Glavni

Vitamini

HORSE POWER Blend ulja za rast i duboku obnovu kose «TOP 10 ULJA FORMULA» - osvrti

Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA"

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 5. svibnja 2016.

Koliko maski sam pokušao, još uvijek dolazim do zaključka da samo ulja tretiraju kosu, sve ostalo maskira probleme. No, s uljima je obično toliko zbrke da se brzo razbijete i ponovno kupite masku. No, mješavina ulja „Konjska snaga“ me je privukla ne samo najzgodnijom kompozicijom od 10 rijetkih ulja, već i praktičnim pakiranjem. Uzimam pulver, zagrijavam ga u vodenoj kupelji i nekoliko puta prskam po vrhovima, pročešljam ga. Voila! Nema pretjeranog sadržaja masti, planine prljavog posuđa. Čuvam duljinu kose sat i pol, ili je čak ostavljam na noć. Mješavina ulja „Konjska snaga“ prvi se put ispere šamponom bez kose crte (.), Kosa sjaji ludo. Dakle, to je sada 100% od mog jarbola, ako samo nisu uklonjeni iz proizvodnje).

HORSE POWER Ulje za miješanje za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 1. veljače 2016.

Ove zime mi se iz nekog razloga kosa pogoršala. Ili su im nedostajali vitamini, ili su zbog vanjskih čimbenika postali „loši“, ali počeli su se plašiti da se penju i postali vrlo suhi, pogotovo na vrhovima. Odlučio sam pronaći alat koji može riješiti ovaj problem. Prosherstila sve internet i tako sam volio mješavinu ulja iz konjskih snaga! I prije kupnje privukla me kompozicija ovog alata: 10 stvarno najboljih ulja za kosu. Pročitao sam skladbu i recenzije i gotovo bez sumnje sam je kupio. Već nakon prvog pranja osjetio sam pravi učinak ovog lijeka. Kosa je postala vlažnija, glatka, pojavio se prekrasan sjaj i smanjila suhoća. Postupno, nakon svake upotrebe, kosa mi je postajala sve bolja i bolja, čak sam počela primjećivati ​​da su počeli bolje rasti. Mjesec dana korištenja postajali su dulji za 5 centimetara, a na korijenu se pojavila nova „dlaka“. Preporučujem mješavinu ulja kao dobar način za rješavanje sezonskih problema s kosom!

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 28. prosinca 2015.

Odlučio sam ostaviti recenziju na vrlo omiljenom alatu - mješavini ulja iz konjskih snaga. Mislim da će ova mješavina ulja svima odgovarati i sada ću vam objasniti zašto. U stvari, bilo koji problem s kosom, dobro, osim sadržaja masti, rješava ispravno odabrana ulja, pa tako u mješavini ulja za konjske snage, jednostavno izvrsna, kolekcija, uvjerite se sami: - Usmy ulje - ulje crnog kima - eterično ulje beja - ulje avokada - ulje grožđa - Amly oil - ulje jojobe - eterično ulje ylang-ylanga - eterično ulje-kockica ulje Osobno sam uzeo mješavinu ulja kako bi završio kosu i vratio ih u sjaj. Uz to ulje nosio, ali osim toga, otkrio sam da kosa ispadne mnogo manje, i značajno ubrzan rast. Pokušaj, djevojke, svakako se isplati. Usput, usput, bonus je da je prikladan za primjenu i toplinu tih mekušaca, zahvaljujući staklenke, što je također važno.

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 1. prosinca 2015.

Želim ostaviti pregled o alatu koji mi je pomogao nositi se sa strašnim gubitkom kose! Sjedio sam na krutoj prehrani i iz nekog razloga mi nitko nije rekao da kad sjedite na njemu morate piti vitamine, kao rezultat - strašan gubitak kose da nisam mogao stati dok nisam počeo koristiti mješavinu ulja iz konjske snage, Ovaj lijek mi je savjetovan u ljekarni kao najbolje i jeftino rješenje za moj problem. U početku nisam vjerovao da mješavina takvih ulja može koštati tako jeftino, tu su i aranovo i jojobino ulje i tuku, koliko ja znam, to nije jeftino zadovoljstvo. Ali na kraju sam kupio ovu mješavinu i počeo je koristiti prije pranja glave, stavljajući je na neko vrijeme. Stavite ga prije svakog pranja, glavu dva puta tjedno. Kao rezultat toga, gubitak se jako smanjio i kosa je postala mnogo ljepša i sjajnija. Već ste zaboravili na gubitak, koristeći mješavinu kao sredstvo za njegu. Zadovoljni njima i rezultatom korištenja!

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 30.11.2015.

Mješavina ulja Konjska snaga Želim napomenuti odjednom na nekoliko točaka. Prva točka: izvrsna kompozicija. U mješavini od 10 ulja, uključujući i vrlo rijetke, koje se ne mogu kupiti u običnoj ljekarni, kao što je crno kuminovo ulje. Druga točka: prikladno pakiranje. Pomiješajte u bočici s sprejom koji se vrlo lako nanosi na kosu. Treća točka: mješavina je nevjerojatna na kosi. Nakon uporabe (napravim masku prije svakog pranja), kosa je meka, ravna svila, savršeno se uklapa. Posebno je lijepo što ovaj efekt traje više od jednog dana, kao u većini slučajeva, ali sve do sljedećeg pranja, ja, u svakom slučaju. Čak i - kosa uopće nije elektrificirana, čak ni nakon sintetske kapice. Izgled i dojam kose su najugodniji. Prekrasan alat, visoko preporučiti svima. koji želi hraniti i vraćati kosu.

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 27. listopada 2015.

Želim pisati o alatu koji me ugodno iznenadio - mješavinom ulja iz konjskih snaga. Iskreno, bio sam skeptičan u vezi samog branda, toliko reklamnih hype... dvosmislene recenzije. Nije mi se svidjelo. Ali kad sam počeo tražiti lijek na bazi ulja za gubitak kose, mješavina ulja iz droge je izašla kao jedina adekvatna opcija, podmićena sam njenim prekrasnim sastavom (10 najboljih ulja za kosu: beat, jojoba, argan...), razumna cijena i obećani učinak! Do posljednjeg, naravno, sumnjala je hoće li uzeti ili ne uzeti, ali ipak ga je uzela i... bila zadovoljna! Rezultat je premašio moja očekivanja! Nakon prve primjene prije pranja i nakon što sam okrenuo sve manipulacije, primijetio sam da moja kosa izgleda puno bolje. Mjesec dana kasnije, negdje, već sam primijetio poboljšanja u rastu. Općenito, konjska snaga stvarno radi!

