura izračunata za sušenje svih vrsta kose.

9 Scarlett SC-073 / SC-HD70T01

Slijedeći sušilo za kosu dobio je više od jedne pozitivne povratne informacije od sretnih vlasnika. Bezopasna, i što je najvažnije, brzo sušenje kose glavna je prednost ovog modela.

Scarlett SC-073 / SC-HD70T01 jedan je od zastupnika cestovnih sušila za kosu, tako da su s njim i transportna kutija i profesionalni češalj. Sklopiva ručka. Kabel ovog uređaja nije upleten, kućište je izrađeno od plastike otporne na toplinu. Moguće je mijenjati načine napajanja. Sušilica ima funkciju gašenja tijekom pregrijavanja, kao i zaštitu od izgaranja zbog strujnih udara.

Pros:

 • Dva načina uključivanja napajanja.
 • Udoban i dugačak kabel.
 • Ionizacijska funkcija.
 • Sklopiva ručka.
 • Male dimenzije.
 • Uključeni su razni dodaci.
 • Visoka kvaliteta izrade.

kontra:

 • Snaga nije dovoljna za svakodnevnu upotrebu.
 • Pri dugotrajnoj uporabi pojavljuje se miris.

8 REDMOND RF-515

Elegantan i moderan dizajn ovog sušila za kosu čini ga poželjnom akvizicijom. Povoljna cijena, visoka snaga i nekoliko temperaturnih režima podižu je na visoku razinu ocjene. Sklopiva ručka čini opciju ceste. Mlaznice "koncentrator" i "difuzor" će dati željeni oblik i volumen frizure. Zbog snage od 1800 W osigurava brzo sušenje, ali ne stvara mnogo buke.

Praktični prekidači smješteni na ručki omogućuju podešavanje načina rada jednom rukom. Viseća petlja je prikladna za postavljanje na bilo koje mjesto. Sušilo za kosu REDMOND RF-515 savršen je izbor za kućnu uporabu.

Pros:

 • Sklopiva ručka.
 • 2 brzine.
 • 3 temperaturna uvjeta.
 • Uklonjivi filtar.
 • Pažljiv odnos prema kosi.
 • Razumna cijena.

kontra:

 • Čvrsti gumb za hladni zrak.
 • U početku, postoji blagi miris.

7 Bosch PHD5962

Popularni sušilo za kosu zasluženo je visoko rangiran u ocjeni kupaca. Prije svega, poznati proizvođač Bosch vjeruje kao dobavljač pouzdane opreme. Nije zadnji prioritet niska cijena uređaja.

Visoka snaga Bosch PHD5962 2200 W sušila za kosu omogućuje brzo sušenje kose, a vrijeme štetnih učinaka na njih se u skladu s tim smanjuje. Ugrađeni ionizator spriječit će pojavu rascjepkanih krajeva i dati kosi sjaj, glatkoću i svilenkastost. Nezavisna kontrola brzine i protok zraka omogućuju prilagodbu na zonu udobnosti. Izmjenjiva rešetka usisnika zraka dizajnirana je za jednostavnije čišćenje od stranih tijela.

Pros:

 • Razumna cijena.
 • Odvojeno podešavanje protoka zraka i temperature.
 • Odvojite gumb fiksnog hladnog zraka.
 • Difuzor za davanje volumena.
 • Ionizacija.
 • Vješalica za petlju.
 • Zaštita od pregrijavanja.

kontra:

 • Velike veličine.
 • Nakon uporabe difuzora, kosa se zapetlja.

6 Panasonic EH5571

Sušilo za kosu s dvostrukim vanjskim ionizatorom od proizvođača Panasonic je dobar izbor za rad u frizerskom sektoru, kao i za kućnu uporabu. Vanjski ionizator tijekom sušenja šalje negativne ione koji prodiru u strukturu kose, povećavajući razinu vlage i neutralizirajući statički elektricitet u njima. Ovaj sušilo za kosu lagano suši kosu i brine o njima.

Za razliku od drugih proizvođača, ionizator na ovom sušilu za kosu nalazi se na stranama ispusta, što daje najbolji učinak na strukturu kose. Kao rezultat toga - prestaju se razdvajati i izgledaju sjajno i zdravo. Sušilo za kosu Panasonic EH5571 - odličan izbor za žene s problematičnom kosom. Japanska kvaliteta neće razočarati vaša očekivanja.

Pros:

 • Vanjska ionizacija.
 • 4 temperaturna uvjeta.
 • 3 brzine zraka.
 • Snaga 1800 W.
 • Način hladnog zraka.
 • Moderan dizajn i udobno držanje.
 • Razumna cijena.

kontra:

 • Teška težina.
 • Jedna mlaznica.

