Glavni

Maske

Priprema kose esvitsin recenzije

Esvitsin losion je dobro reklamirana kozmetika koja se smije koristiti iznutra i izvana. Skriveni sastav lijeka izaziva zbunjenost, a fotografija prije i nakon primjene rješenja, prema ocjenama kupaca i trihologa na internetu, zapanjujuća je spektakularnim rezultatima. Da li Esvitsin stvarno pomaže kod gubitka kose i raznih bolesti, ili je tonik još jedna redovita lutka?

struktura

Esvitsin se prodaje u plastičnoj bočici s navojnim zatvaračem - čak i s obzirom na nisku cijenu proizvoda, ambalaža koju ja apsolutno ne volim:

  • široko otvaranje;
  • nedostatak zaštitne membrane;
  • bez raspršivača ili raspršivača;
  • nedostatak potpunih informacija na naljepnici.

Upute za uporabu bile su pričvršćene na bocu s elastičnom trakom (točnije letak u kojem je proizvođač naveo magična svojstva vode bez objašnjenja svog farmakološkog djelovanja, kontraindikacija i drugih važnih točaka).

Sastav Esvitsine, kako navodi njegov tvorac - intelektualno vlasništvo i poslovne tajne. Unatoč želji da skrivaju sastojke tonika za kosu, proizvođač predlaže da se otopina unese čak i unutra, iskreno govoreći da losion ne sadrži hormone i da je potpuno siguran.

Zbog sadržaja biostimulansa-enzima, ekvivalentne koncentracije sličnih tvari u tijelu, lijek nema kontraindikacije, prema napomeni. Međutim, kao liječnik, uvijek promatram sastav proizvoda i propisujem da lijek, dodatak prehrani ili kozmetički proizvod treba koristiti s oprezom kod osoba s individualnom netolerancijom na sastojke. Čak i ako su tvari slične fiziološkim.

Je li moguće piti esvitsin

Pitam se tko bi u svom zdravom umu riskirao da unese losion za kosu unutra, ne znajući što su dodali u rješenje?

Međutim, sudeći prema recenzijama o Esvitsinu, ima mnogo hrabrih pacijenata, što je više tonika čarobna voda od svih bolesti:

  • Curenje iz nosa i gripa. Nije bitno da je bolest i njezini simptomi uzrokovani virusom: samo nekoliko kapi izliječit će rinitis u jednom danu (vjerujete li u to?).
  • Angina. Jednog dana Esvitsin je mogao otkriti uzroke bolesti i njene simptome, možete li zamisliti? Ako ne, pogledajte letak koji je pridodan toniku.
  • Artritis i osteohondroza, osteoporoza - ozbiljna bolest s potrebom za dugotrajnom terapijom može se izliječiti lijekom bez upotrebe lijekova, prema proizvođaču (i zašto pacijenti troše novac na pilule i kreme).
  • Gastritis, hipertenzija, proširene vene. Ne može čak ni komentirati. Međutim, kao i činjenica da siva kosa potamni od uzimanja Esvitsina.

Esvitsin je dopušteno davati ne samo djecu i odrasle, nego i životinje: to je iznenađujuće, jer je sadržaj biostimulacijskih enzima u pripravku isti kao u tijelu zdrave osobe, ali ne i životinje i ptice!

Nakon što sam pročitala upute, već je bilo moguće ne kupiti Esvitsin, ali sam odlučio da losion za kosu isprobam izvana, shvaćajući da voda s stimulansima vjerojatno neće naškoditi mojoj kosi.

Gdje kupiti

Unatoč sumnjivoj kompoziciji, Esvitsin se prodaje u ljekarnama po nominalnoj vrijednosti od 120-140 rubalja. Volumen boce - 250 ml, a uz svakodnevnu uporabu ove količine vode dovoljno je za mjesec dana.

Također, Esvitsin se može kupiti u trgovinama, specijaliziranim za proizvode za zdravlje, marketing dijetetskih dodataka i prirodnu medicinsku kozmetiku.

Što ste kupili

Esvitsin (ne izvoz) stekao sam kao aditiv za obilno opadanje kose. Znao sam da problem pada nije uzrokovan:

  • hormonalne promjene;
  • bolest;
  • stres (možda kroničan, zbog monotonije svakodnevnog života i ranog uspona);
  • bolesti vlasišta;
  • neodgovarajuću njegu.

Važno je! Gubitak kose jedan je od znakova kvara sustava i organa. Ako niste promijenili šampon i druge proizvode za njegu, jedete ispravno, niste mladi, majka koja doji - posavjetujte se s liječnikom kako biste utvrdili uzrok problema s kosom.

Nisam vjerovao u obećanja proizvođača Esvitsin Atlas-1, ali recenzije o lijeku uvjerile su me da se ništa loše neće dogoditi mom izgledu i zdravlju, pa sam odlučio riskirati.

Usput, obratite pažnju: na kozmetičkom tržištu ne postoji samo izvorni lijek za Atlas-1, već i analogni (replika) Esvitsin Vio-Farm. Za razliku od originala, remake pokazuje kompletan sastav (voda, jantarna kiselina, klorid bakra, cinka, magnezija, kobalta, kroma, natrijevog silikata).

Kako koristiti

Prema uputama za uporabu, Esvitsin za gubitak kose treba nanositi svakodnevno ili svaki drugi dan na vlasište i ne ispirati.

Otopinu možete dodati šamponu u koncentraciji od 1: 4 ili 1: 2 (nije jasno zašto, jer se deterdžent gotovo odmah ispire i ne utječe na rast kose).

Alat je bistra otopina sa žućkastim nijansama: bez mirisa, ali s implicitnim kiselim okusom. Konzistencija vode omogućuje da se tekućina lako rasporedi preko vlasišta, bez izazivanja neugodnih osjećaja i svrbeža.

Dnevno sam koristio Esvitsin trideset dana. Zbog neprikladnog dozatora, zamijenio sam poklopac bocom za prskanje i poprskao vodu korijenom, navlaživši kožu glave.

Šamponu nisam dodao nikakav proizvod: to je gubitak vremena i novca.

Esvitsin: prije i poslije

Rezultat upotrebe Esvitsina za kosu me je pogodio. Ne, nisam postao vlasnik raskošne tekuće grive, a moja je kosa i dalje ispadala na isti način.

Iznenadila me je koliko moć oglašavanja i recenzije Esvitsina mogu promijeniti misli razumne osobe da vjeruju u čarobna svojstva vode s nepoznatim aditivima. Ali kako drugačije: proizvođač tvrdi da proizvod povećava debljinu kose (genetski određenu) i liječi djecu zbog alopecije.

Moj pregled alata će nažalost biti negativan. Za mjesec dana korištenja:

  • frizura se nije zaustavila (subjektivno, kosa se počela još više penjati);
  • korijeni i dio duljine, koji su redovito padali Esvitsin, postali su suhi;
  • istodobno se učestalost pranja glave nije promijenila (korijeni su jednako prljavi kao i prije uporabe losiona).