HORSE POWER Ulje za miješanje za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 26. listopada 2015.

Već sam pisao o gelu za noge ovog proizvođača, sada želim o proizvodu za kosu, jer me ni Konjska snaga ovdje nije razočarala. Mješavina ulja mi je bila savjetovana u ljekarni, gdje sam, bez puno nade, otišao na ulje od avokada za masku. Kladila se na cijenu, ali je uzela, jer mi kosa u principu nije jako sjajna, a s početkom hladnog vremena pretvaram se u sijeno. Sastav mješavine bio je ugodno iznenađen (10 ulja, počevši od uobičajenog avokada, za koji sam, u stvari, otišao u ljekarnu, a završio s nečuvenim uljem Liteya-Kubeb), također je bio posebno zadovoljan što ulje u spreju (imam problema s uljnim maskama). ). Efekt me je također potpuno zadovoljio - kosa nakon maske je vrlo mekana i svilenkasta, ne elektrificirana (to je za mene poseban plus), osjećaji su iznimno ugodni - i po izgledu i po osjećaju. Suhi završeci ne strše u svim smjerovima i općenito kosa dobro leži i "cijela", ne vidljivi su ni slojevi od tučenih. Miris je podnošljiv. Još jedan znak plus - možete ga koristiti za styling, zahvaljujući spreju, opet, to je vrlo povoljno. Općenito, vrlo zadovoljan s mješavinom, alat je stvarno prikladan i jednostavan za korištenje.

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

HORSE POWER Blend ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 4. srpnja 2015.

Tražim pravo ulje dugo vremena. Burdock savršeno obnavlja kosu, ali je jednostavno nemoguće oprati, ricinusovo ulje mi uopće nije pomoglo, ali je savršeno za trljanje kožnih cipela))))))) Spoj TOP 10 ulja FORMULA iz serije Horsepower koju sam slučajno našao u ljekarna. Kad sam kupio, nisam se ni nadao da će to pomoći! Stoga sam bio sretan kada sam shvatio da je to upravo ono što sam tražio! Prvo, sastav. Već 10. različita ulja koja su posebno usmjerena na obnovu kose. Drugo, vrlo je dobro isprano, za razliku od čička, treće, samo obnavlja kosu, postaje svilenkasta, meka i poslušna! Za mene osobno, ovo je najvažnija stvar! Stoga je miješanje ulja konjske sile više nego zadovoljno! Novac, iako značajan, nije bio uzaludan!

HORSE POWER Blend ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 4. ožujka 2015.

Djevojke, oduševljen sam ovom mješavinom 10 ulja iz konjskih snaga.

Odmah ću pisati o sastavu i uporabi.

"Top10oils FORMULA"
Mješavina deset najboljih ulja (Argan, Usma, Crni kumin, Amla, jojoba, avokado, grožđe, eterična ulja Bey, Ilang-Ylang, Litsey Kubeb) za obnovu njege kose tijekom cijele dužine.
Koktel vitamina F, A, C, D, E, K, PP, B2, prirodni minerali, zasićene i nezasićene masne kiseline, Omega 3,6,9.

Stvoren za obnovu izrezati, oštećena, obojena, tupa, piling, porozna, oslabljena, padajuća kosa.

Prije pranja hranite vlasište i vratite kosu cijelom dužinom:
kako bi postigli najbolji učinak, zagrijte mješavinu ulja u vodenoj kupelji. Poprskajte korijen kose, a zatim raspršite kosu po cijeloj dužini. Za češljanje. Na glavu stavite posebnu kapu za tuširanje i zagrijte ručnikom. Držite masku na glavi najmanje pola sata, a zatim isperite šamponom.
Prije oblikovanja za zaštitu i sjaj kose:
poprskajte malu količinu ulja (1-2 preše na glavu za prskanje) na dlanove, nanesite ulje na vlažnu kosu osušenu ručnikom duž cijele dužine, posebno obratite pozornost na vrhove. Češljajte kosu. Ostavite za udar. Nemojte ispirati vodu. Nakon 1-2 minute možete početi polagati na uobičajeni način.

Jedinstven način vraćanja kose. Nafta "Konjska snaga"

Prirodne aktivne supstance koje su uključene u ulje "konjske snage" (za kosu), prožimaju folikule dlaka i epidermu korisnim tvarima, potiču rast i vraćaju prirodni sjaj kovrče. Mnoge recenzije potvrđuju učinkovitost ove mješavine koja se sastoji od 10 ulja. Kozmetičari preporučuju ovaj alat za duboku regeneraciju strukture kose. Ulje "Konjska snaga" rješava problem završetka cijepanja čak i nakon neuspješnog bojanja.

BRZA ČLANKA NAVIGACIJA

Prednosti proizvoda

Zbog redovite uporabe lijeka:

  • gornji sloj kože je hidratiziran i zdrav;
  • stimulira se rast kose;
  • kosa se zgusne;
  • aktiviraju se novi folikuli dlake;
  • sprječavaju pojavu peruti i preranog sijevanja.

10 ulja koja su dio mješavine

Kozmetičari su razvili jedinstvenu formulu koja vam omogućuje da vratite oštećenu i oslabljenu kosu, koja uključuje 10 ulja iz takvih biljaka:

  1. Vaida bojenje (drugo ime "usma").
  2. Bay.
  3. Crni kumin.
  4. Avokado.
  5. Arganovo.
  6. Sjeme grožđa.
  7. Ylang ylang
  8. Emblica officinalis (drugo ime "amla").
  9. Verbena je tropska (drugo ime za Litey-Kubeb).
  10. Jojoba.

Pročitajte više o svojstvima ulja

Sve komponente mješavine ulja imaju posebna svojstva, au kombinaciji imaju upečatljiv učinak na regeneraciju kose.

usma

Ulje usmy (vaid dye) sprječava ćelavost i potiče regeneraciju folikula kose. Zbog činjenice da ulje konjske snage sadrži tu komponentu, kovrče postaju deblje i deblje, manje su osjetljive na krhkost, njihov prirodni sjaj se obnavlja.

Alat vraća metabolizam kose folikula, pomaže zaustaviti gubitak kose, a također pomaže u jačanju vlasišta.

Crni kumin

Korisno za korijenje, jer doprinosi njihovom jačanju. A to je izvrsna prevencija ćelavosti. Aktivni sastojci ovog lijeka doprinose regulaciji izlučivanja lojnih žlijezda, kao i prevenciji kožnih bolesti poput peruti i seboreje.

avokado

Ulje je bogato vitaminima, mineralima i nezasićenim masnim kiselinama. Sadrži vitamine A, skupine B2, C, D, K, E i PP.

