Glavni

Vitamini

Lunarni dani za šišanje

Dugo vremena je uobičajeno rezati kosu samo na određene dane kako bi se poboljšala njegova energija, kao i gustoća i rast kose. Naši preci su vjerovali da ako se kosa odsiječe na loš dan, to može negativno utjecati na cijelu sudbinu osobe.

Položaj mjeseca - ovo je vodič za ovaj postupak. Za frizuru, on nije izabran slučajno, jer lunarne faze na poseban način utječu na osobu. Utječe na Mjesec i na stanje kose. Postoje dobri dani za šišanje i loše. Za postupak je potrebno odabrati samo povoljne dane i nije važno hoće li se frizura izvesti danju ili noću.

Lunarni mjesec sastoji se od 4 faze:

 • mladi mjesec;
 • pun mjesec;
 • rastući mjesec;
 • opadajući mjesec.

Ove faze utječu na stanje tijela i kose. Utjecaj mjeseca na ljude je činjenica koja je znanstveno dokazana. Povoljni dani za stvaranje frizura su dani u kojima, zahvaljujući manipulacijama stilista s kosom, počinju rasti brže i njihov volumen se povećava.

Povoljni dani za šišanje

Astrolozi kažu da ne utječe samo Mjesec na stanje kose. Tvrde da je kosa vrsta niti koja povezuje osobu sa svemirom. Prema njima, kozmička energija se prenosi čovjeku, što utječe na njegovo zdravlje i sudbinu.

Ako se šišate u povoljnim danima, to će poboljšati ljudsko biopolje i to će imati pozitivan utjecaj na sudbinu.

Povoljno razdoblje za šišanje:

  Pun mjesec

Ovo su najprikladniji lunarni dani za rezanje kose. Ako kosu napravite u punom mjesecu, onda će se pramenovi brzo početi dodavati i gustoća kose će se povećati. To su povoljni dani ne samo za rezanje kose, već i za obavljanje bojanja. Ovo su najbolji dani za obavljanje apsolutno bilo kakvih postupaka za kosu.

Razdoblje rastućeg mjeseca.

Ako u ovom trenutku radite kosu, rast će ubrzati, ali sjaj može nestati. Spinning također može izgubiti vlagu. Ako je kosa isuviše suha bez nje, to će za njih biti katastrofalno.

 • 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21–23, 26–28 lunarnih dana.
 • Razdoblje kada je mjesec u zviježđu Jarac, Vaga, Lav, Djevica ili Bik.
 • Nepovoljni dani za kosu

  Nepovoljni dani za šišanje - to je vrijeme kada će manipulacija nitima negativno utjecati na njihovu strukturu. Postat će krhke, polako će rasti, a ispadanje može početi.

  Astrolozi kažu da rezanje ovih dana ima negativan učinak na ljudsko biopolje. On iscrpljuje energiju, može uzrokovati bolesti i nesreće. Stoga, ovih dana treba izbjegavati.

  Loše vrijeme za manipulacije niti:

   Opadajući mjesec.

  Ako u toj fazi kosu izrežete, rast kose će se usporiti. Međutim, ovo vrijeme pogoduje depilaciji.

  Novi mjesec

  Šišanje u ovom trenutku, osoba skraćuje svoj život. Takav postupak iz njega izvlači vitalnost. Stoga, nakon posjeta salonu postoje zdravstveni problemi. Ni u kojem slučaju ne može rezati kosu na mladom mjesecu kod djece. Ako dečki u ovom trenutku rade svoju kosu, vrlo brzo će imati ćelavost, a frizura na mladom mjesecu djevojaka će uzrokovati da im kosa bude tekuća i da će biti jako izgubljena.

  9, 15, 29 lunarnih dana.

  Oni nisu samo nepovoljni, već su i opasni za šišanje. Ako u ovom trenutku napravite kosu, niti će postati tanke, volumen kose će nestati i gubitak kose će početi. Šišanje ovih dana također će utjecati na sudbinu osobe. On će biti progonjen nesrećama i pojavit će se zdravstveni problemi.

  Pomrčina Mjeseca i Sunca.

  Ako se ovih dana kosite, struktura kose, sudbina i zdravlje osobe će patiti.

  Mjesec u zviježđu Rak ili Riba.

  Šišanje ovih dana utječe na strukturu kose i zdravlje.Nikada nemojte sami rezati niti. Postupak, koji se provodi vlastitim rukama, prekršit će biopolje i nakon njega će se dogoditi nesreće.

  Bolje je rezati kosu profesionalcima i to samo u povoljnom razdoblju.

  Šišanje na određeni lunarni dan

  Sada pogledajmo bliže koje dane možete dobiti šišanje i koje dane nemamo:

  1. dan Ovaj dan je nepovoljan. Frizura učinjena u ovo vrijeme skratit će životni vijek, jer će energija iz svemira biti odsječena.

  2. dan Ovaj dan se ne preporučuje za kosu. To će dovesti do nepovoljne atmosfere u obitelji i na poslu. Uvijek će postojati skandali i sukobi.

  3. dan. Nepovoljno vrijeme za šišanje. Frizura napravljena u 3 lunarnom danu, podrazumijeva pojavu materijalnih problema. Manipulacije s kosom trećeg dana dovest će do pojave problema i tegoba.

  4. dan. Loše vrijeme za šišanje. Postupak će uzrokovati fobije i depresiju. Zbog frizure u ovom trenutku također se pojavljuju zdravstvene probleme. Najprije će patiti grlo i dišni organi.

  5. dan. U ovo vrijeme petog dana možete izvesti kosu. Frizura, napravljena 5. lunarnog dana, poboljšat će materijalno stanje osobe.

  6. dan. Šesti dan je nepovoljno razdoblje. Šišanje na 6. lunarni dan će dovesti do pojave bolesti dišnog sustava. Frizura 6. lunarnog dana općenito će pogoršati zdravlje.

  7. dan. Podrezivanje kose 7. lunarni dan nije prikladan. Postupak koji je napravljen 7. dana dovest će do destabilizacije odnosa s rodbinom i kolegama. Također, šišanje sedmog dana uzrokovat će pogoršanje stanja i stanje imunološkog sustava.

  8. dan. Odlično vrijeme za stvaranje frizura. Šišanje u 8. mjesecu će produžiti život osobe i ojačati njegovo zdravlje. Frizura osmog dana također će povećati samopoštovanje i pomoći u postizanju poštovanja od drugih.

  9. i 10. lunarni dan. Nepovoljno vrijeme za šišanje. Manipulacije s kosom, koje se održavaju 9. lunarnog dana i 10. dana, izazvat će pojavu oboljenja. Frizura devetog dana i desetog dana skraćuje život.

  11. lunarni dan. U ovom trenutku možete manipulirati kosom. Šišanje na 11. lunarni dan poboljšat će strukturu kose. Manipulacije s pramenovima jedanaestog dana mogu razviti dar vidovitosti i intuicije i poboljšati funkcioniranje mozga.

  12. dan. Loše vrijeme za manipulaciju kose. Šišanje na 12. lunarni dan može uzrokovati nesreće. Putovanje u salon dvanaestog dana može uzrokovati iznenadni tragični prekid života.

  13. dan. Trinaesti dan je najbolje vrijeme za žene koje žele povećati svoj šarm. Frizura napravljena 13. lunarnog dana povećat će šarm i privlačnost.

  14. dan. Sretan dan za šišanje. Postupci s kosom, usavršeni danas, poboljšat će dobrobit osobe, pomoći mu da potpiše unosne ugovore i zadobije poštovanje u društvu.

  15. dan. Nepovoljno vrijeme. Frizura, savršena danas, može pogoršati vaše psiho-emocionalno stanje. Bit će fobija i depresija.

  16. dan. Nepovoljan dan. Frizura, napravljena danas, dovest će do fatalnih pogrešaka i loših zavisnosti.

  17. dan Loš dan za šišanje. Izlet u salon 17. lunarnog dana može rezultirati pojavom nesreća, zdravstvenih problema i psiho-emocionalnih poremećaja. Frizura na sedamnaesti dan može dovesti do uništenja odnosa s rodbinom i kolegama.

  18. dan. Nepovoljno razdoblje. Manipulacije s kosom na ovaj dan mogu uzrokovati gubitak vaše imovine, pojavu bolesti i uzrokovati probleme drugima. Osobito mogu patiti kućni ljubimci.

  19. dan. Ovo je povoljno vrijeme. Šišanje u 19. mjesecu donijet će dugovječnost. Frizura devetnaestog dana poboljšat će strukturu kose.

  20. dan. Loše vrijeme. Frizura za kosu u 20. mjesecu završit će pojavom zdravstvenih problema i psiho-emocionalnih poremećaja. Manipulacije s kosom na 20. lunarni dan također mogu dovesti do toga da osoba ima misli o raskidu sa životom. Vrijeme dvadesetog dana nije potrebno odabrati za šišanje.

  21. dan Sretan period. Manipulacije s kosom će dovesti do dobrobiti i šarma.

  22. dan. Sporno razdoblje. S jedne strane, možete poboljšati svoje financijsko stanje, as druge - možete imati problema s prekomjernom težinom.

  23. dan. Ovaj put je super za šišanje. Nakon posjeta salonu osoba će se osjećati sretno. Povećat će samopoštovanje i privlačnost.

