Glavni

Vitamini

Bangs Guide: Kako odabrati savršen prasak za oblik vašeg lica

Da biste znali koji vam bang odgovara, važno je znati oblik vašeg lica. Pogledajte u ogledalo i odredite koji od 6 osnovnih oblika imate:


KVADRATNA LICA


Bangs bi trebao lijepo i ispravno ugladiti kutove kvadratnog lica. Rijetke niti do linije očiju mogu to učiniti najbolje od svega. Oštar ili obiman oblik šiški daje još jačem licu. Isto se može pripisati izduženom obliku lica.

Nicole Richie
Duga, uokvirena lica bangs, padaju položeni na strane, vizualno omekšava kvadratni oblik lica.


Florence Welch
Prstenovi, koji u potpunosti uokviruju gornji dio lica, bit će idealna opcija, ali moraju biti tanki. Ako dodate glasnoću, vaše će lice izgledati kao kocka.

Stručni savjet: ovaj prasak bi trebao dobro leći - ako želite staviti prasak u sredinu, bolje je da bude rijetko. Zapamtite da kroz nju treba biti vidljiva obrva. Da bi frizura bila zanimljivija, možete ostaviti male debele niti na stranama.


OBLIK OKRUGLOG LICA

Sa okruglim licem, šiške preporučuju stilisti da polože prasak na jednu stranu. Uz pomoć sušila za kosu i okruglog češlja, dajte šiškama željeni oblik. Bolje je da rastanak bude neujednačen, glavna stvar je da je sam prasak dovoljno dug.

Jennifer Hudson
Blago zaobljeni luk pramenova savršeno pristaju ženskim crtama lica.


Christina Ricci
Dugi prasak položen na bočnu stranu dobro uklanja zaobljenost obraza i vizualno produljuje lice. Ali ne rezati šiške vrlo kratko.


Preporuka stilista: zapamtite da bangs može oblikovati okrugli oblik lica još voluminozniji, stoga je pravi izbor ključ uspjeha. Zamolite stilistu da vam napravi zaobljeni oblik koji najbolje naglašava vaše jagodice. Plus, šiške bi trebale biti dobre gustoće.


LICE U OBLIKU SRCA

Kada je oblik lica "srce" važno ispravno naglasiti jagodice, za to, stavite šiške na stranu. Također možete lijepo namjestiti čelo i položiti prasak ravno. S trokutastim oblikom lica, te su preporuke također relevantne.

Reese Witherspoon
Rijetke kratke obrubljene šiške uravnotežit će linije lica i privući pozornost.


Carey Mulligan
Naglasak je na šiškama, čime se skreće pozornost s oblika brade.


Važno promatranje: najkraći pramenovi u šiškama moraju nužno doseći luk obrva, a najduži - vanjski kutovi očiju. Osim toga, ne bi trebalo biti jako gusto.


LICE U OBLIKI OVALE

Za bilo koje ovalne lice bangs odgovara gotovo bilo koje opcije. Možete odabrati kratke, duge, ravne, neravne i mnoge druge opcije.

Lia michel
Za ovalnog lica stane gotovo bilo koji prasak. No, najbolje je zaustaviti izbor na zračnim nitima.


Rose byrne
Također izgleda sjajno šiške, što je nešto dulje od uobičajene razine s debelim nitima. Napravila je samo za djevojke s gustom kosom. Ako su pramenovi malo duži, možete nositi šiške položene na bočnu stranu.

Profesionalni savjeti: linijske šiške trebaju završiti u sredini između linije obrva i trepavica.

MALO ŠUMA
Taraji P. Henson
Ovaj asimetrični prasak, položen malo pod kutom, čini da malo čelo bude malo izbočeno.


Savjet od stilista: ključna točka može se nazvati šišanje sama šišanje. Mora biti podrezana ispod male kosine. Kao rezultat toga, kraj pramenova će glatko proći u bočne niti.

RUKE NA SREDNJE KOSE
Kao što svi znaju, prosječna duljina kose najpopularnija je i univerzalna za različite frizure. Činjenica je da s takvom dužinom možete učiniti gotovo sve, ali uz vrlo dugu kosu može doći do nekih poteškoća. Zatim razmotrite šiške, u kombinaciji s kosom srednje duljine.

Kružni oblik lica
Malo češće na sredini čela nego na bočnim stranama. Od sredine duljine počinju lijepe labave kovrče.


Oblik okruglog lica
Neujednačena šiška, koja ima nekoliko različitih razina, savršeno uravnotežuje crte lica i vizualno privlači.


Dugačak prasak položen na bočnu stranu s bočnim dijeljenjem dobro eliminira zaobljenost lica.


Lice u obliku srca
Dugi bangs položio val, koji dodaje šarm i izjednačava ukupni izgled lica.

"Legally Blonde" savršeno kombinira velike kovrče i kratke šiške položene na stranu.


Ovalno lice
Udarci položeni na strane i podijeljeni u neravne dijelove dobro nadopunjuju valovitu kosu.


Ako se trebate usredotočiti na oči, onda je taman, ravan i blago izduženi prasak savršen za vas. Osim toga, savršeno se uokviruje u lice ovalnog oblika. Kosa uredno poravnata s ravnim željezom.

Vrste šiški: odaberite odgovarajuću opciju za sebe

Udarci pružaju priliku da se nešto novo unese u sliku žene, bez pribjegavanja kardinalnoj promjeni. Svojim izgledom donosi nagovještaj tajne, privlačeći pozornost na njezine oči. Kompetentno odabrane šiške mogu značajno promijeniti sliku žene, učiniti je vizualno mlađom, naglasiti njezine zasluge i sakriti nedostatke svog izgleda.

Vrste šiški i njihove značajke

Najčešće ima duljinu obrva ili nešto niže. Obično se ne podvrgava filingu, jer zahtijeva jasnu geometriju rezanja. Ovaj prasak je savršen za lice izduženog oblika.

Omogućuje vizualno uravnoteženje proporcija pravokutnog i kvadratnog lica. Šiške su pogodne za duge i kratke frizure. Ona je u stanju izazvati neugodnosti kod kovrčavih djevojaka, jer brzo počinje "ispucati" i puzati u oči. Iz tog razloga, kosi bangs se često rade na ravnoj ili valovitoj kosi. Oštre makaze koriste se kako bi se dobio jasan grafički rez. Ako želite dobiti više prozračnu verziju praska, onda napravite stanjivanje.

Ovisno o kutu pod kojim majstor reže kovrče i razlike u dužini, šiške mogu biti mekane i uredne, oštre i vidljive. Diplomacija pomaže ublažiti značajke kvadratnog, okruglog i trokutastog lica. Često ga koriste žene koje žele izgledati mlađe.

Usklađuje se s elegantnim dugim frizurama, kao is kratkim frizurama, kao što je bob. Najlakši način stvaranja glasnoće šišanja na debelim kovrčama. Ali ako imate tanku kosu, nemojte se obeshrabriti: vizualni sjaj možete postići na račun pravilno oblikovane granice i složene igre s bojama (kada se koristi bojanje ili isticanje).

Ovisno o stupnju podnošenja, šiške će licu dati dodir mekoće i romantike, ili, naprotiv, ekstravaganciju. Obično se povezuje sa seksualnošću, aktivnošću i agresivnošću.

Pomaže u stvaranju nježnog elegantnog izgleda. Posebno je suočena s damama koje vole strogi klasični stil.

Obično je biraju izvanredni kreativni pojedinci koji žele privući pažnju na sebe. I dok nije važno kakvu bocu odaberete - u obliku srca, u obliku ugla, luk, pingvin ili neku drugu opciju. U svim ovim slučajevima, treba uzeti u obzir da frizura zahtijeva česte korekcije i pažljivu brigu. Obratite pažnju: budući da je važno da je rez frizure jasno vidljiv, poželjno je to učiniti ne na plavoj kosi, već na tamnoj kosi.

Dodaje volumen frizure i pompe. Prasak je ravan i nazubljen. Preporučljivo je to učiniti na gustoj i snažnoj kosi, jer tanki i slabi neće moći zadržati volumen. Pogodnija je za ravnu kosu jer će valovita kosa biti izbačena. Pravi tip višeslojnog praska ide vlasnicima četvrtastog i okruglog lica, a kratki - ženama s malim crtama.

Može biti kratka, otvaranje većine čela (prikladno za mlade djevojke ili ekstravagantne prirode), izduženo (stvara žensku sliku), snimljeno (daje dojam dodatnog volumena).

Obično se donji rub završava na razini ušne školjke ili brade. Ova vrsta šiški ne samo da omekšava kutne značajke, već stvara i glamuroznu sliku. To može biti opcija s kutom, podijeljenim u dva dijela, češljanim postrance, položenim uvojcima ili glatkim pretvaranjem u dno frizure.

Donesite izgled nota zla. Kratak, glatki prasak pomoći će njegovom vlasniku da postane elegantna Francuska žena (sjetite se Audrey Thoth u filmu "Amelie"). Kratke i poderane resice daju dojam ekscentričnosti, drskosti i originalnosti - zato ovu vrstu frizure često biraju mlade djevojke iz subkultura.

