Glavni

Maske

Vlažne kose recenzije


Grupa: Administratori
Poruke: 4158
Registracija: 26/04/2015
Korisnički ID: 32903

Njega kose, balzam, maska, sprej, ulje, šampon za kosu.

Recite nam o prehrani i hidrataciji, balzama i maskama za kosu, recenzijama i savjetujte nešto dobro i prosječnu cjenovnu kategoriju. Kosa je tvrda i tupa, a korijeni su masni drugi dan. Ne znam što ću s njima.
A ipak: kako tretirate sve vrste ulja i sprejeva za kosu koji vlaže, hrani? Dobro, nije dobro? Je li vrijedno toga?

- L'oreal Mythic Oil maska, regenerator i ulje za kosu, ili ista linija Loreal keratin refill, nešto slično.
Od narodnih lijekova, ako koristite, pohvalite ricinusovo ulje, ulje repinca.

- Iskreno - koristim masovno tržište, nikakav tip "prirodnijeg od prirodnog", samo se jako ispire, a cijena nečega zapravo nije. Moj šampon i Elseve balsam luxury 6 ulja, ulje iz Schwarzkopa i dvofazni mlaz za trenutnu hidrataciju iz Kapousa. Još jednom tjedno, maska ​​za jaja za kosu od bake Agafya. Moja glava svaka 2, ponekad 3 dana. I opet koristim suhi šampon, Original iz Batiste.
Moja kosa je gusta, do sredine lopatice, ne bojim, krajevi su suhi.
Moje je mišljenje o uljima nedvosmisleno da, pokušao sam prošlog ljeta, od tada se nisam rastao, u osnovi volim sprej dugo vremena, ne koristim ga zimi, a ljeti mi se kosa više suši.
Nakatala list, ali čini se da nije sve rečeno, pa ako ništa - čeka na pitanja.

- I moja kosa je imala sve moguće probleme koje se mogu zamisliti, sjećam se da su izgledali dobro, morao sam napraviti satnu masku za dvije prije pranja glave, zatim šampon, masku plus balzam, a zatim još jedno ulje na krajevima., a sutradan je sve bilo novo, jer su korijeni bili debeli, a duljina je bila prekrivena dredovima.

- Ako je kosa teška od prirode, onda je jednostavno prihvatite. Meka, svilenkasta zračna glava ionako neće biti. Štedim se s kozmetikom za kosu, šamponom i balzamima u japanskom stilu, kosa mi je malo mekša i duže ostajem čista. Elsev također voli "luksuz 6 ulja", ja sam izravno zaljubljen u tu liniju - moja kosa je malo mekša i sjajna, svjetluca.
Ulje! Bez njega moj život ne može zamisliti. Svaki put nakon pranja, dlanovima sam stavljao ulje na kosu, nekoliko puta mjesečno, poput maske, masnim slojem prije pranja. Omiljeno ulje još nije pronađeno, dok je u procesu degustacije, ali najviše od svega do sada mi se svidjelo iz kapsula.

- Dok sam za sebe našao normalnu njegu kose, pokušao sam sve, općenito, od jaja na glavi s uljem za čičak do kerastase.
Došao sam do prirodne organske brige bez silikona da njegujem i vlaži kosu. I točnije, od specijalnog korijena kane i gline, primjenjujem samo na korijenje, a eterična ulja se dodaju u šampon. Također masiram skalp za protok krvi.
Šampon za mene, u načelu, bilo koji pogodan, glavna stvar - da nije bio vrlo agresivan, ali ne previše briga.
Što se tiče duljine, imam 3 alata koje ću koristiti, vjerojatno, za ostatak svog života i sve su tvrtke biofficina toscana.

- Imam sprej za kosu, librederm, Angel, Kapous plava je prikladna. Sprej je vrlo važan u njezi kose. Nakon 2-3 mjeseca korištenja, počinjete shvaćati. Balzam za sve vrste anđela može mirno zamijeniti i maskirati ako odlazite 20-30 minuta, ovisno o oštećenjima kose. On je u uzorku od 100 ml, tako da možete uzeti. Siguran sam da će mi se svidjeti. Uz Kerasys balzam, ista tema - mirno zamjenjuje masku. Sante maska ​​plus ampule. Mask glis chickens hyaluron placeholder. Isprobajte filer za kosu iz DNC-a (prodaje se u Auchan, cipele).
Mislim na ove proizvode za kosu, na nešto što vlaži, a što na vlast, uvjerite se sami.
Pa, dubinski šampon za čišćenje. Najvjerojatnije je vaš problem upravo zbog njegovog nedostatka skrbi. Oni savjetuju od bonacur, ali je skupo. Postoji jeftiniji ekvivalent u Beliti i Next.
Postoje mnoge druge sitnice koje utječu na uljastost vlasišta, kao što je pranje kose vrućom vodom ili ulijevanje šampona izravno na glavu iz boce.

- Moja njega kose. Serija Estelle Otium. Intenzivna hidratantna kosa. Maska. Arganovo ulje iz stalnog užitka.

- No, kosa cijelo vrijeme u odvojenim kovrče ide, kao da ne češljana. Što je ovo?

- I da si ti njihov teret brige, treba ti nešto lakše.

- Ali bili su takvi prije "njege kose".

- Htio sam reći da je kosa vjerojatno vrlo tanka, tako da je teško s bilo kojeg načina, pa čak i iz prljavog gradskog zraka. Jeste li probali dubinski šampon za čišćenje?

- Ne, nisam pokušao. Možete li nešto savjetovati?

- Pogledajte gore, ona savjetuje nekoliko marki.

- Prije svega, morate saznati kakvu vrstu kose imate, a tek onda pokupiti kozmetiku za kosu. Primjerice, cijeli sam život koristio šampon za volumen, jer mi je kosa visjela poput ledenice. No na kraju su mi u salonu objasnili da imam masne korijene i da ih obimni šampon samo pogoršava. Sada nemam takav problem. Kosa tri dana u "svježem" stanju.

- A koji šampon sada koristite?

- Imam istu vrstu kose. Moj glavu šampon iz prirode sibirskog mora krkavine serije, nešto o učinku laminacije. U isto vrijeme šampon nanosim samo na korijenje, masiram 2 minute, vrhovi se u tom procesu pere. Od sredine duljine stavljam masku od Indole s keratinom, u sivom paketu. Maska je stvarno cool. A iz Pantina mi se jako svidjela maska ​​za kosu, ali ne nalazim više na prodaji. No, drugi dan je beskorisno boriti se s masnoćom. Tako je vaša koža glave uređena. Samo operite po potrebi i ne brinite.

- Vichy za masnu kosu.

- Što i kako ulje? Prije ili nakon pranja? Koji?

- I kakvu kozmetiku za japansku kosu? Gdje kupiti?

- Šampon od Vichy, balzam od estel premium plavuša, imam shatush bojenje, tako da savjeti ne postanu žuti, plavi serum od kapousa.

- Naučite koristiti neizbrisivo ulje za kosu.
Kupio je L'oreal Extraordinary, prašnjavim i pokvarenim očima. Osim mirisa, nisam pronašla nikakve pluseve, od minusa, savjeti su se osjećali kao neobrijan trbuščić slona (ne znam što se nalazi iza pubisa, ali izgleda da je to), masne ruke, osim kad se pere 3-4 puta, pere, na odjeći tragovi.
Pomozite, i onda je to tako hvale.
Žao mi je zbog izraza, ali već se razbjesni.

- Maslac je takav glis od pilića, brižan eliksir, nakon pranja kose u rukama trljam 1-2 doze i nanosim na vlažnu kosu, osim korijena, kosa sjaji, mekša, lakše se češlja.
Pokušao sam tamo oprati arganovo i kokosovo ulje, sve je bilo učinjeno, ali moja kosa nije bila toliko oštećena, pa nisam primijetila wow efekt, pa sam ga postigla. Pa, naravno, sve je čisto subjektivno.

- Kokosovo ulje također pomaže, kosa je mekša i glađa. I ulje repinca, u načelu, hrani, a korijeni postaju manje masni, dovoljno čudno. I volio sam zlatni svileni sprej, na vrhovima, lakše je češljati se i ne sušiti poslije. I maska ​​za kosu od bake Agafya, čičak: iz njezine kose rastu brže, primjetno ugodniji na dodir postaju.

- I kako se koristi kokosovo ulje?

- Stavio sam na vrhove, možete, u načelu, i cijelu dužinu, onda idem oko pola sata. Možete zamotati film i staviti na kapu, dobro, a zatim isperite šamponom.

- Od brzog sadržaja masti u korijenu - kracie šampon od mente, moja debela glava ostaje svježa nekoliko dana, a obično je već sljedećeg dana sve tužno. Za hidratiziranje kose - maska ​​(prikladna za svakodnevnu uporabu) kharisma napon hidratizira, hrani - ista kolagenska karizma, klima nužno vlaži, ponovno carisma pomoći. Nesmyvashki - normalno ići silikona s uljima poput elsev, sprejevi pogled na bjeloruski kozmetike za tip kose markell ili svileni put od Auchan, još jedan vrlo cool stvar - stoljeća Avon vrhnje.

- I kupio sam ovu maslinu Garnier. Dugo sam stajao, jer Nisam znala kako ga koristiti. Tada sam pomislio da mi treba malo. Doslovno malo. Trljam ga u ruke i trljam po kosi. Samo ga trljam. I kosa je stvarno mekša i lakša za češljanje.

- A najbolje je Belita balzam, bez obzira na sve. Nakon svakog pranja 5 minuta, i nekoliko puta tjedno, maska ​​od njega oko 20 minuta, košta novčić, nema ga što poštedjeti. I mogu pola litre za šest maski. No, kosa je živa, kao nikad prije, sjajna i sjajna.