Arganovo

Ovo je pravi lijek za očuvanje ljepote kovrča. Pogodno za regeneraciju obojenih, podijeljenih, tupih, iscrpljenih i padajućih dlaka.

Ulje od grožđa

Obnavlja strukturu kose i prirodni sjaj. Kao dio sredstava različitih mikro i makro.

Ylang ylang

Dezinficira dermis, sprječava pojavu infekcija, uključujući perut, poboljšava cirkulaciju krvi.

Emblica ulje (Amla) - poboljšava cirkulaciju krvi, aktivira rast kovrča, obnavlja metabolizam kose folikula, ublažava svrbež i upalu.

Litsey Kubab

Tropska verbena ulje (Litsey Kubaba) ima anti-gljivična svojstva i sprječava lomljenje kose.

jojobe

Ima zaštitni učinak, vraća i vlaži strukturu kose.

Ulje „Konjska snaga“ preporučuje se ženama i djevojčicama starijim od 14 godina, za regeneraciju kose nakon sustavne uporabe sušila za kosu, bojanja, svakodnevnog stila i keratin ravnanja.

Osim toga, alat je pogodan za one slabijeg spola, koji imaju ispadanje kose i imaju perut. Kako bi pojačali učinak, kozmetičari preporučuju korištenje kozmetičkih proizvoda "Horsepower", a to su šampon, balzam, maska ​​i ekstrakt paprika.

Metode uporabe

Postoje samo dva jednostavna načina primjene ulja "Konjskih snaga":

  • Prije tuširanja stavite malu količinu lijeka po cijeloj dužini kose. Da bi rezultat bio bolji, potrebno ga je zagrijati u vodenoj kupelji. Sprej staviti na korijenje i kosu, a zatim češalj. Onda biste trebali zagrijati glavu. To možete učiniti nošenjem šešira i omatanjem glave ručnikom. Nakon 30-60 minuta, operite kosu na uobičajeni način.
  • Da biste kosu zaštitili od agresivnih utjecaja okoline, prije njenog stavljanja na dlan možete proširiti malo ulja i prošetati je po cijeloj dužini mokre kose, s posebnim osvrtom na sušene krajeve. Nakon toga je potrebno češljati uvojke. Ispiranje ulja nije potrebno.

Recenzije

U principu, ne volim koristiti ulja u njezi kose. Često su mi tanka kosa teža, zbog čega možete zaboraviti na volumen. No, izvrsni lijek za brand "Horsepower" još je uvijek stekao moje povjerenje. Iako se sastoji od cijelog ulja. Koristim ga kao masku koju nanosim prije nego što glavu operem sat vremena. Osim toga, služi mi kao toplinska zaštita prije polaganja. Ulje se lako pere od kose kad napravim masku. Ali najviše od svega sam zaprepašten njegovim učinkom prije polaganja. Rasprostirem jedan pritisak na dozator na dlanove, a zatim ga nanosim na čistu, vlažnu kosu. Ja ih češljam i čekam nekoliko minuta. Sušilo za kosu. Želim reći da se vrhovi odmah transformiraju, opuštenost odlazi, kovrče se izglađuju, pojavljuje se prirodni sjaj. Nakon nanošenja "Horsepower" ulja, volumen se ne gubi, iako se uklanja fluffiness i uklanja statički elektricitet. Vjerujte mi, recenzije lijekova nisu pretjerivanje. To doista djeluje, a ja sam se u to uvjerio iz vlastitog iskustva.

U početku sam imao suprotstavljene misli o brandu Horsepower. Kupio sam šampon i uopće mi se nije sviđao. Međutim, nekako šetajući odjel s kozmetikom, oči su mi bile prikovane proizvodima za njegu kose, među kojima je bilo i ulje konjske energije. Prva reakcija je skepticizam. No, budući da sam imao vremena, vidio sam kutiju i, naravno, skrenuo pozornost na kompoziciju. Ispada da je ova mješavina od 10 ulja potpuno prirodna! Iskreno sam pokušao dugo vremena shvatiti što je ulov, ali nisam pronašao ništa slično, pa sam odlučio kupiti ga. Pročitao sam recenzije kod kuće, napravio masku i shvatio da je ovaj alat jednostavno super! Stavila sam lijek zagrijana u vodenoj kupelji na prljavim korijenima i kovrčama. Onda sam stavio kapu za kupanje, zamotao glavu u ručnik i hodao barem 2 sata. Zatim operite masku redovitim šamponom. Što se mene tiče, miris ulja je vrlo ugodan, iako sam o tome čuo oprečna mišljenja. Ali to nije važno. Nakon zahvata, kosa mi je lako oblikovati i mekana na dodir, manje se cijepa i ispada. Siguran sam da ću, kad se ova boca završi, kupiti novu. Preporučujem "konjsku snagu" svima!

"Horsepower" brand upoznala sam prije 5 godina. Ja sam se ozlijedio, a zatim sam na nekom forumu napisao pitanje kako ga se riješiti. U recenzijama sam napisao da u veterinarskoj ljekarni možete kupiti grejnu i hladnu mast za konje. Ne vjerujte, ali ozljeda je uskoro izliječena od mene. Zatim je bio još jedan eksperiment s kremom za ruke i šamponom. Nedavno sam se upoznao s učinkom miješanja ulja. Ovaj alat je pretvorio moju kosu! Ako imate suhu i cijepavu kosu, onda vi za ovo ulje! Moji suhi uvojci počeli su sjati. Sada su poslušni i meki. A to je nakon prve uporabe! Primjenjujem nevjerojatan lijek (kako ga zovem) na njegovu punu dužinu i korijene oko 60 minuta prije nego što glavu operem. Nakon toga, jedan prskanje novca na ruku se raspodjeljuje na mokre kovrče iz sredine. Prskalica je odlična ideja koja vam omogućuje značajno uštedu ulja.

Kosu sam nosila bojom, a nedavno je postala vrlo vidljiva. Da se ja nisam pobrinuo za njih, oni bi izgledali kao tučene mrlje, a ne kosa. Moji glavni problemi su podijeljeni krajevi i gubitak kose. Mješavina „Konjskih snaga“ pomogla mi je da se nosim s njima. Nakon što sam pročitala mnogo divljenja, odlučila sam pokušati. Zagrijavam ulje u vodenoj kupelji i prskam ga na korijenje. Nakon 30-90 minuta, rasporedim proizvod duž duljine kovrča, a zatim stojim još 30 minuta. Zatim zamotam glavu u ručnik i zagrijem je sa sušilom za kosu. Možete ostaviti za noć, ali miris estera ne može dati san. Dakle, obično imam masku na glavi ne više od 2,5 sata. Stvarno mi se svidio alat, pa se slažem s recenzijama koje sam pročitao. Ako imate slabu kosu, onda će vam ovaj lijek svakako dobro doći! Možda ćete biti zadovoljni, poput mene, i također napisati vlastiti osvrt, tko zna!

