Glavni

Liječenje

Hair Forum.com

tretman gubitka kose

  • Popis foruma ‹Razgovor.
  • Promijenite veličinu fonta
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • ulaz

Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Marysia Dec 24, 2010 5:25 pm

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Fuzzy 24. pro 2010, 17:32

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Lexik 24 Pro 2010, 21:50

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

denis123 24. pro 2010. 22:00

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

gudkov 25. pro 2010., 23:09

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Tsar'kov_Evgeny 26. prosinca 2010, 08:40

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Olya Lebedeva 18 sij 2011, 19:50

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Kopechik 19 sij 2011, 03:08

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Olya Lebedeva 19 sij 2011, 08:21

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Kopechik 19 sij 2011, 11:42

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

gudkov 19 sij 2011, 23:06

Re: Regein + Vichy Derkos Amineksil =?

Olya Lebedeva 20 sij 2011, 07:20

Ampule za kosu Vichy Aminexil pro-reviews

Negativne recenzije

Dakle, bit ću kratka. Kosa mi je počela padati u jednom trenutku prije dvije godine, za mene je to bilo veliko iznenađenje. (Nakon tjedan dana trčanja liječnika, ispostavilo se da imam problema sa štitnjačom i da je gubitak najvjerojatnije hormonalan. Tijekom ove 2 godine pokušao sam s mnogim narodnim lijekovima - ulje čička) Nisam vidio poseban efekt za bilo što, a onda iznenada na otvorenim prostorima ireccomend-a naišao sam na Vichy Aminexil Pro, a recenzije su bile prilično dobre, a ja se s poštovanjem odnosim prema tvrtki jer znam mnogo proizvoda za lice Serija Vichy Normaderm. (Oni su nekad bili sretni)

Početkom rujna prikupila sam svoj teško zarađeni novac i od dobre tetke u ljekarni uzeo sam ova dva paketa čudesnih droga. Moja tetka mi je rekla kakvu hladnu mješavinu treba reći klijentu svake godine, 3 paketa kupiti, a niti jednu kosu u kupaonici. Budući da tečaj traje 6 tjedana za ampule dnevno, a u paketu ima 12 ampula, nakon jednostavnih operacija možete izračunati da će vam trebati 3,5 paketa ili 1 paket za 12 i 1 za 30. Ljekarna na 30 godina nije bila tako kupljena 2 * 12)

Otrčao sam kući i počeo raditi sve gore navedene upute u uputama. Neke djevojke pišu da dijele ampule na 2 pristupa, ali sam strogo slijedio upute i koristio 1 dan. Konzistencija tekućine poput vode jako miriše na alkohol. Ali dozator je nešto. Zaljubio sam se

Dakle, trebalo je 3 dana da se vidi prvi rezultat, ali nažalost, nije ga bilo, ali nisam odustao. S vremenom sam shvatila da mi ampule isušuju kosu i da su suhe. Trebalo je 19 dana i ampula, ali rezultat nisam vidio. ((

Cijeli tečaj je oko 120 $, ali ne vidim smisao.

Jako sam razočaran. Ne preporučujem proizvod od sebe, iako je to čisto individualna stvar.

Želim napisati osvrt o vichy ampulama, od gubitka kose. Općenito, uzeo sam tečaj za dva mjeseca. Primijenili smo ampule 2 mjeseca. Prošlo je nekoliko dana. sažeti što mogu reći. Pa, ništa. Koristio sam ih za rast. Nije bilo rasta. Jedini miris koji sam volio, ali naravno amater. Mislim da ne bih izgubio ništa ako ih uopće ne bih koristio. Šteta što sam potrošio toliko novca. Ali u divljini Interneta našao sam sprej koji navodno mora učiniti isto. Ta ampula. Tvrtka Belita Vitex. Kompozicija je gotovo identična i miris je isti! ali to je nekoliko puta jeftinije. Općenito, sada prebacili na ovaj sprej, pokušajte ga. Usput, Vichy ampule nisu utjecale na kvalitetu kose.

Koristio sam samo 3 ampule, ali to mi je bilo dovoljno. takva glupost! takvo odvratno! i ovaj šampon njihovog dara! ovo je leteći užas! Općenito, činjenica je da je nakon upotrebe 2. ampule, suha glava počela i češljati, ali možete je zatvoriti očima - najgore je to što je korijen kose postalo je bijelo, kao i prije kada je padao, ali smeđe kao da je izgorio i miriše kao da je izgorio. Kakva je ovo hnya. i nisam ga koristio već tjedan dana, ali vidim te ampule kao "iscjeljujući" korijen, tako da se spaljeni korijeni kose još uvijek penje.

Iskreno, uvijek sam se popeo na kosu. Ali jednom je počeo propadati samo katastrofalno. Svežnjevi kose mogli su se naći posvuda: na krevetu, na odjeći, u kupaonici nakon pranja, pramenovi kose bili su skriveni čak duboko, duboko ispod sofe (što su tamo radili i kako su tamo stigli - za mene su još uvijek zagonetka). Naravno, moj laminat je ukrašen pahuljastim dlakavim sagom.

Vitamini, narodni lijekovi, maske i ispiranja - nema učinka. Prijatelj sa sličnim problemom savjetovao je Vichy ampule, koje je jednom pomogla. Sada ih je koristila po drugi put, rekavši da je prvi rezultat postao vidljiv nekoliko tjedana nakon početka uporabe. Usput, koristila je jednu bocu 2, pa čak i 3 puta.

Kako bih proslavio, kupio sam ovaj "čudotvorni" lijek za lud, općenito, novac, 3100 rubalja za 18 ampula. Da budem iskren, potpuna vjera u buduće rezultate potpuno je prigušila glas žabe, koja me isprva doista željela zgaziti. Koristila sam cijelu ampulu, ponekad 2/3 ampule dnevno. Jednom ili dvaput tjedno i može propustiti.

Prošla su 2 tjedna. Do tada sam htjela dobro vidjeti, barem neke pozitivne pomake, ali nije bilo promjena. Čini se, vrijeme je za razmišljanje? Ali ne, činilo se da je autor izgubio zdrav razum svaki dan zajedno sa svojom kosom. I otišao sam u ljekarnu za šampon Vichy Derkos. O njemu

zasebni pregled. Sada sam oprala kosu šamponom, a zatim je razmazala ampulama.

Prošla su još 2 tjedna (ukupno 4 tjedna korištenja ampula i 2 tjedna šampona). Razumijem da u paketu piše o tijeku liječenja u 6 tjedana. No, ima li smisla kupiti novu ambalažu ampula? Procijenite rezultate dostupne u ovom trenutku.

Na fotografiji kosa prikupljena nakon pranja (nakon mjesec dana korištenja ampule). Imam prilično kratku kosu, do 12 cm, nisam bio previše lijen da brojim broj - više od 240 dlačica po pranju (za svakodnevno pranje, što je to? Posebno zato što ispadaju ne samo prilikom pranja, nego se i kosa općenito raspoređuje oko sata).

Srećom, moj zdrav razum je još uvijek uključen i više nikada neću nabaviti ovaj alat! Kao i bilo koja druga kozmetika tvrtke Vichy! Je li to preskupo, jer tretman treba potrošiti ne manje od 6.200 rubalja, a to je samo za ampule. I daljnje održavanje rezultata? Ako uopće rade.

Svojim prijateljima u nesreći posavjetovaću jednu stvar: potrošiti taj novac bolje na dobrog liječnika i pregled, kosa ne ispadne baš tako, provjerite svoje tijelo! Pa, i oni koji trpe gubitak kose nakon poroda. Djevojke, pa, ne trčite za čudesnim sredstvima. Kosa i tako neće ispasti nakon nekoliko mjeseci, to su sve normalne hormonske promjene u tijelu. Nemojte trošiti novac na sranje, trošiti ga na nešto kako biste zadovoljili sebe i dijete

Imao sam Vichy. U apoteci je kupila ljekarničke priče o elitizmu i visokokvalitetnoj kozmetici. Mjesec dana. Kupio sam vitamine, prijavio se za masažu, odbio raditi prekovremeno, potrošio novac na ampule. Onda sam otišao do endokrinologa, ispostavilo se da je štitnjača letjela. Sramota je što vas nitko ne treba sa svojim problemima, svima samo da vam zabode robu.

Prošao je cijeli tečaj, nije mi uopće pomogao. Kosa počela ispadati nakon poroda za 3-4 mjeseca, sve što je trebalo ispasti - ispao. Savjetujem vam da se usredotočite na stimulaciju rasta kose nakon poroda, a ne na gubitak kose.

