Glavni

Vitamini

Kako odabrati najbolji trimer za nos, uši i obrve

Pojava neželjene vegetacije u nosu, ušima ili gustim i neurednim obrvama ne obojava niti jednu osobu. Za one koji su navikli brinuti se za sebe, uklanjanje viška kose u tim vidljivim dijelovima lica često donosi neugodnosti. Upotreba škare ili britve nije nimalo jednostavna, a također je prepuna posjekotina i ozljeda. Bolno je i nesigurno izvaditi kosu koja je izašla, s obzirom na to da se bakterije nalaze u nosu osobe i u njegovim ušima, a ozljeda kože na tom području može dovesti do neugodnih posljedica. Uređaj male veličine koji se zove trimer pomaže vam riješiti problem koji bezbolno i pouzdano uklanja nos, uho i čini vaše obrve glatkim i lijepim.

Trimer: namjena, uređaj i princip rada

Trimer za nos je uređaj za osobnu njegu. Riječ je o uređaju male veličine za rezanje kose u nosu i ušima, kao i za podrezivanje obrva. Praktičnost upotrebe takvog stroja olakšava obrezivanje ne samo obrva, nego i sljepoočnica, te izrezivanje konture frizure na vratu i iza ušiju.

Uz kosilicu za kosu, kosu možete podrezati ne samo u nosnoj šupljini, već iu ušima, kao i podrezati obrve i šišanje na sljepoočnicama i vratu.

Izvana, trimer podsjeća na običan aparat za šišanje, koji se koristi u frizerskim ili kozmetičkim salonima. Ali ima manji i zaobljeniji oblik s izduženim uskim grlićem, u koji su postavljeni noževi. Izljev može biti smješten na osi uređaja ili ispod nagiba.

Nos trimera može se postaviti uz osovinu alata ili ispod nagiba

Kako radi

Stroj za rezanje kose na nos ima vrlo jednostavan dizajn, koji se sastoji od sljedećih dijelova i sklopova:

  kućište s odjeljkom za bateriju ili priključak za kabel napajanja, kao i zaštitni poklopac;

Trimer za nos i uši sastoji se od tijela u kojem se nalazi pretinac za baterije, gumba za uključivanje i motora

Mikroelektrični motor se nalazi u nosaču trimera, a na njegovom vratilu su postavljene mlaznice s lopaticama

Noževi u radnoj glavi raspoređeni su tako da ne mogu odrezati nosnu šupljinu ili ušnu školjku

Pomoću posebnog nastavka za češalj montiranog na nosu trimera, obrve možete izrezati na željenu duljinu. Svaka mlaznica je dizajnirana za određenu duljinu kose

Položaj LED svjetla i gumb za uključivanje na trimeru za nos i uši

Obično se u kompletu za kosilicu nalazi četka za čišćenje alata od krajeva obrubljene kose. No, postoje i automobili s vodootpornim kućištem, koje nakon rezanja kose samo treba isprati vodom.

Trimeri za nos i uši mogu imati vodootporno tijelo koje vam omogućuje ispiranje pod tekućom vodom nakon smicanja

Kod nekih modela može se predvidjeti postolje, koje u isto vrijeme može biti punjač za baterije.

U nekim modelima trimera, u paketu su uključeni i posebni štandovi, koji istovremeno mogu biti baza punjača za strojeve na baterije

Princip rada trimera za nos i uho je vrlo jednostavan. Obrtni moment električnog motora prenosi se na oštrice alata. Okrećući se velikom brzinom, izrežu dlačice koje padaju u rezove radne glave ili mlaznice.

Glavne značajke trimera za uši i nos su:

 • snaga, koja je od 0,5 do 3 W;
 • napon napajanja, obično se takvi uređaji napajaju s jednom ili dvije baterije od po 1,5 V;
 • težina;
 • dimenzije duljine i širine, obično imaju duljinu od 12 - 15 cm, a širinu od 2,5 - 3 cm;
 • materijal za izradu noževa - može biti od nehrđajućeg čelika ili keramike;
 • materijal predmeta;
 • broj mlaznica i veličinu duljine ispod koje se režu kose ili obrve;
 • vodonepropusna kutija, dopušteno ili ne ispiranje uređaja.

Koji trimer odabrati za nos, uši i obrve

Ako ste zabrinuti zbog problema uklanjanja prekomjerne vegetacije u nosu ili ušima, idealan izbor za rješavanje je kupiti trimer koji će vam pomoći da brzo, jednostavno i bezbolno uklonite kosu na tim mjestima i istovremeno simulirate oblik i duljinu obrva. Takav uređaj nesumnjivo će biti koristan za muškarce i žene koji nisu ravnodušni prema svom izgledu.

Što tražiti pri odabiru trimera

Ako ste se već odlučili za potrebu za trimerom za nos, ostaje za male - odabrati pravi model ovog kompaktnog i vrlo specifičnog stroja za rezanje kose. Odmah bi trebalo reći o glavnoj stvari da snaga tehnologije zapravo nije bitna pri odabiru. Ovdje morate obratiti posebnu pozornost na potpuno različite kriterije, uključujući:

  Vrsta napajanja uređaja. Svi trimeri su dostupni s napajanjem iz konvencionalne AA nikal-kadmijeve baterije (ili dvije baterije), baterija ili kućne električne mreže. Najbolje je kupiti model s baterijskim napajanjem, što je najpogodnije, budući da se takav uređaj može koristiti kod kuće i uzeti na cesti. Obično, baterija traje 40 minuta neprekidnog rada, što je dovoljno za čišćenje. Skuplji modeli trimera imaju kombinirano napajanje - od mreže i baterije, a to je najpoželjnija opcija.

Trimeri s baterijom ili baterijom na lijevoj fotografiji, a rade s kućne mreže za napajanje - s desne strane

Trimeri s noževima koji se nalaze na strani grlića i koji se kreću u horizontalnoj ravnini imaju veću funkcionalnost od uređaja s kružnim noževima

S lijeve strane nalazi se trimer s metalnim tijelom, a na desnoj strani - plastika

Činjenica da trimer ima zamjenjive priključke povećava njegovu funkcionalnost i omogućuje, osim rezanja kose u nosu i ušima, dodatne operacije. U ovom slučaju, ovo je obrezivanje obrva.

Prisustvo LED pozadinskog osvjetljenja omogućuje čišćenje čak iu uvjetima slabog osvjetljenja

I naravno, pri izboru nosnog (ušnog) trimera ne smije se zaboraviti ergonomija. Danas postoji veliki broj oblika za ovaj mali kliper - od promjera kvadratnog presjeka do kruga. Morate odabrati model koji se udobnije uklapa u vašu ruku, tako da vam je udobnije koristiti. A da biste to učinili, jednostavno držite trimer u ruci i pokušajte ih odvesti na mjesta gdje imate problema s prekomjernom vegetacijom. Alat bi trebao biti ravnomjerno oblikovan i ne bi trebao iskliznuti iz ruke.

Trimeri za nos i uši različitih oblika. Trebali biste odabrati ergonomičniju opciju, koja će vam biti prikladna za držanje u ruci, posegnuti za tim mjestima. gdje trebate ukloniti višak kose

Nemojte kupiti najjeftiniji trimer - dobri automobili ne mogu biti jeftini. Ako nemate dovoljno sredstava za visoko kvalitetne alate, zaustavite svoj izbor na proizvodima iz prosječne cjenovne kategorije. No, potrebno je uzeti u obzir zaštitni znak i odabrati trimer najpoznatijeg proizvođača, čiji su proizvodi visoko cijenjeni i traženi u cijelom svijetu.