  24. dan. Loš dan za šišanje. Manipulacije s kosom, proizvedene danas, dovest će do pojave bolesti.

  25. dan. Nepovoljno vrijeme. Frizura će uzrokovati oštećenje vida i bolesti oka.

  26. dan Ovo razdoblje je dobro za frizure. Frizure danas donijet će sreću i poboljšati mikroklimu u obitelji.

  27. dan Sretan dan. Šišanje na 27. lunarni dan donijet će sreću. Poboljšajte odnose s voljenom osobom.

  28. dan Dobar period. Šišanje na 28. lunarni dan će povećati šarm osobe koja neće ostati nezapažen od drugih. Na ovaj dan u kosu neće biti niti jedan nedostatak.

  29. lunarni dan. Nepovoljan dan. Manipulacija dlakama 29. dana dovest će do smanjenja ljudske energije i pogoršanja funkcije mozga.

  30. dan. Loše razdoblje. Šišanje će uzrokovati nesreću i revitalizaciju neprijatelja.

  Šišanjem na povoljnim lunarnim danima, osoba ima priliku poboljšati svoje financijsko stanje, zdravlje i poboljšati strukturu kose.

  Friziranje lunarnog kalendara za danas (5. ožujka)

  29. lunarni dan odnosi se na sotonske dane, koje karakterizira povećanje negativne energije u okolnom svijetu. Danas je jedan od najtežih dana tijekom cijelog lunarnog razdoblja, kako ga Sprut štiti. Pokušajte ne činiti ništa važno danas, kao i započeti nove projekte i tvrtke. Dobro je na ovaj dan da se riješite svih nepotrebnih i nepotrebnih.

  Vidljivost mjeseca: 1%

  Mjesec koji opada (4 faze)

  Četvrta faza opadajućeg mjeseca - vrijeme pada energije na najnižu vrijednost. U ovom trenutku najranjiviji smo na negativne utjecaje i podložni smo nestabilnim psihološkim uvjetima.

  Šišanje u tom razdoblju treba učiniti ako postoji želja da se smanji stopa rasta kose. U ovom trenutku, njihov rast je vrlo spor, tako da možete izrezati šiške.

  Promjena frizure nije zabranjena - ona ionako neće dugo trajati, perm će se brzo razviti, oblik oblikovanja će se raspasti čak i kada se koriste posebna sredstva za fiksiranje.

  Ne preporučuje se u posljednje dane lunarnog ciklusa i bojanje. Svaka promjena boje ili nijanse će dati nestabilan rezultat, brzo ispran. Ovo vrijeme može biti pogodno samo u slučaju eksperimenata s novim tonovima ili željom da se isprobaju neobične vrste bojenja.

  Kosa na opadajućem mjesecu nije jako osjetljiva na učinke na njih, tako da nema puno smisla u maskama i oblogama, postupcima laminacije i keratinizacije. Sastavi se ne apsorbiraju u kovrče, a sporiji metabolizam sada neće dopustiti da rezultirajuće komponente imaju puni učinak.

  Frizura i promjena slike posljednjih dana opadanja mjeseca mogu negativno utjecati na opće stanje i raspoloženje. U ovom trenutku, osoba je vrlo slaba, tako da učinci na kosu smanjuju tjelesnu zaštitu i od bolesti i od negativnih učinaka drugih, privlačeći nevolje i uzrokujući depresivno stanje.

  Pozitivan utjecaj četvrte faze opadajućeg mjeseca:

  • sada možete podrezati prasak i napraviti poznate frizure koje želite zadržati dugo vremena;
  • Posljednjih dana lunarnog ciklusa možete planirati eksperimente sa slikom - rezultat neće dugo trajati.

  Negativan utjecaj četvrte faze opadajućeg mjeseca:

  • frizura u četvrtoj fazi raste vrlo sporo;
  • nova frizura, uvijena ili položena posebnim sredstvima, brzo će se isprati i izgubiti oblik;
  • bojenje u tom razdoblju moguće je samo radi eksperimenta, jer rezultat neće dugo trajati;
  • nije dobro vrijeme za njegu kose - sada su preslabi;
  • Posjet brijačnici na slabijem mjesecu može negativno utjecati na zdravlje i poslove.

  Mjesec u Ovnu

  Oznaka vruće vatre pridonosi razdoblju kada mjesec prolazi kroz njega, povećava aktivnost i žeđ za aktivnostima. U ovom trenutku postoji želja za promjenom nečeg radikalno ili nekako diverzificirati svoje živote.

  Međutim, kada je Mjesec u Ovnu, te promjene ne bi trebalo provoditi u frizerskom salonu. Vrijeme za frizure i frizure nije najpovoljnije. Iako kosa i brzo rastu iz tih manipulacija, ali njihov izgled će biti poželjna. Rezanje čak i krajeva će negativno utjecati na izgled i zdravlje kose.

  Kosa, napravljena tijekom prolaska Mjeseca u ovom znaku, vrlo brzo gubi svoj oblik, kao i bojenje ili kovrčanje.

  Oni koji žele poboljšati ne samo privlačnost izgleda, već i njihove zajedničke poslove, trebali bi se suzdržati od posjeta frizeru. Svako djelovanje kose tijekom utjecaja ovog znaka uvelike će oslabiti i karmičku zaštitnu funkciju i imunološku. Opće stanje će se izrazito pogoršati i postojat će velika vjerojatnost bolesti.

  Utjecaj lunarnog dana

  29. lunarni dan je savršeno vrijeme za uništenje starog. Stoga, danas možete sigurno ići u frizerski salon. Šišanje, koje se izvodi na tekući dan, poboljšat će izgled i ojačati zdravlje kose. Vaš ugled u očima vaših prijatelja i poznanika također će se povećati, jer će današnja transformacija ukloniti dio negativne energije akumulirane tijekom mjeseca.

  Ako rezanje kovrče nije uključeno u vaše planove, preporuča se barem promijeniti stil kose ili styling. To će poboljšati vaše raspoloženje, promijeniti kosu i cijeli izgled, privući pozornost suprotnog spola. Također, promjena frizure u ovom lunarnom razdoblju doprinosi privlačenju bogatstva i sreće u poslu.

  No, za obavljanje postupka za bojanje, isticanje ili bojanje danas nije vrijedno - učinak neće biti, da također imaju visoku vjerojatnost da se svađa s nekim iz unutarnjeg kruga. Iz istog razloga u ovom trenutku se ne preporučuju postupci za obnovu i poboljšanje kose.

  Idete kod frizera 29. lunarnog dana, pokušajte ostaviti dio problema i dijelova kose. Rezana kosa će vas spasiti od nakupljene negativne energije u tom razdoblju i donijeti sreću za cijeli sljedeći lunarni mjesec.

  Pozitivan učinak dana:

  • Danas je korisno riješiti se nečeg dosadnog, pa će frizura biti dobrodošla;
  • promjena frizure ili stylinga podrazumijevat će ugodne promjene u izgledu i životu.

  Negativan utjecaj dana:

  • Ne smijete mijenjati boju kose - rezultat neće zadovoljiti, a postupak može povećati razdražljivost i sukob.

  Utjecaj dana u tjednu

  Tečeći pod utjecajem militantnog i aktivnog Marsa, ovaj dan u tjednu je idealan za rješavanje kardinalnih problema i ozbiljnih promjena. Posebno je važno znati koji dan u tjednu ste rođeni, jer će vaša sreća na ovaj dan biti stotinu puta jača.

  Bilo koji tretman kose drugog dana u tjednu bit će povoljniji. Frizure na ovaj dan su vrlo uspješne, pretvarajući izgled i vitalnost dlake i vlasnika. Frizura za dugo vremena oduševit će vas i druge osobe zdravim sjajem i energijom.

  Utorak je savršen dan ako se osjećate umorno ili nadjačano. Nije tako teško pozivati ​​na vitalnost i aktivnost - dovoljno je otići do frizera i izgubljena fizička snaga će se vratiti.

  Ne preporučuje se kontaktirati frizera za transformaciju utorkom samo za one koji se boje unijeti novost u svoj život ili izbjegavati prekomjerne aktivnosti. Također, ljudi rođeni u petak ili ponedjeljak, odgoditi će vaš posjet.

  Kada možete i ne možete rezati kosu prema lunarnom kalendaru - dane u tjednu, mjesecu, godini

  Primijećeno je da nakon spontane frizure, kosa može rasti brzo, a zatim zadržati svoj oblik za dugo vremena, lako uklopiti u frizuru, ili obrnuto, postati nestašan. Vjeruje se da postoje prikladni i neprikladni dani za šišanje. Da biste saznali kada je bolje imati šišanje, pogledajte kalendar.

  Kada rezati kosu prema lunarnom kalendaru

  Odaberite razdoblje za frizure:

  • Provođenje postupka s rastućim mjesecom potiče brži rast kose. Da biste dobili šišanje u ovom trenutku treba preporučiti onima koji žele imati duge kovrče.
  Da biste razumjeli kada je bolje rezati kosu, trebate zatražiti pomoć od frizura lunarnog kalendara.
  • Skraćivanje kose u razdoblju opadanja mjeseca, prema znaku, pomaže usporiti rast kose. To je negativan čimbenik za one koji žele brže rastu kosu, ali pozitivni ako je potrebno zadržati oblik frizure, što često zahtijeva korekciju. Poboljšanje stanja kose smatra se plusom za šišanje u ovom razdoblju: one prestaju ispadati, zamršene, podijeljene, njihova gustoća raste, pojavljuje se sjaj.
  • Tijekom mladog mjeseca rezanje kose je nepoželjno. Osoba rizikuje da izgubi vitalnu energiju, uzrokujući pogoršanje zdravstvenog stanja. Na primjer, nikada prije nisu obrijali bebe u mladom mjesecu.
  • Nepoželjno je imati šišanje tijekom pomrčine Sunca ili Mjeseca. Na taj način možete negativno utjecati ne samo na zdravlje kose, već i na opće zdravstveno stanje.