Neutralne recenzije

Kosa prestaje ispadati, ugodan miris, lakoća nanošenja

Visoka cijena, uopće nije prestala padati

Želim podijeliti svoje iskustvo korištenja ampule za gubitak kose Vichy. Prije mnogo godina bio sam suočen s problemom intenzivnog gubitka kose. Tako su prirodno tanke i guste. Jer bio je bujan, lagan za nošenje, ali se brzo udebljao i morao je prati svaki drugi dan, ili čak svaki dan. Dakle, kad sam na češlju primijetio velike pramenove kose, uspaničio sam se i nisam znao što da radim. Požurio sam kupiti različite šampone, balzame (domaće) protiv ispadanja - ništa nije pomoglo. Otišao je do kozmetičarke, vidio propisane vitamine, napravio maske - bez uspjeha. U raznim časopisima, reklame za kosu, uključujući Dercos iz Vichyja, bile su u mojim očima.

Pa, ovaj lijek je bio vrlo primamljiv, ali cijena.

Nije mi bilo moguće pogledati glavu bez suza. Kosa je tamna i zato je koža vrlo vidljiva, jer moja kosa je bila vrlo mršava.. Tako sam odlučio probati ovaj alat.

Upotreba ampula bila je vrlo pogodna. Proizvod je lagan, lako raspoređen na kosu, brzo se upija, miris je ugodan i ne ostavlja masni osjećaj na kosi. Sve ovo mi se svidjelo. I još više mi se svidjelo što sam nakon tri tjedna na glavi primijetio debeli jež kose. Moje oduševljenje nije imalo granica. Već sam počeo brojati koliko paketa trebam upotrijebiti kako bih rastao kosu do ramena.

Proizvođač preporučuje korištenje proizvoda 2 puta godišnje tijekom tri mjeseca. Upravo sam to učinio. Koristio sam 4 pakiranja, po 2 paketa. za tečaj (3 mjeseca). Kosa je postala dobra, zdrava, živa, i što je najvažnije, postalo je više.

Sve je bilo dobro dok nisam odlučio da je već dovoljno, a onda će i sami rasti bez ovih ampula. Čim sam ih prestao koristiti, sva rastuća kosa ispala je u jednom trenutku.

Bio je to još jedan stres za mene i moju kosu. Bio sam jako uzrujan i više nisam kupio ovaj alat. Uostalom, ispostavilo se da ga trebate koristiti cijeli život kako biste zadržali novu kosu na glavi. Ova opcija mi nije odgovarala.

Moj je gubitak kose nekako prestao, ali koža na mojoj glavi svijetli. Stvarno mi se ne sviđa, ali još uvijek ne pomažem rasti izgubljenu kosu.

Ja čak ne znam je li preporučiti ili ne. Razmislite za sebe. Želim vam puno sreće u borbi protiv gubitka kose.

prednosti:

Rastujte novu kosu

nedostaci:

Ne prestaje ispadati

Kad sam kupio ampule Vichi Dercosa, probao sam mnogo različitih proizvoda (od tinkture crvene paprike i raznih ulja do svih proizvoda iz linije Selentsin). Bočice su me savjetovale s mojim kozmetologom. U priručniku se kaže da uz umjereni gubitak kose, sredstvo treba koristiti nekoliko puta tjedno, a uz jak (koji ja) agent treba ga primijeniti svaki dan, 42 dana, ispostavljaju se dva pakiranja.
Sam alat je sličan nekoj vodi, ne dobiva nikakvu masnu kosu, a prikladna mlaznica dolazi s ampulama za distribuciju proizvoda na kosu.
Sada o rezultatu, kako bi prevladali gubitak mene, ove ampule nisu pomogle, broj padanja kose nije se smanjio, ali se pojavilo mnogo novih vlasi.

prednosti:

Vrlo učinkovit, jednostavan za korištenje, sastav.

nedostaci:

U jednoj od mojih recenzija, govorio sam o takvoj nevolji kao što je intenzivan gubitak kose koji mi se dogodio prije tri godine. U to sam vrijeme upravo spremio dodatak prehrani

"Inneov" iz "Vichy". Ali onda, uz uzimanje vitamina, također sam iskoristio ampule "Dercos Aminexil", koliko se sjećam, trebala mi je jaka "artiljerija".
Kao dio proizvoda postoje jedinstvene komponente koje je razvio Vichy laboratorij, te vitamini i aminokiseline poznate po svojoj učinkovitosti.
U kutiji je 21 ampula, iako bih ih nazvao mjehurićima, s aktivnom tvari. Osim toga, izmjenjiva mlaznica za višekratnu upotrebu za raspodjelu sredstava za kosu. Bilo je potrebno nanositi proizvod na suhu i čistu kosu, počevši od korijena, a zatim ravnomjerno rasporediti po cijeloj dužini, a glavna stvar, kako je naznačeno u uputama, je obrada razdvajanja što je više moguće. Mjehur je prilično mali, postojao je strah da će jedan biti dovoljan. Ipak, ispostavilo se da je trošenje sredstava bilo malo i uspio sam bez problema s jednom ampulom.
Odmah nakon primjene primjetan je mali rezultat, a kosa se jako mijenja u korijenu. Ne znam kako to točno opisati. Naizgled su postali vrlo njegovani, pojavio se nekakav “sjaj”, pojavio se osjećaj zbijanja kose i prisutnost volumena. Štoviše, alat apsolutno nije ostavio tragove svoje prisutnosti na kosi. Razumljivo, to je još uvijek bio privremeni učinak, ali vrlo ugodan.
Kod intenzivnog gubitka kose, ampule treba koristiti jednom dnevno svaki dan tijekom 42 dana. Opet, zbog financijskih mogućnosti, završio sam pola tečaja, odnosno 21 dan. Cijena jedne kutije u to vrijeme iznosila je 2.000 rubalja.
Za kratko vrijeme, moja je kosa prestala ispadati i transformirala se koliko je bilo moguće u tako kratkom vremenu korištenja ampula i vitamina. Naravno, produljena upotreba proizvoda dovela bi do mnogo boljeg rezultata, ali je gubitak kose bio zaustavljen, a onda sam se prebacio na vitamine i maske za kosu u opciji proračuna.
Alat je savršeno odgovarao na svoj zadatak. Definitivno pogodan ne samo za gubitak kose, nego i za poboljšanje njihovog stanja.
Hvala na pažnji)

prednosti:

Lijepo, moderno i zanimljivo sve izgleda u paketu. Možda je posljedica.

nedostaci:

Nisam u potpunosti razumio koliko je ovaj lijek učinkovit, bio sam zbunjen informacijama o usporedbi učinkovitosti rezultata s Placebom.

Nedavno sam odlučio potrošiti novac i pokušati Vichy ampule za jačanje kose, kao što sam primijetio da je kosa počela ispadati u ljeto oko kao u proljeće i jesen: U paketu Vichy Dercos Tehnika Aminenexil Pro bilo je 18 boca ovog proizvoda (na fotografiji su ostaci): Boce su male, svaka tekućina je samo 6 ml:
Također, u kutiji se nalazi aplikator za doziranje ovog sredstva i masiranje glave, koja se stavlja na ampulu i mora se temeljito oprati nakon upotrebe: Tekućina se ispušta kroz dvije mlaznice kroz dozator:
Ovisno o količini ispadanja kose, tečaj upotrebe ovih ampula može se povećati s vremenom ili smanjiti. Maksimalni tečaj je 6 tjedana. Odlučio sam se držati takvog tečaja i rastezati zadovoljstvo aplikacije.
Unutar paketa nalaze se vizualne upute za uporabu, kao i informacije na nekoliko jezika, uključujući ruski: Općenito, ne postoji apsolutno ništa komplicirano.
Također želim napomenuti da je miris proizvoda pomalo čudan, stvarno me podsjetio na miris neke poznate kolonjske sovjetske ere. Dakle, isprva sam bio malo uplašen, mislio sam da će cijeli stan mirisati. Kao rezultat, sve je prošlo dobro: miris kolonjske vode nije oštar i gotovo odmah nestaje nakon nanošenja proizvoda na vlasište.
Nakon nanošenja ovog alata, kosa se ne deblja, stoga se dobro ispere redovitim šamponom. I općenito izgleda kao obična voda po svojoj dosljednosti. Tako izgleda u obliku raširenosti na ruci: UČINAK: za šestotjedni tijek djelovanja nisam razumio: kosa tada ispada kao i obično, a onda malo više nego inače.
Pa, općenito, vrlo zanimljive informacije su naznačene na pakiranju ovog alata: Prijatelji, dobro, svi znaju što je PLACEBO. I vrlo je, naizgled, prikladno za nekoga da usporedi rezultat s "lutkom". Osim toga, statistički podaci o broju ljudi koji su sudjelovali u testiranju i koji su se složili s Izjavama o učinkovitosti lijeka izazivali su smijeh.
Općenito, 2500 rubalja više ne vidim nikakvog smisla, jednom mi je bolje pomogao ulje repinca za 25 rubalja, mislim da ću ponovno pokušati ojačati korijen kose.

prednosti:

Dobar lijek za kosu općenito.

nedostaci:

Dobar dan svima.
Ovdje je još jedan dokazani lijek za gubitak kose. Proizvođač, kao iu ljekarnama u kojima se nude ampule, obećavaju, nakon upotrebe ovog medija, ne samo ispadanje, nego i pametan chevel.
Nisam potrošio puno vremena na ovaj alat, jer tečaj nije kraći od tri mjeseca, nije jeftin, a nisam dao mnogo rezultata korištenjem robne marke te marke sa sličnom svrhom. No, odlučio je kupiti tečaj za mjesec dana, ali malo ekonomičniji za korištenje.
Jedna mi je posuda bila dovoljna za tri aplikacije. Nanesite proizvod na čistu kosu, nakon pranja glave, trljanjem proizvoda u razdjeljke između kose, a zatim masažom glave.
Bio sam jako zadivljen mirisom proizvoda, miriše na muškarce iz sovjetskog doba Ali, hvala Bogu, miris nije uporan. Sredstva su dobro raspoređena, brzo se upijaju, ne tješe i ne suše kosu.
Da ne kažem da mi je 100% postotak kratak, ali primijetio sam smanjenje gubitka kose, kosa je postala više njegovana, svilenkasta, poslušna. Ali ja sam dobio isti učinak od korištenja šampona. Jedino što sam odlučio bilo je uštedjeti novac i pokušati sve u kompleksu u budućnosti.

prednosti:

prikladan aplikator, dobro utrljava, ne ostavlja sadržaj masti na glavi, rezultat

nedostaci:

Dobro vrijeme dragi čitatelji i gosti Otzovika.
Današnji pregled će biti posvećen njezi skalpa. Našoj kosi, kao i koži lica, ruku i tijela, potrebna je njega. Ispravno odabrana njega - zalog lijepe i zdrave kose. A ponekad briga nije ograničena na jedan šampon. Sada na tržištu postoji mnogo različitih proizvoda - šamponi, regeneratori, maske, ampule za kosu i vitamini.
Možda se ne bih vratio na ovu temu, nakon niza mojih povratnih informacija o raznim sredstvima protiv gubitka kose. Da vas podsjetim da sam pisao recenzije o tome

Čičak šampon protiv gubitka kose s aktivatorskim rastom "Elf" - uz sveobuhvatnu njegu - pomaže. Od ovog sam brenda kupio i ulje od burda i surutku. Rezultat je bio zadovoljan samo tijekom prijave. No, nakon nekog vremena, kosa je također počela ispadati, postala je tvrda, tupa, strašno zbunjena, pa, općenito, postojala je cijela priča. A onda sam pomislio, zato neko vrijeme eksperimentirate i nećete se vratiti na dokazane proizvode za njegu glave. Ako se sabere cjelokupni iznos koji sam potrošio, onda će se ispasti - pola cijene ampula za Vichy Dercos kose, na koje sam se, kako se vrijeme pokazalo, opet vratila.
Priznajem, u početku sam požalio novac za šampon i ampule, ali to je uzaludno, jer sam ionako kupila ovaj tretman. I još jednom kažem sebi, prestani biti pohlepan i prestati eksperimentirati. Ako vam nešto pomaže, onda morate koristiti ono što vam pomaže, a ne tražiti jeftine, ne dokazane i druge načine.
I vratio sam se dokazanom lijeku - Vichy Dercos Tehnika Aminenexil Pro za ženske ampule protiv gubitka kose. Ne vidim razloga za kupnju ampula, to je također pokazala praksa. Preporučujem da ih kupite zajedno sa šamponom iz iste serije. Ranije sam dijelio moje dojmove o šamponu protiv gubitka kose

Tehnika Vichy Dercos. Šampon je dobar, ali cijena nije mala, ali se isplati.
Kupio sam ovaj kit u apoteci, i drugačiji, jer sam pronašao najjeftinije cijene za ampule u jednoj ljekarni i cijene šampona u drugoj, ali ako dobro izgledate, možete pronaći ova dva proizvoda jeftinije u ljekarnama, samo sam pogledao područja i cijene također variraju.
Dakle, kompleks Vichy Dercos Tehnika Aminenexil Pro je dizajniran za 6 tjedana. Tri monodoze tjedno s umjerenim gubitkom kose. Jedna monodoza svaki dan za intenzivno liječenje problema gubitka kose. Koristio sam dvije mono doze svaki drugi dan, činjenica je da sam imala četiri upotrebe tjedno.
Kosa mi je bila zastrašujuća, pa, zastrašujuća za mene, a svaki šampon za mene je bio doslovno tragedija. Bojao sam se češljati kosu, kao što su me čekali sljedeći. Ugodno se malo slažu. Laboratorij Vichy razvio je takve ampule posebno za muškarce i za žene, a na ambalaži postoji i oznaka da su ampule namijenjene ženama. Kako su oni različiti, ne mogu reći. Mislim da problem gubitka kose s poda malo ovisi.
Moj suprug i ja smo kupili ove ampule, izvana, oni se ne razlikuju. U pakiranju 18 mini ampula na 6 ml i prikladnog aplikatora. Tijekom uporabe ampula, aplikator se malo promijenio i danas je prikladniji.Aplator se stavlja na ampulu, a poklopac ampule ne smije se otvoriti. Samo lagano stavite aplikator na ampulu i okrenite ga do kraja. Nanesite serum na suhu ili vlažnu kosu, nakon nanošenja ne isperite. Koristio sam serum nakon šamponiranja i sljedeći dan na suhu kosu. Masažni pokreti nježno su trljali sadržaj u glavu. Nakon što je kosa nanesena i osušena, nije se promijenila izvana, nije bilo masnog sjaja ili osjećaja prljave glave, nije bilo mirisa, nije bilo nikakvih vanjskih promjena.
Mlaznica na aplikatoru nije samo prikladna, ona također obavlja i ulogu masažera. Ali bilo mi je prikladnije masirati glavu prstima. Amineksil, nova poboljšana formula smanjuje gubitak kose. Vitamini koji su dio (PP i B6) obnavljaju i njeguju kosu, arginin potiče cirkulaciju i hrani folikul dlake korisnim tvarima.
Rezultat nije odmah vidljiv, rekao bih nakon cijelog tečaja.
Ono što sam primijetio: kosa je postala mnogo manje ispasti, sada ne moram skupljati kosu po cijeloj kupaonici. Otišli su u rast i nove dlake. Gornja kapa postala je mnogo deblja. Kosa je počela sjati. Općenito, bio sam ugodno zadovoljan rezultatom. Struktura kose se uopće nije promijenila,
Također želim napomenuti da sam paralelno uzimala vitamine

SOLGAR KOŽA, NOKTI, NAPON ZA KOSU FORMULA.
Na kraju tečaja, kupio sam drugi paket ampula protiv gubitka kose za žene Vichy Dercos Tehnika Aminenexil Pro kako bi konsolidirao rezultat.
To zadovoljstvo nije jeftino, ali odlučio sam ne štedjeti i izliječiti kosu do kraja.
Vichy ampule su prikladne za bilo koju vrstu kose, ne uzrokuju svrab i perut, lako se primjenjuju. Kao rezultat toga, kosa dobiva snagu, sjaj i zdrav izgled.
Izbor je na vama da kupite ili ne, ali mi je ovaj alat u kombinaciji sa šamponom vrlo dobro pomogao, pa sam definitivno stavio prvih pet.

Pozdrav svima Ako čitate ovaj pregled, onda ste poput mene ludi za kosom, za sve vrste maski i vitamina za njih. Ja sam oni koji su vjerojatno pokušali sve. Počevši od pramca i pantovigara (koji točno zna temu) i završava s brizgaljkama. Meso u kosi. A sada izravno iz VICHY ampula i njihovog rada. On me je savjetovao od poznatog čovjeka, zbog nasljednosti i dobi. U njegovoj obitelji svi su već dugo uhvaćeni, ali nije. I to objašnjava time što već nekoliko godina trlja ove ampule u glavu. Budući da je moja kosa stalna pojava, otišla sam u ljekarnu i odmah kupila 4 paketa po tečaju.

Ampule su jednostavne za upotrebu, samo držite vrh aplikatora duž redova. Lijek ne daje nikakve neugodne osjećaje, brzo se apsorbira i ne štiti masnoće. Nakon otprilike tjedan dana počeo je raditi. Gubitak je značajno smanjen. Učinak će trajati cijelo vrijeme tijekom cijelog tečaja i negdje drugdje tog mjeseca. Onda sam opet ponovio. Drugi je put učinak trajao oko dva-tri mjeseca. Droga djeluje, to je sigurno. Ali on rješava problem samo ako se stalno koristi. Ali to je skupi užitak i ne može svatko to priuštiti.

Prije nešto više od godinu dana koristio sam Vichy ampule. Osobno su mi pomogli. No, nakon što su prestali s uporabom, kosa je počela jako opadati. Tada sam ga povezao s mojim hormonalnim problemima. I nakon čitanja komentara sada, mislim da je to možda zato što sam ih prestao koristiti? Sada sam opet kupio iste bočice. Pokušat ću ponovno. Pogledajte što će se dogoditi.