Svrab ili perut ne uzrokuju tekućinu.

Proces apliciranja Esvitsine trajao je vrijeme, ali nije bilo rezultata prije i poslije. Jedini plus je niska cijena tonika (u usporedbi s drugim lijekovima za gubitak kose). No, vrijedi li potrošiti rublje zarađenu na dudu? Odgovor je, mislim, očigledan.

Esvitsin - osvrti liječnika trihologa

Pregledi trichologists o Esvitsin karakteriziraju lijek kao učinkovit način za borbu protiv kožnih problema, pa čak i neke kronične bolesti. Snaga i zdravlje kose rezultat su punog rada svih važnih tjelesnih sustava.
Ako tijelo dobije dovoljno hranjivih tvari, vaše će tijelo imati zdrav izgled.

Ako dođe do neravnoteže u tijelu, bilo koji od sustava ne uspije, onda koža tijela, lica i vrata, noktiju i kosu su prvi koji pate.

No, možete se dovesti u normalno stanje i za kratko vrijeme zahvaljujući brojnim svestranim alatima koji imaju izvrsne regenerativne sposobnosti, nježnu njegu i prehrambene karakteristike. Za takav učinkovit alat može se pripisati rješenje lijek Esvitsin.

Multifunkcionalna obilježja, izgled i sastav Esvitsina

Esvitsin je kozmetika sa širokim spektralnim učinkom. Koristi se u složenim profilaktičkim i terapijskim svrhama, ima individualne osobine, vanjske karakteristike.

Ovaj lijek dobro se nosi sa sljedećim bolestima, kroničnim ili spontanim pojavljivanjem u različitim fazama životnog ciklusa:

  • bolesti gastrointestinalnog trakta (nastanak bolnog sindroma, kolitis, iritacija želuca, povraćanje);
  • je sredstvo koje može korisno utjecati na imunološki sustav;
  • će pomoći osobama koje pate od visokog krvnog tlaka;
  • ubija patogene u ustima i nazofarinksu, mikroorganizme koji se nalaze unutar obraza, desni, zubi, grkljan, usne;
  • blagotvoran učinak na krvne žile, jačanje njihovih zidova;
  • Ima ljekoviti učinak na ljudski koštani sustav.

Lijek usporava proces starenja stanica, stavljajući snažnu obnovljivu snagu u akciju.

Što je dobro Esvitsin za vlasište i kosu?

Žene tako često koriste razne proizvode za kosu i kupuju mnogo proizvoda na ovom području. Ali, pronašavši vlastita sredstva, oni mu daju prednost. Tko zna, možda je Esvitsin pravi alat?

Da vidimo, s kojim se problemima vlasišta i kose može nositi Esvitsin?

  • s godinama, i žene i muškarci, počinje se brinuti o problemu male ili velike ćelavosti. Osnova ćelavosti je nasljedni simptom ili prilično ozbiljni zdravstveni problemi.
    Esvitsin može prodrijeti duboko u korijen folikula dlake, zasititi ih vitaminskim elementima i probuditi svaku kosu do rasta. Naravno, u Esvitsinu nema božanskog načela, a da bi se izliječila takva bolest, pod nadzorom liječnika bit će potrebno složeno liječenje. Ali on je u stanju dati tu početnu točku u neposrednoj odluci o liječenju.
  • takav neugodan fenomen kao što je obilan izgled peruti ne samo da može pokvariti raspoloženje, već dovesti do ozbiljnih depresivnih posljedica. Adolescenti to doživljavaju posebno impulzivno, a stariji ljudi, suočeni s ovim problemom, neće biti oduševljeni.
    To je bolest, a bolest zahtijeva liječenje. Sastav Esvitsina uključuje kompleks antibakterijskih spojeva koji će usporiti učinak peruti i postupno će vlasište dobiti ljekoviti učinak.
  • Većina žena nastoji ubrzati rast kose koristeći profesionalne proizvode. Znači da Esvitsin utječe na staničnu strukturu svake kose, a time i na rast kose.
  • To je izvrsno rješenje, zatvoreno u tekućoj konzistenciji, ima hranjiva svojstva, uklanja suhoću i lomljivu kosu, udiše život u svaku suhu kosu. Stvara prirodan sjaj, kako za kosu tako i za kosu.
  • Esvitsin razara sposobnosti čišćenja, čisti vlasište zahvaljujući jedinstvenim sastojcima.

Kako bi se izbjeglo umnožavanje alergena na koži, dovoljno je provesti test. Ako se ne poštuju alergije i crvenilo, možete sigurno primijeniti Esvitsin, nakon što pročitate upute za uporabu lijeka.

Esvitsin ima jednu nevjerojatnu vrijednost. Liječenje je djelotvorno i kada se primjenjuje izravno na otvoreno područje kose ljudskog tijela i unutar njega.

Pregledna uputstva o uporabi Esvitsine

Kakav učinak Esvitsina ima na internu uporabu? Koju dozu treba slijediti kako bi se izbjegli potencijalni problemi? Koji se najjednostavniji recepti mogu pripremiti na njegovoj osnovi i koristiti za vanjsku uporabu.

Uzmimo ga po redu.

Nakon uzimanja Esvitsina mogu se vidjeti sljedeće reakcije tijela na ovaj lijek:

  • antibakterijski i tonički učinak;
  • zasićenje stanica s korisnim elementima ravnomjerno raspoređenim po cijeloj tretiranoj površini;
  • čišćenje i istovremena prehrana kože.

Kada koristite lijek usmeno, znanstvenici uključeni u razvoj sastava ovog alata, savjetuju da primijenite Esvitsin 2 čajne žličice dnevno prije jela, pranje s toplom vodom.

Ali ne samo interna upotreba, već se lijek savršeno prilagođava vanjskoj koži.

  • tijekom prevencije i liječenja vlasišta od problema koji se javljaju, utrljavamo Esvitsin u korijen kose, zagrijavamo ga toplim materijalom, držimo 2-3 sata, isperemo toplom vodom. Takav zahtjev treba provesti nekoliko puta mjesečno. Kožni svrab će nestati nakon nekoliko navika, rezultat će biti zadovoljan;
  • s alopecijom (djelomična alopecija i ćelavost), ova se bolest može liječiti na dva načina: primjenom otopine izravno na mjesto alopecije ili uzimanjem lijeka u nerazrijeđenom stanju iznutra;
  • isto vrijedi i za guste dijelove našeg tijela: nokte ruku, nogu i kosti. Moguća vanjska i unutarnja uporaba lijeka.
  • Za pripremu mješavine na bazi Esvitsina za unutarnju i vanjsku uporabu možete dodati različite prirodne sastojke (sokovi voća, povrća, sokovi od bilja i biljaka), šamponi, balzami, regeneratori i druge kremaste formulacije.
  • Reviews Koje su recenzije o upotrebi nikotinske kiseline za kosu?
  • Volume Kako dodati volumen kosi na korijenu videa - pogledajte u zapisnik!
  • In Što kažu u recenzijama o cijeni bezbojne kane kako bi ojačali kosu?
  • Oil Kako koristiti ulje za krajeve kose L'Oreal - proučavanje u članku!
  • In Kako izgleda androgena alopecija kod žena na fotografiji?