  Mogu li navečer rezati kosu

  Podrijetlo zabrane šišanja u mraku povezano je s uvjerenjem da se u to vrijeme aktivira zla sila. Dovoljno joj je da posjedne nokat ili izreže kosu kako bi izazvala štetu. Korupcija je značila probleme, bolesti.

  Racionalnije, ta zabrana se objašnjava činjenicom da se prije večeri, zbog nedostatka električne energije, morao sam odrezati u sumrak ili uz svijeće, što je nezgodno.

  Narodni znakovi zabranjuju djevojkama da se kose uvečer.

  Budući da to postaje uzrok neuspjeha u osobnom životu. Osim toga, ljudi su obrezani nakon zalaska sunca, gube ne samo sreću, već i fizičku snagu. Ako osoba vjeruje u nezemaljske sile, zabranu treba poštivati, jer samo-sugestija igra veliku ulogu.

  U koje dane možete rezati kosu

  Lunarni dani su najpovoljniji za frizure:

  • Dan 5 - rezanje kose u ovom trenutku vam omogućuje da poboljšate materijalno blagostanje.
  • 8. dan - povećava se očekivano trajanje života, poboljšava imunitet, povećava se samopoštovanje.
  • Dan 11. ─ intelektualna aktivnost, intuicija se poboljšava, osoba je obdarena darom pronicljivosti.
  • 13. dan - šarm dama koje posjećuju kozmetički salon povećavaju se.
  • Dan 14. ─ možete uspješno odrezati kosu i istovremeno povećati svoje financijsko stanje, privući sreću u svoje poslove, ojačati svoj autoritet i svoj položaj u društvu.
  • Dan 19 ─ vrijeme je prikladno za skraćivanje kose. Smatra se da je životni termin, naprotiv, produljen.
  • 21. dan - šišanje pridonosi činjenici da će, nakon što mu je dlaka dugo vremena izgledala dobro, njegov osobni život će se uspješno razvijati.
  • 22. dan - poboljšava financijsku situaciju vlasnika nove frizure.
  • 23. dan omogućit će trimeru da iskusi osjećaj sreće, zadovoljstva svojim izgledom i samopouzdanjem.
  • 26. dan - osoba će se osjećati sretno, ukupna situacija će se poboljšati.
  • Dan 28. - idealno za nove frizure i frizure. Izgled će se diviti.

  Što dana ne može rezati kosu

  Nepovoljni dani na lunarnom kalendaru za frizure su:

  • Dani 9. i 10., nakon odlaska frizeru mogu biti manifestacija ozbiljne bolesti.
  • Dan 15. - šišanje može negativno utjecati na zdravstveno stanje, uzrokovati glavobolje, pogoršati mentalno stanje.
  • Dan 16. ─ nemojte skratiti niti, inače ne možete izbjeći pogreške u ponašanju, gubitak kontrole nad sobom.
  • Dan 17. - nepoželjan za manipulaciju kose, bolesti, sukoba, mentalnih poremećaja.
  • Dan 18. - frizura u ovom trenutku postaje preduvjet za gubitak imovine, zdravlje, komplikaciju odnosa s okolinom.
  • 20. dan je potpuno neprikladan za šišanje zbog prijetnje nemoći ili depresije.
  • 24. dan - šišanje može potaknuti ozbiljnu bolest.
  • 25. dan - tijekom tog razdoblja, povećanje rizika od razvoja očnih bolesti povezano je s frizurom.
  • Dan 29. ─ inteligencija se može smanjiti i energetski potencijal obrezane osobe će biti iscrpljen.
  • 30. dan ─ prijeti nevoljama, a nakon siječenja neprijatelji postaju aktivniji.

  Frizura se uvija u neprikladnom vremenskom razdoblju - to je korak prema nesrećama, životnim nevoljama. Također negativno utječe na samu kosu, njezinu strukturu, pretvarajući pramenove u slabe i beživotne.

  Što dana odabrati za rezanje različitih znakova zodijaka

  Kada je bolje odrezati kosu reći će horoskop za znakove zodijaka:

  • Ovan. Trebate odabrati dan kada je mjesec u znakovima Lava ili Strijelca. Poželjno je da faza mjeseca na ovaj dan raste. Znak je pokrovitelj Marsa. Vrijeme posebnog pokroviteljstva pada u utorak. I ovaj dan je super za odlazak frizeru.
  • Bik. On je zaštićen Venerom. Morate otići frizeru kada je Mjesec u znaku Jarca, Djevice ili Bikova. Petak je najprikladniji za postupak.
  • Blizanci. Njegov zaštitnik je Merkur. Savršeno vrijeme frizure - kada je Mjesec u Vagi, Vodenjaku ili Blizancima. Posjetite frizera u srijedu.
  • Rak. Bolje je imati šišanje kada je Mjesec u Ribama, Škorpionu ili Raku. Za guste kovrče pogodno vrijeme opadajućeg mjeseca. Za one koji žele rasti dugu kosu - vrijeme rastućeg mjeseca. Za frizure optimalan ponedjeljak.
  • Leosu se savjetuje da redovito prekidaju svoje krajeve i preporučljivo je to učiniti na rastućem Mjesecu, koji se nalazi u znacima Lava, Ova ili Strijelca. Sunce vlada ovim znakom. Nedjelja je najbolja za postupak, iako se drugi znakovi na ovaj dan ne preporučuju za šišanje.
  • Djevica. Najbolje vrijeme za šišanje je kada mjesec prođe takve znakove kao Djevica, Jarac ili Bik. Merkur kontrolira ovaj znak. Srijeda je savršen dan za Dev.
  • Vaga. Vagom vlada Venera. Preporučuje se posjetiti salon u danima kada je mjesec u zračnim znakovima, kao što su Vaga, Blizanci ili Vodenjak. Pogodan dan ─ petak.
  • Škorpioni su bolje posjetiti frizerski salon kada je Mjesec u Škorpionu, Raku ili Ribama. Utorak - najuspješniji dan za šišanje.
  • Strijelac za rezanje kose je bolje planirati u četvrtak. Ovaj dan je pod pokroviteljstvom Strijelca. Za događaj je također prikladno razdoblje kada je mjesec u zraku ili vatreni znakovi.
  • Jarac mora ići u salon subotom, ili kada je Mjesec u znakovima Djevice, Jarca ili Bika.
  • Aquarius pješačenje do frizera je bolje planirati u subotu, ili kada je mjesec u Aquarius ili Blizanci.
  • Ribama treba šišanje u četvrtak. Razdoblje kada je Mjesec u Škorpionu, Ribama, Vagi ili Biku također je povoljno.

  U koje doba godine odrežite kosu

  Ako se oblik izgubi i krajevi se režu, duga kosa izgleda neoprezna i neoprezna. Majstori friziranja kažu da morate povremeno (jednom svaka 3-4 mjeseca) napraviti frizuru za obnovu i poboljšanje duge kose.

  Ako kosa nije dugo, izlet u salon se ne preporuča odgoditi za tako dugo vremena. Tijekom tog razdoblja frizura će izgubiti svoj oblik. Iz tog razloga nemoguće je odabrati određeno doba godine za rezanje duge i kratke kose.

  Ako vam je potrebna za rast kose, onda je ovo najbolje odabrati zimski period.

  To ne znači da zimi, u principu, kosu ne treba rezati, ovo je razdoblje prikladnije samo zato što se kosa može sakriti ispod frizure. Do toplog razdoblja, kosa će ponovno rasti, a onda će im biti moguće dati samo željeni oblik.

  Općenito, potrebno je barem jednom godišnje podrezati kosu kako bi se održala uredna i njegovana frizura.

  Koji dan u tjednu je bolje odrezati kosu

  Smatra se da ne samo znak zodijaka utječe na strukturu kose i sudbinu osobe pri rezanju, već i na određeni dan u tjednu:

  • Ponedjeljak je prikladan za odlaganje problema i negativnosti.
  • Šišanje u utorak obećava otvaranje novih horizonata, može promijeniti teške okolnosti na bolje.
  • Okruženje će vam omogućiti da ažurirate informacijsko polje osobe, pridonijeti novim poznanstvima, znanju.
  • Četvrtak je povoljan za promjenu slike, pomaže pronaći sklad sa svijetom i privući pozornost drugih.
  • Manipulacije s kosom u petak poboljšat će izgled vlasnika.
  • Subota promiče zdravu kosu.
  • Nedjelja - težak dan, bolje je suzdržati se od rezanja.

  Je li moguće dobiti šišanje tijekom menstruacije

  Period menstruacije u starim danima imao je posebno značenje za frizure. Žena se u ovom trenutku smatrala "nečistom". Vjerovanje je da ne možete dobiti šišanje tijekom menstruacije. Premda u stvarnosti, jedno s drugim nije međusobno povezano.