- I ja sam čitao i isprobavao japanski način - razmazati kosu kokosovim uljem i zamotati je ručnikom navlaženim vrućom vodom, nakon hlađenja navlažiti još 6 puta. Istina, nisam to učinio 6 puta, ali učinak je bolji nego ako samo stavite i prošetate.

- Danas sam bila kod frizerke i pokušala saznati o obnavljanju keratina ili laminiranju kose, za što je dobila savjet "idite kupiti masku u profesionalnoj radnji za isporuku suhe kose". Na moje pitanje, i koje, rečeno mi je da će tamo savjetovati.
Sada se postavlja pitanje: Možda su neki od vas imali iskustva s takvom kupnjom i možete savjetovati nešto specifične i približne cijene.

- No, maska ​​i keratin - malo drugačije stvari. Promijenite čarobnjaka.

- Kao frizer savjetujem - Schwarzkopf 800 rubalja, L'Oreal i Londa negdje oko 1300. Ovo je izravno najbolje.
Oni, međutim, obnavljaju sve, ali će također biti izvrsni za hranjivu kosu.

- Ako želite obnoviti kosu s keratinom, savjetujem vam ovdje ove ampule i masku.
Koristite ga ovako - operite glavu, a zatim nanesite masku, a zatim, nakon pet minuta, izravno na sadržaj ampule. Dok je najbolja maska ​​za kosu s keratinom, koju sam pokušao, i na različitoj kosi. Pa, odvojena maska, usput, također dobro radi.

- Još jedna vrlo dobra maska ​​je tvrtka za kosu, nazvana "maska ​​za obnovu strukture kose".
Preporučujem, jer ja osobno koristim sve gore navedeno, i ništa ne bih trgovao.

- A mojoj kosi koja je ubijena u smeću pomogao je izgled koji je više izgledao, te dvije maske: kaaral s keratinom i estel q3. Oni koštaju oko 700-900r, ali nisam ih kupio dugo vremena, jer Svaki put pokušavam testirati novu.

- A što možete reći o postupku ravnanja keratina, oporavku, koje su kompozicije bolje?

- Općenito, moj gospodar kaže da je keratin štetan za djevojčice, jer keratin dim, koji se razlikuje tijekom postupka, ima veliki učinak na reproduktivne funkcije.

- Parovi keratina ?! Srednjovjekovna osoba već je svejedno.

- Pa, u smislu da nemaju djece, i, naravno, nitko neće reći o tome u salonima.

- Obnavljanje keratinom vrši se povremeno svakih pola godine. Majstori su, naravno, skupi. To je više isplativo kupiti odvojeno keratin, ali postupak je dugotrajan. Stvarno miriše, ali nitko još nije umro. Koristim Coco choco keratin 9%.

- To se izdvaja iz para formaldehida, vrlo je štetno.
Naravno, nema smrti, ali šteti zdravlju. Pa, naravno, svaki je svoj, netko misli da piće i pušenje nisu štetni.

- Općenito, to je kao boja bez amonijaka, otprilike isto.
I da, kad je željezo prošlo kroz kompoziciju na kosi, oči su ozlijedile, suze su tekle. Nisam dugo bio na keratinu, moram ići, pokušati, to može biti proboj u kemiji. Pripravak.

- Rečeno mi je, kažu, od prekida keratinske kose. Je li to istina?

- Da, općenito postaju poput slame, tj. ponovno je vrijedno toga.

- Imam astmu, pa sam odlučio da ne idem na keratin seminare, plus ne postoji takva usluga za marku u kojoj radim, tako da neću govoriti o onome što ne razumijem.
Jedino što mogu reći je da su svi moji klijenti i poznanici koji su to učinili, kroz niz postupaka, postali nezadovoljni svojom kosom, jer su oni (kosa) postajali sve tiši. I morali su to učiniti opet, kako bi poboljšali izgled. Ukratko, ljudi sjede na ovu stvar.
Pa, i osobno za sebe (imam i kosu, oh, kako su patili, jednom izbijelili oblak), ne vidim razloga za izradu keratina kada možete koristiti dobre profesionalne proizvode za kosu sa silikonima, i zadržati njihov izgled na taj način.

- Dakle, zapravo, vaš gospodar nije tako loš, rekla je sve ispravno. Kosa se ne može obnoviti, možete samo sakriti svoju štetu, što ćete i pomoći maski za kosu i ulje.

- Treći put radi ravnanje keratinom. Kosa je bila jeziva. Ne znam kako sam nekada živjela s takvom kosom. Ne može bez glačanja.
Dok se kosa nije osušila. Rezultat zadovoljava svaki postupak duže.

- I kako one utječu na hormone? Neka frizeri rade svoj posao, a ogovaranje ne ispliva iz njihove nadležnosti.

- Keratin i laminacija, tako da trebate puno? Dove u bijelo-zlatnoj tubi je dobro, Shiseido je cijela crvena serija, od profesionalnih proizvoda za kosu - Redken, Joiko, Barex Oiocet, općenito, čudo, koliko je dobra njegova cijena.

- Napravila sam brazilsku laminaciju, stvarno mi se sviđa.

- A najprofitabilnija opcija za hidrataciju kose je sto posto, to su ulja i klima uređaj.

- I mogu vam savjetovati da promijenite gospodara.
I sada spašavam svoje. Dok su infuzija ekstremiteta i svile iz chi na mokru kosu rijetki. Za razumijevanje njege kose potrebno je najmanje 3 mjeseca. Iako svi vole.

Možete li preporučiti njegu kose, njegu kose i hidrataciju?

Krasotulya.ru preporučuje! Samo pokušajte!

Moj TOP-3 za hidrataciju kose

Pozdrav svima! Danas želim razgovarati o mojoj omiljenoj kremi. Ako ste zainteresirani za ovu temu, onda uživajte u čitanju!

Prvo ćemo razgovarati o vlaženju kose "u teoriji", a zatim prijeći na određene proizvode.
Na tu temu već su postojale zanimljive postove drugih djevojaka, ali podsjetit ću vas za svaki slučaj. Hidratiziranje je dva tipa: 1) zadržavanje vlage unutar kose; 2) izravno "zasićenje" vlagom. Prvo je mjesto za biti, ako kosa nije suha, i ima nešto za držati. Čak i ulja i silikoni pogodni su za tu svrhu, zbog tankih filmova koje su stvorili oni i drugi.
Za drugu vrstu komponenti su potrebne, moisturizers, privlače molekule vode. Najčešći: ekstrakt aloe, glicerin, hijaluronska kiselina, pantenol, hitosan, prirodni hidratantni faktor.
Idemo sada na same proizvode kako bismo ih ovlažili. Za sebe sam izdvojio 3 proizvoda koji mi se jako sviđaju.

Možda ću početi s maskom za kosu. Općenito, maska ​​za mene - osnova za njegu kose. O njoj ovisi kako će moja kosa izgledati nakon pranja; kako će se češljati; kako će zadržati i styling i još mnogo toga poput "kako će." ”. Naime, sada je Angelova hranjiva krema postala moja omiljena u hidratantnoj kosi.

Angel profesionalna hranjiva krema


Uključuje pristojnu količinu hidratantnih sastojaka (prirodni hidratantni faktor, pantenol, morski kolagen). Osim toga, maska ​​pruža hranjivi učinak - obnavljanje lipidnog sloja, zahvaljujući ulju sjemenki grožđa, koji stoji u sastavu daleko od kraja, usput)

Ali neće svi razumjeti ovu masku. A sve zato što ne daje jasan kozmetički učinak. Umjesto toga, recimo to: daje, ali s dugotrajnom redovitom uporabom. To je kumulativni učinak. Nakon prve aplikacije rezultat nije vidljiv. Ali s vremenom, učinak ove maske natjerao vas je da se zaljubite u njega) Vrhovi su vrlo mekani i, općenito, savršeno se omekšavaju, ali manje od Qaral Hydre. Svilenkasta, elastična, češljana bez problema, želim dotaknuti kosu. Gustoća na kosi nije primijetila. To ga čini malo težim, ali s vremenom ne preopterećuje tanku kosu, za razliku od klima uređaja iz iste linije.

Miris je ugodan, nježan, sdavkovato-cvjetni.
Jedino što mi se ne sviđa jest dosljednost. To je vrlo debela, jako raspodijeljena po dužini. Nije jasno gdje se prijavio, a gdje još nije. Stoga, prije nanošenja, dobro trljam dio maske u rukama da je malo zagrijem.

Uklanja "žlijebove" duljine. Imam pristojnu količinu - nove dlake rastu - tako da se s njima savršeno snalazi. Kosa je jedno platno, glatka, glatka, kosa do kose. Glitter dodaje malo, ali ne toliko reći. U umjerenim količinama.

  • omekšava
  • vlaži
  • malo teška
  • dodaje sjaj
Cijena je oko 700 rubalja. za 500 ml.

Librederm balzam za hijaluronsku tekućinu

Mnogo se govori o tome među djevojkama koje vole njegu kose. I iz dobrog razloga, želim reći)) Ovo je moja 2 boca, i definitivno ne posljednja.
Po mom mišljenju, sprej radi nevidljivi rad. To jest, dok ga koristimo, učinak nije osobito vidljiv. No, potrebno je ukloniti ga iz brige i odmah primijetiti da nešto još uvijek nije dovoljno!
Kompozicija je također vrlo dobra. Među aktivnim sastojcima su hijaluronska kiselina, proteini svile, elastin, kolagen


Nemoguće je pretjerati, to je vrlo jednostavno. Čini kosu vrlo elastičnom i jako vlaži.