Esvitsin ima neutralan miris, a nakon njegove primjene može se, ako je potrebno, isprati vodom, ili ga ostaviti, bez ispiranja, na oštećenim i uznemirujućim područjima.

Esvitsina rješenje se može dogoditi kao osnovni element za pripremu maski za kosu. To je hipoalergena, tako da možete dodati ovaj alat svakoj napravljenoj maski.

Esvitsin se može miješati s alkoholnim tinkturama s vazodilatacijskim svojstvima i poboljšati funkcioniranje cirkulacijskog sustava.

Pogledajte videozapis

Prihvatljiva cijena za Esvitsin u ruskim ljekarnama

Ljekarne tvrtke Esvitsin, kao lijek za ćelavost.

Cijena lijeka kreće se od 140 do 200 rubalja.

Cijena lijeka ovisi o dobavljačima i udaljenosti regije koja se nalazi u Ruskoj Federaciji.

Pregledi trihologa o Esvicinu

Dermatovenerolog Popova Marina Viktorovna


Sastav lijeka "Esvitsin" proizvođači čuvati u tajnosti, ali, ipak, on je uspio osvojiti priznanje od ljudi koji su prvi susreli kožnih problema u osoba s kroničnim bolestima.

Omogućuje rješavanje problema koji su prilično komplicirani i opasni za ljudsko zdravlje. Dermatitis na koži nije neuobičajen, potrebno je vrijeme da se izliječi, a ne postoje uistinu učinkovite pripreme širokog i univerzalnog spektra djelovanja.

Ali Esvitsinu može reći: “Hvala!” Za njegov nastup u kozmetičkoj industriji.

Ekaterina, 32 godine

Ne mogu zahvaliti onima koji su pokrenuli ovaj alat za prodaju masama potrošača. To stvarno pomaže. Nakon trudnoće i daljnje isporuke, imala sam strašan svrab u predjelu vrata i dekoltea.

Tražio sam savjet od stručnjaka u tim stvarima. Savjetovao je kupnju Esvitsina. Nakon što sam vidio ovu bocu bijele boje, da budem iskren, nisam očekivao takav rezultat.

Nakon laganog peckanja i nekoliko primjena, zub je prošao, a uz to iritantno crvenilo. Sada je ovaj alat uvijek na polici u kadi i ako djevojke imaju slične simptome, savjetujem im da kupe Esvitsin.

Za tako smiješnu cijenu i za kvalitativna obilježja Esvitsinu, možete u potpunosti dati prvo počasno mjesto.
Ne koristite nepoznate lijekove, koristite dokazano!
Općenito, recenzije trichologists o Esvitsina su pozitivni, oni ga savjetuju kao učinkovit lijek za baldness.

Recenzije za Esvitsin

Oblik izdavanja: Balsam

Analogi Esvitsina

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 24 rubalja. Analogni jeftinije za 97 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 65 rubalja. Analogni jeftinije za 56 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 131 rubalja. Analogni je skuplji za 10 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 171 rubalja. Analogni je skuplji za 50 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 183 rubalja. Analog skuplji na 62 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 236 rubalja. Analog skuplji na 115 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 246 rubalja. Analog skuplji na 125 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 289 rubalja. Analog skuplji za 168 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 295 rubalja. Analog skuplji za 174 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 331 rubalja. Analogni skuplji za 210 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 344 rubalja. Analogni više za 223 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 455 rubalja. Analogni više za 334 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 499 rubalja. Analog skuplji na 378 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 536 rubalja. Analog skuplji na 415 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 546 rubalja. Analog skuplji na 425 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 560 rubalja. Analog skuplji na 439 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 563 rubalja. Analog skuplji na 442 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 577 rubalja. Analog je skuplji za 456 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 582 rubalja. Analog skuplji na 461 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 595 rubalja. Analog skuplji za 474 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 638 rubalja. Analog skuplji na 517 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 659 rubalja. Analog skuplji na 538 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 676 rubalja. Analog skuplji na 555 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 720 rubalja. Analog skuplji od 599 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 732 rubalja. Analogni više za 611 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 969 rubalja. Analogni više za 848 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 990 rubalja. Analogni više za 869 rubalja

Upute za uporabu Esvitsinu

Recenzent: Mila (negativna recenzija)

Esvitsin protiv gubitka kose

Prednosti: pomaže u vraćanju kose u kratkom vremenu.

Nedostaci: Suši kosu, mali iznos za tečaj

Liječeni Esvitsinom gubitak kose. Srećom, imam gustu glavu kose, s takvim gubitkom da sam započeo ženu s rijetkom kosom davno bi bila ćelava! Samo ogromne gomile počele su se penjati! Kupio sam Esvitsin losion i balzam. Losion je trljao u vlasište svaki drugi dan. Balzam je vidio čajnu žličicu dva dana u tjednu - u ponedjeljak i četvrtak. Pokušao sam ne napustiti raspored. Za mjesec dana korištenja, vidio sam prva poboljšanja. Kosa na češlju se smanjila. Ali kosa s losionom postala je suha. Stoga sam u drugom mjesecu liječenja primijenio losion smanjen na dva puta mjesečno. Balzam se natočio u šampon. Za tri mjeseca, obnovljena kvaliteta kose. Preporučujem, ali pri nanošenju, pazite da ne sušite kosu, inače ćete se morati boriti s tim problemom.

Autor autor: Irina (pozitivna recenzija)

Učinkovit lijek za gubitak kose

Prednosti: Učinkovito, smanjuje gubitak kose, potiče rast kose

Nedostaci: Ne vrlo ugodan miris, kiselo

Prije dva mjeseca, kosa mi je počela ispadati, u velikim količinama, samo u snopovima, rep je postao gotovo dva puta tanji. Prije toga sam pokušao s mnogo alata, ništa nije pomoglo. Odlučio sam koristiti "Esvitsinom" jer sam već čuo dobre kritike o njemu. Boca u rijetkom stilu, halo devedesetih. Unutar boce nalazi se bistra tekućina, koja se ne primjenjuje na odgovarajući način, ona se širi, pa to radim špricom. Nema potrebe za ispiranjem. U mjesec i pol dana uporabe, doista, prilikom pranja i češljanja kose, ispada manje, a nova kosa raste, takozvani oni su još uvijek kratki, ali ovaj "dlake" po cijeloj glavi. Izgled kose postao je življi, nije toliko dosadan kao prije. Koristim ga cijelo vrijeme, sviđa mi se efekt, tu je kiseli miris iz minusa, ali možeš patiti zbog kose.