Blend ulja će spasiti kosu, vratiti ih i spriječiti gubitak kose.

Dobar dan!
Moje poznanstvo s konjskom snagom
Počela sam s kremom za tijelo, ruku i petu Burenka. Toliko mi se svidio.

Dogodilo se da mi je iz serije Horsepower predstavljen kompleks za njegu kose, koji se ostvaruje.

Jedan od proizvoda za njegu u ovoj seriji bio je - Blend ulja za rast i obnavljanje duboke kose Top 10 ulja Formula.

Kako se ispostavilo, sastav ovog alata je prirodan i sastoji se isključivo od eteričnih ulja.

Neka ulja, kao što su jojobino ulje, sjemenke grožđa, argan, amla, često sam vidio u proizvodima za njegu kose.
I ovdje, na primjer, ulje Litesey-Kubeb, ulje usmy, crni kumin, čujem prvi put i uopće nisam znao da takvo postoji uopće.

Najvažnije je da je proizvođač stvorio nevjerojatnu mješavinu ovih ulja, u kojoj se ulja nadopunjuju i savršeno njeguju vašu kosu.

Glavna orijentacija ulja:

1) obnova oštećene kose;
2) Spriječiti ćelavost;
3) Zaštita od infekcije, uključujući perut;
4) Jačanje strukture kose duž cijele dužine;
5) Sprječavanje odjeljka na vrhovima;
6) Obogaćivanje vitaminima i mineralima.

To su obećanja, ali ona su stvarna nakon nekoliko upotreba.

Mješavina ulja predstavljena u obliku spreja.

Kompleks ulja ima žućkastu nijansu.

Unutar paketa možete pronaći detaljne upute za uporabu.

Prva metoda mi nije odgovarala, jer mi kosa izgleda masna, ali druga je savršena.
Potrebno je raspršiti kosu prije pranja glave (količina pshika ovisi o duljini kose. Imam dugu kosu, tako da napravim oko 15 pshik).
Nakon toga, stavite šešir ili torbu na vrh i zamotajte ručnikom. Obično koristim samo plastičnu vrećicu, pažljivo je vezam. Meni je prikladnije jer mi se glava umori od ručnika.
Odlazim sat vremena, a onda glavu sa šamponom iz iste serije. Evo tako sveobuhvatne skrbi koju dobivam.

Miris spreja je fascinantan, vegetativan. To općenito ima smirujući učinak na mene.

Učinak nakon upotrebe mješavine ulja iz konjskih snaga.
Ovaj alat koristim oko mjesec dana dva puta tjedno. Učinak je već vidljiv nakon druge uporabe:
*** Kosa izgleda više dotjerana, svilenkasta;
*** Šarmantna aroma ulja dugo traje;
*** Primijetio sam da je kosa počela ispadati manje, postala je jača;
*** Dugo vremena zadržite svježinu i nemojte se udebljati.

Za mene je ovaj alat samo Božji dar. Ne bih odbio primiti jedan takav poklon, jer sam otišao u ljekarnu i vidio cijenu, unutar 500 rubalja.
Skupo, naravno, ali isplati se, a potrošnja ulja je ekonomična. Dosta za tri ili četiri mjeseca. Podijelite taj iznos po mjesecima. To neće biti tako velika količina, ali brojati jedan posjet frizeru pranjem i sušenjem glave.

Dakle, to je prilično super proizvod za njegu kose kod kuće.

Alenkin blog o ljepoti

Konjska snaga. Konjskih snaga. Mješavina ulja za rast i obnovu duboke kose "Top 10 ulja Formula". Pregled.

Ne mogu sebe nazvati ljubavnikom ulja u njezi kose, a najviše volim ulja za tijelo. Imam tanku kosu, zbog čega ih ulja često čine težim, što znači da volumen koji mi je potreban jednostavno nema ništa, čak i ako ih nanosim isključivo na krajeve kose. Ali danas ću govoriti o predivnom alatu marke Horsepower, koji zadovoljava sve moje zahtjeve i ima prilično veliku količinu ulja u njemu - cijeli spoj:

Konjskih snaga. Mješavina ulja za rast i obnavljanje duboke kose "Top 10 ulja Formula" -

Mješavina top 10 ulja za obnovu njege kose po cijeloj dužini stvorena je za obnavljanje obojenih, podijeljenih, krhkih, oštećenih termalnim ili kemijskim učincima, oslabljene ili padajuće kose.

Preporuča se koristiti kao masku za duboku, terapeutsku obnovu strukture kose.

Kosa postaje elastična, sjajna, svilenkasta.

Skalp postaje zdrav i hidriran, odvija se regeneracija novih folikula.

Prirodne aktivne tvari koje čine ulja njeguju korijen vlasišta i kose, obnavljaju sjaj i potiču rast kose.


Pruža aktivan rast nove kose, tu je zadebljanje dlake, primjetna gustoća. Spriječite rano sijedanje i perut.


Više informacija o prednostima svakog ulja možete pročitati na službenoj stranici. stranice marke - OVDJE

Sredstvo u plastičnoj zatamnjenoj boci, sasvim je moguće razmotriti količinu preostalog ulja.
Prskalica je prilično oštra, ali budući da sam prvo stavila ulje na ruku, i tek tada rasporedila veliki minus u oštrini kroz kosu, nisam vidjela.


Želio bih posebno napomenuti miris proizvoda - to je divno. Ylang-ylang, možda u njemu prevladava, ali zapravo je to vrlo složena mirisna mješavina, koju ne mogu temeljito razabrati.
Ulje je vrlo tekuće, lako se distribuira kroz kosu i apsorbira prilično brzo, ali ovdje, naravno, glavno je da se ne pretjeruje.

Koristim ga kao masku prije šamponiranja, kao i toplinsku zaštitu, prije oblikovanja.
Što se tiče aktivnog rasta kose, sada imam isto razdoblje kada se kosa obnavlja, ali, čak mi se činilo da ovaj put novi rastu malo brže. Koristim ovaj alat više od mjesec dana (oko dva ili tri puta tjedno kao masku), a većinom je prerano govoriti o nekom intenzivnom rastu, sve treba vremena.
Ulje se vrlo lako ispire iz kose, dodatno nije potrebno sapuniti glavu jer ulje nije jako masno.