Koristio sam te ampule koje stimuliraju rast kose. to je jedina stvar koja mi je stvarno pomogla u njihovom rastu, a prije toga nisam pokušao ništa od skupljih sredstava do narodnih lijekova, kao što su postavke za papar. Iako sam prije nego što sam ga kupio, također stvorio podtemu... i nisam doista savjetovao te ampule.. Ali svejedno sam ga kupio i znate.. Nisam to požalio. Iako može pojedinačno. awn | 08/04/2009, 23:22:09 [827278157] Također sam pokušao. Ali recenzije neće biti tako laskavo. Isprva je bilo istina da mi je kosa manje ispadala, a činilo se da se čak i donja svila pojavila. No, čim su ampule završene, sve se vratilo, kosa je počela ispadati kao i prije... ((((((((((((

Pozitivne recenzije

Prije oko 5 godina moja je kosa počela strašno padati, a to nije ovisilo o godišnjem dobu ili o mom zdravstvenom stanju. potpuno su živjeli. Što za to vrijeme nisam pokušao i tradicionalnu medicinu u obliku uvaraka i prirodnih proizvoda za njegu. Sve je bilo beskorisno. Tada mi je spasio obnovljeni Dercosov proizvod za kosu iz Vichyja.

Može se koristiti na suhoj i vlažnoj kosi. Na kožu glave nanosim cik-cak pokret i paralelno češljam mjesto gdje sam ga nanijela tvrdim češljem, tako da postoji i masažni učinak koji će poboljšati prodor proizvoda u kožu. U vrijeme nanošenja se osjeća blaga toplina koja prolazi vrlo brzo. Proizvod koristim isključivo za noć, kada ću glavu oprati točno ujutro, jer je vrlo debela i lijepi kosu.

Tako sam već koristio dva takva paketa + svakodnevno korištenje šampona Vichy Dercos Technique Energisant i mogu sa sigurnošću reći da oni rade. Prije nego što mi je vlasište bilo jasno vidljivo kroz kosu, i to je bio tihi užas, pokušao sam češljati i repove kako bih sve to prikrio. A najgore je to što se ne nalazi negdje na jednom mjestu, već malo po malo na cijeloj glavi. Kao što mi je liječnik rekao, žene nikad nisu ćelave, kao muškarci. Kod žena se kosa prorijedi po cijeloj glavi. U mojoj glavi odmah se pojavljuje slika stare bake iz bajki, s tri oštrice kose na glavi umjesto kose.

Nakon dugog i dugotrajnog tretmana, skalp više nije vidljiv kroz kosu, kosa je postala mnogo deblja i kvaliteta se značajno poboljšala, a to je unatoč činjenici da ih često volim podvrgavati boju.

Ja visoko preporučiti rezultat provjeriti na sebi.

Kosa je pala nakon rođenja djeteta, bilo je samo bilješki po cijelom stanu. Počeo je uzimati Pantogara, uz savjet dermatologa. Kosa je doista oživjela, padavina kao što nije bila, postala je sjajna, svilenkasta i deblja.

Kupio sam ga u ljekarni, a na jednom mjestu MA je brzo rastavljen))) Nije bilo ispadanja, koristio sam 3 ampule tjedno kako bih liječio kosu. Rezultat je vrlo zadovoljan, nakon mjesec dana uporabe kosa je oživjela, pojavio se zdrav sjaj, stila prirodno, lijepo i dulje nego obično, kosa je primjetno zadebljana, čini se da ih ima više! Nastavit ću s 3 mjeseca oporavka 1 put u šest mjeseci, što je vašoj kosi potrebno s našom prehranom i ekologijom.

Od djetinjstva, imam problema s kosom, tanke, rijetke i još uvijek ne rastu, zavidjela sam djevojkama gledajući svoje duge pletenice. Sada sam narasla i problem je sa mnom, kosa je ostala rijetka, samo je suho dodano u ljeto, a često se i razdvajaju. Djevojke koje nisam probala, i vitamine, i serume, čak su došle u profesionalne trgovine za njegu kozmetike, ali ništa nije pomoglo, bilo je rezultata, ali trenutno, to jest, nije bilo akumulativnog učinka. I kad sam došao u ljekarnu, objasnio sam situaciju, tražio sam neki vitamin, ali savjetovao sam se da uzmem ove ampule, da budem iskren, nisam se nadao ni za što, ali sam odlučio riskirati. Ne vjerujte, ali pjevala sam ode ovom alatu, nikada nisam bila tako sretna, kosa raste u mjesec dana, ne kao i obično, za 1,5 cm, ali mnogo više. Promjene su vidljive nakon 2-3 postupka. Sada sam odrezao sve krajeve i sada liječim kosu, a zahvaljujući tim ampulama moja kosa raste kao kvasac. Nisam zažalio svoj proračun i kupnju, jer rezultat u potpunosti opravdava njegovu cijenu. Pozivam sve koji imaju iste probleme da kupe ovaj alat.

Nakon poroda, nakon 3-4 mjeseca, kosa je počela strašno ispadati, samo u grozdovima. Ovo čudo lijeka zaustavilo je ispadanje, a nove su se dlake počele razvijati. Vrlo sretan. Kosa nakon upotrebe je super!

Vichy protiv gubitka kose za žene - recenzije ampula i šampona

Pozdrav vama, dragi čitatelji. Nedavno se prijateljica požalila da joj se kosa jako penje. Ujutro, na jastuku Nemer i na češlju su cijele niti. Da, gubitak kose za mnoge je ozbiljan problem. I ja sam bio u pauzi u godini, ali nekako sam preminuo. Ali sada sam odlučio posvetiti jedan članak da znači 100% pomoći u borbi protiv ovog problema. Naime, Vichy proizvodi od gubitka kose za žene - također ću dati recenzije za pregled.

Zašto kosa intenzivno pada?

U prosjeku, dnevno gubimo i do stotinu dlačica iz našeg tijela. Novi će rasti kako bi ih zamijenili. Kada se sve dogodi unutar normalnog raspona, taj proces ne primjećujemo. Ako rast kose usporava ili povećava gubitak, može dovesti do alopecije ili alopecije.

Glavni uzroci brzog gubitka kose:

  • Nedostatak željeza u tijelu, što može biti posljedica zlouporabe različitih modernih dijeta.
  • Izlaganje vrlo niskim ili previsokim temperaturama. Najčešće, oni koji vole osjećati posljedice su oni koji vole hodati hladnim danom bez šešira.
  • Povreda hormonalne razine u tijelu.
  • Reakcija na određene lijekove. To uključuje neke antidepresive, kontraceptive, kao i antihipertenzivne lijekove.
  • Stres.
  • Loš imunitet.
  • Zarazne bolesti vlasišta.
  • Nedovoljna opskrba kose folikulima, itd.

Općenito, liječenje kose i vlasišta je dug proces. Jasno je da želim trenutni rezultat. Tako je s jednim vala čarobnog štapića sve odlučeno. Ali to se događa samo u bajci. U stvarnom životu sve je drugačije.

Za mjesec dana nova će dlaka rasti za samo 1-1,5 cm, što je anatomija i ništa se ne može učiniti. Stoga dobivamo strpljenje i raste kosa

Vichy tvrtka je razvila vrlo učinkovite lijekove za gubitak kose. Tu je glavni aktivni agens - to su ampule Dercos Aminexil pro. I kao dodatni alat je predložen tonik šampon. Razvrstajmo ih po redu.

Ampule Vichy Dercos Aminexil Pro

Ovaj alat je pogodan i za muškarce i za žene. Ako primijetite da na češlju ostaje previše kose, to je vaše spasenje.

INTENSIVE 5, lijek za gubitak kose za žene, Vichy

Glavna aktivna sredstva ampula je Aminexil. On se bori s otvrdnjavanjem kolagena u folikulima kose. Također vraća zdravlje dlačicama i sprječava gubitak kose. Mnogi vodeći dermatolozi preporučuju terapiju Vichy ampulom za gubitak kose.

Primjetan rezultat može se uočiti nakon 2 tjedna. Molt se smanjuje za 72%. Oko 86% potrošača je naglasilo da je njihova kosa postala deblja i jača. Nuspojava je vrtoglav volumen i sjajan sjaj

ČLANCI NA TEMU:

Ampule Vichy Amineksil za pregled kose

O ovom alatu sam bio vrlo impresioniran recenzijama. Čitajte sami.

Alice: Prekrasan alat. Primijetio sam da su pramenovi prestali padati, a kosa je počela rasti. Cijena je, naravno, visoka. Ali bolje je platiti nego biti ćelav))

Tanya: Koristim ga već tjedan dana. Ne mogu reći da je molt potpuno prestao. Ali komadići više ne ispadaju, kao i prije.

Alain: Ovo nije prvi put da sam spašen ovim čudotvornim lijekom. Nakon prvih nekoliko tretmana, kosa prestaje. A miris je ugodan u objektu. Koristim ampule sa šamponom. Prošlo je samo 2 tjedna, nastavit ću koristiti

Sonya: Mislila sam da ću nakon rođenja postati ćelav. Odlučio sam na sebe isprobati ovaj poznati instrument. Već tjedan dana kasnije primijetila je da se intenzitet ispuštanja značajno smanjio.