Recenzent: Rita Sokolovskaja (negativna recenzija)

Neke gluposti

Mama je nedavno donijela ovu bocu kući, kupila na savjet zaposlenika na poslu))) Moj otac i ja smo pažljivo pročitali upute i dugo se smijali))) malo vode od svih bolesti))) čak i za životinje! Ali je li naša majka uvjerila! Počela je redovito prati kosu korištenjem ovog "čudotvornog" lijeka i čak ga je unosila. Hvala Bogu što se od takvog "tretmana" nije pogoršala, jer je jedna stvar oprati kosu (osim ako nema više kose da ispadne), a druga se može zatrovati sumnjivom tekućinom. Ali sve je ispalo. Dakle, u tri tjedna korištenja, ni više ni manje kose na majčinoj glavi je nestalo! Kao rezultat toga, boca je poletjela u smeće, moja majka je priznala da smo bili u pravu, i odlučio sam napisati ovu recenziju tako da drugi ljudi ne bi bacali svoj novac u odvod.

Recenzent: Tatjana (pozitivna recenzija)

učinkovit lijek za gubitak kose

Prednosti: učinkovit lijek

Nedostaci: nema dozatora, nije određen sastav

Nakon poroda, kosa mi je pala na komade, nakon svake šamponiranja i naknadnog češljanja, kosa mi je pala. Frizer je rekao da će sve biti obnovljeno, potrebno je piti vitamine i čekati. Nije bilo bolje. Na internetu, naišao sam na recenzije Esvitsina, odlučio sam pokušati. Nakon kupnje lijeka bio sam malo uznemiren: Esvitsin je izgledao jeftino zbog plastične boce, dizajn nije reprezentativan. Tekućina bez vode, bez mirisa. Neugodno je da ne postoji dozator, morao sam ga prilagoditi drugom kozmetikom. Nanosi se na sljedeći način: nanosi se na korijen kose četiri puta tjedno. Nanesena otopina nije isprana, pa je postupak obavljen noću. Uvijek sam peruo glavu svaki dan, pa sam ujutro oprao kosu. Za poboljšanje učinka dodavanja malog alata u šampon prilikom pranja kose. Proizvođač preporučuje da se Esvitsin unese unutra, ali nisam se usudio. Rezultat se počeo pojavljivati ​​nakon 3 tjedna: kosa je počela ispadati manje. Općenito, koristio sam lijek oko 3 mjeseca. Zadovoljan sam rezultatom: kosa je prestala padati, pojavile su se nove vlasi, struktura kose se poboljšala. Preporučujem lijek.

Recenzirao: Victoria (negativna recenzija)

Potpuno beskorisna stvar

Nedostaci: potpuno neučinkoviti

Slučajno sam vidio taj lijek na šalteru ljekarne i odlučio ga kupiti jer sam se htio riješiti povećanog gubitka kose. Kosa je počela ispadati, očito, zbog izvora beriberija. Dizajn boce, poput kapice, nije izazivao puno povjerenja, ali bio sam podmićen niskom cijenom. Koristio sam ga samo izvana, nisam se usudio uzeti ga unutra (iako je o tome pisano u uputama). Što da kažem - nisam vidjela nikakav poseban učinak, kosa mi je nastavila ispadati, pomogao mi je sasvim drugi lijek. Odlučio sam ga baciti, jer sam osim nedostatka pozitivnog rezultata vidio i negativan. S ovom drogom, kosa se počela prljati mnogo brže. Tako se ispostavilo da je to gubitak novca, iako malen.

Autor recenzije: Elena (pozitivan prikaz)

Prerano je donositi zaključke

Prednosti: Poboljšanje izgleda kose

Nedostaci: Nema nedostataka

Nedavno, u sljepoočnicama, imam pomalo razrijeđenu kosu. Odlučio sam nešto učiniti. Sve ove maske s senfom i ispiranjem koprive i kamilice jednostavno nemaju vremena. Čitala sam da u takvim slučajevima nude ljekarne, odlučio sam se zadržati na Esvitsinu kao sastav enzima i mikroelemenata, bez strašne kemije, i po cijeni, ovaj alat mi je dostupan. Koristim 1,5 mjeseci. Ne mogu reći da mi se kosa ispreplela, možda nije prošlo dovoljno vremena. Izgled postojeće kose je poboljšan, a ne toliko naelektriziran sada u jesensko-zimskom razdoblju, kada je to glavni problem kose. Izgledaju glatkije po cijeloj dužini, a ne toliko suhe na dodir kao prije. Odlučio sam nastaviti je koristiti za sada, da vidimo, možda će se kosa na sljepoočnicama povećati.

Recenzent: Inga (pozitivna recenzija)

Spašava se od alopecije

Nedostaci: nepoznata kompozicija

Nikada nisam mislio da ću naići na takav problem, ali sam počeo ćelav zbog živaca. Osim toga, ovo se razdoblje poklopilo s rođenjem djeteta. Kosa je pala, a ne gomile, i ogromne gomile. Liječnik je preporučio tečaj lijeka Esvitsin. U ljekarnama se ne nalazi, morao sam potražiti narudžbu na Internetu. Na konzistenciju podsjeća na vodu, ima blago kiseli miris. Nanesite na korijenje 3-4 puta tjedno, a također možete dodati i sredstvo za šampon. Na sastav priče je tiho, na pakiranju nije. Prvih tjedana ništa se nije promijenilo, ali mjesec dana kasnije učinak je postao vidljiv. Kosa je prestala ispadati, što je već jako dobro.

Hair Forum.com

tretman gubitka kose

  • Popis foruma ‹Razgovor.
  • Promijenite veličinu fonta
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • ulaz

Je li itko koristio Eswicin?

Je li itko koristio Eswicin?

Marysia 03 lip 2011, 08:20

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Tims Lipanj 03, 2011, 9:00 AM

nakon godinu dana uporabe. Pa, kod žena, možda nakon pola godine, napredak će biti primjetan.

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Alf 03 lip. 2011, 14:59

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Marysia 03 lip 2011, 15:15

Re: Je li netko koristio Esvicin?

gudkov Lipanj 03, 2011, 15:52

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Nikita 03 Lip 2011, 19:01

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Roman Fenka 03 lip 2011, 21:36

Re: Je li netko koristio Esvicin?

gudkov 05 Lip 2011, 06:52

Također može pomoći, poput trljanja sirovog jajeta u glavi.

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Anya 06 Lip 2011, 14:41

Re: Je li netko koristio Esvicin?

vitkras Lip 6, 2011, 15:09

Re: Je li netko koristio Esvicin?

gudkov Lip 6, 2011, 4:56 pm

Stoga je i BAA-slično preklapanje, za lijek je obvezno objavljivanje kompozicije i sve se može natisnuti u BAA ako samo nije štetno za zdravlje. tj vrlo tajanstvenost može se ispostaviti. slana voda, na primjer

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Ben 07. lipanj 2011, 23:16

Bio sam propisan od strane dermatovenerologa u okrugu KVD kada sam otišao tamo s pritužbama na akne. Prethodno je pitala jesam li iz obitelji s dobrim poslovanjem, a prema njezinim uputama morao sam ga prihvatiti unutar 1 žlice. 3 r / d. Da bi kupio taj čudotvorni lijek, morao si ići s receptom, koji je napisala, u neki ured, na kojem je rekla da je to bilo prije 12 godina. Čak i tada, cijela aura misterije i izgled kupljene bočice grube plastike s naljepnicom u pogrešnom smjeru, bez navođenja sastava i adrese proizvođača, izazvala je ozbiljnu sumnju. Naravno, nije bilo nikakvog učinka.