U svakom slučaju, ova mješavina me pogodila upravo kao toplinska zaštita:
jedan klik na dozator mi je dovoljan, nakon toga sam rasporedio proizvod na dlanove, a zatim ga nanesem na vlažnu kosu, češljam ga, pričekam nekoliko minuta, a zatim nastavim sa stylingom na moj uobičajeni način - sa sušilom za kosu.

Prvo, vrhovi se odmah transformiraju, poroznost nestaje, kosa se izglađuje i dobiva zdrav i lijep sjaj, jer ovaj alat savršeno uklanja statički elektricitet i uklanja mekoću, dok se volumen uopće ne gubi.

Ulje je prilično ekonomično, iako sam nedavno presjekao kosu, ali čak i za dugu kosu, uz puno aktivne upotrebe, dosta novca je otišlo za mjesec dana - centimetar od vrha.

Kontaktirajte nas

Roba je nepovratna.

Roba dobre kvalitete koja se ne može zamijeniti (vratiti) navedena je u Popisu koji je odobren po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

  • opis
  • parametri
  • dostava

Mješavina deset najboljih ulja za obnovu njege kose tijekom cijele dužine. Stvorena za obnavljanje obojenih, podijeljenih, krhkih, oštećenih toplinskim ili kemijskim učincima, oslabljene ili padajuće kose. Sprječava sijedu kosu i perut. Kosa postaje gipka, sjajna i svilenkasta. Doprinosi regeneraciji novih folikula kose i aktivnom rastu nove kose, kosa postaje primjetno deblja. Ne sadrži silikone, parabene i sintetičke mirise.

Svrha kozmetike:

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Potrebno je napisati recenziju ili glasati
registraciju na web-mjestu

Prijavite se na svoj račun Wildberries ili se registrirajte - to će potrajati ne više od dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I POVRATNA PITANJA

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati samo informacije o proizvodu.

Recenzije mogu klijentima ostaviti postotak otkupa od najmanje 5% i to samo na naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
U recenzije možete priložiti do 5 fotografija. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja nisu dopuštena za objavljivanje:

  • ukazivanje na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrži bilo kakve kontaktne podatke (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web-lokacije trećih strana);
  • s psovkama, vrijeđajući dostojanstvo drugih kupaca ili trgovine;
  • s obiljem velikih slova (velikim slovima).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo izmjene ili neobjavljivanja recenzije i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

Pogreška pri učitavanju

Možete dodati do 5 fotografija.

Primili smo vašu poruku i prihvatili je.

Neke recenzije zahtijevaju provjeru, tako da objavljivanje može kasniti.

Ocjene konjskih ulja za kosu

Jedinstven način vraćanja kose. Nafta "Konjska snaga"

Za obnovu kose naši čitatelji uspješno koriste Minoxidil. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.
Pročitajte više ovdje...

Prirodne aktivne supstance koje su uključene u ulje "konjske snage" (za kosu), prožimaju folikule dlaka i epidermu korisnim tvarima, potiču rast i vraćaju prirodni sjaj kovrče. Mnoge recenzije potvrđuju učinkovitost ove mješavine koja se sastoji od 10 ulja. Kozmetičari preporučuju ovaj alat za duboku regeneraciju strukture kose. Ulje "Konjska snaga" rješava problem završetka cijepanja čak i nakon neuspješnog bojanja.

Prednosti proizvoda

Zbog redovite uporabe lijeka:

  • gornji sloj kože je hidratiziran i zdrav;
  • stimulira se rast kose;
  • kosa se zgusne;
  • aktiviraju se novi folikuli dlake;
  • sprječavaju pojavu peruti i preranog sijevanja.

10 ulja koja su dio mješavine

Kozmetičari su razvili jedinstvenu formulu koja vam omogućuje da vratite oštećenu i oslabljenu kosu, koja uključuje 10 ulja iz takvih biljaka:

  1. Vaida bojenje (drugo ime "usma").
  2. Bay.
  3. Crni kumin.
  4. Avokado.
  5. Arganovo.
  6. Sjeme grožđa.
  7. Ylang ylang
  8. Emblica officinalis (drugo ime "amla").
  9. Verbena je tropska (drugo ime za Litey-Kubeb).
  10. Jojoba.

Pročitajte više o svojstvima ulja

Sve komponente mješavine ulja imaju posebna svojstva, au kombinaciji imaju upečatljiv učinak na regeneraciju kose.

usma

Ulje usmy (vaid dye) sprječava ćelavost i potiče regeneraciju folikula kose. Zbog činjenice da ulje konjske snage sadrži tu komponentu, kovrče postaju deblje i deblje, manje su osjetljive na krhkost, njihov prirodni sjaj se obnavlja.

Alat vraća metabolizam kose folikula, pomaže zaustaviti gubitak kose, a također pomaže u jačanju vlasišta.

Crni kumin

Korisno za korijenje, jer doprinosi njihovom jačanju. A to je izvrsna prevencija ćelavosti. Aktivni sastojci ovog lijeka doprinose regulaciji izlučivanja lojnih žlijezda, kao i prevenciji kožnih bolesti poput peruti i seboreje.

avokado

Ulje je bogato vitaminima, mineralima i nezasićenim masnim kiselinama. Sadrži vitamine A, skupine B2, C, D, K, E i PP.

Arganovo

Ovo je pravi lijek za očuvanje ljepote kovrča. Pogodno za regeneraciju obojenih, podijeljenih, tupih, iscrpljenih i padajućih dlaka.

Ulje od grožđa

Obnavlja strukturu kose i prirodni sjaj. Kao dio sredstava različitih mikro i makro.

Ylang ylang

Dezinficira dermis, sprječava pojavu infekcija, uključujući perut, poboljšava cirkulaciju krvi.

Emblica ulje (Amla) - poboljšava cirkulaciju krvi, aktivira rast kovrča, obnavlja metabolizam kose folikula, ublažava svrbež i upalu.

Litsey Kubab

Tropska verbena ulje (Litsey Kubaba) ima anti-gljivična svojstva i sprječava lomljenje kose.

jojobe

Ima zaštitni učinak, vraća i vlaži strukturu kose.

Ulje „Konjska snaga“ preporučuje se ženama i djevojčicama starijim od 14 godina, za regeneraciju kose nakon sustavne uporabe sušila za kosu, bojanja, svakodnevnog stila i keratin ravnanja.

Osim toga, alat je pogodan za one slabijeg spola, koji imaju ispadanje kose i imaju perut. Kako bi pojačali učinak, kozmetičari preporučuju korištenje kozmetičkih proizvoda "Horsepower", a to su šampon, balzam, maska ​​i ekstrakt paprika.