Kako odabrati bang

Prema vrsti lica

Ovalni. Svaki bang će učiniti za njega.

Trokutasta. Potrebno je odabrati ravnu i kosu verziju šiški na duljinu obrva ili nešto nižu. Kratki neće raditi, jer naglašava jagodice.

Trg. Za glatke teške donje čeljusti i masivnog čela, pogledajte asimetrične šiške sa stupnjevanjem ili višeslojnim. Od guste i duge šiške, kao i prekratke, treba napustiti.

Pravokutni. Da biste sakrili visoko čelo i ugladili izduženu bradu, upotrijebite gustu asimetričnu ili ravnu šišku za obrve. Poželjno je da su uši zatvorene, ali izbjegavajte ravne i duge kovrče. Za omekšavanje kutnih značajki, uključujući izdužene kose šiške.

Okrugli. Da biste skrenuli pažnju sa širokih jagodica, možete koristiti kosu, asimetrične ili stupnjevane bangs. Siluet frizure ne treba zaokruživati. Na primjer, sessun kategorički ne stane.

Srcoliki. Najbolja opcija za trokutasto lice je stupnjevita vrsta praska s različitim duljinama.

U obliku dijamanta. Savršene izdužene šiške, češljane u stranu.

Kruške. Masovno brušene šiške pomažu uravnotežiti lice.

Dugi nos uljepšava bujne šiške.

Ako imate mali nos, odustanite od praska, jer ga još uvijek možete vizualno smanjiti.

Visoko čelo. Sakrij ovu manu pomoći će bujnim prascima.

Nisko čelo. Usklađuje se sa svjetlom šiške.

Po tipu kose

Ravne crte Sve varijacije praske će vam odgovarati, ali ravne i zamišljene izgledaju bolje.

Kovrčava i valovita. Oni su u skladu s diplomiranim i izduženim šiškama. Želite li savršene ravne pramenove da pokrijete vaše čelo? Tada ih morate položiti i izravnati.

Kovrčava. Ako su kovrče vrlo nestašne, od bangsa treba napustiti ili redovito koristiti alate za oblikovanje i glačanje.

Masna. S debelim kovrčama i kožom lica, kosa će apsorbirati sebum ne samo u korijenu, već i od kontakta s čelo. Bolje je odabrati volumen (na primjer, izduženi diplomirao) opciju, napuštajući ravno bangs.

Suha. Obično su lakši i prozračniji, tako da su stepenaste frizure kaskadnog tipa s brušenim šiškama vrlo pogodne. Međutim, treba izbjegavati previše razrijeđene savjete.

Tanak. Frizure s dugim masivnim praskom, s tupim rezom, daju dojam deblje kose. Koriste se i kosi bangs sa bočnim stajlingom. Nekoliko niti dobro izgleda s zanimljivom strukturom.

Tvrdi. Budući da kruta glava kose ima gustu i gustu strukturu, a teško je postaviti, obratite pozornost na ravnu ili dugu verziju praska, koja je brušena bočno.

Rijetki. Tekući uvojci izgledaju dobro s praskom u stranu, kao is ravnim ili kratkim glodanjem.

Debeli. Debeli pramenovi su obično teži, tako da se uklapaju šiške koje ne zahtijevaju dodatno oblikovanje i fiksiranje. To mogu biti klasične ravne, lučne ili slojevite varijante.

Po vrsti šišanja

Kratke frizure

Bob. Pravi, kosi ili dugi bang će učiniti.

Četiri vrste. Grafički oblik frizure podrazumijeva izravan prasak, a višeslojno, snimljeno ili volumetrijsko odijelo prikladno je za veliki trg.

Garzon. Ova frizura znači jednostavnu nemarnost, zato odaberite kratku, asimetričnu ili kosu šišku.

Pixie. Visoko stupnjevane šiške s perjem.

Sassoon. Budući da frizura ima zaobljen oblik, ovalni prasak će biti prikladno rješenje.

Frizure srednje duljine

Cascade. Ova moderna frizura prikladna je ravna, izdužena, slojevita ili stupnjevita verzija.

Ljestve. Ravna polukružna, stepenasta ili izdužena šiška.

Debi. Frizura uključuje uokvirivanje lica u obliku luka, tako da će joj debela ovalna ili stupnjevana šiška učiniti.

Rapsodija. Shema frizure podrazumijeva stanjivanje praska.

Duga kosa

Duga karika, kaskada, kao i stupnjevane i glatke frizure - sve mogu biti dopunjene šiškama. Ovisno o obliku lica i kose, možete odabrati bilo koju vrstu bangsa, vođeni svojim ukusom i savjetom stilista.

Preporuke i korisni savjeti

Najčešće djevojke odbijaju šiške jer ne znaju kako ih pravilno položiti. Ali ako ga pogledate, ovoj aktivnosti će trebati malo vremena i truda, ali će vam omogućiti da svaki dan stvorite novu sliku.

 • Ugradnja četke. Postavite vlažnu kosu okruglim češljem velikog promjera i sušilom za kosu. Poželjno je povući niti, usmjeriti vrući zrak odozdo prema gore, a zatim - hladno od vrha prema dnu. To će pomoći kosi da zadrži svoj oblik.
 • Polaganje utjuzhkom. Ako volite podignuti ili blago iskrivljeni prasak, upotrijebite željezo. Usmjerite ga tako da su krajevi kose lagano savijeni prema čelu.
 • Ako imate kosi dugi prasak, na njega možete staviti malo stylinga i usmjeriti struju zraka iz sušila za kosu tako da je vaša kosa lijepo položena na stranu.
 • Duge šiške mogu biti položene u kovrče. Da biste to učinili, upotrijebite željezo za kovrčanje.
 • Ako želite dati kosu više volumena, bolje je odabrati bangs, počevši od vrha.
 • Niske masnoće djevojke bolje odustati volumen šiške, i visoke - od ravne i duge.
 • Ako želite zanimljivo pobijediti frizuru, dodajte šiške s priborom - zavoj, vrpcu, ukosnice, nevidljivu kosu, obruč, vijenac itd.

Ako želite oživjeti malo neugodno šišanje, bolje znači od praska, ne možete pronaći. Odaberite savršenu opciju u skladu s oblikom i osobinama lica, vrstom i bojom kose - i možete biti sigurni: dobit ćete potpuno novi i svjež izgled!

Vrste šiški. Fotografije s imenima, preporuke o izboru šiški o obliku lica, duljini kose, vrsti frizure

Bangs može dramatično promijeniti izgled, čineći sliku nezaboravnom i živom. Ispravno odaberite vrstu bangs, koji će sakriti sve nedostatke i naglasiti dostojanstvo vanjskog izgleda, pomoći fotografije s imenima frizura.

Kako bangs može promijeniti lice

Bang je sposoban za mnogo. Može promijeniti oblik lica, vizualno "pomladiti" lice, ili, obrnuto, dodati čvrstoću slici. Ispravno smještene niti mogu privući pozornost na određeni dio lica, kao i odvratiti ga od problematičnih područja u eksterijeru.

Vrste šiški. Fotografije s imenima pomoći će vam otkriti što može promijeniti bangove:

 1. Pogledajte. To ovisi o duljini i obliku praska, bilo da je otvoreno ili tajanstveno. Previše šiške mogu ometati i "puzati u oči" cijelo vrijeme.
 2. Čelo. Udarci će odvratiti pozornost od velikog čela i pomoći sakriti mimičke bore. Ali morate pažljivo pristupiti njegovoj duljini. Udarci, koji završavaju u mimičkom naboru, naprotiv, privući će pozornost na nju.
 3. Ovalno lice. Ovdje su mogućnosti šiške beskrajne. Lako može promijeniti vizualnu percepciju forme. No, igrati se s oblikom koji vam je potreban vješto, pridržavajući se preporuka o vrsti šiški, prikladnih za određeni oblik lica.
 4. Obrve. Šiške ih mogu u potpunosti sakriti, ili, obrnuto, naglasiti zavoj obrva. Ako su obrve dobro njegovane i imaju lijep oblik, tu prednost možete sigurno naglasiti.
 5. Usne i nos. Udarci mogu vizualno ispraviti oblik usana i nosa, naglašavajući ih ili odvlačeći pažnju na sebe.

Prilikom odabira šiške treba se usredotočiti na dva glavna pokazatelja: vrstu strukture lica i kose.

Vrste šiški ovisno o duljini

Zastave se razlikuju po obliku, obliku, debljini i, što je najvažnije, dužini. Fotografije s imenima pomoći će vam razumjeti ovu raznolikost.