Potrošački osvrti na razne marke trimera

Takve robne marke kao što su Philips i Remington, Vitec i Zelmer, Maxwell, Valera Trimmy i Panasonic popularni su kod kupaca koji žele nabaviti visokokvalitetni trimer. Glavna stvar koju potrošači kažu u modelima tih marki:

 • uredno i bezbolno uklanjanje dlaka;
 • električni motor male buke;
 • jednostavnost korištenja i laka njega;
 • ugodan ergonomski oblik;
 • razumna kombinacija cijene i kvalitete.

Primjerice, za model trimera Remington NE3150, kupac primjećuje kvalitetu svojih noževa, za koje nije potrebna dodatna briga.

Među modelima s pozitivnom ocjenom kupaca nalazi se trimer Remington NE3150.

Ovaj uređaj bezbolno i učinkovito uklanja dlake iz nosa i ušiju. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće i nema potrebe za njihovim podmazivanjem. Snaga dolazi iz običnih baterija, što omogućuje da se uređaj sa sobom ponese na put ili na odmor.

chornyava

http://otzovik.com/review_2574590.html

Mnoge pozitivne kritike imaju različite modele trimera marke Valera Trimmy iz Češke.

Trimeri marke Valera iz Češke imaju najviše pozitivnih recenzija potrošača

U sredini trimera nalazi se udobna poluga i nulta oznaka. Da biste ga uključili, potrebno je podići ovu polugu i trimer će početi raditi, stvarajući nizak zvuk koji je niži od zvuka električnog brijača.

Noraun

http://otzovik.com/review_1511100.html

Imao sam sreće s mužem! On je moj medo! Pa, to je vrlo mekano i dlakavo! Vječni problem s vegetacijom u ušima i nosu. i odrezali ga škarama za nokte i tweetali pincetom. Još nije kupljen ovaj divan trimer! Jednostavan za uporabu - ne trebate nikakve dodatne vještine, male veličine, što vam omogućuje da ga ponesete sa sobom na izlete, i što je najvažnije - moj muž me je oslobodio ovog postupka. Već sam sve uklanja.

Alexandra22

http://otzovik.com/review_155153.html

Vođa simpatija među potrošačima je nazalna (uho) trimer Philips. Kupci bilježe njegovu jednostavnost i pouzdanost, praktičnost i visoku kvalitetu. I sve ove prednosti su svojstvene bilo kojem modelu ovog alata, bilo NT-910/30, NT9110 ili NT5175.

U procesu korištenja nema poteškoća, jer je uređaj najjednostavniji. Skinuo je kapu, uključio je i priključio je u svoju korist. Glavna stvar je da ne pretjerati))) Na kraju procesa trebate očistiti trimer glavu iz glavu. Ponovno, Philips nije razočarao. Proizvođač je pružio 2 mogućnosti čišćenja: možete ga očistiti posebnom četkom koja dolazi u kompletu ili je isprati pod tekućom vodom. Ne gnjavim se, otvorio slavinu i oprao. Glavno je da ga isključite.

Friedrich913

http://otzovik.com/review_182620.html

Želim s vama podijeliti recenziju o trimeru Philips NT9110. Trimer se napaja baterijom koja je uključena u komplet, a uključena je i četka i 2 mlaznice. Trimer se savršeno uklapa u ruku, ne klizi, zahvaljujući gumiranoj dršci. Jednostavno u tijeku. Muž koristi trimer 2 godine i još uvijek radi dobro. Pogodno za nos i brkove.

kukusya26

http://otzovik.com/review_4996246.html

Ocjena najboljih uređaja

Kada kupujete trimer, njegova marka nije posljednja. Naravno, cijene strojeva kineske proizvodnje privlače niskom cijenom, ali, u pravilu, imaju najjednostavniji dizajn, malo funkcionalnosti i sumnjive kvalitete. Ako se ne želite osloniti na slučaj, odaberite proizvode poznatih i popularnih tvrtki. Na ljestvici najboljih modela trimera konstantno visoka mjesta zauzimaju sljedeći strojevi za rezanje kose u nosu i ušima:

  Philips NT5175, koji ima čak 5 mlaznica, uz pomoć kojih možete ne samo model vaše obrve, ali i dati uredan bradu i brkove. Takav trimer radi od jedne AA baterije na 1,5 volti. Ima vodootporno kućište, koje uvelike olakšava čišćenje noževa - oni se mogu jednostavno oprati pod tekućom vodom. Noževi ovog stroja imaju dizajn koji pouzdano štiti od posjekotina i ozljeda. Cijena takvog alata je prilično visoka - 26 eura, ali to opravdava visoka funkcionalnost i izvrsna kvaliteta.

Jedan od najpopularnijih modela ušnih i nosnih trimera Philips NT5175

Proračunski trimer Maxwell MW2802 s potporom i mlaznicom za podrezivanje brade i frizure

Maser za kosu Moser 3214–5050 teži samo 60 grama

Trimer nasal Zelmer ZHC06070 sa stalkom i posebnom mlaznicom za trimer bočnih zubaca

Trimer za nos i uši modela Panasonic ER-GN30 sa sustavom oštrice za samooštrenje

Kako koristiti i brinuti se za njega

Unatoč raznolikosti modela za trimere za nos i uši, postoje jedinstvena pravila za korištenje i njegu ovog alata. Samo uz pravilno rukovanje bilo kojim tehničkim uređajem, možete računati na njegov dugi vijek trajanja. To vrijedi i za trimere.

Osnovna pravila za šišanje kose za nos i uši

Korištenje trimera bilo kojeg modela je vrlo jednostavno. Da biste to učinili, morate uključiti stroj za rezanje kose u nosu i nježno, i što je najvažnije, plitko (do 6 mm), uvesti svoju radnu glavu u nosnu šupljinu. Pomicanjem instrumenta lagano, morate istovremeno učiniti plitke pokrete unutar nosa (ili uha) i natrag.

Prilikom uklanjanja viška kose u nosu i ušima, potrebno je ući u mlaznicu trimera dublje od 6 mm.

Treba imati na umu da kosa u nosu i ušima, zajedno sa sluznicom, štiti ljudsko tijelo od prodiranja raznih kontaminanata, mikroba i virusa. Stoga se preporuča smicanje sve dlake na tim mjestima. Potrebno je samo ukloniti višak kose, što je vidljivo izvana i kvari vaš izgled.

Prilikom korištenja trimera treba poštivati ​​sljedeća osnovna pravila:

 • prije svake uporabe alata mora biti sanitized;
 • očistite nosnu šupljinu i prolaz prije početka frizure;
 • ne koristite trimer za prehladu, prehladu ili druge bolesti sluznice nosa i ušiju;
 • samo trebate koristiti vlastiti trimer, jer je predmet osobne higijene, poput četkice za zube;
 • Za rezanje kose u nosu i ušima treba biti ispred zrcala, u dobrom svjetlu, ako dizajn alata dopušta, trebate koristiti LED pozadinsko osvjetljenje kako biste bolje vidjeli kosu koju treba ukloniti.

Video: kako podrezati kosu s nosom

Ako model trimera omogućuje rad s obrvama, oni se mogu obrezati na željenu duljinu i ispraviti oblik obrva. Za to trebate:

  Postavite češalj u obliku češlja na nos instrumenta koji odgovara duljini kose koju želite ostaviti na obrvama.

Za podrezivanje obrva na nosu trimera, potrebno je ugraditi češalj.

Da biste skratili dlačice obrva, morate držati trimer s mlaznicom protiv njihovog rasta

Da bi se obrve oblikovale, s pričvršćenim nastavkom, potrebno je podrezati njihovu liniju s trimerima.