Ludmila: Cijeli pramenovi ostali su na češlju nakon svakog češljanja. Koristio sam ove kapsule sa šamponom derkos i riblje ulje. Gubitak je prestao. Tek sada se gustoća nije vratila. Ne znam što sada

Kako se prijaviti

Ampule vichy dercos aminexil pro prodaju se u pakiranjima od 12 ili 18 komada. Na poleđini kutije nalazi se naputak u kojem se korak po korak pokazuje kako ga koristiti. Također je uključen i aplikator - čep s gumenim "izljevom". Volumen svake ampule je 6 ml.

Tečaj liječenja traje 6 tjedana po stopi od 1 ampula za jedan dan. Ako je stvarno jadno, nakon isteka glavnog jela, možete provesti dodatnu terapiju još 6 tjedana. Tijekom tog razdoblja preporučam izvođenje ne svakodnevno, već 2-3 puta tjedno.

Isti serum je ne-ljepljiva otopina, konzistencija vode. Miriše malo alkohola. Rok trajanja eliksira je 36 mjeseci. Kada se ampule otvore, serum se ne može pohraniti, jer će Aminexil ispariti.

  1. Stavite aplikator na ampulu.
  2. Okrenite ga do kraja. Unutar aplikatora postoji tvrda izbočina: pri zatezanju će se probiti kroz poklopac ampule.
  1. Nanesite serum na rastanke s cik-cak pokretima. Kosa mora biti čista, suha ili mokra.
  2. Nježno masirajte vlasište.

Serum brzo isparava, ne ostavljajući masni sjaj na uvojcima. Nemojte štedjeti: nemojte nekoliko puta skupljati 1 ampulu. Zapamtite: 1 postupak ampule-1. Ako ne koristite cijelu bočicu, onda će sljedeći dan aktivna tvar već ispariti i neće biti smisla takvih ušteda.

Pronašao je drugu videopoziv:

I za poboljšanje učinka, savjetujem vam da provedete darsonval postupak. Pričekajte da se eliksir u potpunosti apsorbira, a niti se osuše. Alkohol prisutan u sastavu seruma može nepovoljno utjecati na rad uređaja.

Pa ipak, ni u kom slučaju ne perite kosu 12 sati nakon nanošenja seruma! Učinak će nestati.

Također, nemojte biti suvišno piti vitamine ili dodatke prehrani s visokim sadržajem cinka. To je glavni građevni materijal kose. Posavjetujte se s liječnikom prije nego što ga uzmete!

Dodatne informacije

  1. Dercos Aminexil Pro savršeno se upija. Nakon primjene ovog seruma, po želji, možete osušiti glavu sušilom za kosu.
  2. Nemojte se bojati koristiti lijekove tijekom trudnoće i dojenja. Aktivne komponente se ne apsorbiraju u krvotok, tako da vaša mala nije u opasnosti.
  3. Nema sindroma povlačenja. U Vichy kozmetici nema tvari sličnih hormonima. Rusko zakonodavstvo od 1998. zabranjuje uporabu hormona u kozmetici. Stoga sindrom otkazivanja nije moguć.
  4. Iako su prvi pozitivni rezultati vidljivi nakon 2-3 tjedna, bolje je ne prestati. Trajni rezultat bit će postignut samo 1,5 mjeseci nakon početka Dercos Aminexil Pro. Ponekad može potrajati 3 mjeseca.
  1. Često u isto vrijeme dolazi do gubitka kose i stanjivanja kose (folikul ulazi u fazu "odmora"). U tom slučaju, prvo morate zaustaviti ispadanje. To jest, tijekom 1,5 mjeseca, koristite Dercos Aminexil Pro. Potom stimulirajte rast novih dlaka s Dercos Neogenic. Ali ovo je još jedna priča o Vichy ampulama za rast kose.

Šampon za gubitak kose Vichy Dercos

Ovaj šampon pripada kategoriji proizvoda s potpornim učinkom. Bolje je koristiti ga kao dodatno sredstvo za terapiju ampulama. Glavna svrha je slabost i krhka kosa, kao i njihov intenzivan gubitak. Mogu ga koristiti i žene i muškarci. Vichy Dercos šampon se prodaje u stilskim bocama. Volumen - 200 ml. Ova kozmetika je biserno bijeli gel. Savršeno se pjeni i dobro ispire s kose.

Tonirajući šampon protiv gubitka kose, Vichy

78% korisnika navelo je da nakon 3 tjedna uporabe kosa postaje mnogo jača. Također, 76% potrošača je izjavilo da su za ista 3 tjedna oživjela kosa. Iskričali su luksuzni sjaj. To pokazuje kako izvrsni lijekovi protiv gubitka kose Vichy rade - recenzije samo potvrđuju.

Aktivni sastojak je opet aminksil. Sprečava kondenzaciju kolagena oko kose i poboljšava fiksaciju dlačica na koži.

Samo je koncentracija aktivnog sastojka u šamponu mala. Stoga, s obilnim gubitkom kose, može biti nedjelotvorno. Stoga, uz jaku "molt" terapiju ampule je potrebno.

Šampon vichy gubitak kose recenzije

Pregledi onih koji su sami probali proizvode, mnogo će reći o učinkovitosti ovog alata.

Tatyana: Primijetio sam da se moja kosa jednom godišnje počne intenzivno penjati. Čim vidim prve znakove predstojeće katastrofe, odmah kupim ovaj alat. Dugo čekati na rezultat nije potrebno. Već nakon nekoliko primjena zamrzavanje je zaustavljeno J.

Sasha: Šampon mi ne pomaže. Već 2 tjedna moj i bez rezultata.

Lisa: Pokušala sam mnogo različitih alata. Većina njih bila je neučinkovita. Ali nakon pažljivog proučavanja recenzija, odlučio sam kupiti ovaj šampon. I nije mi žao. Nakon nekoliko tjedana upotrebe, samo 5 kapi, dobro, od snage 10 dlačica po danu. Pa, to je norma. Zadovoljan sam.

Mila: Kosa je prestala penjati se. Ne prikopaeshsya. Ali u korijenu su postali strašno debeli. Čini se da je ulje podmazano. A glava boli. Bojao sam se nastaviti koristiti ovaj šampon. Našao sam prikladnu opciju za sebe. Ovom šamponom perem 1-2 puta tjedno, a drugi dan umiruje bez sulfata. I hranim vrhove kose. Sada mi je kosa sjajna! Svi misle da sam naslikao crveno

Lyudmila: Nema potrebe nadati se čudu nakon prve prijave. Proizvod bi trebao početi raditi. Cijenio sam sve užitke šampona tek nakon što sam upotrijebio cijelu bocu. Kosa se zaustavila. Također mi se svidio i nuspojava - svježina i čistoća kose duže traju. Lijep bonus - počeli su brže rasti. Impresioniran sam rezultatom.

Kako koristiti Vichy Dercos

  1. Nanesite samo malo šampona za toniranje na mokru kosu.
  2. Nježno masirajte.
  3. Ostavite ovaj lijek 2-3 minute.
  4. Isperite kosu.

Uz svaki šampon trebate nanijeti balzam za kosu. Vichy Dercos šampon nije iznimka. Zašto mi treba balzam? Šampon samo ispire prljavštinu iz kose i hrani folikule kose. Ali bez balzama, ljuske kose ostaju otvorene, tako da su vlakna sklona ozljedama. Stoga hranimo i jačamo savjete.

Za najbolji učinak, preporučujem alternativni Vichy Dercos šampon za toniranje s Aminexcil protiv gubitka kose i Vichy Dercos Neogenic šampon za povećanje gustoće kose. Ove kozmetike namijenjene su svakodnevnoj uporabi. Možete koristiti naizmjence. Prvi dan - tonirajući šampon Vichy Dercos, a drugi dan - Vichy Dercos Neogenic, itd.

Gdje je isplativije kupiti

Naručujem Vichy proizvode na službenim stranicama proizvodne tvrtke vichyconsult.ru. Nabrojite 5 razloga zašto je profitabilnije kupiti u online trgovini Vichy:

  1. Svakom narudžbom dajte darove. To su besplatne sonde nove linije ili već poznate serije alata. Tako lijepo!
  2. Kada shopping bonuse dodjeljuju na programu Mnogo.ru. Zatim se mogu zamijeniti raznim nagradama: besplatni letovi, oprema, igračke itd.
  3. Postoji besplatna dostava u bilo koju regiju Rusije (kada naručujete od 2000 rubalja.)
  4. Često izvode sjajne promocije za jednu ili drugu liniju proizvoda. Nedavno sam napravio malu narudžbu, a osim sonde, također sam dodao i micelarni odstranjivač šminke Vichy Normaderm besplatno.
  5. Zajamčeni uvjeti skladištenja. Na službenoj web-lokaciji neće vam prodati lažnu ili isteklu robu. Svi proizvodi, prije dolaska do kupca, pohranjeni su u skladištu. Ovdje joj se osiguravaju odgovarajući uvjeti skladištenja.