Koristim i na vlažnoj kosi odmah nakon pranja i na suhu kosu kako bih olakšala češljanje.
Odvojeno, napominjem dispenzer - vrlo cool! Prskanje ravnog bujnog oblaka, zahvaćajući veliko područje. Koristio sam prazan mjehur za svoje potrebe u posljednjem maratonu - poprskao sam izvezak koprive na korijene)

Djevojke slave njezin neugodan miris. Za mene, sasvim podnošljiv okus, ne dosadan.
Na konzistenciju kao vodička. Nakon nanošenja kose je lako češljati, postati mekša i... povodljivija. Vrhovi su poslušni i dobro položeni. Glitter ne daje mnogo, ali ga ne uzima. Koristio sam ga zimi, plemstvo nije znalo problem s elektrifikacijom.
Pokazalo se da je vrlo teško opisati učinak ovog spreja - vrlo je cool, ali kada počnete pisati o efektu - čini se kao ništa posebno)) Trebate ga isprobati i oblikovati vlastito mišljenje o tome.

Na fotografiji kosa nakon hranjive kreme Angel i sprej Liberderm.
To savršeno pomaže u rješavanju problema suhoće u dužini. Da, kozmetički učinak nije osobito izražen, a rezultat se očituje tijekom vremena. Unatoč tome, toliko me je volio i moja kosa, definitivno omiljena

  • vlaži
  • čini kosu poslušnom
  • nema učinka na sjaj
  • malo omekšava
Cijena - oko 350 rubalja. 150 ml

Punilo za DNC hijaluronsku kosu

Pa, i upotpunjujemo naša prva tri vrlo zanimljiva proizvoda - punila. Ne znam više. Kakvo je ovo pakiranje?) U doslovnom smislu, riječ punilo znači "punilo", tj. Namijenjeno je ispunjavanju oštećenih dijelova kose, čime se "obnavlja".

Kompozicija je jednostavno nevjerojatna! Na vlaženje će raditi moj omiljeni hyaluronka i glicerin, na obnovi keratina i proteina u prahu. Ekstrakti "zakisele" pH, zbog čega će se ljuske bolje uklopiti jedna u drugu, a kosa će vam se svidjeti s ogledalom.

Format samog proizvoda također je neobičan - u kutiji čekamo 3 vrećice od 15 ml. Jedna vreća mi je dovoljna 2 puta.

Konzistencija je tekućina nalik na gel. Miris je praktički odsutan, vrlo lagan. U njezi koju koristim kao alternativu hidratantnom spreju - naizmjenično nakon jedne ili dvije ispiranja, ova učestalost je dovoljna za moju kosu. Nanesite na mokru kosu. U sastavu nema ulja, stoga apsolutno nije mast. I mogu ga staviti dovoljno blizu korijenskoj zoni i neće biti nikakvih negativnih posljedica, naprotiv, čini se da su korijeni malo podignuti i pojaviti se volumen. Odmah nakon nanošenja na ruke se osjeća lagana ljepljivost, ali prolazi doslovno za pola minute. Nema takvog učinka na kosu, ne lijepi ih.

Sada o učinku. Daje samo nestvarnu gustoću kosi! A kada se suši na prirodan način. Razumno, ako skupite kosu na repu - čini se mnogo debljom... Vrlo bujna, voluminozna kosa samo u duljini - ispada tako elastična sjajna glava) Obično imam upravo takav učinak iz sredstava koja sadrže keratin. Daje dobar sjaj, za razliku od Libriddera. I, naravno, vlaženje na vrhu. Apsolutno ne čini teže i "torchunov" ne izgladiti. I općenito, iz toga ne dobivam glatkoću.

  • vlaži
  • daje gustoću
  • ne teži
  • dodaje sjaj

To je zapravo sve što sam želio podijeliti danas! Hvala vam što ste gledali, nadam se da vam je recenzija bila korisna)

Savjetujte da kosa ovlaži dobrim proizvodima koji su vam pomogli.

Vrlo vrlo suha kosa, perezhgul željeza za ravnanje ((u potrazi za alate koji stvarno pomoći, a ne samo oglašavanje

I tako često na glavi, a zatim isperite hranjivim šamponom

Nisam imao jakih problema, ali mi se svidio alat

Razmišljam o tome da napravim keratin, moja slama od željeza, a onda sam oduševljena

Već sam učinio, sve je u redu sa mnom, trajalo je oko 4 mjeseca, vrlo sam zadovoljan rezultatom, možda jednostavno niste sretni s majstorom ili metralom)

Pa, pristupio sam odgovornije? rezultat nije bio dug, ovdje prije ng ću ponoviti tečaj

A onda trudnoća, glupi stereotipi) možete napraviti keratin

Maslinovo ulje 2 žlice, med 2 žličice

Ako se potpuno izgubi kosa i krajevi, morate ih odrezati, a zatim liječiti. Mogu savjetovati masku profesionalnog neksta, balzam caps re seriju za restauraciju kose, efekt je cool, poput maske) ulja su također dobri pomagači, oni hrane, što nije dovoljno u hladnom vremenu. Naravno odustati od glačanja ili imati dobru toplinsku zaštitu

Vlažne kose recenzije

380rub.), A zatim nanesite masku samo na korijenje konstantne radosti (maska ​​za korijenje stimulira rast kose)

200 rub.), Zatim isprati s vodom i povlačeći 5-7 cm od korijena nanesena SHOT maska ​​(za obojanu i oštećenu kosu iz posebne serije, ružičasta)

400 rub.), A zatim sušila kosu ručnikom i nanosila tekuće kristale iz CONSTANT DELIGHT-a (

350 rubalja.). Ako je moguće, ne sušim sušilo za kosu, ali koristim proizvode za oblikovanje!
Prije toga, imao sam vrlo mrtve, razrezane krajeve, poroznu i mrtvu kosu. Ranije sam slikao 10 ili 12, 9%, ponekad na 12% oksida s promjenom boje 3% ili 6%, jer moja kosa je 4 tamna kestena! Mislim da možete zamisliti što je bila tupa bijela krpica.
Sigurno sam koristio alate, serija BONACUR je crvena, ali od tada Njihova dosljednost je na bazi silikona, naravno da uopće nije bilo lijeka!
nakon što sam ošišala kosu, trećina moje kose ostala mi je na glavi, malo življi od njih! ali što je s lukom. samo su zaspali, ja sam ih nagrizao! i kosa uopće nije rasla!
vrlo polako! kako sam se liječio, već sam napisao, naslikao sam sada, ili bolje rečeno, obojen sam s 1,5% oksida i boja je od mahagonij stakla od 5-6 redova! Kosa raste vrlo brzo, u mjesecu za 1,3-1,5 cm, ne ispada, ne sjaji i vrlo je gusta, živa. nakon što sam ih izliječio, počeo sam raditi laminaciju :))) oni su jednostavno super njegovani. Za obnovu kose i glavnih folikula (žarulja)
Trebate puno truda, upornosti, vremena i novca. Sada imam duljinu kose do sredine leđa.
Ipak. vrlo važno! Djevojke, ako ste obojili kosu, koristite samo kemijska sredstva (!), I ako je prirodno, onda samo proizvode od prirodnih formulacija, jojobino ulje, ulje čičaka itd.
Dobra sreća.

Kosa vlaži

Osnove šminke, izbor kozmetike za pravu šminku. Večernja mladost ujutro, večernja njega kože. Kozmetičke tvrtke i brandovi kozmetike. Ženska seksualnost, kako se pravilno poučavati.

Kosa vlaži

16. kolovoza 2013. u 16:30 sati

Re: Moisturizers za kosu

16. kolovoza 2013. 20:59

Re: Vlažna kosa

17. kolovoza 2013. u 18:41

Re: Vlažna kosa

19. kol 2013., 15:01

Re: Vlažna kosa

20. kolovoza 2013. 17:58

Re: Vlažna kosa

20. kol 2013, 16:41

Re: Vlažna kosa

20. kol 2013, 16:51

Re: Vlažna kosa

30. kol 2013, 14:34

Re: Vlažna kosa

30. kol 2013, 15:41

Re: Vlažna kosa

31. kolovoza 2013. 12:00

Re: Vlažna kosa

31. kolovoza 2013. 17:21

Re: Vlažna kosa

01 ruj 2013, 16:09

Re: Vlažna kosa

24. svibnja 2017., 22:23

Moj frizer preporučuje. Jednom sam probao ovu vrstu šampona - ništa posebno, ali skupo.

Hidratantne kose za kosu: pregled, ocjena, recenzije

Suha kosa nije samo nedostatak sjaja i zdrav sjaj. Osim estetskog dijela problema, tu je i praktična: razbijaju se, razdvajaju, loše češljaju. S početkom hladnog vremena situacija se pogoršava i dodatno opterećenje u obliku snijega, ledenog zraka i vjetra pada na njihov udio.

No, postoji rješenje: ulja, sprejevi, maske, šamponi, serumi i druge hidratantne kose lako će riješiti probleme ljepote. Što mogu reći, 21. stoljeće!

Počnimo s kremama

Svatko zna da je za očuvanje ljepote kože potrebno svakodnevno hranjenje. To je također slučaj s našim kovrčama, koje bez određenih tvari gube izgled i slabe.

Sadržaj sljedećih komponenata u sastavu kreme za kosu može obnoviti lipidnu barijeru i ispuniti nedostajuću razinu vlage:

  • soli, minerali Mrtvog mora;
  • ekstrakti iz bilja, biljni ekstrakti;
  • ulja: čičak, kokos, avokado, jojoba, argan, makadamija itd.;
  • kolagen;
  • hijaluronska kiselina;
  • ekstrakti algi i crnog kavijara.

Također, prije kupnje kose hidratizirajući, obratite pozornost na prisutnost UV filtera potrebnih za zaštitu od negativnih učinaka sunčeve svjetlosti.