Slično dizajnu konture obrva, muškarci mogu obrezati brkove s takvim trimerom ili ispraviti rubove kose.

Pravilna njega

Bilo koji stroj za šišanje, uključujući i kosilicu za nos, zahtijevaju njegu i održavanje, što se sastoji od sljedećeg:

  Nakon podrezivanja kose, alat, a posebno noževi, moraju se temeljito očistiti od ostataka kose četkom ili isprati pod tekućom vodom ako trimer ima vodonepropusnu kutiju;

Nakon rezanja, oštrice alata trebate očistiti četkom, koja se obično nalazi u kompletu za prodaju.

Čelične oštrice trimera podmazuju posebnim uljem najmanje jednom svaka tri mjeseca

Prilikom pranja jakim aerosolom WD-40 potrebno je koristiti gumene rukavice, uzimajući u obzir korozivno okruženje ovog proizvoda.

Tipične greške i popravci sami

Stroj za rezanje kose u nosu ili ušima ima vrlo jednostavan dizajn i minimalan skup komponenata i dijelova. Kao rezultat toga, vrlo je pouzdan u radu. Među najvjerojatnijim oštećenjima trimera su:

 • narušavanje integriteta električne mreže u području gumba za napajanje, na kontaktima motora ili u odjeljku baterije zbog loma žice ili oksidacije kontakata;
 • nedostatak rotacije lopatica kao posljedica začepljenja;
 • kvar motora.

Da biste uklonili te pogreške, morate:

 1. Parse trimer.
 2. Očistite kontakte ili lemite isprekidanu žicu.
 3. Upotrijebite WD-40 za čišćenje noževa od začepljenja.
 4. Zamijenite motor kad ne uspije. Da biste to učinili, morate lemiti krajeve žica, ukloniti motor i, nakon što instalirate novi motor na njegovo mjesto, spajati žice na njegove terminale.

Da biste zamijenili električni motor, morate odvojiti žice iz njegovih priključaka, ukloniti neispravan dio i lemiti novi na njegovo mjesto.

Demontaža trimera se obavlja vrlo jednostavno odvijanjem donjeg poklopca i radne glave. Dvije polovice kućišta na različitim modelima mogu se pričvrstiti s vijcima ili držati za kvačice.

Da biste rastavili trimer, jednostavno morate odvrnuti donji poklopac i radnu glavu, a zatim odvojiti poklopac kućišta

Video: popravak opreme uz zamjenu elektromotora

Trimer za nos i uši, dakako, koristan je stroj za održavanje vanjskog izgleda. Pomoću gornjih preporuka možete jednostavno odabrati model koji vam najviše odgovara, i naučiti kako pravilno koristiti ovaj uređaj, brinuti se za njega i, ako je potrebno, popraviti kvar. Nakon individualnog trimera, možete zaboraviti na neugodno brijanje kose u nosu ili ušima britvom i škarama, a uvijek imati uredan i njegovan izgled.

Pocket frizer: odaberite trimer za uši i nos

Trimmer je višenamjenski uređaj koji vam omogućuje da se brinete za kosu lica i tijela.

Trimer za kosu nosa: uređaj i princip rada

Ovaj uređaj za uklanjanje neželjene vegetacije je kompaktan uređaj, čija je svrha podrezati kosu ili je podrezati. Radi se o električnom stroju čija je svrha sigurno i najugodnije sječe vegetacije:

 • u nosu;
 • u području obrva;
 • unutar i izvan uha;
 • na vratu;
 • u području bikinija (za žene).

U slučaju dovoljnog broja mlaznica i mogućnosti određenog modela, uređaj se također može koristiti za rezanje kontura frizure.

Dijagram sklopa trimera

muškarci koji nose bradu i brkove, prisutnost takvog uređaja poslužit će kao zamjena za tradicionalne škare ili stalne izlete u brijačnicu kako bi obrezali čekinje.

Strukturno, trimer za bradu i nos predstavljen je sljedećim dijelovima:

 • izravno kućište u kojem su baterije postavljene ili imaju utičnicu za spajanje kabela za napajanje;
 • zaštitnu kapicu koja se stavlja na mlaznicu;
 • elektromotor smješten unutar kućišta;
 • gumb za uključivanje / isključivanje gumba;
 • radna glava. Kod nekih proračunskih modela koristi se stacionarna glava s jednom mlaznicom, u naprednijim modelima se može skinuti, što omogućuje izmjenu noževa;
 • Posebna mikro-sklopka (samo u vrstama baterija) koja prikazuje razinu napunjenosti baterije;
 • LED za pozadinsko osvjetljenje (opcija).

Osim toga, aparat za šišanje u nosu je upotpunjen izmjenjivim mlaznicama (ovisno o cijeni), posebnom četkom za čišćenje noževa i posebnim stalkom koji je stanica za punjenje.

Pozadinsko osvjetljenje omogućuje preciznije uklanjanje vegetacije, omogućujući vam da vidite čak i male vlasi

Većina modela britvica za nos i uši dolazi u vodootpornom kućištu koje vam omogućuje da ih koristite tijekom tuširanja ili ispiranja pod tekućom vodom na kraju postupka rezanja.

Princip trimera

Glavna razlika ovog uređaja od uobičajenih mehaničkih metoda uklanjanja neželjenog povrća pokreće električni pogon. Prilikom rada preko integriranog motora vratilo se okreće, što prenosi okretni moment na glavu. Na nju su pričvršćene mlaznice s noževima. Rotacija glave pokreće rezne elemente. Čisto uklanjanje i bezbolnost osigurava se brzinom vrtnje. Škare za obrve za muškarce ili trimeri za žene razlikuju se po broju parametara. Na prvom mjestu možemo spomenuti vrstu elektromotora:

 1. Rotary. Osobitost motora je izvođenje pokreta naprijed i natrag, što omogućuje postizanje veće snage i sigurnije uklanjanje neželjenog povrća.
 2. Vibracije. Učinak ove vrste je djelovanje na tretirano područje sa slabim elektromagnetskim impulsima. Nedostatak ovog tipa je mala snaga.
 3. Klatno. Najmanja uobičajena modifikacija, koja se rijetko može naći u salonima ili frizerskim salonima.

Prema vrsti energije, trimeri mogu biti mrežni, akumulatorski ili kombinirani, istovremeno omogućujući autonomiju i mobilnost

Sljedeći kriterij po kojem su trimeri za djevojčice i muškarce odvojeni je vrsta hrane. Ovdje postoje tri vrste:

 1. Punjiva. Snaga u ovom slučaju osigurana je prisutnošću baterija ili punjivih baterija. Glavna prednost ovog tipa je njegova mobilnost i autonomnost, što vam omogućuje da uređaj sa sobom ponesete na putovanjima ili poslovnim putovanjima. Prosječno vrijeme rada ovog trimera dostiže 60 minuta.
 2. Mreža ili kabel. Varijacija koja uključuje spajanje na električnu mrežu za rad. Prednost je neograničeno vrijeme, ali značajan nedostatak je nemogućnost korištenja takvih uređaja u odsutnosti centraliziranog napajanja.
 3. U kombinaciji. Najoptimalniji trimer za nos i uši ocijenjen je najboljim modelima, jer kombinira pozitivne kvalitete mrežnih i baterijskih uređaja.

Vrijeme punjenja baterije varira od 8 do 10 sati. Stoga biste trebali unaprijed voditi računa da uređaj povežete s mrežom, jer smanjenje naboja dovodi do smanjenja snage i brzine okretanja mlaznice.