Prema duljini, uobičajeno je podijeliti bangs na 4 vrste:

 1. Kratke - uvijek su više od obrva. Savršeno za kratke ili duge frizure. Vizualno smanjite oblik lica.
 2. Srednje - takve šiške lagano prekrivaju obrve. Svestrana opcija koja ide dobro uz bilo koji stil.
 3. Prošireni - niti mogu doseći razinu očiju. Ta je duljina teže održiva, preduge niti moraju biti uvijene. Ovaj prasak vizualno produljuje oblik lica.
 4. Dugačke niti mogu u potpunosti pokriti lice. To zahtijeva dodatno rukovanje tijekom instalacije.

Ako duljina šiški još nije odabrana, eksperiment ne smijete započeti s najkraćim mogućim obrezivanjem kose. Počevši od dugih prasaka, bit će rijetka prilika da se "isprobaju" sve opcije duljine, do ultra kratkih.

Vrste šiški na rubovima

Vrste bangsa (fotografija s imenima pomoći će vam da ih razlikujete po rubovima) imaju 6 opcija:

 1. Glatko - ime govori samo za sebe. Svi pramenovi u ovoj ivici su identični po duljini. Ovaj tretman naglašava mladost i otvorenost očiju, što je odlična opcija za mladu djevojku.
 2. Zaobljeni - šiške se izrađuju u obliku polukruga. Ovaj rub je odličan za lice u obliku ovala i trokuta.
 3. Koso - šiške su koso nakošene, što omogućuje omekšavanje ravnih linija lica u obliku kvadrata.

Fotografija prikazuje tipove ljudi koji odgovaraju imenima u tekstu.

 • Mljevena - ova tehnika odvlači pažnju od prekomjerne zaobljenosti lica i nadutosti njezinih oblika.
 • Višeslojni - ovaj rub se koristi u kombinaciji s kaskadnim šišanjem, naglašavajući njegovu originalnost.
 • Ekstravagantno - to uključuje nazubljene, stepenaste, poderane ili kombinirane tretmane praska.
 • Ravne šiške srednje duljine

  Klasična verzija za sva vremena, takve šiške pogodne za bilo koji izgled. Prasak je izrezan točno ispod češlja, prelazi preko lukova obrva ili dodiruje njihovu bazu.

  Jedino što vrijedi razmotriti je da se kosa ne smije kovrčati. Bangs izgledaju savršeno i ne zahtijevaju posebnu njegu ako kosa ne kovrča i paperje. Smatra se da je prikladna frizura za takav prasak kvadrat. Međutim, u kombinaciji s kosom ispod ramena, izgleda vrlo skladno.

  Duga ravno

  Dugačke ravne šiške mogu se usredotočiti na oči. Može se spojiti s uvojcima na vremenskoj zoni. Ona izgleda tajanstveno. Ovaj bang izgleda posebno dobro na voluminoznoj kosi. Ne uklapa se u kvadratni oblik.

  Duge ravne šiške za malo lice su strogo kontraindicirane, ali velike značajke vizualno će se smanjiti.

  prednapon

  Siječe po kosoj crti koja ide od hrama do hrama. Ova vrsta praska je univerzalna, sposobna je ispraviti bilo koji oblik lica i savršeno prikriti mnoge nedostatke eksterijera. Udarci, obrubljeni kosi, od blago su izduženi do vrlo dugi. Ova vrsta frizure ne izlazi iz mode.

  Bočna šiška

  Pramenovi kose naslagani na bilo kojoj strani. Duge šiške s rastavljanjem nisu zahtjevne po strukturi i volumenu kose. Pogodan je za ravnu kosu i kovrče. Izgleda skladno sa ljestvama za šišanje i omogućuje vam da ispravite bilo koju asimetriju lica.

  kratke

  Kratki, mnogo veći obrvi, šiške naglašavaju mladost i otvorenost vida. Odrezana ravnom linijom, rastanak razdvaja mali dio kovrča na vrhu. Šiške su idealne za mlade žene koje ne moraju brinuti o bore na nosu. Kratka šiška ekstravagantno pretrpana sa skraćenom frizurom, ali savršeno prikladna za paperjastu dugu kosu.

  iskidan

  Ova vrsta neravnomjerno obrubljenih, "poderanih" bangsa odavno je čvrsto utemeljena na modi. Nije zahtjevan za njegu i prikladan je za svaki izgled. To se događa i super kratko i dugo. Može se polagati izravno, dijagonalno ili s odrezivanjem u stranu. Može se sigurno nazvati klasikom.

  diplomirala

  Na nekim mjestima stanjivanje vlasi daje imidž nekakvu nemarnost, koja je sada trenutni modni trend. Ovaj tretman pobjeđuje na ravnoj kosi, ali kovrčavi kovrči izgledaju dobro. Gradual šišanje šiške pogodan za bilo koju vrstu izgleda. Može omekšati kvadratni oblik lica i malo ga produžiti.

  Glavnina

  Da biste stvorili ovu šiške moraju žrtvovati znatan dio kose, ali vrijedi. Volumen samo udvostručuje sve vidljive prednosti praska.

  Najlakši način da dobijete voluminozan pras vlasnicima bujne i guste kose, ali i rijetke kose, takav bang osvaja vizualnim dodavanjem volumena cijeloj frizuri. Za kovrčavu kosu, ovaj izgled nije prikladan, morat ćete svakodnevno raditi s ravnanjem.

  Split bangs

  Bangs, podijeljen na rastanak i ispravljen u različitim smjerovima, nesumnjivo će dati sliku romantike i izgledat će vrlo ženstveno. Prikladna je za kosu s dugom tekućinom i za podrezane frizure.

  Podijeljene kovrče pogodne su za okruglo i ovalno lice, ali za četverokutno lice ne smijete koristiti takav stil.

  Lučna

  Izvode se takve šiške na kosi srednje duljine ili blago izdužene. Izrezana je u obliku luka, od hrama do hrama. Idealna je za izduženo lice, potpuno skrivajući svoje nedostatke. Chubby ljepotice ove vrste šiški će produljiti ovalno lice. Ali za trokutasti i kvadratni tip takve šiške nisu prikladne.

  asimetričan

  Asimetrični bend je već dugo čvrsto utemeljen na modernom Olympusu. To će stilistu dati neograničene mogućnosti u podešavanju oblika lica, a također će vam omogućiti da sakrijete sve nedostatke u izgledu. Izvrstan za srednje duge frizure i kratke frizure.

  trokutan

  Ova vrsta bangs ekstravagantna i privlači oko svojim izvornim oblikom. Vrh trokuta može završiti na bilo kojem mjestu, čak i na liniji brade. U skladu s kaskadnim frizurama ili stylingom na dugoj kosi. Jedino ograničenje za primjenu takvih prasaka su kovrčave i podijeljene završetke. U smislu duljine, prihvatljive su opcije od ultrakratke do izdužene.

  Bangs arch

  Šiške u obliku luka pomlađuju i osvježavaju lice. Može biti različite duljine, od kratkog do srednjeg. Lučni bangs pogodni su za sve vrste lica, osim za kvadratne. Nije potrebno odrezati luk od šiški, ako je kosa iz prirode kovrčava, ova frizura će izgledati bezbrižno.

  Debela od sredine vrha

  Ovaj prasak širi čelo i skriva probleme kože u ovom dijelu lica. Ovaj oblik šiške može se sigurno pripisati klasicima, koji nisu vremenski ograničeni. Ona produžuje lice i skriva svoju puninu. No, debele djevojke bolje ne rade takav prasak, on utezi konture. Također, takav prasak privlači pozornost na oblik nosa, ako imate nešto sakriti, onda je bolje odbiti takvo šišanje.

  rijedak

  Rijetke uredne šiške savršene za kratke djevojke. U skladu je s većinom frizura i stila i može prikriti neke nedostatke eksterijera.

  Jednostavan za njegu će biti rijetka bangs srednje duljine. Proširene varijante rijetkih šiški pogodne su za kovrčave kovrče, naglašavajući njihovu zanimljivu strukturu. Ovaj prasak je pogodan za bilo koju vrstu osobe, ali vrijedi eksperimentirati s njegovim oblikom.

  kovrčav

  Valovita i kovrčava kosa je dar prirode, ali s izborom oblika i duljine šiški nastaju neke poteškoće. Trebate se usredotočiti na vrstu i gustoću kovrča. Ako je kosa uvijena samo na vrhovima, tada neće biti nikakvih ograničenja u pogledu vrste šiški.

  Izdužene resice usklađuju se s velikim kovrčama, a frizura treba dopustiti neku nemarnost i razbarušenu sliku. Ako su kovrče previše guste, ne biste se trebali boriti s prirodom. Samo šiške moraju ostaviti što je duže moguće. Tada će biti mnogo mogućnosti za njegov stil. Valovita bangs se ne kombinira s ravnom kosom, dok su ravne šiške, s valovitim nitima u trendu.

  pretjeran

  To je opcija za hrabre ljubavnike da eksperimentiraju sa svojom slikom i spremni su šokirati druge. Ekstravagantni će biti ultra-kratki bangs, ili duge kovrče, fiksne na neobičan način. Takve šiške trebaju biti u skladu sa slikom i glavnom frizurom. Tako je pogodan samo za hrabre i samouvjerene djevojke koje se ne boje malo šokirati druge.

  višeslojni

  Takav prasak je nazubljen ili se sastoji od nekoliko slojeva ravne kose. Pogodan je za vlasnike ravnih, gustih na prirodi kose, u rijetkim slučajevima neće moći postići željeni volumen. I ovaj bang ne gleda na tanke djevojke. Pa skriva nedostatke okruglog i četvrtastog lica.