5 Philips HP8233

Moderna, ergonomska i moćna - to su glavne prednosti sljedećeg predstavnika našeg pregleda. ThermoProtect će štititi vašu kosu tijekom sušenja, a ionizator će je omekšati i učiniti je sjajnom i glatkom.

Kvalitetna plastika i pouzdani premazi jamče dugotrajnu uslugu. 6 načina brzine i temperature omogućuju odabir individualnog načina sušenja kose. Turbo način rada omogućit će sušenje kose još brže. A mlaznica koncentrator će dati potrebnu formu za frizuru. Keramički grijaći element stvara blagu toplinu koja štiti kosu od pregrijavanja. Philips HP8233 je odlična i jeftina opcija za poluprofesionalnu uporabu.

Pros:

 • 6 načina rada.
 • Uklonjivi filtar za usis zraka.
 • Praktična petlja za pohranu.
 • Snaga 2200 W.
 • Razumna cijena.

kontra:

 • Nemojte okretati kabel.
 • Uz dugotrajnu uporabu dolazi do blagog mirisa.

4 VITEK VT-1330 (2012)

Sljedeći proizvođač proizvoda za njegu kose u 2012. nas je obradovao izdavanjem novog sušila za kosu. Uključio je sve značajke o kojima djevojke sanjaju. Prvi, i njegova glavna prednost - 6 načina rada. Sada možete ne samo prilagoditi i prilagoditi sušilo za kosu za sebe, nego i stvoriti razne stilove i frizure. Inače, VITEK VT-1330 (2012) brine io zdravlju vaše kose. Zahvaljujući ionizaciji, molekule kisika će ih zaštititi, pa zaboravite na rascjepke!

Pros:

 • Na kraju keramičke ručke nalazi se gumeni umetak koji će vas spasiti od vrućeg kućišta.
 • 2 brzine.
 • Par mlaznica za različite funkcije.
 • Uklonjivi filtar.

kontra:

 • Kratki kabel.
 • Dimenzionalan.
 • Označeni slučaj.

3 Philips BHD176

Sušilo za kosu Philips DryCare BHD176 namijenjeno je za profesionalnu uporabu. AC motor, s visokim protokom zraka i snagom od 2.200 W, jamči brze rezultate i visokokvalitetno sušenje kose, bez obzira na debljinu i duljinu. Ionizacijski sustav osigurat će njegu kose. A mlaznice „koncentrator“ i „difuzor“ će dati frizuri potreban volumen i oblik.

Pros:

 • 6 načina rada.
 • Ne pregrijava kosu.
 • Quick Dry.
 • Moderan dizajn.

kontra:

 • Teški.
 • Zagrijava tijelo.

2 BaByliss 6615E

Ovaj model sušila za kosu rezultat je suradnje dizajnera BaByliss Paris i Ferrari. Sadrži najnovija znanja tih tvrtki. Ovaj visokotehnološki model izrađen je od visokokvalitetnih komponenti, tako da proizvođači jamče povećanje životnog vijeka za 4 puta.

Ovaj sušilo za kosu ima IoniCeramic tehnologiju, koja će ih učiniti poslušnim i glatkim. I ionizacijska funkcija će im dati zdrav sjaj i svilenkastost. Za vlasnike tanke i slabe kose osigurano je sušenje hladnim zrakom i 2 temperaturna uvjeta. Sušilo za kosu BaByliss 6615E dobar je izbor i profesionalno i za kućnu uporabu.

Pros:

 • Kompaktna veličina, moderan dizajn i dizajn prilagođen korisniku.
 • Uklonjivi zračni filtar.
 • Viseća petlja
 • 2,7 m dugi kabel
 • Jamstvo 5 godina.

kontra:

 • Malo brzina.
 • Malo teška.
 • Zatezne mlaznice.
 • Vrlo vrući zrak u drugoj brzini.

1 Parlux 385 PowerLight ionski keramička

Sušilo za kosu proizvođača Parlux namijenjeno je za profesionalnu uporabu. Visoka snaga 2150 W i mogućnost neprekidnog rada do 2000 sati pružaju mogućnost korištenja u frizerskim salonima. 6 načina rada jamči brzo oblikovanje i sušenje čak i duge i guste kose. A tehnologija "keramika s ionizacijom" učinit će ih zdravima, poslušnima i sjajnima.

Plastično kućište visoke čvrstoće produžit će vijek trajanja sušila za kosu Parlux 385 PowerLight Keramičke. Svijetli dizajn i lijep, moderan oblik poslužit će kao prekrasan dar za žene.