Trimer za kosu za nos i uho

Nos i uši mogu se lako osloboditi viška vegetacije posebnim strojem. Izgleda kao običan aparat za šišanje, ali u minijaturi. Moderni strojevi su višenamjenski, mogu obavljati nekoliko dodatnih zadataka. Trimer za nos i uši: što je bolje od svih sorti? Praktični savjeti pomoći će vam da napravite promišljenu kupnju i budete zadovoljni odabirom.

Što je trimer za nos i uho?

Ova jedinica je opremljena posebnom konusnom mlaznicom s brzim lopaticama. Trimer za muškarce i žene radi s zamjenjivom baterijom ili ugrađenom baterijom, koja se mora redovito puniti. Neki modeli opremljeni su različitim mlaznicama - za rezanje kose u ušima, nosu (kružnim), poravnavanjem sljepoočnica, brijanje na stražnjoj strani vrata (linearno). Glave za brijanje omogućuju uredno šišanje, a dvostrane mlaznice pružaju kvalitetnu njegu brkova i brade.

Za uklanjanje neželjene vegetacije potrebno je uključiti uređaj, umetnuti ga u nos ili uho, odrezati vegetaciju, lagano okrenuti stroj. Glavni dio su lopatice. Idealno bi bilo da su izrađeni od čelika ili titana. Takvi dijelovi dugo vremena služe, bez gubitka oštrine. U skupljim modelima, noževi imaju titan ili srebrnu prevlaku - to poboljšava njihova antiseptička svojstva.

Vrste uređaja

Trimeri za nos i uši: što je bolje za sve karakteristike? Opći pregled uređaja vodit će vas. Profesionalni trimer snažan, funkcionalan, pouzdan. Kućni model vrijedi kupiti ako trebate šišanje koje će koristiti 1-2 osobe. U ovom slučaju ne biste trebali preplatiti poboljšanu izvedbu. Najjednostavniji uređaji imaju kružnu mlaznicu za čišćenje nosa i ušiju, radeći od baterije tipa prst. Napredniji su opremljeni obrvama, bradama, zalizcima itd.

Muški trimer

Glavni uvjet za uređaje za jači spol je prisutnost posebnog okruglog komada za uklanjanje dlaka s nosa i ušiju. U višenamjenskim strojevima dolazi kao odvojiva mlaznica. Kod modela s jednom funkcijom, dio je nepomičan. Oštrice moraju biti vrlo oštre, tako da osoba ne osjeća nelagodu. Uzmite u obzir da kada se baterija nalazi u trimeru, ona se bolje nosi sa svojim funkcijama: izvlači dlake umjesto da ih odsiječe. Ako čovjek voli nositi bradu, trebat će mu stroj s podesivim mlaznicama za rezanje kose. Daje brkovima i bradi bilo koji oblik.

Ženski trimer

Ovaj osjetljivi uređaj može se dodati epilatoru ili biti poseban mehanizam. Ženska koža je osjetljivija i osjetljivija, tako da uređaj mora pažljivo tretirati površinu. Dobar stroj ne ostavlja posjekotine, iritacije i druga oštećenja kože. Bikini trimeri su posebno popularni među ženama - uređaji koji vam omogućuju brzo i udobno uklanjanje dlaka iz intimne zone. Možete pronaći i druge dodatke: za rezanje dlačica preko usana, groomer (korekcija obrva). Trimer za nos i uši ženskog tipa ne razlikuje se od muškog.

profesionalac

Koristi se u kozmetičkim salonima i kozmetičkim salonima. Stroj ima mnogo mlaznica, povećanu snagu, radi s ugrađenom baterijom ili mrežom. Uređaj je dizajniran za dugotrajan rad bez problema. Cijena takvih modela je relativno visoka. Inače se profesionalni trimeri ne razlikuju mnogo od kvalitetnih modela za kućnu uporabu.

S mlaznicama

Za nos i uši potreban vam je samo jedan kvalitetan privitak - kružni. Okreće se i šira dugu kosu. Ako vam je potreban uređaj s dodatnim značajkama, obratite pozornost na trimere s mlaznicama. Na Aliexpress, Yulmart ili Eldorado ima mnogo takvih. Ponekad strojevi sami kombiniraju do 10 različitih funkcija - šišanje na glavi, uklanjanje viška vegetacije s teško dostupnih mjesta, ispravne obrve, brkove, bradu. Vrlo udobni savjeti s podesivom dlakom. Za muške modele to je 1-12 mm, za ženke 2-6,5 mm.

Kako odabrati trimer za uklanjanje dlaka

Želite ulagati u stvarno dobru stvar? Zatim poslušajte preporuke o odabiru trimera za nos i uši:

 1. Pouzdan uređaj vrijedan novca. Niska cijena ukazuje na to da će model uskoro propasti - lopatice će se zatamniti ili će se okrenuti mehanizam rotacije. Vaša referenca je prosječni raspon cijena.
 2. Kvaliteta strojeva od čelika. Kod kuće se dobra funkcionalnost odlikuje uređajima s keramičkim lopaticama. Oni su jednostavni za uporabu, ne trebaju dodatnu njegu. Prije kupnje upitajte ima li ova oštrica zamjensku značajku.
 3. Tijekom rada trimer ne smije mirisati na plastiku. Takav uređaj neće dugo trajati i može ozlijediti kožu.
 4. Prisutnost nekoliko načina rada (mekana i intenzivna) učinit će interakciju s uređajem ugodnijom.
 5. Modeli s ugrađenom baterijom praktičniji su od kabela za napajanje. Takvi uređaji rade autonomno oko 40 minuta, što je dovoljno za potpuno liječenje dlakavih dijelova tijela.
 6. Prije kupnje držite aparat za šišanje u ruci. Trebalo bi vam biti udobno rukovati njima. Ako namjeravate naručiti uređaj u online trgovini, pronađite isti na redovnom tržištu i analizirajte njegove parametre.

Koji trimer za kosu je bolji

Među potrošačima, sljedeći uređaji zaslužuju posebnu ljubav:

 • Philips NT5175. Model je opremljen s 5 mlaznica koje olakšavaju njegu brade, brkova, dlakavog dijela ušiju i nosa. Suvremeni sustav zaštite štedi od posjekotina i ozljeda. Pravilnim kutom nagiba potiče se brzo i udobno uklanjanje dlaka. Napaja se AA baterijom. Jedini nedostatak nije najniža cijena (oko 26 eura).
 • Zelmer ZHC06070. Zatvoreno kućište od nehrđajućeg čelika. Uređaj je opremljen pozadinskim osvjetljenjem koje olakšava traženje viška kose. Uključena je i mlaznica sideburn. Model pokreće AA baterija. Cijena odgovara kvaliteti.
 • Maxwell MW2802. Riječ je o proračunskom modelu koji se, s niskim troškovima, dobro nosi sa svojom glavnom zadaćom - rezanje kose na teško dostupnim mjestima bez ozbiljnih posljedica i brzo. Uz pomoć stroja, lako je oblikovati bradu, brkove, zalizce, napraviti rub kose pri stvaranju frizure. Uređaj radi izvanmrežno.
 • Panasonic ER-GN30. Lagan je, može se prati pod tekućom vodom. Dolazi s četkom za čišćenje, zaštitnom kapom. Dvostrana hipoalergena oštrica izvrsno radi s rezanjem kose. Pruža samo-oštre oštrice. Model radi na baterije.