Odabir kupca

Sljedeće su se kreme dobro dokazale:

  1. Dr. More - sadrži silikone koji lijepe krajeve.
  2. Koncept nakon obojenja. Sredstvo je namijenjeno obnavljanju nakon bojenja. Neutralizira statističku struju, vlaži, ne lijepi kosu, štiti od UV zraka.
  3. Kolekcija crnog kavijara. Krema od Mon Platina, unatoč gustoj konzistenciji, lako se nanosi i širi na kovrče. Sastav uključuje ekstrakt crnog kavijara, koji daje sjaj, mekoću. Također, alat sadrži topive mikrokapsule s hidratantnim svojstvima.
  4. Style Aromaterapija Pri HairCare temelji se na mineralnom kompleksu Mrtvog mora i ulju čičaka. Štiti strukturu od dehidracije.

Vlažni sprejevi za suhu kosu: prijedlozi poznatih brandova

Ova vrsta kozmetike je dviju vrsta: s biljnim ekstraktima i na bazi termalne vode. Glavni zadatak nije samo ispuniti kovrče potrebnom vlagom, već i zasititi vitaminima, dodati sjaj i učiniti poslušnim. Često, sprejevi također obavljaju zaštitnu funkciju. Zbog prisutnosti u sastavu posebnih tvari, formula obgrljuje svaku kosu snažnim nevidljivim filmom koji ih štiti od UV zračenja reflektirajući sunčevu svjetlost.

Kvalitetan proizvod treba sadržavati komponente kao što su:

  • hitozan - štiti od negativnog utjecaja vanjskih čimbenika;
  • Vitamin E - vlaži;
  • pantenol - olakšava češljanje;
  • tekući keratin - zaglađuje niti;
  • Vitamin F - daje sjaj.

Da bismo pomogli u odabiru, nudimo kratak pregled popularnih proizvoda poznatih robnih marki:

  1. Gliss Kur. Schwarzkopf nudi nekoliko vrsta ovog spreja, ali za suhu kosu odaberite proizvode s tekućim keratinom. Vlasnicima debelih uvojki preporuča se da prskaju proizvod izravno na njih. Za razrijeđene pramenove nanesite mali proizvod na dlan, a zatim ga raširite preko kose.
  2. Schauma. Sadrži fito-kofein, koji pruža ne samo sjaj, već i učinak izglađivanja.
  3. AquaLight iz Pantenea. Dvofazni ovlaživač kose s ekonomičnim dozatorom daje zdrav sjaj i ne drži zajedno kovrče.
  4. Hydra Repair L`Oreal. Prskanje nakon vrlo ugodnog mirisa preporuča se nakon ugradnje. Činjenica je da u izobilju može zalijepiti kosu.

Ocjena šampona

Ispravno odabrani alat trebao bi:

  • učinite elastične, sjajne i zdrave kovrče;
  • vraća ravnotežu vode i soli u kutikuli.

Za suhu, tanku i beživotnu kosu, hidratantni šamponi trebaju uključivati:

  1. Kompleks vitamina grupe B.
  2. Osnovna i bazna ulja.
  3. Dimetikon i ciklometon.
  4. Ekstrakti bilja i ljekovitog bilja.
  5. Hidratantni sastojci: biotin, glicerin, pantenol, glicin.

Donja ocjena temelji se na brojnim pozitivnim povratnim informacijama korisnika.

Hidratantni šampon za kosu njemačke marke sadrži konoplju i sojino ulje. Uravnotežena kombinacija duhovnih sastojaka, dopunjena prirodnim bjelančevinama i pantenolom, savršeno hrani folikule, obnavlja hidrolipidnu ravnotežu dubokih slojeva dermisa glave, hrani vlagom i čini poslušne kovrče.

Profesionalni deterdžent talijanske marke, koji preporučuju ne samo kupci, već i frizeri. Blaga tekstura proizvoda ima ugodnu aromu i bisernu nijansu. "Pharma Vita" dobro čisti kožu, regulira lojne žlijezde, savršeno hrani i hrani vlagom.

Sastav vlažnog šampona za kosu američke marke temelji se na uravnoteženoj formuli. Idealno kombinira sljedeće komponente:

  • matična mliječ;
  • prirodni sapunski aditivi;
  • stabilizirani gel od aloe vere;
  • gliceridi suncokretovog sjemena;
  • hidrolizirani proteini pšenice.

Radeći zajedno, sastojci zadržavaju vlagu, zadržavaju strukturu kovrči i ispunjavaju ih sjajom.

Nije ništa za šampon-med od domaćeg proizvođača "Tentorium" koji se pokazao na ovom popisu. Oduševljeni povratni komentari kupaca ponavljaju izvrsna hidratantna svojstva proizvoda. To ne iznenađuje, jer se učinak postiže zbog prisutnosti u sastavu:

  • pantenol (vitamin B);
  • ekstrakt propolisa;
  • proteini pšenice;
  • prirodni med.

Kosa dobiva zdrav, blistav izgled, a mirisna aroma obuzima vas laganim vlaknom medenih nota.

Hidratantni balzami za kosu: ocjena kupaca

U vezi s razvojem tehnologije, sada prije kupnje bilo kojeg proizvoda, možete posjetiti otzovik stranicu, pročitati stvarne recenzije potrošača, i što je najvažnije, saznati nedostatke proizvoda.

Sljedeći alati prošli su težak odabir kupaca i preporučuju se za upotrebu:

  1. "Brzi rast kose" iz Organic Shop Naturally Professional. Kompozicija se temelji na prirodnom arganovom ulju, zelenoj kavi i burtiju. Proizvod osigurava zaštitu od UV zraka, jača žarulje i savršeno njeguje strukturu kovrča.
  2. Triple Recovery iz tvrtke Garnier Fructis. Možda ne postoji osoba koja nije čula za ovu kremu. Učvršćujući regenerator na bazi avokadovog ulja, shea maslaca i masline ne samo da hrani niti iz unutrašnjosti, već i vraća njihov prirodni sjaj.
  3. Oil Wonders Oil Conditioner je bestseler američke tvrtke Matrix. Alat umiruje elektrifikaciju, duboko vlaži, ali ne i tova. Jedini negativ: visoka cijena.
  4. Dnevno liječenje trenutne vlage Paula Mitchella. Balzam za svakodnevnu upotrebu na bazi algi i biljnih ekstrakata vraća prirodnu ravnotežu vlage, daje intenzivan sjaj, sprječava poprečni presjek krajeva i čini elastičnije kovrče. Nedostaci: visoki troškovi i teško ih je pronaći.

Stilist preporučuje: 3 maske koje su stvarno učinkovite.

Pavel Sheff - pravi genij! Majstor škare, klešta za styling i sušila za kosu u samo nekoliko sati moći će beživotnu dosadnu kosu pretvoriti u luksuzne kovrče! I ove mu maske pomažu u tome:

  1. Orbie's Signature Moisture Masque pobjednik je i omiljeno oruđe poznatog stilista. U kompoziciji se nalazi ekstrakt korijena kampferija, biljka koja apsorbira i neutralizira UV zrake bolje od krema za sunčanje s visokom razinom SPF-a. Na popisu se također nalazi i glikoprotein svile koji na površini kose formira hidratantni sloj.
  2. Redken Extreme je najbolji proizvod do sada za pojašnjene kovrče. Jača, obnavlja strukturu, daje sjaj i ispunjava se silom.
  3. Kronologist iz Kerastase - nakon ove maske kosa je poput svile. Zahvalnost je vrijedna izražavanja kationskih polimera koji ih čine mekima i ne dopuštaju zbunjujuće. Formula je obogaćena molekulom "Abyssin". Prema proizvođaču, sintetiziraju ga mikroorganizmi koji žive u dubinama Tihog oceana. Radeći u tandemu s bisabololom i lipidima, molekula je u stanju uskrsnuti čak i isušene kovrče.

Glamurozna preporuka

Nakon što su na sebi testirali akciju Damage Solutions iz Dovea, urednici časopisa donijeli su mu presudu o ljepoti.

Samo nekoliko klikova na dozatoru i soba omotava aromu hidratantne kreme. Ne samo da je miris, već i učinak "Damage Solution" sličan ovom proizvodu: on hrani, hrani potrebnom vlagom, daje sjaj. Definitivno čvrsta petica.

Sljedeći alat nije spadao pod "prizore" Glamour uredništva, ali sudeći prema brojnim recenzijama, Kapousov hidratantni serum za kosu je vrijedan pažnje. Dvostruko sredstvo na bazi hranjivih tvari, pakirano u prozirnu bocu kroz koju su vidljive obje tekućine. Vrhunska bijela pjenasta formula obogaćena je mineralnim i vitaminskim kompleksom. Donja plava boja je gušća, jer sadrži silikone i mnogo eteričnih ulja.

Prednosti dvostruke renesanse:

  • lagana tekstura omogućuje alatu da odmah upije;
  • olakšava češljanje;
  • daje zdrav sjaj;
  • lemljeni krajevi;
  • zasićuje vlagom.

Jedini nedostatak: neekonomična potrošnja.

Fantastična trojka

U održavanju ravnoteže vode u strukturi potrebne su sve vrste kovrče: od masti do suhe. A to se može učiniti samo uz pomoć prethodno preporučenih sredstava kupnje ili hidratantnih ulja za kosu.

Čičak. Omiljena među njegovom "braćom". Unatoč viskoznosti, tvar se dobro apsorbira, prodire u duboke slojeve kutikule, obogaćuje korteks mineralima i vitaminom topljivim u mastima.

Castor. Bazno ulje koje štiti kosu od gubitka vlage, eliminira ljuštenje, perut i također utječe na pH tjemena. Kao i čičak, ima debelu teksturu, ali, nažalost, teško ga je isprati.

Kokos. Zahvaljujući svojoj laganoj konzistenciji, brzo se upija. Pod normalnim je uvjetima u čvrstom stanju, pa se preporuča da se otopi u vodenoj kupelji prije uporabe.