  Kako odabrati bang u obliku lica

  Vrste bangsa (fotografije s gore navedenim imenima) trebaju biti odabrane na temelju vrste osobe.

  Oblik konture lica postaje odlučujući faktor u odabiru odgovarajuće vrste praska.

  • Oval - ovaj oblik se smatra idealnim, tako da ga prati bangs bilo koje vrste. Ovdje se morate usredotočiti samo na strukturu kose.
  • Okrugli - kako bi se oblik približio idealnom, potrebno je rezati koso koso, što ga čini srednje duljine.
  • Triangularni - izduženi pramenovi će sakriti široko čelo. Izgleda sjajno ukošeno ili podijeljeno na asimetrični rastavni rub.
  • Pravokutni - ovaj tip osobe ne može bez praska. Kose izdužene resice mogu sakriti geometrijske linije.
  • Izduženi - ravan prasak srednje duljine ili blago izduženog vizualno će smanjiti oval.

  Po tipu kose

  Najsretniji vlasnici ravne kose mogu si priuštiti bilo koji oblik bangsa. Ali ostatak ne bi trebao očajavati, jer se svaki nedostatak može pretvoriti u dostojanstvo.

  • ravne - prikladne šiške bilo koje vrste, ravne i ovalne varijante izgledaju najpovoljnije;
  • kovrčava - ne zahtijevaju mnogo brige i izgledaju dobro izdužena, granulirana šiška;
  • kovrčava - postoje samo dvije mogućnosti: ili odustati od šiške, ili se zalijepiti za kosu i strpljenje;

  Po vrsti šišanja različitih duljina

  Vrste šiški (fotografija s imenima pomoći će u odabiru) također se odabiru ovisno o duljini frizure:

  1. Kratka, kratka, ravna, ovalna ili kosa bangs će učiniti. Možete igrati na suprotnim stranama i nacrtati dugu asimetričnu ivicu.
  2. Srednja dužina - blago izduženi prasak ovalnog, ravnog ili kosog oblika. Ocjenjivana inačica izgleda sjajno, kao i višeslojna i filetirana šiška.
  3. Duga - ne izlaže apsolutno nikakve zahtjeve za oblik bangsa. Ostaje da se usredotočite na oblik lica, vrstu kose i osobne preferencije.

  Lažni prasci

  Pokrovna ploča je dobra jer vam omogućuje da isprobate prasak i odlučite o njegovom izgledu prije no što podignete škare. I, naravno, time što omogućuju promjenu slike za nekoliko sekundi.

  Lažna šiška izrađena je od prirodne ili umjetne kose. Prvi su skuplji, ali pružaju neizmjerno više mogućnosti za styling, curling i coloring. I prirodne šiške izgledaju uvjerljivije.

  Jastučići se mogu učvrstiti pomoću obruča ili kopči. Ove šiške dolaze u prirodnim nijansama ili kontrastnim i živim bojama. Ako istodobno obojite kosu i lažne šiške bojom za kosu, teško ćete uočiti razliku u boji.

  Obloge kose zahtijevaju minimalnu njegu. Dovoljno je povremeno isprati u toploj vodi sa šamponom. Ako je jastučić prirodan, možete nanijeti balzam za kosu. Nije potrebno sušiti umjetni pokrivač sušilom za kosu, ali takve manipulacije neće naškoditi prirodnom.

  Lažne šiške treba češljati, ali s uvijanjem i ispravljanjem bolje ne pretjerivati. Umjetni prasci ne mogu podnijeti takve intervencije, a prirodni mogu izgubiti svoju privlačnost.

  Frizura s bangsom

  Pola je bitke odabrati oblik praska i donijeti svoju želju za život posjetom salonu. Da bang nije donio tugu, morate ga ispravno položiti.

  Način polaganja ovisi o vrsti šiški, njegovoj dužini i debljini.

  1. Lako je postaviti kosi prasak pomoću sušila za kosu i ravne četke za kosu. Zapravo, trebate ga češljati u pravom smjeru, usmjeravajući struju vrućeg zraka od korijena do vrhova šiški.
  2. Pravi bang stog, ovisno o njegovoj debljini. Ako je prasak volumetrijski, onda se prije sušenja dijeli na donji i gornji dio. Prvi se uklapa u dno, uvija ga unutra. Drugi stupanj odgovara vrhu, struja iz sušilice je usmjerena od vrha prema dnu.
  3. Podijeljene šiške pristaju ovako: kovrče raščlanjuju dio, svaki dio šiške se suši odvojeno. Pomoću okrugle četke za kosu, ona se uvrće unutra, usmjeravajući struju zraka od korijena do vrhova svake trake.

  Sve manipulacije stilom se izvode samo na opranoj kosi. Korištenje balzama, maski i drugih kozmetičkih proizvoda za kosu olakšava njihovo oblikovanje i čini kosu sjajnijom, svilenkastom i zdravom.

  Prilikom odabira praska morate uzeti u obzir mnoge čimbenike. Iako postoje vrste bangs preko kojih moda i vrijeme nemaju snage. Fotografije s imenima takvih prasaka stalno bljeskaju u modnim časopisima, potvrđujući da su s pravom stekli svoju popularnost.

  Dizajn članka: Mila Fridan

  Video o prascima

  Stručnjaci će vam reći kako odabrati pravi udarac:

  1000 i jedan svjež savjet o tome kako podići prasak (39 fotografija)

  Bangs nikad ne izlazi iz mode, samo se nadopunjuje novim mogućnostima, omogućuje vam da još bolje istaknete prednosti lica i sakrijete nedostatke. Ali sve to radi samo ako odaberete pravu vrstu. Nakon učenja kako odabrati bang u obliku lica, također uzimajući u obzir sve značajke njege za takvu frizuru, možete se sigurno odlučiti za zamjenu stila.

  Prije posjeta frizeru važno je saznati koja će vam frizura najbolje odgovarati.

  Glavni načini da odaberete pravu frizuru

  Mnoge djevojke sada postavljaju pitanje: "Kako saznati - kakva će mi bangsa odgovarati?".

  Postavljeni su posebni programi u koje možete nanositi kosu, dobiti skupi rub, eksperimentirati s ubodnim pramenovima kako biste stvorili prikladan učinak, jer ova frizura ima nekoliko prednosti:

  1. Poboljšava proporcije lica.
  2. Privlači pozornost na oči.
  3. Skriva imitativne bore na čelu.

  S pravim izborom šišanja omogućuje vam privući više pozornosti na svoje grožđice i lijepo sakriti nedostatke.

  No, pogrešno odabrana frizura može učiniti lice još turobnijim, skrenuti pozornost s očiju ili jagodica, dok je isplativo sakriti vrlo široko čelo i napraviti profitabilno ovalno lice.

  Prilikom odlučivanja o izboru praska za sebe, razmislite:

  • vrsta lica;
  • struktura kose (debela ili tanka, kovrčava ili ravna);
  • osobna obilježja osobe;
  • čak i tip kože.

  Masna koža na čelu konstantno će činiti pramenove koje trebate masnog čela i oni će se morati prati svaki dan. Stoga je tako važno ispravno odabrati oblik i uzeti u obzir te karakteristike.

  Dobro odabrane šiške još su jedan prekrasan naglasak u vašem izgledu.

  Kosu odabiremo ovisno o obliku lica

  Prvo na što treba obratiti pozornost, odlučujući kako odabrati pravi bang, je oblik lica i proporcija, od kojih možete odlučiti koja je frizura za vas najbolja. Za zaobljene, trokutaste, kvadratne i druge vrste lica, određene frizure se normalno uklapaju, a neke samo naglašavaju nedostatke.

  Naučivši kako odabrati pravi prasak prema obliku lica, napravite 90% potrebnih akcija za odabir. Nakon toga, vrijedi razmotriti da li je vaša kosa uvijena i želite li vaše lice izgledati tanje ili suprotno.

  Odaberite najbolji model za šišanje

  Prošavši tekstualni test na webu: koji mi bang odgovara - vi, teško ćete dobiti rezultat koji će vam odgovarati. Bolje je odmah početi tražiti dobar oblik u skladu s oblikom lica. Zahvaljujući uobičajenoj usporednoj tablici, lako možete shvatiti za koga je bob s bangsom i tko je kosi višeslojni model.

  Prvo - odredite vlastiti tip lica.

  Lijep sažetak: što je veliko i što je loše!