Video: Kako odabrati siguran trimer za obrve, nos i uši

Recenzije

Vladimir, 35 godina: Moja sestra mi je dala Philips trimer - vrlo jednostavan za korištenje, ali svoj posao obavlja savršeno. Uključen je i sam uređaj, dva priključka, četka za čišćenje. Za nekoliko minuta stroj uklanja svu nepotrebnu vegetaciju. Uređaj također ima funkciju rezanja obrva, ali nekako ne riskiram njime.

Christina, 28 godina: 5-minutni kliper čini mog supruga zgodnim. Pomažem mu da se brine za svoj nos, uši, podrežem mu sljepoočnice, odrežem kosu s vrata, namjestim obrve. Za cijelo vrijeme rada trimer s mlaznicama Phillips nikad nije pao. Mogu ga savjetovati - uzmi ga, nećeš požaliti. Za muškarce je takav uređaj neophodan.

Alexander, 40 godina: Naručio sam trimer za dobar pogled, općenito, zadovoljan sam time. Stroj pripada kategoriji jeftin (jeftin), platio sam za to oko 500 rubalja. Pokreće ih baterija i mora se često mijenjati. Da biste kosu dobro izrezali, morate rukom držati stroj 10 minuta, dobro je pomičite, inače će vam kosa ostati. Oštrice se čiste četkom.

Nosač i kosilica za uši

Kosa lica daje mnogo neugodnosti. I to shvaća ne samo muškarce, nego i žene. Ovdje spašavaju kompaktni trimeri za nos i uho. Mogu biti različitih vrsta, profesionalnih i domaćih. Kako se brinuti i koristiti, a proizvođači su popularni, zanimljivo je naučiti iz našeg članka.

Izbor trimera i trimera

Trimer je kompaktan uređaj s posebnom mlaznicom u obliku stožca, opremljen lopaticama. Kako se oštrice kreću, kosu se režu u nosu ili ušima. Mlaznica za nos i uši ima uski izduženi oblik, dok u jednom uređaju može biti više uređaja.

Izvor napajanja za uređaje može biti zamjenjiva baterija, ugrađena baterija ili struja. Trimeri se mogu napajati iz struje ili iz baterije

Izvana, trimer za uši i nos nalikuje mini kopiji aparata za šišanje na glavi. Kada ošišate kosu u nosu, uska se mlaznica plitko umetne u nosnicu i okrene, au to vrijeme oštrice uklanjaju vegetaciju.

Razmotrite što su trimeri i pravila uporabe.

Ocjena popularnih proizvođača

Budući da problem prekomjerne dlake u ušima ili nosu ne brine samo muškarce, nego i žene, u trgovinama se nude mnoge varijante trimera.

Pregled proizvođača uređaja izgleda ovako:

 1. Američki proizvođač Wahl nudi mnogo šišača za kosu. Zanimljiv model Wahl 5546-216 ima razumnu cijenu, kao i ugrađeno svjetlo, što čini rad rezanja nosa i ušiju praktičnijim. Uključene su dvije mlaznice, od kojih se jedna okreće, a druga obavlja povratno gibanje. Pokreće ih konvencionalne baterije prstiju. Model Wahl 5546-216 ima prikladno ugrađeno pozadinsko osvjetljenje.
 2. Panasonic nudi nekoliko modela trimera različitih veličina. Razmislite o modelu ER-GN30, dizajniranom za muškarce. Prodaje se u crnom i sivom cvijeću s jednom mlaznicom. Tijekom dugotrajnog rada, metalni dio uređaja se zagrijava. Radi s jedne baterije koja nije u kompletu. Nedostatak je precijenjen. Model Panasonic ER-GN30 ima jednu mlaznicu
 3. Philips je popularan proizvođač, a trimeri se nude u različitim cjenovnim kategorijama. Osvrnimo se na univerzalni uređaj Philips QG 3335, koji se ne nosi samo s kosom u nosu i ušima, već is bradom. Tri izmjenjive mlaznice omogućuju vam da prilagodite željenu duljinu šišanja, kao i zasebnu mlaznicu za uši i nos. Lijep je dodatak za skladištenje i prijevoz. Stroj radi tiho, napaja se baterijom, a punjenje traje do 10 sati. Cijena uređaja u potpunosti opravdava funkcionalnost. Philips QG 3335 ima nekoliko priključaka i torbicu za pohranu.
 4. Moser uređaji imaju pristupačnu cijenu. Razmotrimo kompaktni trimer 5640–1801 Precision Lithium Trimmer za nos s čeličnim tijelom i tri odvojive mlaznice, od kojih je jedna pogodna za obrve. Po svojoj cijeni, uređaj je vrlo funkcionalan. Ergonomski dizajn i autonomna hrana omogućuju korištenje stroja na bilo kojem mjestu, u putovanju. U tom slučaju baterija dolazi u paketu s kupnjom, a zatim možete kupiti bateriju. Model Moser 5640-1801 ima ergonomski dizajn i vlastiti pogon
 5. Babyliss nudi široku paletu proizvoda za njegu. Zanimljiv za uključivanje u naš pregled je Babyliss E835E šišanje kit. Cijena je iznad prosjeka, ali se isplati. Komplet s postoljem za punjenje sadržavao je 6 mlaznica za rezanje dlaka duljine od 0,5 mm do 15 mm. Uređaj se može koristiti dok stoji pod tušem, ima ugrađenu bateriju i kabel za napajanje, indikator punjenja. To čini uređaj prikladnim za putovanja i putovanja. Među nedostacima: s brijati brada i brkovi suočava loše, nema torbu za pohranu. Babyliss nudi model E835E s indikatorom napajanja i punjenja baterije
 6. Tvrtka Roventa nudi proizvode prosječne cjenovne kategorije. Uzmimo primjer trimera TN3010F1 s jednom mlaznicom i osvjetljenjem radnog područja. Uređaj se napaja baterijom, pogodan je za mokro brijanje, oštrica se može prati pod vodom. Trimer Rowenta TN3010F1 s jednom mlaznicom naglašava radno područje
 7. Poznata američka tvrtka za proizvodnju malih kućanskih aparata Remington predstavljena je na policama nekoliko modela trimera za brkove i uši. Sivi model REMINGTON NE3450 Nano serije s antibakterijskim premazom, uključujući nanosrebro, ima dva klipa i dva sapnica-grebena. Vodootporni uređaj može se koristiti dok stoji pod tušem. Baterije su uključene. REMINGTON NE3450 Nano serija ima antibakterijski premaz.
 8. Proračunski model Good Look ima kompaktnu, plastičnu kutiju. Jedna mlaznica zahtijeva samo suho čišćenje s uključenom četkom. Uz intenzivnu uporabu, ne biste trebali računati na dugotrajnu uporabu. Uređaj radi na bateriji koja nije uključena. Dobar izgled Trimer košta doslovno peni
 9. Galaxy tvrtka u našem rejtingu predstavljena je modelom trimera GL 4230 za nos i uši. Uređaj ima nisku cijenu i minimalnu opremu. To znači da ćete u maloj kutiji dobiti ergonomski uređaj s baterijskim napajanjem s jednom mlaznicom. Nemoguće je navlažiti uređaj, osim toga, brzo se zagrijava, ali po takvoj cijeni opravdava se. Galaxy GL 4230 trimer s jednom mlaznicom je proračunski model

Što su trimeri za nos i uši

Kosa za kosu u ušima i nosu razlikuju se po svojim funkcionalnim značajkama.

Po vrsti hrane prikazane su sljedeće vrste trimera:

 1. Oni koji imaju mrežni napon rade bez prekida dok je kabel priključen na električnu utičnicu. To je nedostatak u situacijama kada želite ukloniti kosu bez struje.
 2. Baterija se dobro koristi na putovanjima i poslovnim putovanjima. Nedostatak je činjenica da kad se napunjenost baterije smanji, brzina brijanja se smanjuje. Stoga je važno pratiti razinu naplate.
 3. Imajte kombiniranu bateriju i kabel za napajanje. Najpogodnija opcija.