Učinkovitost lijeka ispitana je u randomiziranoj, slijepoj, placebo kontroliranoj, multicentričnoj studiji. Ako imate bilo kakvih dvojbi da li je ovaj ili onaj lijek lijek ili ne, trebate znati sljedeće u vezi ovog ili onog pripravka i koji su rezultati dobiveni. U odnosu na Esvitsina definitivno nije provedena. Nemojte trošiti novac i nadati se ni za što.

Re: Je li netko koristio Esvicin?

gudkov 08 Lip 2011, 20:34

Da, esvitsin nije lijek, i BAD-poput gluposti tip "Zlatni zmaj" s nepoznatim da tomuzhe sastav.

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Adelgeida 06. svibanj 2012., 00:14

Re: Je li netko koristio Esvicin?

Fuzzy 06. svibanj 2012., 17:31

Esvitsin za kosu - upute za uporabu. Sredstva za kosu Esvitsin - fotografija prije i poslije, recenzije trihologa

Kozmetika za liječenje i prevenciju Esvitsina ima različit utjecaj na biokemijske procese koji se odvijaju u ljudskom tijelu. Biostimulansi, koji su uključeni u tretmanski kompleks proizvoda, djelotvorni su u alopeciji (alopeciji) i sprečavaju proces starenja.

Što je Esvitsin

Popularni Esvitsinov proizvod za kosu je pristupačan, ispunjava svoju glavnu funkciju - jača korijen i strukturu kose. Zahvaljujući njemu, poboljšava cirkulaciju krvi, prehranu kože glave. Ovaj učinak sprječava gubitak kose. doprinosi njegovom rastu i oporavku. Kao dio Esvitsin kose korisne tvari, ne sadrži hormone. Nepobitne prednosti alata:

  • razumna cijena;
  • učinkovitost;
  • učinkovitost,
  • korisni sastav;

Esvitsin - proizvođač

Akademik Stanislav Tsivinsky stvorio je jedinstveni lijek koji se pojavio na tržištu 90-ih godina. Proizvođač Esvitsina ne otkriva puni sastav fondova, jer su ti podaci intelektualno vlasništvo izumitelja. Komponente koje balzamu pružaju širok raspon učinaka na ljudsko tijelo u potpunosti su u skladu s GOST-om Ruske Federacije, a patent jamči visoku kvalitetu.

Esvitsin - kompozicija

Prava intelektualnog vlasništva i patenti štite sastav Esvitsina od objavljivanja. Poštujući poslovnu tajnu, proizvođač ima pravo na to. Na kozmetičkom tržištu, alat se nalazi dugo vremena, za to vrijeme je uspio steći popularnost, steći pozitivne recenzije kupaca. Balzam ima vodenu bazu, ne sadrži hormone. Precizno je poznato da sastav uključuje enzime koji aktiviraju imunološki sustav, te makro-i mikroelemente potrebne za tijelo;

Kako Esvitsin za kosu

Funkcije balzama rješavaju problem gubitka kose. U borbi protiv ćelavosti, komponente koje čine mogu osnažiti žarulje u sedam dana. Da biste to učinili, koristite ga tri puta dnevno, podmazujući korijenje. Da biste dobili opipljiv rezultat, preporučite internu uporabu lijeka - dovoljno za jednu žlicu na prazan želudac ujutro. Pomaže Esvitsinu da se riješi peruti, smanji masnu kosu, poboljša strukturu, što je posebno važno za djevojčice. Kako bi se pojačao učinak, lijek se primjenjuje laganim, masažnim pokretima.

Esvitsin - lijek za ćelavost

Esvitsin je vrlo djelotvoran u ćelavosti: upotrebljava ga iznutra i izvana ubrzava proces obnavljanja kose. Za učinkovitost, preporuča se miješati s šamponom 3: 1, nanijeti na vlasište, držati 15 minuta, napraviti laganu masažu. Prema ocjenama, kosa prestaje ispadati, postaje svilenkasta, bolje izgleda na fotografijama iu životu, a žarulje postaju jače. Ako je temelj problema nasljedni faktor, onda ćete morati koristiti kozmetički proizvod za život.

Prhut esvicin

Znanstvenici su dokazali prisutnost gljivice na koži glave, koja nosi naziv "furfur" (Malassezia furfur). On je kriv za perut, u masnom okruženju s povećanim izlučivanjem sebuma koji se odmah umnožava. Ovaj fenomen ubrzava piling gornjeg sloja epidermisa. Esvitsin s gljivičnom seborejom daje brzi rezultat: vraća lokalnu imunost, hrani kožicu kose i liječi kožu. Međutim, bolje je kontaktirati trichologa s problemom, koji će savjetovati kako pravilno kombinirati liječenje i ubrzati oporavak.

Esvitsin za rast kose

Svojstva balzama usmjerena su ne samo na borbu protiv ćelavosti. Sredstva za rast kose Esvitsin poboljšava izgled kose. Na temelju pregleda, za ubrzavanje rasta kose je moguće u kratkom vremenu. Da bi se dobio rezultat, korijeni se tretiraju jednom tjedno. Pranje glave u takvim slučajevima nije potrebno, potrebno je dati alat da se samo osuši i češljati kosu. Za povećanje učinkovitosti liječnika trihologa savjetovao da pijete na prazan želudac žličicu znači dva puta tjedno.

Esvitsin za kosu - upute za uporabu

Upute za uporabu sadrže preporuke u kojim slučajevima i kako primijeniti Esvitsin na kosu. S mogućnošću vraćanja metaboličkih procesa, on je u mogućnosti pružiti pravovremenu pomoć. Univerzalni balzam ulazi i izlazi s ciljem:

  1. poboljšati dobrobit i pomlađivanje tijela;
  2. eliminirati tinejdžerske akne;
  3. povećati potenciju;
  4. sprječavanje karijesa i parodontnih bolesti;
  5. eliminirati zubobolju;
  6. ublažavanje boli kod proširenih vena;
  7. zacjeljivanje rana;
  8. ojačati kosu, ubrzati rast;
  9. uklanjanje peruti;
  10. liječenje oslabljene kose;
  11. liječenje alopecije;
  12. normalizacija krvnog tlaka;
  13. liječenje gastritisa i čira na želucu;
  14. smanjiti želju za alkoholnim pićima.

Esvitsin - kako se nanosi na kosu

Upute za uporabu opisuju način nanošenja Esvitsina na kosu. U slučaju ćelavosti, balzam se nanosi na folikule kose svaki dan bez ispiranja. Preporuča se oprati kosu šamponom, 50% razrijediti terapijskim sredstvom. Za oralnu primjenu, morate odabrati jutarnje sate, koristiti čajnu žličicu dnevno. Složeni utjecaj pridonijet će nestanku problema. Da bi se ubrzao rast kose, a pletena pletenica bila je različita po gustoći i debljini, lijek se nanosi duž dlake, ostavljajući da se osuši.