  Ako sumnjate, praznovjerni bi se ljudi trebali suzdržati od friziranja tijekom menstruacije nakon nekoliko dana čekanja. Ali s fiziološke strane zabrane rezanja tijekom menstruacije nije.

  Je li moguće rezati rođake

  Narodno praznovjerje zabranjuje rezanje rođaka. Smatra se da ako djeca režu svoje roditelje, skraćuju svoje živote. Majka ne smije rezati kosu svoje kćeri kako joj ne bi uskratila sreću, a otac ne bi trebao odrezati sina iz istog razloga.

  Drugi znak zabranjuje supruzi da muže svoga muža, jer se oni smatraju jedinstvenom jedinicom. Supružnik, rezanje kose svoga muža, tako deformira svoje biopolje, a to se može pretvoriti u bolesti, probleme, svađe supružnika.

  Hoće li se sam rezati

  Prema starim predskazanjima, zabranjeno je rezati se. To prijeti da pogorša financijsko stanje, negativno utječe na zdravlje. Vjeruje se da, ako i sami odrežete kosu, možete približiti svoju smrt, a neudane djevojke koje skraćuju rizik od kose ostaju na životu cijeli život.

  Bolje je zatražiti pomoć od stranca, a ne bliskog rođaka, i odgoditi frizuru do prilike, čak i ako su svi drugi znakovi povoljni.

  Kada odrezati kosu djeteta

  Dijete treba rezati kosu najranije prije godinu dana. Bolje kad dijete postane još starije. U starim danima, šišanje je obavljano u 3 godine, a ponekad samo u 7. Sada je to znamenje pretvoreno i vjeruje se da dijete treba obrijati svu svoju kosu do godine kada dođe.

  Prema znakovima, to se ne može učiniti, jer je dijete lišeno vitalnosti, a zbog ranih frizura, prema općem uvjerenju, dijete kasnije uči razgovarati s drugima.

  Je li moguće dobiti šišanje tijekom trudnoće

  Znakovi zabranjuju trudnicama odrezati kosu. Prema legendi, pljuvačka je veza s kozmosom, koji je izvor energije za tijelo. Trudnice trebaju dodatnu snagu za roditi dijete.

  Podrezivanjem kose, trudnica gubi dodir s prirodom, a to može negativno utjecati ne samo na njezino zdravlje, nego i na zdravlje djeteta. U Rusiji je trudnicama zabranjeno skratiti kosu.

  Tijekom sjednice

  Većina razmatranih znakova nastala je u Rusiji. Suvremeni studentski znak obvezuje frizuru i uspješnu provedbu sjednice. Smatra se da je za vrijeme sesije nemoguće odrezati kosu jer se s njom “puca” s njom: sve što je naučeno bit će zaboravljeno, a materijal ćete morati ponovno zapamtiti. Praznovjerni učenici ne kose kosu prije testa i ispita.

  Neuspješni dani frizure

  Neki dani lunarnog kalendara uopće nisu prikladni za frizerske postupke. To su sotonski dani, točnije 9., 15., 23., 29. dan. Kako ne bi uzrokovali bolest, zabranjeno je rezati kosu za vrijeme pomračenja Sunca i Mjeseca.

  Ne preporučuje se rezanje kose u nedjelju, jer sreća ili čak sudbina koegzistiraju s kosom. Bolje je održati nedjeljnu frizuru u slučaju da dođe do neuspjeha. Tada postoji šansa da se zavara sudbina.

  Ne preporučuje se posjetiti frizera u lošem raspoloženju. Nije važno koji je dan u tjednu, samo je vrijedno pomaknuti frizuru na drugi dan.

  Za rezanje kose kada je bolje: video

  Kada je bolje napraviti frizuru, saznajte u videoisječku:

  Šišanje po danu u tjednu, pogledajte u videozapisu:

  Kada je bolje rezati kosu prema lunarnom kalendaru

  Sadržaj članka

  • Kada je bolje rezati kosu prema lunarnom kalendaru
  • Koji dani su najpovoljniji za frizure u listopadu prema lunarnom kalendaru 2017. godine
  • Koji dani su najpovoljniji za frizure u prosincu prema lunarnom kalendaru 2017. godine

  Kada odgovarate na pitanje kada je bolje rezati kosu, možete se osloniti na mjesečni lunarni kalendar, koji astrolozi čine mjesečno. Međutim, čak i bez toga, sasvim je moguće odabrati optimalno vrijeme za šišanje, znajući u kojoj je fazi Mjesec.

  Kada je bolje rezati kosu u fazama mjeseca

  Ako ne koristite kalendar za šišanje, možete slijediti ove smjernice pri odabiru vremena šišanja.

  1. Posjetite salon za njegu kako biste se brinuli za dugu kosu s rastućim mjesecom. Zajedno s rastom vidljivog dijela satelita, korijeni kose će se ojačati i njihov rast će se povećati.

  2. Ako želite dugo štedjeti frizuru, pričekajte slabiji mjesec. Kosa će rasti sporije, a sljedeći posjet frizeru možete odgoditi.

  3. Pokušajte ne ići u kozmetičke salone za postupke za njegu kose na mladom mjesecu, na devetom, dvadeset trećem danu lunarnog ciklusa. Ako idete na majstora petnaestog dana, obratite pozornost na položaj Mjeseca u znaku zodijaka i obratite pažnju na svoje dobrostanje, jer u većini slučajeva ovaj datum nije pogodan za njegu kose.

  4. Pokušajte izbjeći odlazak frizeru u vrijeme pomrčine Mjeseca i Sunca. Ako se odlučite rezati na ovakav dan, obratite pozornost na utjecaj planeta.

  Kada je bolje odrezati kosu prema znaku zodijaka?

  Da biste odabrali dobro vrijeme za rezanje kose, nije dovoljno usredotočiti se na mjesečeve faze, već je poželjno uzeti u obzir i konstelaciju u kojoj se nalazi.

  Položaj mjeseca u Ovanu kao cjelini nije pogodan za njegu kose. Iako će nakon toga kosa rasti brže, šišanje na ovaj dan prijeti da pogorša njihovo stanje.

  Bolje je rezati kosu kada je satelit u zemljanim znakovima - Bik, Djevica, Jarac. Rezultat je brz rast kose, jačanje. Oni se podijele i manje ispadaju. U takve dane je dobro ne samo rezati kosu, nego i bojiti, provoditi postupke koji jačaju i njeguju korijenje. Ako želite napraviti trajnu, najbolje je odabrati Mjesec u Djevici, kao što je u tim danima štetan učinak na kosu.

  Ako ošišate kosu kad je mjesec u zviježđu Blizanaca, oni mogu postati neposlušni. Za vlasnike kovrčave kose koji žele dobiti više kovrča, naprotiv, ovaj dan treba odabrati za odlazak frizeru.

  Mjesec u Vagi, kao iu Blizancima, pogodan je za one koji žele imati bujnu frizuru. U ovom slučaju, kosa nakon šišanja na ovaj dan će rasti brže bez gubitka kvalitete.

  Za eksperimentiranje s kosom optimalan dan kada mjesec ulazi u zviježđe Vodenjaka.

  Rast kose usporava se tijekom dana vodenih žigova, osobito pod Mjesecom u Raku i Vodenjaku. Samo ljudi s krhkom i suhom kosom mogu se šišati u takve dane. Postupci za njegu i šamponiranje ovih su dana nepoželjni.

  Najbolje je obojiti kosu kad je mjesec u Leu. Danas je dobro rezati kosu, kasnije će biti poslušnija i glatka.

  Nepoželjno je napraviti originalnu frizuru s utjecajem Strijelca, tako da će frizura imati loše držanje oblika. Ali ako trebate ojačati rast kose, tada se ovo vrijeme može smatrati povoljnim.

  Ako je mjesec u Škorpionu, bolje je ne kositi, koliko je to moguće, jer utjecaj ovog znaka može biti vrlo nepredvidljiv. Kovrče mogu postati deblje i oštrije, ili obrnuto izgubiti snagu.

  Mnogi astrolozi i ezoteričari prilikom odgovaranja na pitanje kada je bolje rezati kosu, nazivaju dane punog mjeseca (pogotovo kada je Mjesec u Djevici ili Leu) najpovoljnije, jer je ovih dana naše tijelo, kao i sve u prirodi, zasićeno energijom. Uklanjanjem vrhova kose također ćete izgubiti višak energije. Međutim, pri odabiru dana za šišanje ne biste trebali zanemariti svoje zdravstveno stanje. S niskim imunitetom, čak i na najsretniji lunarni dan, rezanje i bojanje mogu naškoditi već oslabljenom tijelu.

  Mjesečev frizerski kalendar 2019

  10 tajni pravilne i sigurne frizure

  Znakovi zodijaka, Mjesec i druge tajne frizura 2019

  Legende i pravila

  Ako vjerujete u jednu od drevnih legendi, onda u drevna vremena, čak i prije događaja u Starom zavjetu, ljudi na Zemlji nisu imali kosu, u uobičajenoj prezentaciji za nas. Vjeruje se da su među našim dalekim precima "frizure" izgledale više kao blagi dolje, što sada vidimo samo kod novorođenčadi.
  Međutim, ovaj vrlo slab učinak imao je fantastičnu sposobnost akumuliranja biološke energije, čija je prisutnost određena svjetlosnim aureolom iznad glave. Otprilike takvo čudo je Božanski Nimbus, sada možemo vidjeti na ikonama.