Prilikom prvog korištenja akumulator mora biti potpuno ispražnjen i napunjen. To vam omogućuje održavanje visoke snage.

Ovisno o vrsti motora, trimeri su:

 1. Oni imaju nisku razinu vibracija, pri čemu se lopatice pokreću elektromagnetskim impulsima.
 2. Rotor s velikom snagom, koji se može neprekidno koristiti dulje vrijeme.
 3. Ne baš uobičajena klatna postavljena za rad u salonima ili brijačnicama. Klatno se također koristi u strojevima za rezanje životinja.
Trimeri se dijele na profesionalne i kućne

Trimeri se dijele na profesionalne i kućne:

 • profesionalni modeli odlikuju se velikom snagom i velikim brojem priključaka: za bradu, obrve, zalizce, uši i nos. Oni su obično skupi, pa se često kupuju u kozmetičkim salonima. Prikladno za kućnu uporabu, ako je potrebno svakodnevno ili dugotrajno neprekidno djelovanje;
 • Kućanski aparati imaju jednostavan uređaj s minimalnim mlaznicama. U skupu može biti od jedne do tri mlaznice: uobičajeno cilindrično, češalj za obrve. Često jednostavni modeli uključuju snagu baterije.

Neki proizvođači zasebno proizvode ženske uređaje, iako nema velikih razlika u odnosu na muške. Umjesto toga, to je marketinški potez za povećanje prodaje. Ženski trimeri mogu imati zasebne uređaje za rezanje bikinija, nosa i ušiju, obrve.

Uvjeti korištenja

Nos i uši za brijanje vrlo su jednostavni. Okrugli vrh treba plitko umetnuti u uho ili nos i lagano se pomaknuti na mjestima gdje kosa raste.

Pravila za brijanje su:

 1. Područje za brijanje, tj. Uši i nosni prolazi, moraju biti potpuno čisti. Time ćete izbjeći oštećenje sluznice i kontaminaciju reznih oštrica.
 2. Ne možete se obrijati krvarenjem iz nosa, curenjem iz nosa, upalnim procesima u ušima.
 3. Morate raditi, gledajući svoj odraz u zrcalu. Ako trimer nema pozadinsko osvjetljenje, potrebno je dodatno osvjetljenje.
 4. Budući da je nosna sluznica vrlo gusto naseljena mikroorganizmima, kada ih koristi nekoliko osoba, potrebno je izvršiti temeljitu dezinfekciju ili imati pojedinačne dodatke za svaku od njih.

Ne preporučuje se potpuno uklanjanje dlačica u nosu, jer one služe kao barijera, vrsta filtera pri disanju, štiteći tijelo od prodora štetnih nečistoća i čestica iz zraka.

Profesionalni kliper za uši i nos

Profesionalni trimeri za nos i uši koriste se u kozmetičkim salonima i frizerskim salonima, gdje postoji veliki protok posjetitelja. Takvi uređaji razlikuju se od kućanstava s većom pouzdanošću i snagom, što je dovoljno za dugi neprekidni rad.

One se ravnomjerno škaju, pružaju visokokvalitetne konture, ne povlače dlačice iz uha ili nosnog prolaza.

U isto vrijeme, profesionalni trimeri trebaju se brzo očistiti pod tekućom vodom kako bi se izbjeglo zastoj između posluživanja posjetitelja.

Takvi uređaji imaju nekoliko dodatnih dodataka uz glavne za uši i nos:

 • uklanjanje vegetacije iz hramova;
 • brijanje i podrezivanje kose sa stražnje strane vrata;
 • Korektivni oblik i duljina obrva.

Temeljni čimbenik u trimeru je kvaliteta metala iz kojeg su izrađene oštrice. Trebalo bi biti jako teško, ne zahtijevajući točku. Za davanje antiseptičkih svojstava kod nekih modela, oštrice se tretiraju dodatnim premazom od srebra ili titana.

Dodatne mogućnosti u profesionalnim uređajima koji ih razlikuju od kućanskih aparata su sustav prisilnog hlađenja, osvjetljenje radnog područja, usmjeravanje laserske zrake za brzu i kvalitetnu frizuru. Profesionalni trimer za nos i uši mora imati kvalitetne metalne oštrice.

Profesionalni trimer može se besplatno kupiti za osobnu uporabu, ali je njegova cijena uvijek mnogo veća.

Pravila za održavanje uređaja

Svaka oprema zahtijeva održavanje kako bi se produžio vijek trajanja i održala kvaliteta rada. Kada trimer radi, najčešće situacije su nedostatak odgovora na uključivanje i prekomjerno pregrijavanje tijekom rada.

Glavna briga za trimer za nos i uši su sljedeće manipulacije:

 1. Redovito čišćenje noževa i noževa. Osim suhog, potrebno je i mokro pranje. Da biste to učinili, uklonite elemente za rezanje, očistite od malih čestica i prašine, a zatim natopite u sapunici. Prije daljnjeg korištenja obavezno potpuno osušite uređaj.
 2. Periodična dezinfekcija lopatica vrši se u alkoholnoj otopini ili vodikovom peroksidu.
 3. Čuvajte dobro zatvorenu na suhom mjestu, po mogućnosti u posebnoj vrećici.
 4. Oštrice noževa ako su dostupni zamjenjivi vrhovi. Tako su manje začepljeni i duže služe.
 5. Periodično podmazivanje lopatica specijalnim uljem provodi se samo nakon čišćenja, inače će se prljavština i prašina međusobno zalijepiti i zgužvati.

Pravilnim održavanjem opreme produljit će se vijek trajanja i olakšati uklanjanje dlaka s nosa i ušiju. Uz redovitu njegu, trimer će služiti dugo i redovito

Korisničke recenzije za trimer za nos i uho

Philips NT-9110/30 trimer za nos, obrve i uši - Izdržljiv i pravi uređaj u svakom domu. Prije tri godine, trimer iz poznatog Philips brenda kupljen je kao uređaj za cijelu obitelj. Proizvodnja u Kini. Takav uređaj uglavnom koriste muškarci, ali za žene će povremeno postati odličan pomagač u brizi za sebe. Dizajniran za uklanjanje male dlake. Nanosi se na nos, uši i obrve. Mnogo je prikladnije od običnih malih škare! Dizajn je elegantan. Trimer ima gumirano tijelo s ukrasnim utorima kako ne bi kliznulo u vašoj ruci. Vrlo lagano, samo 55 grama. *** Mehanička kontrola, samo 1 način rada. *** Kosa može biti suha. *** Trimer ima vrlo udoban savijeni vrh, lako možete očistiti potrebna područja koja su teško dostupna u kosi. U početku je bilo strašno koristiti ga, bojati se posjekotina i boli. No ispostavilo se da je upotreba trimera apsolutno sigurna. Kosa ne povlači, septum ne boli. Čisti sve savršeno. *** Trimer radi na jednoj AA bateriji. Uključena je i baterija tvrtke Philips - služila nam je gotovo dvije godine. Nedavno je zamijenjen novim. Ali koristimo ga vrlo rijetko. *** Uključene su dvije mlaznice za obrve (češljevi) 3 i 5 milimetara, ali smo ih protrljali. *** Također postoji četkica koja treba očistiti oštrice nakon svake uporabe. *** Kvaliteta izrade je visoka, dijelovi su hermetički povezani, mogu se prati pod vodom. Nakon upotrebe oprati pod mlazom tekuće vode. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, nisu tupi i ne korodiraju. *** Kao poklon možete kupiti poklon, ali samo za voljenu osobu, jer drugi mogu biti uvrijeđeni. *** To je prilično jeftin, prosječna cijena je samo 800 rubalja. Ne kupujte previše obrezane trimere, mnoge funkcije vam jednostavno ne trebaju. Preporučujem da kupite, odličan proračun trimer!