  Sjeti se! Podjela na oblik lica uvijek je uvjetna, jer svaka osoba je osobna i savjet o izboru frizure treba uzeti u obzir sve značajke njegova lica. Savjeti za frizure pod oblikom lica pomažu vam da bolje upravljate obiljem mogućih frizura.

  Odabiremo vrstu bangsa

  Široke opcije omogućit će vam da napravite vitko lice šire i uske - da izjednačite proporcije lica, primjerice kvadratnog oblika, ili da omekšate moćnu bradu. Vlasnici najvišeg čela trebaju obratiti pozornost na ravne duge oblike niti na čelu, ili stupnjevane šiške, koje se mogu položiti na jednu ili dvije strane.

  Sjeti se! Radeći frizuru vlastitim rukama, možete pokvariti željeni učinak. Ako nemate iskustva, bolje je odmah kontaktirati stručnjaka.

  Koje opcije možete odabrati:

  1. Pristranost. Takav pogled savršen je za vlasnike pravokutnog ili kvadratnog lica, jer vam omogućuje da izjednačite proporcije. Također, ova frizura će odgovarati okruglom i okruglom licu, jer vam omogućuje da ga vizualno produljite.

  Ovaj prasak je univerzalan, izvrsno izgleda i na dugoj i maloj kosi. Vlasnici kovrčastih kovrči trebali bi obratiti pozornost na takav izbor, neki kosi modeli morat će stalno biti postavljeni.

  Oblique bangs i njegove mogućnosti

  1. Glatko produljenje. Chelk takvih podvrsta - jako puno, ali sada na popularnosti bum opcije s dužinom ispod obrva ili na njihovoj razini. Savršeni su za vlasnike zaobljenih i ovalnih okruglih lica, u nekim slučajevima - i pravokutnih.

  Što je glatkija linija kose, to će slika biti točnija, bolje je rezati kosu ili kraću verziju. Ako želite testove, možete tonirati nekoliko pramenova kose.

  Dugačka ravna opcija savršena je za okrugli oblik

  1. Glatko malo. To će odgovarati vlasnicima okruglog lica u obliku srca. Može se napraviti ravnomjerno ili poderano, također je važno uzeti u obzir kakvu frizuru imate, tako da se uklapa u šiške. Ako želite omekšati veliku bradu, odaberite ravne modele.

  Glatka, ali mala bangs - prestižni trend

  1. Višeslojni. Vrlo je popularna kod modernih zvijezda jer izgleda lijepo na zabavama i privlači pozornost očima. Izgleda super na melirovannyh ili obojene niti. Pogodan je za vlasnike gotovo svih oblika lica, ali izbor ove opcije trebao bi ovisiti o strukturi kose.

  Multi-layer frizura će privući povećanu pozornost na oči

  Udariti poput zvijezde - učimo iz iskustva prepoznatljivih ljudi

  Zvijezde televizije, kina, glazbe često mijenjaju svoj stil. Iskusni stilisti pomažu im u izboru, pa je rizik od pogrešnog izbora sveden na minimum.

  Uspoređujući izgled prepoznatljivih ljudi s bangsom i bez njih, te odabirom onih zvijezda koje imaju sličan oblik lica i proporcija, kao i strukturu kose, možete odabrati odgovarajuću opciju i sebe.

  Zabilješka Emme Stone je što jednostavnija - ako imate zaobljeno lice, bit će vam potpuno nevažno kakvo prasak, uključujući dugi, glatki model.

  Na fotografiji Taylor Swift pokazuje da ima trokutasto lice, jer daje prednost asimetričnim varijantama, jer zna tko je pogodan za vlasnike srcolikog oblika.

  Vanessa Hudgens ima okruglo lice - to nije najisplativija opcija za bangs, ali zvijezda je odlučila mijenjati vlastiti stil s kosim višeslojnim šišanjem koje je naglašavalo njezine oči.

  Ostali korisni savjeti

  Bangs - ovo je hrabar korak, jer nitko ne može jamčiti da će sakriti nedostatke i učiniti vaš stil boljim. No, postoje i značajke njege, koje treba uzeti u obzir pri odabiru frizura, kao i drugih suptilnosti i pravila koja se ne smiju zaboraviti.

  Korisni savjeti za one koji traže odgovor na pitanje: "Kako saznati hoće li bangs raditi za mene?"

  1. Neobična briga pri odabiru vrijedi pokazati djevojkama kovrčavu ili kovrčavu kosu. Udarci će se svaki dan intenzivno savijati, odnosno biti spremni gubiti vrijeme i novac na njegovu instalaciju.

  Važno je imati na umu da, gledajući opcije za frizure na fotografiji žena s ravnom kosom, moguće je pogrešno izračunati, jer na kosi kovrčave strukture frizura će izgledati vrlo različito.

  Kovrčava kosa zahtijeva stalni stil.

  1. Ako imate tanku kosu, prasak će samo smanjiti njihov volumen i učiniti ga još manje debelim. Ako, naprotiv, želite dati svoju kosu više pompe, bolje je napraviti izbor u korist frizura bez praska ili odabrati poderani prasak.

  Tanke kose i poderane šiške - besprijekoran tandem

  Ako imate kovrčavu kosu, koristite ispravljače za šiške. Njihov trošak može biti drugačiji, tako da lako možete odabrati pravu opciju.Ako ste nositelj masne kose, budite spremni na činjenicu da morate svakodnevno prati šiške, jer je masnoća frontalnih uvojki odmah vidljiva, za razliku od ostalih niti koje su t Možete skupiti rep ili pletenicu. Ako niste spremni na takve žrtve, bolje je odbiti tu frizuru.

  Imajte na umu da će linija kose morati biti obrezana 1 put u 2-4 tjedna, a da biste to učinili glatko i uredno kod kuće je prilično problematično. Stoga će svaki put biti potrebno kontaktirati gospodara. To zahtijeva vrijeme i novac, jer se ova nijansa ne može osloboditi pažnje.

  Ako imate iskustva, možete to učiniti sami.

  nalazi

  Uzimajući u obzir oblik lica, odabirom željenog modela iz bogatstva opcija, te uzimajući u obzir sve suptilnosti brige s kojima ćete se suočiti, možete se sigurno odlučiti za zamjenu vlastitog stila. Ako imate pitanja o članku, možete ih postaviti u komentarima. U ovom ćete članku naći više korisnih savjeta i činjenica.

  Kako odabrati bang po vrsti lica

  Svaka žena želi biti neodoljiva i zato su žene navikle eksperimentirati s vlastitom slikom. Stilisti tvrde da je najjednostavnija i najpouzdanija opcija za promjenu slike pravilan prasak, koji mogu nositi apsolutno svi, bez obzira na dob, status ili društveni status. Ali kako odabrati bangs po tipu lica - pogledajmo izbliza.

  Vrste i oblici šiški

  Uz pomoć šiške, možete stvoriti sliku ozbiljne poslovne dame ili upotpuniti romantični stil, izgledati mlađe, seksi ili izraziti svoju individualnost. Bez obzira na razloge koji su vas naveli da promijenite svoj stil, budite sigurni da pravilno odabrana frizura može drastično promijeniti izgled i donijeti nužnu polet.

  Međutim, potrebno je pažljivo odabrati bang jer ima poseban učinak na holističku percepciju vaše slike. Najbolja opcija je da se posavjetujete s frizerom. Ali prije toga trebate prvo pogledati moguće opcije.

  Ne biste trebali slijepo slijediti modne trendove, jer glavnu ulogu imaju tip glavne frizure, boja kose, njihova struktura i stanje, kao i oblik lica.

  • Klasične resice. Opcija vam omogućuje da izgled lica bude proporcionalniji i omekšaju njezine linije, kao i fokus na očima. Možete nositi s dugom i kratkom kosom. Filirovka i poderani naglasci osvježit će sliku. Classic bang je idealan za djevojke ovalnog ili trokutastog oblika lica.

  • Duga ravna prasak, nužno debela u svojoj strukturi i potpuno pokriva obrve. Baza je ravna, a proredivanje ovdje nije važno. Ova opcija krasi posebno zahtjevne ukrasne obloge i stiliziranje, ali se može osvježiti dodavanjem nekoliko pramenova različite boje. Glavno je zapamtiti da je moderiranje važno u svemu.

  • Ultra kratke bangs. Ovaj element frizure pogodan je za djevojke s okruglim licem. Udarci mogu biti kosi ili ravni. Apsolutne ravne i kratke šiške omekšat će tešku bradu.

  • Kosi bangs dobro su pogodni za vlasnike okruglog ili pravokutnog lica, jer vizualno uravnotežuju proporcije. Možete ga nositi s dugom i kratkom kosom. Izgleda savršeno na ravnoj kosi i potpuno je neprikladan za one koji imaju kemiju ili kosu koja se po prirodi kovrča.

  • Višeslojni prasak idealan je za melirovanu kosu, bez obzira na njihovu duljinu.

  • Triangularni prasak čini sliku elegantnom i originalnom. Savršeno nadopunjuje labavu kosu i izgleda lijepo s bob frizurom.