Stoga, uvijek naručujem Vichy proizvode samo na službenim stranicama. Ovdje se nalaze veze na ampule i šampon:

Tretman gubitka kose Vichy AMINEXIL SP94 za žene

To stvarno djeluje. (ili kako sam prestao da ćelim)) + fotografija

O amineksilu (aktivnom sastojku) čitali su prije nego su razvili lijek...... protiv hipertenzije - prirodno uzet oralno. I pronašao ovaj zadivljujući učinak. Pokazalo se da je za proizvodnju takvog lijeka kao unutarnjeg lijeka - naposljetku, ljudi će ga početi piti, a neki nekontrolirano, tražeći rast kose i snažno smanjenje tlaka (što može biti opasno i za zdrave ljude i za pacijente).

Na ovaj ili onaj način, ali znanstvenici su dobili alat koji stvarno poboljšava rast kose. Vidjevši na pultu, odlučio sam pokušati. Cijena je oko dvije tisuće po tečaju - ne baš jeftina.

Moj problem je zapravo vrlo tanka i ne previše gusta kosa. Nije bilo značajnog gubitka (osim u razdoblju nakon porođaja - ali sam pročitao da je to fiziološki, jer kosa ispada, što se „zaostaje“ tijekom trudnoće). S druge strane, kad sam rastao kosu ispod ramena, krajevi repa postali su vrlo tanki - to znači da se još uvijek javlja prijevremeni gubitak - nakon svega, tu su sretne djevojke s kosom do struka pa čak i niže! Ne bih tako precizno rasla.

Započeo je kurs. Alat je vrlo jednostavan za korištenje - čista, ne-masna tekućina. Kosa ne mrlja, premda ako se nanosi puno na jedno područje, na kosi se može pojaviti neka vrsta filma. No, dispenzer, po mom mišljenju, curi pri primjeni sredstava.... To je jedini nedostatak kada se koristi u smislu praktičnosti.

Rezultat.
Rezultat mora čekati. Ali ipak sam primijetio laganu »poddlak« u liniji rasta kose na čelu i rastanku. To nije bilo prije mjesec dana redovite uporabe (iako povremeno). Kosa je postala živa i sjajnija.

Nakon završetka tečaja.
I ovdje kao da se učinak počeo skrivati. Loša misao se javlja: što ako se sva kosa koja je počela rasti iz uspavanih žarulja odjednom počne ispuštati? Da bih to spriječio, kupio sam više ambalaže i počeo rijetko koristiti alat. Općenito, kako bi se izbjeglo oštro otkazivanje - napokon, otkaz može dovesti do gubitka kose, što će nedostajati prehrane.

No, općenito sam odlučio koristiti tečajeve alata. Alternativni Vichy, zatim ampule iz Yves Rochera za gubitak kose, zatim narodni lijekovi - luk s češnjakom, tinktura papra i tako dalje. Unutar kompleksa vitamina.

Općenito, također sam čuo da učestala upotreba lijekova protiv padavina može čak i najprije izazvati suprotan učinak - „stara“ kosa će ispasti, a nove će početi rasti. Neki stručnjaci ne preporučuju korištenje intenzivnih sredstava češće 2-3 puta tjedno.

A sada moj muž ima androgenu alopeciju - prvi nagoveštaj njegove ćelave glave, avaj. Razmišljamo o tome da isprobamo Vichy ampule za muškarce.

Koliko puta je to spasilo mene i moje prijatelje! Ako je koristite ispravno...

Već sam nekoliko puta koristio Vichy ampule s Amineksilom za sebe i svoje kućanstvo. I svaki put rezultat je bio nevjerojatan!
No, najozbiljniji test ovog alata je nedavno prošao. Nakon porođaja i najteže postporođajne depresije, moje su me kose počele ostavljati u grozdovima, praktički u dronjcima. Bila je to prava noćna mora! Svaki šampon je cijela pregršt kose. Kupio sam jedan paket ovog proizvoda, tretirao ga. Ali ili je stres bio bolno jak, da se tijelo nije htjelo oporaviti, ili zato što sam, da bi spasio, odlučio staviti na skalp pola ampule odjednom (činilo mi se dovoljno), ili zato da sam u to vrijeme to učinio, kako kažu, na neki neobičan način: dijete je maleno, često je zaboravljalo koristiti ampule, a to nije bilo ni prije mene. Općenito, rezultat je bio - 0! Ja sam prestravljen. Kako to?
Nakon nekog vremena odlučio sam temeljito pristupiti ovom pitanju.
Kupio sam još jedan paket, veliki, 18 ampula, a također i Merz Beauty vitamine - 2 pakiranja. I redovito, 3 puta tjedno nanositi na vlasište preko cijele ampule, tako da je sva koža bila mokra. Dobro sam ga utrljala, masirala, pila Mertz Beauty 2 tablete dnevno. I sada, konačno! postignuti rezultat. Kosa više ne ispada, osim toga, meka su, svilenkasta i sjajna! Hura!
Djevojke, nemojte biti škrt, i budite lijepe!

Djeluje dok ga koristite i malo kasnije

Brza referenca na moju glavu
- kosa je masna na korijenima, na vrhovima je normalno, ne bih rekao da je suha
- posebna gustoća nikada nije odstupala
- kod pranja se obično penje oko 50 dlačica
- Odjednom sam se počeo snažno penjati u kolovozu 2009., nemam pojma zašto (iako je postojala pomisao da od promjene Nivea šampona za masnu kosu do Nivea za sve tipove kose, budući da su se počeli raspadati nakon nekoliko upotreba novog šampona)
Malo pozadine: prije nego što raširite ove ampulke, nekoliko mjeseci sam koristio Vichy Dercos šampon (učvršćivanje s Amineksilom). Prije uporabe pri pranju glave izašlo je oko 300-350 dlačica (pri češljanju unutar normalnog raspona, pa, nekoliko se dlaka na jastuku moglo naći ujutro). Šampon je smanjio gubitak kose pranjem u prosjeku za 50-70 dlačica, pa sam odlučio isprobati ampulke.
Povijest uporabe: kupio set od 18 ampula. Isprva sam se morao prilagoditi navijanju dozatora na mjehurićima (ispostavilo se da je dispenzer lagano iskrivljen, nije loše odrezao kapicu mjehurića, ali onda sam se na to navikao ili je korigiran). Tekućina je sama po sebi fluidna, pomalo masna po mom mišljenju, miris je ugodan. Koristio sam se svaka 3 dana nakon što sam oprao kosu s malo vlažnom kosom (umjesto onog koji je stavljen svaki drugi dan, budući da sam dugo vremena bio marljiv za pranje kose ne svaki drugi dan, već barem dva). Podijelila sam ih na nosače i protrljala ih u njih, općenito, prema uputama, trebalo mi je 20 minuta za ovaj postupak, a prilikom korištenja, gubitak je značajno opao na 120 dlaka u prosjeku po jednom pranju. Osim toga, primijetio sam da su nove dlake, da ne kažem da puno, ali još uvijek! Nakon prestanka uporabe, padavine se postupno povećavaju na 150-180 dlačica po ispiranju i ostaju na toj razini oko 2 mjeseca (i dalje koristim Vichy Dercos šampon).
U uputama se kaže da terapiju treba provoditi 2 puta godišnje (u izvansezonskom razdoblju ili pod teškim stresom), pa je namjeravam ponoviti na jesen, i nadam se da do tada neće doći do promjena na gore.

P.s. Kupio sam isti alat za mog supruga (dobro, naravno, za muškarce), on je, shvatio sam, nije primijetio nikakav učinak, pa je sve individualno, pokušajte ako postoji financijska prilika, jer taj alat nije jeftin!

Kosa je ogledalo zdravlja, budite pažljivi prema sebi.

Pišem, odmah ću napraviti rezervaciju, ne koristeći svoj vlastiti primjer, unatoč činjenici da sam bio kupac. Prije nekog vremena, moja rođaka je izvukla kosu. Izgledalo je zastrašujuće, unatoč činjenici da je ona prirodna platinasta plavuša i prema tome ne tretira kosu nikakvim kemikalijama. Razdvojio sam se na dva tečaja.
Postoji učinak! Tjedan dana kasnije pojavila se gusta poddlaka, opće stanje kose poboljšalo se i stvari su izgledale glatko.
ALI! Doslovno nakon nekog vremena počela se onesvijestiti, otišla do liječnika - ispostavilo se da postoje vrlo ozbiljni zdravstveni problemi, te je hitno djelovala.
To je ono što mislim: ovdje je najvažnije ispravno identificirati problem. Kosa je pokazatelj vitalnih sila tijela.
Ako je to uobičajeni nedostatak vitamina - onda ampule jedna od najprikladnijih intervencija, ali ZAHTIJEVAJU VITAMINSKU PODRŠKU iznutra. Postoje posebni multivitaminski kompleksi s naglaskom na probleme s kosom.
Međutim, oštar pogoršanje u izgledu kose i njihov nagli višestruki pad može biti vrlo ozbiljan problem u tijelu, a glavna stvar nije da se prikrije vidljivi učinak kozmetike.
Stoga budite pažljivi prema sebi i kombinirajte kapsule s vitaminima unutar - učinak će biti složeniji.