Metode uporabe

Postoje samo dva jednostavna načina primjene ulja "Konjskih snaga":

  • Prije tuširanja stavite malu količinu lijeka po cijeloj dužini kose. Da bi rezultat bio bolji, potrebno ga je zagrijati u vodenoj kupelji. Sprej staviti na korijenje i kosu, a zatim češalj. Onda biste trebali zagrijati glavu. To možete učiniti nošenjem šešira i omatanjem glave ručnikom. Nakon 30-60 minuta, operite kosu na uobičajeni način.
  • Da biste kosu zaštitili od agresivnih utjecaja okoline, prije njenog stavljanja na dlan možete proširiti malo ulja i prošetati je po cijeloj dužini mokre kose, s posebnim osvrtom na sušene krajeve. Nakon toga je potrebno češljati uvojke. Ispiranje ulja nije potrebno.

Recenzije

Horsepower šampon za rast kose: sastav, načelo djelovanja i učinkovitost

Jedan od najpoznatijih proizvoda za njegu kose je Horsepower šampon za rast kose. Unatoč imenu, lijek je razvijen za ljude, iako je gusta, snažna, briljantna konjska griva poslužila kao izvor inspiracije za stvaraoce. Šampon se odnosi na profesionalnu kozmetiku za kovrče. Alat je zaslužio kontroverzne kritike, ali nikoga nije ostavio ravnodušnim među onima koji su ga koristili. Pod robnom markom "Konjska snaga" dostupan je nekoliko proizvoda za njegu kovrča. Koje su njihove značajke - ovaj članak će vam pomoći da shvatite.

Načelo djelovanja

Mekano i delikatno čišćenje niti, jačanje oslabljenih kovrča, aktiviranje rasta - sve to obećava proizvođaču proizvoda „Konjska snaga“, koji je također poznat pod drugim nazivom - „Konjska snaga“. Profesionalni proizvodi za kosu proizvode se u moskovskoj regiji DINA +.

Osnova za stvaranje razvoja u području skrbi za konje. Ali konjska griva ima drugačiju strukturu nego ljudske niti. Promjenom formula, smanjenjem broja aktivnih sastojaka, autori proizvoda prilagodili su sredstva ljudskoj kosi. Svi lijekovi imaju patent.

Usput. Tvrtka proizvodi ne samo šampone, već i balzame, maske, pa čak i kapsule za rast kovrča. Tu su u rasponu i gelovi za tuširanje, kreme, boje, balzami, kao i lijekovi: gel za vene, balzam za prehlade i druge lijekove. Saznajte više o seriji Horsepower za rast kose s nama.

U kojim slučajevima se koristi

Kreatori “Konjskih snaga” razvili su nekoliko deterdženata za glavu za različite prigode. U kozmetičkoj liniji - šamponi za oštećenu kosu, perut, za rast i jačanje, poseban izum za muškarce, ostale proizvode. Mnogi od njih dodatno sadrže klima uređaj. Proizvođači obećavaju da će lijekovi:

  • voditi brigu o dosadnim, podijeljenim, oslabljenim nitima;
  • vratite im zdrav, njegovan izgled;
  • će dati glavu volumen kose, sjaj.

Korisno je koristiti "konjske" šampone za:

  • ubrzavanje rasta kovrča;
  • ojačati korijenje, što je važno za gubitak kose;
  • borbena peruti;
  • eliminirati sjaj;
  • oslobađanje od lomljivosti;
  • poboljšanje vlasišta;
  • olakšavaju češljanje, oblikovanje.

kontraindikacije

Jedino ograničenje upotrebe, naznačeno na kutiji s alatom, je individualna netolerancija bilo koje komponente iz sastava. Ako nakon početka uporabe osjetite nelagodu, svrbež, peckanje, alergije, bolje je prestati koristiti proizvode konjske sile.

Također je vrijedno napomenuti da s šamponom za rast i jačanje morate biti oprezni da operete suhe kovrče. Za njih su razvili "Konjsku snagu" s kolagenom i lanolinom.

Liječnici ne preporučuju odrasle lijekove djeci, kao i osobama s bolestima unutarnjih organa. Prije primjene potrebno je posavjetovati se s terapeutom.

Upozorenje! U prodaji možete pronaći boce s natpisom "Horse mane", kao i šampon-balzam za konje iz ZOOVIP-a. To su različiti zaštitni znakovi, koji se ne odnose na sredstvo "Konjska snaga".

Prije i poslije slika

Vrste šampona

Za muškarce

Sadrži ulje sandalovine. Eter ima antibakterijska, protuupalna, antiseptička svojstva. Poboljšava rad žlijezda lojnica, bori se protiv peruti. Njegove slatkaste arome i okrepljujuće. Proizvođači preporučuju korištenje alata mladim, jakim muškarcima koji žive u napetom ritmu.

  1. Nanesite malo na hidratiziranu kosu.
  2. Masažni pokreti pjene.
  3. Nakon 1-2 minute isperite.
  4. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Šampon jača žice, daje im svježinu, liječi. Cijena je oko 430 rubalja po 500 ml boce. Debela tekstura i dozator omogućuju vam da lijek potrošite štedljivo, pogotovo ako čovjek ima kratku frizuru.

Za muškarce, linija proizvoda ima gel za tuširanje s konjskim snagama, koji također sadrži aromatično ulje sandalovine.

Preporučujemo da pročitate: pregled najboljih muških šampona za rast kose.

S keratinom

Proizvod ne sadrži silikone, sulfate, parabene. Izumio se na temelju tvari dobivenih iz zrna zobi. Nježno brine o bravama i vlasištu, jer ima neutralan pH. Redovita uporaba pomaže u jačanju i obnavljanju svake dlake po cijeloj dužini (ne samo na površini, već i iznutra). Promiče rast niti.

Za obnovu kose naši čitatelji uspješno koriste Minoxidil. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.
Pročitajte više ovdje...

  • keratin - nježno obavija kovrče, ispunjava oštećena područja. Rekonstruira prirodni sloj, dovodeći ga u prvobitno stanje;
  • zobi surfaktanti - mnogo manje agresivni u usporedbi s drugim tenzidima. Formirajte gustu, mekanu pjenu koja dobro čisti kosu;
  • Avokadovo ulje - pravi vitaminsko-mineralni koktel. Poboljšava strukturu kose, jača folikule. Daje sjaj, snagu, elastičnost;
  • Pantenol - hrani i jača korijenje, vlaži uvojke. Zahvaljujući efektu izglađivanja čini kosu sjajnom;
  • mješavina koncentriranog ekstrakta lana, kestena, korijena čička, ljute paprike, drugih biljaka - odgovorna za jačanje, rast zdravih niti.