  • Udarci zubima. Ova opcija dobro izgleda s sportskim ili prekratkim frizurama.

  • Kreativna šiška. Pogodno za najhrabrije djevojke i iskusne majstore. Idealno za fotografiranje, modne revije i snimanje za sjajne časopise.

  Korisni savjeti o odabiru bangsa

  1. Hrabri eksperimenti frizure opravdani su za mlade, energične djevojke, ali ne i za odrasle žene. Ne biste trebali drastično mijenjati sliku, birajući ekscentrične i izvanredne opcije, ako niste spremni u potpunosti promijeniti sliku.

  2. Djevojke male stas treba obratiti pozornost na ravno bangs, i visoke vitke mlade dame, naprotiv, mogu odabrati asimetrični i kosi kako ne bi poremetiti opće proporcije.

  3. Vrlo pažljivo, treba uzeti u obzir izbor bangs za djevojke s kovrčavom kosom, jer takva kosa zahtijeva posebnu njegu.

  4. Dajte volumen frizure pomoći će širokim šiške, koji počinje na krunu.

  Kako odabrati bang po tipu osobe

  Prilikom odabira frizure, kao i praska kao glavnog elementa, važno je usredotočiti se na oblik lica.

  Okruglo lice

  Kako odabrati bang za okruglo lice? Možete obratiti pozornost na najkraće ili maksimalno duge šiške na bradu. Dobar izgled koso i rastrgan šiške. Važno je kada se styling ne da kose previše volumena, kako ne bi slike teške.

  Kvadratno lice

  Usredotočite se na asimetričnu verziju kako biste uravnotežili proporcije lica. Udarci mogu biti kosi (izduženi ili kratki). Izgleda dobro kratka ravna resica, koja će lice učiniti vizualno manjim i privući pozornost na oči.

  Ovalno lice

  Kako odabrati bang za ovalno lice? Ovdje možete odabrati bilo koju vrstu, ovisno o osobnim željama i želji za stvaranjem određene slike. Ovalni oblik lica može se smatrati univerzalnim, a ovdje su idealne šiške bilo koje vrste. Ozbiljna poslovna dama treba obratiti pozornost na ravnu ili zakrivljenu resicu. Dugi ili kosi oblik bio bi prikladan za izgled ako je stil djevojke slobodniji. Ultrashort šiška je odabrana kako bi se stvorila hrabra i ekstravagantna slika.

  Dugo lice

  Da bi vizualno proširili oblik i uravnotežili proporcije, stilisti savjetuju u ovom slučaju da odaberu stupnjevani prasak ili da obratite pozornost na dugu i apsolutno ravnu. Ako je čelo previsoko, dugi prasak treba položiti na njegovu stranu.

  Srce u obliku lica

  Idealan izgled lučni bangs različitih duljina. Pobrinite se za glodanje kose kako biste fotografiji dali svjetlinu i mekoću. Udarci mogu biti bilo kojeg oblika, sve dok nisu predebeli. I još jedan važan uvjet - stavljaju ga strogo na svoju stranu kako bi čelo vizualno uže. Uz šiške, nježno podrežite bočne pramenove koji su uokvirili lice.

  1000 i jedan svjež savjet o tome kako podići prasak (39 fotografija)

  Prasci nikada ne izlaze iz mode, samo se nadopunjuju novim varijacijama, još bolje naglašavaju dostojanstvo lica i skrivaju nedostatke. Ali sve to radi samo ako odaberete pravu vrstu. Naučivši kako bang odabrati u skladu s oblikom lica, kao i uzeti u obzir sve značajke njege za takvu frizuru, možete se sigurno odlučiti za promjenu slike.

  Prije posjeta frizeru, važno je znati kakvu će vam frizuru najbolje odgovarati.

  Glavne metode odabira prikladnog šišanja

  Mnoge djevojčice danas postavljaju pitanje: "Kako da znam - kakva mi bangsa odgovara?".

  Preuzmite posebne programe u kojima možete nametnuti kosu, dobiti lažne bangove, eksperimentirati s ubodnim pramenovima kako biste stvorili željeni učinak, jer ova frizura ima nekoliko prednosti:

  1. Poboljšava proporcije lica.
  2. Skreće pozornost na oči.
  3. Skriva imitativne bore na čelu.

  S pravim izborom šišanja omogućuje vam da privučete više pozornosti na svoje grožđice i učinkovito sakrije nedostatke.

  No, pogrešno odabrana frizura može učiniti lice zlovoljnijim, skrenuti pozornost s očiju ili jagodica, dok je korisno sakriti čelo preširoko i naglasiti oval lica.

  Prilikom odlučivanja o izboru praska, razmislite o:

  • vrsta lica;
  • struktura kose (debela ili tanka, kovrčava ili ravna);
  • individualne osobine lica;
  • čak i tip kože.

  Masna koža na čelu će konstantno činiti da su pramenovi masni čelo i da će se morati prati svaki dan. Stoga je važno odabrati pravu formu i uzeti u obzir te parametre.

  Dobro odabrane šiške - ovo je još jedan spektakularan naglasak na vašoj slici

  Kosu odabiremo ovisno o obliku lica

  Prvo na što treba obratiti pažnju pri odabiru pravog praska je oblik lica i proporcija, od kojih možete odlučiti koja je frizura za vas najbolja. Za ovalne, trokutaste, kvadratne i druge vrste lica, određene frizure su optimalne, a neke od njih samo naglašavaju nedostatke.

  Naučivši kako odabrati pravi bang prema obliku lica, izvršit ćete 90% potrebnih akcija za odabir. Nakon toga, vrijedi razmotriti samo da li se vaša kosa kovrča, i želite li vaše lice učiniti tanjim ili, naprotiv, šire.

  Odaberite najbolji model za šišanje

  Nakon što ste prošli test za tekst na Internetu: koji mi bang odgovara - teško ćete dobiti rezultat koji će vam odgovarati. Bolje je odmah početi tražiti najbolji oblik prema obliku lica. Zahvaljujući jednostavnoj usporednoj tablici, lako možete razumjeti za koga je bob s bangsom i tko je kosi višeslojni model.

  Prije svega - odredite vrstu lica.

  Vizualna nastava: što je dobro a što loše!

  Sjeti se! Podjela na oblike lica uvijek je uvjetna, jer je svaka osoba individualna, a savjet o odabiru frizure treba uzeti u obzir sve značajke njegova lica. Savjeti za frizure pod oblikom lica pomažu samo u boljoj navigaciji obiljem mogućih frizura.

  Odabiremo vrstu bangsa

  Široke opcije omogućit će vam da napravite tanko lice šire i uže - da izjednačite proporcije lica, na primjer, kvadratnog oblika, ili da omekšate masivnu bradu. Vlasnici visokog čela trebali bi obratiti pozornost na ravne duge niti u čelu, ili stupnjevane šiške, koje se mogu položiti na jednu ili dvije strane.

  Sjeti se! Izrada šišanje vlastitim rukama, možete pokvariti željeni učinak. Ako nemate iskustva, bolje je odmah kontaktirati profesionalca.

  Koje opcije možete odabrati:

  1. Pristranost. Ovaj tip je savršen za vlasnike pravokutnog ili kvadratnog lica, jer vam omogućuje da izjednačite proporcije. Također, ova frizura je pogodna za ovalno i okruglo lice, jer vam omogućuje da ga vizualno produljite.

  Ovaj prasak je univerzalan, dobro izgleda na dugoj i kratkoj kosi. Vlasnici kovrčastih kovrči trebali bi obratiti pozornost na ovaj izbor, neki kosi modeli morat će se stalno polagati.

  Kosi bangs i njegove varijacije

  1. Ravno dugo. Kolekcija takve podvrste je vrlo velika, ali danas na vrhuncu popularnosti su opcije s duljinom ispod obrva ili na njihovoj razini. Pogodni su za vlasnike ovalnog i ovalnog lica, au nekim slučajevima i pravokutnog oblika.

  Što je glatkija linija kose, točnija će biti vaša slika, bolje ćete moći rezati kosu ili kraću verziju. Ako želite eksperimente, možete tonirati nekoliko pramenova kose.

  Dugačka ravna opcija savršena je za ovalni oblik.

  1. Ravno kratko To će odgovarati vlasnicima okruglog lica u obliku srca. Može biti ravna ili poderana, također je važno razmotriti kakvu frizuru imate tako da se uklapa sa šiškama. Ako želite omekšati veliku bradu, odaberite ravne modele.

  Ravne, ali kratke bangs - moderan trend

  1. Višeslojne. Vrlo je popularan kod modernih zvijezda, jer izgleda spektakularno na zabavama i skreće pozornost na oči. Izgleda dobro na ravnim ili obojenim niti. Pogodan je za vlasnike gotovo svih oblika lica, ali izbor ove opcije trebao bi ovisiti o strukturi kose.

  Slojevita frizura privući će posebnu pozornost očima.