Oh, da, četiri za astronomsku cijenu, i zapravo trebate proći kroz tri tečaja.

Vichy Dercos Aminexyl Pro protiv gubitka kose za žene 18 amp.

primjena:

  • Za intenzivni tretman protiv gubitka kose, koristite 1 ampulu dnevno za primjenu terapije održavanja, koristimo tri ampule tjedno tijekom 6 tjedana.
  • Držite aplikator uspravno i napravite puni okret aplikatora dok se više ne može nastaviti kretati. Utrljao se u vlasište. Ostavite ga na glavi bez ispiranja.
  • Dostupan u formuli posebno dizajniran za muškarce ili žene kako bi osigurao najbolju skrb za njihove potrebe.

Glavne komponente:

Opće informacije:

  • ampula
  • alergičan
  • osjetljiv
  • jačanje
  • vitamini
  • hipoalergena kozmetika
  • Ženska kozmetika
  • Vichy
  • kosu

Vichy Dercos Aminexyl Pro protiv gubitka kose za žene 18 amp. - Recenzije

Godine 2000. koristio sam 12 boca nakon svakog pranja vaše kose, a jedna je trljala u vlasište. Učinak je bio odličan, kosa mi je prestala ispadati i zasklepilo je kolovoznu alopeciju na tjemenu glave, jer je to dovelo do tri godine moje życia.Po pola godine ponovnog liječenja. Od tada sam odličan i jak włosy.Musze čak i ne spominje da je lijek ima nevjerojatna zywierzy i delikatna aroma, i da sam osoba s vrlo osjetljivim osjećajem za miris je vrlo važno za mene ionako, što mogu reći, sve kozmetike su lijepe Vici Miris poljske kamere i dobrodošli.

ris

Slažem se 100% s tim mišljenjem, ovo je senzacionalna priprema. Sprječava gubitak kose u kratkom vremenu, a kosa je sjajna i jaka. Nudim svim ženama koje imaju problema s kosom. bok

Prijavite zloupotrebu

Mimi

Iako nije uzimala ovu drogu, ali kad je moja majka rodila moju mlađu sestru i njezini problemi s dojenjem bili su strašni, njezina je kosa počela strašno ispadati, ovaj je proizvod odmah radio. u slučaju kapsula nije bilo govora

Prijavite zloupotrebu

Sandra

Slažem se s tvrdnjom: "Ovo nije novac vjetru." Istina je da nakon korištenja ove droge gubitak kose prestaje, ili sijeda kosa nestaje (kao što je bio slučaj u mom slučaju). Čak i moj frizer kaže da imam manje sijede kose u sljepoočnicama.

Prijavite zloupotrebu

Agnieszka

Nažalost, ne mogu se složiti s pozitivnim mišljenjima finished Upravo sam završio paket 2 (2x18 kom.) I kako sam prošao tako ispao. Što se tiče njihovog stanja. Pa, ne vidim nikakvo poboljšanje. Međutim, to je novac koji se troši!

Prijavite zloupotrebu

Basia

Ja sam tijekom liječenja, ali vidim učinak. Kosa je postala jača, stekla sjaj i ne pada. Jedan od nedostataka je samo cijena, ali za takav proizvod vrijedi dovoljno platiti. Preporučio bih!

Prijavite zloupotrebu

košnica

Imao sam otkriće u procesu liječenja i učinak je već viđen samo za kupnju sljedeće serije.

Prijavite zloupotrebu

Ana

Taj novac se baca u prljavštinu i jeftinije zamjene, ako vam to pomaže, na isti način na koji ste pomogli aparatu za gašenje požara jeftinije. To je vjerojatno psihološki učinak skrbi, ako ste potrošili toliko novaca da to svakako djeluje, i odmah se osjećate odmah nakon upotrebe dvostruke količine kose na glavi. Mi plaćamo za oglašivačke kampanje sigurno i beaters, najbolji dokaz je online ljekarne domzdrowia, koji, po mišljenju ne prolazi loše mišljenje o tome tako, molim vas, ne prolaze pozitivno mišljenje i naganiaczom, koji imaju ogroman zaliha na ovaj proizvod.

Prijavite zloupotrebu

Roman Wroclaw

Chcilabym koristi ovaj lijek, ali NIWA će biti učinkovit ako su troškovi veliki.

Prijavite zloupotrebu

Szymonka

Također koristite ove metode liječenja, i moram reći da su u onim mjestima gdje sam počeo proćelaviti kose početi rasti prema meni, primijetio sam i sa manje kose pada na mene. Međutim, nekoliko mjeseci nakon tretmana, kosa je ponovno počela padati u velikim količinama, pa sam započeo postupak po drugi put, budući da je neko vrijeme pomogla ponavljajućem nizu Pomorye zauvijek?

Prijavite zloupotrebu

SUPER

Proizvođač kaže oko 6 tjedana. Za mene je to bilo 3 dana! Tri dana kasnije, kosa mi je prestala padati prije nego što voda u kadi nije drenaža (tako da imam svaku jesen), a ujutro mi je kosa bila prekrivena jastukom! I moja je sestra koristila isti učinak. Naravno, prestao sam nakon 4 dana slijedio (ne želim) i nije bilo učinka lijevo za 2 tjedna, onda opet samo.Cena visoku hrpu, ali opet!

Prijavite zloupotrebu

Za dugo vremena nije mogao nositi s gubitkom kose. Imam dugu kosu koja se često bere i ima vrlo loš učinak na žarulje, što je, nažalost, vrlo slabo. Kad sam bio kod liječnika, rekli su mi da je vrijedno boriti se s problemom izravno na izvoru ili samima hraniti žarulje. U Vichy ampulama našao sam slučajno kada su stavljene na policu u ljekarni. Gospodar njih je vrlo reklamiran, pa sam ih odlučio isprobati, i drago mi je. Aplikator im pomaže da precizno nanesu tekućinu koja masira vlasište. Samo jedna ampula dnevno, kako bih se ovaj put smirila da se spasim. Pa, s takvim proizvodom pojavio na tržištu, i mislim da nije jedna osoba.

Učinkovit proizvod. Nakon trudnoće, kosa mi je ispala, mislio sam da to nije ništa za mene Pomeranija, uzela sam dodatke, koristila kozmetiku i kosu koja mi je još uvijek letjela iz glave, češljanje i pranje. Sjećam se da je prijatelj koristio ove ampule, ali muška verzija i on je stvarno pomogao, pa sam odlučio riskirati. Isplatilo se;) kosa je prestala padati otprilike usred tretmana, a kasnije sam primijetio mnogo novih klica. Sada ga koristim samo 2-3 puta tjedno za održavanje učinka. Ou Ampule su vrlo jednostavne za uporabu, ne lijepe kosu, imaju ugodan miris, cijena može biti niža, ali ja se neću žaliti jer zbog njih nisam ćelav;)

Bio sam u iskušenju da ga zamijenim, i to je bio samo novac u vodu! Ovaj lijek koristim, kao nekih 10 godina, s prekidima, naravno. Kosa nakon tretmana uvijek se vraća u normalu, a stotine se uzgajaju! Što se mene tiče, jedino oružje protiv gubitka kose. Korištenje szmponu za dugo vremena pomaže.

Moja mama također sprema yo kosu znači upravo to. Moja prijateljica mama također mora koristiti kemiju Dercos, mislim da ako netko želi zadržati kosu mora postići ovaj proizvod, ako ne možete priuštiti, postoje zamjene za svaki nešto prikladno! Ali moja kosa je jeftinija alternativa ne radi: /

uzytkownik_anonimowy

Kao 10 godina samo 2 ili 3 na prodaju.

Prijavite zloupotrebu

Preporučujemo ovaj proizvod. Koristim amineksil naizmjenično s neogenom i oboje su veliki i jedan i drugi. Aminexil ima ugodan miris, lako se primjenjuje, jer ima malu bočicu i poseban aplikator koji olakšava uporabu odgovarajućeg proizvoda. Proizvod zapravo djeluje i nakon višestruke uporabe možete vidjeti da kosa više ne pada u količini kao što je uporaba lijeka. Proizvod, međutim, nije za svakodnevnu uporabu ako netko ne pere kosu svaki dan. Međutim, preporučujem.

