Kategorija Postupci

Postupci
Trošak operacije presađivanja kose s jedne strane ovisi o broju transplantiranih folikula (transplantata) i primijenjenoj tehnici transplantacije, as druge strane na zemlji i klinici gdje se intervencija izvodi.
Postupci
Pružanje zdrave, dotjerane kose je težak zadatak. Redoviti utjecaji koji narušavaju prirodnu ravnotežu su posvuda. Upotreba toplinskog, mehaničkog stila, utjecaj negativnih manifestacija vanjskog okruženja - sve se reflektira.
Postupci
Serum andrea rast kose danas je vrlo popularan na tržištu kozmetike za rast i jačanje kose, odnosno, osmišljen je kako bi riješio problem gubitka kose i sporog rasta. To je vrlo važno za moderne djevojke, koje bi mogle ojačati kosu bez trošenja mnogo vremena i truda, kao i ubrzati rast.
Postupci
Gubitak kose je muka za žene i muškarce, problem koji se ne može zatvoriti. Svatko razumije da je važno ne propustiti trenutak i početi se baviti alopecijom što je prije moguće: probuditi uspavane "luk" dok se ne postigne točka bez povratka.
Postupci
Mezoterapija - snimanje protiv gubitka koseZa obnovu kose naši čitatelji uspješno koriste Minoxidil. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.
Pročitajte više ovdje...
Postupci
Bok, komadi! Zašto nam trebaju maske od papra? I zašto točno doprinose rastu nove kose i zaustavljaju gubitak? Činjenica je da je stres, s nepravilnom njegom, čestim eksperimentima s kosom i drugim ozbiljnim posljedicama kose luk..
Postupci
Nudimo vam da se upoznate s zanimljivim proizvodom - ulje Olio COLORANTE iz Constant Delight, čija paleta nudi 40 bogatih boja.Olio COLORANTE iz Constant Delight je boja na bazi maslinovog ulja koja ne sadrži amonijak.
Postupci
Kana je prirodna boja dobivena iz listova Lawsonia - grm koji raste u vrućim zemljama (arapske zemlje, Sjeverna Afrika, Indija, Pakistan). Ova prirodna boja ispunjava kosu dubokim živim bojama (u pravilu, različitim nijansama bakra), daje joj sjaj i fluffiness i ne nosi nikakvo štetno opterećenje na tijelo.
Postupci
Kvaliteta šampona izravno utječe na izgled i stanje kose.Neispravno odabrani lijek može dovesti do njihovog gubitka, narušiti izlučivanje lojnih žlijezda vlasišta i čak pokvariti rezultat bojenja.