orlean1000

http://otzovik.com/review_4400447.html

Maltretiranje, a ne trimer (pri odabiru trimera, savjetnik je savjetovao model BaByliss PRO FX7010E iz nekoliko dostupnih. Prvi nedostatak je bio što je imao mali prozirni poklopac koji nije dovoljno čvrsto držao i bio je gotovo izgubljen (ali najvažnije, ovaj trimer je vrlo loše se nosi sa svojom dužnošću da ukloni neželjene dlačice (Ili sam dobio neispravan model, ili su ga svi prodavači prodavaonice koristili prije godine prije nego što su mi ga prodali (šalim se, naravno). Vrlo, vrlo dobro za dugo vremena, čini se kao da ima za cilj ukloniti neke dlake, a ne drugima, općenito, ovaj trimer odbacio i mene i mog supruga.Kupio sam alate za frizere u profesionalnoj trgovini, njegova cijena je oko 1000 rubalja, novac potrošen (Ideal Slučajno sam našao ovaj kineski bezimeni trimer, koji košta četiri puta manje i za samo minutu radi svoj posao!

Julianne

http://irecommend.ru/content/izdevatelstvo-ne-trimmer

Aliexpress trimer za nos - savršen poklon za muškarce, uvijek potreban. Aliexpress nos trimmer Jedna od ideja i jeftin darove za svoje ljude, i općenito ponekad je korisno za cijelu obitelj, i muško i žensko, a ponekad čak i djeca, to je nos trimer iz aliexpress, oni su ga prodaje za dugo vremena t Na svojoj internetskoj stranici i aliexpress web stranici, mnogi ljudi su već uspjeli kupiti po atraktivnoj cijeni, naravno, to će ovisiti o modelu i trimer brand koji vi osobno odabrati i može koštati od 409 rubalja do 748 rubalja. Pa, htio bih reći o najskupljim, nakon svega, ako uzmete trimer, onda to učinite najbolje s njegovim raznim mogućnostima i mlaznicama, tako da ih zaista mogu koristiti svi i svi. Naime, tako da je trimer iz aliexpress-a imao mnogo mlaznica i mogućnost skidanja ružne ležeće kose, na glavi, na licu, u bradi, na nosu, kao iu području ušiju, nosa, sljepoočnica i drugih mjesta gdje su neželjene i Neugodne dlake koje mogu pokvariti cijelu sliku i muškaraca i žena, kao i djece adolescenata koji počinju aktivno razvijati svoj gen za kosu, mogu se obrezati i ukloniti sve nepotrebno s ovim trimerom. Trimmer kit može biti uključen ako ga odaberete, iako će to koštati malo više, ali troškovi će biti opravdani 3 do 1 trimer, to jest, imat će priliku promijeniti i staviti najnužnije i najpotrebnije brzine. nazalna mlaznica, naziva se i rezač, izgleda kao mini štapić, metalni vrh i savršeno i nježno ulazi u nos i uklanja dlake jednim dodirom, ako ga, naravno, pošaljete ispravno. mlaznica za uklanjanje neželjenih dlaka na glavi ili samo njihova ružna izbočina, kao što je često slučaj s muškarcima, ili žene koje nose kratke frizure. Mlaznica za poravnavanje brade, antena, privremenih zrnastih boja zrnaca Ovaj sjajan trimer set uključuje komplet punjača putem električne mreže i ima snagu od 3 volta. Punjene baterijama. Proizvedeno u zemlji koja je svima nama poznata kao Kina, tvrtka SPORTSMAN. Nije vodootporan. Boja i materijal su metalni, ali će koštati više od ostalih prethodnika trimera iz aliexpress-a, a to je prosječna cijena od 1.400 rubalja, ali ako stvar redovito koristi muškarac ili žena, zašto ne. Kao posebnu točku, želim spomenuti ambalažu u kojoj se prodaje trimer, ovo je kvalitetna kutija u kojoj se nalaze rupe za sve tipove, a o njima smo pisali u trimeru 3 o kojem sam pisao gore, plus rupe za samu trimer i njezine bit baterije. Koliko je recenzija napisalo ljude koji su naredili da se ovaj trimer koristi, dano mu je više pozitivnih procjena, i oni su postigli bodove za manje mane, nisu vidjeli nikakve pritužbe u odnosu na sam trimer, tj. Ljudi ga aktivno koriste i muškarci i žene. Iz prednosti Ali Express trimera, oni ističu da je jednostavna i jednostavna za uporabu, dobro radi i ispunjava svoje zahtjeve i karakteristike na Ali Express web stranici. Oni također govore o njemu da posjeduje mali zvuk u svom djelu, ali on, međutim, ne reagira, i na najbolji način u radnom okruženju, te da, kao i drugi električni uređaji, proizvodi vlastiti individualni zvuk, također ovisno o privrženosti stavite i pogledajte što ćete učiniti s njom. Kompaktan je i jeftin za odgovoriti na njega, ali on je također djelotvoran u mini-djelima teško dostupnih mjesta i bezbolno uklanja dlačice, od toga i naši dragi muškarci su ga voljeli. i općenito samo da bi se držala pri ruci, uvijek u neočekivanom trenutku može pomoći svakom čovjeku koji se brine za sebe.

pugach1990

http://otzyvy.pro/reviews/otzyvy-trimmer-dlya-nosa-aliekspress-214518.html

Video: kako obrijati kosu s nosačem

Trimer za nos i uši - kompaktan uređaj koji vam omogućuje olakšavanje odlaganja neželjenih dlačica na muškarcima i ženama. Trenutno, proizvođači nude implementaciju velikog broja uređaja u različitim troškovnim kategorijama, radeći iz mreže ili samostalno. Za osobnu upotrebu možete kupiti profesionalni model. Ali svi oni zahtijevaju pravilnu njegu tako da se proces rezanja odvija udobno i glatko.

Ocjenjivanje šišača za nos i uši

Višak dlake na licu ne oboji jednu osobu. Za uklanjanje neželjenih dlaka u ušima, nosnim prolazima i na licu, tradicionalne britve ili škare nisu prikladne. Stoga je trimer za nos i uši nezamjenjiv uređaj za rješavanje ovog problema.

 • 1. Svrha trimera, kako radi i radi
 • 1.1. Glavni dijelovi opreme
 • 1.2. Kriteriji za odabir trimera za nos i uši
 • 2. Ocjena najboljih uređaja
 • 2.1. Trimeri za proračun
 • 2.1.1. Maxwell MW-2802
 • 2.1.2. Zelmer ZHC06070
 • 2.1.3. Philips NT3160 / 10
 • 2.2. Vrijednost za novac
 • 2.2.1. Panasonic ER-GN30-K520
 • 2.2.2. Remington ne3450
 • 2.2.3. Moser 5640-1801
 • 3. Kako koristiti trimer
 • 3.1. Opći uvjeti korištenja
 • 4. Pravilna njega trimera

Ovaj mali uređaj ima karakterističan detalj - izduženi tanak vrh s nekoliko noževa, koji se nalaze ispod nagiba ili uzduž osi mehanizma. Stroj s takvim vrhom koristi se ne samo za uklanjanje dlaka s ušiju, nosa, već i za ispravljanje konture kose, obrva i sljepoočnica.