  No, prema legendi, nakon pada, prolazne, prozračne dlake, uz pomoć kojih je osoba bila zadužena za kozmičku energiju, postajale su teške i grube. Zapravo, tako se pojavila kosa. Međutim, postoji verzija koja kroz niti i kovrče i do danas je tajna veza između čovjeka i neba. Ova veza će postojati sve dok se ljudi ponovno ne popnu na najviši stupanj razvoja.

  Dakle, kosu treba tretirati pažljivo, shvaćajući da su to lukovite antene, uz pomoć kojih naše tijelo privlači životne sile u prostoru. U stara vremena znali su zasigurno da rezanje kose može drastično promijeniti sudbinu osobe. Stoga je do sada sačuvano poznavanje tajnih rituala vezanih uz rezanje niti. Postoje tajne koje sugeriraju kada treba odrezati kosu.

  Mjesečni kalendar frizure za svaki mjesec 2019


  Moderna magija smatra kosu vezom između ljudi i kozmosa. Sve manipulacije s njima ne samo da mijenjaju naš izgled, nego i ometaju protok nevidljive bioenergetske rijeke, ispirući nas valovima koji nose sile.

  Rana ćelavost nije samo kozmetički nedostatak. To je gubitak snažne zaštite u lice Anđela čuvara. Otuda glavno i nepromjenjivo pravilo - kosu treba tretirati pažljivo, sjetivši se da svaki utjecaj na njih ne prolazi bez traga, već se izravno odražava na bolju ili lošiju stranu sudbine, života i zdravlja.

  Na sreću, stoljećima nisu izgubljene svete tajne i praktično znanje čovječanstva, koje pomažu ljudima da sačuvaju ljepotu i snagu svoje kose. Ako slijedite određena pravila i zakone brige za njih 2019., tada ćete ne samo moći zadiviti one oko sebe raskošnim kovrčama, već ćete u potpunosti iskoristiti energiju Kozmosa.

  Deset tajni pravilne i sigurne frizure

  Tajna

  Mnogi ljudi intuitivno biraju frizera. Samo prema njemu vjeruju u svoju kosu. I oni su, usput, apsolutno u pravu. Ne možete vjerovati da ćete napraviti frizuru prvom frizeru. Ovaj čovjek, pametno okreće škare, mijenja biopolje usput. Ako još niste pronašli "svog frizera", onda zapamtite da je energičan, dobroćudan, majstor sposoban promijeniti vaš život na bolje, kao da vas tereti za optimizam.

  Što je stariji i iskusniji stilist, to će njegov utjecaj biti jači. Stoga, ako ste neovisna osoba, navikli donositi odluke, preuzeti odgovornost za sebe, bolje je da sjednete u stolicu za majstora koji je iste dobi kao i vi, ili malo mlađi.

  Ako mislite da ste kronično nesretni, kao da je stigla crna crta, kontaktirajte starijeg i autoritativnijeg stručnjaka. Neka ovaj poštovani klafer skupo preuzme njegov rad, ali ako ga plati za novu frizuru, nećete požaliti. Doslovno odmah nakon izlaska iz brijačnice, sudbina će vam dati prvo ugodno iznenađenje. Nećete samo zaboraviti na nevolje, ali osjećate da je sudbina povoljna za vas, ako još uvijek odaberete povoljne dane za posjet salonu.

  Druga tajna

  Postoji objašnjenje da narodna optika savjetuje da nikada ne skrati vlastite niti. Iskusni vidovnjaci znaju važno pravilo - nemoguće je pozitivno utjecati na vaše vlastito biopolje. Zapravo, ljudi su često iznenađeni: zašto priznati mađioničari i svevideći ne mogu sami sebi pomoći, izliječiti ili promijeniti svoju sudbinu. Njihove snage, volja, dopuštaju im da liječe druge, ispravljajući deformacije drugih biopolja. Ali s tvojim je, nažalost, nemoguće. Ili će posljedice biti suprotne od željenog.

  Treća tajna

  Jeste li znali da se u procesu rezanja mijenjaju vaša eterična, metalna i astralna biopolja? Drugim riječima, vi, budući da ste u frizerskom stolcu, izuzetno ste podložni utjecaju drugoga. Prije svega, sam majstor radi na vama.

  Na temelju toga se ne preporuča povjerenje kose frizeru suprotnog spola. Oni to objašnjavaju ovako: navodno, ako žena, muškarac reže kosu, onda može imati osjećaje prema njoj. Čak i ako prekrasan klijent napusti salon bez incidenata, onda će kasnije imati poteškoća u osobnim, obiteljskim odnosima.

  Kao primjer, čak voditi legendu o Samsonu. Prema njezinim riječima, izdajnička ljepotica Dalida, nakon što je izvukla tajnu moći biblijskog heroja, skrivena u integritetu svojih uvojki, odrezala ih je. Zbog toga je Samson izgubio snagu i umro.

  Tajna četiri

  Čak i ako točno znate kada je bolje rezati kosu, uvijek gledajte što će se kasnije dogoditi s rezanim nitima! Ni u kojem slučaju ne dopustite da ih majstori u frizeru bace u vodu. Ako slijedite ovaj savjet, tada ćete biti u mogućnosti održati blistavost i sjaj zavoja u ekstremnoj starosti.

  Tajna petica

  Jačanje, poboljšanje kose pomaže Lunarni kalendar frizure 2019. Na primjer, kada želite što prije ih rasti, a zatim idite na frizer u dane punog Mjeseca. Za poboljšanje stanja niti, primjerice, kako bi ih učinili poslušnim, glatkim, češljanim s lakoćom, posjet salonu je tempiran u vrijeme kada su noćne svjetiljke u fazi smanjenja. Razmislite o jednoj nijansi, nakon što je frizura napravljena u vrijeme opadanja mjeseca, kosa raste sporije nego inače. Istina, ovo razdoblje je dobro za jačanje korijena, kose žarulje, što pomaže u sprečavanju gubitka.

  Tajna šesta

  Mjesečev kalendar može sugerirati kako povoljne dane za šišanje, tako i brojeve u kojima se kategorički ne preporuča dodirivanje kose škarama. Prema opažanjima naših predaka, bolje je ne šišati 9., 15., 23., 29. u bilo kojem mjesecu, jer možete akumulirati pamćenje i probleme uma. 2019. se suzdržite od šišanja, au danima sunčevih i mjesečevih pomračenja.

  Tajna sedmog

  Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu

  Svaki od dana u tjednu 2019. može također imati poseban utjecaj na rast kose, pa čak i na dobrobit, sudbinu osobe kojoj pripadaju:

  • Ponedjeljak: možete sigurno otići u salon. Kosa će tolerirati i šišati i bojati. A njihova ljubavnica tijekom frizure, "odbacuje" nagomilane negativne emocije i brige, prestat će se brinuti o trivijalnostima, prilično razmažiti njezine živce.
  • Utorak: jedinstven dan za one koji ne mogu naći snage da riješe problem ili donesu važnu odluku. Također posjetite frizer će biti korisno za one koji pate od rutine i traže nove svijetle dojmove.
  • Srijeda: na lunarni kalendar frizura, na ovaj dan posjet frizeru treba planirati za nemirne ljude. Međutim, ona je također pogodna za one koji žele samo donijeti malo romantike ili pustolovnog duha u njihove živote. Na primjer, upoznajte nekoga, idite na uzbudljivo putovanje.
  • Četvrtak: sredinom tjedna prikazuju se manipulacije kosom onima koji žele uspostaviti odnose s drugima, koji sanjaju o popularnosti i slavi. Ili možda samo želi nadvladati pretjeranu sramežljivost i izolaciju.
  • Petak: ovo je poseban dan kada možete drastično promijeniti svoj izgled. Smatra se da ako ste zadovoljni vlastitim odrazom u zrcalu, onda je u petak bolje ne eksperimentirati s frizurama. Kada, naprotiv, želite promijeniti na bolje, onda odaberite posebne povoljne dane (petke) u razdoblju dok se Sunce seli u Jarca (od 24. prosinca do 22. siječnja) ili u Bik (od 22. travnja do 21. svibnja).
  • Subota: vrijeme je preporučeno za promjene slike. Nova frizura će biti uspješna, niti će dobiti zdravi sjaj i snagu. Oni uvjeravaju da zajedno s kratkodlakom kosom u subotu možete "ukloniti" dugove i grijehe iz karme cijele rase.
  • Nedjelja: lunarni kalendar frizura 2019. godine kategorički ne savjetuje na ovaj dan čak i razmišljati o novim frizurama, inače će se sreća okrenuti od vas. Ako je tako kronično nesretan, onda možete odlučiti eksperimentirati - u nedjelju je pogledati u salon kako bi promijenili sliku. Možda će vaš novi izgled pomoći sudbini da se okrene na bolje?

  Tajna osam

  Nije dovoljno izabrati povoljan dan u tjednu za šišanje. Također morate analizirati kako se to odnosi na vaš rođendan. Ispostavlja se da postoje dani antagonista koji sve pozitivne učinke frizure pretvaraju u čisto negativne, pa čak i opasne!