Esvitsin za kosu unutra

Esvitsin se uzima ne samo za liječenje osnovne bolesti - ćelavost, pogoršanje kose, nego i za bolna stanja tijela. Kako bi se spriječili mogući problemi, stručnjaci preporučuju dodavanje oralnog balma u potrebnoj količini. Potrebno ga je koristiti samo nakon dobivanja točnih medicinskih preporuka, na primjer:

  1. Za stomatološke bolesti - 1 tbsp. l. tri puta tjedno.
  2. Angina - 1 tbsp. l. jednom dnevno do oporavka.
  3. Varices - 2 žlice. l. dnevno 3 mjeseca.
  4. Bolesti koštanog sustava - 1 tbsp. l. dva puta dnevno tijekom 2 mjeseca.
  5. Čir, gastritis - 1 tbsp. l. tečaj 3 mjeseca.
  6. Hipertenzija - 2 žlice. l. tri puta dnevno tijekom 2 mjeseca.
  7. Ovisnost o alkoholu - 2 žlice. l. dva puta dnevno, tečaj 2 mjeseca.
  8. Pomlađivanje tijela - 1 tbsp. jednom dnevno, uzeti mjesec dana.

Kako koristiti Esvitsin za kosu

Za uspješno liječenje potrebno je redovito uzimati Esvitsin za kosu, a pozitivan učinak neće dugo trajati. Ovisnost o drogama se ne događa, korištenje sredstava ne može se ograničiti na vremensko razdoblje. Kontinuirana uporaba balzama je moguća 2 godine, u teškim slučajevima, doživotna upotreba je dopuštena uz kratke prekide u liječenju.

Losion esvitsin

Pogodan alat za liječenje i preventivne mjere u slučaju patoloških stanja vlasišta i kose je Esvitsin losion za kosu. Naručivanje alata putem mrežne ljekarne jednostavno je. Vanjska primjena identična je upotrebi balzama, a vrijeme terapijskih mjera nije ograničeno. Unutarnji losion se ne koristi. Ako postoje problemi na koži lica ili ruku, bilo da se radi o aknama ili pilingu različite geneze, dopušteno je podmazati zahvaćena područja dermisa.

Esvitsin - šampon za kosu

Esvitsin šampon namijenjen redovnoj njezi problematične kose. Ako operite glavu s ovim lijekom 2 tjedna, razdjeljni završeci postaju zdravi, kosa i gustoća vraćaju se u vlasište. Sredstvo se nanosi na glavu, protrlja i drži 20 minuta, a zatim ispere toplom vodom. Kosa nakon zahvata mora se osušiti bez sušila za kosu, naravno. Možete ga naručiti po pristupačnoj cijeni u online trgovini.

Esvitsinov balzam

Uzmite balzam za rast kose Esvitsin s kombiniranim tretmanom. Oralna i vanjska uporaba skraćuje vrijeme liječenja, donosi pozitivan rezultat. Unutar dana, lijek koristi smanjenjem sadržaja masti u kosi, smanjujući kliničke manifestacije seboreje. Preventivna uporaba će spasiti kosu od ispadanja, očuvati njihovu ljepotu i sjaj za dugo vremena.

Esvitsin - kontraindikacije

Kozmetički Esvitsin gotovo da nema kontraindikacija. Recenzije kupaca kažu da se proizvod dobro podnosi kada se uzima interno i eksterno. Lijek sadrži mnoge komponente, ali su međusobno uravnotežene, izračunate tako precizno da njegova uporaba gotovo nikad ne uzrokuje alergijske reakcije. kontraindikacije:

  • individualna netolerancija;
  • trudnoća;
  • razdoblje laktacije.

Cijena Esvitsina kose

Moguće je kupiti Esvitsin u ljekarnama u Moskvi, u mrežnoj ljekarni ili naručiti na službenoj web stranici proizvođača, bez dodatne naknade na dodatni trošak sredstava. Neophodno je čuvati se krivotvorina, uz kupnju obratiti pozornost na izgled paketa. Ako ne možete kupiti izvorni proizvod za kosu, bolje je koristiti razvijene analoge.

Esvitsin - blagi lijek za obnovu kose

Jednom davno, zdravlje djevojčice bilo je ocijenjeno prema stanju njezine kose. Smatralo se da, ako žena ima snažnu kosu, može roditi mnogo djece i dati dobro potomstvo. Vremena idu, a kosa ne prestaje odražavati zdravlje i unutarnje stanje osobe. No, za razliku od prethodnih godina, sada postoje učinkovita sredstva za obnovu kose. Jedan od njih je popularna droga Esvitsin.

Što je Esvitsin?

Esvitsin - univerzalni lijek koji će vam pomoći da se bave ne samo s problemima kose i vlasišta.

Jedinstveno terapeutsko i profilaktičko sredstvo koje pomaže u rješavanju mnogih problema. Sastav esvitsina uključuje vitamine, biostimulante, enzime i elemente u tragovima koji stimuliraju i aktiviraju najvažnije biokemijske procese u tijelu. Moguća unutarnja i vanjska uporaba. Dostupan u obliku vodene otopine. Točan sastav esvitsina nije otkriven i predstavlja komercijalnu tajnu.

Esvitsin će pomoći u suočavanju s:

  • Bolesti probavnih organa.
  • Slabljenje imuniteta.
  • Hipertenzija.
  • Bolesti usta i desni.
  • Povreda metaboličkih procesa.
  • Bolesti koštanog sustava.

Upozorenje! Nema podataka o uporabi esvitsine tijekom trudnoće i dojenja. Preporučljivo je uzeti ovo vrijeme kao kontraindikaciju.

Prednosti lijeka su očite. Upute za uporabu esvitsina govore o anti-aging, obnavljanju i drugim predivnim svojstvima lijeka.

Zašto se preporuča uporaba Esvitsina za kosu?

Unatoč širokom spektru djelovanja i koristi lijeka za cijelo tijelo, esvicin se najčešće koristi za liječenje i obnavljanje zdravlja kose. Prednosti esvitsina za kosu u uputama mnogo su govorile. Dakle, kako djeluje droga i kakve probleme može osloboditi?

  1. Ćelavost. Lijek budi folikule kose, aktivira njihovo djelovanje i pomaže u suočavanju s nekim vrstama alopecije
  1. Seboreja. Esvitsin je učinkovit u liječenju peruti, osobito masne. Također pomaže u suzbijanju seboroične alopecije.
  1. Ubrzava rast kose, pa ga aktivno koriste žene koje žele imati duge pletenice.
  1. Uklanja suhoću, lomljivu kosu i vraća sjaj. Hrani kosu i vraća se nakon kemijskog oštećenja i čestih mrlja.
  1. Esvitsin smanjuje masnu kosu. Da biste to učinili, nanesite ga na vlasište laganim masažnim pokretima.