Svrha trimera, kako radi i radi

Glavni dijelovi opreme

Bez obzira na tvrtku, svi električni automobili imaju istu opremu:

 • Kućište s priključkom za napajanje ili baterijom, gumb za uključivanje (isključeno).
 • Elektromotor s osovinom u koju su umetnute mlaznice.
 • Glava s noževima koji se mogu ukloniti ili stacionarni.
 • Odvojive mlaznice.
 • Četka za čišćenje.

Intenzivna rotacija glave s noževima omogućuje uklanjanje dlaka. Kvaliteta brijanja ovisi o stopi prometa mehanizma.

Kriteriji za odabir trimera za nos i uši

Prilikom odabira poželjno je razmotriti osnovne parametre.

 1. Način hranjenja Struja, baterije prstiju (1–2 kom.) Ili ugrađena baterija. Jedna od prednosti posljednja 2 tipa punjenja je mobilnost. Nedostaci mogu donijeti ograničeno vrijeme. To obično ne prelazi sat ili dva, ovisno o modelu. Najpogodniji trimer s kombiniranom metodom snage.
 2. Tijelo može biti izrađeno od plastike ili čelika. Plastika gubi čelični instrument zbog prisutnosti mirisa koji se nalazi u jeftinim modelima. Važan je detalj antibakterijski premaz na tijelu koji sprječava klizanje prstiju.
 3. Oštrica. Može se izraditi od keramike i nehrđajućeg čelika s krom-molibdenskim premazom, koji je mnogo jeftiniji od ostalih noževa, ali brže gubi oštrinu. Keramika je vrlo krhka i više je izložena mehaničkom naprezanju. Muškarci koji su skloni alergijama, bolje je ukloniti kosu s oštricom hipoalergijske titanove legure. S vrlo tvrdom kosom, oštrica s dijamantnim premazom bolje će se nositi s drugima.
 4. Vrsta rotacije noža. Uređaji se razlikuju po amplitudi rotacije. Kružni alati su manje praktični jer su prikladni samo za obradu ušiju i nosa. Horizontalno usmjerene oštrice koriste se za obrezivanje brkova, ispravljanje frizura i obrva. Istovremeno postavite češalj za sapnice.
 5. Stacionarna ili pokretna glava koja se može ukloniti. Kada kupujete drugu opciju, potrebno je razjasniti je li moguće s vremenom zamijeniti oštricu u njoj.
 6. Čišćenje. Nakon nanošenja koristi se posebna četka. Uklonite ostatke kose može biti pod tekućom vodom. Prednost treba dati vodootpornim modelima, jer je mokro čišćenje puno učinkovitije od suhog. Skupi proizvodi imaju vakuumsko usisavanje koji skuplja dlačice.
 7. Prisutnost svjetla u uređaju za uklanjanje dlaka nije toliko važan kriterij, već je vrlo koristan u slabom svjetlu.

Prije nego što odaberete trimer za uši i nos, morate ga uzeti u ruke kako biste odredili ergonomiju i udobnost. Nemojte krenuti samo od vizualnih karakteristika.

Ocjena najboljih uređaja

Mnogi muškarci obraćaju pozornost proizvođaču marke. Postoji mnogo različitih modela na tržištu. Najpopularniji uređaji za uklanjanje dlačica iz ušiju, nosa, obrezivanja obrva, zulufi - Remington, Phillips, Brown, Moser.

Trimeri poznatih robnih marki opravdavaju svoju vrijednost funkcionalnošću, kvalitetom uklanjanja dlaka i dugim vijekom trajanja.

Trimeri za proračun

Maxwell MW-2802

Model za kućnu uporabu, ima pristupačnu cijenu. Izvrstan za uklanjanje dlaka s nosa i ušiju.

 • jednostavna izmjena mlaznica;
 • na baterije;
 • mokro čišćenje.

Zelmer ZHC06070

Izvrstan za uklanjanje dlaka s nosa i ušiju, kao i za oštrenje brkova i obrva.

 • prisutnost dvije izmjenjive mlaznice;
 • mokro čišćenje.

Philips NT3160 / 10

Nizozemski brand poznat je po malim aparatima. Ovaj trimer za nos i uho pomaže u uklanjanju viška vegetacije u neželjenim mjestima lako i bez bolova. Uređaj dobro čisti kosu, a da je ne izvlači. Zbog neuobičajenog nagiba mlaznica, uređaj idealno podrezuje oblik obrva. Mehanizam se temelji na principu ProtecTube.

 • prisutnost posebnog retikuluma koji sprječava crvenilo kože;
 • 2 odvojena noža;
 • vodootporna kutija;
 • gumirana ljuska;
 • par češljeva koji oblikuju obrve;
 • nema potrebe za podmazivanjem.

Vrijednost za novac

Panasonic ER-GN30-K520

Već više od stoljeća japanska tvrtka Panasonic uživala je uspjeh kod potrošača.

Minijaturni mužjak Panasonic ER-GN30K520 brzo uklanja duljinu kose od čak 1 mm. Može se koristiti u svrhu higijene ne samo nosa, ušiju. Savršeno prilagođava oblik obrva, brkova.

 • kompaktno tijelo;
 • tu su elastomerni umetci;
 • dvostrano oštrenje oštrica;
 • prisutnost kapice za mlaznicu;
 • oštrice koje se samo oštre.

Remington ne3450

Stroj marke Remington opremljen je s dvije mlaznice-češljevi (6 mm i 3 mm). Dvostruki niz lopatica izvrsno radi s dlačicama, a da ih ne izvlači.

Prednosti Remington ne3450:

 • pomične mlaznice;
 • model možete oprati vodom;
 • prisutnost petlje za vješanje.

Moser 5640-1801

Uređaj iznimno eliminira neželjene dlačice koje rastu u ušima, nosu. Veliki broj mlaznica čini uređaj svestranim.

 • prisutnost zamjenjivog razrjeđivača glave;
 • litijeva baterija;
 • vodootporan;
 • 8 mlaznica;
 • 120 minuta.

Kako koristiti trimer

Unatoč vizualnim karakteristikama, marke proizvođača, algoritam za korištenje uređaja je isti.

Opći uvjeti korištenja

Ako se uređaj napaja iz električne mreže, najprije provjerite je li žica oštećena i tek onda je umetnite u utičnicu.
Stvarna glava uređaja je uronjena u nosne prolaze ili ušne rupe do dubine ne veće od 6 mm. Pomaknite instrument u sredinu uha ili nosa i leđa laganim pokretima pomicanja.

Algoritam primjene trimera sastoji se od nekoliko točaka.

 1. Prije rada kako bi se uklonili neželjene dlake, morate očistiti uši, nos.
 2. Nije preporučljivo koristiti trimer za prehladu ili druge bolesti sluznice obrađene površine.
 3. Prije uporabe instrument se dezinficira.
 4. Trimer za kosu nosa je pojedinačni komad higijene koji samo jedan vlasnik treba imati.

Za detaljnije upute o tome kako koristiti muški trimer za nos i uši, slijedite vezu.

Pravilna njega obloge

Svaki kućni aparat će raditi duže ako je pravilno zbrinut. Oštrina noževa ovisi o pravovremenom čišćenju nakon nanošenja.

Podmazivanje pokretnih elemenata uljem jednom mjesečno je nužan uvjet za učinkovit rad trimera.

Ako brzina motora padne, morate instalirati nove baterije ili napuniti bateriju.

Ako uređaj ne radi dulje vrijeme, preporučuje se iz njega izvaditi baterije.