Upozorenje! Proizvođač naglašava: alat se posebno preporučuje nakon bojenja, izbjeljivanja, kao i postupaka za laminiranje, ispravljanje keratina.

Kako koristiti šampon:

  1. Malo pomiješajte s malo vode (u dlanovima).
  2. Rasprostrite se preko prethodno navlažene glave, kose.
  3. Masirajte, isperite toplim mlazom.
  4. Ponovite postupak. Udaranje šampona na kovrče, trebali biste osjetiti pod rukama guste pjene kremaste dosljednosti.
  5. Dobro isperite glavu.

Zbog prirode upotrebe droga potrošnja se ne može nazvati ekonomskom. Prema ocjenama, boca od 250 ml je dovoljna za 1-2 mjeseca (ovisno o intenzitetu uporabe, duljini kose). Cijena šampona s keratinom počinje od 430 rubalja.

Protiv peruti, zbog masne kose

Posebno razvijen alat pogodan je za uklanjanje peruti i njegovu prevenciju. Može se koristiti s bilo kojom vrstom kovrča. Sadrži aktivni sastojak ketokonazol koji normalizira izlučivanje sebuma, inhibira rast gljivica, uzrokujući pojavu pahuljica na glavi. Limunska kiselina smanjuje stvaranje masnog viška, jača kosu, čini njihovu strukturu glatkom, sjajnom i bojom - življom.

  1. Nanesite odgovarajuću količinu lijeka na mokru kosu, kožu.
  2. Pjenite masažnim pokretima, ostavite 3-5 minuta.
  3. Temeljito isperite toplom vodom.

Unatoč tekućoj konzistenciji, Horsepower šampon s ketokonazolom se konzumira štedljivo, jer se dobro pjeni. Prodano po cijeni od 430 rubalja za bocu od 250 ml. Pročitajte više o proizvodu, sastavu i pravilima prijave na našoj web stranici.

Budući da se perut često pojavljuje kada su lojne žlijezde preopterećene, "konjska snaga" s ketokonazolom je prikladna za masne niti. Inače, ako seboreja ne smeta, vlasnici ove vrste uvojki trebali bi probati "konjski" šampon s keratinom.

Preporučujemo da pročitate: popularne šampone za prhut s ketakonazolom.

Za obojenu i oštećenu kosu

Temeljito čisti niti i vlasište. Jača i obnavlja kovrče, čineći ih gustim, elastičnim, sjajnim. Daje glasnoću. Preporučuje se za obojenu kosu, nakon uvijanja i toplinske obrade, kao i ako je kosa oštećena zbog dnevnog stila. Učinkovitost osiguravaju takve komponente:

  • kolagen - rekonstruira osovine kose cijelom dužinom, vlaži niti, čini ih elastičnim;
  • elastin - sprječava isparavanje vlage, regulira proizvodnju sebuma;
  • lanolin - štiti kosu od isušivanja;
  • Biotin - sprječava gubitak kose, potiče rast kose, jača ih;
  • Arginin - poboljšava dotok krvi u folikule, aktivira ponovni rast, štiti pramenove od lomljivosti.

Šampon se nanosi na mokre kovrče, odleži, ispere. Ako je potrebno, ponovite postupak. Zahvaljujući prikladnom dozatoru, gustoj konzistenciji i volumenu od 500 mililitara, lijek se troši ekonomično. Cijena - od 450 rubalja.

Vijeće. Među proizvodima „Konjska snaga“ nalazi se još jedan lijek s kolagenom i lanolinom - šampon-regenerator. Prikladno za suhu, oštećenu, lomljivu, tupu kosu. Dostupan u dva volumena: 500 mililitara (košta oko 430 rubalja) i 1 litru (cijena - od 680 rubalja).

Postoje i opće smjernice za korištenje bilo kojeg sredstva za pranje glave konja:

  1. Lijekovi su klasificirani kao terapeutski, stoga ih ne koristite stalno, češće 1 puta tjedno. Zamijenite s drugim šamponima za rast kose, koje možete pročitati na našoj web stranici.
  2. Nakon 2-3 mjesečnog tečaja, napravite pauzu od 3-4 mjeseca. Prema drugim preporukama, trajanje liječenja ne bi trebalo biti dulje od mjesec dana.
  3. Prije nanošenja na uvojke šampon razrijedite vodom. Približan omjer je 1: 5.
  4. Uzmite što je moguće manje odjednom.
  5. Nemojte koristiti lijek u ekstremnim vrućinama, kao i naglim klimatskim promjenama.
  6. Ako primijetite da je proizvod počeo djelovati lošije, odvojite kosu od nje.

Proizvodi "Konjskih snaga" prodaju se u ljekarnama, uključujući i on-line, a prodaju se i putem kozmetičkih internetskih trgovina. Neki od njih nude isporuku diljem Rusije. Ne možete kupiti analoga "konja" šampon u veterinarskim ambulantama, trgovinama za kućne ljubimce. Prodano tamo znači da nisu prikladni za ljude.

Učinak uporabe

Redovito, pravilno korištenje šampona konjskih snaga doprinosi:

  • poboljšanje izgleda pramenova;
  • njihov oporavak duž cijele dužine;
  • davanje gustoće, volumena;
  • aktiviranje rasta kovrča;
  • uklanjanje krhkosti, znakovi razdjeljnih krajeva;
  • nestanak peruti.

Kosa postaje sjajna, elastična, jaka, poslušna. Dugo ostaju svježe, bez masnog sjaja. Zahvaljujući regeneratoru u sastavu mnogih lijekova, niti se mogu lako češljati.

Upozorenje! U slučaju predoziranja ili alergija, svrbež, osjećaj stezanja vlasišta je moguć. Ako zanemarite preporuke za upotrebu, morat ćete pričekati dugo vremena. Kosa će brzo početi rasti, ali će se pojaviti krajevi.

Za i protiv

Potrošači koji su iz prve ruke iskusili učinkovitost Horse Force proizvoda, napominju da šamponi:

  • nježno, učinkovito operite njihove glave, dugo čistite uvojke;
  • ojačati, hraniti folikule kose. Pramenovi prestaju padati, brže rastu;
  • imaju nenametljiv miris koji brzo nestaje;
  • prikladno za vlasnike osjetljivog vlasišta;
  • poliranje površine kose, dodajući sjaj;
  • imaju nekoliko kontraindikacija;
  • rijetko uzrokuju alergije;
  • imaju veliki volumen, dovoljno su za dugo vremena;
  • profesionalnu njegu kose kod kuće;
  • kontroliraju stvaranje sebuma;
  • bori se s perutom, svrabom;
  • prikladan za muškarce;
  • liječiti vlasište;
  • učinite kosu mekom i jednostavnom.