I na kraju

Na kraju bih vam htio ukratko ispričati o čudesnim hidratantnim regeneratorima za kosu koji u potpunosti mogu preobraziti vašu frizuru.

LA CREME FROM OPALIS je bestseler među profesionalnim kozmetičkim salonima. Sastav je ekstrakt makadamije i badema. Ne preporučuje se ispiranje proizvoda vlasnicima jako isušenih niti, u drugim slučajevima višak treba ukloniti.

MIRACLE MOIST IZ AUSSIE je idealan alat za kovrče bez sjaja. Nekoliko kapi - i voila: radujete se sjajnoj, glatkoj i mekoj kosi.

Posljednji dotični balans je pravi know-how na tržištu proizvoda za njegu. C01 STAMIGEN IZ NAPURE na bazi ekstrakta staminalnih stanica jorgovana i zelenog grožđa. Neobična formula lako se nosi ne samo s problemom suhe kose, već i pomlađuje njihovu strukturu. Idealan izbor za one koji sanjaju o zdravim jakim kovrčama!

Tema: ovlaživač kose - savjetuj

Opcije teme

Kosa ovlaživač - savjetovati

Primijetio sam da u proljeće kosa postaje vrlo suha na vrhovima.
Od toga zbunjena i iskrivljena.

Što bi vlažilo?
Postoje li alati? Hvala vam!

možda samo malo odrezati vrhove koji su bili iscrpljeni tijekom zime?
maske redovito rade hranjivo

Sa završetaka onda reći zbogom nadot. Update.

Ali novi medij (za mene) je maslinovo ulje. Nanesite na opranu mokru kosu. Zatim isperite. Kažu da je kosa onda nevjerojatna. Tko je pokušao nit? Možete li onda izaći na vidjelo s ovom nevjerojatno masnom kosom na svjetlu? Savjetuje se u kabini.

Sve manipulacije, kao što su melem i tako dalje, samo kvare cjelokupni izgled kose.

Bivša ljepota
Ali novi medij (za mene) je maslinovo ulje.

Jednom sam zamrljala, proklela sve, isprala debeli tjedan

Slika nije umetnuta. Ovdje je link na njihov službeni. web-lokacija..

Već dugo koristim Lifetex sprej za obojenu kosu. To je jeftino, efekt je za mene NRA - imam kovrčavu kratku obojenu kosu, stalno guranje i sušenje poput vraga. Nakon raspršivanja kose glatke, uvijene, mekane

hrabar
obojena kosa

Kosa moisturizers recenzije

Kosa je suha i debela! Što navlažiti?

Kosa samo u strašnom stanju, da ja jednostavno ne učiniti s njima, ništa ne pomaže! Pogled nije ni zapostavljen, a ja se stalno brinem o njima! Kupio sam različite kreme, probao maske i narodne lijekove, rezultat je nula! Što učiniti kako bi ih manje osušili i prestali gurati? Ne znam što još pokušati!

Dana

Nakon pranja dobro je vosak iz fructis, primjenjuju se, to će pomoći.

Pysya

Maslinovo ulje je malo zagrijano, naneseno i ostavljeno na sat vremena. Još samo glava.

Istočnjački začin

Pokušajte majonezu, kao maska, struja nije kupljena, ali domaća

Printsipialka

Autor, ako imate dugo, onda nećete vratiti mrtvu kosu.
Sam problem.

Maru

Ne vjerujem da nakon krema maske imate nula rezultat! Ili koristite rijetko ili učinite nešto pogrešno! Imam suhu kosu (glačanje gotovo svaki dan, sušilo za kosu), radim to: hidratantni šampon (Angel), nakon pranja kose stavljam ovlaživač za kosu (Angel) - nakon toga kosa je svila. Jednom tjedno - duboko hidratantna ili revitalizirajuća maska ​​za kosu (Londa), ponekad koristim regenerirajući lak za kosu (Londa). I to je to - bit ćete na konju :)

Baba šura

maska ​​prof (za suhu kosu) i zamotajte glavu vlažnim ručnikom

Gost

Maslinovo ili bademovo ulje.
Gurnem savjete, pokvarene u kabini.
Spašen sam Lush "King of the Mods" gelom za kosu. On hladno vlaži, ne mrlja, želim da se razmaza i razmrlja.
Pokušajte. To, naravno, nije lijek za lijek, ali barem će frizura izgledati pristojno. Samo ne kupujte druge gelove, pokušao sam ih sve. Ali samo ovaj vlaži.

Gost

Biosilk, cpr-in terapija svile, pomoći će 100%, ali ne odmah, naravno.

privrženik

Prije pranja kefir razmazati 40 minuta. i održavajte toplinu. Nakon pranja s kamilicom (ako je svjetlo) isperite. Bit će svila.

Gost

Nekoliko godina nisam pokušao ništa na svojoj dlakavoj kosi koja je bila umrljana bojom. A sve vrste maski i balzama su skupe i ne baš. Ništa nije pomoglo. Nedavno sam otkrio jedan narodni lijek za sebe, sada kosa je kao u oglašavanju: glatka, hidratizirana, blještavo je strašan. Jednostavan alat: uzmite 1 žlica. žlica čičak i bademova ulja i 2 žlice. žlice jojobe, zagrijati ovu smjesu u vodenoj kupelji, zatim dodati 1 tbsp. žlicu i fino planirani pčelinji vosak i miješati dok se vosak ne otopi i otopi u ulju. Ulijte u posudu. Kako cool - vosak za kosu spreman. Uzmi kap, utrljaj u dlanove i četkom s mokrim dlanovima nakon pranja kose. To je sve.

Alena

Radila bih laminiranje. Zapravo, uspio sam. Otišao sam u salon Sitishik za njegu kose. I tamo su preporučili laminiranje. I jako sam zadovoljan! Radim to redovito. Samo ovo može ukrotiti gadljivu kosu.

Selavsepechenki

Biosilk, cpr-in terapija svile, pomoći će 100%, ali ne odmah, naravno.


ovdje je super alat! ali tu je i infuzija CHI Silk koja je također lijepa. Biosil i Chi su isti proizvođač. Za tanku kosu, Biosil je bolji za normalnu i debelu kosu.

Anastasia

Nije istina Ovdje također imam OOOCHEN suhu i beživotnu kosu, iako ih ne bojim. naprotiv, naslikala je, ali posljednji put je bila prije 2,5 godine, davno su odrasli. Imam cijeli ormar svih vrsta maski, ulja, balzama, šampona i drugih Labuda, ali i učinak je od njih beznačajan. Samo glačanje pomaže i to je to. I tako ih želim izliječiti. Sve ovo sranje koristim 3 puta tjedno. P / S / kosa nije iz prirode, prije nego što su bili drugi. Ne znam što se dogodilo.

Tatyanka

samo je vaša kosa navikla na sve te maske. Maska se pravi jednom tjedno više, tako da se kosa ne koristi, učestalost uporabe dovodi do suprotnog učinka.

Helena

Pokušajte šampon i melem Horsepower, neprestano sam ih koristio oko šest mjeseci. Vrlo zadovoljan uporabom. Kosa izgleda nevjerojatno. Glasnoća ostaje duga, sjajna. Općenito, jedna riječ izgleda zdravo. =))

Gost

Kupite tekuće vitamine A i E i nanosite ga svaki dan pod kapu s vrećicom. A sada ulja Raznovinovog vratila, koja idu 5in1 i primjenjuju ih previše svaki dan, u zagrijanoj vedi. I naravno, dobri šamponi, po mogućnosti na prirodnoj osnovi. I jaje vrlo dobro obnavlja kosu.

Olga

Imam isto što i Anastasia. Ne koristim ga, pijem vitamine, ne mogu vratiti suhe.. često sam obojen, ne koristim sušilo za kosu, zato sam popio pripremu željeza i hematogena pojeo.. postali su mekani, prestali puzati... i morala sam slikati dijamantom. Sada počinjem iznova. Želim spojiti jod.

pospanac

Cijeli problem leži u tijelu, razmazuje kosu uljem i maskama, samo prikrivaš problem, moraš tražiti problem, ili nema dovoljno vitamina, možda s problemom crijeva ili na hormonalnoj razini.

lijana

Pozdrav, jednom sam pokušao u salonu, a sada sam se upravo zaljubio u ovu marku., ali ja sam stjuardesa, još uvijek vozim proizvode iz CHI i Amerike pod narudžbom, mnogo jeftinije. I boje, i svila za kosu, i ostatak CHI raspona / samo ga kupujem u trgovinama. Osobno kupujem i biram svaku bocu. Maloprodaja i maloprodaja. [email protected] Piši, poslat ću cijenu, Dosta je uvijek dostupno.. Vozim puno po narudžbi uz minimalnu pretplatu

Gost

Nekoliko godina nisam pokušao ništa na svojoj dlakavoj kosi koja je bila umrljana bojom. A sve vrste maski i balzama su skupe i ne baš. Ništa nije pomoglo. Nedavno sam otkrio jedan narodni lijek za sebe, sada kosa je kao u oglašavanju: glatka, hidratizirana, blještavo je strašan. Jednostavan alat: uzmite 1 žlica. žlica čičak i bademova ulja i 2 žlice. žlice jojobe, zagrijati ovu smjesu u vodenoj kupelji, zatim dodati 1 tbsp. žlicu i fino planirani pčelinji vosak i miješati dok se vosak ne otopi i otopi u ulju. Ulijte u posudu. Kako cool - vosak za kosu spreman. Uzmi kap, utrljaj u dlanove i četkom s mokrim dlanovima nakon pranja kose. To je sve.