  • Na primjer, ako ste rođeni u ponedjeljak - vaši dani za posjet kozmetičkom salonu: četvrtak, petak i subota. Nedjelja je najgori trenutak.
  • Ljudi rođeni u utorak preporučuju se šišanje četvrtkom, subotom i nedjeljom. Petkom je bolje ne uznemiravati vegetaciju na glavi.
  • Nedjelje je harmonično za djecu okoliša, a četvrtkom kontraindicirano.
  • Rođen u četvrtak pomaže energiju ponedjeljka, utorka, petka, nedjelje. Ali srijeda je dan antagonista.
  • Rođen u petak - povoljni dani: ponedjeljak, četvrtak, subota, nedjelja. Antagonist se smatra utorak.
  • Tvoj prvi rođendan pao je u subotu, a onda te štiti energija od petka, ali nedjelja neće donijeti sreću željenom rezultatu.
  • I konačno, svatko tko u nedjelju vidi bijelo svjetlo, mora se sjetiti kada će odrezati kosu, imati uspješne dane - utorkom i četvrtkom. Ali u nedjelju, ponedjeljci su "kontraindicirani".

  I opet nema pravila bez iznimaka. Lunarni frizerski kalendar 2019. preporučuje da frizer odete točno u "loše" dane, u slučaju da se sve ne lijepi, slijedi karmički zastoj. Ispostavlja se da se nakon mijenjanja frizure na taj dan, život čini da se na neko vrijeme usporava, ali onda sudbina pravi nagli i neočekivani obrat koji vodi do pobjeda i sreće!

  Tajni deveti

  Kada je bolje rezati kosu, kako ubrzati njihov rast i ojačati u 2019, reći položaj Mjeseca na nebu. Mnogo ovisi o tome što je zodijak konstelacija noćno svjetlo. Poseban horoskop Mjeseca, koji ukazuje na položaj znakova zodijaka, može ponuditi dane pogodne za šišanje.

  Ovan. Kada mjesec u ovom znaku, bolje je odgoditi novu frizuru. Frizerske manipulacije u tom razdoblju praktički ne utječu na opće stanje kose. Ali ljudsko tijelo slabo reagira na njih, a imunološki sustav može propasti ili se kronične bolesti mogu pogoršati.

  Bik, Djevica i Jarac - dobro vrijeme za posjet stilistu. Savršeno će ispasti i frizura i brave će se lako prepustiti pakiranju. Osim toga, oni će aktivno rasti, a njihovi vrhovi su manje izloženi poprečnom presjeku.

  Blizanci i Vaga su zračni horoskopski znakovi. Možda je to razlog zašto su tijekom "vladavine" na Mjesecu savršeno dobivali obilne, prozračne frizure. Ovi povoljni dani mogu se koristiti ako želite ubrzati rast kose.

  Rak i Riba. Kada imate cilj, što je duže moguće da biste zadržali jasne konture frizure, dajte kosi hranu i snagu, a zatim upotrijebite razdoblje dok je mjesec pod utjecajem tih znakova zodijaka.

  Lev. Prema kalendaru frizura za 2019. godinu, ovo nije najbolje vrijeme za posjet majstoru ako ste zadovoljni svojim životom i radite dobro. Ali ako ste zaglavljeni problemima i nesrećama padaju na glavu, okušajte sreću - promijenite frizuru. Možda onda u vašoj sudbini dođu željene promjene na bolje?

  Škorpion. Ovaj znak na Mjesecu ne obećava povoljne dane za šišanje, jer sa svojom intrigom, Škorpion se nepredvidljivo miješa u njegov osobni život. To znači da nakon brijačnice možete poboljšati svoj odnos s partnerom i pogoršati probleme i nesporazume između vas.

  Strijelac. Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje uporabu Strijelca u profesionalnom području. To znači da šišanje na horoskopu može doprinijeti vašem rastu karijere. To će vam dati povjerenje i moći ćete postići uspjeh, osvojiti zasluženi autoritet među kolegama.

  Vodenjak. Nemojte žuriti s brijačem tijekom "vladavine" Vodenjaka. Ostat ćete nezadovoljni radom majstora i njegovom kosom.

  Tajna deseta

  Utjecaj znaka horoskopa na rođendan

  Ako se pridržavate svih pravila, nije dovoljno odabrati povoljne dane za šišanje, još jednu tajnu uspješne frizure, njezin oblik, duljinu, pa čak i boju u skladu sa znakom zodijaka pod kojim je osoba rođena. U lunarnom kalendaru frizura možete pronaći zajedničke karakteristike stilova koji intenzivno pomažu u prosljeđivanju i iskorištavanju energije kozmosa.

  Ovan

  Ovan se preporučuje, tzv. Sportske frizure, pri čemu ne zahtijevaju mukotrpno oblikovanje, kratke niti. Prvo, takve frizure čine da izgledate mlado, napeto. Drugo, oni zapravo daju osobi energiju i imaju pozitivan učinak na njegovu dobrobit. Nije slučajno da su u davna vremena ljudi, kad su bili bolesni, skratili kosu. I to je pridonijelo oporavku.

  Prema Lunarnom kalendaru 2019. možete pronaći objašnjenje za ovaj fenomen. Znak Ovna projiciran je u našem tijelu na područje mozga, reagirajući sa stajališta astrologije, na njegovu neprekidnu opskrbu kisikom, što je moguće uz neprekidnu opskrbu krvlju. Ako znate kada i kako najbolje podrezati kosu prema Ariesovom horoskopu, možete stabilizirati moždanu aktivnost.

  Frizure ovog znaka zodijaka pomažu osobi da se mentalno koncentrira i donese najtočnije odluke za provedbu globalnih planova i projekata. Kratke niti, nije slučajno da poslovne žene, često odlučne, navikle na samostalno donošenje odluka i koje se mogu izvući iz najtežih situacija bez posljedica i potpore izvana, često biraju. Često ovaj stil prate i sportašice i žene koje su dinamične, s ubrzanim tempom života.

  Bik

  Frizure od kose srednje duljine savjetuju frizure Mjesečevog kalendara Taurus. Mogu se izvoditi u različitim tehnikama prema modnim trendovima. Ali glavna stvar je da su pramenovi ležali slobodno, stvarajući učinak neke nepažnje. Upravo je ova naizgled netaknuta prirodna ljepota i milost frizerke postignuta uz pomoć pametnih trikova talentiranog quafera.

  Elegantne, tekuće kovrče, to nije lako postići bez korištenja modernih proizvoda za oblikovanje: lakova, gelova, voskova. Ali oni nisu dobrodošli pri stvaranju remek-djela na glavama Bika. A lunarni kalendar frizura u 2019. obećava onima koji su ispravno pokupili njegovu kosu, sretno u obavljanju transakcija s nekretninama.

  Blizanci

  To je znak horoskopa - elementa zraka i prostora. Jedinstvenost ovog znaka zodijaka leži u činjenici da se ne boji suvremenih pokusa s bojanjem i trajnim kovrčama. Kemijska sredstva ne oštećuju niti Blizanaca, čak i ako se odabere njihova idealna duljina - do ramena.

  Valoviti kovrči, obojeni u pepeljastim i plavičastim tonovima, izgledaju lijepo i elegantno. Takve frizure omogućuju vam da uredite živčani sustav i dišne ​​organe. A njihova tajna moć leži u činjenici da 2019. godine pomažu izgraditi odnose s drugima i donijeti uspjeh u školi i na putovanjima.

  rak

  Taj tajanstveni znak horoskopa, neobjašnjivo povezan s srednjim vijekom. Vitezovi su u to vrijeme imali popularnu frizuru nalik na sadašnje četvorke. Križari ga nisu slučajno odabrali, jer su bili uvjereni da ih ispunjava energijom i snagom. Puška je pogodna i za naše suvremenike rođene u Raku.

  Ova konstelacija utječe na genetsku memoriju. Stoga, Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje bob onima koji žele izgraditi dobre odnose sa starijim članovima obitelji. Usput, ova elegantna frizura pomaže mladima da odaberu dostojnog partnera s kojim možete razmišljati o braku. I roditelji će odobriti ovog kandidata.

  Lav

  Teško je zamisliti kralja zvijeri bez njegove veličanstvene grive. Zato je, i za predstavnike ovog znaka horoskopa - idealno bujno mjesto kovrča. Da bi se postigla ta "prirodna" ljepota moguće je samo uz pomoć složene frizure. Blago kovrčave brave povećat će volumen i lakoću.

  Ako vam priroda ne daje kovrče, možete koristiti uvijače. Ili, u dogovoru s majstorom da se pribjegne kemijskoj perm. Kalendar frizura savjetuje "lavlje grive" onima koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

  Osim toga, kosa znak Lava prema horoskopu, razviti kreativne sposobnosti. Oni će u 2019. godini pomoći da postanu samouvjereniji, ljubazniji i velikodušniji, vedriji, donoseći u svoj život malo romantike i slavlja.

  Djevica

  Ime ovog znaka horoskopa povezano je s lijepom ženom koja se trudi poboljšati svoj izgled. Djevice vole koristiti kozmetiku kako bi naglasile ljepotu i vješto prikrile svoje nedostatke. Tako je za njih uobičajena stvar - bojanje kose, nošenje perika, perika, obloga.