Esvitsin ima višekomponentni sastav, stoga može izazvati alergijsku reakciju. Osjetljivi ljudi moraju biti oprezni.

Ali glavna prednost esvitsina je njegova svestranost. Ako nije moguće koristiti lijek izvana, možete ga koristiti unutar. I obrnuto. Za liječenje alopecije poželjno je kombinirati unutarnju i vanjsku uporabu, a rezultat će se vrlo brzo pojaviti.

Esvitsin za kosu: upute za uporabu

Za liječenje alopecije, jačanje imunološkog sustava i normalizaciju metaboličkih procesa u tijelu, esvitsin se primjenjuje oralno. Potrebno je dnevno uzeti 1 žlicu ujutro na prazan želudac.

Da biste riješili kozmetičke probleme, možete koristiti lijek i izvana:

  1. Za liječenje peruti, mala količina proizvoda se nanosi na kožu glave, prekrije se kapom za zagrijavanje i drži najmanje jedan sat. Svrbež i nelagodnost nestaju nakon prve uporabe, a nakon nekoliko korištenja perut nestaje.
  1. Da biste ubrzali rast kose najbolje je primijeniti esvitsin unutra. Nakon nekog vremena, bit će moguće procijeniti nuspojavu - rast noktiju, koji će postati mnogo deblji i jači.
  1. Ćelavost. Da biste se riješili alopecije, masiraju kožu glave, što povećava cirkulaciju lukovica i dobavu korisnih tvari. Paralelno, uzmite esvitsin unutra. Način prijema može doseći nekoliko mjeseci, ovisno o složenosti situacije.
  1. Smanjenje masne kose. Za regulaciju proizvodnje sebuma potrebno je navlažiti vlasište lijekom. Također možete dodati mali dio proizvoda u šampon odmah prije pranja.

Esvitsin čini kosu suhom. Stoga, za vraćanje oštećenih kovrči, lijek se koristi samo unutra.

Glavne prednosti esvitsin za kosu: cijena i nedostatak mirisa. Ne zahtijeva ispiranje, ne čini masnoću i neurednu kosu. Kada se primjenjuje na korijen, nevidljiv je i ne podsjeća na sebe tijekom dana.

Ostale upotrebe esvicina:

  1. Za prevenciju gubitka kose, peruti i drugih problema, možete dodati esvitsin u redoviti balzam za kosu ili masku. Dovoljan dio. Također ova metoda je pogodna za suhu i oštećenu kosu.
  1. Mala količina proizvoda može se nanijeti na četkicu i svakodnevno masirati vlasište. Takve manipulacije povoljno će utjecati na opće stanje kose.
  1. Za bolji učinak na folikule kose možete dodati tinkturu vrućeg papra esvicinu. To će poboljšati cirkulaciju krvi i prodiranje esvitsin korisnih tvari u folikule.

Esvitsin je učinkovito i sigurno sredstvo. Primijećeni su predoziranje ili štetni učinci.

Esvitsin: prosječna cijena u Rusiji?

Gdje kupiti esvitsin? To možete učiniti u ljekarni ili online trgovinama. Lijek je vrlo popularan i dobro poznat. U Moskvi, esvitsin se može kupiti od 140 rubalja do 170. U Volgogradu, ovaj alat ima oko istu cijenu, a cijena se kreće od 150 rubalja. Ugodna cijena za impresivnu bočicu od 250 ml.

Recenzije trichologists lijek Esvitsin

Trichologist Timchenko Tatyana Andreevna, "Ray-Medic":

Teško je govoriti o Esvitsinu. Proizvođači ne otkrivaju puni sastav. Ali jedno je sigurno - alat je vrlo učinkovit i daje nevjerojatne rezultate. To pomaže da se nosi s mnogim problemima vlasišta i kose.

Oleg Bucharov, visokokvalificirani trichologist, Profi Med Clinic:

Bavim se problemom gubitka kose. Nedavno je pacijentima počeo dodjeljivati ​​esvitsin kao pomoćno sredstvo. Ne smatram lijek lijekom za sve probleme, ali ima pozitivan učinak. Dok ih nadopunjavam glavnim tretmanom.

Recenzije o korištenju Esvitsina (fotografija prije i poslije)

Esvitsin je ubrzo postao popularan i mnogi su ga već probali. Kakve je povratne informacije zaslužio?

Nakon poroda, kosa mi je bila gruba, što jednostavno nisam učinila. Vidio je vitaminske komplekse, pravio maske, trljao raznim sredstvima. Za Esvitsin sam saznao s Interneta, osim što je lijek bio pohvaljen, cijena mi se svidjela, jer sam u to vrijeme bio nasukan, a liječenje mi je već iscrpilo ​​novčanik. Kosa je prestala teći za oko 3 tjedna, uzeo esvitsin.

Ne mogu ništa učiniti s masnom kosom. Ujutro je oprala kosu, a za ručkom pramenove objesio s ledenicama. Trichologist je rekao da je problem hormonalni zbog prijelazne dobi. Ali što učiniti? Ja sam djevojka, ne volim hodati s takvom kosom. Počeo sam trljati esvitsin ujutro i problem je nestao sam, sada imam svježu kosu cijeli dan.

Kosa je bila poput slame, što jednostavno nisam učinio. Esvitsin je prihvatio u roku od 30 dana, učinio mjesec dana pauze, a onda opet tečaj. Rezultat nije dugo trajao. Kosa je postala vlažnija, glatka. Za šest mjeseci, uspio ih je dovesti u normalan oblik. Dijelim svoje rezultate.

Unutar mjesec dana uzimam esvitsin, prije svakog pranja trljam ga u vlasište. A kosa ne prestaje da se raspada. Iako se čini da su postali malo deblji. Dakle, dok je nesretan. Mislim da još uvijek trebate posjetiti trichologist i pronaći pravi uzrok, dok ne budete potpuno ćelavi.

Esvitsin - univerzalni lijek koji će vam pomoći da se bave ne samo s problemima kose i vlasišta. Već ima tisuće obožavatelja. No, postoje oni koji sumnjaju u njegovu učinkovitost i ne vjeruju da za tu cijenu može postojati tako učinkovito sredstvo.

20 komentara

Kupljen u ljekarni (preporuča ljekarnik).
Koristi se nešto manje od mjesec dana (nanosi se na vlasište).
Kosa je pala, ali nije rasla!
Djevojke, slatke, koristite bolje prirodna ulja!

Iz vašeg komentara shvaćam da niste zadovoljni s ovim preporatom

Trljanje uljem u vlasište začepljuje pore i tako će uzrokovati još veći gubitak. Ako predlažete nanošenje ulja na kosu, a ne na kožu, onda je to kao mrtva obloga, jer je uzrok gubitka u koži i žarulji, a ne u kosi.