Gost

Nije istina Ovdje također imam OOOCHEN suhu i beživotnu kosu, iako ih ne bojim. naprotiv, naslikala je, ali posljednji put je bila prije 2,5 godine, davno su odrasli. Imam cijeli ormar svih vrsta maski, ulja, balzama, šampona i drugih Labuda, ali i učinak je od njih beznačajan. Samo glačanje pomaže i to je to. I tako ih želim izliječiti. Sve ovo sranje koristim 3 puta tjedno. P / S / kosa nije iz prirode, prije nego što su bili drugi. Ne znam što se dogodilo.

Gost

isto smeće. Nekada su bili lijepi, ali sada ne mogu ništa učiniti! suho i sve! nakon salona sve je u redu, ići 2 dana - opet ista stvar! i dragi probyval i deshovoe! Maske na glavi razmazane! ništa ne pomaže.

Toma

ta je samaya problema (eshe i sheroxovatie stali volosi takie. (nepriyatno (((((

Ales

Kosa samo u strašnom stanju, da ja jednostavno ne učiniti s njima, ništa ne pomaže! Pogled nije ni zapostavljen, a ja se stalno brinem o njima! Kupio sam različite kreme, probao maske i narodne lijekove, rezultat je nula! Što učiniti kako bi ih manje osušili i prestali gurati? Ne znam što još pokušati!

Ales

Djevojke koje također imam Kapets vrlo suhu kosu. prestao koristiti željezo, postao mekši. Sada su mi savjetovali da napravim masku od jaja i urina za bebe, tako da ne znam da ću pokušati

Ales

Sve maske za pohranu pokušale su 0% rezultata. Više rastopljeni maslac na krajevima trljati dobro pomaže, ali miris iz njega ostaje, a ne s ništa prekinuti,

Kari

SHU UEMURA UMJETNOST ZRAKA ZA KOSU I SUHE KONDICIJE ZA KOSU “VISOKO VLAŽENJE I GLATKO SVILJE”.

Daria

Možda imate takvu strukturu, kosa je prirodno tvrd i štrči, također imam takve. Kosa sklona fluffiness. Spakiram ih hladnom zračnom četkom i izgledaju više uredno i maske za kosu same i nanose balzam. A ja ih okrenem tako da se ove čvrste, izbočene dlake skrivaju u kovrčama, da tako kažem, a ne tako upadljive.

Gost u grlu

Ja bih savjetovao još jedan alat, opis koji ću sada baciti s mjesta proizvođača, jer je tamo bolje objasniti

Gost u grlu

BRIGA ZA HRANU I.C.LAB PROIZVODNJA KOSE
PREHRAMBENO VRAĆANJE FLUID-BALM
Hranjivi obnavljajući tekući balzam dubokog djelovanja. Dizajnirana za suhu, lomljivu, tupu, obojenu kosu. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka kosa postaje svilenkasta, sjajna i elastična. Fluid ne preopterećuje strukturu kose, pruža nježnu njegu, regulira razinu pH. Ispunjava i jača strukturu kose.
Tekućina prodire duboko u strukturu kose i obnavlja kapilarna vlakna, daje ton i sjaj, hrani. Kosa vraća sjaj, mekoću i elastičnost, čak je i krhka i osjetljiva. Daje svilenkasto, sjajno i čini poslušnu kosu.
Pomaže "ukrotiti" neposlušnu kosu, učiniti je glatkom kao svila i istovremeno punom vitalnosti i volumena. Kosa postaje svilenkasta, sjajna i poslušna.
Aktivni sastojci:

Gost u grlu

GOSSYPIUM HERBACEUM (PAMUK) EKSTRAKT - Ekstrakt pamuka
Značajno povećava otpornost na boju, hrani korijene i kosu, čineći ih svilenkastim i mekšim. Zaštititi od štetnog djelovanja onečišćenog okoliša. Pamuk čisti vlasište, daje osjećaj svježine i čistoće. Proteini sadržani u pamuku uvjetuju i omekšavaju kosu. Saharoza daje kosu i vlasište duboku vlagu, zadržava vlagu, štiti od isušivanja.
Brine za vlasište. Aktivno je tonira. Vitamin E sadržan u pamuku štiti stanične membrane od vanjskih agresija. Poboljšava cirkulaciju krvi i daje elastičnosti kože. Poboljšava strukturu kože, izgled i elastičnost, pojačava zaštitne funkcije, ima hidratantna i regenerirajuća svojstva, stabilizira ravnotežu lipida.
ARTEMIA EXTRACT - Ekstrakt artemije
Ekstrakt je biološki aktivni kompleks izveden iz cista rakova Artemia Salina koji žive samo u ekološki prihvatljivim ribnjacima soli. Ima izražen učinak pomlađivanja, utječe na procese obnove i obnove stanica zbog normalizacije funkcije bazalnog sloja epidermisa. U tekućini radi na prvoj trećini kose.
Aktivne komponente ekstrakta mogu učinkovito usporiti proces starenja, prodrijeti u dublje slojeve kože i vratiti normalnu razinu obnove stanica, pružiti dugotrajnu, duboku hidrataciju i snažnu zaštitu od slobodnih radikala, zasititi folikule na vlasištu kisikom, povećati cirkulaciju kože.
Najvredniji sastojci kompleksa su vitamini A, E, B, F, kolesterol i njegovi derivati, skvalen, steroli, karotenoidi, polinezasićene masne kiseline itd.

voljeni

Ulje za čičak 6 sati noću. Kako ne bi propuštali, omotajte glavu s filmom i maramom na vrhu. Jednom tjedno.
Učinak je nevjerojatan! Pravilna prehrana, puno vode, vitamina! Tajna zdrave kose!
Ne savjetujem vam da kupite gotove maske. Folk lijekovi su mnogo učinkovitiji, prirodniji i jeftiniji.

Lea

Moja kosa je također vrlo suha, gusta, gusta. Jebi se gore ne događa. Samo jučer sam pokušao s nekom vrstom maske iz običnog šampona s dodatkom vitamina iz ljekarne. Blistavo bez stylinga. Uzmite dio šampona dva puta, dodajte A, C, E, B12, PP u ampule, promiješajte i nanesite na kosu kao i obično, masirajte, isperite. Drugi dio ostavite kao balzam 5 minuta i temeljito isperite, jer su vitamini masni, a kosa će također biti masna. Na kraju klima uređaja možete upotrijebiti apsolutno ispiranje masnih vitamina. Nemojte sušiti. U hodniku ručnikom. I onda prirodno. Ne znam kako će netko biti, jer su kosa i tijelo različiti.

Gost

u menya volosi dlinnie..krashennie. (vrode oni u menya svegda bili ne posluwnimi. no shas xuje stali..ne moqu raschosivat..vot utrom slamala wotku. ujas kakoy ta..balzam..maslo posle mitya..niceo ne pomažeet. i nu samamu jalko, ceo delattt..neznauu

Karina

Idi kod liječnika.
Sušilo za kosu se ne suši.
Nemojte nadoknađivati.
Ne kupujte šampon s masovnog tržišta i onih koji se oglašavaju)

Yana

Isprobajte preporuke u ovom videozapisu - http://youtu.be/AbvS8rxDSXE. djevojka također ima vrlo suhu kosu, ti su mi savjeti pomogli

Gost

Nekoliko godina nisam pokušao ništa na svojoj dlakavoj kosi koja je bila umrljana bojom. A sve vrste maski i balzama su skupe i ne baš. Ništa nije pomoglo. Nedavno sam otkrio jedan narodni lijek za sebe, sada kosa je kao u oglašavanju: glatka, hidratizirana, blještavo je strašan. Jednostavan alat: uzmite 1 žlica. žlica čičak i bademova ulja i 2 žlice. žlice jojobe, zagrijati ovu smjesu u vodenoj kupelji, zatim dodati 1 tbsp. žlicu i fino planirani pčelinji vosak i miješati dok se vosak ne otopi i otopi u ulju. Ulijte u posudu. Kako cool - vosak za kosu spreman. Uzmi kap, utrljaj u dlanove i četkom s mokrim dlanovima nakon pranja kose. To je sve.


Bok Pročitao sam recept i konačno vosak nešto za kosu. Htio bih znati da ga treba primijeniti na vrhove ili cijelu dužinu kose, hvala i koliko često se taj postupak provodi. Daje li jednokratni učinak ili ovlaži kosu? Hvala vam.

Helena

Alesya Imam isti peršin. Ali ja štedim. Moj šampon je fruktis šampon, a umjesto balzama nanosim i masku, fructis sos, s njom se može malo prošetati za veći učinak. Tada sam ga isprati i staviti na moju kosu regrown (ne na korijen) sprej tekućine i jojoba ulje se prodaje u bjeloruski kozmetike, češljanje i sve kose poput svile je glatka i sjajna.

Gost

Idite na prirodnu njegu kose, vaša kosa će biti obnovljena, pantenol sprej kao nesmyvashku, ulja, hidrolati, vitamini za piće, drvene masažne masaže, zaglađuje kosu, imam šampon i prirodni balzam iz Krasopolianskog, profesionalna njega samo maskira problem zbog silikona, a prirodna ulja samo maskiraju problem zbog silikona, a prirodna ulja liječe samo kose

Gost

Uzmite krvni test za feritin (norma je veća od 70). Možda imate skrivenu anemiju. Imao sam ovo, sad pijem željezno željezo i Vit. C - 300 mg.
Dva puta tjedno uzimajte cink (3-4 sata osim željeza), a sada je kosa promijenila strukturu - postali su glatkiji i ne vrlo debeli, te su bili vrlo suhi poput tanke žice, kao da su mrtvi, ne baš elastični i vrlo pahuljasti. Što maske jednostavno nije učinio, ništa nije pomoglo.

Gost

Shu Uemura Umjetnost kose Sredstva za obnavljanje razine vlage „Hranjivo ulje u kameliji“.

Puno sranje! Ne kupujte, nego pokušajte!