  Zanimljivo je da sva ova umjetna sredstva i tehnike pomažu Djevicama u uspostavljanju snažnih kontakata s Kosmosom, koji im nesmetano šalje energiju, unatoč "trikovima" friziranja.

  Mjesečni frizerski kalendar iz 2019. godine navodi da frizure koje preporučuju Djevice pomažu da se nose s ogromnim količinama napornog rada, pomažu im u studijama, raznim obrtima i trgovini, pa čak i poboljšavaju stanje probavnog trakta.

  Vaga

  Rođeni pod ovim znakom teže klasicima. Za njih, idealan izbor će biti vremenski testiran, elegantne frizure - bujne, ali stroge i elegantne. Dame odgovaraju elegantnom stilu koji naglašava tajanstvenu i nepristupačnost njihovog vlasnika.

  Muškarci bi trebali odabrati elegantne, klasične frizure - stroge i koncizne. Vage često preferiraju elegantan i savršen, u svojoj prividnoj jednostavnosti, stilu oblačenja, što im omogućuje da se osjećaju ravnopravno s predstavnicima najviših društvenih krugova. To im jamči autoritet i poštovanje drugih i povjerenje kolega i poslovnih partnera. Vaga za kosu pomaže u reguliranju funkcije bubrega i mokraćnog sustava.

  Škorpija

  Predstavnici ovog znaka elementa vode, stalno trebaju povećani protok energije. Za muškarce i žene Scorpions, stil "vamp" je organski - ravne i glatke niti.

  Ako su kratke, onda dodaju malo vatre i strasti u "vodenu" esenciju. Što im zauzvrat daje seksualnost i jednostavno privlači pripadnike suprotnog spola. A što više pažnje, divljenja, ljepše osjećaju Škorpioni.

  Njihova demonska privlačnost, naglašena stilom "la vamp", zahtijeva stalnu podršku napajanja odozgo, osobito u neobičnim, izvanrednim situacijama. Ona također pomaže u održavanju zdravih organa reproduktivnog sustava i ne gubi seksualne želje.

  Strijelac

  Pod ovim znakom horoskopa često se rađaju ljudi koji su prilično konzervativni. Izbjegavaju ekstravaganciju u izgledu i djelovanju. Ali istodobno im je tuđa strogost i pretjerana suzdržanost.

  Za žene pod znakom Strijelca, lunarni kalendar frizura 2019. nudi varijantu drevne grčke boginje Atene Pallas, koja je, kao hrabri ratnik, nosila udobno kratku kosu (bangs) ispred lica i dugačak konjski rep u potiljku. Otprilike isti, ali muški dizajn kose i preferirani Zeus Thunderer.

  Možda nisu svi predstavnici jačeg spola danas spremni odlučiti se za tako smionu, ekstravagantnu frizuru danas, ali to možete vidjeti u strahu od filmova o Tarzanu ili njegovom imenjaku, koji sada popularizira ljepotu muškog tijela.

  Pravilno odabran za frizuru lunarnog horoskopa 2019., pomaže Strijelcu da postigne uspjeh u politici, umjetnosti, religiji i svećenstvu. I u stanju je učinkovito prilagoditi rad jetre.

  Ovaj znak, koji pripada elementu Vatre, karakterizira ljude rođene u razdoblju njegove "vladavine" kao pragmatične i aktivne. Oni su umjereno svjetski, ekonomični i pogodni za vrijednost, i njihovo vrijeme i trud. Jer Strijelac, prema lunarnom horoskopu stane frizure koje zahtijevaju minimalnu njegu i njegu.

  Jarac

  Zanimljivo je da gospoda ovog znaka često intuitivno biraju vrlo kratke frizure ili preopterećuju glave. I djeluju ispravno, jer ih taj brutalni stil ne sprječava da jasno podignu energijske vibracije i crpe energiju ovisnosti o ovoj konstelaciji.

  Žene više vole podšišane kose ispod kape, šešira ili marame. I često ispod pokrivala za glavu skrivaju raskošnu pletenicu, koju cijene, ponosni su i nikada neće pristati odrezati čak i zbog karijernih težnji.

  Jarci su praktičari koji se nalaze upravo u primijenjenim poljima. Oni su materijalisti sa zlatnim rukama. Njihova frizura pogoduje koštanom sustavu i zubima.

  Aquarians

  Ako ste rođeni pod ovim znakom horoskopa, vrlo je podložan najnovijim modnim trendovima. A to je ispravna pozicija, jer za Aquarius nema jasnih preporuka o duljini, boji kose i preporukama za njihov stil.

  Oni su u pravu kada odlučuju o najhrabrijim eksperimentima. Na primjer, punk Iroquois, dugi hipi uvojci ili ekstremno lakonski, kratke frizure u minimalnom stilu.

  Izbor nove frizure za Aquarius, ponekad ispred vremena, otvaraju mu se poslovni izgledi, novi projekti i unosne veze. Pod kontrolom ovog znaka nalaze se žile, arterije i vene.

  riba

  To su ljudi uronjeni u misticizam, koji traže smisao postojanja i simboliziraju sklad svemira. Njihove frizure trebaju biti složene, a sastoje se od isprepletenih niti, na primjer, lukavih pletenica, zapravo, odraz su različitih elemenata svemira, međusobno povezanih.

  Takve složene dizajne kose daju energiju ribi i jamče zaštitu viših sila. Istodobno, 2019. godine, usklađuju život Riba, usavršavaju njihovu sudbinu i pomažu u realizaciji smjelih ideja i kreativnih planova.

  Predstavnici ovog znaka horoskopa, mir je izuzetno važan. Zato će pravilno izabrana frizura održati njihov nervni sustav u redu, prilagoditi metabolizam i općenito imati snažan iscjeljujući učinak na cijelo tijelo.

  Kada je bolje rezati kosu na lunarne dane

  1. Dan mjeseca Šišanje će život učiniti kraćim.
  2. Dan mjeseca Nakon posjeta kozmetičkom salonu, sporovi i prepirke su vjerojatno.
  3. Dan mjeseca Ako poremete kosu, oštetit ćete zdravlje. Još jedan rizik gubitka ili gluposti da se potroši novac.
  4. Dan mjeseca Postoje rizici za izazivanje bolesti nazofarinksa i usne šupljine. Šišanje će uzrokovati nelagodu i strah od gubitka voljenih.
  5. Dan mjeseca Povoljno vrijeme za novu frizuru. Povećat ćete kapital i dobiti novu imovinu.
  6. Dan mjeseca Loše razdoblje, jer možete "uhvatiti" prehladu i druge viruse. Uštipkan nos, crvene oči - sve je malo vjerojatno da će vam dodati ljepotu i šarm.
  7. Dan mjeseca Nova frizura katalizira oko vas mržnju i prepirke. Možete se svađati s vođom ili s voljenom osobom. U tibetanskom kalendaru ovaj je dan nazvan “spaljivanjem”, jer svaki utjecaj na kovrče i pramenove dovodi do ozbiljnog pogoršanja zdravlja.
  8. Dan mjeseca Požuri se gospodaru. Vi se izvana mijenjaju i dobivate priliku živjeti sretno zauvijek, u poštovanju i časti.
  9. Dan mjeseca Bolesti nesreće, to je ono na što će ovaj dan šišati.
  10. Dan mjeseca Odvratan dan, također "puštanje" svih vrsta virusa u vaše tijelo.
  11. Dan mjeseca Izrežite kosu danas, tada ćete steći jasnoću uma, sklad i dosljednost misli. Ili možda dobiti dar predviđanja.
  12. Dan mjeseca Frizura danas povećava rizik od ozljeda i drugih prijetnji životu.
  13. Dan mjeseca A to je, za razliku od svih znakova, jedan od najboljih trenutaka za transformaciju uz pomoć frizerskih škare. Frizura će biti lijepa, pa čak i sve stvari idu kao sat.
  14. Dan mjeseca Odlučite se za frizuru, upravo sada, ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju i dobiti pohvale od svojih nadređenih.
  15. Dan mjeseca Bolje da danas ne stignemo na prag brijačnice! Ako zanemarimo ovu preporuku, onda su vjerojatni mentalni poremećaji, panična i hipertenzivna kriza.
  16. Dan mjeseca Na taj čudan dan, manipulacije s kosom mogu dovesti do grešaka i ponovnog rađanja ili pogoršanja destruktivnih navika. Na primjer, ne možete prevladati napast da pušite ili pijete alkohol bez ikakve mjere.
  17. Dan mjeseca Nemojte rezati kosu, inače su vjerojatno zdravstveni problemi, ozljede i zdravstveni problemi. Živčani sustav će biti posebno ranjiv. Na Istoku se smatralo da doticanje niti na ovaj dan može aktivirati sile zlih duhova.
  18. Dan mjeseca Strašno nije pravo vrijeme za posjet frizeru. Prvo, pljačkaši mogu ući u vašu kuću dok sjedite na stolici. Drugo, kućni ljubimci (mačke, psi i druge životinje) očekuju vaše nevolje i, ako brinu o vlasniku, mogu se razboljeti. U Tibetu se ovaj dan zvao "spaljivanjem", odnosno posljedice rezanja mogu biti vrlo opasne za zdravlje i život.
  19. Dan mjeseca Pričekajte ovaj dan! Frizura danas doprinosi produljenju života.
  20. Dan mjeseca Trebalo bi odgoditi planove za novu frizuru. Inače ćete pasti u depresiju, osjećati apatiju prema svemu što vas okružuje.
  21. Dan mjeseca Izvrsno vrijeme za dobru frizuru, poboljšanje dobrog raspoloženja i da vam se Fortune nasmiješi.
  22. Dan mjeseca Današnja frizura pomaže u množenju u svim osjetilima. To je, s jedne strane, poboljšanje vašeg blagostanja i dobivanje neke nove imovine. S druge strane, riskirate gubitak težine.
  23. Dan mjeseca Izrežite kosu i bit će iznimno nezadovoljni svojim izgledom - u ogledalu će vas čudna osoba sa strašnom tenom gledati! Osim toga, također trpe gubitke.
  24. Ako vam je vaše zdravlje drago, onda odgodite posjet salonu! Ovaj dan, Lunarni frizerski kalendar se ne preporuča za skraćivanje duljine kose.
  25. Dan mjeseca Danas, škare i češalj ako dodirnete kosu, uzrokovat će očne bolesti. To može biti banalan ječam ili ozbiljno pogoršanje vida.
  26. Dan mjeseca Nova frizura je jamstvo sreće i radosti na ovaj dan!
  27. Dan mjeseca Izvrsno ako danas napravite novu frizuru! Donijet će vam sreću i prosperitet.
  28. Dan mjeseca Ako želite nekoga stvarno voljeti, onda ne oklijevajte s odlukom da napravite novu frizuru. Izaći ćete iz frizerke neodoljive.
  29. Dan mjeseca Ne rezajte kosu danas. Ovo je vrlo nepovoljno razdoblje u kojem vaša karma može patiti.
  30. Dan mjeseca Zapamtite da je ovaj dan najopasniji za frizure. To može donijeti nesreću, nevolje, kontakt s neprijateljem, ili čak izazvati nesreću na autocesti.