Djevojke. Nakon poroda (blizanci) kosa se uspinjala kao luda. Pokušao sam sva ulja koja se nalaze u ljekarni. Vitamini: Calcemin i Vitasharm. Nula. I maska ​​s senfom. Nula. Kupio sam esvitsin. U rujnu 2015. Danas je 15. prosinca. Kosa se počela manje penjati. Vidljivo manje. Ja ga pijem i stavljam na kosu nakon svakog pranja. Ukupno. Kosa se više ne reže i penje se mnogo manje.
Ne prestajem ga koristiti. Kosa do struka. To je šteta. Nadam se da ću uopće prestati puzati. Nada umire posljednja................. Regija Krasnodar. Krymsk

Koristim ga mjesec dana - dnevno na vlasištu. Rezultat je bio vidljiv za tjedan dana - kosa je počela gubiti manje pri pranju i češljanju. Planiram koristiti najmanje šest mjeseci.

Alat stvarno radi! Morate biti strpljivi i rezultat će biti siguran. Tri mjeseca morate neprestano nanositi na korijene, zatim kosa potpuno prestati ispadati, postat će mnogo deblja i jača, te će rasti brže.

Gdje mogu kupiti ESVITSIN, živim u moskovskoj regiji i nisam čuo za to ni u jednoj ljekarni !?

300r na raspolaganju

Esvitsin u Moskvi i Moskovskoj regiji (ja sam iz Voskresenske) sigurno! U svakoj ljekarni! Možete li reći ime pogrešno? U gospodarskoj ljekarni, Vita, Tetra, glavni grad, ęî is je svugdje (kupljeno, viđeno). Ili na Internetu uz isporuku iz drugih projekata narudžbe.

Namazana je na glavi svaki dan 4 mjeseca. Unutar droge s nepoznatim sastavom, naravno, nije.
Jedini učinak je vrlo blago smanjena masna kosa. Što se tiče smanjenja gubitka kose, volumena i rasta, sve su to bajke.
Jedan dodatni novac za ovo razočaranje nije ostavio mnogo.

Nadam se da i ja živim u MO. Kupio sam online ljekarne Stolichki

Esvitsin mi pomaže. Mjesec dana izašle su male dlake, kao jež. Trljam svaki dan, nisam ga uzeo unutra, nisam znao što je moguće. Dobar lijek.

Djevojke su slatke... Želim se svidjeti onima koji opisuju ludi gubitak kose nakon poroda) Pozivam kao frizer. Gubitak kose dolazi svaki dan od Boga, svima! Ovo je u redu! To je naša priroda, kosa ima faze rasta, pa kad dosegne posljednju fazu rasta, ispadne) Na dan, normalno, osoba ima između 75-115 komada kose)) i ovo je u redu! Kada žena zatrudni, razina hormona naglo raste, što je samo po sebi stres za tijelo, ne zaobilazi stres i vlasište, već djeluje upravo suprotno. Vi (mame i trudne) ste vjerojatno primijetili da se tijekom trudnoće pojavljuju fenomeni kao što su edemi, isto se događa s kožom glave, na molekularnoj razini, da tako kažem. rezultat je da kosa koja je dosegla svoj rast ne može prirodno ispasti. Kada je žena rodila - hormonska razina se počinje vraćati u normalu, krv drenira i sva kosa koja nije ispala tijekom trudnoće, ali je morala ispasti, početi iz dana u dan, pretvarajući vas u šok i užas) Iako je to NORMALNI prirodni proces)) Malo je vjerojatno da ste otišli do trihologa (inače bi vam to rekao) i razumljivo je da ovdje neće pomoći nikakvi vitamini, jer je kosa već zastarjela, a vi pokušavate spasiti nešto što je davno trebalo pasti) Savjet: izdisati Smiri se i shvati da to nije uvijek) Vrijeme će proći tijelo će biti obnovljena i da će sve biti u redu))

Glupost, svatko ne raste! Budite sigurni da trebate pomoć kose! Također, isprva sam čekala čudo da ga je priroda zamislila tako ćelavom.

Sviđa mi se to kad koristite Esvitsinu, bez pranja, možete oblikovati kosu. Izgledaju deblje, veličanstvenije i zadržavaju stil. Nadam se da ću u budućnosti vidjeti učinak smanjenja gubitka kose i poboljšanja rasta kose. Koristim tjedan izvana. Pokušat ću piti ujutro.

Bez obzira na to jesu li upitani, postoji li već rezultat iz aplikacije. Pokušao sam piti unutra?

Također smatram besmislicom da morate čekati dok se tijelo ne rekonstruira. Rodila sam se davno, imam 30 godina. I od 2014. suočila sam se s činjenicom da sam se počela strašno kvariti, ali nisam ispala (nema crne žarulje), postoji bijeli vrh. Samo su se mladi i opet, vidim ih na rukama i četkom za kosu. Došlo je do točke da je moje vlasište postalo vrlo vidljivo, osobito vidljivo u rastu kose. U studenom 2015. bio sam prisiljen na kratku frizuru, jer su mi na licu visjela dva pramenova ledenica. Onda sam napravio maske, pio vitamine i sve se počelo normalizirati. I samo mi je kosa ponovno porasla, jer sam ponovno počeo gubiti kosu. Dodano je da je glava počela svrbjeti, drugog dana nakon pranja glave, počeo je strašan svrab. Promijenio sam mnogo šampona, čak ni oni skupi nisu pomogli. Želim napomenuti, ne bojim se, niti uvijače, niti kakve kovrče i druge trikove koje koristim (možda uzalud, samo mi je žao kose). Moja kosa je bila ispod ramena, i vrlo pristojan glavu kose, sada ne mogu postići ovu dužinu i ovaj volumen. Ketoconazole šampon i pilule (za svrbež) pomogli su neko vrijeme. Sada sam počela uzimati vitamine (skupo, čini se kao prirodne), neću pisati, inače će reći reklamiranje, pijem ga nedavno, stoga do sada ne vidim rezultat. I nešto manje od tjedan dana sam se prijaviti Esvitsin (u ljekarni 135 str., Moskovska regija), još nisam odlučio piti. Dakle, svrbež je prošao - to je takvo blaženstvo. Moja glava je često, drugi dan moja glava izgleda 50/50, ali s esvicinom, glava mi izgleda duže čista - to je činjenica. Sigurno ću se slikati prije i poslije primjene, jer jasno vidim žalosno stanje kose (malo ih je). Na supružnika, mi također eksperiment, jer ista priča i on, ne ispadne, ali break. Pljunuo si na 30, pojavio se na potiljku, a na glavi mu je vidljivo da ima vrlo malo kose. Čak je promijenio frizuru, postao vrlo kratak. Mislim da će i on vidjeti pozitivan ili negativan rezultat. Natočio sam esvitsin u bocu za prskanje, više mi je prikladnije prskati pod korijenom, pa čak i brže i ekonomičnije, iako mi nije žao moje najdraže kose. Zatim češljam kosu, čekam da mi se osuši glava, a zatim je osušim sušilom za kosu. Ja ništa ne isperem, mislim da rezultat neće biti postignut. Moramo također pokušati dodati šampon. Ako ne zaboravim, odjavit ću se za tri mjeseca, premda moje pamćenje ostavlja puno da se poželi. Želim vam svu unutarnju harmoniju - to je jamstvo našeg zdravlja!