Apsolutno mi se nije svidio ovaj alat! Hvala Bogu, nedavno sam otkrio ulje iz sjemena brokule. Ovaj lijek za Lash s njim, a neki nisu stajali.

Čini mi se da su savjeti još suhiji nakon primjene ovog RB-a. Dobro je da sam barem uzeo sampler i nisam odmah kupio staklenku. Usput, ako bilo tko ne zna, apsolutno bilo koji proizvod će vam dati uzorak u bilo kojoj trgovini Lash. Zato nemojte žuriti kupiti i iskoristiti ovu priliku.

Definitivno neću preporučiti ovaj proizvod. ali sve je individualno, kao što znamo. stoga vam preporučam da uzmete uzorak u trgovini i pokušate, a tek onda izvučete zaključke.

Sva lijepa kosa i dobro raspoloženje

Lak za kosu u koji sam zaljubljen. Vlaži, olakšava češljanje i daje mekoću - to se doista događa?

Sprej i šampon marke Revlon (zasebni osvrt na ovaj šampon: Revlon Professional šampon Equave šampon, olakšavajući češljanje kose) primio sam u kutiju za ljepotu. I nisam mogao ostati ravnodušan, prošlo je više od pola godine i još uvijek se sjećam tih sredstava kao nešto posve nestvarno.

No, nije ih bilo lako pronaći u trgovinama, kupio bih ih davno, ali nisam imao nigdje, a onda sam ih slučajno primijetio na Ozon.ru, a sada znamo gdje da ih dođemo, pa je vrijeme da podijelite svoje dojmove.

Cijena spreja: 1334 rubalja za 500 ml.

Nažalost, već sam dovršio ovaj sprej i izbacio praznu bocu, tako da ne mogu fotografirati kompoziciju, ali koliko se sjećam, bila je posve neprirodna. Ali još uvijek želim podijeliti svoje dojmove, možda će biti korisni nekome, a netko će obratiti pozornost na ovaj alat.

Informacije proizvođača:

Opis Nepogrešiva ​​krema Svaka djevojka želi da joj kosa uvijek izgleda luksuzno i ​​prirodno, ali češće je sve suprotno. Kosa je često zbunjena, izgleda suho i oštećeno. A to znači da je vrijeme da razmislite o pravoj skrbi. Neponovljivi regenerator Revlon Professional Equave Nutritive detangling regenerator brine o vašoj kosi, vlaži i ispunjava ga zdravom. Zahvaljujući formuli proizvoda, kovrče postaju živahne i svilenkaste. Ali to nije sve! Klima uređaj je vrlo jednostavan za korištenje. Ne morate dugo čekati, samo trebate nanijeti proizvod na suhe ili vlažne niti i češljati češalj. Nakon nekoliko tjedana osjetit ćete razliku, kosa će vam ponovno postati sjajna i elastična, što će vas nasmijati na svoj odraz.

dojmovi: Sama kosa je mršava, masna na korijenu i suha na vrhovima.

  • Sprej je vrlo brzo završio sa mnom, doslovno tri tjedna. Primijenio sam samo na duljinu. To je dvofazno i ​​prvo morate dobro protresti, a zatim ga raspršiti na suhu ili vlažnu kosu.
  • Zgodan i jednostavan za korištenje. Samo obožavam kosu.
  • aroma je svježa, iako neuhvatljiva. Kemijski, nema se što usporediti.
  • on odmah otkriva svoju kosu, čini ih poslušnima
  • čini ih vrlo mekanim i svilenkastim
  • Osjeća hidratizirano, što daje kosi. Zajedno sa šamponom, učinak je vrlo dobar, ali individualno djeluju sasvim dobro.
  • Nisam naišao na sličan sprej koji bi odmah dao učinak, hidratizirao i tako omekšao kosu, iako možete pročitati moje recenzije na različitim sprejevima za kosu odmah ispod.

zaključak: Htio bih isprobati verziju pune veličine. Ne znam hoću li se odlučiti za kupnju, jer cijena nije jeftina, iako je količina velika, ali u isto vrijeme potrošnja nije ekonomična.

Preporučujem svakome Tražite hidratantni sprej koji odmah olakšava češljanje i čini kosu mekom.

Šampon iz iste serije:

  • Revlon Professional Equave šampon za kosu šampon za kosu

Moje recenzije o drugim proizvodima za njegu kose:

  • Živi vitamini za kosu i tijelo Natura Siberica - hidratantna krema za kosu, već je koristila pola boce
  • Suhi Batiste originalni šampon - sredstvo za osvježavanje kose
  • Intenzivno hidratantna krema NIVEA Soft - ova krema se također može koristiti za vlaženje suhih krajeva kose
  • Češalj Braun Saten kosa 7 Iontec - češalj protiv naelektriziranja kose
  • Lak za kosu SYOSS OLEO INTENSE intenzivna njega - masni sprej za kosu, odlična stvar za zimu!
  • Sprej za kosu Eveline bio burdock serum sprej
  • Estel sprej za balzam Moisturizing OTIUM Aqua
  • Sprej za kosu Yves Rocher / Yves Rocher Za volumen s slezom
  • Maska za kosu SYOSS SILICONE FREE boja volumen
  • Timotei Express Maska Svijetle boje - preporučujem!

Hvala na pažnji!

Što mislim o prirodnoj kozmetici (+ neke jednostavne i vrlo korisne recepte)

Hidratantna krema za kosu sa zapanjujućim efektom, koja me je mogla zamijeniti balzamom, maskom i neizbrisivim sprejom! Idealno za poroznu, gustu i neposlušnu kosu! Vizualna usporedba rezultata rezultata nakon masovnog tržišta Cocochoco i hidratantne kreme

Želim podijeliti svoje povratne informacije o hidratantnoj kremi za kosu, koja mi je postala dar Božje i mogla me zamijeniti u isto vrijeme maskom, balzamom i neizbrisivim proizvodom

Moja kosa je porozna i kaotično debela, i teško mi je pronaći alat koji bi me 100% potpuno zadovoljio, i što je najvažnije, uklopio bi se u moju kosu. Ali još mi je takvo oruđe palo u ruke, ao njemu ću pjevati ode u svom osvrtu

  • Krema za hidrataciju kose neizbrisiva Cocochoco Intensive
  • Serija - "Intenzivno vlaženje"
  • Zemlja porijekla - Izrael
  • Volumen cijevi - 150 ml
  • Cijena - 1 124 rubalja
  • Izravna veza s kremom

Danas imam cijelu Cocochoco intenzivnu hidratantnu njegu kose.

Dakle, počet ću s REGISTRACIJA

Prozirna plastična cijev s poklopcem.

Cijev sadrži detaljan opis kreme, njezin sastav i način primjene.

Krema za trenutno zasićenje vlage vrlo suhe, oštećene, porozne kose. Olakšava češljanje, daje glatkoću, sjaj, olakšava fluffiness. Zatvara kosu, naglašava kovrče, olakšava oblikovanje bilo koje složenosti. Na vrlo oštećenu kosu nakon izbjeljivanja i pranja može se koristiti kao neizbrisivo sredstvo.

USTAV I AROMA

Alat ima gustu kremasto bijelu konzistenciju.

Neusporediv okus! Isto kao is drugim proizvodima iz linije hidriranja.

Miris je svjež, salon, vrlo sličan mirisu parfema DKNY Be Delicious. Na kosi miris ostaje do sljedećeg pranja, samo laganim i nenametljivim vlakom.

Sastav Cocochoco proizvoda značajno se razlikuje od sastava većine marki namijenjenih profesionalnoj skrbi. Naravno, ne mogu se pokušati svi brendovi. No, od onih koje sam testirao, Cocochoco kompozicije povoljno se uspoređuju s onima Indola, Kapous, Estel i Wella zbog prisutnosti ogromne količine ekstrakta, ulja, ekstrakta i vitamina.

FORMULA BEZ: sulfati, formaldehid, formalin, parabeni, ftalati, GMO, triclosan, boje, umjetni mirisi, petrokemijski proizvodi.

EKONOMIJA RASHODA

U nekim pregledima upoznala sam informacije da se krema konzumira vrlo ekonomično.

Ne slažem se s tim. Konzistencija kreme nije najviše klizna, kako bi se proizvod lako rasporedio kroz kosu. Kada se krema nanosi na kosu, lagano se topi i odmah se upija u kosu. Osim toga, proizvođač preporučuje primjenu proizvoda na prešanu kosu, au mom slučaju prešana kosa apsorbira kremu s posebnom pohlepom i apetitom.

Potrošnja kreme značajno se smanjuje ako se koristi kao neizbrisiva njega. U ovom slučaju, nekoliko "graška" je dovoljno za nanošenje kreme kako se kosa ne bi otežala.

NAČIN PRIMJENE

Alat je pozicioniran kao 2 u jednom. Može se koristiti kao periva ili neizbrisiva njega.

Raširite kosu ravnomjerno po duljini i vrhovima 5-10 minuta ravnomjerno nakon pranja. Temeljito isperite tekućom vodom. koristiti uz svako pranje kose.

Nezaustavljiva njega namijenjena je za vrlo suhu i teško oštećenu kosu.

Na vrlo oštećenu kosu nakon izbjeljivanja i pranja može se koristiti kao neizbrisivo sredstvo.

Odmah napravite rezervaciju da sam pokušao oba načina korištenja. I ne mogu izdvojiti nijednu. Obje metode su dobre, a rezultat je isti, jedino je to što se krema koristi kao neizbrisiva, a troši se mnogo ekonomičnije.

Kako mogu koristiti kremu?

  • Kao sredstva koja se mogu prati:Stavljam malu količinu kreme na kosu koja se iscijedila ručnikom, počevši od sredine duljine i obraćajući posebnu pozornost na krajeve, ostavljam 10 minuta, a zatim isperem vodom.