Iz minusa korisnici navode takve:

  • visoki troškovi;
  • nije pogodan za čestu uporabu;
  • Postoji rizik od predoziranja.

Sve boce isporučuju se s dozatorima ili pumpama. Praktičnost njihove uporabe je čisto individualna stvar. Neki potrošači preferiraju doziranje proizvoda mjernom žlicom.

Za njihovu učinkovitost, konjska snaga šamponi su zaradili solidnu "četiri" od onih koji su ostavili povratne informacije na tematskim forumima. Mnoge djevojke tvrde da droge stvarno jačaju uvojke, potiču njihov rast, a paralelno donose i mnoge druge pozitivne rezultate. Negativni pregledi najčešće su povezani s pogrešnim izborom sredstava ili njegovom uporabom.

Trichologists i dalje inzistiraju: liječenje treba biti sveobuhvatan, odabran od strane stručnjaka. Nemojte se nadati rješenju problema ako su uzrokovani zdravstvenim problemima.

Učiniti s jednim, iako učinkovit šampon, u ovom slučaju je gotovo nemoguće. Ako je kosa izgubila svoju snagu, sjaj, debljinu zbog vanjskih utjecaja, proizvodi "Konjske snage" bit će vrlo prikladni. Lijepa glava kose na fotografiji nakon upotrebe konjskih priprema izravan je dokaz toga.

Korisni videozapisi

Pregledajte šampon "Konjska snaga".

Snaga vaše kose.

  • ravnanje
  • val
  • Izgradnja
  • farbanje
  • razjašnjenje
  • Sve za rast kose
  • Usporedite što je bolje
  • Botox za kosu
  • probir
  • lameliranje

Pojavili smo se u Yandex.Den, pretplatili se!

6 osnovnih serija šampona Glees Chur

Značajka marke Gliss Kur, u vlasništvu poznate njemačke tvrtke Schwarzkopf, nije samo obnova i jačanje kose, već i individualni pristup svakoj vrsti kose. Neki proizvodi vam omogućuju da uklonite suhoću ili uljastost, drugi zadržavaju boju, a neki drugi - ne dopuštaju da se razdvoje. Zbog posebnog sastava i raznolikosti opcija, svaka žena može pronaći lijek za svoj problem i riješiti ga se.

Šampon Gliss Chicken je vrlo učinkovit za kosu

  • Sastav šampona Glis Chur
  • Raznovrsnost: Aqua Care, azijska glatkoća, milijun sjaja, Hyaluron, ukupno 19, nutritivni i drugi oblici ulja
    • Ekstremni i duboki oporavak, čarobno jačanje kose sa serumom
    • Tekuća svila s kompleksom keratina
    • Marakeško ulje i kokos
    • Ekstremna zaštita boja nakon bojenja kovrča
    • Izuzetan volumenski balzam i šampon
    • Sjajni kesten
  • Za i protiv

Sastav šampona Glis Chur

Svi proizvodi marke, uključujući šampon Gliss Chur, omogućuju poseban pristup kosi, obnavljanjem oštećenog tkiva, punjenjem keratinom. Ova tvar je slična prirodnom sadržanom u vlasištu i poznata po svojoj snazi.

Tekuća inačica keratina sadržana u proizvodima njemačkog proizvođača toliko je identična kao i prirodni protein koji može:

Raznovrsnost: Aqua Care, azijska glatkoća, milijun sjaja, Hyaluron, ukupno 19, nutritivni i drugi oblici ulja

Ogroman broj serija koje proizvodi brand Gliss Chur pruža mogućnost izbora. U isto vrijeme, ništa vas ne sprječava da odjednom koristite nekoliko opcija šampona, od kojih je svaki prikladan za vaš vlastiti slučaj.

Ekstremni i duboki oporavak, čarobno jačanje kose sa serumom

Najpopularniji Gliss Kur šampon - serija za duboku obnovu i vlaženje. Dizajniran za osobe sa slabom kosom. Uključuje ne samo šampon, već i:

Učinak proizvoda postaje vidljiv brzo - pramenovi postaju elastičniji i lakši za češljanje.

Tekuća svila s kompleksom keratina

Za ovaj alat karakterizira pružanje pozitivan učinak na krhki i gotovo ne sjajnu kosu. Osim keratina, šampon sadrži i tekuće čestice nutrije-svile koje povećavaju svilenkastost niti.

Marakeško ulje i kokos

Lijek, koji sadrži, osim kokosa, više i ulja iz plodova arganovog stabla, može izgladiti kosu. I to bi trebali koristiti vlasnici i slabe i normalne kose. Nakon primjene kovrče dobiti prirodni sjaj i volumen.

Ekstremna zaštita boja nakon bojenja kovrča

Linija namijenjena zaštiti kose nakon bojenja, toniranja i isticanja. Redovita uporaba lijeka, prema proizvođaču, osigurat će istu svjetlinu i zasićenje kao odmah nakon slikanja. To se postiže prisutnošću topljivog UV filtra u sastavu koji štiti kosu od sunčeve svjetlosti.

Izuzetan volumenski balzam i šampon

Već po imenu postaje jasno da je šampon potreban za davanje volumena dugoj frizuri. Prisutnost tekućeg kolagena u sastavu čini kosu glomaznom, počevši od korijena. Prema korisnicima, uz pomoć ovog alata je lako stvoriti bilo frizuru.

Sjajni kesten

Zadatak "sjajnog kestena" je povećati sjaj kose u brinetama i ženama smeđih kose. I obični keratin i prisutnost ekstrakta jantara to dopuštaju. Ovaj otopljeni kamen daje sjaj tamnim kovrčama.

Za i protiv

Među pozitivnim stvarima koje korisnici šampona ističu, postoji djelotvorno prenošenje volumena i zamjetno jačanje niti. U isto vrijeme, nema alergije na sredstva, a kosa postaje lako češljati. U isto vrijeme, postoje negativne kritike, što ukazuje na pojavu ljuštenja kože i svrbeža. U nekim, nakon primjene Gliss Kur, kovrče su bile zbunjene.

I ipak, ima više pozitivnih učinaka žena, kojima je lijek došao i ozbiljno je pomogao. I to je također relativno jeftino - cijena za Gliss Kur šampon u prosjeku iznosi od 150 (250 ml) do 250 (400 ml) rubalja. Iako specifični trošak ovisi io dobavljaču i seriji. Važno je napomenuti da je kupnja kit (šampon, maska, balzam) je više isplativo nego odvojeno.