  Kako ne biste propustili povoljne dane, ostavite bilješke i podsjetnike u kalendaru googleu ili kalendarskom yandexu

  Frizure koje se mijenjaju za bolji život

  Čak i ako znate sa sigurnošću kada je bolje rezati kosu, još uvijek morate razmišljati: zašto napraviti novu frizuru ili obojiti vlastite niti? Uostalom, ove manipulacije izgledom će utjecati na vaše blagostanje, pa čak i na vaš stav. Mjesečeve frizure za kalendar 2019 i astrologija pomoći će vam odabrati stil i vrstu frizure koja odgovara vašem unutarnjem "ja". Ovo jedinstveno znanje će vas naučiti kako modelirati svoj život, promijeniti svoju sudbinu i pozitivno utjecati na vaše blagostanje i zdravlje.

  Mi smo zemljaci, u naivnoj smo sigurnosti, vjerujući da je dovoljno znati vašu lokaciju prema geografskim koordinatama ili poštanskoj adresi. Ali mi rijetko razmišljamo o činjenici da smo i dio ogromnog prostora zvanog Kosmos. Ima snažan učinak na sva živa bića na planeti Zemlji. Dobili smo svjetlo, energiju, Mjesec, Sunce i druge objekte iz svemira. Oni izazivaju razne vrste ekoloških katastrofa, potiču najjače elektromagnetske oluje.

  Mjesto našeg boravka, naravno, također ostavlja određeni trag na nas, naše blagostanje i ponašanje. Uostalom, mi nesvjesno postajemo sudionici svemirskih procesa koji su trenutno usmjereni na određeni dio svijeta. Vjeruje se da nam zvijezde šalju najčišću energiju. Među njima je najmoćniji - sunce. Tijekom godine prolazi 12 glavnih zviježđa, koja su nam poznata iz naziva znakova zodijaka.

  U metafizici, kosa je mikroskopska antena koja prima kozmičku energiju i ponovno je prenosi u ljudsko tijelo. Ako promijenimo duljinu ili boju niti, tok te energije također varira.

  To znači da prije nego što se odlučite za novu frizuru, trebate analizirati ono čemu težite 2019., što vam nedostaje. Možda sanjate sreću u svom osobnom životu, ili je glavni cilj zapanjujuća karijera i široko javno priznanje?

  Nakon što ste definirali svoje prioritete, dobivate priliku promijeniti svoju sudbinu uz pomoć takve jednostavne, kao što se čini na prvi pogled, metode, kao što je uspješna frizura. Pretpostavimo da sada imate profesionalna dostignuća. Zatim morate odabrati frizuru zemaljskog ili vatrenog znaka zodijaka. Ako trenutno želite ojačati svoj položaj u društvu, onda će vam energija frizura tipičnih znakova Zemlje ili Vage pomoći.

  Kada u 2019. godini postavite cilj da pridobijete podršku drugih i ostvarite korisne kontakte, kao i da steknete nova znanja ili informacije, onda se trebate rukovoditi frizurama koje se preporučuju za znakove zraka i djevice.

  Ljudi koji nemaju osobni život, trebali bi pogledati frizuru elemenata vode i vatre. Ako ste donijeli odluku i točno znate što želite u ovom trenutku, zapamtite još jedno važno pravilo: Vaš horoskopski znak ne bi trebao biti u suprotnosti sa stilom odabrane frizure, pa je rezanje i oblikovanje vatre pogodno za ljude čiji rođendani padaju u vatrenom ili prozračnom razdoblju zvijezda zodijaka. Ali rođeni pod znakom Vode, oni su kontraindicirani, jer će uplašiti sreću.

  Ako vaš znak pripada elementima zraka ili vatre, slobodno odaberite frizuru zračnog znaka. Kada vaš rođendan padne u vrijeme Bika, Vage ili Djevice, onda ne treba žuriti s "zračnim" frizurama. Neće vam donijeti sreću i uspjeh.

  Prema tome, ljudi rođeni pod znakovima Riba, Rakovi i Škorpioni prilagođeni su vodenim frizurama, kao i svim stilovima koje preporučuju znakovi Zemlje. Ali "vatrene" frizure treba izbjegavati.

  Frizure zemaljskih znakova korisne su za odabir predstavnika znakova Zemlje i Vode, a za "prozračne" Blizance, Vagu i Vodenjake, one su jednostavno štetne.

  Znate li da boja vaše kose određuje koju energiju nebeskog tijela crpite? A oblik frizure daje odgovor na pitanje, koju vrstu energije najviše koristite. Ravne, duge, glatke, kao da su tekuće kovrče karakteristične za znakove vode.

  Ljudi sa zračnim oznakama obično preferiraju valovite niti srednje duljine.

  Na glavama tih ljudi često se mogu vidjeti nestašni, gusti, vihori i kovrče. koji je rođen pod pokroviteljstvom Djevice, Bika i Jarca, u elementima Zemlje.

  Kosa crvenkaste, brončane i zlatne nijanse, često kratko ošišane na tjemenu i fronti, u pravilu imaju one koji su od rođenja bili vatreni pokrovitelji: Ovan, Lav i Strijelac.

  Duljina kose određuje brzinu i količinu energije koju osoba može opaziti. Dakle, što su dulje trake, više energije privlači, ali u isto vrijeme dolazi do toga sporije. Duga kosa daje osobi više energije, ali njegova reakcija na događaje oko njega prilično je spora. Kratka frizura, naprotiv, brzo i impulsivno reagira na sve.

  Tu je takav znak: ako nemate razloga da se žale na sudbinu, onda ne žurite rezati kosu. Ali kad stvari nisu onakve kakve biste željeli, onda ih isijecite bez sažaljenja. Također se primjećuje da mnoge žene koje su uspjele u poslovanju nose kratke frizure. No kućna tijela i „samo mame“ često drže pletenice ili frizure svoju kosu srednje duljine. Odavde zaključuju da dinamična kratka frizura dodaje ženama aktivnosti i uči muškarce da strateški razmišljaju.

  Korisni savjeti

  Mjesečev kalendar iz 2019. pomaže promijeniti vašu sudbinu na bolje, ali u arsenalu iskusnih ljepota iz davnih vremena postoji mnogo načina da održite kosu zdravom i sjajnom. Danas, ove tajne su u potražnji više nego ikad, jer čimbenici koji negativno utječu na stanje frizure - glavni ukras lijepe žene, postaje sve više i više.

  Koji stari recepti mogu uspješno koristiti naše suvremenike?
  Ovo, na primjer, tratinčica. Plavuše svih vremena i naroda koristile su izmetom farmaceutske kamilice kao sredstvo za regeneriranje, dajući kovrče sjajnom i zlatnom nijansom. Pripremite otopinu po stopi od četiri žlice suhe trave po šalici kipuće vode.

  Još jedna mogućnost popularna kod plavuša je limun. Ako ga razrijedite u određenom omjeru s vodom i stavite ovu otopinu na oprane niti, njihovo stanje će se znatno poboljšati. Međutim, terapija limuna nije pogodna za žene smeđe kose i brinete. Njihova kosa može dobiti ružnu žutu nijansu.

  Stanje kose izravno ovisi o prehrani. Izbornik mora biti uravnotežen i sadržavati dovoljnu količinu proteinske hrane koja pozitivno utječe na rast i izgled niti. Nedavne studije znanstvenika dokazale su prednosti prirodne svilene posteljine. Ispostavlja se da ako se glava naslanja na svilenu jastučnicu, onda se kosa ne ozlijedi ili zapetlja, što također povoljno utječe na njihovo stanje.