  Udariti poput zvijezde - učimo iz iskustva poznatih ljudi

  Zvijezde televizije, kina, glazbe često mijenjaju sliku. Iskusni stilisti pomažu im u odabiru, pa je rizik od pogrešnog izbora sveden na minimum.

  Uspoređujući izgled poznatih osoba s bangsom i bez, kao i odabirom onih zvijezda koje imaju sličan oblik lica i proporcija, kao i strukturu kose, možete odabrati odgovarajuću opciju za sebe.

  Uputa Emme Stone izuzetno je jednostavna - ako imate ovalno lice, apsolutno će vam zaskočiti svaki prasak, uključujući i dugački ravan model.

  Na fotografiji Taylor Swift, možete vidjeti da ona ima trokutasto lice, pa preferira asimetrične opcije, jer zna kakva je vrsta praska pogodna za vlasnike u obliku srca.

  Vanessa Hudgens ima okruglo lice - to nije najbolja opcija za bangs, ali zvijezda je odlučila diverzificirati svoj stil s kosom višeslojnom frizurom koja je naglašavala njezine oči.

  Ostali korisni savjeti

  Bangs - ovo je hrabar korak, jer nitko ne može jamčiti da će sakriti nedostatke i učiniti vašu sliku boljom. No, postoje i značajke njege, koje treba uzeti u obzir pri odabiru frizura, kao i drugih suptilnosti i pravila koja se ne smiju zaboraviti.

  Korisni savjeti za one koji traže odgovor na pitanje: "Kako ću znati da li će bangs raditi za mene?"

  1. Posebna pažnja pri odabiru vrijedi pokazati djevojkama s kovrčavom ili kovrčavom kosom. Bangs će se svakodnevno aktivno savijati, odnosno biti spremni potrošiti vrijeme i novac na njegov stil.

  Važno je zapamtiti da, gledajući opcije za frizure na fotografiji djevojaka s ravnom kosom, možete pogrešno izračunati, jer će kosa na kovrčavoj strukturi kose izgledati potpuno drugačije.

  Kovrčava kosa zahtijeva stalni stil

  1. Ako imate tanku kosu, onda šiške će samo smanjiti njihov volumen i učiniti ga još manje gustim. Ako, naprotiv, želite dati vašu kosu više pompe, bolje je da se odlučite za frizure bez praska, ili odabrati poderani prasak.

  Tanke kose i poderane šiške - savršen tandem

  Ako imate kovrčavu kosu, koristite ispravljače za šiške. Njihova cijena može biti različita, tako da možete lako odabrati pravu opciju.Ako ste vlasnik masne kose, budite spremni na činjenicu da morate prati prasak svaki dan, jer masnoća prednjih kovrča odmah zahvaća u oči, za razliku od ostalih niti može se sastaviti u rep ili pletenicu. Ako niste spremni na takve žrtve, bolje je odbiti takvu frizuru.

  Imajte na umu da će se linija kose morati obrezivati ​​1 put u 2-4 tjedna, a to je glatko i uredno kod kuće prilično problematično. Stoga, morate svaki put kontaktirati gospodara. Za to je potrebno vrijeme i novac, tako da se ovaj aspekt ne može izostaviti iz fokusa.

  Ako imate iskustva, možete to učiniti sami.

  nalazi

  Uzimajući u obzir oblik lica, odabirom željenog modela iz obilja opcija, te uzimajući u obzir sve suptilnosti brige s kojima se suočavate, možete se sigurno odlučiti za promjenu svoje slike. Ako imate pitanja o članku, možete ih postaviti u komentarima. U videu u ovom članku pronaći ćete još korisnih savjeta i činjenica.

  Svetlana

  Pozdrav, imam okruglo lice i sa starim progutanim obrazima, želim odabrati frizuru koja skriva nedostatke.

  Tamara (shpilki.net)

  Pozdrav Svetlana! U vašoj frizuri treba biti jasne okomite linije - kao u bob frizuri. Odbacite rastanak ili napravite stranu. Plus će biti kosi bangs i šiške luk, s dugim zubima na rubovima. Zapamtite razmjere: kosi rubovi ne smiju završavati iznad ili ispod brade. Pravi šiške su također prikladne, ali ne i vrlo debele, a šišanje bi u ovom slučaju trebalo ići dolje do ramena. Osnovno pravilo je izbjegavanje horizontalnih linija u kosi. Izbjegavajte češljanu kosu, okruglu kosu, visoku kosu i kovrče.
  Budite sigurni da prilagodite oval lica s šminkom i obratite pozornost na ovratnike i izreze odjeće - njihov oblik treba biti bolji od V-oblika ili trokuta, prihvatljivo je nositi odjeću bez ovratnika i izrez "swing" oblika.

  Nastya

  Dobro došli! Ne mogu odlučiti da mi je potreban prasak ili ne. Čini mi se da bi dobro izgledala, ali ja ne volim često ići u frizere, a ako joj napraviš šiške, moraš stalno rezati

  Tamara (shpilki.net)

  Dobro došli! Ravne šiške - najzahtjevnije, morat će se rezati svaka 2-3 tjedna. Kosi bangs u njezi manje zahtjevne, ako ne ometaju, to može biti obrubljen istodobno s korekcijom ostatka oblika - 1 put u 1 -1,5 mjeseci.

  Aleksandar

  Moja nećakinja nosi neke neugodne frizure, potpuno, po mom mišljenju, unakaženje. Želio bih čuti od vas kvalificirani savjet: kakva je njezina vrsta lica i koje će frizure (šiške) ići i koje neće.

  Tamara (shpilki.net)

  Djevojka na fotografiji ima trokutasto lice. U ovom obliku, bolje je sakriti široko čelo i uravnotežiti usku bradu, dodajući volumen donjem dijelu lica, tako da će šiške i frizure učiniti. Dobar izbor frizura - klasični bob i bob-bob s skrivenim prednjim stranama. Najbolja duljina je nešto viša od ramena. Na dnu frizure valoviti uvojci i slojevi izgledat će dobro. Ako želite zadržati duljinu kose, bolje je uravnotežiti proporcije lica ravnim debelim ili višeslojnim praskom. Možete dopustiti asimetrični stil, položen na strane valova.
  Ne preporučuju se frizure s visokom kosom ili kosom s kratkom kosom, kratkim ravnim šiškama i dugim ravnim stilom. Bolje je izbjegavati rastanak i voluminozne, sferične frizure do dužine brade. Ne otvarajte uši i čelo.
  Pogledajte slavne osobe sa sličnim oblicima lica: Reese Witherspoon, Jessica Alba, Jennifer Lopez.

  Helena

  Pozdrav, molim vas recite mi koji bang je prikladniji za mene i vrijedi li uopće to raditi?

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Elena. Pokušajte verziju s kosim bangs.

  Irene

  Dobro došli! Imam kvadratnu vrstu lica - uvijek nosim debele šiške na obrvama, kosa je masna, ravna, čelo visoko. Želim odabrati frizuru

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Irina. Ravne debele šiške naglašavaju kutnost lica. Duljina kose može se održati ili podići na ramena, a bolje je napraviti kose šiške. Dobro ste podesili bob frizuru, bob-cut ili višeslojni izduženi bob.

  Dijana

  Halo, recite mi kakve šiške i frizura odgovaraju mojoj kosi, kosa mi je ravna do struka srednje tankoće

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Diana. Namjestite višeslojne frizure, asimetričan rastanak. Udarci mogu biti kosi ili ravni, ali profilirani. Velike kovrče izgledat će lijepo, ali samo do sredine duljine kose.

  Irene

  Nikad nisam nosio prasak, ali stvarno želim. Pomozi mi odabrati. Volos je dugačak, ispod lopatica.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Irina. Vi ste prikladniji izduženi kosi pramenovi (otprilike do brade). To će pomoći vizualno rastegnuti oblik lica. Ravne šiške dobro će izgledati s raspuštenom kosom, ali kada se skupljaju vizualno proširuju lice.

  ALICE

  Nikad nisam nosio šiške... Želim prasak, pa, ne znam hoće li ići k meni.

  Tamara (shpilki.net)

  Mislim da će ti bangs pristajati. Najlakši način da se odlučite - izmjeriti periku s praskom

  Christina

  Možete li mi dati prasak i kakvu molim vas

  Tamara (shpilki.net)

  Kristina, idite na stranicu naše usluge odabira frizura https://shpilki.net/podbor/

  Pozdrav, imam četvrtasto lice, veliko čelo, tanku kratku kosu. Ja nosim svoju dugu resicu na svojoj strani... Želim to promijeniti, jer je jedno oko zatvoreno, bojim se zrikavca. Navedi nešto)

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Anna. Nažalost, ova fotografija ne prikazuje oblik vašeg lica. Za konzultacije, molimo priložite fotografiju u pravoj perspektivi (kao u putovnici). Sada možete vidjeti da su vaše šiške ukošene, ali da vam ne uzrokuje nelagodu, morate odabrati ispravnu duljinu i redovito je izrezati.