Bio sam u iskušenju da ga zamijenim, i to je bio samo novac u vodu! Ovaj lijek koristim, kao nekih 10 godina, s prekidima, naravno. Kosa nakon tretmana uvijek se vraća u normalu, a stotine se uzgajaju! Što se mene tiče, jedino oružje protiv gubitka kose. Korištenje szmponu za dugo vremena pomaže.
Moja mama također sprema yo kosu znači upravo to. Moja prijateljica mama također mora koristiti kemiju Dercos, mislim da ako netko želi zadržati kosu mora postići ovaj proizvod, ako ne možete priuštiti, postoje zamjene za svaki nešto prikladno! Ali moja kosa je jeftinija alternativa ne radi: /

Potonji je naredio svom kolegi, jer je ljekarna u ovom proizvodu skuplja od Allegro;) mišljenja na temelju onoga što sam čuo od nje;) Koristila je ove kapsule prije i bila je zadovoljna, jer se stanje njezine fine kose poboljšalo., Istaknula je da su novi izdanci talijanski, pa je u ovom slučaju proizvod 100% testiran. Osobno, ne trebam ovu vrstu liječenja, ali dame koje imaju tanku, tanku kosu, preporučujem vam da pokušate. Moj prijatelj je zadovoljan s ovim kapsulama, a ovdje još s dodatnim besplatnim! Cijena je kao prostor za mene, ali ništa ne pomaže. Dajem 9/10 (minus cijena)

Završavam svoj prvi paket Vichy Dercos i sretan sam. Imam šaku leteće kose, ali. Niti jedan drugi proizvod kao što je šampon / regenerator ili wcierki neće pomoći. Kupio sam i ovaj šampon La Roche-Posay Kerium + konjski rep za gubitak kose. Govorim o ovome. učinak je zadovoljavajući, dan iznenada padne imam nekoliko dlaka. Šampon La Roche-Posay, naravno, preporučujem - jačanje liječenje (nitko drugi po nižoj cijeni, ne daje ništa). Učinak je primijećen nakon 2 tjedna korištenja istih proizvoda. Već sam naručio još jedan paket DERCOS-a. preporučiti

Iako mi Vichy Dercos nije izazvao neke spektakularne efekte, preporučujem da ga kupite jer je to proizvod za koji mislim da može pomoći mnogim ljudima u borbi protiv gubitka kose - uglavnom zbog stresa, solsticija, nedostatka vitamina. Koristio sam 42 ampule da ih svakodnevno koristim 6 tjedana. Primijetio sam da je gubitak kose na kraju uporabe bio ograničen, gotovo u posljednjim danima liječenja, pa preporučujem da ga koristite duže od tri tjedna, jer nikad ne znate kada možete biti učinkoviti. Zbog toga, ali to nije spriječilo prekomjerni gubitak kose, nastavit ću liječenje (tj. Tretman održavanja) tijekom sljedećih tjedana, postepeno smanjujući formulaciju doze.
Što se tiče pripreme:
- ne izazivati ​​masnu kosu,
- nisu ih spakirali
- Imao je ugodan miris
- Aplikacija je bila jednostavna, bez prosipanja ampule, ako ste ispravno stavili aplikator.

Dok sam potrošio jedan paket. Koristio sam nekoliko tjedana, koristeći 1 ampukę kosu nakon pranja (3 puta tjedno). Nisam imao problema pobjeći s kosom, ali to je na nekim mjestima postalo tanko, i to u mojim kolovoznim prazninama! ali nakon tretmana počela sam rasti nova kosa! Look sada može izgledati čak i smiješno, jer ja ovdje i tamo visim parocentymetrowe niti, ali to nije poenta, onda je moja kosa postala znatno gušća. čak je i primijetio da moj frizer nije znao što je droga. Tako je za mene to čudo! Moram kupiti drugi paket kako bih pojačao učinak. cijena ide ruku pod ruku s kvalitetom.

Imam dugu, tanku i ravnu kosu. Prije nekoliko godina, oni su se strašno razrjeđivali, a zatim reagirali na promjenu godišnjih doba, također opadajući. Uvijek koristim oralnu specifičnost, ali nikad ne znate je li kosa ispala da ih zaustavi, jer lijek pomaže ili jer se, na primjer, sezona promijenila. U jednom trenutku, kad kosa ne ispadne, a ja sam se bojao zaustaviti liječenje zbog straha da će se kosa opet ispustiti, još uvijek koriste pilule (Inneov), a njezina je kosa ionako počela ispadati. To je bilo prije otprilike 1,5 godina. Onda sam došao do Vichy ampula. Gubitak je prestao nakon nekoliko dana. Koristio sam ampule svaka 2 dana, pa se jedan paket spustio (12 + 6). Kako bih se zgusnuo, odlučio sam kupiti još jednu bocu, a on je kupio posebnu cijenu od 3 pakiranja od 12 + 6 (imati rezervu za kasniju uporabu). 2 koristeći ga se koristi svaki dan, a onda sam primijetio rast kose :))))))))) nedavno (nakon 4 pakiranja. 12 + 6 i 1 pakiranje. 12) vidio sam prijatelja koji me nije vidio pola godine Imam gustu kosu. Međutim, vrlo sam zadovoljan nečim što je pomoglo ne samo zaustaviti gubitak, već je pridonijelo rastu. To je šteta da je kosa deblja, ali još uvijek tanka - nažalost, obitelj it želim to traje dugo vremena za korištenje, možete vidjeti da je gustoća, a time i potrebno provesti minimalno 400 Zl Najważnieszje, koji zapravo pomažu ampule.

Ampule su mi spasile kosu koja je vrlo intenzivno ispala (na koži glave su se pojavile praznine). Već nakon 2 ampule uočile su razliku. U ovom trenutku sam ostao 1 ampula, nešto kose ispada, ali razlika je ogromna. Kosa je ugodna na dodir, sjajna i lako se češljati. Vrlo sam ugodno iznenađen koliko je već korištenih preparata protiv gubitka kose, ali nije bilo rezultata. Nadam se da će se nakon završetka terapijskog učinka nastaviti. Uz čistu savjest preporučujem ove ampule. Ako je potrebno, sigurni ste da ih ponovno kupim.

Kupio sam proizvod nakon mnogih neuspješnih pokušaja da nadvladam gubitak kose, čak i uz recept koji je propisao dermatolog. Da budem iskren, još je rano reći nešto o rezultatima, ali ipak mi se čini da već radi. Do sada se koristi 10 ampula (jedan dan). Čini mi se da manje padne kosa, ali ne uvijek na jastuku, ujutro sam ih imao mnogo, a za nekoliko dana ne postoji ni jedan, nego ponekad jedan.
Kad se pere ili manje pada, općenito se nadam da to pomaže.

Vrlo mi je ispala kosa. Nakon posjete nekoliko liječnika i stotine različitih lijekova, nije bilo učinka. Ćelavost! Ljekarnik mi je preporučio ovaj proizvod i šampon. Nakon godinu dana uporabe, kosa mi je ponovno porasla, a one koje ne ispadnu jačaju. Učinak je trajao oko 3 godine. Opet, ponovno počinjem letjeti nakon DERCOS Siegla. Cijena me ne plaši, jer su lijekovi bili mnogo skuplji od onih kozmetike; i nisu pomogli. Ako netko kaže da to nije pomoglo, i primjenjuju se za mjesec dana, neka to ne iznenađuje. Koristio sam oko 200 ampula i oko 20 boca šampona. Pa isplati se!

Neko je vrijeme moja kosa često bila vrlo slabe boje i sve više i više počela sam padati, bila sam uništena. Odlučio sam da je bolje staviti nešto na gornju policu i ne eksperimentirati na glavi. Moram priznati da su to stvarno dobra i djelotvorna sredstva. Proveo je tri paketa, a učinci su stvarno primjetni. Bojao sam se da nakon što je moja kosa bila masna ili perut, ali na sreću se ništa nije dogodilo. Iskreno bih preporučio ovaj tretman svima. Nažalost, nema vise i mianowicie- cijene.

Ne slažem se s tim mišljenjima, što je negativno. U mom slučaju to je bilo suprotno. Kupio sam prvi paket, učinak može značiti. Međutim, u letku izravno piše da je učinak vidljiv nakon tri tjedna. Kupio sam drugi. Kosa mi je rasla kao upotreba sve snažnije. Nakon što treći paket više ne ispadne, kao što su nekad bili. Ako vam je stalo do spremanja kose, cijena ne bi trebala igrati ulogu.

Roza

Nosite, nažalost, kako ponovno zaustavljate gubitak kose, nema čuda.

Prijavite zloupotrebu

nikoretka

Imam pitanje, koliko dugo se može koristiti u ampulama, 12 je trajalo više vremena, moram uzeti pauzu ako trebate više.

Prijavite zloupotrebu

Syk84

Pozdrav, želim vas pitati tko je konzumirao 3 paketa i samo kao rezultat toga koliko su ti paketi bili veliki? Zato što završavam prvi paket, koji je bio 18 ampula i ne znam što da radim, ako se više ne možeš koristiti, ako se napravi pauza, jer još uvijek ispadam, bio sam prazan, molim pomoć !!

Prijavite zloupotrebu

ISF

@ Syk84 Koristio sam SKRZYPOWITĘ + TRAN i učinci su isti kao i jesti puno manje novca, m-cznym Prestao sam koristiti ispadne kose. za mene morate napuniti svoje tijelo iznutra, a ne samo na ulici, čula sam mišljenje liječnika i slažem se s njom