Krema je vrlo sapunasta i lako se pere. Već u procesu pranja se osjeća da je kosa navlažena do maksimuma, glatka kao svila, teče i mrvljiv.

Krema za pranje alata može lako zamijeniti masku, balzam i balzam. Tako je, kad planiram koristiti Cocochoco Intense kremu, stavljam je na kosu, perem se šamponom, balzama ili maskama dok ne koristim)

  • Kao neizbrisivo sredstvo:Umivam kosu šamponom i umotavam glavu ručnikom. Nakon otprilike pola sata, kada se kosa malo osuši, a ručnik upije višak vlage, nanosim kremu od sredine duljine i na krajeve, nakon čega sušim kosu četkanjem i sušim prirodno.

Nema smisla sušiti kosu do kraja, jer s kremom kosa postaje savršeno glatka, sjajna i mrvljiva.

S ovom metodom, krema zamjenjuje silikonsku vlaknu, sprejeve i uređaje. Glavna stvar, kada se krema koristi kao neizbrisiva, nije pretjerivati ​​s količinom, kako se kosa ne bi učvrstila.

Kosu nakon uporabe kreme luksuzno uređen izgled, postaje glatko poput svile, nevjerojatno sjajan.

Cocochoco intenzivna krema zgusne kosu, ispunjava ih. Na dodir postaju guste i gust, i rascijepljeni krajevi su živi i zdraviji.

Krema ne čini kosu teškom (glavna stvar je da se ne pretjeruje), što je za mene bilo otkriće, budući da je većina neizbrisivih krema koje sam pokušala pojesti nešto od volumena i lizala kosu. U slučaju Cocochoco Intensivea, ne postoji takva stvar.

Ova će krema biti dar za djevojke s poroznom, pahuljastom kosom i prirodno svjetlosnim valom. Ja sam vlasnik takve kose.

U tom slučaju, krema će ispuniti i vlažiti poroznu kosu, izgladiti tkaninu i dati nevjerojatan sjaj!

Za najbolju usporedbu stavit ću vizualne fotografije kose nakon maske za masovno tržište, čiji sam rezultat smatrao prihvatljivim u odnosu na Cocochoco Intensive:

U svim bodovima, Cocochoco Intensive pobjeđuje bez sumnje!

Krema je također dobra u tome što se može kombinirati s bilo kojim šamponom (koristim bez sulfata), učinak njegove uporabe ostat će isti, za razliku od regeneratora iz iste serije, koji djeluje i daje učinak samo u kombinaciji s Cocochoco Intensive šamponom.

Za mene je glavno da proizvodi za njegu vlaže moju kosu, izglađuju fluffiness i izravnavaju je do maksimuma, a da pritom ne smanjuju glasnoću. I apsolutno mi nije važno koje sastojke u sastavu ovaj učinak postiže, bilo silikona ili rafiniranih proizvoda (od kojih nema sastojaka u sastavu!). Za mene, glavni rezultat!

I Cocochoco intenzivna krema daje mi ovaj rezultat i obećani učinak vlaženja!

MOJA FEEDBACK:

  • Vlažni šampon za kosuIntenzivan Cocochoconježno čisti i brine o dužini
  • Cocochoco Intenzivna hidratantna maskas "wow effect". Ispunjava kosu, visi, čini je vizualno debljom i gustom.
  • Balzam za kosuIntenzivan Cocochocočini zrcalo kose sjajnim i glatkim, olakšava češljanje i oblikovanje
  • Izvrstan i detaljan pregled kako se brinem o nestašnoj poroznoj kosi (recepti za maske i jednostavne savjete)

Za suhu kosu i vlasište!

Konačno, pronašao sam dobar način da hidratiziram kosu! Samo je otišao na "Djevojka" tijekom sljedećeg "Epic Feil" http://irecommend.ru/content/zaputannoe-eto-delo-ili-obvinyaetsya-agafya s kosom i uzeo. Bez razmišljanja. Bilo je svejedno što je lijek, samo ako bi to pomoglo. Već sam kod kuće vidio da je proizvođač Kina i da sadrži kemiju. Sada razumijem da samo kemija može pomoći tamo gdje su svi uspjeli ubiti "prirodna" sredstva. Zašto mučiti svoju ljepotu s "folk" i "prirodnim" losionima, ako je glavni cilj zdrava kosa, glatkoća i sjaj? Štoviše, važnu ulogu u tome igraju geni! I ispravnu prehranu, naravno.

Sada o samoj SPA hidroterapiji

Miris podsjeća na neku kremu, kemijsku, ali ne i odbojnu. Sama hidratantna krema je gusta, već u vrijeme pranja počinjete osjećati dlaku, kao što je to slučaj s balzamom. Koristio sam ga kao dopunsko sredstvo za normalnu (ljudsku) vrstu kose s „debelom“ serijom Agafya: Dakle, kosa je izgledala BEZ: i tako s njom: očito, kosa je postala glatkija, više hidratizirana. I nema učinka "masne" kose, ovlaživač je vrlo lagan. Stoga bih, za razliku od gore opisanog balzam šampona, ostavio ovaj lijek. Još nisam našao nikakvih kontra za sebe. Cijena je normalna (oko 170 rubalja). Dizajn je atraktivan, minimalistički. Volumen je dovoljan (200 g). Ostaje pokušati i drugim sredstvima ove tvrtke, zainteresirala me.

Stoga, preporučujem i uz velikodušnu ruku stavljam "pet najboljih".

Divan prijatelj za kovrčavu kosu

Imam kovrčavu, tanku, ponekad gustu kosu. Naravno, ja ću se pobrinuti za njih, trljati ulje, ne koristiti sušilo za kosu, ponekad samo željezo. Ali ponekad želite nešto tako lagano, ali nenametljivo i ne-silikonsko na krajevima kose. Kupio sam pjenu za elastične kovrče, ne sjećam se iz kojeg proizvođača. Ali kosa s njega bila je prljava do kraja dana i općenito je bila razmažena. Ponekad koristim kokosovo ulje na vrhovima, to daje dobar učinak, ali za liječenje je profilaktičko i želim vizualni efekt.

To je način na koji je Lash naišao na RB u trgovini, kao i obično s ovom robnom markom, ambalaža je mala, košta puno, ali je htjela. Uvijek, kao i mnogi nestabilni pojedinci, u ovom dućanu padnem pod snažan šarm mirisa i mogu potrošiti sav novac.

Stigavši ​​kući, još jednom je šmrknuo otvorenu kutiju, ugodan prirodni miris sadržaja, kao i uvijek podigao raspoloženje. Oprala je kosu, nanijela je proizvod na gotovo osušenu kosu. Kosa je stekla prirodni sjaj, kovrče su postale elastične, poslušne, ali ne i teške. Tijekom dana, učinak je zadržan, sutradan je prošao sjaj, ali kosa nije pjena, ni dlake. Sljedeći put kad nehotice pretjerim, dobio sam učinak prljave kose, u tom smislu je vrlo teško kontrolirati sadržaj, ali s vremenom već dobivate vještinu koliko je potrebno. I trebate malo. To je veliki plus. To je vrlo ekonomično, unatoč činjenici da ga ja još uvijek koristim kad moj muž pravi styling, on mi se ne sviđa, ali kosa mu je blago uvijena, kosa mu je na vratu i ima prekrasan kreativni nered s kosom okrenutom leđima. On stvarno ne voli miris. Ne mogu reći ništa o preventivnoj hidrataciji. Možda jest, ali ne očekujem od lijeka. Vjerujem u prirodnost kompozicije, jer nema osjećaja ljepljenja, ljepljivosti, poput silikonskih proizvoda. Prošlo je gotovo godinu dana, a ja imam više od polovice! A evo i fotografije moje kose s RB:

No, fotografija na drugi dan, bez sredstava, jasno je da su krajevi gurnuti, a kovrče nisu tako elastične, opuštene:

Stavio sam samo četiri zvjezdice za ovaj proizvod, jer još uvijek nije spriječio dio vrhova kose. No, sve četiri zbog činjenice da je kosa vizualno lijepa, dobro njegovan i ugodan na dodir, ne pokvariti ga.

SUPER NOVOSTI! SPA KENSUKO kosa

U posljednjem pregledu govorio sam o šamponu nove kineske profesionalne linije Kensuko, a sada želim podijeliti svoje mišljenje o hidratantnoj kremi za kosu iste marke. Cjevčica 200 gr, struktura, kao i na mnogim profesionalnim načinima. Miris je lagan, gotovo neutralan i vrlo ugodan. Konzistencija je kremasta, neprozirna, gusta, ne pjeni. Primijenio sam se na mokru, preživjelu kosu, ne dodirujući korijene, to jest, samo duljinu, vrlo malu količinu. Dobro raspoređena kroz kosu. Otišao sam 2 minute, jer Bojala sam se da će mi ovaj proizvod učiniti tanju kosu. Imam tanku, kovrčavu, srednje gustu kosu. Nakon što sam oprao ovaj alat, odmah sam primijetio da je kosa vrlo meka. Lako sam ih dijelio prstima i sušio ih sušilom za kosu. kosa se vrlo lako češlja, meka, poslušna, glatka. lijek uopće ne zabrlja kosu, obično perem glavu nakon 2 dana, ali nakon šampona i spa kansuko hidratantne kreme, nakon tri dana perem glavu, što me jako usrećuje! dlake izgledaju dulje. nakon dvotjedne upotrebe ovog proizvoda, kosa se znatno poboljšala, ne samo da sam je primijetila, već i moje prijatelje, ai sami su zabilježili promjene i zanimali su se za ono što trenutno koristim. Općenito, jako sam zadovoljan! kosa je stvarno vlažna, dobro njegovana, kao i nakon salona. ali preporučljivo je da se ovaj lijek ne nanosi svaki put, tako da kosa ne postane vruća, i možete još dugo uživati ​​u dobrom učinku!