  Natalia

  Zdravo, Tamara! Recite mi, molim vas, kako ispraviti pravokutno lice s tankom, ali debelom kosom. Sada imam kaskadu srednje duljine s debelim okruglim praskom, koji ne krasi, već čini lice teže, čini ga nalik na kocku. Što se može učiniti u ovoj situaciji? Hvala vam unaprijed, vi.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Natalia. Osnovno pravilo za kutne oblike lica - pokušajte omekšati crte lica glatkim asimetričnim linijama. Oblik šiški svakako treba promijeniti. Kose asimetrične i višeslojne su prikladnije. Od frizure, asimetrični bob ili bob rez s izduženim pramenovima do brade može doći k vama. Ali bolje je ako je frizura izdužena i pokriti čelo i dio lica. Cascade naglašava grafičke karakteristike, ali prelaskom pramenova u lice pomoći će ublažiti liniju brade. Dobro maskirane tvrde crte valovitih niti.

  Oksana

  Dobar dan, također sam odlučio saznati vaše mišljenje, ne znam kako ne mogu odrediti kakvo je moje lice, bilo kvadratno ili okruglo ili... Želim napraviti šiške, kosa nije gusta, duga, široka čela (masna koža) reci mi ste dobrodošli

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Oksana. Kvadratni oblik lica karakteriziraju izražene jagodice, teška brada (poput Paris Hilton) i, ​​u pravilu, ne preširoko čelo jednako širini donjeg dijela lica. Posebnost je prisutnost uglova. Okruglo lice ima mekane obrise, brada nije izražena i duljina od čela do brade gotovo je jednaka udaljenosti između jagodica.
  Preporuke za odabir šiški u oba slučaja za vas će biti slične: bolje je zaustaviti izbor na kosim šiškama i položiti ga na bok. Ne preporučujem da napravite ravnu, ravnu i debelu. Rastanak je bolje napraviti dijagonalu.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Oksana. Kvadratni oblik lica karakteriziraju izražene jagodice, teška brada (poput Paris Hilton) i, ​​u pravilu, ne preširoko čelo jednako širini donjeg dijela lica. Posebnost je prisutnost uglova. Okruglo lice ima mekane obrise, brada nije izražena i duljina od čela do brade gotovo je jednaka udaljenosti između jagodica.
  Preporuke za odabir šiški u oba slučaja za vas će biti slične: bolje je zaustaviti izbor na kosim šiškama i položiti ga na bok. Ne preporučujem da napravite ravnu, ravnu i debelu. Rastanak je bolje napraviti dijagonalu. Pogledajte primjer s fotografijom.

  Olga

  Pozdrav uvijek išao s praskom, ali valovita kosa.. Što savjetovati da odaberete bang i šišanje?

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Olga. Izbor frizure za valovitu kosu uvelike ovisi o krutosti kose i gustoći kovrče. Idealno - kaskadne i stupnjevane frizure. Ako kosa nije preuska, izdužena frizura ispod ramena će naglasiti brave. Frizure „Bob“ i „Kare“ izgledaju sjajno, tj. frizure s izraženim geometrijskim oblikom. S asimetričnim frizurama može biti teško stilizirati. ako je kosa tvrd i nestašan, bolje je da ne napravite prasak. Ako je dovoljno mekano, u stupnjevanim frizurama šiške su sasvim prihvatljive, ali najbolji kriterij odabira je udobnost, tj. ne smije te uznemiravati.

  Natalia

  Molim vas, recite mi što mi šiške učiniti. Spustio sam trepavice.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Natalia. Trebat će vam kosi bangs. Izravno vizualno istaknite oči i kapke.

  Sandra

  Bok Želim napraviti prasak. Imam valovitu pahuljastu kosu srednje duljine, kažu da imam ovalno lice.

  Tamara (shpilki.net)

  Bok Bangs može biti učinjeno, ali to će biti nestašan zbog prirode strukture vaše kose. Zahtijeva stalno oblikovanje.

  Halo, vjerojatno bolje da promijenim šiške na kosi ili bez njih uopće? I što možete reći po frizuri.

  Tamara (shpilki.net)

  Bok Koliko ja razumijem, imate diplomirani šišanje i šiške su bolje da dio ovog šišanje - lakši, leti, bolje višeslojni i izduženi. Sada se prasak snažno ističe, gust je i teži gornji dio lica, proširuje ga. Jednostavno mijenjanje kuta rezanja ovdje neće biti dovoljno, potrebno je dodatno promijeniti gustoću - gornji slojevi trebaju se uzgajati za produljenje, a donji trebaju biti glodani. Tada će izgledati mekše i skladnije. Usput, ovaj će obrazac još povoljnije naglasiti izražajne oči. Imate dobru frizuru (ukratko, ne morate to činiti), tako da neću predlagati nikakve temeljne promjene u obrascu. Osim ako ne možete odbiti podnošenje na krajevima kose i napraviti jasniju gradaciju (ali to je pitanje za majstora).

  Valery

  Koja mi banda odgovara, trebam je? Kosa je glatka, duga.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Valeria. Bolje ti je bez bangsa.

  Helena

  Dobro došli! Molim pomoć! Ne mogu odrediti oblik lica kako bih odabrao frizuru. Sada imam dugu kosu bez šiške. Reci mi koja mi frizura odgovara i trebam li prasak. Po mom mišljenju imam veliko lice, osobito u području obraza.

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Elena. Oblik lica je kvadratan (čelo je jednako jagodicama i čeljustima u širini). Nije tako loše ako obratite pozornost na slavne osobe: Natalie Portman, Paris Hilton, Demi Moore, Keira Knightley, pa čak i Angelina Jolie - te djevojke imaju sličan oblik lica s vašim. Možete pogledati njihove uspješne slike i odabrati za sebe prikladnu metodu stila ili frizuru koja će vam se svidjeti.
  Obratite pažnju na mekane stepenaste ili prozračne slojevite šiške - pomaže ublažavanju crta lica i stvara lagani, leteći efekt. Za vas će vam dobro pristajati maturalne i višeslojne frizure, frizure s produljenjem u stražnjem dijelu glave, dlaka s glatkim valovima / kovrčama i bilo koji asimetrični stil koji omekšava kutnost linija (ponekad je dovoljno samo odložiti kosu na stranu).
  Izbjegavajte izravno odrezivanje i debele, ravne oštrice (naglašavaju liniju brade). Nije potrebno dodati volumen jagodicama. Šišanje ne smije ponavljati niti naglašavati liniju brade. Ravno labave kose i ravne niti duž lica samo naglašavaju prirodne ravne crte i uglove.
  Uz frizuru, upotrijebite tehnike šminkanja koje će pomoći da lice bude strukturirano i omekšalo kutnost dna.

  anonim

  Bok Sumnjam u ispravan odabir kose. Hvala vam

  Tamara (shpilki.net)

  Bok Stvar je više styling, jer s ovom frizurom ne može povećati glasnoću na sljepoočnicama. Sama forma frizure, zapravo, može biti malo lakša, jer stvara dodatni volumen u gornjem dijelu i na liniji jagodica (i polaganje naglašava tu nijansu). Vaša frizura može biti zanimljivija uz pomoć mature, akcentnih niti na licu i lakših šiški (kosih ili ravnih - glavna stvar je da bi trebao biti lagan i prozračan). Pogledajte približne fotografije.

  Valery

  Dobro došli! Već pola godine me muči pitanje kako promijeniti frizuru i je li vrijedno napraviti prasak, a ako to učinite))))! Možete li mi reći kakvo je moje lice, kako mijenjati frizuru i kakve će mi to šiške odgovarati? Kosa je gusta, ali s etosom tankim i ne previše uvijenim!)

  Tamara (shpilki.net)

  Valeria, halo. Da biste odgovorili na pitanja, trebam vidjeti vašu fotografiju.

  Valery

  Dobro došli! Reci mi. Molim vas, kakvo je moje lice i kakve će mi šiške odgovarati ili bolje bez bangsa? Općenito, već dugo želim promijeniti frizuru. Kosa je gusta, ali tanka, masna i blago uvijena, sada je duljina do lopatica! Ja sam također vlasnik velike poprsje i uvijek brinem da će me ova ili ona frizura natjerati da izgledam debelo!

  Catalin

  Dobro došli! Dugo sam želio napraviti sebi prasak, ali ne znam je li vrijedan toga? Osim toga, ne mogu razumjeti kakvo lice imam.

  Alena

  Bok Imam visoko čelo - ne mogu bez šiški. Lice je ovalnog oblika i vrlo tanke kose do sredine vrata. Hoće li mi odgovarati jednaki prasak?

  Tamara (shpilki.net)

  Zdravo, Alain. Iscrpljene ravne ili neravne kose šiške s niskim bočnim dijeljenjem učinit će to.

  Eugene

  Dobro došli! Oko pet godina nosim ravan prasak, koliko sam shvatio - kvadratni oblik lica. Bez praska uopće ne ide, ali stvarno želim nekako maknuti, barem djelomično. Mogu li mi odgovarati bilo koja opcija?